__MAIN_TEXT__

Page 1

PRODUKTOVERSIKT 2019


FORBEREDT PÅ ENHVER UTFORDRING Som profesjonell håndverker vet du aldri helt nøyaktig hva neste oppdrag vil gå ut på, eller hvordan arbeidsplassen ser ut. Du har kanskje bare noen opplysninger om hva slags materialer som skal kappes, bores, slipes eller rives, slik at du kan vurdere hva som skal brukes av utstyr og verktøy. I Husqvarna ser vi det som vår oppgave å hjelpe deg å klargjøre din maskinpark til enhver utfordring, og støtte deg hvis det oppstår en uventet situasjon.   Med Husqvarna får du tilgang til et bredt utvalg kraftig utstyr og diamantverktøy for de fleste oppgaver, og alt er tilgjengelig på ett sted. Du kan velge blant en rekke systemer som hjelper deg å fullføre enhver jobb så raskt, effektivt og lønnsomt som mulig. Og du får en partner som forstår virksomheten din godt nok til å støtte deg på alle mulige måter. Sammen skal vi finne de smarte måtene å arbeide på. Samtlige produksjonsanlegg for Husqvarna Construction Products er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001, Husqvarna Construction Products er medlem av oSa (Organization for the Safety of Abrasives).


KOMPRIMERINGSUTSTYR

18

BETONGLEGGINGSUTSTYR BETONGLEGGINGSUTSTYR FOR DIAMANTVERKTØY

28 40

SAGING I FERSK BETONG DIAMANTVERKTØY TIL SAGING I FERSK BETONG

42 45

OVERFLATEBEHANDLING DIAMANTVERKTØY FOR OVERFLATEBEHANDLING

46 54

HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

64

VEGGSAGING DIAMANTVERKTØY FOR VEGGSAGING

74 82

WIRESAGING DIAMANTVERKTØY FOR WIRESAGING

88 94

GULVSAGING DIAMANTVERKTØY FOR GULVSAGING

96 102

BORING DIAMANTVERKTØY FOR BORING

108 120

HÅNDHOLDT MOTORKAPPING DIAMANTVERKTØY FOR HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

130 140

DIAMANTVERKTØY FOR VINKELSLIPERE

150

BATTERIDREVNE PRODUKTER

154

BORDSAGING OG FLISSAGING DIAMANTSAGBLADER TIL BORDSAGING OG FLISSAGING

160 166

FJERNSTYRT RIVNING VERKTØY TIL RIVINGSROBOTER

168 174

KONTAKTINFORMASJON

178


VI HOLDER DEG OPPDATERT PÅ NETT!

BESØK NETTSIDEN VÅR Her finner du oppdatert

informasjon om maskiner og diamantverktøy, tekniske data om produktene, servicelitteratur, brukerhåndbøker, en interaktiv verktøyguide, nyheter og mye mer. Du kan også lese nyheter og informasjon fra selskapet og din lokale organisasjon, som for eksempel servicesentre og autoriserte forhandlere. www.husqvarnacp.no

4

ABONNER PÅ VÅR YOUTUBE-KANAL

BRUK SMARTTELEFONEN Vårt mobilnettsted gir kontinuerlig

Våre kvalitetsvideoer inneholder om­fattende informasjon om produktenes funksjoner og fordeler, nyttige tips om bruk samt vedlikehold og reparasjonsrutiner for ditt Husqvarna-utstyr. Følg med på våre siste video­oppdateringer ved å abonnere på vår YouTube-kanal! www.youtube.com /HusqvarnaCP

tilgang til oppdatert produktinformasjon og nyttig støtte for utstyr. Her finner du blant annet en interaktiv verktøyguide som hjelper deg med å finne riktig verktøy for jobben, et bibliotek med instruksjonsvideoer, et s­ økbart arkiv med brukerhåndbøker til maskinene i PDF-format samt kontaktopplysninger til alle våre forhandlere. www.husqvarnacp.no


LAST NED BYGGEMAGASINET Skaff deg bransjens mest spennende app på iPad-en din! Få en oversikt over det komplette utvalget av utstyr, diamantverktøy og tjenester fra Husqvarna, finn de siste tekniske spesifikasjonene for favorittutstyret ditt fra Husqvarna, se veiledningsvideoer og la deg inspirere av interessante brukerhistorier fra det verdensomspennende samfunnet av Husqvarna-brukere. Last ned gratis fra App Store.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Gå ikke glipp av noe! På Facebooksiden vår kan du kontakte Husqvarna og møte Husqvarna-brukere fra hele verden. Fortell oss hva du synes om våre produkter og tjenester, del dine egne historier, og se bilder og videoer fra utstillinger og andre Husqvarnaarrangementer. www.facebook.com / HusqvarnaConstruction

BRUKERVEILEDNINGER PÅ NETTET Har du lurt på hvordan du kan få mest mulig ut av utstyret ditt fra Husqvarna? Da er det på tide å besøke UpServices-området på nettsiden vår! Der finner du interaktive brukerveiledninger, fullpakket med korte videoklipp som gir deg tips om best mulig bruk. Dette er stedet for å lære og bli inspirert! (Det er selvsagt viktig å gjøre seg kjent med bruksanvisningen først).

5


NYE HUSQVARNAPRODUKTER 2019 NYHET!

BETONGLEGGINGSUTSTYR Den nye serien med betongleggingsutstyr fra Husqvarna tar for seg hvert trinn av prosessen – inkludert vibrering, planering og fresing av nystøpte betongoverflater. Serien inkluderer både elektriske og bensindrevne vibratorer, avrettere og glattemaskiner, som til sammen utgjør 74 forskjellige modeller. Alt er tilgjengelig fra én enkelt kilde.

6


NYHET!

KOMPRIMERINGSUTSTYR Husqvarna lanserer nå en komplett serie med lett komprimeringsutstyr for alle jordtyper og fortau, inkludert stampere, fremovergående plater for jord og asfalt, fremovergående og reversible plater og doble trommelruller – ikke mindre enn 51 forskjellige modeller. Hver enkelt maskin er utviklet for å gi maksimal produktivitet, ytelse og slitestyrke.

NYHET!

NYHET!

NYHET!

HUSQVARNA W 250 P En liten, men allikevel

HUSQVARNA W 70 Den ikoniske våt- og

HUSQVARNA T 4000 En ny, effektiv trefaset

kraftig industriell våt- og slamsuger som er utformet for vanskelige jobber. Anbefales for boring, saging og sliping av betong, og for generell oppsamling av slam. Utpumping kan utføres samtidig som suging. Komponenter av rustfritt stål av høy kvalitet og en kraftig enfaset motor beskyttet av en flottør, gir stor pålitelighet og lang levetid.

slamsugeren vår er kjent for lang og problemfri levetid, og er nå tilgjengelig i en versjon uten innebygd utsugspumpe. Utpumping utføres via en stor ventil i bunnen for å gi enkel rengjøring. Ved jobber der de fleste våtsugere kun kan suge vann, kan W 70 håndtere væsketyper som betongslam, olje og maskinkjølevæske.

industriell støvutsuger utviklet for Husqvarnas slipemaskiner PG 530, PG 450 og PG 400, i tillegg til små til middels store vertikalskjærere, skuddblastere og høvler. Den stille, men kraftige turbinmotoren gir utmerket luftstrøm. To HEPA H13-filtre, individuelt testet og sertifisert, og et digert konisk forfilter gir kontinuerlig sliping og lang levetid.

7


NYE HUSQVARNAPRODUKTER 2019

8

NYHET!

NYHET!

SLAMOPPSAMLINGSRINGER Et ideelt tilbehør for våtkjerneboring

HUSQVARNA SHARX™ OVERFLATEBEHANDLER Et nytt Redi Lock®-

i gulv, vegger og tak – uten søl! Bare fest ringen på en kraftig slamsuger som Husqvarna W 70 P. Deretter plasserer du den rundt kjernekronen, og vakuumet gjør at den fester seg til enhver flat overflate – selv i taket! Laget av slitestek, klar plast for tunge jobber, så du enkelt kan holde øye med fjerningsprosessen. Tilgjengelig i fem forskjellige størrelser for kjernekroner opptil 350 mm i diameter.

redskap utviklet for rask og enkel fjerning av tette overflater på betong­gulv. Sharx™ har den mykeste metallbindingen som Husqvarna noen gang har utviklet for tørrslipejobber, i tillegg til en diamant­ blanding som har blitt optimalisert for å gi høy produktivitet.


NYHET!

HUSQVARNA K 770 VAC K 770 VAC er inspirert av den førsteklasses motorkapperen Husqvarna K 770 og har blitt utviklet for å gi effektiv kapping på steder hvor man ikke kan bruke våtkapping. Med den brukervennlige støvoppsamleren og slangen kan du samle opp støv ved hjelp av en ekstern støvutsuger. Du slipper mye av ekstraarbeidet med å klargjøre og rengjøre arbeidsstedet.

9


KLAR. FERDIG. GÅ. Rask start. Trådløs drift og lavt støynivå. Perfekt tilpasset oppgaven, uten direkte utslipp og røyk. Med en imponerende batteridrevet ytelse. Alt dette får du i serien vår med bruker­ vennlige og svært velbalanserte maskiner.   På toppen av det hele drar du nytte av lite vedlikehold og ettbatterisystemet vårt. Mer praktisk blir det ikke. Raskt, enkelt, fleksibelt og effektivt.   Uansett om du trenger å kappe, blåse eller trimme, finnes det en maskin som passer for deg. Gjør deg klar til å oppleve friheten du får med batteridrevet utstyr fra Husqvarna.   Er du klar? Eller er du allerede i mål?

NYE HUSQVARNA K 535i

KAPP I VEI – UTEN DRIVSTOFF ELLER UTSLIPP Opplev batteridrevet bekvemmelighet med utmerket kappeytelse med den nye Husqvarna K 535i. Denne lette 9-tommers motorkapperen på 36 V er basert på Husqvarnas etablerte batterimotorplattform. Den gir deg pålitelig rask start, og du kan jobbe uten å være avhengig av bensin eller nettstrøm. Maskinen er enkel å manøvrere og kontrollere takket være at bladet er plassert nærmere midten av maskinen. Som en ekstra bonus kan du kappe i vei uten å måtte bekymre deg for utslipp. LES MER OM SERIEN VÅR MED BATTERIDREVNE PRODUKTER, PÅ SIDE 154.

10


11


12


SERVICE, KUNDESTØTTE OG LØSNINGER LAGD FOR DEG – OG DIN VIRKSOMHET Hos Husqvarna Service Center kan du alltid forvente å møte serviceinnstilte og kyndige ansatte som yter service, kundestøtte og forretningsløsninger i verdensklasse lagd for deg. På den måten tilbyr vi problemfritt eierskap med maksimal driftstid.   Dermed kan du fokusere på virksomheten, kundene og dine ansatte. Med en allsidig leverandør og langsiktig servicepartner som Husqvarna får du ett kontaktpunkt for alt utstyret ditt. Enkelt fortalt får du alt på ett sted.   For å kunne tilby rask og korrekt service og reparasjonsarbeid har vi utviklet en avansert prosess basert på den seneste teknologien. Dette er en hjørnestein i vårt mål om å gi deg bransjens beste serviceopplevelse.

13


VERNEUTSTYR SOM GJØR ARBEIDET SIKRERE OG MER KOMFORTABELT I vårt brede sortiment av verneutstyr finner du produkter som er fremstilt for å gjøre jobben din sikrere, mer komfortabel og praktisk – slik at du alltid kan oppnå best mulig resultat.

SOFTSHELL-JAKKE Vind- og vannavvisende softshell-jakke av en komfortabel, elastisk membran med mykt fleecefôr. Perfekt for ulike værforhold, enten alene eller over andre plagg. Cordura-forsterkning over skuldrene, på baksiden av ermene og på sidene. Ermene er buet for økt komfort og bevegelighet. Nedre del og mansjettene er justerbare. Fire glidelåslommer foran og to innerlommer. 577 25 30-xx Str. 46 – 58

HANSKER, CLASSIC Hansker i én størrelse med håndflate i geiteskinn med spandex-stoff i håndbaken. Geiteskinn er egnet for krevende oppgaver og inneholder naturlig fett som gir god beskyttelse mot fuktighet. Gummiert mansjett med bomullsbånd gjør at hansken sitter perfekt rundt håndleddet. 579 37 99-10 VERNEBRILLER, CLEAR X Vernebriller med ripefrie, klare linser,

innfatning som kan utvides og linser som du kan skifte vinkel på. Godkjent i henhold til EN 166 og Ansi Z87+. 544 96 37-01 14


HØRSELSVERN MED FM-RADIO Hørselsvern med FM-radio, bedre lydvalitet

og behagelig utformet hodebøyle som gir mindre trykk mot ørene. Øreklokkene er spesialdesignet for å følge hodeformen, noe som gir perfekt passform. Utstyrt med 3,5 mm lydinntak (AUX) for MP3 samt kommunikasjonsradio. 578 27 49-01 (med hodebøyle). 578 27 49-04 (hjelmbasert).

HØRSELSVERN MED HODEBØYLE Komfortabelt og lett med fleksibel, polstret hodebøyle. Konstruksjon som gjør det mulig å regulere trykket med 20 %. Godkjent i henhold til gjeldende EN-standarder. 505 66 53-04

15


VI ER EKSPERTER PÅ DIAMANTVERKTØY – SÅ DET SLIPPER DU Husqvarna er en av verdens ledende produsenter av diamantverktøy for kapping og boring i betong og annet byggemateriale. Vi leverer millioner av diamantverktøy – sagblader, borkroner, wirer og slipeverktøy – til profesjonelle entreprenører, håndverkere og utleiefirmaer over hele verden. Et diamantverktøy fra Husqvarna er alltid et trygt valg. Hvis du er i tvil om hvilket verktøy du skal velge til en bestemt jobb, er det bare å følge vår oversikt over anbefalte verktøy eller kontakte din salgskontakt hos Husqvarna.

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

Diamantverktøy til ethvert behov. Hvis du er spesialist i betongsaging og arbeider heltid med saging og boring, stiller du andre krav til diamantverktøyet enn eksempelvis en brolegger eller rørinstallatør. For å gjøre det enkelt å finne det beste verktøyet til oppgaven er Husqvarnas diamantverktøy delt inn i tre yteevnekategorier: Gull, Sølv og Bronse. GOLD Husqvarna diamantverktøy på Gullnivå er utviklet for spesialentreprenører. Lagd for intensiv profesjonell bruk til spesialformål. Gir maksimal skjærehastighet og slitestyrke ved tungt kappe-, slipe- og borearbeid.

SILVER Husqvarna diamantverktøy på Sølvnivå er utviklet for generelt bygningsarbeid. Lagd for profesjonell bruk til generelle oppgaver. Gir høy skjærehastighet og stor slitestyrke ved all kapping, sliping og boring.

BRONZE Husqvarna diamantverktøy på Bronsenivå er utviklet for mer sporadisk bruk. Lagd for å gi god balanse mellom yteevne og pris ved vanlige kappe- og boreoppgaver.

Anbefalte verktøy. For kapping i hardere materialer fungerer et mykt verktøy best ettersom diamantene eksponeres raskere, noe som betyr raskere kapping. Ved arbeid i myke eller mer slitende materialer fungerer et verktøy med hardere bindemiddel best ettersom det har større slitestyrke. Verktøyets egnethet for ulike materialer er basert på følgende skala: = Optimal • • •= God • • = Akseptabel • — = Anbefales ikke

16

Du finner oversikt over anbefalte verktøy i produkttabellene samt i den interaktive verktøyguiden på nettsiden. Til håndholdt bruk viser verktøyemballasjen tydelig hvilket materiale bladet er optimalisert for.


Verktøy og utstyr er utviklet sammen. Hvis du vil være sikker på at du får best mulig utbytte av Husqvarna-utstyret, skal du bruke det med Husqvarnas diamantverktøy. Vi betrakter diamant­ verktøy, maskin og bruker som en helhet som skal fungere optimalt sammen. Denne holdningen danner et viktig grunnlag for produktutviklingen. SOFF-CUT-BLADER – SIDE 45

■■  XL14-serien ■■  XL10-serien ■■  XL6-serien GULVSLIPINGS- OG POLERINGSUTSTYR – SIDE 54

■■  Elite-Grind-serien ■■  Vari-Grind-serien ■■  Piranha™ ■■  Sharx™ – NY! ■■  Poleringsverktøy ■■  Keramiske verktøy til tørrsliping og polering ■■  Vedlikeholdsskiver ■■  Slipekopper ■■  Gulvbehandlingsprodukter ■■  Verktøy for vertikalskjæring VEGGSAGBLADER OG -KJEDER – SIDE 82

■■  W 1500 Diagrip™-serien – NY! ■■  W 1100-serien ■■  PRO-seriens kjeder til WSC 40 WIRESAGWIRER – SIDE 94

■■  Vakuumloddede wirer ■■  Sintrede wirer GULVSAGBLADER – SIDE 102

■■  F 1500 Diagrip™-serien ■■  F 1570-serien ■■  F 1100-serien ■■  F 600-serien ■■  L 600-serien ■■  F 500 Diagrip™-serien ■■  Elite-Cut-serien ■■  Vari-Cut-serien ■■  Tacti-Cut-serien KJERNEBORKRONER – SIDE 120

■■  Elite-Drill-serien ■■  Vari-Drill-serien ■■  Tacti-Drill-serien ■■  D 1210 ■■  D 810 ■■  D 35 ■■  D 05 ■■  D 25 HÅNDHOLDTE KAPPSAGBLADER – SIDE 140

■■  Elite-Cut-serien ■■  Vari-Cut-serien ■■  Tacti-Cut-serien ■■  S 1400 Diagrip™-serien ■■  Diamantverktøy for dypsaging ■■  Diamantverktøy til vinkelslipere ■■  Serie med batteridrevne kappere – NY! FLISESAGBLADER – SIDE 166

■■  Elite-Cut-serien

17


TA KOMPRIMERING TIL ET NYTT NIVÅ Husqvarnas komprimeringsutstyr er utviklet for å gi maksimal produktivitet, ytelse og slitestyrke. Hver lille detalj på maskinen din – alt fra ergonomien og de vibrasjonsfrie håndtakene til den harde, slitesterke ståloverflaten som presser ned jorden – er designet til å fullføre jobben med maksimal driftstid og minimal servicetid. Vi hjelper deg med å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele arbeidsdagen ved å designe produkter som er enkle å håndtere med redusert vibrasjon i hender og armer.

Sortiment, oversikt. Husqvarna gir en komplett serie med komprimeringsutstyr for alle jordtyper og fortau, inkludert vibrasjonsstampere, fremovergående platekompaktorer for jord og asfalt, reversible platekompaktorer og dobbelruller – ikke mindre enn 51 forskjellige modeller.

LT 6005

LH 804

LG 504

LG 204

0,6

0,6

0,3

0,3 0,3 0,25 0,4

0,3 0,35 0,3

0,3

0,35 0,3

0,45

[m]

0,4

0,4

MAKS. KOMPRIMERINGSDYBDE*

0,2

0,2

0,2 0,2 0,2

0

0,8

0,8

Stenfylling

12

Sand/grus

Silt

Leire

Subbus

Bærelag

11 kW 9,2 kW

EFFEKT [kW]

6

4,1 kW Bensin

Diesel

Diesel

0

Bensin

2,6 kW

70 kg 210 kg

VEKT [kg]

410 513 kg 820

18

820 kg


KOMPRIMERINGSUTSTYR

FORENKLET SERVICE Alle servicepunkter er lett tilgjengelig.

ERGONOMI UTGJØR EFFEKTIVITET

Håndtaket med vibrasjonsdemping gjør det mulig å jobbe effektivt i timevis.

VIT NÅR DU ER FERDIG Den valgfrie komprimeringsmåleren viser deg når bakken har nådd ideelt nivå og når det er på tide å gå videre til neste oppgave.

LENGRE DRIFTSTID Den robuste, beskyttende rammen med støtsikre deksler gir beskyttelse til både motoren og transmisjonen.

ENKEL Å BRUKE Bryteren for

SLITESTYRKE Platene nederst på LG-serien er laget av en ekstremt robust og slitesterk ståltype kalt Hardox 400.

fremoverkjøring/revers og det faste håndtaket gjør den enkel å håndtere på alle overflater. Du behøver ikke å dytte/dra hele tiden under bruk. FÅ JOBBEN GJORT PÅ RIKTIG MÅTE – VED FØRSTE FORSØK Den valgfrie komprimeringsmåleren

LF 80 LAT

LP 6505

0,15 0,2 0,15

0,2

0,1 0,1 0,1

LF 50 L

0,2

0,25 0,15 0,15 0,15

LF 130 LT

0,1 0,15 0,1

som er tilgjengelig for Husqvarna LG 400 og LG 504, hjelper deg med å spare både tid og penger. Et lett forståelig system med indikatorlamper viser når du har oppnådd ideelt komprimeringsnivå. Dette reduserer også risikoen for overkomprimering, noe som kan føre til et lite tilfredsstillende sluttresultat og unødvendig slitasje på maskinen. Sammen kan din erfaring og komprimeringsmåleren perfekt håndtere alle jordtyper og steinfyllinger.

* Maksimum dybde etter 4 overfarter / LP ruller etter 8 overfarter.

7,2 kW

53 kg 135 kg

Diesel

2,1 kW

Bensin

3,6 kW Bensin

Bensin

3,6 kW

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

95 kg

745 kg

19


KJENNE JORDEN OG OVERFLATEN VI HJELPER DEG MED Å VELGE DET BESTE UTSTYRET Jorden har eksistert i millioner av år og er skapt av naturkreftene. Slik kan du temme naturens øvre skorpe.

LEIRE – HOLDER SEG SAMMEN Leirepartikler holder seg sammen, og du trenger høy slagkraft for å få ut luften. Riktig fuktighet er viktig ved komprimering. Våt leire kan formes, mens tørr leire blir veldig hard og kan sprekke under trykk. Husqvarnas LT-stampemaskiner er i stand til å overføre det høye trykket og kraften som er nødvendig for å komprimere leire, ved eller under optimalt vanninnhold.

20

SILT – KRAFT KREVES Silt er ikke så kompakt som leire, men trenger likevel riktig vanninnhold for god komprimering. Kompakt jord har de minste partiklene av alle jordsmonn. Siltpartiklene er større enn leirepartiklene, men de er likevel små nok til å kreve høy energi for dyp komprimering. En stampemaskin er det beste valget for å komprimere slam.

PLUKKSTEIN – UTØVE PRESS Brostein og steinblokker trenger høy kompri­ meringsenergi for å oppnå den nødvendige tettheten og stabiliteten. Det er spesielt viktig hvis materialet sitter i leire eller slam som kan bli flytende når det er vått. Lagtykkelsen skal være minst tre ganger tykkere enn maksimal partikkelstørrelse. Husqvarna LH 700 og LH 804 reversible platekompaktorer er ideelle for store anleggsprosjekter. De lettere Husqvarna LG 504 fungerer bra for mindre anleggsprosjekter.


KOMPRIMERINGSUTSTYR

SAND OG GRUS – TA DET ROLIG For sand og grus kan du oppnå komprimering med høy tetthet i både tørr og mettet tilstand. Komprimerings­ nivået avhenger mer av gradering enn fuktighet. For mye komprimering av sand og grus er som å slå på en betongvegg med en slegge. Det kan knuse materialet og redusere den lastebærende kapasiteten. Avhengig av lagets tykkelse anbefales en lettere forovergående platekompaktor eller en tyngre reversibel platekompaktor.

ASFALT – IKKE ETTERLAT NOEN MERKER Komprimering har en stor innflytelse på asfaltytelsen. Kompri­ mering omdanner asfaltblandingen fra løs tilstand til en kompakt overflate som takler store belastninger. Effektiviteten til kompri­ meringen avhenger sterkt av asfaltens indre motstand. Maskiner må kunne komprimere uten å etterlate seg merker, og vann bidrar til å skape en jevn overflate. Her er en asfaltkompaktor eller en dobbelrulle et trygt valg.


JORD FREMOVERGÅENDE PLATER

LF 130 LT1

LF 100 L

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

Motor

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Effekt, kW

3,6

2,5

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Drivstoff

Bensin

Diesel

Bensin

Diesel

Bensin

Bensin

Bensin

Bensin

Driftsvekt, kg

135

142

97

106

84

85

82

53

Frekvens, Hz

95

95

95

95

95

95

95

95

Sentrifugeeffekt, kN

20

20

17

17

19

15

15

8

Hastighet, m/min H/A-vibrasjoner, standard håndtak, m/s² H/A-vibrasjoner, vibrasjonsreduserende håndtak, m/s² Lydeffekt, garantert, dB(A)

22

22

25

25

33

24

27

24

5,4

6,8

6

9,3

6,7

6,0

6,0

6,9

1,1

1,1

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,8

104

104

104

105

103

104

104

100

Lydtrykk ved brukerens øre, dB(A)

95

93

93

93

91

91

91

89

Platebredde, mm

500

500

500

500

420

500

420

320

Platelengde, mm

580

580

595

595

570

570

570

505

L×B×H, mm

960×500×995

960×500×1122 960×500×995

960×500×995

960×420×995

960×500×995

960×420×995

940×320×965

967 89 66-01

967 89 69-01

967 85 51-03

967 85 50-01

967 89 67-02

967 89 67-01

967 85 47-01

ARTIKKELINFORMASJON

1) Med transporthjul.

22

967 85 51-01


KOMPRIMERINGSUTSTYR

STAMPERE

LT 800

LT 6005

LT 5005

Motor

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Effekt, kW

3,0

3,0

2,7

2,7

2,7

2,7

Drivstoff

Diesel

Diesel

Bensin

Bensin

Bensin

Bensin

Driftsvekt, kg

98

97

70

69

62

61

Frekvens, Hz

12

12

12

12

12

12

Hastighet, m/min

12

12

15-18

15-18

15-18

15-18

H/A-vibrasjoner i håndtak m/s²

11,9

11,9

6,4

6,4

6,4

6,4

Lydeffekt, garantert, dB(A)

107

107

106

106

106

106

Lydtrykk ved brukerens øre, dB(A)

95

95

92

92

92

92

Platebredde, mm

330

280

280

230

230

150

Platelengde, mm

332

332

332

332

332

332

L×B×H, mm

810×422×1074

810×422×1074

726×345×1084

726×345×1084

726×345×1025

726×345×1025

967 89 70-02

967 89 70-01

967 85 45-02

967 85 45-01

967 85 46-01

967 85 46-02

ARTIKKELINFORMASJON

ASFALT OG JORD LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

RUND PLATE

LX 90

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Motor

Honda GX160

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Effekt, kW

3,6

Bensin

Diesel

Bensin

Bensin

Bensin

Bensin

Drivstoff

Bensin

109

118

95

97

95

67

Driftsvekt, kg

96

95

95

95

95

95

95

Frekvens, Hz

75

17

17

19

15

15

10

Sentrifugeeffekt, kN

16

25

25

33

24

27

25

Hastighet, m/min

22

6

9,3

6,7

6,0

6,0

7,9

H/A-vibrasjoner i håndtak m/s²

6,1

Lydeffekt, garantert, dB(A)

104

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,9

Lydtrykk ved brukerens øre, dB(A)

92

104

105

103

104

104

100

Platediameter, mm

450

93

93

91

91

91

88

L×B×H, mm

450×450×920

500

500

420

500

420

350

595

595

570

570

570

545

ARTIKKELINFORMASJON Manuell oppstart

967 89 71-01

960×500×995

960×500×995

960×420×995

1037×500×995 960×420×995

986×350×968

967 85 51-02

967 89 68-01

967 85 50-02

967 85 49-02

967 85 48-01

967 85 49-01

LF 60 LAT1

23


FREMOVERGÅENDE OG REVERSIBLE PLATER

LH 804

LH 700

Motor

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Effekt, kW

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

Drivstoff

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Driftsvekt, kg

873

856

820

841

824

788

Frekvens, Hz

53

53

53

53

53

53

Sentrifugeeffekt, kN

95

95

95

95

95

95

Hastighet, m/min

30

30

30

30

30

30

H/A-vibrasjoner i håndtak m/s²

3,3

3,3

3,3

Lydeffekt, garantert, LWA dB(A)

109

109

109

109

109

109

Lydtrykk ved brukerens øre, LWA, dB(A)

98,4

98,4

98,4

Platebredde, mm

960 (660+2×150)

810 (660+2×75)

660

960 (660+2×150)

810 (660+2×75)

660

L×B×H, mm

1150×960×790

1150×810×790

1150×660×790

1880×960×1180

1880×810×1180

1880×660×1180

ARTIKKELINFORMASJON Manuell oppstart

967 89 73-04

967 89 73-03

967 89 73-01

967 89 72-06

967 89 72-04

967 89 72-01

Motor

Honda GX270

Honda GX270

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Effekt, kW

5,3

5,3

4,7

4,7

4,7

4,7

Drivstoff

Bensin

Bensin

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Driftsvekt, kg

270

265

287

282

307

302

Frekvens, Hz

68

68

68

68

68

68

Sentrifugeeffekt, kN

40

40

40

40

40

40

Hastighet, m/min

25

25

25

25

25

25

H/A-vibrasjoner i håndtak m/s²

2,4

2,4

1,7

1,7

1,7

1,7

Lydeffekt, garantert, LWA dB(A)

108

108

108

108

108

108

Lydtrykk ved brukerens øre, LWA, dB(A)

92

92

92

95

95

95

Platebredde, mm

600

500

600

500

600

500

L×B×H, mm

1385×600×1120

1385×500×1120

1385×600×1120

1385×500×1120

1385×600×1120

1385×500×1120

ARTIKKELINFORMASJON Manuell oppstart

967 85 53-02

967 85 53-01

967 85 53-05

967 85 53-04

Elektrisk start

967 85 53-06

967 85 53-07

Elektrisk start Elektrisk oppstart og komprimeringsmåler

FREMOVERGÅENDE OG REVERSIBLE PLATER

24

LG 300


KOMPRIMERINGSUTSTYR

LG 504

LG 400

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Honda GX 390

Lombardini 15LD 440/S (Kohler)

9,2

9,2

9,2

8,3

6,2

Diesel

Diesel

Diesel

Bensin

Diesel

513

499

470

398

436

69

69

69

60

60

65

65

65

52

52

30

30

30

25

25

2,5

2,5

2,5

2,5

2,1

109

108

108

96

96

96

95

93

850 (550+2×150)

700 (550+2×75)

550

650

650

1670×850×1190

1670×750×1190

1670×550×1190

1690×650×1150

1690×650×1150

967 85 55-10

967 85 55-09

967 85 55-08

967 85 54-01

967 85 55-11 967 85 55-12

967 85 55-07

967 85 55-06

967 89 64-03

967 85 55-05

967 85 55-04

967 89 64-01

LG 204

LG 164

Honda GX200

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

4,1

3,1

3,1

3,1

3,6

3,6

3,1

3,1

3,1

Bensin

Diesel

Diesel

Diesel

Bensin

Bensin

Diesel

Diesel

Diesel

211

228

251

244

157

148

185

170

166

65

65

65

65

80

80

80

80

80

36

36

36

36

28

28

28

28

28

23

22

22

22

22

22

22

22

22

3,5

2,8

2,8

3,4

2,3

2,3

2,8

3,5

3,2

106

108

108

108

108

108

108

108

108

84

93

93

85,1

82,4

81,9

93

84

84,1

500

500

600

500

450

350

600

450

350

1334×500×1126

1334×500×1126

1334×600×1126

1334×500×1126

119×450×1069

119×350×1069

119×600×1069

119×450×1069

119×350×1069

967 85 52-01

967 85 52-05

967 85 56-01

967 85 56-02

967 89 76-04

967 89 76-02

967 89 76-01

967 85 52-03

967 85 52-06

25


DOBLE TROMMELRULLER

26

LP 7505

LP 6505

Motor

Hatz 1D50S

Hatz 1D50S

Hatz 1D42S

Hatz 1D42S

Effekt, kW

7,9

7,9

7,2

7,2

Drivstoff

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Driftsvekt, kg

981

1001

745

765

Frekvens, Hz

57

57

58

58

Sentrifugeeffekt, kN

27

27

22

22

Hastighet, forover/revers, km/t

0–3,6

0–3,6

0–3,6

0–3,6

H/A-vibrasjoner i håndtak m/s²

2,6

2,6

4,1

4,1

Lydeffekt, garantert, dB(A)

107

107

107

107

Lydtrykk ved brukerens øre, dB(A)

88

88

88

88

Trommeldiameter, mm

400

400

400

400

Trommelbredde, mm

750

750

650

650

L×B×H, mm

1110/2500×820×1260

1110/2500×820×1260

1110/2500×720×1215

1110/2500×720×1215

ARTIKKELINFORMASJON Manuell oppstart

967 89 74-01

967 85 57-02

Elektrisk start

967 89 74-02

967 85 57-03


KOMPRIMERINGSUTSTYR

Husqvarna LH 804 og LH 700. TILBEHØR OG RESERVEDELER Utvidelsesplatesett, 2x75 mm Utvidelsesplatesett, 2x150 mm 2 Vanntank

594 82 60-01 594 82 61-01

Husqvarna LG 504. TILBEHØR OG RESERVEDELER Utvidelsesplatesett, 2x75 mm Utvidelsesplatesett, 2x150 mm Helleleggingssett, bredde 700 mm

594 75 87-01 594 75 88-01 595 12 89-01

1 Helleleggingssett

Husqvarna LG 400. 3 Transporthjulsett

4 Gaffeltruckenhet

Husqvarna LT 800. TILBEHØR OG RESERVEDELER Transporthjulsett

596 02 38-01

596 02 38-01

594 86 82-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 100 L og LF 100 LAT. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 500 mm 2 Vanntank 3 Transporthjulsett 4 Gaffeltruckenhet

594 86 82-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 05-01

Husqvarna LG 204. 594 75 96-01 594 82 58-01 594 83 05-01

Husqvarna LG 164. TILBEHØR OG RESERVEDELER Helleleggingssett, bredde 600 mm Helleleggingssett, bredde 450 mm Helleleggingssett, bredde 350 mm Transportenhet

594 75 95-01 594 83 01-01 595 36 85-01 594 83 05-01

Husqvarna LP 7505 og LP 6505. TILBEHØR OG RESERVEDELER Sikkerhetshåndtaksett

Husqvarna LF 80 L og LF 80 LAT. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 420 mm 2 Vanntank 3 Transporthjulsett 4 Gaffeltruckenhet

TILBEHØR OG RESERVEDELER Helleleggingssett, bredde 600 mm Helleleggingssett, bredde 500 mm Transportenhet

TILBEHØR OG RESERVEDELER Helleleggingssett, bredde 600 mm Helleleggingssett, bredde 500 mm Transportenhet

Husqvarna LF 130 LT. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 500 mm 3 Transporthjulsett 4 Gaffeltruckenhet

594 44 79-02

Husqvarna LG 300.

Husqvarna LT 6005 og LT 5005. TILBEHØR OG RESERVEDELER Transporthjulsett

TILBEHØR OG RESERVEDELER Helleleggingssett, bredde 650 mm

594 17 09-01

594 86 81-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 75 L og LF 75 LAT. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 500 mm 1 Helleleggingssett, bredde 420 mm 2 Vanntank 3 Transporthjulsett 4 Gaffeltruckenhet

594 86 82-01 594 86 81-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 50 L. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 320 mm 3 Transporthjulsett

594 75 72-01 595 12 07-01

Husqvarna LF 60 LAT. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Helleleggingssett, bredde 350 mm 2 Vanntank 3 Transporthjulsett

595 36 75-01 596 32 74-01 595 12 07-01

27


HOLD KONTROLL PÅ BETONGJOBBEN FRA BEGYNNELSE TIL SLUTT Ethvert byggeprosjekt begynner med et solid fundament. Vi gir deg verktøyene og løsningene til å lage dette i betong, med maksimal produktivitet, ytelse og pålitelighet. Det brede sortimentet vårt av utstyr for betonglegging og ferdigstilling inkluderer vibrering, planering og overflatefresing.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas utstyrsserie for betonglegging inkluderer både elektriske og bensindrevne vibratorer, avrettere og glattemaskiner, som til sammen utgjør 74 forskjellige modeller.

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

SMART 48

AX 48

AME 1600/ AT 49

480 mm

576 mm

AA 47

AY 47

470 mm

490 mm

470 mm

MAKSIMAL HANDLINGSRADIUS [mm]

3800 N

[m³/t*]

Pneumatisk

Bensin

Elektrisk

Elektrisk

1900

45 61 m³/t 90

88 m³/t

Vibratorkapasitet på det laveste S 3.

28

3800 N

3160 N

2700 N

0

KAPASITET

3400 N

Elektrisk

[N]

SENTRIFUGEEFFEKT

3800

53 m³/t

56 m³/t 70 m³/t


BETONGLEGGINGSUTSTYR

BV 20 E

BV 30

2,0 m

BG COMBI

MAKSIMAL ARBEIDSBREDDE

900 mm

600 mm

[mm]

6,3 kW [kW]

Bensin

2,6 kW

[kg]

60 kg H6 – 87 kg H5 – 93 kg

90 kg 200 m³/h

Bensin

1,6 kW

Bensin

Elektrisk

Bensin 96 m³/h

H6 – 4,3 kW H5 – 3,6 kW

VEKT

100

H9 – 6,3 kW

EFFEKT

2000 N 1750 Elektrisk

[N]

SENTRIFUGEEFFEKT

[m³/t*]

1140 mm

3460 N

3500

200

BG 245

MAKS. SKIVEDIAMETER

[m]

0

BG 375

4,2 m 980 mm

KAPASITET

BG 475

105 kg

H9 – 102 kg

29


DEKKER HELE JOBBEN FRA UTLEGGING TIL SLUTTBEARBEIDING Husqvarna tilbyr en rekke utstyr for alle prosesstrinn under betong­utleggingen og sluttbearbeidingen – inkludert vibrering, planering og overflatebearbeiding av støpte betongoverflater og -gulv.

BETONGVIBRASJON Vibrering fjerner luftlommer fra betongen når den støpes eller umiddelbart etterpå. Når luften blir fjernet, øker tettheten til betongen, noe som gjør den sterkere. Avhengig av dybden og slumpen til betongen, kan en betong med høy tetthet oppnås ved å bruke en intern vibrator eller en vibrerende avretter.

SLIK VELGER DU DEN VIBRATOREN SOM PASSER BEST TIL JOBBEN Når du skal velge en vibrator, begynner du med å kontrollere hvilken energikilde du har tilgang til – elektrisitet, trykkluft eller ingen energikilde i det hele tatt. I det siste tilfellet er en bensin- eller dieseldrevet elektrisk vibrator med høy frekvens det mest kostnadseffektive alternativet.   Det neste du må ta hensyn til er vibratorens slangelengde, slangestørrelse og arbeidsradius. Disse variablene

30

bestemmes av størrelsen og dybden til støpen, avstanden mellom armeringsjernene og konsistensen til betongen. Alt dette er angitt i plantegningen for konstruksjonen.   Naturlig nok er den mest produktive kombinasjonen av slangelengde, rørstørrelse og arbeidsradius den som gjør det mulig for operatøren å fullføre arbeidet på kortest mulig tid og med færrest mulig nedstikk.


BETONGLEGGINGSUTSTYR

OVERFLATEBEARBEIDING AV BETONG Når betongen når en plastisk tilstand, brukes det glattemaskiner til å pusse og glatte for å fjerne uregelmessigheter fra den avrettede overflaten. Under denne prosessen blir betongoverflaten komprimert og forseglet, noe som gjør gulvet enda mer slitesterkt. Formålet er å oppnå et slettere og jevnere betonggulv og også å redusere betongstøvet som oppstår ved slitasje.

PLANERE BETONG I de fleste tilfeller må betongen planeres for å skape en jevn overflate. Én eller to omganger med en vibrerende avretter er ofte tilstrekkelig på enkeltarmerte betongplater. Hvis et allerede installert betonggulv skal dekkes med et nytt betonglag, er overflatevibrering en utmerket metode for å oppnå høy klebekraft mellom de to betongkonstruksjonene.

31


Smart-serien fra Husqvarna – elektriske vibratorer med høy frekvens. SMART-VIBRATORER

65 – 5 M

56 – 10 M

56 – 8 M

56 – 5 M

48 – 10 M

48 – 8 M

48 – 5 M

40 – 5 M

Rørdiameter, mm

65

56

56

56

48

48

48

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

Spenning, V

230

230

230

230

230

230

230

230

Frekvens, Hz

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

Strømstyrke, A

10

6,4

6,4

6,4

4,5

4,5

4,5

2,5

Slangelengde, m

5

10

8

5

10

8

5

5

Kabellengde, m

15

15

15

15

15

15

15

15

Lydeffekt, LW dB(A)

99

94

94

94

91

91

91

86

Vibrasjonsverdi, m/s²

2,47

2,47

2,47

2,47

5,87

5,87

5,87

4,62

967 93 88-01

967 85 60-05

967 85 60-02

967 85 60-04

967 85 59-02

967 85 59-03

967 85 59-05

967 85 58-03

SMART-E-VIBRATORER

E 56

E 48

E 40

Rørdiameter, mm

56

48

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

Spenning, V

230

230

230

Frekvens, Hz

50/60

50/60

50/60

Strømstyrke, A

6,4

4,5

2,5

Slangelengde, m

0,5

0,5

0,5

Kabellengde, m

15

15

15

Total vekt, kg

14,8

13,6

12

Lydeffekt, LW dB(A)

94

91

86

Vibrasjonsverdi, m/s²

0,52

0,52

0,52

967 94 03-03

967 94 02-04

967 85 58-04

ARTIKKELINFORMASJON

ARTIKKELINFORMASJON

AX-VIBRATORER

AX 90

AX 65

AX 56 – 10 M AX 56 – 8 M

AX 56 – 5 M

AX 48 – 10 M AX 48 – 8 M

AX 48 – 5 M

AX 40

AX 36

Rørdiameter, mm

90

65

56

56

56

48

48

48

40

38

Frekvens, vpm

6000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

Spenning, V (trefaset)

42

42

42

42

42

42

42

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

Strømstyrke, A

21

19

11,7

11,7

11,7

10

10

10

4,5

6,2

Slangelengde, m

3

5

10

8

5

10

8

5

5

5

Kabellengde, m

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

Total vekt, kg

26,6

18,8

20,5

18,5

16,1

17,4

15,4

15,1

13,2

13,1

Lydeffekt, LW dB(A)

76

79

79

79

79

76

76

76

78

70

Vibrasjonsverdi, m/s²

5,06

4,62

3,66

3,66

3,66

3,53

3,53

3,53

3,81

3,81

ARTIKKELINFORMASJON 967 94 00-01 967 85 83-01 967 85 82-03 967 85 82-02 967 85 82-01 967 85 81-03 967 85 81-02 967 85 81-01 967 85 80-01 967 85 79-01

VIBRASTAR

60

50

40

Rørdiameter, mm

60

50

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

Spenning, V (trefaset)

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

Strømstyrke, A

11

8

4

Slangelengde, m

5

5

5

Kabellengde, m

10

10

10

Total vekt, kg

15

13

8,4

Lydeffekt, LW dB(A)

84

76

75

Vibrasjonsverdi, m/s²

3,23

3,28

1,8

967 93 81-03

967 93 81-02

967 93 81-01

AX-vibratorer

ARTIKKELINFORMASJON

Vibrastar 32


BETONGLEGGINGSUTSTYR

Husqvarna CF-kraftaggregater for AX/Vibrastar.

FREKVENSOMFORMERE

CF 67T

CF 25

CF 11

Utgangseffekt, kWA

4,7

1,8

0,8

Intensitet ved 42 V, A

67

25

11

Antall faser (primærspenning)

3

1 eller 3

1

Antall uttak

4

2

1

Vekt, kg

70

31

18

Beskyttelsesindeks

IP55

IP55

IP55

Støynivå, dB(A)

85

80

76

Transporthjul

standard

valgfritt

ARTIKKELINFORMASJON 230 V-1-50 Hz

967 93 87-01

967 93 79-01

400 V-3-50 Hz

967 93 82-01

967 91 34-02

400 V-3-50 Hz CI4P*

967 93 82-02

380 V-3-60 Hz CI4P*

967 93 82-03

Transporthjul

594 95 83-01

* CI4P = Fire uttak med motorbrytere som beskytter de eksterne vibratorene mot høyt ampereforbruk.

GENERATORER

CFG 67

CFD 67

CFD 33

CFG 25 

Motortype, firetakts og manuell oppstart

Honda GX 270

Lombardini 15 LD 350

Lombardini 15 LD 225

Honda GX 160

Drivstoff 

Bensin

Diesel

Diesel

Bensin

Maks effekt ved 3600 o/min, hk

8,4

7,5

4,8

4,8

Nominell hastighet, o/min

3000

3000

3000

3000

Nominell utgangseffekt, kWA

4,7

4,6

2

1,8

Antall uttak

4

4

3

2

Nominell strømstyrke, A

67

65

33

25

Nominell utgangsspenning, V

42

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

200

Vekt, kg

85

95

68

45

Støynivå (LW), dB(A)

97

108

105

94

Hjul

ja

ja

valgfritt

valgfritt

967 92 84-01

967 92 85-01

967 92 83-01

967 92 82-01

596 86 41-01

967 85 99-01

ARTIKKELINFORMASJON Transporthjul

33


Husqvarna AME-serien – vibratorer med modulært fleksirør.

DRIVENHETER

AME 600

Spenning, V (enfaset)

230

Frekvens, Hz

50/60

Effekt, kW

0,6

Nominelt strømforbruk, A

2,7

Frekvens, o/min

3000

Vekt, kg

1,9

Vibrasjonsverdi, m/s²

1,72

ARTIKKELINFORMASJON 967 93 31-01

VIBRATORER (HØYFREKVENS) Rørdiameter, mm

36

36

36

26

26

26

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

12000

12000

HA 35/3

HA 35/2

HA 35/1

HA 25/3

HA 25/2

HA 25/1

Total vekt, kg

7,6

6

4,4

5,2

4,0

2,8

Vibrasjonsverdi, m/s²

1,7

1,7

1,7

1,7

1,7

1,7

967 93 84-03

967 93 84-02

967 93 84-01

967 93 83-03

967 93 83-02

967 93 83-01

ARTIKKELINFORMASJON

40

30

20

10

230

FLEKSIBLE AKSLER, SUPERFLEX Lengde, m

4

3

2

1

50/60

Total vekt, kg

7,3

5,6

3,8

2,4

DRIVENHETER

AME 1600

Spenning, V (enfaset) Frekvens, Hz Effekt, kW

1,6

Frekvens, vpm

12000

Vekt, kg

6,1

Vibrasjonsverdi, m/s²

4,16

Beskyttelsesnivå

IP44

ARTIKKEL­INFORMASJON 967 85 95-05 967 85 95-04 967 85 95-03 967 85 95-01

ARTIKKELINFORMASJON 967 93 36-01

VIBRATORHODER

AT 59

AT 49

AT 39

AT 29

Rørdiameter, mm

59

49

39

29

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

Total vekt, kg

3,9

2,7

2,1

1,3

ARTIKKELINFORMASJON 967 85 96-04 967 85 96-03 967 85 96-02 967 85 96-01

34


BETONGLEGGINGSUTSTYR

AA- og AZ-serien fra Husqvarna – mekaniske vibratorer.

AA-VIBRATORER MEKANISKE VIBRATORER AA 77 AA 67 AA 47 (PENDELTYPE) Rørdiameter, mm 75 63 50

39

25

55

45

35

25

Frekvens, vpm

12000

12000

11300

12000

12000

12000

9200

10500

11200

AZ-VIBRATORER AA 37

AA 27

AZ 56

AZ 46

AZ 36

AZ 26

Slangelengde, m

6

6

6

6

6

4,8

4,8

4,8

4,8

Total vekt, kg

29

25

23

19

10

17

16

11,6

9,5

Lydeffekt, LW dB(A)

75,7

75,8

73

68

69

90,0

87,4

82,0

77,5

Vibrasjonsverdi, m/s²

3,16

2,66

3,52

1,56

2,46

8,27

2,42

5,22

2,00

ARTIKKELINFORMASJON Standardkobling

967 85 77-01

967 85 76-01

967 85 75-01

967 85 74-01

967 85 73-01

967 93 91-01

967 93 80-01

967 93 90-01

967 93 89-01

Husqvarna AM-drivenheter for AA- og AZ-vibratorer.

AY-serien fra Husqvarna – pneumatiske vibratorer.

DRIVENHETER

AMG 3200

AMD 3000

Drivstoff

Bensin

Diesel

Effekt, hk

4,8

4,1

Hastighet, o/min

2900

2900

Vekt, kg

15

46

Motormerke

Honda

Lombardini

Lydeffekt, LW dB(A)

103,8

79

ARTIKKELINFORMASJON Standardkobling

967 85 72-01

967 92 86-01

PNEUMATISK STAVVIBRATOR Rørdiameter, mm

155

108

87

77

67

56

47

36

26

Luftforbruk, m³/min

2,7

1,9

1,6

1,3

1

1

0,7

0,46

0,36

AY 157

AY 107

AY 87

AY 77

AY 67

AY 57

AY 47

AY 37

AY 27

Frekvens, vpm

12000

15000

15900

16000

17500

18000

18000

19000

21000

Slangelengde, m

0,8

1,5

1,5

2

2

2

2

2

2

Total vekt, kg

28

23

18

17

11

10

7

5

4

Lydeffekt, LW dB(A)

92,4

96,3

94,0

98

94

95

95,8

89,2

84,5

Vibrasjonsverdi, m/s²

12,29

2,91

1,95

2,38

2,10

2,13

2,39

1,02

0,51

2 m slange

967 87 99-01 —

967 93 99-01 —

967 93 98-01 —

— 967 93 97-01

— 967 93 96-01

— 967 93 95-01

— 967 93 94-01

— 967 93 93-01

— 967 93 92-01

4 m slange

967 93 97-02

967 93 96-02

967 93 95-02

967 93 94-02

967 93 93-02

967 93 92-02

ARTIKKELINFORMASJON

35


BV-serien fra Husqvarna – betongplanering – skyveavrettere.

SKYVEAVRETTERE

BV 20 H

BV 20 E

BV 20 G

Arbeidsbredde, m

2,0

2,0

2,0

Vekt under bruk, kg

7,5

19,8

16,6

Lengde på håndtak, m

1,8 + 1,8

1,8 + 1,8

1,8 + 1,8

Energi

Bruksanvisning

Elektrisk

Bensin

Motor

230 V-1–50/60 Hz

Firetakts Honda GX 25

Effekt, kW

0,27

0,72 ved 7000 o/min

Vibratorfrekvens, o/min

2000–10000

4000-7000

Sentrifugeeffekt, N

2000

1100

Vibrasjonsverdi, m/s²

3,2

3,2

Støynivå, dB(A)

91

91

ARTIKKELINFORMASJON Utvidelseshåndtak

967 85 61-01

967 92 87-01

967 85 62-01

595 02 95-01

595 02 95-01

595 02 95-01

SKYVEAVRETTER

BV 30

Vekt, drivenhet, kg

14

Vibrasjonsenhet*

Firetakts Honda GX35

Effekt, kW

1,6 ved 7000 o/min

Vibratorfrekvens, o/min

2000-7400

Sentrifugeeffekt, N

3460

Vibrasjonsverdi, m/s²

3,25

Støynivå, dB(A)

108

ARTIKKELINFORMASJON Uten blad

967 85 63-01

* Drivenheten leveres uten avretterblad (bestilles separat).

BV 30-AVRETTERBLAD

1,8 M

2,4 M

3,0 M

3,6 M

4,2 M

Arbeidsbredde, m

1,8

2,4

3,0

3,6

4,2

Vekt, kg

6,5

8

9,6

11,2

12,8

967 85 87-01

967 85 88-01

967 85 89-01

967 85 90-01

967 85 91-01

ARTIKKELINFORMASJON

36


BETONGLEGGINGSUTSTYR

Husqvarna modulære avrettere.

MODULÆRE AVRETTERE

BT 90 E

BT 90 G

BT 90 P

Motor

Elektrisk trefaset motor

Honda GX270

Luftkompressor

Spenning, V-Hz

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

3

5 ved 2900 o/min

Full belastningsstrøm, A

6,15

Hastighet, o/min

2865

2900

Maksimal lengde på avretter, m

20

20

25

Arbeidstrykk, bar

3–6

Luftforbruk per avretter, m³/min

0,26

Lydtrykk, Lpa dB(A)

89

89

Lydeffekt, Lw dB(A)

100

100

Vekt, kg (inkludert fri ende – 18 kg)

96

93

40

967 94 11-02

967 94 11-03

967 94 11-08

ARTIKKELINFORMASJON

AVRETTERDEL Høyde, mm

0,5 M ELEKTRISK/ BENSIN 376

Arbeidslengde, mm 500

1 METER PNEUMATISK

2 METER PNEUMATISK

3 METER PNEUMATISK

0,75 M ELEKTRISK/ BENSIN 376

1M ELEKTRISK/ BENSIN 376

2M ELEKTRISK/ BENSIN 376

3M ELEKTRISK/ BENSIN 376

376

376

376

750

1000

2000

3000

1000

2000

3000

Total bredde, mm

420

420

420

420

420

420

420

420

Vekt, kg

24

28

32

57

82

32

58

83

967 94 11-16

967 94 11-05

967 94 11-06

967 94 11-07

967 94 11-09

967 94 11-10

967 94 11-11

ARTIKKELINFORMASJON 967 94 11-04

MODULÆRE AVRETTERE

SVE ELEKTRISK

SVG BENSIN

Motor

A.C-motor

Honda GX 160

Spenning, V

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

2,2

4,1

Full belastningsstrøm, A

4,7

Hastighet, o/min

2850

3200

Maksimal lengde på avretter, m

25

25

Lydtrykk, Lpa dB(A)

89

89

Lydeffekt, Lw dB(A)

96

98

Vekt, kg (inkludert fri ende – 17 kg)

80

76

967 95 57-01

967 95 58-01

ARTIKKELINFORMASJON

AVRETTERDEL

0,5 M, SVE/SVG

0,75 M, SVE/SVG

1 M, SVE/SVG

2 M, SVE/SVG

3 M, SVE/SVG

Høyde, mm

515

515

515

515

Arbeidslengde, mm

500

750

997

1998

2998

Total bredde, mm

380

380

380

380

380

Total vekt, kg

19,4

20

21,2

38,4

55,4

967 95 59-01

967 95 59-02

967 95 59-03

967 95 59-04

967 95 59-05

ARTIKKELINFORMASJON

37


Husqvarna dobbel vibrobjelker.

DRIVENHET FOR BJELKER

BE 20

BE 30

Drivmodell

ER355

HONDA GX120 UT1 SXS4 SD – firetakts

Spenning, V-Hz

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

0,45

2,6 for 3600 o/min

Spenning, A

0,8

Hastighet, o/min

3000

3600

Rotasjonsretning

Begge

Mot urviseren

Tankkapasitet, l

2

Starte

Fasevenderbryter

Trekkstarter

Lydtrykk, Lpa dB(A)

75,7

Lydeffekt, Lw dB(A)

94

103,8

Total vekt, kg

37

32

967 95 64-01

967 94 12-02

ARTIKKELINFORMASJON

VIBROBJELKER

BD 32

BD 42

BD 52

BD 62

Høyde, mm

100

100

100

100

Lengde, m

3,2

4,2

5,2

6,2

Bredde, mm

400

400

400

400

Total vekt, kg

32

41

47

57

967 95 60-01

967 95 61-01

967 95 62-01

967 95 63-01

ARTIKKELINFORMASJON

BG-serien fra Husqvarna – Glattemaskiner.

GLATTEMASKINER

BG 475

BG 375

Modellkode

H9 L BC TP

H9 L BC TP

H6 L BC TP

H5 F BC TP

H4 F BC TP

BG 245 E F TP

Beskyttelsesring (∅), mm

1200

950

950

950

615

615

Driftsvekt, kg

105

102

93

87

60

60

Bladdiameter, mm

1140

900

900

900

600

600

Skivediameter, mm

945

945

945

610

610

Glatteblad (∅), mm

1160

945

945

945

Bladhastighet, o/min

40-115

40-115

40-115

40-115

40-115

120

Antall blader

4 Langt sammenleggbart Belteclutch

4 Langt sammenleggbart Belteclutch

4 Langt sammenleggbart Belteclutch

4 Sammenleggbart m. vibrasjonsreduksjon Belteclutch

4 Kort sammenleggbart Belteclutch

4 Kort sammenleggbart —

Håndtakstype Clutchtype Knivarmtype

Påskrudd

Hurtigkobling/påskrudd

Hurtigkobling/påskrudd

Hurtigkobling/påskrudd

Påskrudd

Påskrudd

Honda-motor Effekt, kW (hk) ved 3600 o/min Spenning

GX270

GX270

GX200

GX160

GX120

6,3 (8,4)

6,3 (8,4)

4,3 (5,8)

3,6 (4,8)

2,6 (3,5)

1,5 (inngang)

230 V-1-50 Hz

Drivstoff

Bensin

Bensin

Bensin

Bensin

Bensin

Elektrisk

Drivstofftankens kapasitet, l

5,3

5,3

3,1

3,1

2,5

Vibrasjonsverdi, m/s² Lydeffektnivå, garantert, LWa dB(A) Lydtrykknivå ved brukerens posisjon, LpA dB(A)

3,5

3,5

3,5

3,5

6,2

3,7

106

106

106

106

100

104

92

92

92

92

84

86

967 92 92-01

967 92 91-01

967 92 90-01

967 92 89-01

967 92 88-01

967 92 93-01

ARTIKKELINFORMASJON

38


BETONGLEGGINGSUTSTYR

KOMBI-GLATTEMASKINER

BG COMBI 1020

BG COMBI 850

Modellkode

E-L-TP

E-L-TP

Beskyttelsesring (∅), mm

1020

850

Driftsvekt, kg

88

86

Bladdiameter, mm

850/915/980

850/915/980

Skive (∅), mm

865/965/1015

865/965/1015

Bladhastighet, o/min

60/120

60/120

Antall blader

4

4

Håndtakstype

Langt

Langt

Kjededelingskontroll

Vridd kjededeling

Vridd kjededeling

Løftekrok

Standard

Standard

Transporthjul

Standard

Standard

Knivarmtype

Hurtigutløser

Hurtigutløser

Motor

400 V-3-50/60 Hz

400 V-3-50/60 Hz

Inngående effekt. Lav/høy hastighet, kW

1,6/2,4

1,6/2,4

Vibrasjonsverdi, m/s²

1,4

1,4

Lydeffekt, garantert, LWa dB(A)

94

94

Lydtrykk ved brukerens øre, LpA dB(A)

77

77

967 92 95-01

967 92 94-01

ARTIKKELINFORMASJON

Husqvarna 42 V-3-200 HZ stavvibratorer (AX og Vibrastar). TILBEHØR Skjøteledning, 5 m Skjøteledning, 10 m Skjøteledning, 15 m Skjøteledning, 20 m

PRODUKTNUMMER 596 57 02-01 596 57 02-02 596 57 02-03 596 57 02-04

TILBEHØR 0,5 m utvidelse Utliggere, standard Utliggere, med løfteenhet Dobbel elektrisk vinsj-sett Skøyter (ett stykke) Tredjemannvinsj

PRODUKTNUMMER 594 78 61-01 595 15 67-01 595 15 68-01 595 02 96-01 595 45 09-01

Husqvarna BG 375.

Husqvarna Smart- og AX-stavvibratorer. TILBEHØR Gummiendestykke, ∅ 36 Gummiendestykke, ∅ 40 Gummiendestykke, ∅ 48 Gummiendestykke, ∅ 56 Gummiendestykke, ∅ 65

Husqvarna CFG/CFD/CF-traller. TILBEHØR Transporttralle CFG 25 Transporttralle CFD 33 Transporttralle CF 25T

TILBEHØR Hjulsett

PRODUKTNUMMER 594 86 24-01 596 86 41-01 596 40 06-01

PRODUKTNUMMER 594 86 05-02 594 86 06-01 596 86 42-01 595 49 91-03

PRODUKTNUMMER 596 19 25-01 596 75 53-01 596 75 54-01 594 71 09-01 594 70 98-01 596 86 44-01

PRODUKTNUMMER 594 75 15-01

Husqvarna BG 245. TILBEHØR Hjulsett

Husqvarna BT 90. TILBEHØR 0,5 m utvidelse Utliggere Inverteringsbeslag til krone (elektrisk og bensindrevet) Skøyte BT 90

Husqvarna SVE/SVG.

PRODUKTNUMMER 596 19 23-01

Husqvarna BG. TILBEHØR Hjulsett BG 475/479 Hjulsett BG 375 Hjulsett BG 245/244 Reservering BG COMBI, ∅ 850 mm Reservering BG COMBI, ∅ 1020 mm

PRODUKTNUMMER 594 75 15-01 594 75 15-01 596 19 23-01 967 93 49-02 596 47 47-01

Husqvarna BD. TILBEHØR Utligger

PRODUKTNUMMER 596 19 24-01

TILBEHØR Skøyte (koblingssett for BD 32–BD 62)

PRODUKTNUMMER 594 70 98-02

39


GLATTEMASKINBLADER OG GLATTESKIVER FOR FERDIGGJØRING AV BETONG Husqvarna tilbyr et stort utvalg av blader og skiver for å gi deg den beste ytelsen. Disse er egnet for å oppnå et overlegent resultat for siste finish av jobben. I de to seriene våre – ProLine og ClassicLine – finner du lett produkter som er tilpasset det ytelsesnivået du trenger.

GLATTEBLAD AV STÅL. Glatteblader brukes til å glatte ut betong­ overflaten i første del av ferdiggjøringsprosessen. Glatteblader fra Husqvarna har en nesten flat overflate, som skaper et vakuum mellom bladet og betongen. Dette flytter betongen fra en høyere posisjon til en lavere posisjon på hellen.

SKUREBLAD AV PLAST. I noen tilfeller kan skuring med stålblader legge igjen mørke flekker på betongoverflaten, spesielt på lysreflekterende eller fargede overflater, på grunn av metall som sitter igjen. Plastbladene er av høy kvalitet (polyetylen med ultrahøy molekylvekt) og gir fagfolk et perfekt sluttresultat på farget betong.

GLATTESKIVE AV STÅL. Glatteskiver er et alternativ til glatteblader. Glatteskiver øker den generelle flatheten til betongen.

KOMBINASJONSBLAD. Kombinasjonsblader er et to-i-ett-alternativ. Formen på bladet gjør at én side kan brukes til glatting, mens den andre kan brukes til skuring. Kombinasjonsbladene gir brukeren en mulighet til å fullføre både glatting og skuring uten å måtte bytte mellom to forskjellige bladtyper.

SKUREBLAD AV STÅL. Skureblader brukes etter at glatteprosessen er fullført og overflaten har herdet eller tørket. Den utmerkede kvaliteten på bladene gir operatøren store fordeler ved å kunne justere vinkelen på bladene for å oppnå det ønskede resultatet.

40


BETONGLEGGINGSUTSTYR

GULL SØLV Se side 16 for nærmere informasjon.

BRUKSGUIDE

PROLINE

PRODUKT

GLATTEBLAD AV STÅL

GLATTESKIVE AV STÅL

l l l

l l l

l

— —

Glatting Grov glatting Fin glatting l l l

= Optimal 

CLASSICLINE

— l l

= God 

l

= Akseptabel 

SKUREBLAD AV STÅL —

KOMBINASJONSBLAD

GLATTEBLAD AV STÅL

GLATTESKIVE AV STÅL

l l

l l l

l l l

l l l

SKUREBLAD AV PLAST — —

l l

l

l l l

l l l

l

— —

SKUREBLAD AV STÅL —

KOMBINASJONSBLAD

l l l

l l

l l l

l

l l

— = Anbefales ikke

Husqvarna ProLine.

Husqvarna ClassicLine.

– Stor tykkelse – Tilbehør med hurtigutløser (BG 375 og BG Combi) – Spesialtilbehør: Plastblader

– Middels tykkelse – Standard påskrudd tilbehør Husqvarna ClassicLine tilbyr stålblader og stålskiver av utmerket kvalitet på sølvnivå, med glimrende ytelse for alle betongjobber. ClassicLine består av glatteskive, skureblad og kombinasjonsblad.

Husqvarna ProLine tilbyr plastblader, stålblader og stålskiver av utmerket kvalitet på Gull-nivå, med lang levetid og stor slitestyrke for å gi optimal ytelse. Serien består av glatteblad, glatteskive, skureblad og kombinasjons­ blad. I tillegg tilbyr vi et alternativ med hurtigutløser som er tidsbesparende for produktive yrkesutøvere, ved at det reduserer tiden det tar å bytte blad.

Glattemaskinblad og glatteskiver. PRODUKTNUMMER TYPE

MATERIALE

TYKKELSE, MM

BREDDE, MM

LENGDE, MM

STK./PAKNING

594 20 78-01 594 86 71-01 594 86 70-01 594 86 74-01

Påskrudd Påskrudd Påskrudd Påskrudd

Stål Stål Stål

3,0 1,6 1,6 10,0

247 150 200 150

467 460 458 458

4 4 4 4

BG 475 – CLASSICLINE Skureblader 594 19 86-01 Kombinasjonsblader 596 46 55-01

Påskrudd Påskrudd

Stål Stål

1,5 1,5

153 200

459 458

4 4

BG 375 – PROLINE Skureskive Glatteblader Skureblader Kombinasjonsblader Skureblader

594 24 36-01 594 19 83-01 594 22 76-01 594 86 69-01 594 86 73-01

Skureblader som skyves på Hurtigutløser Hurtigutløser Påskrudd Påskrudd

Stål Stål Stål Stål Plast

3,0 3,0 1,6 1,6 10,0

950 218 153 200 153

358 376 337 376

1 4 4 4 4

BG 375 – CLASSICLINE Skureskive 594 24 02-01 Skureblader 594 71 11-01 Kombinasjonsblader 594 86 68-01

Skureblader som skyves på Påskrudd Påskrudd

Stål Stål Stål

2,5 1,6 1,6

950 152 200

355 337

1 4 4

BG 245 – PROLINE Skureskive Kombinasjonsblader Skureblader

594 24 40-01 594 70 99-01 594 86 72-01

Skureblader som skyves på Påskrudd Påskrudd

Stål Stål Plast

2,5 1,6 10,0

608 127 125

235 227

1 4 4

BG 245 – CLASSICLINE Skureskive 595 07 12-01 Kombinasjonsblader 594 86 67-01

Skureblader som skyves på Påskrudd

Stål Stål

2,0 1,5

610 127

235

1 4

BG COMBI – PROLINE Glatteblader Skureblader Kombinasjonsblader Skureblader

Hurtigutløser Hurtigutløser Påskrudd Påskrudd

Stål Stål Stål Plast

3,0 1,6 1,6 10,0

218 153 200 153

358 376 337 376

4 4 4 4

Skureblader som skyves på Skureblader som skyves på Skureblader som skyves på

Stål Stål Stål

2,5 3,0 2,5

BG 475 – PROLINE Glatteblader Skureblader Kombinasjonsblader Skureblader

594 19 83-01 594 22 76-01 594 86 69-01 594 86 73-01

BG COMBI – CLASSICLINE Skureskive 594 24 10-01 Skureskive 594 24 36-01 Skureskive 594 24 12-01

DIAMETER, MM

865 950 1015

1 1 1

41


KAPP EKSTRA TIDLIG FOR Å FÅ RETTE LINJER – IKKE VENT PÅ TILFELDIGE SPREKKER Husqvarna Soff-Cut® er et ideelt system for ekstra tidlig kapping av kontraksjonsfuger tidlig i betongstøpeprosessen. Det er en løsning for å minimere risikoen for tilfeldige sprekker, som er et av de dyreste og vanskeligste problemene betongentreprenører står overfor. De viktigste fordelene er den høye produktiviteten kombinert med muligheten til å støpe og kappe samme dag, samt det ryddige sluttresultatet som oppnås ved grunne kappedybder.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas Soff-Cut-sortiment omfatter fire modeller med skjæredybde fra 30 mm til 76 mm, drevet av motorer fra 3,3 kW til 17,2 kW, med vekt fra 39 kg til 221 kg. Velg den Soff-Cut modellen som egner seg til din virksomhet for optimal produktivitet.

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

30 mm

38 mm

MAKS. SKJÆREDYBDE [mm]

70 mm

76 mm

GJENNOMSNITTLIG STØPINGSSTØRRELSE [m²]

20

EFFEKT [kW]

17 kW

15 kW

10

6,5 kW 3,3 kW

0

PRODUKSJONS­TAKT* [m /min]

2 –3 m /min 5 4,6 –7,6 m /min 6 – 9 m /min

6 – 9 m /min

10 *PRODUKSJONSTAKT Legg merke til at produksjonstakten bare er gjennomsnittlig og kan variere med eksempelvis: skjæredybde, riktig bladvalg eller saging i den ferske sonen.

42


SAGING I FERSK BETONG

Problemet. Når betongen hydratiserer og begynner å sette seg, oppstår det interne spenninger. Målsetningen med å kontrollere krympesprekking er å minske disse spenningene før de danner sprekker.

Løsningen. Med Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™-system for tørrkapping, kan man lage spor i betongen når den fremdeles er fersk – bare en time eller to etter at støpearbeidet er ferdig. Husqvarnas Soff-Cut-teknologi er basert på kombinasjonen av et Soff-Cut-blad og en glideplate. Sagbladet roterer på en slik måte at skjæret holdes fritt for slam, mens glideplaten påfører et jevnt trykk på overflaten og hindrer dermed avskalling. Soff-Cut gjør det mulig å skjære i fersk betong som en del av finishingprosessen, slik at man effektivt kan kontrollere at det ikke oppstår krympesprekking. For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

Tilfeldige sprekker er blant de dyreste og vanskeligste problemene betongentreprenører står overfor.

Soff-Cut har tørrkappesystemet Ultra Early Entry™ som gjør det mulig å kontrollere sprekkdannelse ved at man kan kappe i betongen på et tidlig tidspunkt i støpeprosessen. 43


ULTRA EARLY ENTRY™ SAW*

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Motorfabrikant Maks. effekt, kW ** Maks. sagbladdiameter, mm Maks. sagedybde, mm Vekt, kg CE-sertifisert

Kohler 17,2 350 76 257 —

Kohler 14,9 350 70 191 Ja

Robin 6,5 250 38 144 Ja

Robin 3,3 150 30 39 Ja

966 84 56-02

966 84 55-02

966 84 53-02

966 84 48-06

ARTIKKELINFORMASJON

* Med VAC port. ** Beregnet av motorfabrikanten.

Husqvarna Soff-Cut 4200.

Husqvarna Soff-Cut 150.

TILBEHØR Ombyggingssett, Non-VAC

595 95 33-01

RESERVEDELER Luftfilter, 2 deler Batteri, 12 VDC Oljefilter Luftfilter, 2 stk. Sidelys Tennplugg, 2 stk.

505 48 74-02 505 48 76-01 505 48 77-01 505 48 69-02 505 48 28-03

TILBEHØR Sugetilsats, deksel

589 94 90-01

RESERVEDELER Luftfilter Bladrem, 2 stk. Leddnøkkel Tennplugg, 2 stk.

505 48 23-01 505 48 22-01 505 48 31-02 505 48 28-01

Husqvarna Soff-Cut 4000. TILBEHØR Frontlyssett Ombyggingssett, Non-VAC

594 91 56-01 595 95 05-01

RESERVEDELER Luftfilter, 2 stk. Tennplugg, 2 stk. Leddnøkkel Pumperem Bladrem

505 48 23-06 505 48 39-02 505 48 31-03 505 48 48-01 505 48 28-03

Husqvarna Soff-Cut 2000.

44

Frontlyssett

TILBEHØR Frontlyssett Ombyggingssett, Non-VAC

594 91 56-01 595 90 93-01

RESERVEDELER Luftfilter Bladrem Leddnøkkel Pumperem Tennplugg

505 48 23-02 505 48 22-02 505 48 31-03 505 48 40-02 505 48 28-01


SAGING I FERSK BETONG

GULL Se side 16 for nærmere informasjon.

XL14 PRODUKT

2000

MATERIALE Betong med svært hardt til hardt tilslag Betong med hardt til middels hardt tilslag Betong med mykt til svært mykt tilslag

XL10

3000

5000

2000

l l l

— —

l l l

— —

l l l

XL6

3000

5000

2000

3000

5000

l l l

— —

l l l

— —

l l l

— —

l l l

— —

l l l

l l l

ANBEFALT UTSTYR SC 4200, SC 4000 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

SC 2000e

SC 150

– = Anbefales ikke

Husqvarna XL14/XL10 /XL6. PRODUKT­NUMMER

MODELLNAVN

DIAMETER, MM

SEGMENTFORM

SEGMENT­ LENGDE, MM

SEGMENT­TYKKELSE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

ANTALL SEGMENTER

AKSELHULL

XL14 542 75 61-13 542 75 61-14 542 75 61-16

XL14-2000 XL14-3000 XL14-5000

350 350 350

Flatt Flatt Flatt

40 40 40

3,2 3,2 3,2

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

24 24 24

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

XL10 542 75 61-01 542 75 61-02 542 75 61-04

XL10-2000 XL10-3000 XL10-5000

250 250 250

Flatt Flatt Flatt

40 40 40

2,6 2,6 2,6

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

17 17 17

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

XL6 542 77 70-06 542 77 70-07 542 77 70-09

XL6-2000 XL6-3000 XL6-5000

150 150 150

Flatt Flatt Flatt

32 32 32

2,6 2,6 2,6

8 + 1,5 8 + 1,5 8 + 1,5

12 12 12

Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular Soff-Cut Triangular

Ytterligere sagblader kan leveres på forespørsel.

Alle XL-blader leveres med en Soff-Cut glideplate. Dette muliggjør saging samme dag som støpingen, uten risiko for avskalling. Bruk Soff-Cut fugebeskyttere mellom sagsnitt før krysskapping for å unngå at hjørnene knekker

FUGEBESKYTTERE Blå, 150 stk. – 300 og 350 mm blader Røde 150 stk. – 150, 200 og 250 mm blader

505 48 32-03 505 48 32-02

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 45


GULVSLIPINGSSYSTEMER MED ENESTÅENDE PRODUKTIVITET Behandling, sliping og polering av betonggulv samt reparasjon og polering av terrasso og annen naturstein er krevende arbeid. Vårt oppdrag er å utnytte ditt potensial fullt ut ved å gi deg et system som omfatter de patenterte Dual Drive Technology™, maskinene PG 820 RC og PG 680 RC med trådløs fjernstyring og det effektive støvhåndteringsutvalget. Vårt produktprogram omfatter også vårt utvalg av lett transporterbare og svært praktiske små PG-modeller. I likhet med alle Husqvarna PG-maskiner er de som standard utstyrt med vårt lettmonterte diamantverktøysystem Redi Lock.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas samlede utvalg av gulvslipere består av sju modeller med slipebredde fra 280 mm til 820 mm og motorer fra 2,2 kW til 13 kW, med vekt fra 70 kg til 533 kg. Du kan alltid finne en Husqvarna PG-modell som er optimal for din virksomhet. Planet med Dual Drive

SLIPEHODE

PG 820 RC 3-fase

PG 820 3-fase

PG 680 RC 3-fase

PG 680 3-fase

PG 530 3-fase

PG 530 1-fase

820 mm

820 mm

680 mm

680 mm

530 mm

530 mm

SLIPEBREDDE [mm]

13 kW

12,5 kW

13 kW

12,5 kW

12

8

POWER

4,75 kW

[kW]

3,75 kW

4

0

15 –30 m²/h

40

20 – 40 m²/h

PRODUKSJONS­ TAKT* [m²/h]

30 – 50 m²/h 25 – 60 m²/h 80

30 – 80 m²/h

30 –75 m²/h

35 – 95 m²/h 120

46

8 –25 m²/h

60 –100 m²/h 80 –120 m²/h

95 –145 m²/h

70 –115 m²/h


OVERFLATEBEHANDLING

REDI LOCK VERKTØYSYSTEM

For enkelt bytte av diamantverktøy. Det kreves ikke noe verktøy for å endre innstillinger eller foreta justeringer. Standard på alle Husqvarna PG-modeller.change of diamond tooling.

FJERNKONTROLL Den selvgående, fjernstyrte Husqvarna PG 820 RC

og PG 680 RC gir betydelig større kapasitet og enda bedre arbeids­ resultat sammen med mer ergonomisk bruk og transport.

Planet

Énskive

HUSQVARNA HIPERFLOOR® En metode for mekanisk sliping, behandling og polering av betonggulv. Resultatet er et gulv med imponerende refleksjons­egenskaper samt økt hardhet og slitestyrke.

Gulvslipemaskiner

PG 450 1-fase

PG 400 3-fase

PG 280 1-fase

CG 200 Bensin

CG 200 1-fase

450 mm

400 mm

280 mm

200 mm

200 mm

12

8

4,0 kW 2,2 kW

3,6 kW 2,2 kW

4 2,2 kW

DUAL DRIVE TECHNOLOGY™ Denne patenterte teknologien gir høyere produksjonstakt, bedre brukerkontroll og flere bruksmuligheter.

0

* PRODUKSJONSRATER Betongfjerning – utglattning av regnskadet betong. Beleggfjerning – Tykt lim fra tepper Produksjonsrate kan variere signifikant ettersom de kan bli påvirket av følgende faktorer. – Hardhet på materialet som behandles – Kvalitet på diamantverktøyet – Diamantgrovhet på diamantverktøyet – Type av diamantverktøy (f.eks. metallbundet mot Piranha™) – Antall diamantsegmenter som brukes. – Erfaring hos operatør – Type av arbeid (f.eks. beleggfjerning eller polering)

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

47


SLIPEMASKINER TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Spenning, V Merkestrøm, A Strømtilførsel Slipebredde, mm Slipebredde, mm Slipetrykk totalt, kg Slipeskive hastighet, o /min Rotasjonsretning Mål (L × W × H), mm Vekt, kg FJERNSTYRTE FUNKSJONER Selvgående Batteridrift til transport Parameterinnstillinger/-avlesing

PG 820 RC

PG 820

PG 680 RC

13,0 400 32 3-fase 820 3 × 270 290 250 –1100 Uavhengig retningskontroll, forover/bakover, på både slipeskiver og planethode 1370 × 820 × 1230 533

12,5 400 32 3-fase 820 3 × 270 335 250 –1100 Uavhengig retningskontroll, forover/bakover, på både slipeskiver og planethode 1370 × 820 × 1230 455

13,0 400 32 3-fase 680 3 × 230 269 250 –1100 Uavhengig retningskontroll, forover/ bakover, på både slipeskiver og planethode 1150 × 680 × 1220 500

l

l

l

— — —

DC 6000, T 10000, T 7500

DC 6000, T 10000, T 7500

DC 6000, T 10000, T 7500

967 30 29-01

965 19 56-07

967 62 27-01

l

l l

ANBEFALT UTSTYR ARTIKKELINFORMASJON

48


OVERFLATEBEHANDLING

PG 680

PG 530

PG 450

PG 400

PG 280

12,5 400 32 3-fase 680 3 × 230 300 250 –1100 Uavhengig retningskontroll, forover/bakover, på både slipeskiver og planethode 1150 × 680 × 1220 400

4,75 / 3,75 400 /230 16 3-fase /1-fase 530 3 × 230 134 200 –1000 /200 –710 Forover/bakover med slipeskiver og planethode roterende i samme retning (ingen motrotasjon) 1100 × 530 × 1150 210

2,2 230 13 1-fase 450 3 × 180 69 705 —

4,0 400 16 3-fase 400 400 73 1445 —

2,2 230 16 1-fase 280 280 41 1400 —

1310 × 482 × 1144 109

1400 × 435 × 1050 115

1200 × 305 × 1000 70

— — —

— — —

— — —

— — —

— — —

DC 6000, T 10000, T 7500

T 7500 (3-fase) / S 36 (1-fase)

S 26

S 36

S 26

965 19 57-07

965 19 58-12, 3-fase 965 19 58-11, 1-fase

967 64 86-01

967 64 85-01, 5-stifts

967 64 87-01

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 49


1 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy for PG 820

2 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy for PG 680 og PG 530

3 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy for PG 450

4 Fleksibelt slipehode med utskiftbar stålfjær for PG 820

5 Fleksibelt slipehode med utskiftbar stålfjær for PG 680

6 Holdeskive for verktøy med plastbundne diamanter

7 Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter

8 Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter

9 Redi Lock pusseskiveadapter for PG 400 og PG 280

10 Vannsett for Husqvarna PG 820 og PG 680

11 HR 820-hode, for kraftig fjerning og klargjøring

12 HR 680-hode, for kraftig fjerning og klargjøring

13 Fleksibelt, utskiftbart slipehode for PG 530

14 Silikonring for hode for kraftig fjerning

15 Silikonring

16 Styrepinne

17 Hodelås

18 Hodelåsskrue

19 Gummilist, lager ikke merker

20 Hoftebelte, fjernkontroll

24 Transporttralle

Verktøykasse 25 21 Transporthjul til PG 820 RC og PG 680 RC

22 Børstelist for Husqvarna PG 450 og PG 400

23 Børstelistsett, bak, foran og på sidene, for PG 280

Husqvarna PG 820 RC og PG 820. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy 4 Fleksibelt slipehode med utskiftbar stålfjær 6 Holdeskive for verktøy med plastbundne diamanter 7 Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter 8 Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter. 10 Vannsett 11 HR 820-hode, for kraftig fjerning og klargjøring 14 Silikonring (for hode for kraftig fjerning) 15 Silikonring 16 Styrepinne 17 Hodelås 18 Hodelåsskrue 19 Gummilist, lager ikke merker 20 Hoftebelte, fjernkontroll (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 820 RC) 24 Transporttralle 25 Verktøykasse Medtagbart delesett (PG 820 RC)

50

26 Motvekter

Husqvarna PG 680 RC og PG 680. 502 53 22-01 502 53 42-01 587 15 49-02 502 53 19-01 587 15 47-01 505 45 32-01 502 53 38-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 53 46-01 501 79 31-01 586 73 46-01 501 68 51-02 501 68 51-01 588 46 63-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy 5 Fleksibelt slipehode med utskiftbar stålfjær 6 Holdeskive for verktøy med plastbundne diamanter 7 Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter 8 Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter. 10 Vannsett 12 HR 680-hode, for kraftig fjerning og klargjøring 14 Silikonring (for hode for kraftig fjerning) 15 Silikonring 16 Styrepinne 17 Hodelås 18 Hodelåsskrue 19 Gummilist, lager ikke merker 20 Hoftebelte, fjernkontroll (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 680 RC) 24 Transporttralle 25 Verktøykasse Medtagbart delesett (PG 680 RC)

502 54 58-01 502 54 82-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 505 45 32-01 502 54 78-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 54 86-01 501 79 31-01 588 76 79-01 501 68 51-02 501 68 51-01 501 44 14-01


OVERFLATEBEHANDLING

Husqvarna PG 530. TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy 6 Holdeskive for verktøy med plastbundne diamanter 7 Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter 8 Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter. 13 Fleksibelt, utskiftbart slipehode 15 Silikonring 16 Styrepinne 17 Hodelås 18 Hodelåsskrue 19 Gummilist, lager ikke merker 24 Transporttralle 25 Verktøykasse

Husqvarna PG 400 og PG 280. 502 54 58-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 502 55 82-01 502 53 39-01 522 65 98-03 725 53 70-55 725 53 70-51 502 55 89-01 501 68 51-02 501 68 51-01

Husqvarna PG 450. TILBEHØR OG RESERVEDELER 3 Redi Lock holdeskive for diamantverktøy 6 Holdeskive for verktøy med plastbundne diamanter 22 Børstelist 24 Transporttralle 25 Verktøykasse Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter.

TILBEHØR OG RESERVEDELER 9 Redi Lock pusseskiveadapter, ∅ 75 mm 22 Børstelist (PG 400) 23 Børstelistsett, bak, foran, sider (PG 280) 24 Transporttralle 25 Verktøykasse 26 Motvekt, 3 kg 4× Skrue til motvekt, 3 kg 4× Skive til motvekt, 3 kg 26 Motvekt, 4 kg 4× Skrue til motvekt, 4 kg 4× Skive til motvekt, 4 kg 2× Fôring til motvekt, 4 kg Reservepute i gummi til holdeskive, plastbundne diamanter Reservepute med borrelås til holdeskive, plastbundne diamanter.

587 65 27-01 585 13 84-04 501 82 88-01 501 68 51-02 501 68 51-01 589 83 72-01 725 54 53-01 734 11 63-01 589 83 71-01 725 54 60-01 734 11 63-01 590 20 34-01 588 16 90-01 587 65 17-01

584 85 02-01 587 41 02-02 585 13 84-05 501 68 51-02 501 68 51-01 585 59 19-01 587 41 01-01

51


AVRETTERE

CG 200

CG 200

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Spenning, V Merkestrøm, A Strømtilførsel Slipebredde, mm Skjæredybde, maks. mm Anbefalt skjæredybde, mm Sugeutgangtilkopling, ∅ mm Drivrem Trommelrotasjonshastighet (maks. uten belastning), o/min Mål (L × B × H), mm Vekt (uten verktøytrommel), kg

3,6 – – Bensin 200 13 0-4 50 Enkel, poly-V 1350 780 × 470 × 730 54

2,2 220-240 13 1-fase 200 13 0-4 50 Enkel, poly-V 1350 780 × 475 × 730 58

S 36

S 36

967 66 23-01, Bensin, Honda 3,6 kW

967 66 24-01, 230 V, 50 Hz, 2,2 kW, 1-fase

ANBEFALT UTSTYR PRODUKTINFORMASJON

Husqvarna CG 200. RESERVEDELER Reserveaksel Børste alene, stål Rem (bensin- og elektriske modeller) Lager komplett, høyre Lager komplett, venstre Aksel komplett Hjul foran Nøkkel

543 04 02-11 543 04 60-23 543 04 49-80 543 04 18-71 543 04 50-51 543 04 18-30 543 04 59-36 543 04 58-93

Husqvarna CG 200 er en svært produktiv gulvfresemaskin, konstruert for å fjerne betong raskere og mer aggressivt enn slipemaskiner. Bruks­områdene omfatter fjerning av belegg (også tykt fliselim og gummiaktige elastomer- eller epoksymaterialer), lett eller tung fresing, sporfresing i gangveier for å gjøre dem sklisikre, fjerning av snublefarer på fortauer og avretting av feiljusterte betongskjøter og ujevne over­ flater. Utstyrt med vibrasjonsdempende håndtak for økt brukerkomfort, millimeter­justering for presis dybdeinnstilling og sentralt utløp for støvutsug for et renere arbeidsmiljø.

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 52


OVERFLATEBEHANDLING


DIAMANTVERKTØY FOR OVERFLATEBEHANDLING OG GULVBEHANDLINGSPRODUKTER Når det gjelder overflatebehandling og verktøy som pusser og sliper betongflater eller fjerner tidligere behandlinger, snakker vi gjerne om arbeid som er vanskelig, anstrengende og tidkrevende. Derfor har vi lyttet til kundene og utviklet et verktøysortiment som dekker alle trinn i overflate­ behandlingen. Uansett hvilket finishnivå du ønsker, har Husqvarna verktøy for de fleste typer materialer – fra de hardeste til mer porøse betonggulv – som oppfyller høye krav til arbeids­ hastighet og overflatefinish.

Diamantverktøy med metallbindemiddel – Redi Lock. Robuste diamantverktøy med metallbindemiddel for alle bruksområder. Raskt og ukomplisert system – skift hele sett med diamanter raskt uten bruk av verktøy. Den sterke bunnplaten er integrert, slik at låsesystemet blir svært robust og trygt. Behovet for flere sett med diamant­holdere for forskjellige diamantverktøyoppsetninger er eliminert. Systemet er å få til flere ulike maskinfabrikater. Med seks forskjellige produkttyper kan G 1400-serien tilby fjerning av materialer med optimal hastighet, og den har lengst levetid. Det gir maksimal lønnsomhet og ytelse for alle bruksområder. G 600-serien er et godt og enkelt alternativ. Perfekt til mindre oppgaver.

GULL SØLV Se side 16 for nærmere informasjon.

VERKTØY GUIDE

ELITE-GRIND G 1400

PRODUKT FJERNING – MATERIALE Porøst keramisk lim Plastlignende keramisk lim Vinyllim* Maling og tynn epoksy (<2 mm) Tykk epoksy (15–40 mm) SLIPING – MATERIALER Vannskadet betong Betong, myk Betong, middels hard Betong, hard Halvpolert betong

G 1410

G 1420

— —

VARI-GRIND G 600

G 1440

G 1470

G 1480

G 620

l l l

l l

l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

l

l l l

— — —

— —

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l l

l

— —

— — —

l l

= God 

l

= Akseptabel 

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

— —

l

l

l l l

l

l l l

l l

l l l

l l

l

l l

— —

l

l l l

l l

l l l

l

— — —

l

l l l

l

l l l

l

l

— —

– = Anbefales ikke

 * Anbefalt verktøy for dette bruksområdet avhenger av hvilken type betong som ligger under det materialet som skal fjernes. Husqvarna anbefaler å starte med et hardere bindemiddel (G1170 eller G1150) og gå over til et mykere bindemiddel hvis resultatet ikke er tilfredsstillende.

54

— — — — —

G 670

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 = Optimal 

SHARX™

G 640

ANBEFALT UTSTYR

l l l

PIRANHA™

— — — l l l l l l


OVERFLATEBEHANDLING

A

B

C

D

E

G 14 44 D A BRUKSOMRÅDE G for slipeoppgaver

B YTELSESNIVÅ G 1400

G 600

D 2 3 4 5 6

KORNSTØRRELSE, REF.

C BINDEMIDDELTYPE G1410

AKTUELT BRUKSOMRÅDE Svært mykt verktøy for sliping av de hardeste gulvene

G1420

Mykt verktøy for sliping av harde flater

G1440

Verktøy i mellomsjiktet for middels hard betong

G1470

Hardt verktøy for porøs og slitende betong

G1480

Svært hardt verktøy for svært slitende betong

G620

Mykt verktøy for sliping av harde flater

G640

Verktøy i mellomsjiktet for tilsvarende betong

G670

Hardt verktøy for porøs og slitende betong

TILSVARENDE MASKESTØRRELSE 16 20 30 50 100

E S D T

REF.

SEGMENT Enkel Dobbel Trippel

55


Husqvarna Elite-Grind G 1400. En gull-serie diamantverktøy med metallbindemiddel til Redi Lock-systemet som gir maksimal produktivitet og førsteklasses resultater. Ideelt til HIPERFLOOR-jobber. Fås i et bredt utvalg hardheter for bindemiddelet og kornstørrelser, og alle er enkle å identifisere ut fra farge og segmentform.

Kornstørrelse

20

30

50

100 X-SOFT

56

MYKT

MIDDELS

HARDT

Bindemiddelets hardhet

X-HARD

PRODUKTNUMMER

NAVN

FARGE

ENKEL/DOBBEL

SEGMENTHØYDE, MM

KORNSTØRRELSE (NETT)

FORM

BINDEMIDDELHARDHET

G 1410 (3 stk) 501 89 79-01 501 89 79-02 501 89 89-01 501 89 89-02 501 89 92-01 501 89 92-02 501 89 97-01 501 89 97-02

G1413S G1413D G1414S G1414D G1415S G1415D G1416S G1416D

Oransje Oransje Oransje Oransje Oransje Oransje Oransje Oransje

Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To skjær To skjær Ett skjær Ett skjær Rundt Rundt Rundt Rundt

X-Soft X-Soft X-Soft X-Soft X-Soft X-Soft X-Soft X-Soft

G 1420 (3 stk) 501 89 99-01 501 89 99-02 501 90 07-01 501 90 07-02 501 90 08-01 501 90 08-02 501 90 15-01 501 90 15-02

G 1423S G 1423D G 1424S G 1424D G 1425S G 1425D G 1426S G 1426D

Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul

Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To skjær To skjær Ett skjær Ett skjær Rundt Rundt Rundt Rundt

Myk Myk Myk Myk Myk Myk Myk Myk

G 1440 (3 stk) 501 90 25-01 501 90 25-02 501 90 49-01 501 90 49-02 501 90 65-01 501 90 65-02 501 90 74-01 501 90 74-02

G 1443S G 1443D G 1444S G 1444D G 1445S G 1445D G 1446S G 1446D

Rosa Rosa Rosa Rosa Rosa Rosa Rosa Rosa

Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To skjær To skjær Ett skjær Ett skjær Rundt Rundt Rundt Rundt

Middels Middels Middels Middels Middels Middels Middels Middels

G 1470 (3 stk) 501 90 77-01 501 90 77-02 501 90 79-01 501 90 79-02 501 90 81-01 501 90 81-02

G 1473S G 1473D G 1474S G 1474D G 1475S G 1475D

Rød Rød Rød Rød Rød Rød

Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50

To skjær To skjær Ett skjær Ett skjær Rundt Rundt

Hard Hard Hard Hard Hard Hard

G 1480 (3 stk) 501 90 82-01 501 90 82-02 501 90 83-01 501 90 83-02

G 1483D G 1483T G 1484D G 1484T

Blå Blå Blå Blå

Dobbel Trippel Dobbel Trippel

13 13 13 13

20 20 30 30

To skjær To skjær Ett skjær Ett skjær

X-Hard X-Hard X-Hard X-Hard


OVERFLATEBEHANDLING

Husqvarna Vari-Grind G 600. Sølv-sortiment med diamantverktøy med metallbindemiddel til Redi Lock-systemet som gir førsteklasses arbeidsresultat ved generell overflatebehandling. Ideelt til utleie- og privat bruk. Fås i ulike hardheter for bindemiddelet og kornstørrelser, enkle å identifisere ut fra farge og segmentform. Kornstørrelse

16

20

30

50

100 MYKT

MIDDELS

Bindemiddelets hardhet

HARDT

PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

FARGE

ENKEL/DOBBEL

SEGMENTHØYDE, MM

KORNSTØRRELSE (NETT)

FORM

BINDEMIDDEL­HARDHET

G 620 (3 stk) 503 84 79-01 503 84 79-02 503 84 79-03 503 84 79-04 503 84 79-05 503 84 79-06 503 84 79-07 503 84 79-08 503 84 79-09

G 622D G 623S G 623D G 624S G 624D G 625S G 625D G 627S G 627D

Grønn Grønn Grønn Grønn Grønn Grønn Grønn Grønn Grønn

Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

10 10 10 10 10 10 10 10 10

16 20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonal Heksagonal Heksagonal Heksagonal Heksagonal Rundt Rundt Rundt Rundt

Myk Myk Myk Myk Myk Myk Myk Myk Myk

G 640 (3 stk) 503 88 34-01 503 88 34-02 503 88 34-03 503 88 34-04 503 88 34-05 503 88 34-06 503 88 34-07 503 88 34-08

G 643S G 643D G 644S G 644D G 645S G 645D G 647S G 647D

Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå

Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel Enkel Dobbel

10 10 10 10 10 10 10 10

20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonal Heksagonal Heksagonal Heksagonal Rundt Rundt Rundt Rundt

Middels Middels Middels Middels Middels Middels Middels Middels

G 670 (3 stk) 503 88 55-01 503 88 55-02 503 88 55-03 503 88 55-04

G 673S G 673D G 674S G 674D

Gull Gull Gull Gull

Enkel Dobbel Enkel Dobbel

10 10 10 10

20 20 30 30

Heksagonal Heksagonal Heksagonal Heksagonal

Hard Hard Hard Hard

Husqvarna Piranha™. For fjerning av gjenstridig belegg, lim og avleiringer. Maksimal slitestyrke og produktivitet med Husqvarna’s Piranha™ diamantskrapeinnlegg. For bruk på PG-maskiner med Redi Lock system. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

BESKRIVELSE

ROTASJON

ANBEFALES TIL

543 32 73-01 543 32 73-02 543 32 73-03

G 11X1 S G 11X1 D G11Y1D

Enkel Piranha™-plate Dobbel Piranha™-plate Dobbel Piranha™-plate

Mot urviseren Mot urviseren Med urviseren

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

Husqvarna Sharx™. For rask og enkel fjerning av tette overflater på betonggulv behandlet med grov glattemaskin. Sharx™-metallbindemiddelet øker produktiviteten betydelig og sikrer at putene holder seg åpne og skarpe, selv på de hardeste overflater. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

FARGE

ENKEL/DOBBEL

BINDEMIDDELHARDHET

574 43 04-02 574 43 04-03

Sharx™ – enkel trepakning Sharx™ – dobbel trepakning

Sølv Sølv

Enkel Dobbel

Sharx™ Sharx™

57


POLERINGSVERKTØY FOR VÅT OG TØRR BRUK Pusseskiver som gir suveren glans og klarhet ved tørr- og våtpolering av betong, terrasso og enkelte typer naturstein. Anbefales på det sterkeste for bruk sammen med Hiperhard™ herder i betongpoleringssystemet HIPERFLOOR.

Oversikt over poleringsutvalget. TØRRPOLERING

VÅTPOLERING

Ø 75 MM CP 1240 30–400 Ø 75, 125 MM P 1240

50–3000

P 1280

50–3000

Ø 180, 230, 270 MM FT 80

50–200

FP 40

200–3000

FP 80 200–3000

Husqvarna P 1200. Profesjonelt verktøy utviklet for å oppnå maksimalt glansnivå med færre trinn. Dette sparer tid, er skånsomt for verktøyet og gir et bedre sluttresultat. PRODUKTNUMMER

NAVN

FARGE

DIAMETER, MM

KORNSTØRRELSE (NETT)

DIAMANTHØYDE, MM

TIL MASKINER, TØRR BRUK 574 42 82-01 574 42 83-01 574 42 84-01 574 42 85-01 574 42 86-01 574 42 87-01 574 42 88-01

P1242 P1243 P1244 P1245 P1246 P1247 P1248

Mørkegrønn Sort Rød Gul Hvit Blå Grå

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

TIL HÅNDHOLDTE MASKINER, TØRR BRUK 574 42 89-01 P1242 574 42 90-01 P1243 574 42 91-01 P1244 574 42 92-01 P1245 574 42 93-01 P1246 574 42 96-01 P1247 575 42 97-01 P1248

Mørkegrønn Sort Rød Gul Hvit Blå Grå

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

TIL PG-MASKINER, VÅT BRUK 582 32 59-05 582 32 59-04 582 32 59-01 582 32 59-03 582 32 59-06 582 32 79-07 582 32 59-08

Mørkegrønn Sort Rød Gul Hvit Blå Grå

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

Mørkegrønn Sort Rød Gul Hvit Blå Grå

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

P1282 P1283 P1284 P1285 P1286 P1287 P1288

TIL HÅNDHOLDTE MASKINER, VÅT BRUK 589 77 19-01 P1282 589 77 19-02 P1283 589 77 19-03 P1284 589 77 19-04 P1285 589 77 19-05 P1286 589 77 19-06 P1287 589 77 19-07 P1288

Adaptere for pusseskiver.

58

PRODUKTNUMMER

NAVN

580 28 96-01 505 49 05-01

Redi Lock pusseskiveadapter, ∅ 75 mm Pusseskiveadapter for håndholdte maskiner, ∅ 125 mm


OVERFLATEBEHANDLING

Husqvarna HiperFlex. Plastbundet poleringsverktøy på en fleksibel støttepute. Brukes tørt til belegning og høykvalitets polerte betongoverflater. Til alle våre planetslipemaskiner. PRODUKTNUMMER

NAVN

MÅL, MM

KORNSTØRRELSE (NETT)

MASKIN

HIPERFLEX FP 40 TØRR 587 54 67-01 587 54 67-02 587 54 67-03 587 54 67-04 587 54 67-05 542 77 93-16 542 77 93-17 542 77 93-18 542 77 93-19 542 77 93-20 542 87 00-56 542 86 84-07 542 86 84-08 542 86 84-09 542 86 84-10

FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FP 80 VÅT 589 63 37-01 589 63 37-02 589 63 37-03 589 63 37-04 589 63 37-05 589 63 39-01 589 63 39-02 589 63 39-03 589 63 39-04 589 63 39-05 589 63 41-01 589 63 41-02 589 63 41-03 589 63 41-04 589 63 41-05

FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FT 80 VÅT 589 63 36-01 589 63 36-02 589 63 36-03 589 63 38-01 589 63 38-02 589 63 38-03 589 63 40-01 589 63 40-02 589 63 40-03

FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84

180 180 180 230 230 230 270 270 270

50 100 200 50 100 200 50 100 200

PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820

59


KERAMISKE TØRRSLIPINGS- OG POLERINGSVERKTØY Keramiske verktøy for tørrsliping og polering av betong. Kraftig verktøy for sliping og honing av betong, som gir et perfekt mønster. Lang levetid gir svært mye for pengene. Premium-verktøy for betonggulv med industristandard.

Husqvarna CP 1200. Premium-verktøy for betonggulv med industristandard. PRODUKTNUMMER

NAVN

FARGE

DIAMETER, MM

KORNSTØRRELSE (NETT)

DIAMANTHØYDE, MM

577 31 70-04 577 31 70-01 577 31 70-02 577 31 70-05 577 31 70-03

CP 1241 CP 1242 CP 1243 CP 1244 CP 1245

Lilla Mørkegrønn Svart Rød Gul

75 75 75 75 75

30 50 100 200 400

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

VEDLIKEHOLDSSKIVER Diamantimpregnerte skiver som er ideelle til rengjøring av polerte betonggulv. Brukes sammen med Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 og PG 820 slipemaskiner.

Husqvarna HiperClean Tørrskiver. Ideelle til rengjøring av polerte betonggulv. Brukes sammen med Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 og PG 820 slipemaskiner, håndavrettings- og pusseutstyr.

60

PRODUKTNUMMER

MÅL, MM

501 76 40-07 501 76 40-01 501 76 40-02 501 76 40-03 501 76 40-08 501 76 40-04 501 76 40-05 501 76 40-06 501 76 40-09 501 76 40-10 501 76 40-11 501 76 40-12

180 180 180 180 230 230 230 230 270 270 270 270

KORNSTØRRELSE (NETT) 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000

MASKIN PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820


OVERFLATEBEHANDLING

SLIPEKOPPER TIL OVERFLATEBEHANDLING Slipeverktøy på gull-nivå for håndholdt bruk, spesielt for gulvspesialister og bygningsarbeidere. Produktsortimentet tilbyr topp ytelse ved alle typer av gulvpreparering. Koppene har 22,2-senterhull og M14-adapter som gir brukeren mange alternativer. Avvibreringskoblingen reduserer vibrasjonen og gjør jobben mindre anstrengende. Effekten kan slås av med M14-adapteren.

Husqvarna G 10X1. For fjerning av epoksy, vinyl og lim. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

KOBLING

DIAMETER, MM

543 09 34-65

G 10X1

22,2 /M 14

125

PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

KOBLING

DIAMETER, MM

543 09 34-66

G 1042

22,2 /M 14

125

Husqvarna G 1042. For fjerning av epoksy og lim.

Husqvarna G 1073 /G 1043 /G 1013. For reparasjon av betong, utjevning av gulv og eksponering av tilslag. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

BRUKSOMRÅDE

KOBLING

DIAMETER, MM

543 09 34-68 543 09 34-69 543 09 34-70

G 1013 G 1043 G 1073

Hard til meget hard betong Normalt hard betong Slitende materialer

22,2 /M 14 22,2 /M 14 22,2 /M 14

125 125 125

KORNSTØRRELSE (NETT) 20 /30 20 /30 20 /30

Husqvarna G 1045 /G 1015. For preparering av epoksy- og lakklag PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

BRUKSOMRÅDE

KOBLING

DIAMETER, MM

543 09 34-72 543 09 34-74

G 1015 G 1045

Normal til hard og meget hard betong Normal til myk og porøs betong

22,2 /M 14 22,2 /M 14

125 125

KORNSTØRRELSE (NETT) 40 / 50 40 / 50

Husqvarna G 1017. For fjerning av merker og poleringsforberedelse PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

KOBLING

DIAMETER, MM

543 09 34-75

G 1017

22,2 /M 14

125

KORNSTØRRELSE (NETT) 100 /120

61


INDUSTRIELL OVERFLATEBEHANDLING

KOMMERSIELL OVERFLATEBEHANDLING

PREMIUM OVERFLATEBEHANDLING

GULVBEHANDLINGSPRODUKTER Betong er et av de mest slitesterke materialene vi kjenner til. Mekanisk foredling, som sliping, polering og kjemisk behandling, kan imidlertid bringe materialet opp på et nytt nivå av skjønnhet, funksjonalitet og styrke. Med ulike former for behandling kan et gulv tilpasses ethvert krav – til estetikk, jevnhet, glans og pris. Det er bare Husqvarnas utstyr, diamantverktøy og betongkjemikalier som gjør at et polert betonggulv virkelig kan kalles HIPERFLOOR. Husqvarna tilbyr en rekke gulvbehandlingsprodukter for bruk under HIPERFLOOR-prosessen slik at du oppnår en førsteklasses mekanisk og estetisk finish.

Husqvarna GM 3000™. Spesialutviklet for omstøping og utfylling av hull i betongflater. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

543 08 71-61

GM 3000™, 20 l

Husqvarna Hiperhard™. Et silikat tilsatt betongoverflaten som øker gulvets hardhet betraktelig og forbedrer så vel slitasjebestandigheten som gulvets utseende. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

543 08 71-65 543 08 71-77

Hiperhard™, 20 l Rubber squeegee, 600 mm

Husqvarna Hiperguard™ Premium Enhance. Overflateimpregnering av premium-kvalitet som reduserer absorpsjon av vann, olje, fett og smuss. Flekkene holder seg på overflaten slik at rengjøring blir lettere, samtidig som det øker gulvets levetid. Bidrar også til å forsterke fargen på det materialet som behandles. PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

543 08 74-47 543 08 74-48

Hiperguard™ PE, 5 l Hiperguard™ PE, 10 l

Husqvarna pusseskiver. Anbefales for bruk i forbindelse med Hiperguard™ Premium Enhance.

62

PRODUKTNUMMER

MODELLNAVN

574 51 36-01 574 51 36-02 543 08 73-44 543 08 73-49

Borrelås for pusseskiver, 240 mm Borrelås for pusseskiver, 270 mm Pusseskiver for PG 530 og PG 680, ∅ 240 mm Pusseskiver for PG 820, ∅ 270 mm


OVERFLATEBEHANDLING

AVRETTINGSVERKTØY Avrettingstromler på gull-nivå med ulike stål- og karbidhjul som dekker bruksområder fra fjerning av belegg til sporfresing.

Husqvarna kutter, med tannhjul. Til etterbehandling av betong og asfalt, sporfresing for sklisikring (korridorer, ramper, staller, osv.) og avskalling av ståldekke. Ved å veksle mellom forskjellige brikker og mellomlegg på trommelens fire aksler, kan ønsket overflatefinish oppnås: svært grov, medium eller svært fin.

A

Husqvarna kutter med TCT-hjul (tungstenpigger med karbidspiss). Verktøy med høy ytelse for endring av overflatestruktur på asfalt og betong. Svært høy slitestyrke (tidobbel levetid). Ved å veksle mellom forskjellige brikker og mellomlegg på trommelens fire aksler, kan ønsket overflatefinish oppnås: svært grov, medium eller svært fin.

Husqvarna kutter, stjernehjul.

B

Til rengjøring av betong, fjerning av epoksy-lakk, olje, fett, lim, og veimerker i termoplast. Ved å veksle mellom forskjellige brikker og mellomlegg på trommelens fire aksler, kan ønsket overflate­ finish oppnås: svært grov, medium eller svært fin. Er å få i ferdige sett eller som reservedeler.

C

Hjul. PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKIN

543 04 02-14 543 04 02-09 543 04 02-16 543 04 02-17

Stjernehjul (bearbeidet stål) 60 × 2 mm Tannhjul (bearbeidet stål) 62 × 5 mm Karbidhjul 56 × 6,5 mm Avstandshylse (3 mm tykkelse)

60 62 56

2 5 6,5 3

CG 200 CG 200 CG 200 CG 200

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKIN

Bar trommel med aksel. A

PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

543 04 02-10 543 04 02-11

Trommelstørrelse 200 mm (bare) Reserveaksel

CG 200 CG 200

Komplette trommelsett. B C

PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKIN

543 04 02-21 543 04 02-24

160 stjernehjul og 164 mellomskiver 84 karbidhjul og 84 mellomskiver

60 58

2 7

CG 200 CG 200

63


KOMPLETTE SYSTEMER FOR FØRSTEKLASSES HÅNDTERING AV STØV OG SLAM Betongstøv og -slam må fjernes sikkert og effektivt for å beskytte deg og teamet ditt mot helsefarlig støveksponering. Med Husqvarna får du tilgang til veiledning, kunnskap og et bredt, helintegrert utvalg av høyeffektivt utstyr til håndtering av støv og slam, slik at du kan overholde eventuelle regler og forskrifter uten å gi avkall på produktiviteten.   Ved å kombinere vår bransjeekspertise innenfor betongsaging, -boring og -sliping med ledende teknologi innenfor støv- og slamhåndtering kan Husqvarna tilby brukervennlige løsninger som gir vedvarende høy effektivitet over tid. Mer effektiv håndtering av støv og slam medfører at man arbeider bedre.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas utvalg av utstyr til støv- og slamhåndtering dekker alle behov og formål i byggebransjen – fra kompakte 1-fase støvsugere og effektive slamsugere til de store, kraftige 3-fase støvsugerne til tunge arbeidsoppgaver. De lett flyttbare luftrenserne med HEPA H13-filtre kompletterer utvalget for maksimal sikkerhet på arbeidsplassen.

T 10000

T 7500

T 4000

S 36

S 26

S 13

W 70 P

W 70

W 250 P

A 2000

A 1000

Bormaskiner Motorkappere Veggsager Vinkelslipere Bordsager Gulvslipere DXR 900

900 m³/h

900 600 m³/h

600

SUGEEVNE

600 m³/h 400 m³/h

[m³/h]

2100

600

1400 1000 m³/h

[m³/h]

200 m³/h 200 m³/h 200 m³/h

160 m³/h

300

0

0

10

10

VAKUUM:

700

700

0

0

50

40 m²

ARBEIDSOMRÅDE*

[kPa]

[m²]

20 22 kPa 30

30 kPa

28 kPa

26 kPa

22 kPa

2100

1400

SUGEEVNE

400 m³/h

300

2000 m³/h

22 kPa

22 kPa

22 kPa

20

100

30

150

80 m²

100

22 kPa 130 m²

*MERKNADER OM ARBEIDSOMRÅDE NB: Arbeidsområdet er beregnet ut fra en takhøyde på 2,5 m. Ved 6 luftvekslinger/h Ved 10 luftvekslinger/h

64

50

65 m²

150


HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

ANBEFALTE ARBEIDSMETODER FOR SIKRERE OG MER EFFEKTIV STØVKONTROLL En av de beste måtene å kontrollere støv på, er ved å bruke vann. Bruk om mulig nok vann ved våtkapping/boring til å binde støvet direkte ved kilden. En slamoppsamler kan kobles til en slamsuger for å holde arbeidsplassen ren.   Hvis det ikke er mulig å bruke vann på stedet, bør kappe/bore/ slipeutstyret brukes med en integrert støvoppsamler eller tettsittende støvdeksel som samler opp støvet direkte ved kilden. Denne enheten bør kobles til en støvsuger med tilstrekkelig sugeevne og kapasitet til formålet samt være utstyrt med HEPA H13-filtre.   Bruk skrape i stedet for kost når området skal rengjøres. Bruk alltid

støvsuger utstyrt med HEPA H13-filtre til støvsuging. MERK! Vanlige (husholdnings)støvsugere er ikke i stand til å fange opp respirable støvpartikler og skal ikke brukes til dette formålet.   Ved å bruke én eller flere flyttbare luftrensere/vaskere utstyrt med effektive HEPA 13-filtre i tillegg, kan man enkelt redusere nivået av respirerbart støv i luften ytterligere som en tilleggsbeskyttelse for alle arbeiderne i nærheten. For tilstrekkelig beskyttelse ved intens eller langvarig støveksponering bør operatøren også bruke luftrensende åndedrettsvern.

Våtkapping/boring binder støvet med vann direkte ved kilden. Slamoppsamleren koblet til en slamsuger holder arbeidsplassen ren.

Tørrkapping/boring med integrert støvoppsamler fanger opp støvet direkte ved kilden. En støvsuger med tilstrekkelig sugeevne og kapasitet til formålet, utstyrt med HEPA H13-filtre, tar hånd om støvet. Omgivelses­ luften filtreres gjennom en flyttbar luftrenser/vasker 6–10 ganger/time.

65


TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Spenning, V Maks. merkestrøm , A Ekstra uttak, W Strømtilførsel Luftgjennomstrømming, m³/ h Maks. vakuum, kPa Diameter sugeinntak, mm Primærfilteroverflate, m² HEPA H13 filteroverflate, m² Antall HEPA H13-filtre Klassifisering Mål (L × B × H), mm Vekt, kg

T 10000

T 7500

DC 6000

11 380 – 415 32 Ikke relevant 3-fase 900 30 76 3,9 7,5 3 — 1400 × 736 × 1727 336

5,5 380 – 415 16 Ikke relevant 3-fase 600 28 76 2,9 5 2 H 1245 × 686 × 1753 206

5,75 380 – 480 16 Ja 3-fase 700 – 76 3 7,8 1 — 1252 × 766 × 1899 305

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680, PG 680 RC, PG 530

967 66 37-04 Leveres med: Én 76 mm slange (10 m). Camlock-adapter 76-50 mm. Én 50 mm slange (7,5 m). Rør 50 mm. Sugemunnstykke 50 mm, 450 mm bredt. Én Longopac-pose.

967 66 41-04 Leveres med: Én 76 mm slange (10 m). Camlock-adapter 76-50 mm. Én 50 mm slange (7,5 m). Rør 50 mm. Sugemunnstykke 50 mm, 450 mm bredt. Én Longopac®-pose

967 62 50-01 Leveres med: Én 75 mm slange (10 m). Én 50 mm slange (10 m). Rør. Sugemunnstykke. To Longopac®-poser

ANBEFALT UTSTYR

PRODUKTINFORMASJON

MERK! Hvert enkelt HEPA-filter er individuelt testet og sertifisert med filtreringsgrad 99,99 % ved 0,3 mikron.

NYHET

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Spenning, V Maks. merkestrøm , A Strømtilførsel Luftgjennomstrømming, m³/ h Maks. vakuum, kPa Diameter sugeinntak, mm Pumpeeffekt, kW Pumpevolum, liter/min Kapasitet, Iiter Mål (L × B × H), mm Vekt, kg

NYHET

W 70 P

W 70

W 250 P

1,2 220 – 230 8 1-fase 200 22 38 0,65 260 70 600 × 570 × 1250 44

1,2 220 – 230 5 1-fase 200 22 38 — — 70 600 × 570 × 1250 34

1,2 220 – 230 7 1-fase 160 22 38 0,35 150 29 530 × 520 × 910 27

Vegg- og wiresager, gulvsager, kjerne- bormaskiner, motorkappere, mur- og flissager

Kjernebormotorer, motorkappere, mur- og flissager

Kjernebormotorer, motorkappere, mur- og flissager

967 66 47-04 1 slange, 38 mm (3 m), følger med 1 rør, 38 mm, 1 sugemunnstykke, 38 mm, 370 mm bredt og én engangspose til vått avfall

967 70 20-02 1 slange, 38 mm (3 m), følger med 1 rør, 38 mm, 1 sugemunnstykke, 38 mm, 370 mm bredt

967 70 21-02 1 slange, 38 mm (3 m), følger med. 1 rør, 38 mm, 1 sugemunnstykke, 38 mm, 370 mm bredt og én engangspose til vått avfall

ANBEFALT UTSTYR

PRODUKTINFORMASJON

66


HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

NYHET

T 4000

S 36

S 26

S 13

4 380 – 415 16 N/A 3-fase 400 26 63 4,5 2,4 2 — 830 × 620 × 1500 106

3,6 220 – 230 14 — 1-fase 600 22 63 4,5 3,6 3 H 830 × 620 × 1500 65

2,4 220 – 230 9 — 1-fase 400 22 63 3 2,4 2 H 756 × 546 × 1275 47

1,2 220 – 230 5 Ja (1200 W maks.) 1-fase 200 22 38 1,5 1,2 1 H 680 × 400 × 1100 29

PG 400, PG 450, PG 530

PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

PG 280, PG 450, kjernebormaskiner, motorkappere, håndholdt elektroverktøy

Kjernebormaskiner, motorkappere, håndholdt elektroverktøy

967 70 22-01 Leveres med: Én 63 mm slange (10 m) Én 50 mm slange (7,5 m) Rett kontakt, 76 mm Camlock-adapter, 76 mm Rør, 50 mm Sugemunnstykke, 50 mm, 450 mm bredt Én Longopac®-pose

967 66 38-07 Leveres med: Én 63 mm slange (10 m). Én 50 mm slange (7,5 m). Rør 50 mm. Sugemunnstykke 50 mm, 450 mm bredt. Én Longopac®-pose.

967 66 39-05 Leveres med: Én 50 mm slange (7,5 m) Rør, 50 mm Sugemunnstykke, 50 mm, 450 mm bredt Én Longopac®-pose

967 66 40-04 Leveres med: Én 38 mm slange (4 m). Rør 38 mm. Sugemunnstykke 38 mm, 370 mm bredt. Én Longopac®-pose

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Diameter sugeinntak, mm Volum, liter Vekt, kg

C 5500

C 3000

76 100 67

63 37 22

T 10000, T 7500

T 4000, S 36, S 26

967 66 46-01

967 66 45-01

ANBEFALT UTSTYR PRODUKTINFORMASJON

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Spenning, V Maks. merkestrøm , A Maks. belastning ekstra uttak, W Strømtilførsel Luftgjennomstrømming, m³/ h Primærfilteroverflate, m² HEPA H13 filteroverflate, m² Mål (L × B × H), mm Vekt, kg

A 2000

A 1000

0,75 220 – 230 3,3 1200 1-fase 2000 0,64 10,5 460 × 700 × 820 38

0,285 220 – 230 1,2 1600 1-fase 1000 0,16 3,5 400 × 440 × 440 18

967 67 22-02 Leveres med: Forfilter 1 stk. Hepa H13-filter 1 stk. Forfilterdeksel 1 stk.

967 67 23-02 Leveres med: Forfilter 1 stk. Hepa H13-filter 1 stk. Forfilterdeksel 1 stk.

ARTIKKELINFORMASJON

MERK! Hvert enkelt HEPA-filter er individuelt testet og sertifisert med filtreringsgrad 99,99 % ved 0,3 mikron.

67


SYSTEMOVERSIKT

TØRR BRUK

T 10000

T 7500

GULVSLIPING, RIVING OG POLERING PG 820/PG 820 RC

PG 680/PG 680 RC

PG 530

DC 6000

C 5500

PG 450

T 4000

C 3000

S 36

PG 280

CG 200

PG 400 

TØRR KJERNEBORING DM 340

Støvoppsamler 

DM 280 DM 230 DM 220 TØRR MOTORKAPPING K 3000 / K 4000 K 770 VAC ANNEN BRUK 115-125 mm vinkelsliper 150-230 mm vinkelsliper 100-125 mm håndslipemaskin 150-180 mm håndslipemaskin Bormaskin Hammers

Støvhett 

 Festet til maskin  + Del av løsning

Støvhette

Støvoppsamler

Støvhette til 150 – 230 mm vinkelsliper

Støvoppsamler til DM 230 og DM 220

68


HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

S 26

S 13

A 2000

A 1000

VÅT BRUK

W 70 P

+

VEGGSAGING WS 482 HF

 Slamoppsamler

+

WS 440 HF

 Slamoppsamler

+

WS 220

 Slamoppsamler

+

WIRESAGING CS 2512

+

+

CS 10

+

GULVSAGING FS 7000 D/DL 

+

 Vannpumpesett

FS 5000 D

+

 Vannpumpesett

Støvoppsamler 

FS 4800 D

+

 Vannpumpesett

Støvoppsamler 

FS 3500 G

+

 Vannpumpesett

FS 500-serien

+

 Vanntanksett

FS 400-serien

+

 Vanntanksett

FS 300-serien 

+

 Vanntanksett

+

 +

Støvoppsamler 

Støvsugerkopling  

W 70

W 250 P

VANNTILFØRSEL

VÅT KJERNEBORING DM 650  Slamring

 Slamring

 Slamring

DM 340

 Slamring

 Slamring

 Slamring

DM 280

 Slamring

 Slamring

 Slamring

DM 230

 Slamring

 Slamring

 Slamring

 WT 15 / PWT

Støvoppsamler 

DM 220

 Slamring

 Slamring

 Slamring

 WT 15 / PWT

Støvhette 

VÅT MOTORKAPPING K 770

+

+

+

K 970

+

+

+

K 1270

+

+

+

K 3000 / K 4000

+

+

+

 WT 15 / PWT

K 6500

+

+

+

 WT 15 / PWT

VÅT FLIS- OG MURSAGING TS 400 F +

+

+

TS 350 E

+

+

+

TS 300 E

+

+

+

TS 100 R

+

+

+

TS 73 R

+

+

+

TS 66 R

+

+

+

TS 60

+

+

+

Støvhette  Støvhette  Støvoppsamler 

Støvhette 

Støvoppsamler til 150 – 230 mm vinkelsliper

Støvoppsamler til 115 – 125 mm vinkelsliper

Slamringer.

Slamoppsamler til veggsaging

Støvhette til 115 – 125 mm vinkelsliper

 WT 15 / PWT / KV 7  WT 15 / PWT/ KV 9 /12  WT 15 / PWT/ KV 9 /12

Utforsk utvalget vårt av slamringer, og finn informasjon om hvilke ringer du skal kombinere med hvilke maskiner, på side 115.

Slamring

69


Husqvarna T 10000. 3 HEPA-filter H13 T-Line

2 Forfilter 1 Longopac®

4 Sugeslange med endekoplinger

5 Slange komplett til rengjøringssett

6 Camlockhunnadapter

7 Camlockhannadapter

8 Rør

9 Sugemunnstykke

10 Ekstra gummilistsett

11 Tilhenger til forutskiller

12 Tilhenger til for-utskiller

13 Forfilter

15 Adapter 14 HEPA-filter H13

16 Camlock hunn

17 HEPA 13-filter 18 Slange med endekoplinger

20 Reservestropp

19 Sugemunnstykke med støvsugerrør

21 Plastadapter 22 Reservebørstesett

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 2 Forfilter, sokkeenhet T 10000 3 HEPA-filter H13 T-Line 4 Slange, komplett, 76 mm, 10 m 5 Slange 50 mm / 7,5 m, slange komplett for rengjøringssett Camlock-hunnadapter, 76 mm – 50 mm 6 (f.eks. til T-Line rengjøringssett) Camlock-hannadapter 76 mm – 50 mm 7 (f.eks. til rengjøringssett m. 76 mm slange) 8 Rør, 50 mm 9 Sugemunnstykke, 450 mm, gummi, 50 mm 10 Gummibladsett, 450 mm 11 Tilhenger til for-separator T 10000, C 5500 Camlock-skjøteadaptor, hann, 76 mm

590 42 92-01 590 43 86-01 590 42 97-01 590 43 70-01 590 42 81-01 590 43 65-01 591 96 21-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 33-01 591 96 17-01

Husqvarna T 7500. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 2 Forfilter, sokkeenhet T 7500 3 HEPA-filter H13 T-Line 4 Slange, komplett, 76 mm, 10 m 5 Slange 50 mm / 7,5 m, slange komplett for rengjøringssett Camlock-hunnadapter, 76 mm – 50 mm 6 (f.eks. til T-Line rengjøringssett) Camlock-hannadapter 76 mm – 50 mm 7 (f.eks. til rengjøringssett m. 76 mm slange) 8 Rør, 50 mm 9 Sugemunnstykke, 450 mm, gummi, 50 mm 10 Gummibladsett, 450 mm 12 Tilhenger til for-separator T 7500, C 5500 Camlock-skjøteadaptor, hann, 76 mm

590 42 92-01 590 43 88-01 590 42 97-01 590 43 70-01 590 42 81-01 590 43 65-01 591 96 21-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 33-02 591 96 17-01

Husqvarna T 4000. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm / 7,5 m slange komplett 8 Rør, 50 mm 9 Sugemunnstykke, 450 mm, gummi, 50 mm 10 Gummibladsett, 450 mm 13 Forfilter, T 4000 14 HEPA-filter H13 S-Line 15 Adapter, 63 mm slange til 76 mm, rett 16 Camlock-hunnadapter til 76 mm 16 Adapter, 76 mm Camlock til 50 mm, rett Slange komplett, 63 mm, 10 m (S 36, T 4000)

590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-02 590 42 98-01 590 42 94-01 590 42 87-01 590 43 65-01 590 43 74-01

Husqvarna DC 6000.

23 Svart 75 mm ring

24 Støvoppsamler (dust shroud) 26 Støvhette

27 Støvoppsamler

25 Støvhette

28 Støvopp­ samler

30 Sugetilsats 29 Støvhette

31 Støvoppsamler

70

32 Støvoppsamler

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, DC 6000 4 75 mm sugeslange med endekoplinger (10 m) 10 Ekstra gummilistsett 17 HEPA 13-filter 18 50 mm sugeslange med endekoplinger (10 m) 19 Sugemunnstykke med støvsugerrør 20 Reservestropp 21 Plastadapter 22 Reservebørstesett 23 Svart 75 mm ring

584 65 02-01 525 58 46-01 521 91 21-01 579 75 88-01 585 87 10-01 585 87 09-01 584 61 87-01 585 64 76-01 510 27 85-01 502 53 40-05


HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

Husqvarna S 36. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm / 7,5 m slange komplett 8 Rør, 50 mm 9 Sugemunnstykke, 450 mm, gummi, 50 mm 10 Gummibladsett, 450 mm 13 Forfilter, S 36 14 HEPA-filter H13 S-Line 15 Adapter, 63 mm slange til 76 mm, rett 16 Camlock-hunnadapter til 76 mm 16 Adapter, 76 mm Camlock til 50 mm, rett 24 Støvoppsamler (dust shroud), 180 mm 25 Støvhette, 102–125 mm 26 Støvhette, 180–230 mm 27 Støvoppsamler (dust bug), 90 mm 28 Støvoppsamler (dust bug), 180 mm 29 Støvhette 30 Sugetilsats K 4000 Slange komplett, 63 mm, 10 m (S 36, T 4000) Multiadapter, 50 mm slange

Husqvarna S 13. 590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-02 590 42 98-01 590 42 94-01 590 42 87-01 590 43 65-01 593 01 04-03 593 80 07-01 593 80 07-02 593 05 54-01 593 05 54-02 593 80 30-01 523 09 50-01 590 43 74-01 594 95 68-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 38 mm / 4 m slange komplett 8 Rør, 38 mm 10 Gummibladsett, 370 mm 13 Forfilter, S 13 14 HEPA-filter H13 S-Line 25 Støvhette, 102-125 mm 27 Støvoppsamler (dust bug), 90 mm 30 Sugetilsats K 4000 31 Støvoppsamler (dust shroud), 125 mm, M14 32 Støvoppsamler (dust shroud), 125 mm, 5/8–11 Sugemunnstykke, 370 mm, gummi, 38 mm Multiadapter, 38 mm slange

590 42 92-01 590 43 72-01 590 42 86-01 590 42 85-01 590 39 74-01 590 42 98-01 593 80 07-01 593 05 54-01 523 09 50-01 593 01 04-01 593 01 04-02 591 99 27-01 594 95 69-01

Husqvarna S 26. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm / 7,5 m slange komplett 8 Rør, 50 mm 9 Sugemunnstykke, 450 mm, gummi, 50 mm 10 Gummibladsett, 450 mm 13 Forfilter, S 26 14 HEPA-filter H13 S-Line 24 Støvoppsamler (dust shroud), 125 mm, M14 24 Støvoppsamler (dust shroud), 125 mm, 5/8–11 24 Støvoppsamler (dust shroud), 180 mm 25 Støvhette, 102-125 mm 26 Støvhette, 180–230 mm 27 Støvoppsamler (dust bug), 90 mm 28 Støvoppsamler (dust bug), 180 mm 29 Støvhette 30 Sugetilsats K 4000 Multiadapter, 50 mm slange

590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-01 590 42 98-01 593 01 04-01 593 01 04-02 593 01 04-03 593 80 07-01 593 80 07-02 593 05 54-01 593 05 54-02 593 80 30-01 523 09 50-01 594 95 68-01

Hva er en H-klassifisert støvsuger? Den internasjonale standarden for testing av våt- og tørrstøvsugere, (IEC-603352-69, EN-60335-2-69), er inndelt i tre kategorier – L for lav, M for medium og H for høy – der kategori H er den strengeste (må ikke forveksles med "H" i HEPA H13). Husqvarna S 26, S 36 og T 7500 er H-klassifisert.

Hva er et Hepa H13-filter HEPA er et akronym for High Efficiency Particulate Air filters. Den strenge HEPAstandarden (EN 1822-1) er inndelt i ulike nivåer (E10 til H14), alt etter filtrerings­ graden. Husqvarna bruker nivå H13, som er lagd for å skille ut inntil 99,95 % av partiklene med størrelse mellom 0,15 og 0,30 μm. Denne partikkelstørrelsen er den vanskeligste å utskille – det er lettere å fange opp både større og mindre partikler i et filter. I tillegg tester Husqvarna hvert filter for seg før levering for å bekrefte at filteret virkelig oppfyller HEPA H13-standarden. For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

71


1 Pose

2 Polyesterfilter

7 Ekstra gummilistsett

8 Slamring

3 Polyesterfilter-enhet med flottør

9 Slamoppsamler

4 Slange komplett til rengjøringssett

5 Rør

6 Sugemunnstykke

10 Longopac®

11 Slange komplett

12 Tilhenger til for-utskiller

16 Transportdeksel 18 Slange

13 Tilhenger til for-utskiller

14 Forfilter/karbonfilter

15 Hepa-filter

Husqvarna W 70 P. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Pose til vått avfall W 250 P, TH 55 W/5, bestill 5 om gangen 1 Pose til tørt avfall W 250 P, flere lag, TH 55, bestill 5 om gangen 2 Polyesterfilter W 70, W 70 P 3 Polyesterfilterenhet med flottør W 70, W 70 P 4 Slange komplett, 38 mm, 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Rør, 38 mm 6 Sugemunnstykke, 370 mm, gummi, 38 mm 7 Gummibladsett, 370 mm 8 Slamringer WSR, 100 mm 8 Slamringer WSR, 150 mm 8 Slamringer WSR, 200 mm 8 Slamringer WSR, 250 mm 8 Slamringer WSR, 300 mm 8 Slamringer WSR, 350 mm 9 Slamoppsamler, V-formet, 350 mm 9 Slamoppsamler, V-formet, 700 mm

Husqvarna W 250 P. 594 93 27-01 595 00 18-01 590 43 89-01 590 46 93-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 531 07 46-22 531 28 00-07

Husqvarna W 70. TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Polyesterfilter W 70, W 70 P 3 Polyesterfilterenhet med flottør W 70, W 70 P 4 Slange komplett, 38 mm, 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Rør, 38 mm 6 Sugemunnstykke, 370 mm, gummi, 38 mm 7 Gummibladsett, 370 mm 8 Slamringer WSR, 100 mm 8 Slamringer WSR, 150 mm 8 Slamringer WSR, 200 mm 8 Slamringer WSR, 250 mm 8 Slamringer WSR, 300 mm 8 Slamringer WSR, 350 mm 9 Slamoppsamler, V-formet, 350 mm 9 Slamoppsamler, V-formet, 700 mm

72

17 Inntaksslangeadapter

590 43 89-01 590 46 93-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 531 07 46-22 531 28 00-07

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Pose til vått avfall, W 250 P, flere lag, TH 29 W, bestill 5 om gangen 1 Pose til tørt avfall W 250 P, flere lag, TH 29, bestill 5 om gangen 4 Slange komplett, 38 mm, 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Rør, 38 mm 6 Sugemunnstykke, 370 mm, gummi, 38 mm 7 Gummibladsett, 370 mm 8 Slamringer WSR, 100 mm 8 Slamringer WSR, 150 mm 8 Slamringer WSR, 200 mm 8 Slamringer WSR, 250 mm 8 Slamringer WSR, 300 mm 8 Slamringer WSR, 350 mm Resirkuleringssett W 250 P

594 93 32-01 594 93 36-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 592 72 17-01

Husqvarna C 5500. TILBEHØR OG RESERVEDELER 10 Longopac®-pose, 4 stk. 11 Slange komplett, 76 mm, 10 m 12 Tilhenger til for-separator T 7500, C 5500 13 Tilhenger til for-separator T 10000, C 5500 Slange komplett, 63 mm, 10 m

590 42 92-01 590 43 70-01 590 43 33-02 590 43 33-01 590 43 74-01

Husqvarna C 3000. TILBEHØR OG RESERVEDELER 10 Longopac®-pose, 4 stk. 12 Tilhenger til for-separator S 26, C 3000 12 Tilhenger til for-separator S 36 / T 4000, C 3000 Slange komplett, 63 mm, 2,5 m Slange komplett, 63 mm, 10 m

590 42 92-01 590 43 33-04 590 43 33-03 591 97 09-01 590 43 74-01


HÅNDTERING AV STØV OG SLAM

Husqvarna A 2000. TILBEHØR OG RESERVEDELER 14 Forfilter A 2000 (20-pakning) 14 Karbonfilter A 2000 15 Hepa-filter A 2000 16 Transportdeksel A 2000 17 Inntaksslangeadapter A 2000 18 Slange, A 2000 (254 mm × 6 m)

590 43 00-02 591 99 40-01 590 42 77-01 590 42 95-02 590 43 78-01 591 50 82-01

Husqvarna A 1000. TILBEHØR OG RESERVEDELER 14 Forfilter A 1000 (20-pakning) 14 Karbonfilter A 1000 15 Hepa-filter A 1000 16 Transportdeksel A 1000 17 Inntaksslangeadapter A 1000 18 Slange, A 1000 (160 mm × 6 m)

590 43 00-01 591 99 41-01 590 46 08-01 591 96 91-01 590 43 79-01 591 50 44-01

73


SVÆRT ALLSIDIGE VEGGSAG­ SYSTEMER KONSTRUERT FOR Å ØKE DEN DAGLIGE YTEEVNEN En Husqvarna veggsag er perfekt for alle typer åpninger i nesten alle typer byggematerialer, som murstein og armert betong. I tillegg til deres kjente effekt og slitestyrke, har samtlige Husqvarna-systemer en stor fordel: De er alle modulkonstruert med motorenhet og sagenhet separert for å gjøre jobben lettere for deg, slik at du kan arbeide raskere. Sagenhetene er svært lette og har enestående effekt/vektforhold. Våre elektriske, høyfrekvens veggsager betjenes med en trådløs, ergonomisk fjernkontroll som er svært enkel å manøvrere og gir full kontroll over arbeidet. Blant de andre smarte løsningene finner man de spesialkonstruerte transporttrallene som gjør det enkelt å flytte alt man trenger rundt på arbeidsplassen.

Sortiment, oversikt. Husqvarna tilbye én hydraulisk og tre høyfrekvens elektriske veggsagsystemer, fra 395 mm til 730 mm sagedybde, 6 kW til 20 kW spindeleffekt og 19 kg til 28 kg saghodevekt. For maksimal produktivitet bør du velge system(er) som er optimale for din virksomhet.

730 mm

WS 482 HF

WS 463 40

37 kW

MAKS. SKJÆREDYBDE [mm]

WS 440 HF

30

22 kW 19 kW

19 kW

20

530 mm

21 kW WS 220

EFFEKT

13 kW

[kW]

395 mm

10 Elektrisk

Elektrisk

Elektrisk

Hydraulisk

8 kW 6 kW

0

VEKT [kg]

15 19 kg 22 kg 30 Inngangseffekt Avgitt effekt

74

25 kg 28 kg

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no


VEGGSAGING

HUSQVARNA PRIME™ PRODUKTSORTIMENT  – LETT UTSTYR TIL TUNGE JOBBER Vårt utvalg av høyfrekvent PRIME™-utstyr har enestående effekt/ vekt-forhold og er eksepsjonelt brukervennlig. Husqvarna WS 220 er kompakt og kan håndtere de fleste veggsageoppgaver. Du kan også bruke samme kraftenhet til boring og kapping for hånd. Flere jobber kan altså utføres med mindre og lettere utstyr.

TRÅDLØST Alle veggsager fra Husqvarna betjenes med en trådløs fjernkontroll som er konstruert for enkel og komfortabel bruk.

FLEKSIBEL EFFEKT Når du velger Husqvarna PP 490 som kraftkilde for dine store veggsagsystemer,

kan du også bruke den til å drive ditt wiresagsystem CS 10 eller kjedesagadapteren WSC 40, så vel som Husqvarna PRIME™ håndholdte motorkappere og bormotor.

PRESISJON Med Husqvarna WSC 40 kjedesagadapter kan brukeren sage jevnt i og rundt hjørner uten overkapp. Kommer til på de trangeste steder og i små åpninger.

75


VEGGSAGSYSTEMER

WS 482 HF

WS 440 HF

WS 220

WS 463

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Min. sagbladdiameter, mm Maks. startsagblad, mm Maks. sagbladdiameter, mm Maks. skjæredybde, mm Motor for sagblad Inngangseffekt, kW Maks. avgitt spindeleffekt, kW Utgangshastighet, o /min Matesystem /styring Vekt saghode, kg Langt spor, m /kg Kort spor, m /kg

600 1000 1600 730 Elektrisk 22 19 0-950 /0-1200 Elektrisk/Automatisk 28 2,0 /18,5 1,2 /12,0

600 1000 1200 530 Elektrisk 21 13 0 –1200 Elektrisk/Automatisk 25 2,0 /18,5 1,2 /12,0

500 600 900 395 Elektrisk 8 6 0 –1150 Elektrisk/Automatisk 19 2,16 /11,0 1,1 / 5,5

600 1000 1600 730 Hydraulisk 37 19 630 /1000 /1400 Hydraulisk/Automatisk 22 2,0 /18,5 1,2 /12,0

PP 490, W 70 P

PP 440 HF, PP 490, W 70 P

PP 220, W 70 P

PP 455 E, W 70 P

967 64 67-02, 380 – 400 V, 5-stifts, ∅ 800 mm* 967 64 67-03, 380 – 400 V, 5-stifts, ∅ 1000 mm*

967 64 66-02, 400 – 480 V, 5-stifts, ∅ 800 mm* 967 64 66-03, 400 – 480 V, 5-stifts, ∅ 1000 mm*

967 20 87-01, WS  220 **

965 15 60-01, ∅ 800 mm*** 965 15 60-02, ∅ 1000 mm***

ANBEFALT UTSTYR

ARTIKKELINFORMASJON

* Leveres med: 4 veggfester Skjøtestykke Olje Bladskjerm Skinne 1,2 m (skjøtbar) Skinne 2,0 m (skjøtbar) 2 × sagvogn Verktøysett Skinneholder Bladskjermregulering Fjernkontroll Strømkabel Vannslanger Transportkasse med lader CAN-kabel

** Leveres med: To veggfester, 600 mm bladskjerm, 2 × 1,1 m skjøtbare skinner, Skinnekobling, Transporttralle, Tilbehørsboks, Fjernkontroll Strømkabel, Vannslanger Transportkasse med lader CAN-kabel

*** Leveres med: 4 veggfester Skjøtestykke Olje Bladskjerm Skinne 1,2 m (skjøtbar) Skinne 2,0 m (skjøtbar) 2 × sagvogn Verktøysett Skinneholder Bladskjermregulering

BRUKSOMRÅDER, OVERSIKT

Dør- og vindusåpninger. Underskjæret sages ved slettsaging.

76

Våres universelle montering gjør det mulig å gjøre kutt på en trinnløs justerbar vinkel.

Saging av trinn eller andre ujevne konturer.


VEGGSAGING

1 Forsterket håndtak, obligatorisk ved bruk av WSC 40

KJEDESAG TIL VEGGSAGING

WSC 40

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Maks. kappedybde, mm* Maks rett kappedybde, mm Vekt, standard kapping inkl. sverd og kjede og deksler, kg

400 300 19

ANBEFALT UTSTYR WS 482 HF, WS 440 HF

Husqvarna WSC 40 er et virkelig unikt, solid tilbehør som konverterer din Husqvarna WS 482 HF og WS 440 HF fra blad- til kjedesaging. Muliggjør effektiv og presis saging av hjørner og små åpninger uten overkapp. Lett å installere på akselen og passer inn i sagsnittet uten at skinnen må flyttes.

ARTIKKELINFORMASJON 967 25 23-01**

* Displayet indikerer maks. sagdybde 393-397 mm. ** Leveres med: 2 standardskjermer, 2 skjermer for slettsaging, verktøysett og transportkasse.

TILBEHØR 1 Forsterket håndtaksett (WS 482) 1 Forsterket håndtaksett (WS 440)

WSC 40 muliggjør effektiv og presis saging av hjørner uten overkapp.

WSC 40 håndterer slettsaging på trange steder, nær gulv, tak eller vegg.

592 89 64-01 592 89 63-01

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 77


1 Bladskjerm til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

78

2 Bladskjerm til WS 220

3 Bladskjerm for slettsaging, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

4 Bladskjerm for slettsaging, til WS 220

5 Bladskjermregulering

6 Matehus

7 Bladflensnav

8 Sele til fjernkontroll, bæres over skulderen

9 Veggfeste, standard, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

10 Sett med 2 veggfester, universal og 1 malfeste, universal

11 Veggfeste, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

12 Malfeste, universal

13 Skinne i 3 ulike lengder til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

14 Skinneholder for enklere montering av skinner til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

15 Skjøteledd for skjøting av skinner til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

16 Målepinne for montering av veggfester, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

17 Ekstra skinner til WS 220

18 Veggfeste, universal, til WS 220

19 Veggfeste, standard, til WS 220

20 Forankringsfester


VEGGSAGING

Husqvarna WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463.

Husqvarna WS 220.

TILBEHØR 1 Bladskjerm, 800 mm 1 Bladskjerm, 1000 mm 1 Bladskjerm, 1200 mm 1 Bladskjerm, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 3 Bladskjerm for slettsaging, 800 mm 3 Bladskjerm for slettsaging, 1000 mm 3 Bladskjerm for slettsaging, 1200 mm 3 Bladskjerm for slettsaging, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 5 Bladskjermregulering 6 Matehus 7 Bladflensnav, akselhull 130 mm 7 Bladflensnav, akselhull 60 mm 8 Sele (WS 482 HF og WS 440 HF) 9 Veggfeste, standard 11 Veggfeste, universal 12 Malfeste, universal 13 Skinne, 1,2 m 13 Skinne, 2,0 m 13 Skinne, 2,2 m 14 Skinneholder 15 Skjøteledd 16 Målepinne for universal veggfeste 20 Forankringsskruer, 50 stk. (M12) 21 Vannslange, saghode til bladflens 23 Verktøysett 24 Rensebørste 25 Gardena-Tema-vannadapter 28 Transporttralle Boks til fjernkontroll (WS 482 HF, WS 440 HF) Konverteringssett fra engelsk (WS 482 HF, WS 440 HF)

577 65 97-01 577 66 01-01 577 66 04-01 577 66 10-01 577 74 23-01 577 74 24-01 577 74 25-01 577 74 26-01 580 67 77-01 584 64 21-01 574 82 95-06 574 82 95-05 510 28 00-01 531 11 32-46 531 11 32-00 505 23 12-01 531 11 30-45 531 11 30-46 531 11 30-47 531 11 32-48 531 11 32-47 531 11 32-65 502 43 54-01 505 21 84-01 501 37 52-01 531 11 32-68 585 56 41-01 590 87 63-01 587 18 97-01 594 91 74-01

UTSTYR TIL WIRESAGING 30 CS 10

966 56 57-01

TILBEHØR 2 Bladskjerm, 600 mm 2 Bladskjerm, 900 mm 4 Bladskjerm for slettsaging, 600 mm 4 Bladskjerm for slettsaging, 900 mm 5 Bladskjermregulering 8 Sele 10 Sett med 2 veggfester, universal og 1 malfeste, universal 12 Malfeste, universal 15 Koblingsledd 17 Skinne, 1,1 m 17 Skinne med fast stopp, 1,1 m 18 Veggfeste, universal 19 Veggfeste, standard 20 Forankringsskruer, 50 stk. (M10) 22 Sett med 2 veggfester, universal og 1 malfeste, universal 24 Rensebørste 25 Gardena-Tema vannadapter 27 Eksentrisk bolt 29 Transporttralle Bladskjerm for doble blader, 600 mm* Boks til fjernkontroll Verktøykasse

579 10 45-01 579 10 46-01 579 10 47-01 579 10 48-01 579 10 41-01 510 28 00-01 501 94 69-01 501 59 81-01 583 96 55-01 587 92 58-03 588 98 42-01 587 01 35-01 583 96 57-01 584 40 94-02 501 94 69-01 531 11 32-68 585 56 41-01 575 32 04-01 579 10 49-03 577 87 74-01 587 18 97-01 586 45 31-01

*maks. total avstand mellom bladene er 50 mm (ekskl. avstandsskive)

28 Transporttralle til WS 400-serien

21 Vannslange, saghode til bladflens for WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

22 Vannslange, saghode til bladflens for WS 220

29 Transporttralle til WS 220

23 Verktøysett, komplett sett med pipenøkler, sekskantnøkler og fastnøkler

24 Rensebørste

25 Gardena-Tema-vannadapter

30 Kombinerer du veggsagen med CS 10, får du en perfekt wiresag

26 Skinnekobling for WS 220

27 Eksentrisk bolt for WS 220

79


KRAFTAGGREGATER

PP 490

PP 440  HF

PP 220

PP 455 E

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Inngangseffekt, kW Effekt, kW Merkestrøm, A Spenning, V Trykk, bar Gjennomstrømning, l /min Vekt, kg

22 20 32 /25 /16 redusert 400 — — 25

21 15 32 /25 /16 redusert 400 — — 18

8 6,5 16 /16 (3-fase /1-fase) 180 – 400 — — 10

37 25 63 / 32 redusert 400 230 65 139 (inkl. olje)

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 (sammen med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 440 HF, CS 10 (sammen med WS 440 HF)

WS 220, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 463, CS 2512

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5-stifts 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4-stifts

967 64 97-03, PP 440 HF, 380 – 480 V, 5-stifts 967 64 97-02, PP 440 HF, 380 – 480 V, 4-stifts

966 56 38-01, inkl. adapterkabel for 1-fase

965 15 66-02, 400 V, 4-stifts, med radio* 965 15 66-04, 400 V, 5-stifts, med radio* 965 15 66-06, 200 V, 4-stifts, med radio* 965 15 66-07, 230 /400 V, med radio*

ANBEFALT UTSTYR

ARTIKKELINFORMASJON

* Leveres med: Fjernkontroll inkl. CAN-kabel (6 m) Ladeadapter (12 V / 230 V) Veske til fjernkontroll og tilbehør Slangeenhet (8 m)

VEGGSAGING WS 482 HF

WIRESAGING WS 440 HF

WS 220

CS 10

HÅNDHOLDT MOTORKAPPING – PRODUKTSERIEN PRIME™ K 6500 K 6500 RING

PP 490

l

l

Med WS 482 HF eller WS 440 HF

l

l

l

l

PP 440  HF

l

Med WS 440 HF

PP 220

l

l

l

l

l

Modulkonstruksjonen, lette sagenheter og spesialkonstruerte traller gjør Husqvarnas veggsager lette å transportere og sette opp for én person.

80

K 6500 CHAIN

BORING – PRIME™-PRODUKT DM 650


VEGGSAGING

1 Fjernkontroll

2 Sele til fjernkontrollen bæres over skulderen

3 CAN-kabel

4 Vannventil for kontroll av vannmengden til sagbladet for PP 490 og PP 440 HF

5 Vannslange for PP 490 og PP 440 HF

6 Strømkabel for tilkobling til sager for PP 490 og PP 440 HF

7 Stikkontakt 32 A for PP 490 og PP 440 HF

8 Strømkabel for PP 220

9 Adapter for kabelsett for for PP 220

10 Vannventil for kontroll av vannmengden til sagbladet for PP 220

11 Gardena-Tema vannadapter

12 Ekstern kjøler for situasjoner med behov for ekstra kjøling

13 Ekstra kjøler for bruk når temperaturen på inntaksvannet er høyere enn 25°C eller vannstrømmen fra maskinuttaket er mindre enn 5 l /min

14 CAN-kabel til PP 455 E

15 Slangesett inklusive koblinger for PP 455 E

16 Hydraulikkoljefilter

17 Tilkobling for vannslange for PP 455 E

Husqvarna PP 490 og PP 440 HF. RESERVEDELER 1 Fjernkontroll inkl. ekstra batteri 2 Harness 3 CANbus-kabel 4 Vannventil 5 Vannslange, 8 m 6 Strømkabel, 8 m 6 Strømkabel, 15 m 7 Stikkontakt 32 A Fjernkontroll inkl. ekstra batteri, lader, strømkabel og CAN-kabel

Husqvarna PP 455 E. 578 28 48-02 501 79 30-01 577 05 99-02 505 42 42-01 505 11 53-01 591 47 98-02 577 41 87-02 531 11 71-31 587 11 35-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 12 Ekstern kjøler 13 Ekstra kjøler 14 CAN-kabel, 6 m 15 Slangesett inkl. koblinger, 8 m 16 Hydraulikkoljefilter 17 Kobling for vannslange

574 23 73-01 504 81 20-01 531 11 50-12 531 11 51-90 531 11 81-42 510 20 30-01

Husqvarna PP 220. RESERVEDELER 3 CAN-kabel 8 Strømkabel 9 Adapter for kabelsett 10 Ventil, vann 11 Gardena-Tema-vannadapter Fjernkontroll inkl. ekstra batteri Fjernkontroll inkl. ekstra batteri, lader, strømkabel og CAN-kabel

577 05 99-02 578 37 23-01 579 00 23-01 585 02 21-01 901 03 16-01 587 11 35-01 587 11 35-01

81


DIAMANTSAGBLADER OG -KJEDE TIL VEGGSAGER Den avanserte designen til Husqvarnas veggsagblader sikrer topp ytelse når det gjelder levetid og skjæreegenskaper. W 1500-serien kan fås med den revolusjonære Diagrip™-teknologien, der diamantene har blitt spesialbehandlet for optimal distribusjon og holder seg på plass i segmentene lengre. Dermed blir det svært lite vibrasjoner, mens du fortsatt får utmerket ytelse og kappekapasitet, lang levetid og et jevnt og raskt skår. En stillegående versjon er også tilgjengelig, med en trelags sandwichstamme som gir 50 % mindre støy enn en vanlig fast bladstamme. W 1100-serien består av sagblader med høy skjærekapasitet og god balanse mellom kostnad og ytelse. Husqvarna PRO 20 og PRO 45 for WSC 40 er diamantkjeder som har blitt optimalisert for bruk med WSC 40, og som gir effektiv skjærekapasitet og lang levetid med minimal strekk i kjeden.

Revolusjonerende diamantverktøyteknologi for suveren skjærekapasitet og slitestyrke. En av de største fordelene med Diagrip™-teknologien er at diamantverktøyet føres så raskt og jevnt gjennom alle slags byggematerialer. Diagrip™-verktøy betyr problemfri saging, spesielt i kraftig armert betong.

Diamantene er spesialbehandlet for at de skal holde seg lenger på plass i segmentene og fordeles optimalt med maksimal effektivitet til hver diamant. Med Diagrip™ avdekkes diamantene og brukes likt, slik at eggen fungerer jevnt og kraftig selv ved harde materialer som armert betong.

GULL SØLV Se side 16 for nærmere informasjon.

W 1500 DIAGRIP™ MOTOREFFEKT PRODUKT

W 1100

5–10 KW

10–15 KW

15–20 KW

<10 KW

10 –15 KW

>15 KW

W 1505– NYHET!

W 1510

W 1525

W 1105

W 1110

W 1120

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

SEGMENTFORM MATERIALEE Armert betong, hard Armert betong, middels Armert betong, myk Murstein

l l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l

l l

WS 220

WS 440

WS 482

WS 220

WS 440 HF

WS 482 HF

ANBEFALT UTSTYR

l l l

82

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke


VEGGSAGING

DIAMANTKJEDER MOTOREFFEKT PRODUKT

PRO 20 WSC 40

MATERIALEE Armert betong, hard Armert betong, middels Armert betong, myk Murstein

PRO 45 WSC 40

l l l

l l

l l

l l l

l

l l l

l

l l

WSC 40

WSC 40

ANBEFALT UTSTYR

l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

83


Husqvarna W 1505. Blader på Gull-nivå for hard betong, 5–10 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 593 94 36-05 593 94 36-06 593 94 40-02 593 94 40-03 593 94 42-04 593 94 42-05 593 94 45-03 593 94 45-04 593 94 46-01 593 94 46-02 593 94 47-01 593 94 47-02 593 94 48-01 593 94 48-02 593 94 49-01 593 94 49-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

PRE-CUT-BLADER 593 94 36-09 593 94 42-06 593 94 46-03 593 94 47-03

593 94 36-07 593 94 42-07 593 94 46-04 593 94 47-04

600 800 1000 1200

40 40 40 40

5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60

PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV KAPPSAG PL70061 FOR WS 220

DIAMETER, MM

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

VEGGSAGBLADER FOR WS 220, SAGER MED LAV EFFEKT 593 94 36-01 593 94 36-02 593 94 45-01 593 94 45-02

600 900

40 40

3,8 3,8

11+3 11+3

60 60

PRE-CUT-BLADER 593 94 36-03

600

40

4,2

11+3

60

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

593 94 36-04

Husqvarna W 1510. Blader på Gull-nivå for middels hard betong, 10–15 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 592 74 91-01 592 74 91-02 592 74 94-01 592 74 94-02 591 35 65-01 591 35 65-02 592 74 96-01 592 74 96-02 592 749 7-01 592 74 97-02 592 74 98-01 592 74 98-02 592 74 99-01 592 74 99-02 593 33 45-01 593 33 45-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

PRE-CUT-BLADER 592 74 91-18 591 35 65-10 591 35 65-07 592 74 97-05 592 74 98-05

592 74 91-13 591 35 65-11 591 35 65-08 592 74 97-06 592 74 98-06

600 800 800 1000 1200

40 40 40 40 40

5,0 5,0 6,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60

VEGGSAGBLADER MED LAVT STØYNIVÅ 592 74 91-03 592 74 91-04 592 74 94-03 592 74 94-04 591 35 65-03 591 35 65-04 592 74 96-03 592 74 96-04 592 74 97-03 592 74 97-04 592 74 98-03 592 74 98-04

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

Husqvarna W 1525. Blader på Gull-nivå for middels hard til myk betong, 15–20 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

84

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 590 77 89-01 590 77 89-04 590 77 90-01 590 77 90-03 590 77 91-01 590 77 91-03 590 77 92-01 590 77 92-03 590 77 93-03 590 77 93-04 590 77 94-03 590 77 94-04 592 75 06-01 592 75 06-02 593 06 93-01 593 06 93-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

PRE-CUT-BLADER 590 67 81-02 589 72 73-01 590 77 93-01 590 77 94-01

600 800 1000 1200

40 40 40 40

5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60

590 67 81-03 590 77 91-08 590 77 93-07 590 77 94-07


VEGGSAGING


Husqvarna W 1105. Blader på Sølv-nivå for hard betong, <10 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 596 49 91-08 596 49 91-09 596 50 04-06 596 50 04-05 596 49 93-05 596 49 93-06 596 56 99-02 596 56 99-03 596 81 99-01 596 81 99-02 596 82 00-01 596 82 00-02

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60

PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

DIAMETER, MM

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

VEGGSAGBLADER FOR WS 220, SAGER MED LAV EFFEKT 596 49 91-02 596 49 91-01 596 56 99-04 596 56 99-01

600 900

40 40

3,8 3,8

11+3 11+3

60 60

PRE-CUT-BLADER 596 49 91-10

600

40

4,5

11+3

60

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV KAPPSAG PL70061 FOR WS 220

596 49 91-11

Husqvarna W 1110. Blader på Sølv-nivå for hard til middels hard betong, 10–15 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 596 79 55-02 596 79 55-03 596 82 01-01 596 82 01-02 596 79 70-01 596 79 70-02 596 79 57-02 596 79 57-03 596 79 27-02 596 79 27-01 596 79 58-01 596 79 58-02

600 700 800 900 1000 1200

Husqvarna W 1120. Blader på Sølv-nivå for myk betong, >15 kW sager. PRODUKTNUMMER – 60 MM SENTERHULL

PRODUKTNUMMER – TEGNING AV FORSKJELLIGE DIAMETER, KAPPSAGER PL3012 FOR WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF MM

STANDARD VEGGSAGBLADER 596 82 02-01 596 82 02-02 596 80 09-02 596 80 09-03 597 02 63-01 597 02 63-02 596 82 04-01 596 82 04-02 596 82 05-01 596 82 05-02 596 82 06-01 596 82 06-02

86

600 700 800 900 1000 1200


VEGGSAGING

Husqvarna PRO diamantkjeder til WSC 40. Gull diamantkjede optimert til bruk med WSC 40, utviklet til saging i armert betong og andre byggematerialer med ulik hardhet. PRODUKTNUMMER

KJEDEDELING, TOMMER

KJEDE/SVERDLENGDE, MM/TOMMER

ANTALL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 20 WSC 40 589 55 46-01

0.444"

400/16

37

5,7

PRO 45 WSC 40 588 15 04-03

0.444"

400/16

37

5,7

SVERD 400 mm /16" (0.444")

589 00 00-01

KJEDETILBEHØR Kjedesegment og kjedeledd reparasjonskit (0.444") Kjedeledd reparasjonskit (0.444")

588 10 68-11 588 10 68-12

87


INGEN GRENSER FOR SAGEDYBDEN – ELLER FORRETNINGSMULIGHETENE Våre førsteklasses wiresagsystemer er ideelt konstruert for stor produktivitet. De er fleksible, sterke og lette å bruke, noe som gjør at jobben kan utføres raskt og lønnsomt – med fantastiske resultater. Takket være en smart konstruksjon som øker friksjonen mellom wiren og drivhjulet, blir wiresagingen uanstrengt og effektiv. Det modulære brytehjulsystemet kan enkelt tilpasses et bredt utvalg bruksområder, så det er praktisk talt ingen grenser når det gjelder sagedybde eller profil. Med våre diamantwirer kan du også sage svært komplekse strukturer, både i stål og kraftig armert betong.

Sortiment, oversikt. Husqvarna tilbyr to wiresagsystemer med ulike konfigurasjoner: Husqvarna CS 2512 er drevet av en integrert hydraulisk 20 kW motor, veier 150 kg og har et 12 m wiremagasin. Husqvarna CS 10 er drevet av det høyfrekvente elektriske saghodet til veggsagsystemene WS 482 HF eller WS 440 HF. Det veier 110 kg uten saghode og har et 10 m wiremagasin.

KAPASITET Husqvarnas wiresag har stor

magasinkapasitet, slik at større kutt kan gjøres uten å kappe wiren.

MODULÆR CS 2512 er modulær og

enkel å installere og håndtere. Den kan plasseres både vannrett og loddrett. Motoren kan demonteres for å lette ved transport.

JUSTERBAR CS 2512 har svinghjul. Sammen med muligheten til å kappe både vannrett og loddrett gir dette suveren fleksibilitet.

88


WIRESAGING

TO I ÉN Legg en CS 10 til ditt Husqvarna WS 482- eller WS 440-system, så får du praktisk talt to maskiner i én.

En effektiv investering som er fleksibel og lett å bruke, også ideell til mindre jobber.

FLEKSIBELT CS 10 kan kombineres med

veggsagene WS 482 HF og WS 440, noe som gjør det til et komplett og fleksibelt wire- og veggsagingssystem. Aggregat som passer til, er PP 490.

SOLID Alle Husqvarna-diamantwirer har et spesielt gummibindemiddel.

Dette forlenger levetiden fordi bindemiddelet fester seg bedre til kjernen og perlene og har større bestandighet mot UV-stråler. Synligheten ved kapping under vann er også blitt bedre.

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

89


Husqvarna PP 455 E

Husqvarna CS 2512. WIRESAG

CS 2512

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt kW Motor for wiredrift Maks. dreiemoment ved drivhjul, Nm Dreiemoment ved start, Nm Matesystem /styring Wirehastighet, m /s Magasinkapasitet, m Wirelengde, m Gjennomstrømning, l /min Trykk, bar Mål (L × B × H), mm Vekt, kg

20 Hydraulisk m /flere hastigheter 200 190 Hydraulisk/Aut. 20 eller 25 12 m 15 m 65 230 1100 × 750 × 900 150

ANBEFALT UTSTYR PP 455 E*, W 70 P ARTIKKELINFORMASJON 965 15 62-01 965 15 62-02 (inkl. 15 m C 1000 wire)

* Mer informasjon om PP 455 E på sider 80–81.

Du kan sage både vertikalt og horisontalt med CS 10, Saghodet kan monteres på hver side av skinnen, og du kan velge rotasjonsretningen på wiren. Dette gir svært fleksibel og effektiv wiresaging.

BRUKSOMRÅDER, OVERSIKT

Wiresaging for store oppgaver som fundamenter og broer.

90

Kapping i tykke vegger og åpninger med nøyaktige hjørner.

Dyp wiresaging på trange steder.


WIRESAGING

Husqvarna CS 10. WIRESAG

CS 10

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Avgitt effekt med WS 482 HF og PP 490 Turtall Wirehastighet ved 1200 o /min Magasinkapasitet Wirelengde, maks. /min. Søylehøyde Vekt, WS 482 HF

19 kW 0 –1200 rpm 24 m /s 10 m 11,7 /1,7 m 1200 mm 138 kg

ANBEFALT UTSTYR WS 482 HF og PP 490* W 70 P ARTIKKELINFORMASJON 966 56 57-01, 2 svinghjul 966 56 57-10, inkl. WS 482 HF, PP 490 og svinghjul 966 56 57-08, inkl. WS 440 HF, PP 440 og svinghjul * Mer informasjon om WS 482 HF og WS 440 HF på side 76, Kan også brukes med WS 440 HF og PP 440

CS 10 kan kombineres med veggsagen WS 482 HF til et komplett wire- og veggsagingssystem.

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68

CS 10 har en fleksibel konstruksjon og kan enkelt monteres på for eksempel rør.

CS 10 kan monteres for saging på høyre eller venstre side. Det gir stor fleksibilitet ved montering og valg av sageretning.

Vertikal saging med CS 10 og brytehjul.

Saging med CS 10 som skyves eller trekkes og brytehjul.

Saging med CS 10 som skyves eller trekkes og skyve/trekke-sett.

Horisontal saging med CS 10 og brytehjul.

91


Husqvarna CS 2512 og CS 10. TILBEHØR 1 Brytehjulpar, spor 2 Brytehjulpar, spor/lager 3 Brytehjul 4 Brytehjulpar, rundt rør 5 Skyve/trekke-sett 6 Støttesett 7 Svinghjul, kulelagret for runde rør 8 Svinghjul, glidelagret for runde rør 9 Brytehjul, rundt rør 10 Svinghjul, lager 11 Svinghjul, spor 12 Brytehjulenhet 13 Brytehjul 14 Sokkel 15 Fotplate 16 Forbindelseshylse, kryss 17 Forbindelseshylse 18 Bunnplatefeste 19 Bunnplateenhet 20 Feste parallell enhet 21 Vinkelbrakett enkelt brytehjul 22 Vinkelbrakett dobbelt brytehjul 23 Runde rør, 3 m 23 Runde rør, 2 m 23 Runde rør, 1 m 23 Runde rør, 0,25 m 24 Søyle rundt rør 25 Firkantede rør, 1,5 m 25 Firkantede rør, 2 m 26 Ankerfeste 27 Stabiliseringsfeste 28 Stabiliseringsfeste (CS 10) 29 Dobbelt spennjern 30 Kobling 90° 31 Kobling, dreibar 32 Støtte ∅ 300 mm 33 Støtte ∅ 250 mm 34 Holderenhet 35 Vannspyd 36 Skrunøkkel 18 mm 37 Skrunøkkel 22 –24 mm

588 73 04-01 588 73 05-01 587 44 30-01 588 53 99-01 587 46 85-01 587 46 83-01 531 11 44-67 531 11 44-69 586 53 87-01 586 53 58-01 586 53 84-01 581 31 59-01 586 53 67-01 501 35 76-01 585 64 19-01 585 64 05-01 585 64 30-01 586 53 72-01 586 54 17-01 586 53 92-01 586 54 21-01 587 44 33-01 531 11 95-80 531 12 06-42 531 12 06-41 531 11 44-72 531 11 44-71 576 29 35-01 587 46 69-01 586 87 00-01 584 25 38-01 584 25 93-01 531 11 44-60 531 11 95-71 522 80 99-01 586 54 08-01 586 54 05-01 586 54 11-01 531 12 15-25 531 11 90-65 531 11 95-73

RESERVEDELER 38 Hjuldeksel 39 Trykkontrollblokk (PP 455 E) 40 Gummiring, drivhjul Gummibeskyttelse drivhjul, ∅ 400 mm (CS 10)

586 53 99-01 531 11 44-26 587 70 15-01 531 12 00-50

5 Skyve/trekke-sett: – Bunnplateenhet – Parallellfesteenhet – Svinghjul, lager – Svinghjul, spor – Hjuldeksel – Støtte ∅ 300 mm – Støtte ∅ 250 mm – Holderenhet

92

1 Brytehjulpar, spor

2 Brytehjulpar, spor/lager

3 Brytehjul

4 Brytehjulpar, rundt rør

6 Støttesett: – Ankerfeste – Stabiliseringsfeste – Stabiliseringsfeste for CS 10 – Kobling, dreibar


WIRESAGING

7 Svinghjul, kulelagret for runde rør

8 Svinghjul, glidelagret for runde rør

9 Brytehjulpar for rundt rør

10 Svinghjul, lager

11 Svinghjul, spor

12 Brytehjulenhet

13 Brytehjul

14 Sokkel

15 Fotplate

16 Forbindelseshylse, kryss

17 Forbindelseshylse

18 Bunnplatefeste

19 Bunnplateenhet

20 Feste parallell enhet

21 Vinkelbrakett enkelt brytehjul

22 Vinkelbrakett dobbelt brytehjul

27 Stabiliseringsfeste for CS 2512

28 Stabiliseringsfeste for CS 10

34 Holderenhet

35 Vannspyd

23 Runde rør

24 Søyle rundt rør

29 Dobbelt spennjern

30 Kobling 90°

36 Skrunøkkel 22 –24 mm

37 Skrunøkkel 18 mm

25 Firkantede rør

31 Kobling, dreibar

38 Hjuldeksel

32 Støtte ∅ 300 mm

39 Trykkontrollblokk

26 Ankerfeste

33 Støtte ∅ 250 mm

40 Gummiring, drivhjul

93


DIAMANTVERKTØY FOR WIRESAGING Husqvarna har et komplett utvalg av diamantwirer konstruert for en rekke ulike materialer og bruksområder. Husqvarna bruker injisert syntetisk gummi og fjærer for montering av diamantwirene. En syntetisk gummiwire er svært fleksibel, og derfor lett å arbeide med. Den reduserer dessuten risikoen for ujevn slitasje til et minimum. Husqvarnas wiregenerasjon har minst 40 segmenter (perler) per meter. Flere perler pr. meter betyr økt kontakt mellom den skjærende diamanten og betongen, noe som gir høyere skjærehastighet og lengre levetid. Dessuten er avstanden mellom perlene redusert for et mykere kappesnitt. Fås også i versjoner med lukket wiresløyfe for å eliminere det svakeste leddet – koblingen.

GULL Se side 16 for nærmere informasjon.

VAKUUMLODDET MOTOREFFEKT

> 20 KW

PRODUKT

C 1200

MATERIALEE Betong Armert betong Kraftig armert betong Metall

SINTRET

15 KW C 1000

C 950

ALLROUND C 900

C 777

C 770

C 740

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l l

l

l

l

l l l

l l l

l l

l l

ANBEFALT UTSTYR CS 2512 l l l

94

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

CS 10, CS 2512

CS 10, CS 2512


WIRE SAWING

Husqvarna vakuumloddede wirer. Svært effektive vakuumloddede gull-wirer for kapping av stål, legeringer og kraftig armert betong. PRODUKTNUMMER

ANTALL PERLER/M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

KAPPESYSTEM

C 1200 543 07 77-08

53

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler

Tørr/våt

C 1000 588 90 96-01

44

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler

Tørr/våt

C 950 577 67 81-01

40

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler

Tørr/våt

C 900 521 95 36-01

40

9,8

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler

Tørr/våt

Husqvarna lukkede wiresløyfer. Koplingsfri gull-wire perfekt til kapping av stål, sandwich- og hule strukturer. PRODUKTNUMMER

ANTALL PERLER/M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

KAPPESYSTEM

C 1200 SPL 521 98 30-01

53

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler, lukket sløyfe

Tørr/våt

C 1000 SPL 521 98 29-01

44

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler, lukket sløyfe

Tørr/våt

C 950 SPL 577 67 82-01

40

10,3

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler, lukket sløyfe

Tørr/våt

C 900 SPL 577 05 91-01

40

9,8

Fjærer + gummi, vakuumloddede perler, lukket sløyfe

Tørr/våt

Husqvarna-kobling. For vakuumloddede wirer. PRODUKTNUMMER 577 32 55-01

YTRE DIAMETER, MM 8,4 (Diamantbelagt 9,5)

INDRE DIAMETER, MM 5,1

LENGDE, MM 24

KABEL­DIAMETER, MM 5

TYPE SCR

TRYKK, TONN 4,5

SENKEPRESSE

BRUK PÅ WIRE

PC(HT45) H5F-70

C 900

Sintrede wirer. Høyeffektiv sintret wire for armert betong. PRODUKTNUMMER

ANTALL PERLER/M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

KAPPESYSTEM

C 770 543 06 44-04

40

11

Fjærer + gummi, sintrede perler

våt

C 777 586 60 69-01

40

11

Fjærer + gummi, sintrede perler

våt

C 740 591 39 63-01

40

11

Fjærer + gummi, sintrede perler

våt

Tilbehør diamantwirer. Husqvarna har et komplett sortiment av skjærehylser for wirene. Det finnes også praktiske hydrauliske håndpressetenger og tilhørende presseverktøy for krymping av skjærehylser. PRODUKT­NUMMER

YTRE DIAMETER, MM INDRE DIAMETER, MM

LENGDE, MM

KABEL­DIAMETER, MM

TYPE

TRYKK, TONN

SENKEPRESSE

KOBLING, SYLINDER 16 543 08 07-19 9

5,1

16

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66 *

KOBLING, SYLINDER 20 543 02 16-70 9

5,1

20

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

KOBLING, GJENGET 543 02 15-15

9,5

5

24

5

SCR

4,5

PC(HT45)H5F-70*

KOBLING, KARDANGKNUTE 543 02 15-84 9,5

5

27

5

CRD

4,5

PC(HT45)H5F-70*

* Kodeforklaring: H5F-66 /H5F-70 betyr at presslengden er 5 mm og at avstanden mellom de parallelle sidene i sekskanten er 6,6 /7,0 mm.

Håndpressetang 4,5 tonn Reserveplugg for kardangknute Senkepresse 66 Senkepresse 70 Tørrkapping av stål med kjølig av wire

543 00 06-70 543 02 15-90 543 00 28-89 543 00 28-78 576 37 83-01

95


DER INNOVATIV MASKINBYGGING MØTER STRENGE PRODUKTIVITETSKRAV Med selvgående gulvsager kan man bare oppnå maksimal produktivitet med en gjennomtenkt og veloverveid kombinasjon av effekt, ergonomi, dreiemoment, manøvrerbarhet og driftssikkerhet. Samtlige faktorer må samarbeide effektivt for å få mest mulig ut av arbeidsdagen. Det gjelder hele samarbeidet mellom deg, maskinen og diamantsagbladet. Det er dette som gjør Husqvarnas gulvsager til det ideelle valget for maksimal produktivitet. HØY EFFEKT Kraftoverføringssystemet med rettvinklet girkasse gir kraftoverføring til sagbladakselen med optimalt dreiemoment og minimalt effekttap.

LITE VEDLIKEHOLD

De fleste gulvsager fra Husqvarna har IntelliSeal sagbladakselsystem som eliminerer behovet for daglig smøring av sagbladakselens lager.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas samlede utvalg gulvsager består av 13 modeller med skjæredybde fra 122 mm til 625 mm, drevet av motorer fra 4,2 kW bensin til 55,4 kW diesel, med vekt fra 54 kg til 1 038 kg. Alle våre gulvsager har klasseledende effekt og dreiemoment ved sagbladakselen, noe som gir større produktivitet ved dybdesaging. Her kan du enkelt finne den gulvsagen som gir deg størst produktivitet. Selvgående gulvsager

MAKS. SKIVEDIAMETER [mm]

FS 7000 D/DL

FS 6800 D*

FS 5000 D

FS 4800 D*

FS 3500 G

1000 /1500 mm

1000 mm

900 mm

900 mm

750 mm

415 mm

374 mm

381 mm

311 mm

35,5 kW

35,0 kW

MAKS. SKJÆREDYBDE [mm]

411 /625 mm

75 55,4 kW

EFFEKT [kW]

27,5 kW 25

0

96

55,4 kW

50

* Fås i Australia, Latin-Amerika, Afrika og deler av Asia.


GULVSAGING

ERGONOMISK Håndtakene kan justeres etter brukerens ønsker, og den ergonomiske plasseringen av kontrollene gir intuitiv betjening. Alle sager er utviklet slik at de skal være svært lette å manøvrere og har små vibrasjoner, slik at belastningen på brukeren reduseres.

Sats på produktivitet. Reduser utslippene.

RETTE SKJÆR På FS 5000 D og FS 7000 D har det brukervennlige kontrollpanelet en digital skjerm, her vist med Electronic Tracking Assistance-modus som hjelper til å lage rette skjær, som bidrar til høy produktivitet uten overdreven belastning på brukeren.

Selvgående gulvsager

Husqvarna FS 7000 D og 5000 D er raskere og renere. De kraftige, moderne dieselmotorene har lave utslipp i samsvar med Tier 4 / Stage IIIB og gir rask og effektiv saging. Det intuitive digitale kontrollpanelet og andre praktiske funksjoner gjør at du kan arbeide mer effektivt.

Små gulvsager

FS 500 series

FS 400 series

FS 400 LV

FS 300 series

MAKS. SKIVEDIAMETER

600 mm

500 mm

450/500 mm

350 mm

MAKS. SKJÆREDYBDE

241 mm

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

[mm]

[mm]

15

EFFEKT

10

[kW]

162/189 mm

189 mm

FS 524

FS 513

FS 413 FS 410 D

5

122 mm

FS 309 FS 305

0

97


GULVSAGER TEKNISKE SPESIFIKASJONER* Maks. sagedybde, mm Dybdekontroll, sagblad Maks. sagbladdiameter, mm Akselstørrelse, mm Maks. transmisjonshastighet, m /min Motorfabrikant Drivstoff Motorkjøling Maks. effekt, kW ** Effekt ved bladakselen, kW Antall ribber på remmer Mål, mm (L × B × H) Vekt, kg

FS 7000 DL

FS 7000 D

FS 6800 D***

FS 5000 D

625 (500 uten forlengelsessett) Elektrohydraulisk 1500 (1200 uten forlengelsessett) 25,4 76 Deutz Diesel Væske/luft 55,4 50,0 16 2710 × 974 × 1499 (2370 × 974 × 1499 uten forlengelsessett) 1338 (1150 uten forlengelsessett)

411 Elektrohydraulisk 1000

415 Elektrohydraulisk 1000

374 Elektrohydraulisk 900

25,4 76 Deutz Diesel Væske/luft 55,4 50,0 16 1961 × 974 × 1499

25,4 91 Yanmar Diesel Væske/luft 50,7 44,7 16 1701 × 965 × 1448

25,4 40 Yanmar Diesel Væske/luft 35,5 31,0 12 1753 × 844 × 1313

1032

857

771

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 05 60-08, 1500 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch, elektrisk sporing og et femte hjul 967 05 60-09, 1200 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing

967 20 79-54, 1000 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing 967 20 79-53, 900 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing

965 15 23-54, 1000 mm bladskjerm, 3-trinns girkasse og elektrisk sporing

967 20 73-40, 900 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing 967 20 73-38, 750 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing

ANBEFALT UTSTYR ARTIKKELINFORMASJON

965 15 23-53, 900 mm bladskjerm, 3-trinns girkasse og elektrisk sporing

Tabellen viser utvalgte varianter. Ta kontakt med selger vedrørende alle tilgjengelige varianter.  *Fullstendige tekniske spesifikasjoner finnes på vårt nettsted.  **Beregnet av motorfabrikanten.  *** Fås i Australia, Latin-Amerika. Afrika og deler av Asia.

Husqvarna FS 7000 DL og FS 7000 D. TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Bladskjerm, til å skyve på, 500 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 600 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 750 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 900 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 1000 mm 3 Dobbelt lyssett 4 Vannpumpesett 5 Vekter, sett 30 kg 5 Vekter, sett 15 kg 6 Fabrikkinstallert 5. hjulsett uten vektbrakettsett (FS 7000 D) 6 Fabrikkinstallert 5. hjulsett med vektbrakettsett (FS 7000 D) 6 Feltinstallert 5. hjulsett (FS 7000 D) Enhetskonverteringssett 900-1000 mm for 3-trinns girkasse Enhetskonverteringssett 1500 mm for 3-trinns girkasse Ettrinns akselrem på 900 mm Tretrinns akselrem på 900 mm Bladskjermsystem, påskrudd, 1200 mm til 3-trinns girkasse Bladskjermsystem, påskrudd, 1500 mm til 3-trinns girkasse Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 114 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 127 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 152 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 178 mm Leddnøkkel til bladaksel Medbringerstift, 350–750 mm Medbringerstift, 900–1000 mm

98

Husqvarna FS 6800 D. 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 586 34 36-01 585 92 46-01 586 01 23-01 581 67 89-02 581 67 89-01 582 55 72-01 501 74 47-01 582 30 79-01 589 55 36-01 589 55 38-01 524 19 97-64 541 20 08-47 582 55 35-01 582 55 36-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 586 00 95-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladskjerm, til å skyve på, 350 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 450 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 600 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 750 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 900 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 1000 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 114 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 127 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 152 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 178 mm Akselremmer, 1000 mm × 4 Akselremmer til sagblad, 450, 600 og 900 mm × 4 Akselremmer, 800 mm × 4 Leddnøkkel til bladaksel Medbringerstift, 400-1000 mm Femte hjulsett (fabrikkmontert) Femte hjulsett (feltmontert)

541 20 83-67 542 19 81-63 542 19 81-64 542 19 81-65 542 19 81-66 504 01 94-01 542 16 31-72 542 16 63-07 542 16 32-72 542 19 93-78 542 19 97-64 542 16 66-29 542 16 63-62 539 30 01-33 505 53 19-01 576 01 85-02 576 01 85-01

Husqvarna FS 5000 D. TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Bladskjerm, til å skyve på, 350 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 500 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 600 mm 2 Bladskjerm, til å skyve på, 750 mm

586 34 31-01 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01


GULVSAGING

1 Bladskjerm til å skyve på, til FS 4800 D og FS 6800 D

FS 4800 D***

FS 3500 G

381 Elektrohydraulisk 900

311 Elektrohydraulisk 750

25,4 49 Yanmar Diesel Væske/luft 35,0 31,3 12 1422 × 845 × 1295

25,4 45 Kohler Bensin Luft 27,5 21,5 25 1410 × 800 × 1135

680 – 695

419

W 70 P

W 70 P

967 60 80-60, 900 mm bladskjerm, leddet foran med 3-trinns girkasse, clutch og elektrisk sporing

967 67 37-07, 750 mm bladskjerm

967 60 80-62, 900 mm bladskjerm, leddet foran med kopling og elektrisk sporing

967 67 37-06, 650 mm bladskjerm

2 Bladskjerm til å skyve på, til FS 7000 DL /D og FS 5000 D

4 Vannpumpesett

3 Dobbelt lyssett

5 Sett med vekter til FS 7000 DL / FS 7000 D

6 Hjulsett til FS 7000 DL / FS 7000 D og FS 5000 D

TILBEHØR OG RESERVEDELER Akselremmer til sagblad, 1 hastighet, 650 og 750 mm × 4 Akselremmer til sagblad, 3 hastigheter, 355, 450, 650 og 750 mm × 4 Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 114 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 127 mm Leddnøkkel til bladaksel Medbringerstift, 350–750 mm Medbringerstift, 900-1000 mm

967 60 80-49, 750 mm bladskjerm, leddet foran, 3-trinns girkasse og elektrisk sporing

542 16 31-72 542 20 64-47 542 16 31-72 542 16 63-07 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

Husqvarna FS 3500 G.

TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Bladskjerm, til å skyve på, 900 mm 3 Dobbelt lyssett 4 Vannpumpesett 6 Fabrikkinstallert 5. hjulsett (FS 5000 D) 6 Feltinstallert 5. hjulsett (FS 5000 D) Tretrinns akselrem på 750 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 114 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 127 mm Bladkrage (utvendig flens med medbringerstift), 152 mm Leddnøkkel til bladaksel Medbringerstift, 350-750 mm Medbringerstift, 900–1000 mm

586 34 35-01 585 92 46-01 586 01 23-01 501 74 46-01 582 30 78-01 585 51 50-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELER 4 Vannpumpesett (fabrikkmontert) 4 Vannpumpesett (feltmontert) 12 V-uttak (fabrikkmontert) 12 V-uttak (feltmontert) Transporthjul (fabrikkmontert) Transporthjul (feltmontert) Sikkerhetsbryter for vann (fabrikkmontert) Sikkerhetsbryter for vann (feltmontert) Lyssett (fabrikkmontert) Lyssett (feltmontert) Parkeringsbrems (fabrikkmontert) Parkeringsbrems (feltmontert) Enkel smøring (fabrikkmontert) Enkel smøring (feltmontert) Lodd, 1 stk., maks. 2

590 86 96-01 592 91 67-01 591 11 75-01 592 91 73-01 590 87 98-01 592 91 69-01 590 87 13-01 592 91 68-01 591 13 96-01 592 91 75-01 590 89 45-01 592 91 72-01 590 88 80-01 592 91 71-01 501 74 66-01

For komplett oversikt over reservedeler, se Illustrert deleliste på våre nettsider.

Husqvarna FS 4800 D. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladskjerm, til å skyve på, 900 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 750 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 600 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 450 mm 1 Bladskjerm, til å skyve på, 350 mm 3 Dobbelt lyssett 4 Vannpumpesett Akselremmer til sagblad, 1 hastighet, 355 mm × 4 Akselremmer til sagblad, 1 hastighet, 450 mm × 4

542 19 81-66 542 19 81-65 542 19 81-64 542 19 81-63 541 20 83-67 542 18 11-17 542 20 66-72 542 18 60-48 542 19 04-16

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 99


GULVSAGER

FS 524

FS 513***

FS 413

TEKNISKE SPESIFIKASJONER* Maks. sagedybde, mm Dybdekontroll, sagblad Maks. sagbladdiameter, mm Akselstørrelse, mm Motorfabrikant Motorkjøling Maks. effekt, kW ** Drivstoff Mål, mm (L × B × H) Vekt, kg

241 Ratt 600 25,4 Honda Luft 15,5 Bensin 1750 × 660 × 1200 231

179 Ratt 500 25,4 Honda Luft 8,7 Bensin 1700 × 660 × 1200 197

189 Ratt 500 25,4 Honda Luft 8,7 Bensin 1550 × 655 × 1200 163

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 04 61-02, inkl. vanntan

967 04 59-01

965 15 01-02, inkl. vanntan

ANBEFALT UTSTYR ARTIKKELINFORMASJON

*Fullstendige tekniske spesifikasjoner er å finne på våre nettstder.  **Beregnet av motorfabrikanten.  *** Fås i Australia, Latin-Amerika. Afrika og deler av Asia.

100


GULVSAGING

Husqvarna FS 500-serien.

Husqvarna FS 300-serien.

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Vanntanksett 2 Bladakselrem Ytre bladflens med medbringerstift Bladmutter Bladakselrem (FS 513) Bladakselrem (FS 524) Nedre kraftoverføringsrem Øvre kraftoverføringsrem Skrunøkkel 27 mm

541 20 82-86 522 47 87-02 542 16 79-62 542 16 78-46 542 20 21-50 504 06 83-01 505 24 62-01 510 23 72-01 542 20 22-92

TILBEHØR OG RESERVEDELER Ytre bladflens Bladskrue Bladakselrem (FS 305) Bladakselrem (FS 309) Skrunøkkel 16 /18 mm Skrunøkkel 13 mm

504 06 40-01 725 25 34-71 543 85 03-68 502 08 31-01 543 04 59-04 543 04 58-91

For komplett oversikt over reservedeler, se Illustrert deleliste på våre nettsider.

Husqvarna FS 400-serien. TILBEHØR OG RESERVEDELER 2 Bladakselrem (FS 410 D, FS 413) Ytre bladflens med medbringerstift Bladakselrem (FS 410 D) Bladakselrem (FS 413) Vanntanksett Skrunøkkel 27 mm

522 47 87-02 542 16 79-62 543 04 49-63 542 20 21-50 541 20 82-86 542 20 22-92

Husqvarna FS 400 LV. 1 Vanntanksett til FS 400-serien

TILBEHØR OG RESERVEDELER Bladflenssett (indre og ytre flens) Bladakselrem Skrunøkkel 16 /18 mm

2 Løftebøyle til FS 400-serien

595 28 08-01 543 04 49-64 543 04 59-04

FS 410 D

FS 400 LV

FS 309

FS 305

189 Ratt 500 25,4 Yanmar Luft 6,6 Diesel 1550 × 655 × 1200 163

162 Ratt 450/500 25,4 Honda Luft 8,7 Bensin 1150 × 590 × 940 99

122 Ratt 350 25,4 Honda Luft 6,6 Bensin 915 × 381 × 990 64

125 Ratt 350 25,4 Honda Luft 3,6 Bensin 915 × 381 × 990 54

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

965 15 01-01, inkl. vanntan

965 14 82-01, 450 mm 967 79 65-01, 500 mm

967 67 83-03, inkl. vanntan

965 15 00-26, inkl. vanntan

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 101


Sagblader til gulvsager med høy og middels effekt.

MOTOREFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM MATERIALE Herdet betong, hard Herdet betong, middels Herdet betong, myk Fersk betong, hard Fersk betong, myk Asfalt, hard Asfalt, myk ANBEFALT UTSTYRSagblader til gulvsager med lav effekt.

DIAMANTSAGBLADER TIL GULVSAGING

MOTOREFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM MATERIALE Naturstein Armert betong Slitende materialer Fersk betong Asfalt

Husqvarnas diamantsagblader til gulvsaging dekker de fleste oppgaver, fra saging i asfalt til kraftig armert betong, og utstyret varierer fra små elektriske enheter til store dieseldrevne maskiner. Husqvarna tilbyr også blader utviklet til sporskjæring for elektriske og elektroniske kabler, som for eksempel trafikklyskabler. Sporsagingsbladene kan også brukes til å øke fugebredden i andre situasjoner.

ANBEFALT UTSTYRRevolusjonerende diamantverktøyteknologi for suveren skjærekapasitet og slitestyrke. En av de største fordelene med Diagrip™-teknologien er at diamantverktøyet føres så raskt og jevnt gjennom alle slags byggematerialer. Diagrip™-verktøy betyr problemfri saging, spesielt i kraftig armert betong.   Diamantene er spesialbehandlet for at de skal holde seg lenger på plass i segmentene og fordeles optimalt med maksimal effektivitet til hver diamant. Med Diagrip™ avdekkes diamantene og brukes likt, slik at eggen fungerer jevnt og kraftig selv ved harde materialer som armert betong.

102


GULVSAGING

F 1500 DIAGRIP™

F 1570 ➞ 35 KW

35 KW F 1510

F 1520

F 1530

F 600

➞ 35 KW

F 1570

F 1170

F 635

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

l l l

l l

FS 7000 D

FS 5000 D

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

— — — — —

l l

l l

l l l

— — — —

— — — —

— — — —

FS 7000 D, FS 8400 D

L 600

25 – 50 KW

F 1540

l l l

FS 4800, FS 5000 D

F 1100

35 ➞ KW F 675

L 630

L 680

F 525

l l l

l l

l l l

l

l l

— — — —

— — — —

— — — — —

l l l

l l l

— — —

l l

l l

S 45

l l

— — — —

l l l l l

— —

FS 5000 D, FS 4800 D

= Optimal 

l l

S 85

S 45

— — — — —

l l l

= God 

l

= Akseptabel 

Electric og FS 3500 G

– = Anbefales ikke

TACTI-CUT

3,5 –25 KW S 65

l l

l l l

FS 5000 D, FS 4800 D

VARI-CUT

3,5 –25 KW S 35

25 – 35 KW

F 640

l l l

ELITE-CUT

F 500 DIAGRIP™

3,5 –25 KW

S 65 PLUS

S 85

S 50 PLUS

S 65

S 85

l l l

l l

l l l

l l

— —

l l l

— —

l l

l l

l l l

— —

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

— —

l

l l

l

l l

l

l

l

l l l

l

l l l

— —

l l

— —

l

l l l

FS 524 / 513, FS 413 / 410 D, FS 400 LV, FS 309 / 305 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

HASTIGHETSBRO Elite-Cut S 35-bladfunksjonen har en

spesialkonstruert hastighetsbro mellom segmentene. Denne konstruksjonen øker kappehastighet og jevnhet ytterligere med redusert sidefriksjon, forbedret kjøling og forbedret støvavtrekk.

103


Husqvarna F 1510 / F 1520 / F 1530 / F 1540 Diagrip™. Gull-blader til gulvsager med høy effekt. Bredt utvalg blader for optimal yteevne til alle bruksområder. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

AKSELHULL, MM

HUSQVARNA F 1510 592 75 23-02 592 75 23-03 592 75 23-04 592 75 23-05 592 75 23-06 592 75 23-07 592 75 23-09 592 75 23-11 592 75 23-12 592 75 23-14 593 75 23-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1520 591 09 86-02 591 09 86-03 592 09 86-04 591 09 86-05 591 09 86-06 591 09 86-07 591 09 86-09 591 09 86-11 591 09 86-12 591 09 86-19 591 09 86-20

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1530 591 09 87-02 591 09 87-03 591 09 87-04 591 09 87-05 591 09 87-06 591 09 87-07 591 09 87-09 591 09 87-11 591 09 87-12 591 09 87-16 591 09 87-17

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1540 591 12 40-02 591 12 40-03 591 12 40-04 591 12 40-05 591 12 40-06 591 12 40-07 591 12 40-09 591 12 40-11 591 12 40-12 591 12 40-14 591 12 40-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

1200 og 1500 mm betongblader i F1500-serien leveres med PL70135 hullmønster som standard.

Husqvarna F 1570 DIagrip™. Gull asfaltblader med forsenkede eller senkede segmenter for å beskytte undersiden. PRODUKTNUMMER 592 74 62-01 592 74 62-02 592 74 62-03 592 74 62-04 592 74 62-05 592 74 62-06

104

BESKYTTELSE MED STØTTESEGMENT Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket

DIAMETER, MM 500 600 650 700 750 800

VANNSPOR Smale Smale Smale Smale Smale Smale

SEGMENTLENGDE, MM 40 40 40 40 40 40

SEGMENTBREDDE, MM 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

AKSELHULL, MM 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4


GULVSAGING

Husqvarna F 1170. Sølv asfaltblader med forsenkede eller senkede segmenter for å beskytte undersiden. PRODUKTNUMMER 589 55 42-01 583 81 17-02 589 55 43-01 582 88 09-02 589 55 44-01 583 81 20-05 589 35 44-02 589 55 45-01 589 35 66-02

BESKYTTELSE MED STØTTESEGMENT Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket Forsenket

DIAMETER, MM 500 600 650 700 750 800 900 1000 1200

VANNSPOR Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede

SEGMENTLENGDE, MM 40 40 40 40 40 40 40 40 40

SEGMENTBREDDE, MM 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

AKSELHULL, MM 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensjoner er å få på forespørsel.

Husqvarna F 635 / F 640. Gull-blader for herdet betong med et utvalg av brede og smale vannspor. PRODUKTNUMMER

BESKYTTELSE MED STØTTESEGMENT

DIAMETER, MM

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENT­BREDDE, MM

AKSELHULL, MM

HUSQVARNA F 635 531 15 90-23 531 15 90-24 531 15 90-25 531 15 90-26 531 15 90-27 531 15 90-29 531 15 90-30 531 15 90-31 531 15 90-32 531 15 90-33

— — — — — — — — — —

350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 640 531 15 90-34 531 15 90-35 531 15 90-36 531 15 90-37 531 15 90-38 531 15 90-39 531 15 90-41 531 15 90-42 531 15 90-43 531 15 90-44 531 15 90-45

— — — — — — — — — — —

300 350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smale Smale Smale Smale Smale Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

2,8 3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

DIAMETER, MM 300 350 300 350

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM 40 40 40 40

SEGMENT­BREDDE, MM 2,4 2,8 2,8 2,8

AKSELHULL, MM 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensjoner er å få på forespørsel.

Husqvarna F 675. Gull-blader for fersk betong med smale vannspor. PRODUKTNUMMER 531 15 91-60 531 15 91-62 531 15 91-57 531 15 91-58

BESKYTTELSE MED STØTTESEGMENT — — Senket Senket

Smale Smale Smale Smale

Andre dimensjoner er å få på forespørsel.

105


Husqvarna L 630 / L 680. Gull-blader for sporskjæring og trafikklyskabler med sandwichdesign som bidrar til å holde på formen. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENT­BREDDE, MM

SEGMENT­HØYDE, MM

AKSELHULL, MM

HUSQVARNA L 630 531 16 15-65 531 16 15-66 531 16 15-59 531 15 92-13 531 16 15-25 531 16 15-24

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA L 680 531 16 15-03 531 10 18-79 531 16 15-02 531 16 05-02 531 16 05-03 531 16 05-04

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensjoner er å få på forespørsel.

Husqvarna F 525 Diagrip™. Gull-blader for saging i herdet betong. Liten aktiv skjæreflate med jevnt fordelte skjærekanter og diamantkrystaller. Til elektriske gulvsager opp til 18 kW. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

AKSELHULL, MM

HUSQVARNA F 525 DIAGRIP™ 592 75 72-01 500 592 75 73-01 520 592 75 74-01 550 592 75 75-01 600 592 75 75-02 600 592 75 76-01 650 592 75 77-01 700 592 75 78-01 800 592 75 78-02 800

Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,7 3,7 3,7 3,7 4,5 4,5 3,7 3,7 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 530 DIAGRIP™ 592 75 79-01 500 592 75 80-01 520 592 75 81-01 550 592 75 82-01 600 592 75 82-02 600 592 75 83-01 650 592 75 84-01 700 592 75 85-01 800 592 75 85-02 800

Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,7 3,7 3,7 3,7 4,5 4,5 3,7 3,7 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensjoner er å få på forespørsel.

Husqvarna Elite-Cut gulvsagblader. Gull-blader som er enkle å bruke selv i kraftig armert betong. Nyskapende segmentkonstruksjon for effektiv skjæring, kjøling og bortføring av slam, noe som både gir økt skjærehastighet og levetid. S 35, S 45, S 65 og S 85 har Diagrip™-teknologi. PRODUKTNUMMER

106

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 35 579 81 15-10 579 81 15-20 579 81 15-30 579 82 06-50

300 350 400 450

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4

S 45 579 81 16-10 579 81 16-20 579 81 16-30 579 82 07-50 579 82 07-60 579 82 07-70

300 350 400 450 500 600

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4


GULVSAGING

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 65 579 81 19-10 579 81 19-20 579 81 19-30 579 82 08-50 579 82 08-60 579 82 08-70

300 350 400 450 500 600

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 85 579 81 20-10 579 81 20-20 579 81 20-30 579 80 95-50 579 80 95-60 579 80 95-70

300 350 400 450 500 600

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt /Flatt + Flatt /Flatt + Flatt /Flatt + Flatt /Flatt + Flatt /Flatt + Flatt /Flatt +

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

Husqvarna Vari-Cut gulvsagblader. Sølv-blader med høy sagehastighet og stor slitestyrke gir førsteklasses yteevne og lav pris per kvadratmeter. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30 579 82 09-50 579 82 09-60

300 350 400 450 500

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01 587 90 54-01 579 82 10-60

300 350 400 450 500

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt +

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30 579 80 96-50 579 80 96-60

300 350 400 450 500

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt + Flatt + Flatt + Flatt + Flatt +

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

Husqvarna Tacti-Cut gulvsagblader. Bronse-blader optimert for mindre krevende yrkesbruk i de fleste materialer, med en god balanse mellom ytelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-20 579 81 56-30

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt Flatt Flatt

13 13 13

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20 579 81 65-30

300 350 400

Formede segmenter Formede segmenter Formede segmenter

Turbo/Flatt + Turbo/Flatt + Turbo/Flatt +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20 579 81 66-30

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt + Flatt + Flatt +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

107


DETTE GJØR BORESPESIALISTER MER EFFEKTIVE Når vi utvikler og forbedrer våre bormaskiner, borstativer og diamantborkroner ser vi på hele systemet og snur og vender på alt for å finne ut hvordan vi kan få dyktige fagarbeidere til å arbeide enda mer effektivt og uanstrengt. Flere hull boret per arbeidstime. Større omsetning per operatør. Det er det et kjerneborsystem er konstruert for.

Sortiment, oversikt. Husqvarnas borsystemer består av kraftige bormaskiner og solide stativer. Effektalternativer fra elektrisk håndholdt 1,9 kW DM 220 til hydraulisk 9,3 kW DM 406 H. Anbefalt maks. bordiameter fra 150 mm til 650 mm. For størst produktivitet, velg det/de systemene som er optimale for din type arbeid.

DM 406 H + stativ DS 900

DM 650 + stativ DS 900

DM 340 + stativ DS 450

DM 280 + stativ DS 450

DM 230

DM 220

80 mm

80 mm HÅNDHOLDT

ANB. MAKS. BOR­DIAMETER

650 mm

600 mm

400 mm

350 mm

[mm]

MED STATIV

150 mm

150 mm

9,3 kW

10

108

2,3 kW

1,9 kW

Elektrisk

Elektrisk

Elektrisk

3,3 kW Elektrisk

0

Hydraulisk

[kW]

5

Elektrisk

6 kW

EFFEKT

1,9 kW


BORING

HUSQVARNA PRIME™ PRODUKTSORTIMENT – LETT UTSTYR FOR TUNGE OPPGAVER

Vårt nye utvalg av høyfrekvens PRIME™-utstyr har et enestående effekt/vekt-forhold og er eksepsjonelt brukervennlig. Du bruker samme kraftkilde for veggsaging, boring og kapping for hånd. Flere jobber kan altså utføres med mindre, lettere utstyr.

FLEKSIBEL STRØM Du kan bruke Husqvarna DM 650 / PP 65 med både 3- og 1-fasestrøm. Med 1-fasestrøm gir systemet spindelen en effekt på 3 kW, noe som gjør DM 650 til en av markedets kraftigste 1-fasebormaskiner.

HUSQVARNA DM 650 er en svært kraftig

og anvendelig elektrisk bormaskin utstyrt med høyfrekvent PRIME™-teknologi. Høy effekt, lav vekt, brukervennlig konstruksjon og smart design gjør Husqvarna DM 650 egnet for de fleste borejobber. Borehastigheten kan optimaliseres i 9 steg mens maskinen går.

DS 50 GYRO-STATIV gjør det

mulig å bore mange hull fra én posisjon, i ulike retninger og vinkler. Ideell for effektiv sømboring! Monteres raskt uten behov for festebolter.

HUSQVARNA AD 10, vårt automatiske borsystem, kommuniserer med bormotoren for å optimere matehastigheten. Det gir raskere boring og mindre slitasje på diamantverktøyet. Og det beste er at du arbeider mer effektivt når du slipper å sveive for hånd.

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

109


BORMASKINER

DM 650

DM 340

DM 280

3300 1-fase, elektrisk 230

2700 1-fase, elektrisk 230 /110

3 310 / 690 /1190

Anbefalt bordiameter, mm

6000 /3000 3-fase/1-fase, elektrisk 400 /230, connected to PP 65, PP 220 18 (2 mekaniske, 9 elektriske) 126 – 242* (1 hastighet) /  273 – 502* (2 hastigheter) 113 – 218* (1 hastighet) /  246 – 452* (2 hastigheter) 112– 600

Anb. bordiameter håndholdt, mm Monteringskrage, mm Spindelgjenge, utvendig Spindelgjenge, innvendig UNC Vanntilkobling Lydtrykknivå, dB(A) Lydeffektnivå, dB(A) Vekt, kg Gjennomstrømning, maks. l /min Trykk, maks. bar

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 98 113 14,0 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 14,0 — —

3 450 /1000 /1730** 310 / 690 /1190*** 360 /800 /1380** 250 / 550 /950*** Høy hastighet 25–250 Lav hastighet 50 –350 — — 1 1 /4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 13,0 — —

ANBEFALT UTSTYR Kraftaggregat Borstativ Støvsugere

PP 490, PP 65, PP 220 DS 900 W 70 P

DS 450, DS 50 Gyro W 70 P, S 36

DS 450, DS 50 Gyro W 70 P

966 56 36-01, DM 650

965 98 72-07

966 55 41-06, 230 V, høy hastighet

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, W Motor Spenning, V Turtall Spindelhastighet ubelastet, o /min Spindelhastighet belastet, o/min

240 / 530 /915 50 – 400

ARTIKKELINFORMASJON

966 56 37-01, PP 65 967 22 79-01, DM 650 / PP 65

966 55 41-01, 230 V, lav hastighet

*9 elektroniske gir  **Høyhastighetsversjon.  *** Lavhastighetsversjon.

BRUKSOMRÅDER, OVERSIKT

110

Vertikal boring, oppover og nedover.

Horisontal boring.

Boring for kanaler, rør og kabler.

Boring for avsperringer.

Vertikal boring.

Automatisk boring for alle arbeidsoppgaver.


BORING

DM 230

DM 220

DM 406 H

1850 1-fase, elektrisk 230 /110

1850 1-fase elektrisk 230 /110

9,3 kW at 40 l /min Hydraulisk —

3 730 /1700 /3600

3 730 /1700 /3600

6 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

580 /1400 /2900

580 /1400 /2900

Ikke aktuelt

150

150

0 – 650

80 60 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,0 — —

80 — 1 1 /4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,5 — —

— — 1 1 /4" 7 UNC / CR 128 — R 1 /2" — — 16,0 40 140

DS 150, DS 250 W 70 P, S 26, S 13 Dry

DS 250 W 70 P, S 13 Dry

PP 325 E, DS 900 W 70 P

968 41 10-01, 1 /2" innvendig gjenge, 230 V

966 56 35-01, 1 1/4" utvendig gjenge 1/2" innvendig gjenge, 230 V

965 15 82-07, 1 1/4" 7 UNC spindel 965 15 85-08, CR 128 spindel

Boring for vannutsuging.

Sømboring.

Vinkelboring.

Håndholdt tørrboring.

Store diametere og dype hull.

Boring på vanskelige steder. 111


1 Forankringssett, inkl. stor mutter, forankringsskrue, dor og fem fester

2 Forankringssystemer, for forankring i porøse materialer

3 Stort utvalg av adapter-borkroner som passer ulike gjengedimensjoner

4 Pakning med hurtigkobling, som løsner bormaskinens gjenger fra borkronen

6 Bor neppfeste som gjør det lett å slå boret ut av hullet

5 Forlenger-borkroner, for dypboring med standard borkroner

7 Avstandsstykke for hurtigmontering

8 Ringadapter

9 WT15 – batteridrevet vanntank

10 Trykksatt vanntank som rommer 13,3 liter og leveres med en 3 m lang slange

11 Støvutsugsadapter

12 Teleskopisk starthjelpanordning, for en lett og sikker start For DM 230

13 Teleskopisk starthjelpanordning, for en lett og sikker start For DM 220

14 Ekstra fremre håndtak for DM 230, designet for god komfort

15 Ekstra fremre håndtak for DM 220, designet for god komfort

16 Bormotornøkler

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 112


BORING

Husqvarna DM 650. TILBEHØR 1 Forankringssett, inkl 5 ankere 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – CR 128 M 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – 1/2" G F 4 Pakning med hurtigkobling 5 Forlenger borkrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, steel 5 Forlenger borkrone, 500 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 5 Forlenger borkrone, 1000 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 6 Bor napper, 1 1 /4" 6 Bor napper, CR 128 7 Avstandsstykke for hurtigmontering 9 Vannpumpe, WT 15, 230 V 10 Trykksatt vanntank Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk. Utbygger, 200 mm TILBEHØR OG RESERVEDELER 16 Bormotornøkler, 32 mm

Husqvarna DM 220. 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

531 14 09-52

Husqvarna DM 340 og DM 280. TILBEHØR 1 Forankringssett, inkl 5 ankere 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – 1/2" G F 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – CR 128 M 4 Pakning med hurtigkobling 5 Forlenger borkrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, steel 5 Forlenger borkrone, 500 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 5 Forlenger borkrone, 1000 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 6 Bor napper, CR 128 6 Bor napper, 1 1 /4" 7 Avstandsstykke for hurtigmontering 9 Vannpumpe, WT 15, 230 V 10 Trykksatt vanntank AD 10 Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk.

TILBEHØR 1 Forankringssett, inkl 5 ankere 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – CR 128 M 3 Adapter borkrone, 1/2" G M – 1/2" G M 3 Adapter borkrone, 1/2" G M – CR 128 M 4 Pakning med hurtigkobling 5 Forlenger borkrone, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 5 Forlenger borkrone, 500 mm, 1/2" G M – 1/2" G F 6 Bor napper, 1 1 /4" 6 Bor napper, CR 128 9 Vannpumpe, WT 15, 230 V 10 Trykksatt vanntank 13 Teleskopisk starthjelpsanordning Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 586 17 17-01 531 07 20-00 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 966 70 83-01 506 32 63-02 522 93 50-01 502 43 54-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 15 Fremre håndtak Transportkasse

504 04 47-01 502 29 45-01

Husqvarna DM 406 H. 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 543 04 64-26 531 07 20-02 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 20-03 531 07 46-74 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 66 66-01 502 43 54-01

TILBEHØR 1 Forankringssett, inkl 5 ankere 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – CR 128 M 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – 1/2" G F 4 Pakning med hurtigkobling 5 Forlenger borkrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, steel 5 Forlenger borkrone, 500 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 5 Forlenger borkrone, 1000 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 6 Bor napper, 1 1 /4" 6 Bor napper, CR 128 7 Avstandsstykke for hurtigmontering 9 Vannpumpe, WT 15, 230 V 10 Trykksatt vanntank Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk. Utbygger, 200 mm

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

Husqvarna DM 230. TILBEHØR 1 Forankringssett, inkl 5 ankere 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapter borkrone, 1 1/4" F – CR 128 M 3 Adapter borkrone, 1/2" G M – CR 128 M 3 Adapter borkrone, 1 /2" G M – 1 /2" G M 4 Pakning med hurtigkobling 5 Forlenger borkrone, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 5 Forlenger borkrone, 500 mm, 1/2" G M – 1/2" G F 6 Bor napper, 1 1 /4" 6 Bor napper, CR 128 8 Ring, festeadapter 9 Vannpumpe, WT 15, 230 V 10 Trykksatt vanntank 11 Støvutsugsadapter, 1/2" G M – 1 1/4" M 12 Teleskopisk starthjelpsanordning Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 531 07 20-00 586 17 17-01 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 581 25 71-01 966 70 83-01 506 32 63-02 543 07 70-61 522 93 50-01 502 43 54-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 14 Fremre håndtak 16 Bormotornøkler, 32 mm 16 Bormotornøkler, 24 mm Transportkasse

504 04 47-01 531 14 09-52 531 14 09-51 502 29 45-01

113


BORSTATIVER

DS 900

DS 450

DS 50 GYRO

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Anbefalt maks. bordiameter, mm Matelengde, maks. mm Lengde, teleskopstolpe, m Vinkling Vinkling Vekt, inkl. matehus, kg

900 950 — — 0 – 60° 24,0

450 648 — — 0 – 60° 24,0

350 670 3,1 Trinnløs justering + / – 90° 56,0

ANBEFALT UTSTYR Bormaskin

DM 650, DM 406 H

DM 340, DM 280

DM 340, DM 280

967 30 16-02

966 82 98-07

965 15 78-20, inkl. bunnplate 50 AT

ARTIKKELINFORMASJON

965 15 78-21, ekskl. bunnplate 50 AT 965 15 78-22, forlenget, ekskl. bunnplate 50 AT

AUTOMATISK BORING

AD 10

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Hastighet, m /min Vekt, kg

0 – 3,2 m /min i begge retninger 3,6

ANBEFALT UTSTYR Bormaskiner Borstativer

DM 340, DM 280 DS 450, DS 50 Gyro

ARTIKKELINFORMASJON 966 66 66-01

114


BORING

DS 40 GYRO

DS 250

DS 250 SINGLE SPEED

DS 150

150 600 3,1 Trinnløs justering + / – 90° 30,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

150 495 — — 0 – 60° 15,5

DM 230

DM 280, DM 230, DM 220

DM 280, DM 230, DM 220

DM 230

965 15 76-05, inkl. DM monteringssett, håndholdt 965 15 76-07, inkl. DM-feste, komplett

966 82 73-01, EU-RoW

966 82 73-03

966 82 72-01

966 82 73-05, DS 250 Single speed kort inkl. ringadapter

Slamringer. VARIANTBESKRIVELSE, MM

ARTIKKELBESKRIVELSE

PRODUKTNUMMER

WSR 100 WSR 150 WSR 200 WSR 250 WSR 300 WSR 350 DS 100 DS 150 DS 200 DS 250 DS 300 DS 350

Vannoppsamlingsring Vannoppsamlingsring Vannoppsamlingsring Vannoppsamlingsring Vannoppsamlingsring Vannoppsamlingsring Skalert tetningsskive for WSR 100 Skalert tetningsskive for WSR 150 Skalert tetningsskive for WSR 200 Skalert tetningsskive for WSR 250 Skalert tetningsskive for WSR 300 Skalert tetningsskive for WSR 350

593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 593 56 34-01 593 56 34-02 593 56 34-03 593 56 34-04 593 56 34-05 593 56 34-06

Med AD 10 går boringen raskere og enklere, slik at brukeren får gjort mer på kortere tid og med mindre anstrengelser. Dette fremragende, automatiske borsystemet tilpasser mate­hastigheten til bormotoren for et svært effektivt og presist resultat. Hastighet, retning og effekt justeres enkelt med én og samme regulator.

115


1 Stativsett uten søyle for DS 900 

2 2-meters søyle for DS 900 

3 2-meters søyle for DS 450

4 Vakuumpumpe med kraftig elektrisk motor og rørformet tank

7 Vakuumpakning

5 Forankringssett, inkl. stor mutter, forankringsskrue, dor og fem fester 6 Vakuumplate

11 Ringadapter

9 Avstandsstykke for hurtigmontering

8 Forankringssystemer, for fester i porøse materialer

Det automatiske borsystemet 10 AD 10 gjør boringen mer effektiv og mindre anstrengende

Husqvarna DS 900 og DS 450.

116

12 Hjulsett

13 Lang bakre støtte

Husqvarna DS 250 og DS 150.

TILBEHØR 1 Stativ-kit eksl. Søyle (DS 900) 2 2-meters søyle (DS 900) 3 2-meters søyle (DS 450) 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssett, inkl. 5 ekspansjonsbolter 6 Vakuumplate 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Avstandsstykke for hurtigmontering 10 AD 10 adapter (DS 900 / DM 340) 11 Ring, festeadapter 12 Hjulsett (DS 900) 12 Hjulsett (DS 450) 13 Lang bakre støtte (DS 900) 14 AD 10 Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk.

586 90 51-01 531 11 30-46 525 85 76-02 544 92 90-01 502 43 48-01 541 40 50-93 502 43 49-01 502 43 50-01 579 50 10-01 586 74 84-01 581 25 71-01 587 08 81-01 541 40 50-83 582 87 29-01 966 66 66-01 502 43 54-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 18 3-eiket sveivehåndtak

541 40 50-39

TILBEHØR 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssett, inkl. 5 ekspansjonsbolter 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 11 Ringadapter for DS 250 Double Speed Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk. Hankobling Hjulbase

544 92 90-01 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 581 25 71-01 502 43 54-01 541 40 40-71 541 40 50-89

TILBEHØR OG RESERVEDELER 7 Vakuumpakning Vakuumhette

578 93 21-01 541 40 49-04


BORING

14 Automatisk borsystem AD 10

15 Vinklet ankerstøtte

16 Forlengere som øker kapasiteten til boreriggen

Husqvarna DS 50 Gyro. TILBEHØR 9 Avstandsstykke for hurtigmontering 11 Ring adapter 14 AD 10 15 Ankerstøtte 16 Forlengerstang, innerside 16 Forlengerstang, ytterside 17 Vinkelarm 18 Stoppring 18 Stoppfot i gummi Bakstøtte Toppstøtte

579 50 10-01 581 25 71-01 966 66 66-01 544 96 60-01 506 40 05-03 506 40 85-05 544 96 96-01 544 14 02-01 544 96 69-01 504 40 76-10 506 40 84-01

TILBEHØR OG RESERVEDELER 19 3-eiket sveivehåndtak 20 Verktøysett 1, inkl. i standardpakken

541 40 50-39 506 40 86-01

17 Vinkelarm for boring på trange steder

18 For å muliggjøre vinkelboring og måle boredybde: stoppfot i gummi og stoppring

19 Håndtak med 3 spaker

20 Verktøysett

117


BORMASKINER MED STATIV

DMS 240

DMS 160 AT

DMS 160 A

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, W Motor Spenning, V Spindelhastighet ubelastet, o/min Spindelhastighet belastet, o/min Bortilkopling Bordiameter, maks. mm Matelengde, maks. mm Søylehøyde, mm Total vekt, kg Lydtrykknivå, dB(A) Lydeffektnivå, dB(A) Lydtrykknivå, dB(A) Lydeffektnivå, dB(A) Vekt, kg

2400 1-fase, elektrisk 230 /110 390 / 890 280 / 640 1 1 /4" 7 UNC 250 685 1000 20,4 99 106 98 113 14,0

1550 1-fase, elektrisk 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 890 12,0 89 102 88 97 14,0

1550 1-fase, elektrisk 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 840 10,5 89 102 88 97 13,0

965 17 36-03, 230 V

965 15 75-04, 230 V

965 15 75-02, 230 V

ARTIKKELINFORMASJON

KRAFTAGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Merkestrøm, A Spenning, V Trykk, bar Gjennomstrømning, l /min Vekt, inkl. olje, kg

20 32 /25 /16 redusert 400 — — 25

7/4 16 /16 (3-fase /1-fase) 200 –240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Bensindrevne 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olje og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 (sammen med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 650, K 6500, K 6500 Ring

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5-stifts 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4-stifts Se tilbehør på side 81

966 56 37-01

965 15 64-02, 400 V, 5-stifts SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5-stifts Y-D start 965 15 64-04, 400 V, 4-stifts SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesett, 1/2" × 7,6 m

ANBEFALT UTSTYR

ARTIKKELINFORMASJON

118


BORING

Husqvarna DMS 240. TILBEHØR 1 Adapter borkrone *, 1 1/4" F – CR 128 M 1 Adapter borkrone *, 1 1/4" F – 1/2" G F 2 Forlenger borkrone, 300 mm, 1 1 /4" F – 1 1 /4" M, steel 2 Forlenger borkrone *, 500 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 2 Forlenger borkrone *, 1000 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 3 Støvutsugsadapter, 1/2" G M – 1 1/4" M 4 Pakning med hurtigkobling 5 Bor napper, CR 128 5 Bor napper, 1 1 /4" 6 Forankringssett, inkl 5 ankere 7 Forankringssystem, 1 m 7 Forankringssystem, 1,5 m 10 Vannpumpe, WT 15, 230 V 11 Trykksatt vanntank 12 Vakuumpumpe, VP 200 Expanders for anchoring, 50 pcs

531 07 20-02 543 04 64-26 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 543 07 70-61 585 36 69-01 531 07 20-03 531 07 46-74 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 966 70 83-01 506 32 63-02 544 92 90-01 502 43 54-01

1 Stort utvalg av adaptere som passer ulike gjengedimensjoner

2 Forlengere, for dypboring med standard borkroner

3 Støvutsugsadapter

4 Pakning med hurtigkobling

5 Bor napper

6 Forankringssett, inkl. stor mutter, forankringsskrue, peker og fem fester

Husqvarna DMS 160 AT og DMS 160 A. TILBEHØR 1 Adapter drill bit, 1 /2" G M – 1 1 /4" M 1 Adapter drill bit, 1 /2" G M – CR 128 M 2 Forlenger borkrone, 1/2" G M – 1/2" G F 100 mm 2 Forlenger borkrone *, 500 mm, 1 1/4" F – 1 1/4" M, stål 3 Støvutsugsadapter, 1/2" G M – 1 1/4" M 5 Bor napper, 1 1 /4" 5 Bor napper, CR 128 6 Forankringssett, inkl. 5 ekspansjonsbolter 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Vakuumplate med liten diameter for DMS 160 AT og DMS 160 A 10 Vannpumpe, WT 15, 230 V 11 Trykksatt vanntank 12 Vakuumpumpe, VP 200. 13 Bormotornøkler, 27 mm Ekspansjonsbolter for forankring, 50 stk. Vakuumplate med liten diameter Støv- og slamkontrollapparat, 132 mm

543 04 64-98 531 07 20-00 543 04 62-99 543 04 65-04 543 07 70-61 531 07 46-74 531 07 20-03 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 544 45 84-01 965 97 10-01 506 32 63-02 544 92 90-01 531 11 95-18 502 43 54-01 544 45 84-01 531 28 02-95

TILBEHØR OG RESERVEDELER 14 Verktøysett 1, inkl. i standardpakken

506 40 86-01

Husqvarna PP 65. TILBEHØR OG RESERVEDELER 15 Gardena-Tema-vannadapter 16 Strømkabel 17 Adapter for kabelsett

8 Forankringssystemer for DMS 160 AT og DMS 160 A

9 Vakuumplate med liten diameter for DMS 160 AT og DMS 160 A

10 WT15 batteridrevet vanntank

11 Trykksatt vanntank som rommer 13,3 liter og leveres med en 3 m lang slange

12 Vakuumpumpe med kraftig elektrisk motor og rørformet tank

585 56 41-01 578 37 23-01 579 00 23-01

Husqvarna PP 325 E. TILBEHØR OG RESERVEDELER 18 Hydraulikkoljefilter 19 Tilkobling av vannslange, for rengjøring

7 Forankringssystemer for DMS 240

14 Verktøysett for DMS 160 AT og DMS 160 A

13 Bormotornøkler

531 11 82-49 510 20 30-01

Husqvarna PP 518. TILBEHØR OG RESERVEDELER 20 Hydraulisk slangesett, 1/2" × 7,6 m 20 Hydraulisk slangesett, 5 /8" × 7,6 m 20 Hydraulisk slange, 5 /8" × 15,2 m Utbyttbart batteri, 12 V

510 20 23-06 510 20 23-08 510 20 23-10 522 95 02-01

15 Gardena-Tema vannadapter

16 Strømkabel

17 Adapter for kabelsett

18 Hydraulikkoljefilter

19 Vannslange-tilkobling

20 Hydraulisk slangesett

Slamringer. Utforsk utvalget vårt av slamringer, og finn informasjon om hvilke ringer du skal kombinere med hvilke maskiner, på side 115.

119


DIAMANTVERKTØY FOR BORING Med mer enn 70 års erfaring fortsetter Husqvarna å utvikle høyteknologiske diamantborkroner for yrkesbrukere og andre hyppige brukere. Vårt borkronesortiment består av fire serier. D 1400 Elite-boret kan fås med den revolusjonære Diagrip™-teknologien, der diamantene har blitt spesialbehandlet for optimal distribusjon, og holder seg på plass i segmentene lengre.   Vari-borserien er lasersveisede verktøy med høy ytelse som gir slitestyrke og fri skjærekapasitet, mens D 600-serien er designet for boring i fliser. Tacti-Drill-serien består av pålitelige, lasersveisede borkroner som er et svært godt kjøp for ikke-intensiv bruk i forbindelse med tyngre oppgaver.

Revolusjonerende diamantverktøyteknologi for suveren skjærekapasitet og slitestyrke. En av de største fordelene med Diagrip™-teknologien er at diamantverktøyet føres så raskt og jevnt gjennom alle slags byggematerialer. Diagrip™-verktøy betyr problemfri boring, spesielt i kraftig armert betong.

Diamantene er spesialbehandlet for at de skal holde seg lenger på plass i segmentene og fordeles optimalt med maksimal effektivitet til hver diamant. Med Diagrip™ avdekkes diamantene og brukes likt, slik at eggen fungerer jevnt og kraftig selv ved harde materialer som armert betong.

GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

ELITE-DRILL PRODUKT

D 1405

D 1410

D 1420

D 1425

SEGMENTFORM MATERIALE Fliser Naturstein, granitt Betong, hard Betong, middels hard Betong, myk Betong, porøs Asfalt Murstein Sementblokker ANBEFALT UTSTYR Bormaskin

l l l

120

= Optimal 

l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

— — —

l l

l l

l l l

l l l

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

— — — —

l l

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

— — —


BORING

VARI-DRILL

TACTI-DRILL

D 20

D 65

D 20

— l l

l l l

— — —

l l

l l

l l

l

l l

— — — —

l l l

D 1210

D 810

D 35

D 05

D 25

l l l

l l

l l l

l

l l l

l

l l l

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l

l l l

l l

l l l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l

l l

l

l l

l l

l

l

l

l

l

l l

l

l l

l l

l l

l

l l l

l l

l

l l

l l

l l l

l

l l l

DM 280, DM 230, DM 220, DMS 240, DMS 160 AT / A

DM 230, DM 220, DMS 160 AT / A

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240

121


Husqvarna Elite-Drill D 1405. Gull borkrone med Diagrip™-teknologi for enkel boring i hard betong. For motorer fra 2,4 kW og oppover. 500 mm kjernelengde som standard. DIAMETER, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER KOBLING 1 1/4"

PRODUKTNUMMER KOBLING CR 128

52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

582 06 29-03 582 06 30-03 582 06 31-03 582 18 62-03 582 49 89-03 582 18 93-03 582 18 94-03 582 18 95-03 582 18 96-03 582 18 97-03 582 06 32-03 582 18 98-03 582 19 51-03 582 19 52-03 582 19 53-03 582 19 54-03 582 19 55-03 582 19 56-03 582 19 57-03 582 19 58-03 582 19 59-03

582 06 29-02 582 06 30-02 582 06 31-02 582 18 62-02 582 49 89-01 582 18 93-02 582 18 94-02 582 18 95-02 582 18 96-02 582 18 97-02 582 06 32-02 582 18 98-02 582 19 51-02 582 19 52-02 582 19 53-02 582 19 54-02 582 19 55-02 582 19 56-02 582 19 57-02 582 19 58-02 582 19 59-02

Andre diametere kan leveres på forespørsel.

Husqvarna Elite-Drill D 1410. Gull borkrone med Diagrip™-teknologi for enkel boring ved høy hastighet. For motorer fra 2,4 kW og oppover. 500 mm kjernelengde som standard. DIAMETER, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER KOBLING 1 1/4"

PRODUKTNUMMER KOBLING CR 128

82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 192 200 225 250 275 300 350

24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4

8 9 9 10 10 11 12 12 12 13 13 14 14 15 15 16 17 19 19 22

585 20 98-02 585 21 01-02 585 21 02-02 585 21 04-02 585 21 05-02 585 21 06-02 585 21 08-02 585 21 10-02 585 21 12-02 585 21 13-02 585 21 14-02 585 21 16-02 585 21 18-02 585 21 20-02 585 21 21-02 585 21 24-02 585 21 28-02 585 27 88-02 585 21 32-02 585 21 34-02

585 20 98-03 585 21 01-03 585 21 02-03 585 21 04-03 585 21 05-03 585 21 06-03 585 21 08-03 585 21 10-03 585 21 12-03 585 21 13-03 585 21 14-03 585 21 16-03 585 21 18-03 585 21 20-03 585 21 21-03 585 21 24-03 585 21 28-03 585 27 88-03 585 21 32-03 585 21 34-03

Andre diametere kan leveres på forespørsel.

122


BORING

Husqvarna Elite-Drill D 1420. Gull borkrone med Diagrip™-teknologi for slitestyrke under tøffe forhold. For motorer fra 2,4 kW og oppover. 500 mm kjernelengde som standard. DIAMETER, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER KOBLING 1 1/4"

PRODUKTNUMMER KOBLING CR 128

16 18 20 22 24 25 26 28 29 32 35 38 40 45 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 275 300 350

3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 18 21

586 42 46-04 586 42 52-15 586 42 53-14 586 42 57-11 586 42 59-11 586 42 60-08 586 42 62-06 586 42 63-11 586 42 66-04 586 42 69-05 586 42 75-11 586 42 77-04 587 86 48-05 586 42 84-05 586 08 35-02 586 08 37-02 586 08 41-02 586 08 45-02 586 08 48-02 586 08 50-02 586 08 51-02 586 08 52-02 586 08 55-02 586 08 57-02 586 08 59-02 586 08 61-02 586 08 63-02 586 08 64-02 586 08 67-02 586 08 70-02 586 08 75-02 586 08 81-02 586 08 84-02 586 08 88-02 586 08 90-02 586 08 95-02

586 42 46-02 586 42 52-02 586 42 53-02 586 42 57-02 586 42 59-02 586 42 60-02 586 42 62-02 586 42 63-02 586 42 66-02 586 42 69-02 586 42 75-02 586 42 77-02 587 86 48-03 586 42 84-02 586 08 35-03 586 08 37-03 586 08 41-03 586 08 45-03 586 08 48-03 586 08 50-03 586 08 51-03 586 08 52-03 586 08 55-03 586 08 57-03 586 08 59-03 586 08 61-03 586 08 63-03 586 08 64-03 586 08 67-03 586 08 70-03 586 08 75-03 586 08 81-03 586 08 84-03 586 08 88-03 586 08 90-03 586 08 95-03

Andre diametere kan leveres på forespørsel.

Husqvarna Elite-Drill D 1425. Gull Diagrip™ borkrone med stor slitestyrke i armert betong. 500 mm kjernelengde som standard. DIAMETER, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER KOBLING 1 1/4"

PRODUKTNUMMER KOBLING CR 128

52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2

5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

591 14 07-02 591 14 09-02 591 14 11-02 591 14 13-02 592 88 11-01 591 14 15-02 591 14 16-02 591 14 17-02 591 14 18-02 591 14 19-02 591 14 20-02 591 1421-02 591 14 22-02 591 14 23-02 591 14 24-02 591 14 25-02 591 14 26-02 591 14 28-02 591 14 29-02 591 14 30-02 591 14 31-02

591 14 07-01 591 14 09-01 591 14 11-01 591 14 13-01 592 88 11-02 591 14 15-01 591 14 16-01 591 14 17-01 591 14 18-01 591 14 19-01 591 14 20-01 591 14 21-01 591 14 22-01 591 14 23-01 591 14 24-01 591 14 25-01 591 14 26-01 591 14 28-01 591 14 29-01 591 14 30-01 591 14 31-01

Andre diametere kan leveres på forespørsel.

123


Husqvarna Vari-Drill D 20. Sølv borkrone for krevende oppgaver i middels hard til hard betong. For 1,5–4 kW motorer. DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

18 20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

18,0 × 3,2 × 7,5+ 2 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

582 00 29-01 582 00 30-01 582 00 36-01 582 00 37-01 582 00 39-01 582 00 40-01 582 00 42-01 582 00 43-01 582 1971-01 582 00 44-01 582 00 45-01 582 00 46-01 582 00 47-01 582 19 72-01 582 00 48-01 582 00 50-01 582 00 51-01 582 00 53-01 582 00 54-01 582 00 55-01 582 00 56-01 582 00 57-01 582 00 58-01 582 00 59-01 582 00 60-01 582 00 61-01 582 00 62-01 582 00 63-01 582 00 64-01 582 00 65-01 582 00 66-01 582 00 67-01 582 00 68-01 582 00 69-01

Husqvarna Vari-Drill D 65. Sølv borkrone med stor ytelse og slitestyrke under krevende forhold. For 1,5–4 kW motorer.

124

DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

52 57 62 72 82 87 102 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

5 5 6 6 7 7 8 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

581 99 63-01 581 99 64-01 581 99 65-01 581 99 66-01 581 99 67-01 581 99 68-01 581 99 74-01 581 99 76-01 581 99 78-01 581 99 79-01 581 99 80-01 581 99 88-01 581 99 89-01 581 99 90-01 581 99 91-01 581 99 92-01 581 99 93-01 581 99 94-01


BORING

Husqvarna Tacti-Drill D 20. Bronse borkrone for høy hastighet og fri skjæring. For 1,5–4 kW motorer. DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

52 62 72 82 102 112 122 132 152 162 182 200 225 250 300

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2

5 5 6 7 8 9 10 11 12 12 13 13 16 17 21

582 07 69-01 582 07 71-01 582 07 73-01 582 07 74-01 582 07 76-01 582 07 80-01 582 07 81-01 582 07 82-01 582 07 83-01 582 07 84-01 582 07 85-01 582 07 86-01 582 07 87-01 582 07 88-01 582 07 89-01

Husqvarna Thin-walled D 1210. Gull-borkronen D 1210 gir svært høy hastighet. For 1,5-2,5 kW motorer. DIAMETER, MM

KOBLING

LENGDE, MM

TYPE

SEGMENTMÅL, MM (L × B × H)

PRODUKTNUMMER

8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 28 30 32 35 40 45 50 55 61 66 71 76 81 91 101 111 120 125 131 141 151

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

200 200 200 200 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 7 7 8 9 10 11 11 11 12 12

8,0 × 2,3 × 7,0 + 2 10,0 × 2,3 × 7,0 + 2 12,0 × 2,3 × 7,0 + 2 14,0 × 2,3 × 7,0 + 2 16,0 × 2,3 × 7,0 + 2 18,0 × 2,3 × 7,0 + 2 20,0 × 2,3 × 7,0 + 2 22,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,3 × 7,0 + 2 25,0 × 2,3 × 7,0 + 2 26,0 × 2,3 × 7,0 + 2 28,0 × 2,3 × 7,0 + 2 30,0 × 2,3 × 7,0 + 2 32,0 × 2,3 × 7,0 + 2 35,0 × 2,3 × 7,0 + 2 40,0 × 2,3 × 7,0 + 2 45,0 × 2,3 × 7,0 + 2 50,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2

522 68 05-01 522 68 06-01 522 68 07-01 522 68 08-01 522 68 09-01 522 68 10-01 522 68 11-01 522 68 12-01 522 68 13-01 522 68 14-01 522 68 15-01 522 68 16-01 522 68 17-01 522 68 18-01 522 68 19-01 522 68 20-01 522 68 22-01 522 68 23-01 522 68 25-01 522 68 26-01 522 68 28-01 522 68 29-01 522 68 21-01 522 68 31-01 522 68 34-01 522 68 35-01 522 68 38-01 522 68 40-01 573 94 83-01 522 68 43-01 573 94 84-01 573 94 86-01

Andre diametre kan leveres på forespørsel.

125


Husqvarna Thin-walled D 810. Sølv borkrone med stor allsidighet for håndholdt våtkapping. For 1,5–2,5 kW motorer. DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × W × H) ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

10 12 14 16 18 20 22 25 28 30 32 35 40 42 45 50 56 61 66 71 81 91 101 111 121 131

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

150 150 250 250 250 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

10,0 × 2,3 ×7,5 + 2 12,0 × 2,3 ×7,5 + 2 14,0 × 2,3 ×7,5 + 2 16,0 × 2,3 ×7,5 + 2 18,0 × 2,3 ×7,5 + 2 20,0 × 2,3 ×7,5 + 2 22,0 × 2,3 ×7,5 + 2 25,0 × 2,3 ×7,5 + 2 28,0 × 2,3 ×7,5 + 2 30,0 × 2,3 ×7,5 + 2 32,0 × 2,3 ×7,5 + 2 35,0 × 2,3 ×7,5 + 2 40,0 × 2,3 ×7,5 + 2 42,0 × 2,3 ×7,5 + 2 45,0 × 2,3 ×7,5 + 2 50,0 × 2,3 ×7,5 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2

522 88 30-01 522 88 31-01 522 88 32-01 522 88 33-01 522 88 34-01 522 88 35-01 522 88 36-01 522 88 37-01 522 88 38-01 522 88 39-01 522 88 40-01 522 88 41-01 522 88 42-01 574 52 67-01 522 88 43-01 522 88 44-01 522 78 79-01 522 78 80-01 522 78 81-01 522 78 82-01 522 78 83-01 522 78 84-01 522 78 85-01 522 78 86-01 522 78 87-01 522 78 88-01

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 6 7 8 8 9 10 11

Husqvarna Vari-Drill D 35. Sølv borkrone for tørr- og våtboring. For 1,8-3 kW motorer. DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × W × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

37 47 57 72 87 112 127 152 162 200

1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4" 1 1/4"

350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

16,3 × 3,0 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5

4 4 4 5 6 8 9 12 12 14

522 79 04-01 522 79 05-01 522 79 06-01 522 79 07-01 522 79 08-01 522 79 09-01 522 79 10-01 522 79 11-01 522 79 12-01 522 79 13-01

Tilbehør Vari-Drill D 35.

126

TYPE

PRODUKTNUMMER

Sentreringsanordning, ∅ 37 mm Sentreringsanordning, ∅ 47 mm Sentreringsanordning, ∅ 57 mm Sentreringsanordning, ∅ 72 mm Sentreringsanordning, ∅ 87 mm Sentreringsanordning, ∅ 112 mm Sentreringsanordning, ∅ 127 mm Sentreringsanordning, ∅ 152 mm Sentreringsanordning, ∅ 162 mm Sentreringsanordning, ∅ 200 mm Støvutsugsadapter, 1/2" G M – 1 1/4" M Støvutsugsadapter, 1 1/4" F – 1 1/4" M

543 09 54-31 543 08 80-12 543 08 80-14 543 08 34-74 543 08 34-76 543 08 96-13 543 08 34-78 543 08 34-79 543 08 34-80 543 09 54-32 543 07 70-61 543 08 08-32


BORING

Husqvarna Vari-Drill D 25. Sølv borkrone for tørrboring med håndholdte bormaskiner med høy hastighet. Fra 1 kW. DIAMETER, MM

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × W × H)

ANTALL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

VARI-DRILL D 25 MED M16 KOBLING OG KJERNELENGDE 150 MM 37 150 16,0 × 3,0 × 9,0 52 150 24,0 × 3,5 × 9,0 57 150 24,0 × 3,5 × 9,0 68 150 24,0 × 3,5 × 9,0 85 150 24,0 × 3,5 × 9,0 107 150 24,0 × 4,0 × 9,0 117 150 24,0 × 4,0 × 9,0 127 150 24,0 × 4,0 × 9,0 152 150 24,0 × 4,0 × 9,0 162 150 24,0 × 4,0 × 9,0 200 150 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 4 4 5 5 6 7 8 9

586 09 96-01 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 10 02-01 586 10 03-01 586 10 04-01 586 10 05-01 586 10 06-01

VARI-DRILL D 25 MED 1/2" GF KOBLING OG KJERNELENGDE 150 MM 37 150 16,0 × 3,0 × 9,0 52 150 24,0 × 3,5 × 9,0 65 150 24,0 × 3,5 × 9,0 107 150 24,0 × 4,0 × 9,0 117 150 24,0 × 4,0 × 9,0 127 150 24,0 × 4,0 × 9,0 152 150 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 5 5 6 7

586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 10-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 10 14-01

VARI-DRILL D 25 MED M16 KOBLING OG KJERNELENGDE 62 MM 68 62 24,0 × 3,5 × 9,0 82 62 24,0 × 3,5 × 9,0

4 4

586 10 16-01 586 10 17-01

Tilbehør Vari-Drill D 25. TYPE

PRODUKTNUMMER

Adapter borkrone, konisk 10 mm*, HEX – 1/2" G M Adapter borkrone, konisk 10 mm*, SDS + –1/2" G M Adapter borkrone, konisk 10 mm*, 1/2" G M – 1/2" G M Adapter borkrone, konisk 10 mm*, M 16 F – 1/2" G M Adapter borkrone, konisk 8 mm*, HEX – M 16 M Adapter borkrone, konisk 8 mm*, SDS + – M 16 M Adapter borkrone, konisk 8 mm*, 1/2" G M – M 16 M Sentreringsanordning + sentreringsfjerner, konisk 8 mm*, for M 16 lengde 150 mm Sentreringsanordning + sentreringsfjerner, konisk 10 mm*, for 1/2" G M lengde 150 mm Sentreringsanordning + sentreringsfjerner, konisk 8 mm*, for M 16 lengde 62 mm Forlenger borkrone, lengde 250 mm, M 16 F – M 16 M Forlenger borkrone, lengde 250 mm, 1/2" GF – 1/2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 22-01 586 17 23-01 586 17 24-01 586 17 25-01 586 17 26-01

* Sentreringstype.

Luftkondisjoneringssett Vari-Drill D 25 M 16. Pakke med komplett løsning. Vekt 6 kg. PRODUKTNUMMER 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 17 22-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 25-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 52 mm, 150 mm, kobling M 16 Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 57 mm, 150 mm, kobling M 16 Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 68 mm, 150 mm, kobling M 16 Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 85 mm, 150 mm, kobling M 16 Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 107 mm, 150 mm, kobling M 16 Sentreringsanordning Adapter borkrone, HEX – M 16 M Adapter borkrone, SDS + – M 16 M Adapter borkrone, 1/2" GM – M 16 M Forlenger borkrone, 250 mm, M 16 F – M 16 M

DELER 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKTNUMMER, KIT 586 10 07-01

DELER 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKTNUMMER, KIT 586 10 15-01

Luftkondisjoneringssett Vari-Drill D 25 1/2" GF. Pakke med komplett løsning. Vekt 6 kg. PRODUKTNUMMER 586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 17 23-01 586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 26-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 37 mm, 150 mm, kobling 1/2" G F Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 52 mm, 150 mm, kobling 1/2" G F Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 107 mm, 150 mm, kobling 1/2" G F Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 117 mm, 150 mm, kobling 1/2" G F Vari-Drill D 25 borkrone, ∅ 127 mm, 150 mm, kobling 1/2" G F Sentreringsanordning Adapter borkrone, HEX – 1/2" G M Adapter borkrone, SDS + – 1/2" G M Adapter borkrone, 1/2" G M – 1/2" G M Forlenger borkrone, 250 mm, 1/2" G F – 1/2" G M

127


Husqvarna Vari-Drill D 05. Lettanvendelig professional borkrone for fliser og stein. For motorer fra 650 W og vinkelslipere. DIAMETER, MM

KOBLING

RØRLENGDE, MM

SEGMENTMÅL, MM (L × W × H)

PRODUKTNUMMER

6 8 10 12 20 27 35 45 50 55 60 65

HEX HEX HEX HEX M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14

25 25 25 25 35 35 35 35 35 35 35 35

1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 1,5 × 1,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5

522 97 05-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 15-01 522 97 16-01 522 97 17-01 522 97 18-01

Accessories Vari-Drill D 05. TYPE

PRODUKTNUMMER

Adapter borkrone M 14 – HEX Sentreringsanordning for diameter 5 –12 mm Sentreringsanordning for diameter 20 – 65 mm

575 31 73-01 522 97 51-01 522 97 52-01

Sett for små fliser. Pakke med komplett løsning. For motorer opp til 1 kW. PRODUKTNUMMER 522 97 04-01 522 97 05-01 522 97 06-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 51-01 575 31 73-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 5 mm, 25 mm, kobling HEX Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 6 mm, 25 mm, kobling HEX Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 7 mm, 25 mm, kobling HEX Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 8 mm, 25 mm, kobling HEX Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 10 mm, 25 mm, kobling HEX Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 12 mm, 25 mm, kobling HEX Sentreringsanordning for 5 –12 mm Adapter borkrone, HEX – M 16 M

PIECES 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKTNUMMER, KIT 522 97 61-01

PIECES 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKTNUMMER, KIT 522 97 62-01

Sett for store fliser. Pakke med komplett løsning. For motorer opp til 1 kW. PRODUKTNUMMER 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 16-01 522 97 18-01 522 97 52-01 575 31 73-01

128

BESKRIVELSE Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 20 mm, 35 mm, kobling M 14 Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 27 mm, 35 mm, kobling M 14 Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 35 mm, 35 mm, kobling M 14 Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 45 mm, 35 mm, kobling M 14 Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 55 mm, 35 mm, kobling M 14 Vari-Drill D 05 borkrone, ∅ 65 mm, 35 mm, kobling M 14 Sentreringsanordning for 20 – 65 mm Adapter borkrone, HEX – M 16 M


BORING

Adaptere. Et stort utvalg av adaptere som passer ulike gjengestørrelser til både tørr- og våtboring. De fleste gjengedimensjoner som brukes i borbransjen, kan leveres. BESKRIVELSE

PRODUKTNUMMER

FOR M 16 F-KRONER HEX Rapido – M 16 M SDS + – M 16 M 1/2" G M – M 16 M

586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01

FOR 1/2" G M-KRONER 1 1/4" F – 1/2" G F 1/2" G F – 1/2" G F Hilti L – 1 1/4" M /1/2" G F Hilti U – 1 1/4" M /1/2" G F CR 128 F – 1/2" G F SDS + – 1/2" G F

543 04 64-26 543 05 80-35 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 20-01 531 07 71-08

FOR 1/2" G F-KRONER HEX – 1/2" G M SDS + – 1/2" G M 1/2" GM – 1/2" G M M 16 F – 1/2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01

FOR 1 1/4" F-BORKRONER 1/2" G M – 1 1/4" M Hilti L – 1 1/4" M /1/2" G F Hilti U – 1 1/4" M /1/2" G F CR 128 F – 1 1/4" M

543 04 64-98 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 40-04

FOR PIXIE-BORKRONER 1 1/4" F – CR 128 M 1/2" G M – CR 128 M

531 07 20-02 531 07 20-00

FOR STØVUTSUG 1/2" G M – 1 1/4" M

543 07 70-61

Forlengere. Disse borforlengerne brukes når boring av dypere hull skal bores med standardbor. Leveres både i stål og i aluminium for et lettere alternativ. PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

LENGDE, MM

MATERIALE

FOR 1/2" G M-BORKRONER 543 04 62-99 543 05 73-68 543 03 71-25 543 05 73-83 543 04 65-00

1/2" G M – 1/2" G F 1/2" G M – 1/2" G F 1/2" G M – 1/2" G F 1/2" G M – 1/2" G F 1/2" G M – 1/2" G F

100 200 300 400 500

Stål Stål Stål Stål Stål

FOR 1/2" G F-BORKRONER 586 17 26-01

1/2" G M – 1/2" G M

250

Stål

FOR 1 1/4" F-BORKRONER 543 05 97-78 543 04 65-01 543 04 65-02 543 04 65-03 543 04 65-04 543 04 65-05

1 1/4" F – 1 1/4" M 1 1/4" F – 1 1/4" M 1 1/4" F – 1 1/4" M 1 1/4" F – 1 1/4" M 1 1/4" F – 1 1/4" M 1 1/4" F – 1 1/4" M

100 200 300 400 500 1000

Stål Stål Stål Stål Stål Stål

FOR PIXIE-BORKRONER 531 07 20-04 531 07 20-05

CR 128 F – CR 128 M CR 128 F – CR 128 M

250 500

Stål Stål

FOR STØVUTSUG 543 08 08-32

1 1/4" F – 1 1/4" M

300

Stål

129


SE FOR DEG FAVORITTMOTOR­ KAPPEREN DIN – OG SE FOR DEG AT DEN ALLTID BLIR BEDRE Uansett hvor bra våre motorkappere og diamantverktøy blir, så slutter vi aldri å forbedre dem. Grunnen til det er den viktigste drivkraften vår, nemlig dere. Ved å konstruere med brukeren i fokus, får du perfekt avbalanserte, brukervennlige og lette maskiner. Og når vi legger til enestående driftssikkerhet og effekt, kan du konsentrere deg om å få jobben gjort. Med fantastisk resultat hver gang. Enkelt sagt, du kan alltid forvente mer av en Husqvarna.

Sortiment, oversikt. Husqvarna har markedets største utvalg av håndholdte motorkappere, med mer enn 20 ulike modeller med skjæredybde opptil 450 mm. Uansett hvilken kraftkilde du foretrekker – bensin, elektrisk, hydraulisk, pneumatisk eller batteri – så finner du motorkapperen du trenger her.

 K 770 / K 760 Bensindrevne kappemaskiner

K 970 Bensindrevne kappemaskiner

K 1270 Bensindrevne kappemaskiner

K 4000 Elektriske kappemaskiner

K 6500 Elektriske kappemaskiner

K 2500 / K 3600 MK II Hydrauliske kappemaskiner

K 40 Trykkluftdrevet kappemaskin

0

100

K 770 Rescue K 770

K 970 Rescue

MAKS. SKJÆREDYBDE

K 4000

K 1270, K 1270 Rail

K 970

K 6500

K 40

K 2500

200 K 3600 MK II

K 970 Ring

[mm]

300 K 6500 Ring K 4000 Cut-n-Break

K 760 Cut-n-Break

400

K 970 Chain

K 6500 Chain

6 K 2500 K 3600 MK II

VEKT [kg]

10

20

130

K 6500 Chain

K 970 Chain K 970, K 970 Rescue

K 970 Ring

K 1270

K 1270 Rail

K 6500 K 6500 Ring

Luft

Eletrisk

Bensin

Bensin

Bensin

0

Hydraulisk

3

[kW]

Eletrisk

EFFEKT


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

HUSQVARNA K 6500 RING

HUSQVARNA PRIME™ PRODUKTSORTIMENT – LETT UTSTYR FOR TUNGE OPPGAVER

Vår første og kraftigste elektriske ringsag noensinne. Skjæredybde på 270 mm gjør maskinen til et flott supplement til våre veggsager. K 6500 Ring kan brukes med PP 65, PP 220 og PP 490 som kraftkilde.

Vårt utvalg av høyfrekvens PRIME™-utstyr har et enestående effekt/vekt-forhold og er eksepsjonelt brukervennlig. Du bruker samme kraftkilde for veggsaging, boring og kapping for hånd. Flere jobber kan altså utføres med mindre, lettere utstyr.

HUSQVARNA K 6500 Vår kraftigste elektriske håndholdte kappemaskin noensinne. Høy effekt, godt balansert konstruksjon og lav vibrasjon gjør den svært effektiv og brukervennlig. K 6500 kan brukes med PP 65, PP 220 og PP 490 som kraftkilde.

SMARTTENSION™ Husqvarna K 770 og K 970

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Vår første

er utstyrt med halvautomatisk fjærbelastet SmartTension™-system som sikrer optimal remstramming for maksimal levetid for remmen.

elektriske kjedesag. Lett og kraftig. Kan sage fra 110 × 110 mm store åpninger opp til 450 mm dypt. Brukes med PP 65 og PP 220 og PP 490 som kraftkilde.

UNIVERSALKAPPSAGEN Husqvarna K 770 er vår 10. generasjons bensindrevne kappsag

siden det hele begynte i 1960. Den er konstruert på bakgrunn av nesten 60 års erfaring og er lagd for å gi uhindret produktivitet under alle arbeidsforhold, hvor som helst i verden. K 770 er utvilsomt den Husqvarna-maskinen som best samler vårt varemerkes tradisjon, arv, identitet og globale kompetanse.

EGENSKAPER ETTER KAPPETEKNIKK Standardkapping

RELATIV KAPPEHASTIGHET

MAKS. SKJÆREDYBDE [mm]

Dypkapping

300 MM BLAD

350 MM BLAD

400 MM BLAD

RING

CUT-N-BREAK

KJEDE

Høy

Høy

Høy

Middels

Lav

Lav

100 mm

125 mm

155 mm 325 mm 400 mm

450 mm

131


RØRKAPPING MED KRAFT OG EFFEKTIVITET Trenger du å utføre rørkapping raskt og presist? Da har Husqvarna utstyret til å hjelpe deg. Med Husqvarnas håndholdte dybdeskjæreutstyr kan du enkelt skjære gjennom hele røret – fra én side. Dette gjøre jobben mye mindre komplisert, og du sparer tid, krefter og penger. Med Husqvarnas rørkappingsklemme får du enda bedre presisjon, sikkerhet og ergonomi på bunnlinjen. Og du får alt utstyret du trenger fra én leverandør.

HUSQVARNA RINGSAG MED RØRKAPPINGSKLEMME

HUSQVARNA KAPPSAG MED RØRKAPPINGSKLEMME

 Skjæredybde inntil 325 mm

 Skjæredybde inntil 450 mm

 Kan kappe rørseksjoner opptil en ytre diameter på ∅ 300 mm i én enkel skjærebevegelse

 Kan kappe rørseksjoner opptil en ytre diameter på ∅ 330 mm i én enkel skjærebevegelse

 Høyere skjærehastighet

 Lett å håndtere og utføre service på.

 Lavere verktøykostnad per kutt

 Robust og fleksibel

 Unik Husqvarna-løsning

 Profilsaging uten overkapp

NYHET

HUSQVARNA K 6500 RING Kraftig og godt balansert 5,5 kW elektrisk kappsag med høyfrekvent PRIME™-teknologi som gir høy kappehastighet. 425 mm ringblad gir en kappedybde på 325 mm.

132

HUSQVARNA K 970 RING Rask 4,8 kW bensinkappsag med 370 mm ringblad gir en kappedybde på 270 mm. Robust og pålitelig sag med stor kappekapasitet og godt effekt/ vekt-forhold.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Kraftig og godt balansert 5,5 kW elektrisk kappsag med høyfrekvent PRIME™-teknologi, gir en kappedybde på maks. 450 mm. Samme sverd passer også til den nye versjonen av K 970 Chain.


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

Klem den fast på røret. Sett på en Husqvarna ring- eller kjedesag. Kapp rør med en ytre diameter på 14,2”/ 360 mm rett og presist fra én stilling

Husqvarnas rørkappings­ klemme festes enkelt og sikkert på røret

Fleksibel design med fleste feste­punkter for sagen. Fås til både ring- og kjedesager fra Husqvarna

Ved at man kan foreta hele kappingen ovenfra er det mindre behov for å grave rundt røret, noe som sparer mye arbeidstid og slit

HUSQVARNA K 970 CHAIN Kraftig og pålitelig 4,8 kW bensindrevet kappsag, gir en kappe­ dybde på maks. 450 mm. Nytt er det robuste sverdfestet med to bolter med tradisjonell kjedestrammeskrue, identisk med K 6500 Chain.

RØRKAPPINGSKLEMME Muliggjør rask og jevn rørkapping med mindre belastning for operatøren. Med en Husqvarna ring- eller kappsag blir det lett å kappe betongrør med en diameter på opptil 14"/ 360 mm raskt og presist fra én side.

VIDEOVEILEDNINGER PÅ NETTET Se videoveiledninger om hvordan du kapper rør og annet, i vår Motorkapperveiledning, som er tilgjengelig gratis i UpServicesdelen på nettsiden vår.

133


NYHET

BENSINDREVNE KAPPEMASKINER TEKNISKE SPESIFIKASJONER Luftkjølt 2-taktsmotor Sylindervolum, cc Effekt, kW Effekt/vektforhold Vekt uten drivstoff og kappeutstyr, kg Sagblad/sverd, mm Maks. kappedybde, mm Active Air Filtration™ X-Torq® SmartCarb™ DuraStarter™ EasyStart dekompresjonsventil Air Purge Poly-V drivrem Innkapslet transmisjon Vendbar kappearm Drivstoffindikator i tanken Lettjustert bladskjerm Våtkappesett Utskiftbart skivelager SmartTension™ Lydeffektnivå Lwa, dB(A)  Lydtrykknivå, dB(A) 

K 770

K 770 WITH OILGUARD

K 770 VAC

K 970

K 1270

l

l

l

l

l

74 3,7 0,37 10 300/350 100/125

74 3,7 0,37  10,1 300/350 100/125

74 3,7 0,30  11,3 300 125

94 4,8 0,44 /0,41 11,0 /11,6 350 /400 125 /155

119 5,8 0,43 / 0,42 13,3 /13,7 350 /400 118 /145

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

115 101

115 101

— 115 101

115 104

— 117 104

KV 7, WT 15

KV 7, WT 15

S 26

KV 9 / 12, WT 15

KV 9 / 12, WT 15

12'', 967 80 85-01, bladskjerm 300 mm, akselhull 20 mm*

12'' med Oilguard, 967 80 88-01, bladskjerm 300 mm, akselhull 20 mm* 14" med Oilguard, 967 69 11-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

967 86 07-01, bladskjerm 300 mm, akselhull 20 mm

967 34 80-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

967 04 62-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

967 34 81-01, bladskjerm 400 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

967 05 42-01, bladskjerm 400 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

ANBEFALT UTSTYR ARTIKKELINFORMASJON

14", 967 68 21-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 20 /25,4 mm*

* Våtkappesett inkludert som standardutstyr.

134


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

NYHET

K 760 CUT-N-BREAK

K 970 RING

K 970 CHAIN

K 970 RESCUE

K 770 RESCUE

K 1270 RAIL

l

l

l

l

l

l

74 3,7 0,33 11,1 (Inkl. kappeutstyr) 230 400

94 4,8 0,49 9,6 300/350/400 450 —

94 4,8 0,44 11,0 350 125

74 3,7 0,39 9,6 300 100

119 5,8 0,28 / 0,27 20,5 /21,2 350 /400 118 /145

l

94 4,8 0,35 13,8 370 270 —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — l

l

l

l

l

l

l

— — 115 101

— — 115 104

— — 115 104

l

l

l

— 115 104

— 115 101

— 117 104

WT 15

Rørklemme

Rørklemme

967 19 57-01, blade EL 35*

967 27 23-01*

967 66 05-01*

RA 10, RA 10 S 967 63 56-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 25,4 mm

967 80 91-01, bladskjerm 300 mm, akselhull 20,0 /25,4  mm

967 04 63-01, inkl. RA 10, bladskjerm 350 mm, akselhull 25,4 mm 967 07 11-01, inkl. RA 10 S, bladskjerm 350 mm, akselhull 25,4 mm 967 07 12-01, inkl. RA 10, bladskjerm 400 mm, akselhull 25,4 mm 967 07 13-01, inkl. RA 10 S, bladskjerm 400 mm, akselhull 25,4 mm

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 135


NYHET

ELEKTRISKE KAPPEMASKINER TEKNISKE SPESIFIKASJONER Elmotor, V Effekt, W Merkestrøm, A Vekt ekskl. kabel og kappeutstyr, kg Kappeskive, mm Kappedybde, mm Elgard™, overbelastningsvern ”Trekkende” rotasjon Enkelt bladbytte Utskiftbart skivelager Våtkappesett Lydeffektnivå Lwa, dB(A) Lydtrykknivå, dB(A) Vibrasjoner fremre håndtak tilsvarer, m /s² Vibrasjoner bakre håndtak tilsvarer, m /s²

K 6500

K 6500 RING

K 6500 CHAIN

230 /400 5,5 kW (3-fase) /  3,0 kW (1-fase) 16 /10 9,8 400 155

230 /400 5,5 kW (3-fase) /  3,0 kW (1-fase) 16 /10 13,1 /12,4 370 / 425 270 / 325

230 /400 5,5 kW (3-fase) /  3,0 kW (1-fase) 16 /10 9,1 400 450

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

104 93 < 2,5 < 2,5

111 99 < 2,5 < 2,5

— — — 122 99 2,7 2,1

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15, W 70 P

PP 490*, PP 65, PP 220*, WA 20, rørklemme

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15, rørklemme

967 08 29-01

17", 967 65 99-01 14", 967 10 86-01

967 10 85-01

ANBEFALT UTSTYR

ARTIKKELINFORMASJON

*Les mer om PP 220 på sider 80–81.

NYHET

HYDRAULISKE KAPPEMASKINER TEKNISKE SPESIFIKASJONER Hydraulisk tannhjulmotor Maks. trykk/mengde, bar/l /min Effekt, kW Vekt uten kappeutstyr, kg Kappeskive, mm Kappedybde, mm Eksenterdrift Justerbart fremre håndtak Automatisk start av vannstrøm Skivebrems Servo for turtallskontroll Vendbar kappearm Våtkappesett Utskiftbart skivelager Lydeffektnivå Lwa, dB(A) Lydtrykknivå, dB(A) Vibrasjoner fremre håndtak tilsvarer, m /s² Vibrasjoner bakre håndtak tilsvarer, m /s²

K 3600 MK II

K 2500

BATTERIDREVET MOTORKAPPER

K 535i

l

l

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

150 /40 4,3 8,3 370 270

150 /40 5,2 8,3 400 145 — — —

l l l

— — — Integrert — 111 99 4,3 6,0

l

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

968 42 41-01

968 36 54-01, bladskjerm 400 mm, akselhull 25,4 mm *

l l l l

107 85 7,5 5,2

Spenning, V Motortype Vekt (uten batteri og skjæreutstyr), kg Blad, mm Skjæredybde, mm Våtkappesett savE™ Elektrisk retarderbrems Taufeste Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A) Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/bakre håndtak, m/s²*

l l

98,5 109,5 2,1/2,5

WT 15, sugetilsats, støvavtrekk S 13, S 26 ARTIKKELINFORMASJON 967 79 59-01

* med BLi300

ARTIKKELINFORMASJON

136

l

ANBEFALT UTSTYR

ANBEFALT UTSTYR

* Våtkappesett inkludert som standardutstyr.

36 BLDC (børsteløs) 3,5 230 76 Integrert


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

K 4000

K 4000 CUT-N-BREAK

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

12 /15 /20 8,5 350 125

12 /15 /20 8,9 230 400

l

l

l

l

l

l

l

l

l

105 95 3,5 3,5

109 95 3,2 3,4

K 3000 / K 4000 sugeutstyr, WT 15, S 13, W 70 P

WT 15

967 07 98-01, 230 V, bladskjerm 350 mm, akselhull 25,4 mm

967 07 97 -01, 230 V, blad EL 10 CNB

TRYKKLUFTDREVNE KAPPEMASKINER TEKNISKE SPESIFIKASJONER Luftmotor Luftforbruk, m³/min Maks. lufttrykk, kp/cm², bar Effekt, kW Vekt uten slange, tåkesmører og sagblad, kg Kappeskive, mm Kappedybde, mm Automatisk tåkesmøring. Vendbar kappearm Våtkappesett Utskiftbart skivelager Lydeffektnivå Lwa, dB(A) Lydtrykknivå, dB(A) Vibrasjoner fremre håndtak tilsvarer, m /s² Vibrasjoner bakre håndtak tilsvarer, m /s²

K 40

l

2,8 –3,5 7 3,2 9,9 350 125 l l l l

107 92 9,5 5,2

ARTIKKELINFORMASJON 968 37 24-01, bladskjerm 350 mm, akselhull 25,4 mm *

* Våtkappesett inkludert som standardutstyr.

KRAFTAGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Merkestrøm, A Spenning, V Trykk, bar Gjennomstrømning, l /min Vekt, inkl. olje, kg

20 32 /25 /16 redusert 400 — — 25

7/4 16 /16 (3-fase /1-fase) 200 –240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Bensindrevne 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olje og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 (sammen med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 650, K 6500, K 6500 Ring

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5-stifts 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4-stifts Se tilbehør på side 81

966 56 37-01

965 15 64-02, 400 V, 5-stifts SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5-stifts Y-D start 965 15 64-04, 400 V, 4-stifts SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesett, 1/2" × 7,6 m

ANBEFALT UTSTYR

ARTICLE INFORMATION

137


TILBEHØR HÅNDHOLDTE KAPPEMASKINER

A

B

D

G

H C

A

E

Husqvarna KV 9 / 12 og KV 7.

F

E

Husqvarna kappevogner med hurtigkoblinger og lettjustert kappedybde. KV 9 / 12, vanntank 13,3 liter KV 7, vanntank 13,3 liter

587 76 84-02 587 76 84-01

FC 40 F

B

Husqvarna WT 15.

C

966 70 83-01 966 70 83-02

Trykksatt vanntank.

Tanken rommer 13,3 liter og leveres komplett med en 3 m slange.

D

506 32 63-02 506 32 89-34

Støvavsugsadapter.

Ledende støvoppsamling gjør at du kan kappe uten vann. Hurtigfeste. K 3000 / K 4000 Vac attachment

Tilbehør for veggsaging.

WA 20, to 1-meters skinner og vogn Ekstra skinne Adapter K 2500 Adapter K 3600 Ring Adapter K 6500 Ring G

Trykktank med vannslange Vannslange

506 19 75-01

Leveres komplett med skinnesystem, fester og to 1-meters skinner. Kappsagen monteres enkelt på skinnene ved hjelp av en svingbolt. Egner seg til bruk med K 6500 Ring, K 3600 MK II og K 2500.

Kompakt og brukervennlig vanntank med elektrisk pumpe. Batteridrevet, 18,5 V Gardena Li-Ion akkumulatorsystem. 15 liter WT 15, 220 V WT 15, 110 V

Husqvarna FC 40.

Strømningskontroll for bruk av ulike hydraulikkilder.

523 09 50-01

Rørklemme.

Til bruk sammen med Husqvarna K 970 Ring og Chain og K 6500 Ring og Chain. Et praktisk tilbehør for å lage rette, presise kutt i betongrør. Rørklemme Adapter for K 6500 Chain Adapter for K 6500 Ring Adapter for K 970 Chain Adapter for K 970 Ring

593 35 10-01 593 36 87-02 590 70 88-02 593 36 87-01 590 70 88-03

BRUKSOMRÅDER, OVERSIKT

138

506 31 93-02 506 33 87-03 506 32 35-01 506 32 33-01 590 70 88-01

Gulv- og veggkapping.

Kapping av byggesteiner, kantsteiner og hageheller.

Mindre justeringer av vindus- og døråpninger.

Kapping i støpt betong.

Rørkapping.

Dyp saging i rørgater.


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

i

K

M

N

J

H

L

Hjulsett.

L

Til bruk sammen med Husqvarna K 760, K 770, K 970 og K 1270. Reduserer belastningen på operatøren og beskytter undersiden av maskinen ved saging i vegger og gulv. Hjulsett I

589 33 43-01

Rail kapparm.

Tilbehør for saging med styreskinne.Med slarkfrie nåle- og kulelagre. Monteres raskt på skinnene, inntil 135 mm, og gir vinkelrette snitt i alle plan. RA 10 RA 10 S J

506 22 66-11 506 22 66-12

Cut-n-Break brytejern.

Bensinkanne med spillfri tut.

Laget av slitesterk plast. Godkjent i følge UN-forskriftene. 6 liter. Bensinkanne med spillfri tut. M

505 69 80-01

Totaktsolje.

Vårt utvalg av 2-taktsoljer består av komponenter av høyeste kvalitet. Det oppfyller alle strenge krav du stiller til produktet ditt. Husqvarna totaktsolje HP, 1 liter Husqvarna totaktsolje, HP, 1 liter, doseringsflaske Oilguard-olje, 1 liter doseringsflaske Oilguard-olje, 0,1 liter N

587 80 85-10 587 80 85-11 544 97 65-01 544 97 65-02

Motorsett.

Komplett veivhus med montert veivaksel, stempel og sylinder. Cut-n-Break brytejern K

544 17 80-03 K 1260 K 970 Motor kort blokk K 970 Sylinder K 970 Sylinder* K 760 Cut-n-Break

Transportkasser.

Laget av kryssfinér med metallforsterkede kanter og hjørner. K 970, K 6500 K 1270 K 970 Ring, K 3600 MK II, K 6500 Ring K 970 Chain K 1270 Rail

506 31 08-02 575 46 53-01 575 42 28-01 575 46 51-01 575 46 53-01

576 22 39-07 588 48 71-02 586 35 10-02 588 48 71-01 585 06 14-04

* Produksjon fra 2014.

Kapping av spor for ekspansjonskjøter og reparasjon av sprekker.

Nedgraving av signalkabler.

Asfaltkapping ved veiarbeider.

Skinnekapping.

Redningssaging.

Uregelmessig dyp kapping. 139


DIAMANTVERKTØY FOR HÅNDHOLDT SAGING Husqvarna tilbyr diamantverktøy til saging i alle typer byggematerialer med alle typer håndholdte maskiner. Verktøy til spesialmaskiner som ringsager og kjedesager til standard diamantskiver til mer tilfeldige sagejobber. Diamantbladets egenskaper bestemmes av bruksområdet, materialet som skal sages, og hvilken maskin som skal benyttes. Derfor er vårt sortiment av diamantblader inndelt på ulike nivåer og tydelig merket for å gjøre det enda lettere for deg å velge optimalt blad til din type sagejobb.

Revolusjonerende diamantverktøyteknologi for suveren skjærekapasitet og slitestyrke. Med Diagrip™-teknologien blir diamantene spesialbehandlet for å posisjoneres optimalt i segmentet, slik at hver diamant jobber med maksimal effekt. Ved saging blir diamantene avdekket og brukt likt, slik at eggen fungerer jevnt og kraftig, spesielt ved arbeid i harde materialer som armert betong. Dette gir bemerkelsesverdig rask og myk saging i alle typer byggematerialer.

HASTIGHETSBRO Elite-Cut-bladene har nå en spesialkonstruert

hastighetsbro mellom segmentene. Denne konstruksjonen øker kappe­hastighet og jevnhet ytterligere med redusert sidefriksjon, redusert kjøling og forbedret støvavtrekk. Broens farge angir hvilket materiale bladet er optimert for.

GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

ELITE-CUT PRODUKT

S 25

S 35*

S 45

S 50

S 65

S 85

— —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Harde fliser, porcellanato Keramikkfliser Naturstein Herdet betong Armert betong Murstein Takstein Slitende materialer Fersk betong Asfalt Jern Støpejern

l

l

l

l

l l l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

ANBEFALT UTSTYR K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40 l l l

140

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke 

* Kan også brukes med K 770 VAC.


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

SIKKERHET OG BELEILIGHET MED SMARTERE BLADER FRA HUSQVARNA Husqvarnas

smartere blader har en rekke brukervennlige og gjenkjennelige indikatorer for å gi bedre sikkerhet og ytelse. Bladene er tilpasset med funksjoner som bruksmarkører, som sørger for at du alltid bruker rett blad til rett jobb, slitasjeindikatorer, som minimerer risikoen for klem- eller kastulykker, og en retningspil, som sørger for at bladet alltid sitter som det skal. For utleiebedrifter vil målehullet hjelpe deg med å holde oversikt over total slitasje mellom hver gangs bruk, noe som gjør det lett å vurdere når blader må skiftes ut, og hvor mye det koster totalt.

Rotasjonsretning

Brukskode

Slitasjeindikator for sideklaring Slitasjeindikator for sagsegment

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35 TURBO*

S 45

S 50

S 65 PLUS

S 85

S 35

S 50

S 50 PLUS*

S 65

S 85

l

— —

— —

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— —

l

— — —

l

l l l

— — —

— — — — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

l l l

l

l

— — —

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — —

l

l

l l l

l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40

141


GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

SAGBLADER FOR K 6500 OG HYDRAULISKE KAPPSAGER PRODUKT

S 1410

S 1420

l l l

SEGMENTFORM MATERIALE Stein Betong, hard Betong, middels hard Betong, myk Murstein Slipende byggestein

l l l

l

l l

l l l

l

l l l

— —

l l l

ANBEFALT UTSTYR K 6500, K 2500 l l l

142

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

BLADER FOR K 535i, BATTERIDREVET MOTORKAPPER PRODUKT

ELITE-CUT S 35 S BAT

VARI-CUT FR3

TACTI-CUT S 35 S BAT

ABRASIVE BLAD

SEGMENTFORM MATERIALE Harde fliser, porcellanato Keramikkfliser Naturstein Herdet betong Armert betong Murstein Takstein Metall Støpejern

l

l

l

l l

l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l l

l l

l

l l

l l

l

l l

l l

l

l l

— — — — — — —

l

l l

l

l l l

l l

l l l

ANBEFALT UTSTYR K 535i l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel  – = Anbefales ikke

Husqvarna Elite-Cut motorkapperblader. Gull-blader som er enkle å bruke selv i kraftig armert betong. Nyskapende segmentkonstruksjon for effektiv skjæring, kjøling og bortføring av slam, noe som både gir økt skjærehastighet og levetid. S25 med bevegelige turbosegmenter gir utførelse og finish av høy kvalitet. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 25 579 81 14-10 579 81 14-20 579 81 14-30

300 350 400

Formede segmenter Formede segmenter Formede segmenter – stille kjerne

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 35 579 81 15-10 579 81 15-11 579 81 15-20 579 81 15-21 579 81 15-30

300 300 350 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Bro Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15 15

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 45 579 81 16-10 579 81 16-11 579 81 16-20 579 81 16-21 579 81 16-30 579 81 16-40

300 300 350 350 400 415

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår

12 12 12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20 25,4

S 50 579 81 18-10 579 81 18-20 579 81 18-30

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Bro Bro Bro

15 15 15

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 P 582 29 80-01

415

Segmentert

Bro

12

25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-11 579 81 19-20 579 81 19-21 579 81 19-30

300 300 350 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår Dobbelt skår

12 12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 85 579 81 20-10 579 81 20-11 579 81 20-20 579 81 20-30

300 300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt Flatt Flatt Flatt

12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 25,4 /20

143


Husqvarna Vari-Cut motorkapperblader. Sølv-blader med høy sagehastighet og stor slitestyrke gir førsteklasses yteevne og lav pris per kvadratmeter. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 35 TURBO 587 90 57-01 587 90 58-01 587 90 59-01

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 586 59 55-01 586 59 55-11 586 59 55-02 586 59 55-21 586 59 55-03

300 300 350 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt

10 10 10 10 10

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt + Turbo/Flatt /Flatt +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30

300 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt /Flatt + Flatt /Flatt + Flatt /Flatt +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

Husqvarna Tacti-Cut motorkapperblader. Bronse-blader optimert for mindre krevende yrkesbruk i de fleste materialer, med en god balanse mellom ytelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 35 579 81 57-10 579 81 57-20

300 350

Helbane Helbane

Turbo Turbo

10 10

25,4/20 25,4/20

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-11 579 81 56-20 579 81 56-22 579 81 56-30

300 300 350 350 400

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flat Flat Flat Flat Flat

13 13 13 13 13

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 50 579 81 64-10 579 81 64-11 579 81 64-20

300 300 350

Segmentert Segmentert Segmentert

Flat Flat Flat

10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20

300 350

Formede segmenter Formede segmenter

Turbo/ Flatt + Turbo/ Flatt +

10 10

25,4/20 25,4/20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20

300 350

Segmentert Segmentert

Flatt + Flatt +

10 10

25,4/20 25,4/20

Husqvarna diamantsagblader til K 6500 og hydrauliske kappsager. Gull-blader gir optimal kappehastighet i hard og kraftig armert betong. Fås også i Pre-Cut-versjoner.

144

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANNSPOR

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 1410 DIAGRIP™ 583 80 06-01

415

Smale

40

3,0

10 +2

25,4

S 1420 DIAGRIP™ 589 29 75-01

415

Smale

40

3,0

10 +2

25,4

S 1410 PRE-CUT DIAGRIP™ 583 80 06-02 415 583 80 06-03 415

Smale Smale

40 40

4,2 6,0

10 +2 10 +2

25,4 25,4

S 1420 PRE-CUT DIAGRIP™ 589 29 75-02 415

Smale

40

4,2

10 +2

25,4


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

Husqvarna Elite-Cut-blader til batteridrevet motorkapper. Blad på Gull-nivå med høy skjærehastighet, god slitestyrke, lite vibrasjon og stille kjerne, perfekt for intensiv profesjonell bruk PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

FUNKSJON

S 35 S BAT 230 12 22.2 596 82 66-01

230

Bevegelige segmenter

Turbo

22,2

Stillegående

AKSELHULL, MM

FUNKSJON

22,2

Til flerbruk

Husqvarna Vari-Cut FR3-blader til batteridrevet motorkapper. Redningsblad med vakuumloddet diamantkant som er spesielt utformet for å kunne kappe gjennom alle bygge- og kjøretøymaterialer med høyeste hastighet. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VARI-CUT FR3 574 85 38-01

230

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØYDE, MM

Husqvarna Tacti-Cut-blader til batteridrevet motorkapper. Blad på Bronse-nivå som gir den optimale balansen mellom skjærehastighet, slitestyrke og pris for sporadiske brukere. Lite vibrasjon og stille kjerne. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

FUNKSJON

S 35 S BAT 230 10 22.2 596 52 03-01

230

Helbane

Turbo

22,2

Stillegående

Husqvarna abrasive blader. Høyverdige abrasive sagblader, spesialutviklet for bruk med håndholdte kappemaskiner. Kapper praktisk talt alle materialer. Et godt valg for kapping i stål og andre metaller. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

AKSELHULL, MM

MATERIALE

504 00 01-01 504 00 01-02 504 00 02-01 504 00 02-02 504 00 02-03 504 00 03-03 504 00 04-01 504 00 04-02 504 00 05-01 504 00 05-02 504 00 05-03 504 00 07-01 504 00 07-03 504 00 08-03 504 00 10-03 596 82 67-01

300 300 350 350 350 400 300 300 350 350 350 400 400 350 400 230

20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 25,4 20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 20,0 25,4 25,4 25,4 22,23

Stein Stein Stein Stein Stein Stein Stål Stål Stål Stål Stål Stål Stål Skinner Skinner Stål

145


DIAMANTVERKTØY FOR SPESIELLE BRUKSOMRÅDER Husqvarna har lang tradisjon for å utvikle diamantverktøy for spesielle sageformål som krever brukere med spesielle ferdigheter. Våre innovasjoner innenfor håndholdt kapping omfatter våre ­ ring­sager, kjedesag og Cut-n-Break-verktøy, med kappedybde opp til 400 mm. R 1400-seriens ringsagblader har D ­ iagrip™-teknologien som gir dette ringbladet svært høy kappehastighet, lang levetid og et mykt skjær.

GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

ELITE-RING PRODUKT

VARI-RING

R 10

R 20

R 45

R 20

l l l

l l

l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l

l

l

— — —

— — —

— — —

RINGSAGBLADER

SAGBLADER FOR CUT-N-BREAK

R 45

R 70

PRE-CUT

FR3

EL 10 CNB

EL 35 CNB

EL 70 CNB

l l

l

l

l l

l l

l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l

l l l

l l

l

l

l l l

— — —

l l l

l l l

l

l l

l

— — — — —

l

l

l l l

l l

l

l l l

l

l

l l l

— — —

— — —

l l l

l l

l

— —

— —

l l l

l

l l l

— —

— —

SEGMENTFORM MATERIALE Stein Betong, hard Betong, middels hard Betong, myk Murstein Slipende byggestein Jern Støpejern

l l l

ANBEFALT UTSTYR K 970 Ring, K 6500 Ring, K 3600 MK II

146

K 4000 Cut-n-Break


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

DIAMANTKJEDER PRODUKT

PRO 45

PXC 45

ELC 45

ELC 70

SLC 45

— —

l l

SEGMENTFORM MATERIALE Stein Betong, hard Betong, middels hard Betong, myk Murstein Slipende byggestein

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l

l l l

l

l

l l l

l

ANBEFALT UTSTYR K 6500 Chain, K 970 Chain l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

147


Husqvarna diamantsagblader for ringsager. En serie gull- og sølv-blader med selvslipende segmenter, konstruert for å gi et friskjæringsverktøy der bladets rotasjonsretning ikke spiller noen rolle. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

ELITE-RING R 10 583 80 23-01 593 72 77-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

ELITE-RING R 20 587 02 42-01 593 72 79-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

ELITE-RING R 45 587 02 43-01

370

33

4,2

9

VARI-RING R 20 574 83 63-01 596 80 79-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

VARI-RING R 45 574 83 63-02

370

33

4,2

9

VARI-RING R 70 574 83 63-03

370

33

4,2

9

PRE-CUT RING BLADE 583 80 23-02 593 72 77-02

370 430

33 33

6,0 6,0

9 13

VARI RING FR 3 574 47 87-02 593 72 76-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

Husqvarna diamantsagblader for Cut-n-Break maskiner. Gull-blader for trinnvis kapping gjennom vegger på opptil 400 mm, med svært lav diamantverktøykostnad. PRODUKTNUMMER

SEGMENTLENGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØYDE, MM

ANTALL BLADER

EL 10 CNB 574 83 62-01

40

2,4

8,5

2

EL 35 CNB 574 83 62-02

40

2,4

8,5

2

EL 70 CNB 574 83 62-03

40

2,4

8,5

2

Husqvarna diamantkjeder og sverd til kjedesager En serie professional, premium og quality kjeder for saging i armert betong og annet byggemateriale med ulik hardhet.

148

PRODUKTNUMMER

KJEDEDELING, TOMMER

KJEDE/SVERDLENGDE, MM/TOMMER

ANTALL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 45 588 15 04-01 588 15 04-02

0.444 0.444

300/12 400/16

25 29

5,7 5,7

PXC 45 590 32 98-01

3/8

350/14

32

5,7

ELC 45 590 32 99-01

3/8

350/14

32

5,7

ELC 70 590 33 00-01

3/8

350/14

32

5,7

SLC 45 590 33 01-01

3/8

350/14

32

5,7

SVERD 300 mm /12" (0.444") 350 mm /14" (3 /8") 400 mm /16" (0.444")

587 78 14-01 506 34 62-14 587 78 14-02

KJEDETILBEHØR Reparasjonskit for kjedesegmenter (0.444") Reparasjonssett for kjedelenker (0.444") Reparasjonssett for kjedesegmenter (3/8") Reparasjonssett for kjedelenker (3/8")

588 10 68-11 588 10 68-12 531 10 11-94 531 10 11-95


HÅNDHOLDT MOTORKAPPING

VAKUUMLODDET RESCUE-BLAD Spesielt bergingssagblad med vakuumloddet diamantkant, i stand til å sage gjennom alle bygge- og kjøretøymaterialer med høyeste kappehastighet.

REDNINGSSAGBLADER PRODUKT

VARI-CUT FR3

SEGMENTFORM MATERIALE Herdet betong Armert betong Murstein Takstein Slitende materialer Fersk betong Asfalt Jern Støpejern

l l l l l l l l l l l l l

ANBEFALT UTSTYR K 970 Rescue, K 770 Rescue

Husqvarna Rescue blader. Et lag med vakuumloddede diamanter gir bladet enestående skjæreegenskaper, og bladet er egnet for skjæring i de fleste materialer man kan støte på i en nødssituasjon. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

AKSELHULL, MM

BLADGEOMETRI

VARI-CUT FR3 574 85 39-01 574 85 40-01 574 85 41-01

300 350 400

25,4/20,0 25,4/20,0 25,4/20,0

Segmentert Segmentert Segmentert

149


DIAMANTVERKTØY TIL VINKELSLIPERE Våre diamantverktøy til vinkelslipere er utviklet på grunnlag av vår lange erfaring som er preget av stadige innovasjoner og forbedringer. Elite-Cut-blader gir maksimal kappehastighet og levetid, mens Vari-Cut-blader er utviklet spesielt for profesjonelle brukere som ønsker valuta for pengene og god yteevne. Tacti-Cut-blader er gode supplement til professional-bladene og gir høy kappehastighet med god balanse mellom investering og yteevne. Husqvarna Resque-blader er utviklet for kapping av en rekke typer materiale uten å måtte bytte blad. Må kun brukes av brukere som har fått opplæring. Husqvarnas slipekopper leveres i alle nødvendige kornstørrelser for et stort antall bruksområder.

HASTIGHETSBRO Elite-Cut-bladene har nå en spesialkonstruert hastighetsbro mellom

segmentene. Denne konstruksjonen øker kappehastighet og jevnhet ytterligere med redusert sidefriksjon, redusert kjøling og forbedret støvavtrekk. Broens farge angir hvilket materiale bladet er optimert for.

GULL SØLV BRONSE Se side 16 for nærmere informasjon.

ELITE-CUT PRODUKT

S 6

S 25

S 35

S 45

S 50

S 65

S 4

S 6

S 25

l l l

l

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

— — —

l l l

l l

— — —

l l l

l

— —

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

— — — —

l

l

l l

l

l l l

— — —

— — —

— — —

— — —

— — — —

— — — —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Harde fliser, porcellanato Keramikkfliser Naturstein Betong Murstein Slitende materialer Mørtelriving Jern Støpejern l l l

150

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

– = Anbefales ikke

l

l

l


DIAMANTVERKTØY FOR VINKELSLIPERE

VARI-GRIND PRODUKT

G 35

MATERIALE Naturstein Betong, myk Betong, middels hard Betong, hard Murstein l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

G 45

TACTI-GRIND G 50

G 65

G 45

G 50

G 65

l

l

l l

l

l

l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l

l

l l

l l

l

l l

l l

– = Anbefales ikke

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35

S 45

S 50

S 65

S 90

FR3

S 4

— —

— —

l l l

— — —

l

— — —

— — —

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l

l l l

l

l l

l

l l l

— — — — — —

l

l l

l l l

— — —

— — —

l l l

l

— —

l l l

— — — —

l

— — —

— — —

— — —

— — —

l l l

S 35 TURBO

S 50

S 65

l l

l l l

l l

— —

— — —

151


Husqvarna Elite-Cut vinkelsliperblader. Gull-blader som gir maksimal kappehastighet og levetid. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 6 579 81 88-30 579 81 88-40

115 125

Helbane Helbane

Flatt Flatt

10 10

22,2 22,2

S 25 579 80 44-30 579 80 44-40 579 80 44-80

115 125 230

Formede segmenter Formede segmenter Formede segmenter

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

22,2 22,2 22,2

S35 579 80 45-80

230

Segmentert

Bro

15

22,2

S 45 579 80 50-80

230

Segmentert

Bro

15

22,2

S 50 579 80 47-30 579 80 47-40 579 80 47-50 579 80 47-60 579 80 47-80

115 125 150 180 230

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Bro Bro Bro Bro Bro

12 12 12 12 15

22,2 22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 80 51-80

230

Segmentert

Bro

15

22,2

Husqvarna Vari-Cut vinkelsliperblader. Sølv-blader med høy kappehastighet og stor slitestyrke i alle materialer.

152

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 4 579 81 89-30 579 81 89-40

115 125

Helbane Helbane

Flatt Flatt

10 10

22,2 22,2

S 6 582 21 11-30 582 21 11-40 582 21 11-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 25 579 80 72-30 579 80 72-80

115 230

Formede segmenter Formede segmenter

Turbo Turbo

10 10

22,2 22,2

S 35 579 80 73-30 579 80 73-40 579 80 73-80

115 125 230

Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 45 579 80 75-80

230

Segmentert

Turbo/Flatt

10

22,2

S 50 579 80 79-30 579 80 79-40 579 80 79-50 579 80 79-60 579 80 79-80

115 125 150 180 230

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt Turbo/Flatt

10 10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 80 80-80

230

Segmentert

Turbo/Flatt /Flatt +

10

22,2

S 90 579 80 81-40

125

Segmentert

Flatt

10

22,2

FR3 RESCUE 577 10 36-01 574 85 37-01 574 85 38-01

115 125 230

Segmentert Segmentert Segmentert

— — —

— — —

22,2 22,2 22,2


DIAMANTVERKTØY FOR VINKELSLIPERE

Husqvarna Tacti-Cut vinkelsliperblader. Bronse-blader optimert for mindre intensiv profesjonell kapping i de fleste materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

S 4 579 81 96-30 579 81 96-40 579 81 96-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Flatt Flatt Flatt

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 35 579 82 04-30 579 82 04-40 579 82 04-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 50 579 81 92-30 579 81 92-40 579 81 92-60 579 81 92-80

115 125 180 230

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt Flatt Flatt Flatt

10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 82 05-30 579 82 05-40 579 82 05-80

115 125 230

Formede segmenter Formede segmenter Formede segmenter

Turbo/Flatt + Turbo/Flatt + Turbo/Flatt +

9 9 9

22,2 22,2 22,2

Husqvarna Vari-Grind slipekopper. Sølv slipekopper til profesjonell bruk, gir effektiv sliping i alle materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØYDE, MM

KOBLING

KOPPGEOMETRI

G 35 579 82 11-01 579 82 11-30 579 82 11-40 579 82 11-50 579 82 11-60

100 115 125 150 180

5 5 5 5 5

22,2/M14 22,2/M14 22,2/M14 19,0 22,2

Vifte Vifte Vifte Vifte Vifte

G 45 579 82 13-30 579 82 13-40 579 82 13-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M14 22,2/M14 22,2

Enkel rekke Enkel rekke Enkel rekke

G 50 579 82 14-30 579 82 14-40 579 82 14-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M14 22,2/M14 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 579 82 15-30 579 82 15-40 579 82 15-60

115 125 180

5 5 5

22,2/M14 22,2/M14 22,2

Dobbel rekke Dobbel rekke Dobbel rekke

Husqvarna Tacti-Grind slipekopper. Bronse slipekopper utviklet til mindre intensiv bruk, med god valuta for pengene. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØYDE, MM

KOBLING

KOPPGEOMETRI

G 45 582 23 89-30 582 23 89-40 582 23 89-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Enkel rekke Enkel rekke Enkel rekke

G 50 582 24 22-30 582 24 22-40 582 24 22-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 582 24 23-30 582 24 23-40 582 24 23-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Dobbel rekke Dobbel rekke Dobbel rekke

153


LAGET FOR Å PRESTERE. KLAR TIL Å LEVERE. Husqvarnas serie med batteridrevne produkter er alltid tilpasset oppgaven. Motoren og batteriet har blitt optimalisert for hver enkelt maskin for å gi den best mulige kombinasjonen av komfort, balanse og ytelse. Og siden det å lade er mye billigere enn å fylle opp en bensintank, får du raskt igjen for investeringen din i batteridrevet utstyr fra Husqvarna.   Alle batterier og motorer er utviklet og testet av Husqvarna, og de gir pålitelighet og ytelse i all slags vær og under alle slags forhold. Alle viktige deler er innkapslet, noe som gjør at maskinene er regn- og støvbestandige og kan holdes i gang helt til jobben er gjort.

PERFEKT KAPPING PÅ EN NY MÅTE Husqvarnas batteridrevne motorkapper er så praktisk som den kan få blitt. Den gir deg kraften du trenger til rask og enkel kapping der det trengs – uten ledninger eller behov for tilgang til strømnettet. Den batteridrevne motorkapperen er det perfekte valget for landskapsarkitekter og vil være et utmerket tilskudd til redskapsparken din.

TAUFESTE Et taufeste som kan felles ned, er innebygd i bakke­ støtten for å gi størst mulig bekvemmelighet.

BATTERIDREVNE BLADER Indikatorene har blitt tilpasset for K 535i for å gi høy skjærehastighet og minimalt med forstyrrelser og slitasje. Motorkapperen kan også utstyres med slipeskiver på opptil 3 mm.

154

SMART BATTERIPLASSERING Plassering av batteriene på siden gir maksimal avkjøling og minimalt med slam- og støvoppsamling.


BATTERIDREVNE PRODUKTER

PERFEKT BALANSE

ELEKTRISK BLADSTANS

Den sentrale plasseringen av bladet gir økt stabilitet og kontroll sammenlignet med vanlige vinkelslipere.

For å gi økt sikkerhet og gjøre produktet enklere å bruke kan bladet gå fra full hastighet til stillstand på 3,1 sekunder.

ERGONOMISKE HÅNDTAK Håndtakene er spesielt utformet for å være komfortable og gir større kontroll og sikkerhet mens du kapper.

INTUITIVT TASTATUR

VÅT- OG TØRRKAPPING

For å gi deg best mulig kontroll er det intuitive tastaturet designet for hurtigkommandoer, og det har også en savE™-funksjon.

K 535i kan brukes til både våt- og tørrkapping. Du kan raskt og enkelt sette på tilbehør for våtkapping, for eksempel WT 15.

KLARGJORT FOR TILKOBLING Hvis du setter inn et Bluetooth-batteri, kan motorkapperen kobles til og overføre statusdata til, for eksempel, Husqvarna Fleet Services™.

BATTERI*

LETT OG ENKEL Å MANØVRERE Den slanke designen og den lave vekten på bare 3,5 kg gjør K 535i enkel å løfte, kontrollere og manøvrere under bruk.

BLi200 BLi300

KAPPEKAPASITET HAGEHELLER AV BETONG, 40 MM

TAKSTEIN

GRANITT, 70 MM

GULVFLISER, 7 MM

20 stk. 40 stk.

85 stk. 165 stk.

6 stk. 10 stk.

140 stk. 240 stk.

*Disse tallene er kun veiledende og vil kanskje ikke være nøyaktige i alle situasjoner.

155


NYHET

BATTERIDREVET MOTORKAPPER

K 535i

BATTERIDREVNE MOTORSAGER

T 535i XP®

535i XP®

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

Spenning, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vekt (uten batteri og skjæreutstyr), kg Kjedehastighet, maks. effekt, m/s Kjededeling, tommer Anbefalt sverdlengde, min.–maks., cm  Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A) Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/bakre håndtak, m/s²*

2,4 20 3/8" 25–35 93 106 2,0/2,4

2,6 20 1/4", 3/8" 25–35 93 106 2,5/2,8

967 89 38-12

967 89 39-14

Spenning, V Motortype Vekt (uten batteri og skjæreutstyr), kg Blad, mm Skjæredybde, mm Våtkappesett savE™ Elektrisk retarderbrems Taufeste Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A) Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/bakre håndtak, m/s²*

36 BLDC (børsteløs) 3,5 230 76 Integrert l l l

98,5 109,5 2,1/2,5

ARTIKKELINFORMASJON

ANBEFALT UTSTYR WT 15, sugetilsats, støvavtrekk S 13, S 26

* med BLi300

ARTIKKELINFORMASJON 967 79 59-01

* med BLi300

BATTERIDREVNE BLÅSERE

550iBTX

530iBX

525iB

320iB Mark II

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

Li-ion

Li-ion

Spenning, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vekt (uten batteri), kg Lufthastighetsøkning, m/s Luftstrøm i røret, m³/min Lydeffektnivå Lwa, dB(A) Lydtrykknivå, dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq) håndtak, m/s²*

6,3 67 12,7 n/a 76,6 n/a

2,9 56,2 12,4 91 77,6 0,4

2,4 56 11,6 98 82 0,5

2,4 54 10,8 96 81 0,7

967 68 11-02

967 94 14-02

967 91 55-02

967 91 54-02

ARTIKKELINFORMASJON

* med BLi300

Du ser her bare et utvalg av produktene. Du finner hele serien på www.husqvarnacp.com

156


BATTERIDREVNE PRODUKTER

120i

BATTERIDREVNE SKOGSRYDDESAGER /  STANGSAGER

Li-ion 36 BLDC (med børste) 2,9 11,5 3/8" 30 97 101 3,5

967 09 82-01

530iPX

530iPT5

530iP4

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

Li-ion

Spenning, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vekt (uten skjæreutstyr), kg Kjedehastighet, maks. effekt, m/s Kjededeling, tommer Anbefalt sverdlengde, min.–maks., cm Lengde, utfelt, med skjæreutstyr, cm Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A) Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/ bakre håndtak, m/s²*

3,1 20 3/8 25–30 180 96 101 1,2/2,6

5,0 20 3/8, 1/4 25–30 400 83 98 1,0/1,2

3,4 20 3/8, 1/4 25–30  250 88 98 1,0/0,9

967 88 51-10

967 88 48-10

967 88 47-10

ARTIKKELINFORMASJON

* med BLi300

BATTERIDREVNE HEKKSAKSER

520iHE3

520iHD60

BATTERIDREVET RYDDESAG/TRIMMER

520iRX

520iLX

Li-ion

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

36 36 36 BLDC (børsteløs) PMDC (4 børster) PMDC (4 børster)

Spenning, V Motortype

36 36 BLDC (børsteløs) BLDC (børsteløs)

4,15 55 226 32 4000 84 3,5/2,5

3,9 70 127 32 4000 94 2,3/3,5

3,8 60 117 32 4000 94 1,6/2,5

Vekt (uten batteri), kg Rørdiameter, mm Klippediameter, cm Lydtrykknivå ved brukerens øre, dB(A) Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), venstre/ høyre håndtak, m/s²* Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/ bakre håndtak, m/s²*

3,8 24 40 76,1 96 1,2/0,7

3,0 24 40 76,1 96 —

1,2/0,7

967 91 58-11

967 91 57-02

967 91 56-02

ARTIKKELINFORMASJON 967 91 62-02

967 91 61-11

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype

Li-ion

Spenning, V Motortype Vekt (uten batteri), kg Lengde på klippeaggregat, cm Lengde, utfelt, med skjæreutstyr, cm Tannavstand, mm Skjærehastighet, kutt/min Lydeffektnivå, garantert (LWA), dB(A) Ekvivalent vibrasjonsnivå (ahv, eq), fremre/ bakre håndtak, m/s²*

520iHD70 Li-ion

ARTIKKELINFORMASJON

* med BLi300 * med BLi300

157


RASK LADING. LANGVARIG YTELSE. Husqvarnas BLi-batterisystem er det mest fleksible som finnes på markedet i dag, og det har en enestående ytelse. Bare lad opp, plugg inn og slå på for å få topp ytelse uten tap av kraft. Batteriene er alltid klare til bruk.   Husqvarnas ladere er selvsagt konstruert for å holde deg og det batteridrevne utstyret ditt gående. Laderne våre har en smart ladealgoritme som gjør at batteriene lades opp til 80 % på bare en halv time – før de fortsetter med de siste 20 prosentene.

BATTERIER

BLi950X

BLi550X

BLi300

BLi200

BLi100

BLi20

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Batteritype Batterispenning, V Kapasitet, Ah Energi, Wh Vekt, integrert, kg Vekt, ryggsekk uten sele, kg Vekt, ryggsekk med sele, kg Ladestatusindikator Ladesykluser (opptil)

Li-ion 36 31,1 1120 — 7 8,5 4-LED 1500

Li-ion 36 15,6 562 — 5,5 7,1 4-LED 1500

Li-ion 36 9,4 338 1,9 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 5,2 187 1,3 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 2,6 94 0,9 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 4,0 144 1,2 — — 3-LED 600

967 96 46-01

967 96 45-01

967 96 43-01

967 96 41-01

967 96 39-01

967 96 38-01

ARTIKKELINFORMASJON

LADERE

QC500

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg 1,4 Ladeeffekt, W 500 Spenning, V 100–240

QC330

QC80F

VI600F, SPENNINGSOMFORMER

1,4 330 100–240

0,6 80 12

— — —

967 96 49-01

967 96 48-01

967 96 51-01

ARTIKKELINFORMASJON 967 96 50-01

Husqvarna-batteri TILBEHØR 1 Batteriveske 2 Systainer, liten 2 Systainer, stor 3 BLi-beholder

585 37 18-01 585 42 87-01 585 42 88-01 590 77 72-01 2 Systainer 1 Batteriveske 3 BLi-beholder

158


BATTERIDREVNE PRODUKTER

HVOR LENGE VARER BATTERIET? Arbeidstiden med et fulladet batteri varierer ut fra tre forhold: kapasiteten til batteriet, hvilken maskin batteriet brukes med, og om du utfører lett eller tung klipping/trimming. Diagrammet viser en beregning av driftstiden du kan forvente fra det batteridrevne Husqvarna-utstyret ditt i ulike arbeidssituasjoner.   Ladetiden for et helt utladet batteri avhenger av kapasiteten til batteriet og hvilken lader du bruker. I mange tilfeller er ladetiden kortere enn arbeidstiden. I og med at du har to batterier tilgjengelig, betyr dette at du kan jobbe kontinuerlig – med ett batteri i bruk og et annet til lading.

LADETID FOR ULIKE BATTERIER OG LADERE BATTERI

QC500 LADENIVÅ

LADESYKLUSER

QC330 LADENIVÅ

QC80F LADENIVÅ

BLi950X

1500

1 t 40 min

2 t 55 min

3t

4 t 5 min

BLi550X

1500

1t

1 t 25 min

1 t 40 min

2 t 5 min

BLi300

1500

35 min

1t

55 min

1 t 20 min

4t

4 t 20 min

BLi200

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

2 t 25 min

2 t 40 min

BLi100

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

1 t 5 min

1 t 25 min

BLi20

600

25 min

40 min

25 min

40 min

1 t 50 min

2 t 10 min

ARBEIDSTID PÅ ÉN LADING BATTERI

535i XP®

T 535i XP®

120i

SNEKKER- GREN­ STOK­ GREN­ ARBEID KUTTING KAPPING KUTTING

530iPX 530iPT5/ 530iP4

520iRX/520iLX

520iHE3/520iHD70/ 520iHD60

550iBTX

530iBX* / 525iB / 320iB MARK II

RYDDING

GREN­ KUTTING

LETT

TUNGT

LETT

TUNGT

LETT

TUNGT

LETT

TUNGT

BLi950X

18 t 40 min

7t 30 min

3t 20 min

13 t

3t

8t 15 min

11 t 30 min

8t 15 min

4t 15 min

12 t 30 min

6t

1t 45 min

1t

3t 30 min

1t 45 min

BLi550X

9t 20 min

3t 45 min

1t 45 min

6t 30 min

1t 30 min

4t 15 min

5t 45 min

4t 15 min

2t

6t 15 min

3t

50 min

30 min

1t 45 min

45 min

BLi300

5t 30 min

2t 15 min

1t

4t

2t 30 min

3t 30 min

2t 30 min

1t 15 min

3t 45 min

1t 45 min

1t

35 min

BLi200

3t

1t 15 min

35 min

2t 15 min

45 min

1t 20 min

2t

1t 20 min

40 min

2t

1 t 

35 min

15 min

BLi100

1t 30 min

40 min

15 min

1t

40 min

50 min

40 min

20 min

1t

30 min

20 min

10 min

BLi20

2t 30 min

1t

25 min

1t 45 min

35 min

1t

1t 30 min

1t

30 min

1t 30 min

50 min

30 min

15 min

Driftstidene er maksimaltider og beregnet ut fra arbeid med savE™-funksjonen: faktisk arbeid, grunnleggende vedlikehold og bevegelse/klatring nødvendig for generell drift. *Krever BLi-ryggsekkbatterier.

Beste alternativ

159


ROBUSTE, PÅLITELIGE BORDOG FLISSAGER, BYGD FOR Å MØTE ARBEIDSDAGENS UTFORDRINGER Husqvarna bordsager er effektivt, svært portable og lette å bruke, enten du kapper store mursteiner eller små fliser. For oss er det like viktig at materiale, maskin og diamantverktøy passer perfekt sammen. Dette betyr at du alltid skjærer med presisjon.

PÅLITELIG Den kraftige og pålitelige motoren gir førsteklasses produktivitet og lang levetid.

ROBUST Rammen i ett stykke

med integrerte transportskinner gir høy grad av stivhet og lengre produktlevetid.

Sortiment, oversikt. Utvalget av Husqvarna bordsager består av 8 modeller optimalisert for ulike bruksområder.

MURSAGER Husqvarnas mursager er utviklet for effektiv og presis saging av alle typer murstein og byggesteiner. Deres solide, stive konstruksjon gjør dem tilstrekkelig stabile til å sage store, tunge blokker. Transport, rigging og håndtering ­utføres enkelt av én person.

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

1000

TS 100 R

1000

900

MAKS. SAGELENGDE

800

[mm]

700

700

700

695

600 0

MAKS. SKJÆREDYBDE

100

100

[mm]

200 230

160

80

105


BORDSAGING OG FLISSAGING

ALLSIDIG SAGING Med TS 60 kan du profil-,

gjærings- og diagonalsage.

HUSQVARNA TS 60 er utstyrt med et innovativt og patentert

vannoppsamlingssystem som gjør at at vann og slam blir værende i vognsporet og resirkuleres under sagingen. Takket være vannet som renner gjennom sporet i vognen begrenses slam til et minimum, og området rundt sagen holdes rent og uten vannsprut.

FLISESAGER Husqvarnas flisesager er utviklet for

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

effektiv og presis saging av fliser av alle typer og dimensjoner. De er utstyrt med brukervennlige styringsanordninger for vinkelsaging med høy presisjon. Transport, rigging og håndtering utføres enkelt av én person.

TS 60

1000

900

800 730

726

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

700

660 600 0 46

50

40 78

100 200

161


BORDSAGER

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

TS 100 R

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, W Spenning, V Takt, Hz Akselturtall, o /min Maks. sagbladdiameter, mm Maks. sagedybde, mm Maks. sagelengde, mm Akselstørrelse, mm Mål (L × W × H), mm Vekt, kg

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 400 125 /230 700 25,4 1120 × 600 × 600 96,0

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 350 100 700 25,4 1120 × 600 × 600 92,0

2200 230 /400 50 2800 300 (350) 80 (100) 695 25,4 1120 × 600 × 600 82,0

2200 230 /400 50 2800 350 105 1000 25,4 1400 × 840 × 1400 106,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

4

2

l

l

l

l

— — —

— — — — — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — — —

965 14 81-01, 230 V, 1-fase, høykvalitetsblad 965 14 81-07, 110 V, 1-fase, høykvalitetsblad

965 14 80-01, 230 V, 1-fase, høykvalitetsblad 965 14 80-03, 110 V, 1-fase, høykvalitetsblad

965 15 46-01, 230 V, 1-fase 965 15 46-04, 230 V, 1-fase, høykvalitetsblad 965 15 46-03, 230 V, 1-fase, høykvalitetsblad

FUNKSJONER Spenningsløs utløserbryter Hode som kan reguleres i høyden Leddnøkkel til bladaksel Rett kappeskinne Vannpumpe Elektrisk pumpe med hurtigkobling Transporthjul Styreskinne for diagonalskjær Bladflens med hurtigfeste Slamoppsamlingskar Sideforlengelse for sagbord Sammenleggbare bein Halvautomatiske sammenleggbare bein Bladinnstilling 300–350 mm Bladinnstilling 300, 350 og 400 mm

l

— — — — l

ARTIKKELINFORMASJON

162

965 15 40-02, 230 V, 1-fase, høykvalitetsblad


BORDSAGING OG FLISSAGING

FLISSAGER

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

TS 60

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, W Spenning, V Takt, Hz Maks. sagbladdiameter, mm Maks. sagedybde, mm Maks. sagelengde, mm Akselstørrelse, mm Mål (L × W × H), mm Vekt, kg

750 115 /230 50 230 46 /37* — 25,4 630 × 520 × 330 16,5

1000 115 /230 50 230 50 /100 730 25,4 1060 × 575 × 600 47,0

800 230 50 200 40 660 25,4 950 × 480 × 490 41,0

1800 230 50 254 78/45* 726 16 932 × 700 × 468 36,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

965 15 36-01, 230 V 965 15 36-02, 115 V

965 15 38-02, 230 V 965 15 38-01, 115 V

965 15 37-01, 230 V

966 61 07-02, 230 V

FUNKSJONER Leddnøkkel til bladaksel Styreskinne for diagonalskjær Justerbar kappeskinne Vannpumpe Hode som kan reguleres i høyden Sideforlengelse for sagbord Inkludert helbaneblad ARTIKKELINFORMASJON

* Ved 45° gjæringssaging.

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 163


164


BORDSAGING OG FLISSAGING

4 Komplett styreskinne og styreskinne for diagonalskjær

1 Hurtigkoblingsmutter for blad, for enkel installasjon av bladet

2 Styreskinne for diagonalskjær for TS 300 E

3 Styreskinne for diagonalskjær for TS 73 R

9 Sammenleggbart understell for lettere arbeidsforhold

5 Slipekloss, 2 sider

6 Differensial strømledning

7 Sidestøtte

Husqvarna TS 400 F. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Hurtigkoblingsmutter for sagblad 2 Styreskinne for diagonalskjær 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA 10 Laserpekersett Plugg til tank Vannpumpe, 230 /400 V Vannpumpe, 110 V

543 04 33-57 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 540 06 62-01 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04 543 04 59-00

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 04 34-50

Husqvarna TS 100 R. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA Plugg til tank Vannpumpe, 230 /400 V Skrunøkkel, bladmutter

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 2 Styreskinne for diagonalskjær 4 Komplett styreskinne 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA 9 Understell

501 17 99-01 543 04 62-73 543 04 62-74 543 05 91-20 543 04 14-10 543 07 20-29

Husqvarna TS 73 R. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 3 Styreskinne for diagonalskjær 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA 7 Sidestøtte Plugg, vanntank Vannpumpe, 230 V Vannpumpe, 115 V Skrunøkkel, bladmutter

543 07 20-02 543 06 98-41 543 05 91-20 543 04 14-10 544 94 53-01 543 04 60-51 587 49 22-02 587 49 22-05 543 04 58-95

Husqvarna TS 66 R.

Husqvarna TS 300 E. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 2 Styreskinne for diagonalskjær 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA Plugg til tank Vannpumpe, 230 /400 V Skrunøkkel, bladmutter

10 Laserpekersett (TS 400 F)

Husqvarna TS 230 F.

Husqvarna TS 350 E. TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 2 Styreskinne for diagonalskjær 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA Plugg til tank Vannpumpe, 230 /400 V Vannpumpe, 110 V Skrunøkkel, bladmutter

8 Hjul til stativ

543 85 01-75 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 06 64-23

TILBEHØR OG RESERVEDELER 1 Bladmutter 5 Slipekloss, 2 sider 6 Differensial strømledning, PRCD, 1-fase, 16 A – 30 mA Vannpumpe

543 85 03-28 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 05-03

Husqvarna TS 60. TILBEHØR OG RESERVEDELER 5 Slipekloss, 2 sider 8 Hjul til stativ Vannpumpe, 230 V Vannpumpe, 120 V

543 05 91-20 577 94 71-01 577 52 01-05 525 82 56-03

For komplett oversikt over reservedeler, se Illustrert deleliste på våre nettsider.

165


DIAMANTSAGBLADER TIL BORDSAGER OG FLISSAGER Dette profesjonelle sortimentet er utviklet for intens bruk. Det er optimert for ekstra krevende arbeidsmiljøer og materialer fra harde keramikkfliser til murstein og tegl som er svært slitende og har lav tetthet. Egenskapene utgår fra våre globale erfaringer fra tunge arbeidsoppgaver. Bladsortimentet har flere bladstammer med lavt støynivå. Den spesialkonstruerte stålstammen reduserer støynivået med 50 % sammenlignet med vanlige blader og anbefales sterkt av både brukerne og omgivelsene.

GULL Se side 16 for nærmere informasjon.

ELITE-CUT PRODUKT

GS 2

GS 50

— l l l

— —

l l l

l

l l

l

SEGMENTFORM MATERIALE Glassfliser Harde fliser, porcellanato Keramikkfliser Granitt, hard Marmor Granitt, myk Betong Murstein Slitende materialer

l l

l

l l

l l

— — —

l l l l l l l l

ANBEFALT UTSTYR TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Akseptabel 

TS 400 F, TS 350 E, TS 300 E

– = Anbefales ikke

Husqvarna Elite-Cut bordsagblader. Profesjonelle flise- og murblader med et svært stort bruksområde for de fleste typer materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

BLADGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØYDE, MM

AKSELHULL, MM

ANNET

GS 1 579 80 32-60 579 80 32-80

180 230

Helbane Helbane

Flatt Flatt

10,0 10,0

25,4 25,4

— —

GS 2 579 80 34-60 579 80 34-70 579 80 34-80 579 80 34-90 579 79 81-10 579 79 81-20

180 200 230 250 300 350

Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane

Flatt Flatt Flatt Flatt Flatt Flatt

10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Stille kjerne Stille kjerne Stille kjerne Stille kjerne Stille kjerne Stille kjerne

GS 50 579 80 4110 579 80 41-20 579 80 41-30 579 80 41-60 579 80 41-70 579 80 41-80 579 80 41-90

300 350 400 500 600 900 1000

Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert Segmentert

Flatt Flatt Flatt Flatt Flatt Flatt Flatt

12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 60,0 60,0

Stille kjerne Stille kjerne Stille kjerne — — — —

Bladdiametere er nominelle.

166


BORDSAGING OG FLISSAGING

167


HØYEFFEKTIVE, KOMPAKTE ROBOTER FOR SIKKER RIVING Våre fjernstyrte rivingsroboter ligger i forkant når det gjelder rivingsmaskiner, med høy effekt, lav vekt og funksjonell design. De er det åpenbare valget for deg som vil ha en maskin som er enkel å manøvrere, men samtidig er kraftig, stabil og har lang rekkevidde. Våre DXR-maskiner har en moderne og brukervennlig fjernkontroll, med klasseledende brukervennlighet og gjennomtenkt design. Kombinert med vår erfaring, kompetanse og globale representasjon betyr alt dette at du også er sikret god tilgang på dyktig service og støtte.

DXR-BRUKSANVISNING Se Husqvarna DXR i aksjon og lær hvordan de brukes på www.dxruserguide.com

For nærmere informasjon, gå inn på www.husqvarnacp.no

Sortiment, oversikt. Husqvarnas utvalg av rivingsroboter består av fire grunnmodeller, fra 15 kW DXR 140 med endeløst 360°+ roterende arm til 22 kW DXR 310 med teleskoparm. Vekten er fra 985 kg til 2020 kg. Med funksjonspakkene fås DXR-serien i 14 ulike varianter. For maksimal produktivitet bør du velge den konfigurasjonen som er optimal for din virksomhet. [m]

DXR 300

DXR 140

;O

4

;O m 

4,8

m

m 3,7

p  ; O p4

22 kW

,4 m

22 kW

DXR 270

19 kW

20

pp

r ve ro

3 DXR 310

m ,5 p 5 5,5 m pp

DXR 310  +  DXR 300 SB 20 2F  + S o B3 DXR 02 rover 270 For 5,2   + S ov m B2 er DXR 5,1 ; Op 02 m Fo 140 r ov  + S er B1 4,5 52 Fo

5

2 15 kW

EFFEKT

1

10

[kW]

[m]

0 0

VEKT [kg]

2

3

REKKEVIDDE, FOROVER OG OPP 1000

2000

168

1

985 kg

1750 kg 2020 kg

1960 kg

[m]

4

5


FJERNSTYRT RIVEROBOT FOR SIKKER RIVING

KOMPAKT Maskinen er så smal at den går gjennom vanlige døråpninger. Den beskjedne høyden gir god oversikt over maskinen, slik at arbeidet blir mer effektivt og tryggere samtidig som maskinen får et lavere tyngdepunkt. Utliggerne har ekstra spennvidde for suveren stabilitet og høy arbeidsbelastning.

ALLSIDIG Husqvarnas DXR-maskiner er utstyrt med et stort og voksende utvalg verktøy og utstyr. De er praktiske og effektive til praktisk talt alle oppgaver på en bygge- eller saneringsplass: Bryting, meisling, knusing, klipping, graving, skuffing, griping, trommelkapping... blant annet!

TRÅDLØS Fjernkontrollen for Husqvarna DXR er en av markedets mest moderne og bruker­ vennlige modell, med en unik brukervennlig og gjennomtenkt design. Den styrer alt maskinen gjør på en enkel og praktisk måte. Kontroll­ enheten bruker industriell Bluetooth-teknologi og et utstyrt med en lettavlest 3,5" fargeskjerm.

PRODUKTIVE Disse maskinene har et svært godt effekt/vekt-forhold. De er enkle å betjene takket være smart, funksjonell design, nyskapende konstruksjon og teknologi. De beveger seg raskt i riktig posisjon, og er klare til kamp uten tidkrevende forberedelser.

169


FABRIKKMONTERTE FUNKSJONSPAKKER FOR ØKT PRODUKTIVITET Nå kan du bestille din Husqvarna DXR levert med tilleggsfunksjoner for økt presisjon, yteevne og beskyttelse. Ved at disse pakkene monteres i et rent fabrikkmiljø sparer man tid og penger, samtidig som installasjonens kvalitet blir maksimal. For øyeblikket er tre funksjonspakker tilgjengelige fra fabrikken: P1, P2 og P3. (De inkluderte komponentene kan også fås for ettermontering.) Gå inn på www.husqvarna.no for mer informasjon.

HYDRAULIKKFUNKSJON (P1) UTVIDET KJØLING (P2) VARMEBESKYTTELSE (P3)

UTVIDET KJØLING (P2)

Gjør at DXR kan arbeide kontinuerlig med full effekt i høyere omgivelses­ temperaturer, slik at man får større produktivitet på ulike bruksområder som sementovner og stålfabrikker. Leveres til DXR 310, DXR 300 og DXR 270.

HYDRAULIKKFUNKSJON (P1)

Gjør at brukeren presist kan styre en ekstra hydraulisk funksjon, for eksempel aksialrotasjon av gripearmer og saks. Inneholder også beskyttelsesskjermer for de ytre hydraulikk­sylindrene. Leveres til alle DXR-modeller.

170


FJERNSTYRT RIVEROBOT FOR SIKKER RIVING

d Hy

ra

sk uli

set

r t fo

eks

li Sy

n

= Fabrikkmonteres

tra

k fun

be der

sjo

sky

t

ne

r

se tel

sse

t Fes

e

t

2 t (C

tt set

+C

il k

3)

a lep

kke

n Sla

y tt

g

sk ebe

e

lse n B ra

k nsi

ker

hy

u dra

lik

l Stå

ko

bel

ter

 / 02 B2 ) S r t or t fo ara tt f set s sep e s s e s es tel tille els kyt (bes ng s e l e or eb 02 lef rm SB 3 Kjø Va m ha

lje

l Stå

føt

ter

me

r

= Ettermonteres

Slangebeskyttelse og brannsikker hydraulikkolje VARMEBESKYTTELSE (P3) Gjør at DXR kan brukes til avslagging i varme smelteanlegg og liknende steder. Beskytter vitale deler mot skade fra strålevarme og konduksjonsvarme. Leveres til DXR 270, DXR 300 og DXR 310.

Stålbelter

Stålføtter

Kjøleforlengelsessett for hammer

Varmebeskyttelsessett til SB 202 /SB 302 (bestilles separat)

171


RIVNINGSROBOTER

DXR 310

DXR 300

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Effekt, kW Vekt, kg Rekkevidde opp/forover, m * Bulldoserblad/utliggere Teleskopisk/ikke-teleskopisk Gjennomstrømning 50 /60 Hz, l /min Systemtrykk, maks nominelt, bar Systemtrykk, maks økt, bar Variabel strøm til verktøy og system, l /min Pumpetype Maskinbredde, mm Maskinlengde, mm Maskinhøyde, mm Fjernstyring Kommunikasjon Rekkevidde, radio

22 2020 5,5 / 5,2 Utliggere Teleskopisk 65 200 250 0–65 Variabel lastfølsom aksialstempelpumpe 780 2057 (inkl. utliggere) 1035 Bærbar Bluetooth eller kabel Opptil 100 m

22 1960 5,5 / 5,1 Utliggere Ikke-teleskopisk 75 200 250 0–75 Variabel lastfølsom aksialstempelpumpe 780 2057 (inkl. utliggere) 1035 Bærbar Bluetooth eller kabel Opptil 100 m

965 99 53-02 965 99 53-06, inkl. hydraulisk funksjonspakke (P1) 965 99 53-07, inkl. kjølepakke (P2) 965 99 53-08, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

967 19 56-01 967 19 56-02, inkl. hydraulisk funksjonspakke (P1) 967 19 56-03, inkl. kjølepakke (P2) 967 19 56-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

ARTIKKELINFORMASJON

* Rekkevidden er målt på maskin med hammer SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270), SB 152 (DXR 140), fra omdreiningspunktet til ytterst på hammeren, med maskinarmen strukket ut så langt som mulig.

172


FJERNSTYRT RIVEROBOT FOR SIKKER RIVING

DXR 270

DXR 140

19 1750 4,8/4,5 Utliggere Ikke-teleskopisk 65 200 250 0–65 Variabel lastfølsom aksialstempelpumpe 780 2057 (inkl. utliggere) 1035 Bærbar Bluetooth eller kabel Opptil 100 m

15  985 4,4/3,7 Utliggere Ikke-teleskopisk 52 200 250 0–52 Variabel lastfølsom aksialstempelpumpe 771 1614 (inkl. utliggere) 854 Bærbar Bluetooth eller kabel Opptil 100 m

967 19 55-01 967 19 55-02, inkl. hydraulisk funksjonspakke (P1) 967 19 55-03, inkl. kjølepakke (P2) 967 19 55-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

966 52 93-02 966 52 93-06, inkl. hydraulisk funksjonspakke (P1)

TA HÅND OM BETONGSTØV OG -SLAM PÅ EN SMART, ENKEL OGT EFFEKTIV MÅTE! SE SYSTEMVEILEDNINGEN PÅ SIDE 68 173


KNUSERE

DCR 300

DCR 100

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg Maks. åpning, mm Knusekraft, kN/t

MERKNAD

274 430 440 /45

Dybde, mm Kamstålstørrelse, mm

200 30

192 425*/325** 335 /34 317/32 193** 28

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

966 78 64-01, inkl. slanger og adapterplate

966 78 63-01, inkl. slanger og adapterplate

Maks. kraft ved tuppene (med maks. åpning og ved knusestart) Stor dybde gir høy effektivitet

ANBEFALT TIL ARTIKKELINFORMASJON

*Styrepinner i ytre pos.  **Styrepinner i indre pos.

Knuseplate for DCR 300

Støvreduksjonssett, knuser

TILBEHØR DCR 300 Knuseplate Støvreduksjonssett, knuser

579 02 65-01 596 52 82-01

RESERVEDELER DCR 300 Knusetupp Kamstålegg

579 01 85-01 579 00 93-01

IPE 120 (120 × 64 / 4,7 × 2,5) 30 × 30 / 1,18 × 1,18 75 × 5,0 / 2,95 × 0,20 60 × 60 × 5,0 / 2,4 × 2,4 × 0,2 UPE 100 (55 × 100 / 2,2 × 3,9)

TILBEHØR DCR 100 Knuseplate Støvreduksjonssett, knuser

579 02 66-01 596 52 82-01

RESERVEDELER DCR 100 Kamstålegg

579 02 42-01

DXR 310 / 300 / 270 /140

RESERVEDELER DSS 200 Skjæreblad, rett Skjæreblad, buet

587 01 94-01 587 01 95-01

STÅLSAKS

DSS 200

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg Maks. åpning, mm Max crushing force, kN / t Dybde, mm

185 200 841 /85,7 135

MAKS. SAKSDIMENSJON Bjelker/profiler, mm /tommer Firkantjern, mm /tommer Rør, mm /tommer Firkantrør, mm /tommer U-bjelke, mm /tommer ANBEFALT TIL ARTIKKELINFORMASJON

967 27 80-01, inkl. slanger og adapterplate

DXR 310 /300 /270 

SKUFFE TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg Bredde, mm Volum, l

Knuseplate for DCR 100

DXR 140

BREDE

STANDARD

SMALE

BREDE

STANDARD

SMALE

90 770 105

70 520 85

50 300 40

60 770 60

58 520 55

50 300 40

587 97 57-01

587 31 07-01

587 31 08-01

587 31 09-01

587 31 10-01

587 31 08-02

ARTIKKELINFORMASJON

174


REMOTE DEMOLITION

MULTIGRIPETANG

MG 200

MG 100

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg Maks. åpning, mm Kraft, kN/t Bredde, mm

175 750 15 /1,5 450

90 600 5,9 /0,6 300

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

586 74 30-01, inkl. slanger og adapterplate

586 74 29-01, inkl. slanger og adapterplate

ANBEFALT TIL ARTIKKELINFORMASJON

HAMMERE

SB 302

SB 202

SB 152

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Vekt, kg

300

200

140

DXR 300

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

586 50 13-01, inkl. slanger og adapterplate 586 50 13-01, inkl. slanger og adapterplate 587 05 02-01, varmebeskyttelse, inkl. slanger og adapterplate

522 48 24-01, inkl. slanger og adapterplate 522 48 24-01, inkl. slanger og adapterplate 587 05 02-01, varmebeskyttelse, inkl. slanger og adapterplate

576 18 91-01, inkl. slanger og adapterplate 576 18 91-01, inkl. slanger og adapterplate

ANBEFALT TIL ARTIKKELINFORMASJON

Meisel kryss

Meisel bred

Meisel flat spiss

Fôringsdemper

TILBEHØR SB 302 Varmebeskyttelseskit, hammer Meisel kryss, 76 cm Meisel bred, 77 cm Meisel flat spiss, 76 cm Meisel flat spiss, lang, 100 cm Støvreduksjonssett, hammer

586 70 28-02 595 08 25-01 586 50 12-01 595 08 23-01 586 50 10-02 583 80 72-02

TILBEHØR SB 202 Varmebeskyttelseskit, hammer Meisel kryss, 63 cm Meisel bred, 65 cm Meisel flat spiss, 63 cm Meisel X-profile, lang, 90 cm Fôringsdemper Støvreduksjonssett, hammer

586 70 26-02 595 08 24-01 522 86 95-03 595 08 22-01 595 08 22-02 590 15 25-02 583 80 72-02

TILBEHØR SB 152 Meisel kryss, 51 cm Meisel bred, 48 cm Meisel flat spiss, 54 cm Fôringsdemper Støvreduksjonssett, hammer

576 63 35-02 576 63 35-03 595 08 21-01 590 15 25-01 583 80 72-01

TROMMELKUTTER

DC 200

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Tjenestevekt, kg Total bredde kappehode, mm Kuttetrommeldiameter, mm Antall pigger, stk. Maksimal skjærekraft@350bar, kN Maksimalt dreiemoment@350 bar, kNm Maksimal steinhardhet, MPA

200 500 240 56 12,6 1,4 25

ANBEFALT TIL DXR 310 /300 /270 /140 PRODUKTINFORMASJON 583 80 70-01, inkl. slanger og adapterplate

ACCESSORIES DC 200 Støvreduksjonssett, trommelkutter

596 52 83-01

175


Husqvarna DXR 310 / DXR 300 / DXR 270. TILBEHØR DXR 310 1 Hydraulikksett for ekstra funksjoner* 2 Sylinderbeskyttelsessett (C2 + C3) 3 Festesett til kjølepakke 4 Festesett til varmebeskyttelsespakke** 5 Stålbelte, 1 stk. 6 Støvreduksjonssett, maskin 7 Verktøytappesett 8 Hoftebelte, fjernkontroll 9 Servicekontroller 11 Eksternt verktøyslangesett Sele

582 71 50-01 586 70 13-01 586 70 25-01 582 71 54-01 579 21 73-01 583 80 71-04 583 80 73-04 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 300 1 Hydraulikksett for ekstra funksjoner* 2 Sylinderbeskyttelsessett (C2 + C3) 3 Festesett til kjølepakke 4 Festesett til varmebeskyttelsespakke** 5 Stålbelte, 1 stk. 6 Støvreduksjonssett, maskin 7 Verktøytappesett 8 Hoftebelte, fjernkontroll 9 Servicekontroller 11 Eksternt verktøyslangesett Sele

582 71 51-01 586 70 21-01 586 70 25-01 582 71 55-01 579 21 73-01 583 80 71-03 583 80 73-03 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 270 1 Hydraulikksett for ekstra funksjoner* 2 Sylinderbeskyttelsessett (C2 + C3) 3 Festesett til kjølepakke 4 Festesett til varmebeskyttelsespakke** 5 Stålbelte, 1 stk. 6 Støvreduksjonssett, maskin 7 Verktøytappesett 8 Hoftebelte, fjernkontroll 9 Servicekontroller 11 Eksternt verktøyslangesett Sele

582 71 52-01 586 70 21-01 586 70 27-01 582 71 57-01 579 21 73-01 583 80 71-02 583 80 73-02 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

RESERVEDELER Batteri Batterilader Hammerfett Kabel, fjernkontroll Multi Advanced smørefett Oljefilter Fett for hurtigkobling, hunnkobling Fett for hurtigkobling, hannkobling Verktøy for hurtigkobling, hunnkobling Verktøy for hurtigkobling, hannkobling Gummifot Gummibelter Stikkontakt 63 A (hunn) Stikkontakt 63 A (hann) Stålfot

587 31 16-02 510 28 50-03 521 91 77-01 589 86 04-01 588 81 48-01 510 14 45-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 587 18 63-03 505 26 87-01 531 11 71-32 510 27 77-01 587 18 63-01

RESERVEDELER Batteri Batterilader Hammerfett Kabel, fjernkontroll Multi Advanced smørefett Oljefilter Fett for hurtigkobling, hunnkobling Fett for hurtigkobling, hannkobling Verktøy for hurtigkobling, hunnkobling Verktøy for hurtigkobling, hannkobling Gummifot Gummibelter Stikkontakt 32 A (hunn) Stikkontakt 32 A (hann) Stålfot

587 31 16-02 510 28 50-03 521 91 77-01 589 86 04-01 588 81 48-01 574 71 39-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 587 18 63-03 579 32 84-01 531 11 71-31 510 27 77-02 587 18 63-01

*Hydraulikksett for ekstrafunksjoner er påkrevd for å kunne bruke MG 200, MG 100 og DSS 200. **Olje er ikke inkludert.

1 Hydraulisk sett for ekstra funksjon

2 Sylinderbeskyttelsessett (C2+C3)

Husqvarna DXR 140. TILBEHØR 1 Hydraulikksett for ekstra funksjoner* 2 Sylinderbeskyttelsessett (C2 + C3) 6 Støvreduksjonssett, maskin 7 Verktøytappesett 8 Hoftebelte, fjernkontroll 9 Servicekontroller 10 Bakvekt 11 Eksternt verktøyslangesett Adapterplate DSS 200 Adapterplate DC 200 Sele

582 71 53-01 586 70 20-01 583 80 71-01 583 80 73-01 501 79 31-01 587 73 82-01 579 39 44-01 589 57 79-01 586 41 67-01 588 61 14-01 501 79 30-01

3 Festesett til kjølepakke

4 Festesett til varmevernpakke

176


FJERNSTYRT RIVEROBOT FOR SIKKER RIVING

5 Stålbelte

9 Driftskontroll

7 Tappesett

11 Eksternt verktøyslangesett

6 Støvreduksjon, maskin

8 Hoftebelte til fjernkontroll

10 Bakvekt

177


KONTAKTINFORMASJON

HUSQVARNA CONSTRUCTION PRODUCTS Hovedkontor, Butikk, Logistikk & Servicesenter Telefon: 0047 23 37 87 30 Epost: Post-HCP @ Husqvarna.no Kabelgaten 17-19, 0580  Oslo

ESPEN KLAKEGG LYKKNES, OSLO Salgsområde: Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland. Telefon: 0047 481 54 218 Espen.Klakegg.Lykknes @ Husqvarnagroup.com KARL-INGAR FOSSBAKKEN, TRONDHEIM Salgsområde: Midt & Nord-Norge Telefon: 0047 913 37 047 Karl-Ingar.Fossbakken @ Husqvarnagroup.com OLVE MARVIK, STORD Salgsområde: Vestlandet Telefon: 0047 468 62 063 Olve.Marvik@Husqvarnagroup.com MATS ANDRESEN, OSLO Salgsområde: Gartnere, entreprenører, forhandlere & utleie i Norge generelt.

JAN-ÅGE RASCH, OSLO Salgsområde: Norge generelt, spesialist innen støvbehandling Telefon: 0047 907 07 909 Jan-Age.Rasch @ husqvarnagroup.com ASLE LAUGLO, TRONDHEIM Salgsområde: Norge generelt, spesialist innen kompaktering og betongbehandlingsprodukter. Telefon: 0047 904 02 823 Asle.Lauglo @ Husqvarnagroup.com KRISTIAN FORSDAHL, OSLO Markedssjef Telefon: 0047 979 54 409 Kristian.Forsdahl @ Husqvarnagroup.com BENT RUNE MADSLIEN, OSLO Daglig leder / Country Manager Telefon: 0047 928 33 338 Bent.Madslien @ Husqvarnagroup.com

Telefon: 0047 971 66 298 Mats.Andresen@Husqvarnagroup.com

Husqvarna Construction Products er et verdensledende selskap innen maskiner og diamantverktøy for anleggsog stein­industrien. Vi leverer effektivt og pålitelig utstyr til brukere over hele verden, slik at våre yrkes­brukere kan være stolte av et godt utført arbeid. Og stolte yrkesbrukere er den beste belønningen vi kan få. www.husqvarnacp.no


Copyright Š 2019 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group. We reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.

Stendahls. 115 03 84-21 NO.

PRODUKTOVERSIKT 2019

www.husqvarnacp.no

Profile for Husqvarna Construction Products

(NO) 2019 Produktoversikt - Husqvarna Construction Products  

(NO) 2019 Produktoversikt - Husqvarna Construction Products