//mig// vinter 2014

Page 8

Det er tid til at ta -

Det kan gøre en verden til forskel …

af // KRISTINE BINDSLEV

Få dit tøj til at hjælpe dig med (selv-)velværet. Brug det bevidst, ligesom du gør med sundhedsbudskaber om stress og overvægt, siger personal shopper Laura Terkildsen. Hun ved, hvad hun taler om, for hun har flere hundrede kunder under kærlig behandling om året. Kvinder er deres egen største kritiker Som personlig shopper i Magasin er Lauras beklædningsmotto: Få det bedste ud af det, du har – i stedet for at fokusere på det, du er træt af! ”Det er en skam, at mange kvinder udelukkende ser fejlene”, siger Laura. Med fokus på kundernes smukke sider, flotte øjne, smalle håndled eller smuk hud finder Laura tøjet, der fremhæver det skønne. ”Alle har noget, de er glade for, og det skal frem”, siger Laura. Iført tøj med snit, der fremhæver fordelene, får kunderne ofte lidt af en åbenbaring. ”Når det indre selvbillede matcher spejlbilledet, får mine kunder en wow-følelse”, siger Laura. Det giver velvære og booster selvværdet, at man kan se sit sande spejlbillede – uden en troldsplint i øjet.

Laura Terkildsen er Personlig Shopper i Magasin og uddannet designer fra Danmarks Designskole

Få hjælp til at vise, hvem du er Vil du have hjælp til at fremhæve dine fordele med udgangspunkt i dine behov, facon, stil og ønsker? Så prøv en personlig shopper helt gratis. Vælg fx mellem en ONE HOUR konsultation eller 2-timers WARDROBE. Personlig Shopping er for både mænd og kvinder. Gå ind på www.magasin.dk/book eller kontakt Laura på email LAURA.TERKILDSEN@MAGASIN.DK

Klæder skaber folk – der skaber selvværd – der skaber udstråling Ifølge eksperten kan det rigtige tøj få det bedste ud af samtlige kropsfaconer: æble, pære, gulerod eller time-glas. Det gælder bare om at kende virkemidlerne. ”Men det går mange glip af, fordi de køber forkerte snit eller tænker, at de først vil købe nyt tøj, når de HAR tabt sig. Det er lettere at komme i mål med en forandring, hvis man har det godt med sig selv imens”, siger Laura. Undersøgelser viser, at det, vi bærer på vores krop, skaber en psykologisk selvforstærkende proces. Ifør dig noget stort, og du vil føle dig stor. Ifør dig noget, der fremhæver dine fordele, og du vil mærke de fordele.

8

#03 februar 14

Mindful tøjvalg – opgør med automatikken ”Det er på høje tid, at vi tager tøj alvorligt. For tøj har lige så stor betydning for dit velbefindende som den mad, du spiser og de tanker, du vælger at have om dig selv. Nogle dage har man brug for et stykke kage, ligesom du nogle dage har brug for dit comfort-tøj. Og det er ok, bare du er bevidst om dine valg”, siger Laura og fortæller, hvordan det at hoppe i hyggefleecen er lidt det samme som at proppe sig med Mars-barer. Man gør det, man plejer, fordi man ikke ved bedre. Det, jeg gerne vil vise folk, er, at man kan have en hel garderobe af comfort zonetøj, som man ser knald godt ud i! Det starter med, at tøjet sidder godt, for så har man det godt. Og det ser altid godt ud!

”En god garderobe bør være som et bibliotek. Du skal kunne finde dine yndlings-basisting og efter humør tone op eller ned”.

Do something, make ////////////////////////////////////////////


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.