Page 115

Innramming

Med fagkunnskap

Ser du etter et rammeverksted med fagkunnskap, lang erfaring og et blikk for det estetiske, er du velkommen til å legge turen innom oss i Det Gylne Snitt. Vi er 3 ansatte som alle har lang erfaring og vi er nå et av Oslos største rammeverksteder. Vi benytter kun kvalitetsmaterialer når det gjelder rammelister, kartong og glass. Vi leverer innramming i alle prisklasser, helt fra det enkle og helt opp til museums nivå. Valget er ditt. Våre kunder består av bedrifter, kunstgallerier, kunstnere og ikke minst privatpersoner.

Kunst

Fra kjente norske kunstnere I galleriet vårt baserer vi oss hovedsakelig på grafikk fra anerkjente norske kunstnere. Vi er stolte over å presentere kunst av kjente kunstnere som Nico Widerberg, Frans Widerberg, Sverre Koren Bjertnæs, Karl Erik Harr, Elisabeth Werp, Dagfinn Knudsen, Svein Bolling, Kristian Finborud, Sverre Malling, Geir Nymark, Ronny Bank og Gunn Vottestad m.fl. Vi er kjent for å være et allsidig galleri med forskjellige stilarter og vi har mange faste kunder som besøker oss jevnlig.

Nettgalleri

Se alle våre bilder på nett Vi har vårt eget nettgalleri, hvor du finner et stort utvalg av grafikk fra våre kunstnere. Besøk oss gjerne på detgylnesnitt.cornice.no. Her kan du finne akkurat det bilde du ønsker deg. Du kan også leke deg med farger og forskjellige ramme alternativer til bildet ditt. Du kan bestille bildet ditt med eller uten ramme, alt etter ditt eget ønske.

Din totalleverandør innen kunst og innramming

Frognerveien 24, 0263 Oslo Tlf. 22 43 48 80 post@det-gylne-snitt.no www.det-gylne-snitt.no Nettgalleri: detgylnesnitt.cornice.no

Profile for IN magasinet

IN_Oslo_01-2020  

Vårutgaven av IN magasinet for Oslo 2020

IN_Oslo_01-2020  

Vårutgaven av IN magasinet for Oslo 2020

Profile for inmag
Advertisement