{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 49

For at producere synovialvæske skal vi være aktive – er knæet tilpas varmt, når man motionerer, produceres der meget mere smørelse, end hvis knæet er koldt. Så på denne årstid er den udendørs motionstur i shorts en rigtig dårlig ide, både for smørelsen af knæet og for benmusklerne, som først arbejder optimalt, når de er varme. Hvad gør synovialvæsken for knæet? Når brusken i knæet bades i synovi­ alvæske, svulmer den lidt op, og det

gør knæet bedre i stand til, at stød absorberes, når vi løber. Dertil bringer synovialvæsken es­ sentielle næringsstoffer med sig, til gavn for brusken. Næringsstoffer, som den ellers ikke ville få, da der ikke er nogen blodtilførsel til brus­ ken. Brusken i knæet aldres ligesom alt andet i vores kroppe – men ved re­ gelmæssig motion sikrer vi, at brus­ ken tilføres de vigtige næringsstoffer fra synovialvæsken, som gør, at knæ­ et slides mindre.

NRTDanmark — Neural Reset Therapy — Tilbyder sportsbehandlinger med meget høj effektrate

— K  un to certificerede NRT-terapeuter i Danmark

D

— Kontakt Mikkel på BodyRestart.dk eller Henning på tlf. 2834 3080

HE

– Træn i lange bukser som vintertights, det minimerer risikoen for underafkøling af knæene. – Opvarmning indendørs. Sæt stopuret på tre minutter — varme muskler fungerer langt bedre end kolde. – Udstrækning, start stopuret igen, brug tre minutter på let udstrækning, stræk den værste stivhed ud inden løbet, og undgå skader. Hvis skaden er sket – Smerter inden i knæet, stop træningen. – Smerter i hofte, knæ eller ankler samt i benmuskulaturen bør tages alvorligt. Forsøg først selv med udstrækning for at balancere muskelspændingen bedst muligt omkring dine led – hjælper det ikke, kan du holde pause en tid eller søge professionel hjælp.

Dokumenteret

— Unikt behandlingssystem, som afspænder musklerne hurtigt via nervesystemet

NY

Hvor nemt kan det være?

DETOXNER IBS ®

INDEHOLDER

2QR

KOMPLEKS

Verdens-unik 5 dages intensivprogram lindrer ved irritabel tyktarm DETOXNER® IBS - Til dig der lider af en eller flere af følgende symptomer; • Forstoppelse • Diarré • Gasser • Oppustet mave, der rumler • Smerter i maven DETOXNER® IBS har dokumenteret effekt og indeholder det patenterede og unikke 2QR-kompleks. Detoxner® IBS, neutraliserer onde bakterier og efterlader en sund tarmflora.

Vegansk, sukkerfri og glutenfri.

Detoxner® findes hos Helsam, Helsemin og udvalgte helsekostbutikker

// 49 SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder skriv til redaktionen. Kundekontakt: Octean Pharma Apsog tel.referencer, 38 422 133, octean.dk, detoxner.com

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement