HU_Hama...egy fogalom

Page 1

… egy fogalom

Gyártja: Malte Haaning Plastic A/S, Dánia


… made in Denmark

Mi a HAMA? A HAMA egy olyan kreációs játékcsalád, amellyel színes alaplapok és gyöngyök segítségével egyszeru“ vagy egészen “ bonyolult minták, képek, figurák készíthetok. “ csak helyezzük a színes gyöngyöket az alaplapra, Egyszeruen amíg ki nem rakjuk a kívánt képet vagy figurát. A gyöngyöket áthelyezhetjük, újra felhasználhatjuk új kép készítésére egészen addig, amíg úgy nem döntünk, hogy a kirakott képet, figurát szeretnénk megtartani. Ekkor egy vasaló segítségével a gyöngyöket összeolvaszthatjuk. A levasalás után a gyöngyöket nem lehet újra használni. Az alaplap újra és újra használható. Helyezzük a vasalópapírt a kirakott kép tetejére és egy egyszeru“ háztartási vasaló segítségével olvasszuk össze a gyöngyöket. “ Várjunk néhány percet amíg a gyöngyök kihulnek, vegyük le a vasalópapírt és a kész kép immár egyben leemelheto“ az alaplapról. Kövessük a vasalási útmutatót és a vasalást minden esetben feln o“tt végezze!

Miért is játszanak a gyerekek a HAMA-val? “ A játék során a gyerekeknek fejlodik a szem-kéz koordinációjuk, megtanulnak számolni, színeket párosítani, felismerik a geome“ triai formákat és fejlodik a kreativitásuk. Mindezt úgy, hogy észre “ csak játszanak, jól érzik sem veszik mennyit tanulnak, egyszer uen magukat a HAMA gyöngyökkel. “ A HAMA minden korosztály részére alkalmas, a legkisebbektol “ “ egészen a felnottekig. A felnotteknél ez már inkább egy önkifejezo“ hobbi, mint tanulási eszköz.


… made in Denmark

Mit kínál a HAMA? Gyöngyök és alaplapok átfogó választékát, változatos színekben. Állandóan új alaplapokat fejlesztünk ki érdekes és vonzó formákkal. A kínálatunkban három különbözo“ méretu“ gyöngy szerepel.

“ 49 SZÍN 2,5 MM ÁTMÉRO

A gyöngyök kis mérete miatt alkalmas nagyon részletes és kifinomult minták készítésére. Az alkotásnak csak a képzelet szabhat határt. “ Sokan az idosebb korosztályból hímzés és varrás helyett használják ezt a méretet. 10 éves kor felett ajánlott.

“ 65 SZÍN 5 MM ÁTMÉRO

“ Ez a legnépszerubb méret minden korosztálynál. Öt éves kor felett ajánlott, mivel a gyerekeknek ekkor már elég fejlett a motorikus készségük. Remek szórakozást nyújt a közös játék gyerekeknek “ “ és felnotteknek egyaránt, akár csak felfuzik, akár képeket raknak “ “ vagy le is vasalják a végén. ki a kis muanyag gyöngyökbol, Alkotáshoz használhatjuk a fantáziánkat, vagy követhetjük az ötletfüzetekben, mintalapokon leírtakat.

“ VEGYES SZÍNEKBEN 10 MM ÁTMÉRO

A MAXI család a kisebb gyermekek részére lett kifejlesztve, akiknek a kézügyessége nagyobb gyöngyöket igényel. Ez a gyöngynagyság 3-5 éves gyerekek részére ajánlott, akiknek “ még nem fejlodött ki teljesen a motorikus készségük. Kiválóan “ “ alkalmas játszócsoportokba, óvodákba, iskolai elokészít okbe. Az “ egyszeruség kedvéért ennek a korosztálynak22 színt kínálunk, három különbözo“ csoportosításban.


… made in Denmark

Miért vasaljuk a HAMA gyöngyöt? A gyerekek szívesen készítenek és adnak apró ajándékokat. Erre kínálnak a gyöngyök és alaplapok olcsó megoldást. A “ és nagyszülok “ sokasága kapott már világ minden táján szülok “ egyedi és különleges “mestermuvet”, amit a HAMA gyöngyök “ “ vasalhatósága tett lehetové. Ez messze a legnépszerubb használati módja a gyöngyeinknek. Nagyon fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a vasalást mindig “ végezze, szem elott “ tartva a vasaló forróságából adódó felnott “ baleseti lehetoségeket! A gyöngyök különbözo“ mérete miatt fontos, hogy a vasalási útmutatót pontosan, és gondosan kövessük. A tökéletes eredményt HAMA vasalópapír használatával tudjuk garantálni. Csak kövesse ezt a 3 egyszeru“ lépést:

Helyezzük a gyöngyöket az alaplapra egészen addig, amíg olyan képet, formát nem alkotunk amit meg szeretnénk tartani.

Helyezzünk egy darab vasalópapírt a mintánk tetejére majd egy vasalóval óvatosan olvasszuk össze az alaplapon lévo“ gyöngyöket. Tartsuk be minden gyöngytípusnál a vasalási útmutatót.

Hagyjunk néhány percet arra, “ hogy a gyöngyök kihuljenek, majd távolítsuk el a vasalópapírt és szedjük le a kész képet. Az elkészült formával játszani lehet, kiakasztani az ablakba, falra stb.


… made in Denmark

Alaplapok és Ötletfüzetek Különbözo“ alaplapok széles választékát kínáljuk. A legáltalánosabb alaplap a 234-es cikkszámú, amelynek fontos tulajdonsága, hogy ezek az alaplapok egymással összekapcsolhatóak, ezzel “ lehetoséget adva nagy minták elkészítésére is. “ Az egyszerubb MIDI alaplapok átlátszó kivitelben is kaphatóak. Ez “ “ elkészített mintalapokat, lehetoséget ad arra, hogy alátegyünk elore “ téve ezzel a kinyomtatott kép elkészítését. egyszeruvé Minden MAXI alaplap átlátszó, megkönnyítve ezzel, hogy a legkisebbek másolni tudják a mintalapon lévo“ mintát. “ tt Gondos vasalás esetén – amit minden esetben csak felno végezhet – az alaplapok számtalanszor újrahasználhatók.

Ötletfüzeteink minták és ötletek sokaságát tartalmazzák. Mind a három különbözo“ méretu“ gyöngyhöz kaphatóak.


… made in Denmark

Kreativitás A HAMA gyöngyökkel való játék során a gyermek mind a két agyféltekét egyszerre használja. Az olyan játékok, amelyekben a gyerekeknek a siker eléréséhez mind a két agyféltekét használni kell, nagyon ritkák.

Oktatás A HAMA gyöngyök fejlesztik a szem-kéz koordinációt. A játék során a gyerekek megtanulják felismerni és párosítani a színeket, felvenni és pontosan helyükre tenni a kis tárgyakat és megkülönbözetni a geometriai formákat. “ alaplapok 5-7 éves korosztály számára A számos és betus ideálisak a tanuláshoz. A kínálatunkban számos geometriai “ formát ábrázoló alaplap található. Ezek lehetoséget adnak a gyerekeknek a geometria alapjainak megismerésére.


… made in Denmark

Tisztaság A gyöngyök nem szennyezik a ruhát és a bútorokat. Ha néhány gyöngy a mosógépben végzi, akkor sincs probléma, mert azok gond nélkül áthaladnak a rendszeren. Ha eredeti HAMA vasalópapírt használunk, nem marad folt a vasaló talpán.

Biztonság “ A HAMA gyöngyök átmentek minden lényeges minoségi, biztonsági teszten. Ha a gyerek esetleg lenyel egy gyöngyöt az sem okoz gondot, mivel a gyöngyök simák és nincs éles peremük, biztonságosan átjutnak az emberi szervezeten.

Szórakozás “ o“ A változatos színek, érdekes formák és a képzeloer használatának ösztönzése mind szórakoztató játékot biztosítanak.


A HAMA játékcsalád kapható a világ több mint 50 országában és megtalálható az interneten is a lenti címen. A gyerekek csatlakozhatnak a HAMA KLUB-hoz egyszeruen “ regisztrálva magukat oldalunkon. Itt megtalálható a HAMA teljes választéka. A célunk az, hogy az “ általunk kifejlesztett és gyártott termék minosége a leheto“ legmagasabb legyen, amely az élvezetes játékon túl fejleszti és leköti a vele játszó gyermekeket.

99107


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.