FI_Hama...koncepti

Page 1

‌ konsepti

Valmistettu Tanskassa. Valmistaja: Malte Haaning Plastic A/S


… valmistettu Tanskassa

Mikä HAMA on? Konseptimme perustuu värikkäisiin helmiin ja alustoihin. Asettamalla helmiä alustaan voidaan luoda joko yksinkertaisia tai monimutkaisia kuvioita. Helmiä lisätään helmialustaan, kunnes tulos on haluttu. Helmiä voidaan siirrellä siihen asti, kun ne silitetään. Kun helmet on silitetty kiinni, niitä ei voi käyttää uudestaan. Helmialustaa voi kuitenkin käyttää useita kertoja, jos silitetään varovasti. Aseta pala silityspaperia kuvion päälle. Yhdistä helmet tavallisella silitysraudalla. Odota muutama minuutti, että helmet jäähtyvät, ja irrota sitten silityspaperi ja kuvio helmialustasta. Noudata silitysohjeitamme huolellisesti ja anna aina aikuisen silittää.

Miksi lasten on hyvä leikkiä HAMA-helmillä? Leikkiessään HAMA-helmillä lasten motoriikka kehittyy, he oppivat laskemaan, sovittamaan värejä yhteen, tunnistamaan geometrisiä muotoja ja kehittämään luovuuttaan. HAMA on kehitetty kaikenikäisille varhaisimmista haparoivista yrityksistä taitaviin sormiin ja aina aikuisikään, jolloin ”helmimaalauksesta” tulee oppimisvälineen sijaan luova harrastus. Lisäksi se on suunniteltu niin, että lapset kokevat vain. Lapsilla on hauskaa HAMA-helmien kanssa!


… valmistettu Tanskassa

Mitä HAMA tarjoaa? Tarjolla on kattava valikoima monen värisiä helmiä ja alustoja. Esittelemme koko ajan uusia, muodoiltaan kiehtovia ja kiinnostavia alustoja pitääksemme konseptin ajan tasalla. Helmivalikoimassamme on kolme eri kokoa.

49 VÄRIÄ – HALKAISIJA 2,5 MM

Helmien pieni koko mahdollistaa erittäin yksityiskohtaisten ja monimutkaisten kuvioiden ja mallien luomisen. Rajana on vain mielikuvituksesi. Monet vanhukset askartelevat näillä helmillä ristipistotöiden tai ompelemisen sijaan. Suositellaan 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

65 VÄRIÄ – HALKAISIJA 5,0 MM

Tämä koko on helmivalikoimamme suosituin kaikissa ikäryhmissä. Suositellaan 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille, koska tämänikäisillä lapsilla on hyvin kehittynyt motoriikka. Lapsilla ja aikuisilla on hauskaa pienten muovihelmien parissa. Niitä voidaan sitoa yhteen, painaa tai silittää omaa mielikuvitusta käyttäen tai noudattamalla kuvioarkkiemme tai esimerkkikirjojemme kuvioita.

ERI VÄREJÄ – HALKAISIJA 10 MM

MAXI on kehitetty pienille lapsille, jotka tarvitsevat isompia helmiä. Tämä helmikoko on kehitetty 3–5-vuotiaille lapsille, joiden motoriikka ei vielä ole kehittynyt. Se sopii täydellisesti leikkikouluihin, lastentarhoihin ja esikoululuokille. Yksinkertaisuuden vuoksi tarjoamme tälle ikäryhmälle kolme eri värisekoitusta 22 väristä.


… valmistettu Tanskassa

Miksi silittää HAMA-helmiä? Lapset tekevät mielellään pieniä lahjoja muille annettaviksi, ja HAMA-helmet ja -helmitaulut ovat edullinen tapa tehdä niitä. Kaikkialla maailmassa vanhemmat ja isovanhemmat ovat saaneet lahjaksi ”mestariteoksia”, jotka on tehty silittämällä helmiä. Tämä on ehdottomasti suosituin tapa leikkiä helmillämme! On erittäin tärkeää korostaa, että vain aikuinen saa silittää helmet, koska silitysrauta lämpenee erittäin kuumaksi. Koska helmiä on kolmea eri kokoa, silitysohjeita on noudatettava tarkasti, ja jos käytät HAMA-silityspaperia, takaamme täydellisen tuloksen joka kerta. Noudata vain näitä kolmea yksinkertaista sääntöä:

Aseta helmet helmialustalle ja valmistele kuviotasi, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Aseta pala silityspaperia kuvion päälle ja noudata kunkin helmikoon silitysohjeitamme huolellisesti.

Anna helmien jäähtyä muutaman minuutin ajan jaa irrota kuvio helmialustasta. Nyt voit leikkiä sillä, ripustaa sen ikkunaan jne.


… valmistettu Tanskassa

Helmialustat ja esimerkkikirjat Valikoimassamme on monenlaisia helmialustoja, ja ”perusalustamme” nro 234 on suunniteltu yhteen liitettäväksi, mikä mahdollistaa erittäin suurten kuvioiden luomisen. MIDI-perusalustat ovat saatavana myös läpikuultavina versioina, jolloin helmialusta voidaan asettaa kuvioarkin päälle. Kaikki MAXI-helmialustat ovat läpikuultavia, jolloin pienten lasten on helppo seurata helmialustan alle asetettua mallia. Tärkeää: Kun silitätte varovasti (aina aikuisen tehtävä), voitte käyttää helmialustoja useita kertoja!

Esimerkkikirjoissamme on monenlaisia kuvioehdotuksia ja ideoita. Kirjoja on saatavana kaikille kolmelle helmikoolle.


… valmistettu Tanskassa

Luova HAMA on siitä erinomainen lelu, että se edellyttää kummankin aivopuoliskon käyttöä yhtä aikaa. Lelut, jotka edellyttävät kummankin aivopuoliskon käyttöä ratkaisun löytämiseksi, ovat erittäin harvinaisia.

Opettava HAMA-helmet kehittävät käden ja silmän koordinaatiota. Lapset oppivat tunnistamaan ja sovittamaan värejä yhteen, noukkimaan ja asettamaan pieniä esineitä tarkasti ja erottamaan eri muotoja. HAMA valmistaa aakkos- ja numeroalustoja, joiden avulla 5–7-vuotiaat oppivat kirjaimia ja numeroita. Helmialustoja on saatavana erilaisina geometrisinä muotoina. Tällä tavoin lapset saavat johdannon geometriaan.


… valmistettu Tanskassa

Puhdas HAMA-helmet eivät vahingoita vaatteita eivätkä huonekaluja. Jos muutama helmi eksyy pesukoneeseen, ne eivät aiheuta koneessa minkäänlaisia ongelmia. Käytettäessä HAMA-silityspaperia silitysrautaan ei jää minkäänlaisia tahroja.

Turvallinen HAMA-tuotteet ovat läpäisseet kaikki asiaankuuluvat turvatestit. Jos lapsi nielee helmiä, ei ole syytä huoleen. Helmet kulkevat lapsen elimistön läpi turvallisesti, koska ne ovat sileitä eikä niissä ole teräviä reunoja. Käytämme helmissämme korkealuokkaista polyeteeniä.

Hauska Kirkkaat värit, mielenkiintoiset muodot ja mielikuvituksen ruokkiminen ovat kaikki osa helmien hauskuutta!


HAMA on Internetissä alla olevassa osoitteessa ja yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. Lapset voivat liittyä ”CLUB HAMA” -kerhoon rekisteröitymällä sivustollamme. Siellä on nähtävissä myös HAMAn koko tuotevalikoima. Tavoitteenamme on kehittää ja valmistaa mahdollisimman laadukkaita tuotteita. Tuotteiden on oltava leikkiarvoltaan hyviä ja sisällöltään sekä opetuksellisia että kasvatuksellisia. Niiden tulee kehittää lapsen luovuutta. Tuotteiden kanssa leikkimisen on oltava myös hauskaa.

99113

Ringvejen 51 ˛ DK-7900 Nykøbing Mors Puhelin: +45 97 72 12 66 ˛ Faksi: +45 97 72 22 57 Sähköposti: info@hama.dk www.hama.dk


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.