__MAIN_TEXT__

Page 1

PRODUKTKATALOG 2019


BLIV KLAR TIL ALLE UDFORDRINGER Som fagmand og entreprenør kan du aldrig være helt sikker på, hvad den næste opgave vil indebære, eller hvordan der vil se ud på arbejdsstedet. I bedste fald har du måske fået lidt oplysninger om de materialer, du skal skære i, slibe eller bryde ned, så du kan vurdere, hvilket udstyr og værktøj der skal bruges. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, ser vi det her hos Husqvarna som vores opgave at bistå dig med at klargøre maskinparken og levere den nødvendige støtte, hvis der skulle ske noget uventet.   Husqvarna kan tilbyde dig det rigtige udstyr til langt de fleste opgaver. Vi har et omfattende sortiment af maskiner med stor kapacitet, og vi har det rigtige diamantværktøj til opgaven. Du kan vælge mellem flere forskellige systemer, der alle er udviklet med brugeren i centrum. Det giver dig mulighed for at afslutte opgaven så hurtigt, effektivt og rentabelt som muligt. Oven i købet får du en samarbejds­partner, der har det nødvendige kendskab til din branche, og som kan støtte dig i videst muligt omfang. Sammen kan vi udforske nye og smartere måder at arbejde på. Alle produktionsfaciliteter under Husqvarna Construction Products er certificeret i henhold til ISO 9001 og 14001. Husqvarna Construction Products er medlem af oSA, Organization for the Safety of Abrasives.


KOMPRIMERINGSUDSTYR

18

BETONSTØBNINGSUDSTYR DIAMANTVÆRKTØJ, BETONSTØBNINGSUDSTYR

28 40

SKÆRING I NYSTØBT BETON DIAMANTVÆRKTØJ TIL SKÆRING I NYSTØBT BETON

42 45

OVERFLADEBEHANDLING DIAMANTVÆRKTØJ TIL OVERFLADEBEHANDLING

46 54

HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

64

VÆGSKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL VÆGSKÆRING

74 82

WIRESKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL WIRESKÆRING

88 94

GULV- OG VEJSKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL GULV- OG VEJSKÆRING

96 102

BORING DIAMANTVÆRKTØJ TIL BORING

108 120

HÅNDHOLDTE KAPSAVE DIAMANTVÆRKTØJ TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE

130 140

DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

150

BATTERIPRODUKTER

154

STEN- OG FLISESKÆRING DIAMANTVÆRKTØJ TIL STEN- OG FLISESKÆRING

160 166

FJERNSTYRET NEDBRYDNING VÆRKTØJ TIL NEDBRYDNINGSROBOTTER

168 174

KONTAKTOPLYSNINGER

178


VI HOLDER DIG ORIENTERET ONLINE! BESØG VORES HJEMMESIDE Her finder du de nyeste oplysninger om vores maskiner og diamantværktøj, bl.a. alle tekniske produktoplysninger, serviceog brugs­vejledninger, en interaktiv vejledning om værktøj, nyheder og meget andet. Du kan også finde nyheder og oplysninger om vores virksomhed globalt og lokalt, bl.a. oplysninger om servicecentre og autoriserede forhandlere. husqvarnacp.dk

ABONNER PÅ VORES YOUTUBE-KANAL Vores film er af høj kvalitet, og de giver dig et hurtigt indtryk af produkternes funktion og fordele samt nyttige råd og vink om brug, vedligeholdelse og reparation af Husqvarna-udstyret. Følg med, og se de nyeste film ved at abonnere på vores YouTube-kanal! www.youtube.com / HusqvarnaCP

BRUG DIN SMARTPHONE På vores mobile hjemmeside kan du altid

få adgang til de nyeste produktoplysninger og andre oplysninger om dit udstyr, bl.a. en interaktiv værktøjsoversigt, så du lettere kan finde det helt rigtige værktøj til opgaven. Der er også et helt bibliotek med instruktionsfilm, et arkiv, hvor du kan søge efter PDF-filer med brugsvejledninger til maskinerne, og kontaktoplysninger til alle vores forhandlere. husqvarnacp.dk

4


DOWNLOAD KONSTRUKTIONSMAGASINET Få branchens mest interessante app til din iPad! Se vores komplette udvalg af Husqvarna-udstyr, diamantværktøj og tjenesteydelser, find de nyeste tekniske specifikationer for dit foretrukne Husqvarna-udstyr, se vejledningsvideoer, og bliv inspireret af spændende case stories fra Husqvarna-brugernes netværk. Kan downloades gratis i App Store.

FØLG OS PÅ FACEBOOK Hvis du

er interesseret i vores produkter, bør du følge med her! På vores Facebook-side kan du komme i kontakt med os her hos Husqvarna og møde Husqvarna-brugere fra hele verden. Fortæl os, hvad du synes om vores produkter og tjenesteydelser, fortæl din egen historie, og se billeder og film fra vores udstillinger og andre Husqvarna-arrangementer. https://www.facebook.com/ husqvarna.construction.global/

BRUGERVEJLEDNINGER ONLINE Har du nogensinde tænkt over, hvordan du får mest muligt ud af dit Husqvarna-udstyr? Så er det tid til at besøge UpServices på vores hjemmeside! Her kan du finde interaktive brugervejledninger spækket med korte videoklip, der viser dig de bedste fremgangs­ måder. Det er stedet, du kan gå hen for at lære og blive inspireret. (Det er selvfølgelig obligatorisk, at du først læser brugsanvisningen.)


NYE HUSQVARNAPRODUKTER I 2019 NYHED!

BETONSTØBNINGSUDSTYR Husqvarnas nye udvalg af udstyr til betonstøbning dækker alle trin i processen – bl.a. vibrering, nivellering og belægning af støbte betonoverflader og gulve. Udvalget omfatter både elektriske og benzindrevne vibratorer, afretningslag og glattemaskiner – i alt 74 forskellige modeller. Alt fås nemt og praktisk fra én leverandør.

6


NYHED!

KOMPRIMERINGSUDSTYR Husqvarna lancerer nu et komplet udvalg af let komprimeringsudstyr til alle jordtyper og fortove, bl.a. stampere, fremadgående pladevibratorer til jord og asfalt, fremad- og bagudgående plade­ vibratorer og duplex-tromler intet mindre end 51 forskellige modeller. Hver maskine er udviklet til maksimal produktivitet, ydeevne og holdbarhed.

NYHED!

NYHED!

NYHED!

HUSQVARNA W 250 P En lille men kraftfuld

HUSQVARNA W 70 Vores ikoniske våd- og

HUSQVARNA T 4000 En ny, effektiv 3-faset

industriel våd- og slamsuger, konstrueret til krævende opgaver. Anbefales til betonboring, savning, slibning og almindelig opsamling af slam. Udpumpning og opsugning kan foretages samtidigt. Kvalitetskomponenter af rustfrit stål og en kraftig 1-faset motor er beskyttet af en flyder, der sikrer høj pålidelighed og lang levetid.

slamsuger – kendt for lang levetid uden driftsproblemer – fås nu i en version uden indbygget udtømningspumpe. Udtømning foretages via en stor bundventil, der gør rengøringen nem. Hvor de fleste vådsugere kun kan håndtere vand, kan W 70 håndtere væsker som betonslam, olier og maskinkølevæske.

industriel støvsuger udviklet til slibemaskinerne Husqvarna PG 530, PG 450 og PG 400 samt små og mellemstore oprivere, sandblæsere og spånmaskiner. Den støjsvage, men kraftfulde, turbinemotor leverer suveræn luftcirkulation. To individuelt testede og certificeret HEPAfiltre, klasse H13, og et kæmpestort, kegle­ formet forfilter sikrer uafbrudt slibning og en lang levetid. 7


NYE HUSQVARNAPRODUKTER I 2019

8

NYHED!

NYHED!

SLAMOPSAMLERRINGE Velegnet udstyr til vådboring i gulve, vægge

HUSQVARNA SHARX™ OVERFLADEBEHANDLINGSVÆRKTØJ

og lofter – uden svineri! Fastgør den blot på en kraftfuld slamsuger som Husqvarna W 70 P. Anbring den derefter omkring borekernen, så sikrer sugeren, at den sidder sikkert fast på enhver overflade – selv lofter! Fremstillet af holdbar, kraftig og klar plast, så du nemt kan se fjernelsesprocessen. Fås i fem forskellige størrelser til borekerner på op til 350 mm i diameter.

Et nyt Redi Lock®-værktøj udviklet til hurtig og nem fjernelse af tætte overflader på hårdtpudsede betongulve. Sharx™ har det blødeste metalbindemiddel, Husqvarna nogensinde har udviklet, til tørslibning kombineret med et miks af diamanter, der er optimeret til høj produktivitet.


NYHED !

HUSQVARNA K 770 VAC K 770 VAC, der er inspireret af den førsteklasses skærings­oplevelse med Husqvarna K 770-kapmaskinen, er konstrueret til at skære i områder, hvor vådskæring ikke er muligt. Med den bruger­venlige støvopsamler og -slange kan du opsamle skærestøv ved hjælp af en ekstern støvsuger. Behovet for klargøring af arbejds­stedet og rengøring reduceres og giver dig tid til andet arbejde.

9


KLAR. INDSTIL. UDFØRT. Hurtig start. Trådløs komfort og minimal støj. Perfekt tilpasset til opgaven, ingen direkte emissioner og røg. Med en impone­ rende batteridrevet ydeevne. Alt samlet i en række bruger­ venlige, perfekt afbalancerede maskiner.   Dertil kommer fordelene ved lav vedligeholdelse og vores ét-batterisystem. Det kan ikke blive nemmere. Hurtigt og nemt, fleksibelt og effektivt.   Uanset om du skal skære, blæse eller beskære – der er altid en maskine for dig. Vær parat til at opleve friheden ved Husqvarnas batteridrevne udstyr.   Er du klar? Eller er du allerede færdig?

NY HUSQVARNA K 535i

SKÆR BARE LØS – UDEN BRÆNDSTOF OG EMISSIONER Oplev batteridrevet komfort med fremragende skæring med den nye Husqvarna K 535i. Baseret på Husqvarnas etablerede batterimotor­ platform giver denne letvægts 36 V, 9" kapsav dig en pålidelig og hurtig start og gør dig uafhængig af benzin eller strøm fra elnettet. Maskinen er nem at manøvrere og styre takket være placeringen af klingen tættere på midten af maskinen. Som en ekstra bonus kan du skære løs uden at bekymre dig om emissioner. LÆS MERE OM VORES BATTERIUDVALG PÅ SIDE 154

10


11


SLUT MED SPEKULATIONER OM AFBRYDELSER I ARBEJDET OG REPARATIONSUDGIFTER Husqvarna UpCare er en serviceaftale, der giver dig mulighed for at beskytte dit Husqvarna-udstyr mod uforudsete reparationsudgifter. Samtidig minimerer serviceaftalen såvel den risiko som de udgifter, der kan være forbundet med afbrydelser i det planlagte arbejde. Alt dækkes af et servicegebyr, som er nemt at budgettere med, fordi det betales kvartalsvis.   Ud over hurtig reparation sikrer UpCare, at din maskine gennemgår den rutinemæssige vedligeholdelse, der er foreskrevet i serviceplanen. Det mindsker risikoen for fremtidige, uforudsete afbrydelser i arbejdet og giver dig mulighed for at planlægge på en måde, så du kan ­minimere den tid, hvor en maskine ikke er i aktiv drift.

DETTE INDGÅR I UPCARE-AFTALEN: ĶĶ Fast gebyr, der betales periodevis i aftale­ perioden ĶĶ Reparation inden for fem dage, inklusive reservedele og arbejdsløn ĶĶ Mulighed for leje af tilsvarende maskine til specialpris i reparationsperioden ĶĶ Gratis lån af tilsvarende udstyr, hvis reparations­ tiden strækker sig ud over fem dage ĶĶ Der anvendes udelukkende originale Husqvarna-reservedele ĶĶ Alt arbejde udføres af autoriserede Husqvarnateknikere ĶĶ Forebyggende vedligeholdelse udføres i overens­stemmelse med maskinens serviceplan ĶĶ Alle olier, filtre og andre servicedele ĶĶ Alle aktuelle softwareopdateringer ĶĶ Automatisk logning af driftstid ĶĶ Udvidet garanti på op til fire år ĶĶ Aftalevarighed fra 36 til 48 måneder

12


SE EFTER UPCARE-SYMBOLET I DENNE BROCHURE! Alt udstyr, der er vist med UpCare-symbolet, kan bestilles med en UpCare-aftale.

SÅDAN FUNGERER DET: Når du anmoder om et tilbud på nyt udstyr, får du også et tilbud på en UpCare-serviceaftale. Aftalen kun udelukkende indgås for nyt Husqvarnaudstyr.

1

UpCare-aftalen registreres som hørende til udstyret. Du betaler et fast, periodisk gebyr, som dækker alle aftaleforhold gennem hele aftalens varighed.

2

Hvis der opstår pludselige driftsmæssige problemer med dit udstyr, skal du blot kontakte det nærmeste Husqvarna-servicecenter, som derefter løser problemet inden for fem dage.

3

Når det nærmer sig tidspunktet for den forebyggende vedligeholdelse ifølge maskinens serviceplan, får du et forslag til en tid fra det nærmeste Husqvarna-servicecenter.

4

13


SIKKERHEDSUDSTYR, DER GØR ARBEJDET SIKRERE OG MERE BEHAGELIGT I vores omfattende sortiment af sikkerhedsudstyr finder du produkter, der er beregnet til at gøre dit arbejde mere sikkert, behageligt og praktisk – så du altid kan opnå det bedst mulige resultat.

14

SOFTSHELL-JAKKE Vind- og vandtæt softshell-jakke fremstillet

HANDSKER, CLASSIC Slidstærk onesizehandske med håndflade af

af behagelig membran i strækmateriale med blødt fleecefor. Perfekt til al slags vejr, oven på andet tøj eller som eneste overtøj. Corduraforstærkning over skuldrene, bag på ærmerne og i siderne. Ærmerne er formsyede af hensyn til komforten og bevægelsesfriheden. Ærmernes nederste del og manchetterne kan justeres. Fire lynlåslommer foran og to indvendige lommer. 577 25 30-xx Str. 46 – 58.

gedeskind og spandexmateriale på oversiden. Gedeskind egner sig godt til krævende arbejde, fordi det indeholder naturligt fedt, som beskytter godt mod fugt. Gummieret manchet med bomuldslukning lukker tæt om håndleddet. 579 37 99-10 SIKKERHEDSBRILLER, CLEAR X Sikkerhedsbriller med klare, ridsefrie glas. Stængerne kan indstilles både i længden og højden, og glassene kan vinkles. Godkendt i henhold til EN 166 og Ansi Z87+. 544 96 37-01


HØREVÆRN MED FM-RADIO Høreværn med FM-radio, bedre lydkvalitet

HØREVÆRN MED BØJLE Behageligt og let med bøjelig

og bøjle i et design, der mindsker trykket på ørerne. Høreværnet er specielt udformet, så det følger hovedformen og sidder perfekt. Udstyret med 3,5 mm lydindgang (AUX) til MP3 og kommunikationsradio. 578 27 49-01 (med bøjle). 578 27 49-04 (hjelmbaseret).

og polstret bøjle. Konstruktionen giver mulighed for at justere trykket ca. 20 %. Godkendt i henhold til de gældende EN-standarder. 505 66 53-04

15


VI ER EKSPERTER I DIAMANTVÆRKTØJ – SÅ DET BEHØVER DU IKKE VÆRE Husqvarna er en af verdens førende producenter af diamantværktøj til skæring og boring i beton og andre byggematerialer. Vi leverer diamantværktøj i millionvis – savklinger og skæreklinger, bor, wirer og slibeværktøj – til entreprenører, håndværkere og udlejnings­ firmaer over hele verden. Et diamantværktøj fra Husqvarna er altid et sikkert valg. Hvis du er i tvivl om, hvilket værktøj du skal vælge til en bestemt opgave, kan du bare følge vores vejledende oversigter eller spørge din kontaktperson hos Husqvarna.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Diamantværktøj til ethvert formål Hvis du er specialist i betonskæring og arbejder fuld tid med skæring og boring, stiller du andre krav til diamantværktøjet, end hvis du arbejder med nedlægning af fortovsfliser eller rør. For at gøre det så nemt som muligt at finde det bedste værktøj til opgaven er Husqvarnas diamantværktøj opdelt i tre ydelseskategorier: Guld, sølv og bronze. GULD Husqvarnas diamantværktøj på guldniveau er udviklet til specialopgaver. Det er beregnet til intensiv professionel brug og specialiseret arbejde. Du kan forvente maksimal skære­ hastighed og modstandsdygtighed mod slitage ved krævende skæring, slibning og boring.

SØLV Husqvarnas diamantværktøj på sølvniveau er udviklet til mere generelle opgaver. Til professionel brug og allroundarbejde. Du får høj skærehastighed og modstandsdygtighed mod slitage ved alle former for skæring, slibning og boring.

BRONZE Husqvarnas diamantværktøj på bronzeniveau er udviklet til lejlighedsvis brug. Der er god balance mellem ydelse og pris til almindelige former for skæring og boring.

Vejledende oversigt Når der skal skæres i hårdere materialer (f.eks. granit), er det bedst at bruge et værktøj med et blødere bindemiddel, fordi diamanterne blotlægges hurtigere. Dermed kan der skæres hurtigere. Når der arbejdes i blødere eller mere slibende materialer (f.eks. asfalt), fungerer et værktøj med et hårdere bindemiddel bedst, fordi det bedre kan modstå den slibende effekt. Et værktøjs egnethed til forskellige materialer angives efter følgende skala: = Optimal • • =•God • •= Acceptabel • — = Anbefales ikke

16

Der er vejledende oversigter i produktskemaerne og i den interaktive værktøjsoversigt på vores hjemmeside. Til håndholdte formål fremgår det tydeligt af værktøjets emballage, hvad det er optimeret til.


Værktøj og udstyr er udviklet som en helhed Du får mest muligt ud af dit Husqvarna-udstyr ved at bruge det sammen med Husqvarnas diamantværktøj. Vi opfatter diamantværktøjet, maskinen og brugeren som en helhed, hvor de enkelte dele skal arbejde optimalt sammen. Denne opfattelse er et vigtigt udgangspunkt for vores produktudvikling. SOFF-CUT-KLINGER – SIDE 45

■■  XL14-serien ■■  XL10-serien ■■  XL6-serien VÆRKTØJ TIL GULVSLIBNING OG -POLERING – SIDE 54

■■  Elite-Grind-serien ■■  Vari-Grind-serien ■■  Piranha™ ■■  Sharx™ – NYHED! ■■  Poleringsværktøj ■■  Keramisk værktøj til tørslibning og -polering ■■  Vedligeholdelsespuder ■■  Slibetallerkener ■■  Produkter til behandling af gulve ■■  Fræseværktøj KLINGER OG KÆDER TIL VÆGSKÆRING – SIDE 82

■■  W 1500 Diagrip™-serien – NYHED! ■■  W 1100-serien ■■  PRO-kæder til WSC 40 WIRER TIL WIRESKÆRING – SIDE 94

■■  Vakuumloddede wirer ■■  Sintrede wirer KLINGER TIL GULVSKÆRING – SIDE 102

■■  F 1500 Diagrip™-serien ■■  F 1570-serien ■■  F 1100-serien ■■  F 600-serien ■■  L 600-serien ■■  F 500 Diagrip™-serien ■■  Elite-Cut-serien ■■  Vari-Cut-serien ■■  Tacti-Cut-serien KERNEBOR – SIDE 120

■■  Elite-Drill-serien ■■  Vari-Drill-serien ■■  Tacti-Drill-serien ■■  D 1210 ■■  D 810 ■■  D 35 ■■  D 05 ■■  D 25 KLINGER TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE – SIDE 140

■■  Elite-Cut-serien ■■  Vari-Cut-serien ■■  Tacti-Cut-serien ■■  S 1400 Diagrip™-SERIEN ■■  Diamantværktøj til dyb skæring ■■  Diamantværktøj til vinkelslibere ■■  Batteridrevet kapmaskineserien – NYHED! KLINGER TIL STEN- OG FLISESKÆRING – SIDE 166

■■  Elite-Cut-serien

17


FÅ KOMPRIMERING OP PÅ ET NYT NIVEAU Husqvarnas komprimeringsudstyr er udviklet til maksimal produktivitet, ydeevne og holdbarhed. Hver lille detalje i din maskine – fra de ergonomiske, vibrationsdæmpede håndtag til den hårde, slidstærke ståloverflade, der bearbejder jorden – er konstrueret til at klare arbejdet med maksimal oppetid og et minimalt servicebehov. Ved at designe produkter, der er nemme at håndtere og giver færre vibrationer i hænder og arme, hjælper vi dig med at bevare koncentrationen og forblive skarp hele arbejdsdagen.

Produktoversigt Husqvarna tilbyder et komplet udvalg af komprimeringsudstyr til alle jordtyper og fortove, bl.a. stampere, komprimeringsmaskiner med fremadvendte plader til jord og asfalt, komprimeringsmaskiner med fremad­ vendte og vendbare plader og dobbelte tromler – intet mindre end 51 forskellige modeller.

LT 6005

LH 804

LG 504

LG 204

0,6

0,6

0,3

0,3 0,3 0,25 0,4

0,3 0,35 0,3

0,35 0,3

0,3 0,4

0,45

[m]

0,4

0,2

0,2

MAKS. KOMPRIMERINGSDYBDE*

0,2 0,2 0,2

0

0,8

0,8

Stenlag/makadam

12

Silt

Sand/grus

Ler

Bundsikrings­lag

Underbund

11 kW 9,2 kW

EFFEKT [kW]

6

4,1 kW Benzin

Diesel

Diesel

0

Benzin

2,6 kW

70 kg 210 kg

VÆGT [kg]

410 513 kg 820

18

820 kg


KOMPRIMERINGSUDSTYR

SERVICE PÅ DEN NEMME MÅDE Alle

ERGONOMI GIVER EKSTRA EFFEKTIVITET Det vibrations-

servicepunkter er let tilgængelige.

dæmpende håndtag gør det muligt at arbejde effektivt i timevis. MERE OPPETID Den kraftige beskyttelsesramme med slagfaste dæksler beskytter både motoren og transmissionen.

SE, NÅR DU ER FÆRDIG Komprimerings­

indikatoren, der fås som ekstraudstyr, fortæller dig, når jorden er ideelt komprimeret, og når det er tid til at gå videre til næste opgave. NEM BETJENING Frem/bak-armen og fast håndtag gør håndtering nem på alle overflader. Du behøver ikke at skubbe/trække konstant under brug.

SLIDBESTANDIG Bundpladerne på

LG-serien er fremstillet i ekstremt robust og slidstærkt stål i en kvalitet, der hedder Hardox 400.

LF 80 LAT

LP 6505

0,15 0,2 0,15

0,2

0,1 0,1 0,1

LF 50 L

0,2

0,25 0,15 0,15 0,15

LF 130 LT

0,1 0,15 0,1

GØR ARBEJDET RIGTIGT – FØRSTE GANG Komprimeringsindikatoren, som fås som ekstraudstyr til Husqvarna 400 LG og LG 504, sparer både tid og penge. Et tydeligt system af indikatorlamper viser, når tilstrækkelig komprimering er opnået. Det mindsker risikoen for overkomprimering, hvilket kan føre til utilfredsstillende slutresultater og unødig slitage på maskinen. Kombinationen af dine evner og komprimeringsindikatoren klarer alle jordtyper.

* Maksimal komprimeringsdybde efter 4 ture / LP Tromler 8 ture.

7,2 kW

53 kg 135 kg

Diesel

2,1 kW

Benzin

3,6 kW Benzin

Benzin

3,6 kW

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

95 kg

745 kg

19


KEND DIN JORD OG OVERFLADEN FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE DET BEDSTE UDSTYR Jord har eksisteret i millioner af år og er skabt af naturens kræfter. Her er nogle tip til, hvordan du kan tæmme naturens øverste lag.

LER – KLÆBER SAMMEN Lerpartikler klæber sammen, og du skal bruge høj slagstyrke for at få luften ud. Korrekt fugtig­ hed er vigtig ved komprimering. Vådt ler kan formes, mens tørt ler bliver meget hårdt og kan revne under tryk. Husqvarnas LT-stampere kan overføre det høje tryk og forskydningskræfter, som er nødvendige for at komprimere ler ved eller under optimalt vandindhold.

20

SILT – KRÆVER KRAFT Silt er ikke så sammenhængende som ler, men kræver stadig et ordentligt vandindhold for god komprimering. De sammenhængende jordtyper har de mindste partikler af alle jord­ typer. Siltpartikler er større end i ler, men de er stadig små nok til at kræve høj energi for dyb komprimering. En stamper er det bedste valg til komprimering af silt.

MAKADAM – SÆT TRYK PÅ Brosten og kampesten har brug for høj kompri­ meringsenergi for at opnå den nødvendige tæthed og stabilitet. Det er især vigtigt, hvis materialet er integreret i ler eller silt, som kan opløses, når det er vådt. Lagtykkelsen skal være mindst tre gange tykkere end den maksi­ male partikelstørrelse. Husqvarna LH 700 og LH 804 fremad- og bagudgående pladevibra­ torer er ideelle til store byggeprojekter. Den lettere Husqvarna LG 504 fungerer godt til mindre projekter.


KOMPRIMERINGSUDSTYR

SAND OG GRUS – TAG DET ROLIGT For sand og grus kan du opnå komprimering med høj tæthed i enten tør eller mættet tilstand. Niveauet for komprimering afhænger mere af graduering end fugt. For meget komprimering af sand og grus er ligesom at slå på en betonvæg med en forhammer. Det kan knuse materialet og reducere bæreevnen. Afhængigt af tykkelsen af laget anbefales en lettere fremad­ gående pladevibrator eller en tungere fremad- og bagudgående pladevibrator.

ASFALT – UDEN MÆRKER Komprimering har stor indflydelse på asfalts ydeevne. Komprimering omdanner asfaltblandingen fra løs tilstand til en kompakt overflade, der klarer tunge belastninger. Effektiviteten af komprimeringen afhænger i høj grad af den indre modstand i asfalten. Maskinerne skal være i stand til at komprimere uden at efterlade mærker, og vand bidrager til at skabe en jævn overflade. Her er en asfaltplade­ komprimeringsmaskine eller en duplex-tromle et sikkert valg.


JORD FREMADGÅENDE PLADEVIBRATORER

LF 130 LT1

LF 100 L

LF 80 L

LF 75 L

LF 50 L

Motor

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

Effekt, kW

3,6

2,5

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Brændstoffer

Benzin

Diesel

Benzin

Diesel

Benzin

Benzin

Benzin

Benzin

Betjeningsvægt, kg

135

142

97

106

84

85

82

53

Frekvens, Hz

95

95

95

95

95

95

95

95

Centrifugalkraft, kN

20

20

17

17

19

15

15

8

Hastighed, m/min.

22

22

25

25

33

24

27

24

H/A-vibrationer, standardhåndtag, m/s² 5,4 H/A-vibrationer, vibrationsreduceret 1,1 håndtag, m/s² Lydeffekt, garanteret dB(A) 104

6,8

6

9,3

6,7

6,0

6,0

6,9

1,1

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,8

104

104

105

103

104

104

100

Lydtryk ved brugerens øre, dB(A)

95

93

93

93

91

91

91

89

Pladebredde, mm

500

500

500

500

420

500

420

320

Pladelængde, mm

580

580

595

595

570

570

570

505

L×B×H, mm

960×500×995

960×500×1122 960×500×995

960×500×995

960×420×995 960×500×995

960×420×995

940×320×965

967 89 66-01

967 89 69-01

967 85 51-03

967 85 50-01

967 89 67-01

967 85 47-01

PRODUKTINFORMATION

1) med transporthjul.

22

967 85 51-01

967 89 67-02


KOMPRIMERINGSUDSTYR

STAMPERE

LT 800

LT 6005

LT 5005

Motor

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Honda GXR120

Effekt, kW

3,0

3,0

2,7

2,7

2,7

2,7

Brændstoffer

Diesel

Diesel

Benzin

Benzin

Benzin

Benzin

Betjeningsvægt, kg

98

97

70

69

62

61

Frekvens, Hz

12

12

12

12

12

12

Hastighed, m/min.

12

12

15-18

15-18

15-18

15-18

H/A-håndtagsvibrationer m/s²

11,9

11,9

6,4

6,4

6,4

6,4

Lydeffekt, garanteret dB(A)

107

107

106

106

106

106

Lydtryk ved brugerens øre, dB(A)

95

95

92

92

92

92

Pladebredde, mm

330

280

280

230

230

150

Pladelængde, mm

332

332

332

332

332

332

L× B×H, mm

810×422×1074

810×422×1074

726×345×1084

726×345×1084

726×345×1025

726×345×1025

967 89 70-02

967 89 70-01

967 85 45-02

967 85 45-01

967 85 46-01

967 85 46-02

PRODUKTINFORMATION

ASFALT OG JORD

Honda GX160

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX160

Honda GX100

PLADEVIBRATOR MED RUND PLADE Motor

3,6

2,5

3,6

3,6

3,6

2,1

Effekt, kW

3,6

Benzin

Diesel

Benzin

Benzin

Benzin

Benzin

Brændstoffer

Benzin

109

118

95

97

95

67

Betjeningsvægt, kg

96

95

95

95

95

95

95

Frekvens, Hz

75

17

17

19

15

15

10

Centrifugalkraft, kN

16

25

25

33

24

27

25

Hastighed, m/min.

22

6

9,3

6,7

6,0

6,0

7,9

H/A-håndtagsvibrationer m/s²

6,1

1,3

1,9

1,2

1,2

1,2

1,9

Lydeffekt, garanteret dB(A)

104

104

105

103

104

104

100

Lydtryk ved brugerens øre, dB(A)

92

93

93

91

91

91

88

Pladediameter, mm

450

500

500

420

500

420

350

L× B×H, mm

450×450×920

595

595

570

570

570

545

960×500×995

960×500×995

960×420×995

1037×500×995 960×420×995

986×350×968

PRODUKTINFORMATION Manuel start

967 89 71-01

967 85 51-02

967 89 68-01

967 85 50-02

967 85 49-02

967 85 48-01

LF 100 LAT1

LF 80 LAT1

LF 75 LAT1

967 85 49-01

LF 60 LAT1

LX 90 Honda GX160

23


FREMAD- OG BAGUDGÅENDE PLADEVIBRATORER Motor

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Hatz 1D90V

Effekt, kW

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

11,0

Brændstoffer

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Betjeningsvægt, kg

873

856

820

841

824

788

Frekvens, Hz

53

53

53

53

53

53

Centrifugalkraft, kN

95

95

95

95

95

95

Hastighed, m/min.

30

30

30

30

30

30

H/A-håndtagsvibrationer m/s²

3,3

3,3

3,3

Støjniveau, garanteret LWA, dB(A)

109

109

109

109

109

109

Lydtryk ved brugerens øre, LWA, dB(A)

98,4

98,4

98,4

Pladebredde, mm

960 (660+2×150)

810 (660+2×75)

660

960 (660+2×150)

810 (660+2×75)

660

L×B×H, mm

1150×960×790

1150×810×790

1150×660×790

1880×960×1180

1880×810×1180

1880×660×1180

PRODUKTINFORMATION Manuel start

967 89 73-04

967 89 73-03

967 89 73-01

967 89 72-06

967 89 72-04

967 89 72-01

FREMAD- OG BAGUDGÅENDE PLADEVIBRATORER Motor

Honda GX270

Honda GX270

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Hatz 1B30

Effekt, kW

5,3

5,3

4,7

4,7

4,7

4,7

Brændstoffer

Benzin

Benzin

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Betjeningsvægt, kg

270

265

287

282

307

302

Frekvens, Hz

68

68

68

68

68

68

Centrifugalkraft, kN

40

40

40

40

40

40

Hastighed, m/min.

25

25

25

25

25

25

H/A-håndtagsvibrationer m/s²

2,4

2,4

1,7

1,7

1,7

1,7

Støjniveau, garanteret LWA, dB(A)

108

108

108

108

108

108

Lydtryk ved brugerens øre, LWA, dB(A)

92

92

92

95

95

95

Pladebredde, mm

600

500

600

500

600

500

L×B×H, mm

1385×600×1120

1385×500×1120

1385×600×1120

1385×500×1120

1385×600×1120

1385×500×1120

PRODUKTINFORMATION Manuel start

967 85 53-02

967 85 53-01

967 85 53-05

967 85 53-04

Elektrisk start

967 85 53-06

967 85 53-07

Elektrisk start Elektrisk start og komprimeringsindikator

24

LH 804

LH 700

LG 300


KOMPRIMERINGSUDSTYR

LG 504

LG 400

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Hatz 1D81Z

Honda GX 390

Lombardini 15LD 440/S (Kohler)

9,2

9,2

9,2

8,3

6,2

Diesel

Diesel

Diesel

Benzin

Diesel

513

499

470

398

436

69

69

69

60

60

65

65

65

52

52

30

30

30

25

25

2,5

2,5

2,5

2,5

2,1

109

108

108

96

96

96

95

93

850 (550+2×150)

700 (550+2×75)

550

650

650

1670×850×1190

1670×750×1190

1670×550×1190

1690×650×1150

1690×650×1150

967 85 55-10

967 85 55-09

967 85 55-08

967 85 54-01

967 85 55-11 967 85 55-12

967 85 55-07

967 85 55-06

967 89 64-03

967 85 55-05

967 85 55-04

967 89 64-01

LG 204

LG 164

Honda GX200

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Honda GX160

Honda GX160

Hatz 1B20

Hatz 1B20

Hatz 1B20

4,1

3,1

3,1

3,1

3,6

3,6

3,1

3,1

3,1

Benzin

Diesel

Diesel

Diesel

Benzin

Benzin

Diesel

Diesel

Diesel

211

228

251

244

157

148

185

170

166

65

65

65

65

80

80

80

80

80

36

36

36

36

28

28

28

28

28

23

22

22

22

22

22

22

22

22

3,5

2,8

2,8

3,4

2,3

2,3

2,8

3,5

3,2

106

108

108

108

108

108

108

108

108

84

93

93

85,1

82,4

81,9

93

84

84,1

500

500

600

500

450

350

600

450

350

1334×500×1126

1334×500×1126

1334×600×1126

1334×500×1126

119×450×1069

119×350×1069

119×600×1069

119×450×1069

119×350×1069

967 85 52-01

967 85 52-05

967 85 56-01

967 85 56-02

967 89 76-04

967 89 76-02

967 89 76-01

967 85 52-03

967 85 52-06

25


DOBBELTE TROMLER

26

LP 7505

LP 6505

Motor

Hatz 1D50S

Hatz 1D50S

Hatz 1D42S

Hatz 1D42S

Effekt, kW

7,9

7,9

7,2

7,2

Brændstoffer

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Betjeningsvægt, kg

981

1001

745

765

Frekvens, Hz

57

57

58

58

Centrifugalkraft, kN

27

27

22

22

Hastighed, frem/bak, km/t

0-3,6

0-3,6

0-3,6

0-3,6

H/A-håndtagsvibrationer m/s²

2,6

2,6

4,1

4,1

Lydeffekt, garanteret dB(A)

107

107

107

107

Lydtryk ved brugerens øre, dB(A)

88

88

88

88

Tromlediameter, mm

400

400

400

400

Tromlebredde, mm

750

750

650

650

L×B×H, mm

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×820×1260

1110 / 2500×720×1215

1110 / 2500×720×1215

PRODUKTINFORMATION Manuel start

967 89 74-01

967 85 57-02

Elektrisk start

967 89 74-02

967 85 57-03


KOMPRIMERINGSUDSTYR

Husqvarna LH 804 og LH 700 TILBEHØR OG RESERVEDELE Breddestykker 2×75 mm Breddestykker 2×150 mm 2 Vandtank

594 82 60-01 594 82 61-01

Husqvarna LG 504 TILBEHØR OG RESERVEDELE Breddestykker 2×75 mm Breddestykker 2×150 mm Brolægningssæt, bredde 700 mm

594 75 87-01 594 75 88-01 595 12 89-01

1 Brolægningssæt

Husqvarna LG 400 3 Transporthjulsæt

4 Gaffelliftenhed

Husqvarna LT 800 TILBEHØR OG RESERVEDELE Transporthjulsæt

596 02 38-01

596 02 38-01

594 86 82-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 100 L og LF 100 LAT TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 500 mm 2 Vandtank 3 Transporthjulsæt 4 Gaffelliftenhed

594 86 82-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

594 83 03-01 594 83 02-01 594 83 05-01

Husqvarna LG 204 594 75 96-01 594 82 58-01 594 83 05-01

Husqvarna LG 164 TILBEHØR OG RESERVEDELE Brolægningssæt, bredde 600 mm Brolægningssæt, bredde 450 mm Brolægningssæt, bredde 350 mm Transportenhed

594 75 95-01 594 83 01-01 595 36 85-01 594 83 05-01

Husqvarna LP 7505 og LP 6505 TILBEHØR OG RESERVEDELE Sikkerhedshåndsvingssæt

Husqvarna LF 80 L og LF 80 LAT TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 420 mm 2 Vandtank 3 Transporthjulsæt 4 Gaffelliftenhed

TILBEHØR OG RESERVEDELE Brolægningssæt, bredde 600 mm Brolægningssæt, bredde 500 mm Transportenhed

TILBEHØR OG RESERVEDELE Brolægningssæt, bredde 600 mm Brolægningssæt, bredde 500 mm Transportenhed

Husqvarna LF 130 LT TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 500 mm 3 Transporthjulsæt 4 Gaffelliftenhed

594 44 79-02

Husqvarna LG 300

Husqvarna LT 6005 og LT 5005 TILBEHØR OG RESERVEDELE Transporthjulsæt

TILBEHØR OG RESERVEDELE Brolægningssæt, bredde 650 mm

594 17 09-01

594 86 81-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 75 L og LF 75 LAT TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 500 mm 1 Brolægningssæt, bredde 420 mm 2 Vandtank 3 Transporthjulsæt 4 Gaffelliftenhed

594 86 82-01 594 86 81-01 594 96 11-01 594 20 49-01 595 50 31-01

Husqvarna LF 50 L TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 320 mm 3 Transporthjulsæt

594 75 72-01 595 12 07-01

Husqvarna LF 60 LAT TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Brolægningssæt, bredde 350 mm 2 Vandtank 3 Transporthjulsæt

595 36 75-01 596 32 74-01 595 12 07-01

27


KLARER HELE BETONJOBBET FRA START TIL SLUT Hvert konstruktionsprojekt starter med et solidt fundament. Vi giver dig de værktøjer og løsninger, du skal bruge for at skabe netop det med dine betonopgaver – med maksimal produktivitet, ydeevne og pålidelighed. Vores store udvalg af udstyr til betonstøbning og afpudsning omfatter vibrering, nivellering og belægning.

Produktoversigt Husqvarnas udvalg af betonstøbningsudstyr omfatter både elektriske og benzindrevne vibratorer, afretningslag og glattemaskiner – i alt 74 forskellige modeller.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

SMART 48

AX 48

AME 1600/ AT 49

480 mm

576 mm

AA 47

AY 47

470 mm

490 mm

470 mm

MAKS. ARBEJDSRADIUS

[m³/t*]

KAPACITET

3800 N

3800

3400 N

Pneumatisk

Benzin

Elektrisk

0

Elektrisk

1900

45 61 m³/t 90

88 m³/t

Vibratorkapacitet ved sætmål S 3.

28

3800 N

3160 N

2700 N

Elektrisk

[N]

CENTRIFUGALKRAFT

[mm]

53 m³/t

56 m³/t 70 m³/t


BETONSTØBNINGSUDSTYR

BV 20 E

BV 30

2,0 m

BG COMBI

BG 475

1140 mm

MAKS. ARBEJDSBREDDE

600 mm

[mm]

3460 N 6,3 kW [kW]

EFFEKT

Benzin

Elektrisk

1,6 kW

60 kg H6 – 87 kg H5 – 93 kg

90 kg 200 m³/t

2,6 kW

[kg]

96 m³/t

H6 – 4,3 kW H5 – 3,6 kW

VÆGT

100

Benzin

1750

Benzin

2000 N

H9 – 6,3 kW

Benzin

3500

Elektrisk

[N]

CENTRIFUGALKRAFT

[m³/t*]

KAPACITET

900 mm

MAKS. DIAMETER

[m]

200

BG 245

4,2 m 980 mm

0

BG 375

105 kg

H9 – 102 kg

29


KLARER HELE JOBBET FRA STØBNING TIL FÆRDIGBEHANDLING Husqvarna tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle trin i betonstøbningen og færdigbehandlingen, bl.a. vibrering, nivellering og belægning af støbte betonoverflader og gulve.

BETONVIBRATION Vibration medvirker til at fjerne lufthuller fra betonen, mens den støbes eller umiddelbart efter. Ved at fjerne luft øges tætheden af betonen, hvilket gør den stærkere. Afhængigt af dybden og sætmålet i betonen kan der opnås komprimeret beton ved at bruge en intern vibrator eller et vibrerende afretningslag.

SÅDAN VÆLGER DU DEN BEDSTE VIBRATOR TIL JOBBET Når du vælger en vibrator, skal du starte med at kontrollere, hvilken slags strømforsyning du har adgang til – elektricitet, trykluft eller ingen strøm. I sidstnævnte tilfælde er en benzineller dieseldreven højfrekvent elektrisk vibrator det mest omkostningseffektive alternativ.   Den næste overvejelse er vibratorens slangelængde, rør­størrelse og arbejdsradius. Disse variabler bestemmes

30

af størrelsen og dybden af støbningen, afstanden mellem armeringsjernet og betonens fasthed, som beskrevet i konstruktionsplanerne.   Naturligvis er den mest produktive kombination af slange­ længde, rørstørrelse og arbejdsradius den, der giver brugeren mulighed for at afslutte arbejdet inden for kortest mulig tid og med det laveste fald.


BETONSTØBNINGSUDSTYR

BETONBELÆGNING Når betonen når en plastisk tilstand, bruges glattemaskiner til udflydning og afglatning for at fjerne uregelmæssigheder fra den afrettede overflade. Under denne proces sammenpakkes og forsegles betonoverfladen, hvilket gør gulvet endnu mere holdbart. Hensigten er at opnå et jævnere og mere ensartet betongulv samt reducere betonstøv som følge af slitage.

BETONNIVELLERING I de fleste tilfælde skal betonen nivelleres for at få en jævn overflade. En eller to afretninger med et vibrerende afretningslag er ofte nok på enkeltforstærkede plader. Hvis der allerede er installeret betongulv, der skal dækkes af et nyt betonlag, er overfladevibration en fremragende metode til at opnå et højt bindingsniveau mellem de to betonkonstruktioner.

31


Husqvarna Smart-serien – Højfrekvente elektriske vibratorer SMART-VIBRATORER

65 – 5 M

56 – 10 M

56 – 8 M

56 – 5 M

48 – 10 M

48 – 8 M

48 – 5 M

40 – 5 M

Rørdiameter, mm

65

56

56

56

48

48

48

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

Spænding, V

230

230

230

230

230

230

230

230

Frekvens, Hz

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

50/60

Strømstyrke, A

10

6,4

6,4

6,4

4,5

4,5

4,5

2,5

Slangelængde, m

5

10

8

5

10

8

5

5

Kabellængde, m

15

15

15

15

15

15

15

15

Lydeffekt, LW dB(A)

99

94

94

94

91

91

91

86

Vibrationsværdi, m/s²

2,47

2,47

2,47

2,47

5,87

5,87

5,87

4,62

967 93 88-01

967 85 60-05

967 85 60-02

967 85 60-04

967 85 59-02

967 85 59-03

967 85 59-05

967 85 58-03

SMART-E-VIBRATORER

E 56

E 48

E 40

Rørdiameter, mm

56

48

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

Spænding, V

230

230

230

Frekvens, Hz

50/60

50/60

50/60

Strømstyrke, A

6,4

4,5

2,5

Slangelængde, m

0,5

0,5

0,5

Kabellængde, m

15

15

15

Vægt i alt, kg

14,8

13,6

12

Lydeffekt, LW dB(A)

94

91

86

Vibrationsværdi, m/s²

0,52

0,52

0,52

967 94 03-03

967 94 02-04

967 85 58-04

PRODUKTINFORMATION

PRODUKTINFORMATION

AX-VIBRATORER

AX 90

AX 65

AX 56 – 10 M AX 56 – 8 M

AX 56 – 5 M

AX 48 – 10 M AX 48 – 8 M

AX 48 – 5 M

AX 40

AX 36

Rørdiameter, mm

90

65

56

56

56

48

48

48

40

38

Frekvens, vpm

6000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

12000

Spænding, V (3-faset)

42

42

42

42

42

42

42

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

200

200

200

200

200

200

200

Strømstyrke, A

21

19

11,7

11,7

11,7

10

10

10

4,5

6,2

Slangelængde, m

3

5

10

8

5

10

8

5

5

5

Kabellængde, m

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

Vægt i alt, kg

26,6

18,8

20,5

18,5

16,1

17,4

15,4

15,1

13,2

13,1

Lydeffekt, LW dB(A)

76

79

79

79

79

76

76

76

78

70

Vibrationsværdi, m/s²

5,06

4,62

3,66

3,66

3,66

3,53

3,53

3,53

3,81

3,81

PRODUKTINFORMATION 967 94 00-01 967 85 83-01 967 85 82-03 967 85 82-02 967 85 82-01 967 85 81-03 967 85 81-02 967 85 81-01 967 85 80-01 967 85 79-01

VIBRASTAR

60

50

40

Rørdiameter, mm

60

50

40

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

Spænding, V (3-faset)

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

Strømstyrke, A

11

8

4

Slangelængde, m

5

5

5

Kabellængde, m

10

10

10

Vægt i alt, kg

15

13

8,4

Lydeffekt, LW dB(A)

84

76

75

Vibrationsværdi, m/s²

3,23

3,28

1,8

967 93 81-03

967 93 81-02

967 93 81-01

AX-Vibratorer

PRODUKTINFORMATION

Vibrastar 32


BETONSTØBNINGSUDSTYR

Husqvarna CF-strømenheder til AX/Vibrastar

FREKVENSOMFORMERE

CF 67T

CF 25

CF 11

Udgangseffekt, kWA

4,7

1,8

0,8

Intensitet ved 42 V, A

67

25

11

Antal faser (primær spænding)

3

1 eller 3

1

Antal udgange

4

2

1

Vægt, kg

70

31

18

Beskyttelsesindeks

IP55

IP55

IP55

Støjniveau, dB (A)

85

80

76

Transporthjul

standard

ekstraudstyr

PRODUKTINFORMATION 230 V-1-50 Hz

967 93 87-01

967 93 79-01

400 V-3-50 Hz

967 93 82-01

967 91 34-02

400 V-3-50 Hz CI4P*

967 93 82-02

380 V-3-60 Hz CI4P*

967 93 82-03

Transporthjul

594 95 83-01

* CI4P = Fire udtag med motorafbrydere, der beskytter de ydre vibratorer mod et højt ampereforbrug.

GENERATORER

CFG 67

CFD 67

CFD 33

CFG 25

Motortype, 4-takts og manuel start

Honda GX 270

Lombardini 15 LD 350

Lombardini 15 LD 225

Honda GX 160

Brændstoffer

Benzin

Diesel

Diesel

Benzin

Maks. effekt ved 3,600 o./min., hk

8,4

7,5

4,8

4,8

Nominel hastighed, o./min.

3000

3000

3000

3000

Nominel udgangseffekt, kWA

4,7

4,6

2

1,8

Antal udgange

4

4

3

2

Nominel strømstyrke, A

67

65

33

25

Nominel udgangsspænding, V

42

42

42

42

Frekvens, Hz

200

200

200

200

Vægt, kg

85

95

68

45

Støjniveau (LW), dB (A)

97

108

105

94

Hjul

ja

ja

ekstraudstyr

ekstraudstyr

967 92 84-01

967 92 85-01

967 92 83-01

967 92 82-01

596 86 41-01

967 85 99-01

PRODUKTINFORMATION Transporthjul

33


Husqvarna AME-serien – Modulære flex-akselvibratorer

DRIVENHEDER

AME 600

Spænding, V (1-faset)

230

Frekvens, Hz

50/60

Effekt, kW

0,6

Nominelt forbrug, A

2,7

Frekvens, o./min.

3000

Vægt, kg

1,9

Vibrationsværdi, m/s²

1,72

PRODUKTINFORMATION 967 93 31-01

VIBRATORER (HØJFREKVENT) Rørdiameter, mm

36

36

36

26

26

26

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

12000

12000

HA 35/3

HA 35/2

HA 35/1

HA 25/3

HA 25/2

HA 25/1

Vægt i alt, kg

7,6

6

4,4

5,2

4,0

2,8

Vibrationsværdi, m/s²

1,7

1,7

1,7

1,7

1,7

1,7

967 93 84-03

967 93 84-02

967 93 84-01

967 93 83-03

967 93 83-02

967 93 83-01

PRODUKTINFORMATION

40

30

20

10

230

FLEKSIBLE AKSLER SUPERFLEX Længde, m

4

3

2

1

50/60

Vægt i alt, kg

7,3

5,6

3,8

2,4

DRIVENHEDER

AME 1600

Spænding, V (1-faset) Frekvens, Hz Effekt, kW

1,6

Frekvens, vpm

12000

Vægt, kg

6,1

Vibrationsværdi, m/s²

4,16

Beskyttelsesniveau

IP44

PRODUKT-INFORMATION 967 85 95-05 967 85 95-04 967 85 95-03 967 85 95-01

PRODUKTINFORMATION 967 93 36-01

VIBRATORHOVEDER

AT 59

AT 49

AT 39

AT 29

Rørdiameter, mm

59

49

39

29

Frekvens, vpm

12000

12000

12000

12000

Vægt i alt, kg

3,9

2,7

2,1

1,3

PRODUKT­INFORMATION 967 85 96-04 967 85 96-03 967 85 96-02 967 85 96-01

34


BETONSTØBNINGSUDSTYR

Husqvarna AA- og AZ-serien – Mekaniske vibratorer

AA-VIBRATORER MEKANISKE VIBRATORER AA 77 AA 67 AA 47 (PENDULTYPE) Rørdiameter, mm 75 63 50

39

25

55

45

35

25

Frekvens, vpm

12000

12000

11300

12000  

12000  

12000  

9200

10500

11200

AZ-VIBRATORER AA 37

AA 27

AZ 56

AZ 46

AZ 36

AZ 26

Slangelængde, m

6

6

6

6

6

4,8

4,8

4,8

4,8

Vægt i alt, kg

29

25

23

19

10

17

16

11,6

9,5

Lydeffekt, LW dB(A)

75,7

75,8

73

68

69

90,0

87,4

82,0

77,5

Vibrationsværdi, m/s²

3,16

2,66

3,52

1,56

2,46

8,27

2,42

5,22

2,00

PRODUKTINFORMATION Standardkobling

967 85 77-01

967 85 76-01

967 85 75-01

967 85 74-01

967 85 73-01

967 93 91-01

967 93 80-01

967 93 90-01

967 93 89-01

Husqvarna AM-drivenheder til AA- og AZ-vibratorer

Husqvarna AY-serien – Pneumatiske vibratorer

DRIVENHEDER

AMG 3200

AMD 3000

Brændstoffer

Benzin

Diesel

Effekt, hk

4,8

4,1

Hastighed, o/min.

2900

2900

Vægt, kg

15

46

Motormærke

Honda

Lombardini

Lydeffekt, LW dB(A)

103,8

79

PRODUKTINFORMATION Standardkobling

967 85 72-01

967 92 86-01

PNEUMATISK STAVVIBRATOR Rørdiameter, mm

155

108

87

77

67

56

47

36

26

Luftforbrug, m³/min.

2,7

1,9

1,6

1,3

1

1

0,7

0,46

0,36

AY 157

AY 107

AY 87

AY 77

AY 67

AY 57

AY 47

AY 37

AY 27

Frekvens, vpm

12000

15000

15900

16000

17500

18000

18000

19000

21000

Slangelængde, m

0,8

1,5

1,5

2

2

2

2

2

2

Vægt i alt, kg

28

23

18

17

11

10

7

5

4

Lydeffekt, LW dB(A)

92,4

96,3

94,0

98

94

95

95,8

89,2

84,5

Vibrationsværdi, m/s²

12,29

2,91

1,95

2,38

2,10

2,13

2,39

1,02

0,51

2 m slange

967 87 99-01 —

967 93 99-01 —

967 93 98-01 —

— 967 93 97-01

— 967 93 96-01

— 967 93 95-01

— 967 93 94-01

— 967 93 93-01

— 967 93 92-01

4 m slange

967 93 97-02

967 93 96-02

967 93 95-02

967 93 94-02

967 93 93-02

967 93 92-02

PRODUKTINFORMATION

35


Husqvarna BV-serien – betonnivellering – afretningslag

AFRETNINGSLAG

BV 20 H

BV 20 E

BV 20 G

Arbejdsbredde, m

2,0

2,0

2,0

Driftsvægt, kg

7,5

19,8

16,6

Længde på håndtag, m

1,8 + 1,8

1,8 + 1,8

1,8 + 1,8

Energi

Manual

Elektrisk

Benzin

Motor

230 V-1–50/60 Hz

4-takts Honda GX 25

Effekt, kW

0,27

0,72 ved 7000 o./min.

Vibrationsfrekvens, o./min.

2000-10000

4000-7000

Centrifugalkraft, N

2000

1100

Vibrationsværdi, m/s²

3,2

3,2

Støjniveau, dB (A)

91

91

PRODUKTINFORMATION Forlængerhåndtag

967 85 61-01

967 92 87-01

967 85 62-01

595 02 95-01

595 02 95-01

595 02 95-01

AFRETNINGSLAG

BV 30

Vægt, drivenhed, kg

14

Vibrationsenhed*

4-takts Honda GX35

Effekt, kW

1,6 ved 7000 o./min.

Vibrationsfrekvens, o./min.

2000-7400

Centrifugalkraft, N

3460

Vibrationsværdi, m/s²

3,25

Støjniveau, dB (A)

108

PRODUKTINFORMATION Uden blad

967 85 63-01

* Drivenheden leveres uden afretningsblade (bestilles separat).

BV 30 AFRETNINGSBLAD

1,8 M

2,4 M

3,0 M

3,6 M

4,2 M

Arbejdsbredde, m

1,8

2,4

3,0

3,6

4,2

Vægt, kg

6,5

8

9,6

11,2

12,8

967 85 87-01

967 85 88-01

967 85 89-01

967 85 90-01

967 85 91-01

PRODUKTINFORMATION

36


BETONSTØBNINGSUDSTYR

Husqvarna modulopbyggede afretningslag

MODULOPBYGGEDE AFRETNINGSLAG

BT 90 E

BT 90 G

BT 90 P

Motor

Elmotor 3-faset

Honda GX270

Luftkompressor

Spænding, V-Hz

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

3

5 ved 2900 o/min.

Strøm ved fuld belastning, A

6,15

Hastighed, o/min.

2865

2900

Maks. længde på afretningslag, m

20

20

25

Driftstryk, bar

3-6

Luftforbrug pr. afretningslag, m³/min.

0,26

Lydtryksniveau LpA dB(A)

89

89

Lydeffektniveau Lw dB(A)

100

100

Vægt, kg (inkl. fri-ende – 18 kg)

96

93

40

967 94 11-02

967 94 11-03

967 94 11-08

PRODUKTINFORMATION

AFRETNINGSLAG Højde, mm

0,5 M ELEKTRISK/ BENZIN 376

Arbejdslængde, mm 500

1 METER PNEUMATISK

2 METER PNEUMATISK

3 METER PNEUMATISK

0,75 M ELEKTRISK/ BENZIN 376

1M ELEKTRISK/ BENZIN 376

2M ELEKTRISK/ BENZIN 376

3M ELEKTRISK/ BENZIN 376

376

376

376

750

1000

2000

3000

1000

2000

3000

Samlet bredde, mm

420

420

420

420

420

420

420

420

Vægt, kg

24

28

32

57

82

32

58

83

967 94 11-16

967 94 11-05

967 94 11-06

967 94 11-07

967 94 11-09

967 94 11-10

967 94 11-11

PRODUKTINFORMATION 967 94 11-04

MODULOPBYGGEDE AFRETNINGSLAG

SVE ELEKTRISK

SVG BENZIN

Motor

A.C-motor

Honda GX 160

Spænding, V

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

2,2

4,1

Strøm ved fuld belastning, A

4,7

Hastighed, o/min.

2850

3200

Maks. længde på afretningslag, m

25

25

Lydtryksniveau LpA dB(A)

89

89

Lydeffektniveau Lw dB(A)

96

98

Vægt, kg (inkl. fri-ende – 17 kg)

80

76

967 95 57-01

967 95 58-01

PRODUKTINFORMATION

AFRETNINGSLAG

0,5 M, SVE/SVG

0,75 M, SVE/SVG

1 M, SVE/SVG

2 M, SVE/SVG

3 M, SVE/SVG

Højde, mm

515

515

515

515

Arbejdslængde, mm

500

750

997

1998

2998

Samlet bredde, mm

380

380

380

380

380

Vægt i alt, kg

19,4

20

21,2

38,4

55,4

967 95 59-01

967 95 59-02

967 95 59-03

967 95 59-04

967 95 59-05

PRODUKTINFORMATION

37


Husqvarna dobbeltbjælker

DOBBELTBJÆLKER

BE 20

BE 30

Drevmodel

ER355

HONDA GX120 UT1 SXS4 SD – 4-takts

Spænding, V-Hz

400 V-3-50 Hz

Effekt, kW

0,45

2,6 ved 3,600 o./min.

Strøm, A

0,8

Hastighed, o/min.

3,000

3,600

Rotationsretning

Begge

Mod uret

Tankkapacitet, l

2

Start

Fasevenderkontakt

Snorestarter

Lydtryksniveau LpA dB(A)

75,7

Lydeffektniveau Lw dB(A)

94

103,8

Vægt i alt, kg

37

32

967 95 64-01

967 94 12-02

PRODUKTINFORMATION

DOBBELTBJÆLKER

BD 32

BD 42

BD 52

BD 62

Højde, mm

100

100

100

100

Længde, m

3,2

4,2

5,2

6,2

Bredde, mm

400

400

400

400

Vægt i alt, kg

32

41

47

57

967 95 60-01

967 95 61-01

967 95 62-01

967 95 63-01

PRODUKTINFORMATION

Husqvarna BG-serien – betonbelægning/glattemaskiner

EL-GLATTEMASKINER

BG 475

BG 375

Modelkode

H9 L BC TP

H9 L BC TP

H6 L BC TP

H5 F BC TP

H4 F BC TP

BG 245 E F TP

Beskyttelsesring (Ø), mm

1200

950

950

950

615

615

Betjeningsvægt, kg

105

102

93

87

60

60

Bladdiameter, mm

1140

900

900

900

600

600

Skivediameter, mm

945

945

945

610

610

Flydeblad (Ø), mm

1160

945

945

945

Bladhastighed, o./min.

40-115

40-115

40-115

40-115

40-115

120

Antal knive

4

4

4

4

4

4

Håndtagstype

Langt foldbart

Langt foldbart

Langt foldbart

Foldbart Vibro-reduceret Kort foldbart

Kort foldbart

Koblingstype

Remkobling

Remkobling

Remkobling

Remkobling

Remkobling

Bladarmtype

Boltning

Lynkobling/boltning

Lynkobling/boltning

Lynkobling/boltning

Boltning

Boltning

Honda-motor

GX270

GX270

GX200

GX160

GX120

Effekt, kW (hk) ved 3,600 o./min.

6,3 (8,4)

6,3 (8,4)

4,3 (5,8)

3,6 (4,8)

2,6 (3,5)

1,5 (indgang)

Spænding

230 V-1-50 Hz

Brændstoffer

Benzin

Benzin

Benzin

Benzin

Benzin

Elektrisk

Brændstoftankens kapacitet, l

5,3

5,3

3,1

3,1

2,5

Vibrationsværdi, m/s²

3,5

Støjniveau, garanteret, LWA dB(A) 106 Lydtryksniveau ved brugerens 92 position, LpA dB (A)

3,5

3,5

3,5

6,2

3,7

106

106

106

100

104

92

92

92

84

86

967 92 91-01

967 92 90-01

967 92 89-01

967 92 88-01

967 92 93-01

PRODUKTINFORMATION 967 92 92-01

38


BETONSTØBNINGSUDSTYR

COMBI-GLATTEMASKINER

BG COMBI 1020

BG COMBI 850

Modelkode

E-L-TP

E-L-TP

Beskyttelsesring (Ø), mm

1020

850

Betjeningsvægt, kg

88

86

Bladdiameter, mm

850/915/980

850/915/980

Skive (Ø), mm

865/965/1015

865/965/1015

Bladhastighed, o./min.

60/120

60/120

Antal knive

4

4

Håndtagstype

Lang

Lang

Hastighedsregulator

Drejningshastighed

Drejningshastighed

Løftekrog

Standard

Standard

Transporthjul

Standard

Standard

Bladarmtype

Lynkobling

Lynkobling

Motor

400V-3-50/60 Hz

400V-3-50/60 Hz

Strømforsyning Lav/høj hastighed, kW

1,6/2,4

1,6/2,4

Vibrationsværdi, m/s²

1,4

1,4

Støjniveau, garanteret, LWa dB(A)

94

94

Lydtryk ved brugerens øre, LpA, dB(A)

77

77

967 92 95-01

967 92 94-01

PRODUKTINFORMATION

Husqvarna 42 V-3-200 HZ-stavvibratorer (AX og Vibrastar) TILBEHØR Forlængerkabel, 5 m Forlængerkabel, 10 m Forlængerkabel, 15 m Forlængerkabel, 20 m

PRODUKTNUMMER 596 57 02-01 596 57 02-02 596 57 02-03 596 57 02-04

Husqvarna Smart- og AX-stavvibratorer TILBEHØR Elastomerendedæksel ∅ 36 Elastomerendedæksel ∅ 40 Elastomerendedæksel ∅ 48 Elastomerendedæksel ∅ 56 Elastomerendedæksel ∅ 65

PRODUKTNUMMER 594 78 61-01 595 15 67-01 595 15 68-01 595 02 96-01 595 45 09-01

Husqvarna CFG/CFD/CF-vogne TILBEHØR Transportvogn CFG 25 Transportvogn CFD 33 Transportvogn CF 25T

TILBEHØR 0,5 m forlængelse Støtteben, standard Støtteben, with lifting device Dobbelt elektrisk spilsæt Skates (et stk.) Tredjemandsspil

PRODUKTNUMMER 594 86 24-01 596 86 41-01 596 40 06-01

PRODUKTNUMMER 594 86 05-02 594 86 06-01 596 86 42-01 595 49 91-03

PRODUKTNUMMER 596 19 25-01 596 75 53-01 596 75 54-01 594 71 09-01 594 70 98-01 596 86 44-01

Husqvarna BG 375 TILBEHØR Hjulbørstesæt

PRODUKTNUMMER 594 75 15-01

Husqvarna BG 245 TILBEHØR Hjulbørstesæt

Husqvarna BT 90 TILBEHØR 0,5 m forlængelse Støtteben Crown Invert-beslag (elektrisk og benzindreven version) Skate BT 90

Husqvarna SVE/SVG

PRODUKTNUMMER 596 19 23-01

Husqvarna BG TILBEHØR Hjulsæt BG 475/479 Hjulsæt BG 375 Hjulsæt BG 245/244 Reservering BG COMBI ∅ 850 mm Reservering BG COMBI ∅ 1020 mm

PRODUKTNUMMER 594 75 15-01 594 75 15-01 596 19 23-01 967 93 49-02 596 47 47-01

Husqvarna BD TILBEHØR Støtteben

PRODUKTNUMMER 596 19 24-01

TILBEHØR Skate (koblingssæt til BD 32 – BD 62)

PRODUKTNUMMER 594 70 98-02

39


GLATTEMASKINEBLADE OG FLYDESKIVER TIL BETONBELÆGNING For at give dig den bedste ydeevne tilbyder Husqvarna en række blade og skiver, der sikrer uovertruffen ydeevne i sidste fase af processen. I vores to udvalg – ProLine og ClassicLine – kan du nemt finde et passende ydelsesniveau, der passer til din opgave.

STÅLFLYDEBLAD Flydeblade anvendes til at glatte betonoverfladen i den indledende fase af betonbelægningsprocessen. Husqvarnas flydeblade har en næsten flad overflade, der skaber undertryk mellem bladet og overfladen. Det flytter betonen fra en højere position til en lavere position på blokken.

PLASTBELÆGNINGSBLAD I nogle tilfælde kan stålblade efterlade en mørk skygge på betonoverfladen, særligt på lysreflekterende eller farvede overflader, pga. metalaflejringer. Plastbladene af høj kvalitet (polyetylen med en ultrahøj molekylærvægt) sikrer, at brugeren kan give farvede blokke den perfekte finish.

STÅLFLYDESKIVE Flydeskiver er et alternativ til flydeblade. Flydeskiver øger den samlede fladhed på betonblokken.

KOMBINATIONSBLAD Kombinationsblade er to i en-blade. Formen på bladet sikrer, at den ene side kan anvendes til glatning, mens den anden side kan anvendes til belægning. Kombinationsbladede giver brugeren mulighed for at udføre både glatning og belægning, uden at skulle skifte mellem to forskellige blade.

STÅLBELÆGNINGSBLAD Belægningsblade anvendes efter glatnings­ processen er afsluttet, og overfladen er hærdet eller tørret. Bladenes fremragende kvalitet giver brugeren mulighed for at justere vinklen på bladet, hvormed den ønskede finish kan opnås.

40


BETONSTØBNINGSUDSTYR

GULD SØLV Der er flere oplysninger på side 16. OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER PROLINE

PRODUKT

= Optimal 

l l

STÅLBELÆG­ NINGSBLAD

PLASTBELÆG­ NINGSBLAD

KOMBI­ NATIONSBLAD

STÅLFLYDEBLAD

STÅLFLYDE­ SKIVE

l l l

l l l

l l l

— —

l l

— —

l l

l

l l l

l l l

l

STÅLFLYDEBLAD

STÅLFLYDE­ SKIVE

l l l l

Glatning Grov afpudsning Jævn afpudsning l l l

CLASSICLINE

— = God 

l

= Acceptabel 

STÅLBELÆG­ NINGSBLAD

KOMBI­ NATIONSBLAD

l l l

l l

— —

l l l

l l

l l l

l

– = Anbefales ikke

Husqvarna ProLine

Husqvarna ClassicLine

– Stor tykkelse – Quick release-udstyr (BG 375 og BG Combi) – Ekstraudstyr Plastikknive

– Mellemtykkelse – Standard boltningsudstyr Husqvarna ClassicLine tilbyder stålblade og -skiver af højkvalitet på sølvniveau med fremragende ydeevne til alle betonopgaver. Serien består af flydeblade, belægningsblade og kombinationsblade.

Husqvarna ProLine består af plastblade, stålblade og stålskiver i høj kvalitet på guldniveau med lang levetid og høj slidbestandighed, der sikrer optimal ydeevne. Serien består af flydeblade, flydeskiver, belægningsblade og kombinationsblade. Derudover tilbyder vi en quick release-indstilling, der sparer højproduktive fagfolk tid ved at reducere den tid det tager at udskifte bladene.

Glattemaskineblade og flydeskiver PRODUKT­ NUMMER

TYPE

MATERIALE

TYKKELSE, MM

BREDDE, MM

LÆNGDE, MM

STK./ PAKKE

594 20 78-01 594 86 71-01 594 86 70-01 594 86 74-01

Boltning Boltning Boltning Boltning

Stål Stål Stål

3,0 1,6 1,6 10,0

247 150 200 150

467 460 458 458

4 4 4 4

BG 475 – CLASSIC LINE Belægningsblade 594 19 86-01 Kombinationsblade 596 46 55-01

Boltning Boltning

Stål Stål

1,5 1,5

153 200

459 458

4 4

BG 375 – PRO LINE Flydeskive Flydeblade Belægningsblade Kombinationsblade Belægningsblade

594 24 36-01 594 19 83-01 594 22 76-01 594 86 69-01 594 86 73-01

Belægningsblade, der kan skubbes på Quick-Release Quick-Release Boltning Boltning

Stål Stål Stål Stål Plast

3,0 3,0 1,6 1,6 10,0

950 218 153 200 153

358 376 337 376

1 4 4 4 4

BG 375 – CLASSIC LINE Flydeskive 594 24 02-01 Belægningsblade 594 71 11-01 Kombinationsblade 594 86 68-01

Belægningsblade, der kan skubbes på Boltning Boltning

Stål Stål Stål

2,5 1,6 1,6

950 152 200

355 337

1 4 4

BG 245 – PRO LINE Flydeskive Kombinationsblade Belægningsblade

594 24 40-01 594 70 99-01 594 86 72-01

Belægningsblade, der kan skubbes på Boltning Boltning

Stål Stål Plast

2,5 1,6 10,0

608 127 125

235 227

1 4 4

BG 245 – CLASSIC LINE Flydeskive 595 07 12-01 Kombinationsblade 594 86 67-01

Belægningsblade, der kan skubbes på Boltning

Stål Stål

2,0 1,5

610 127

235

1 4

BG COMBI – PRO LINE Flydeblade Belægningsblade Kombinationsblade Belægningsblade

Quick-Release Quick-Release Boltning Boltning

Stål Stål Stål Plast

3,0 1,6 1,6 10,0

218 153 200 153

358 376 337 376

4 4 4 4

Belægningsblade, der kan skubbes på Belægningsblade, der kan skubbes på Belægningsblade, der kan skubbes på

Stål Stål Stål

2,5 3,0 2,5

BG 475 – PRO LINE Flydeblade Belægningsblade Kombinationsblade Belægningsblade

594 19 83-01 594 22 76-01 594 86 69-01 594 86 73-01

BG COMBI – CLASSIC LINE Flydeskive 594 24 10-01 Flydeskive 594 24 36-01 Flydeskive 594 24 12-01

DIAMETER, MM

865 950 1015

1 1 1

41


SKÆR MEGET TIDLIGT I NYSTØBT BETON – VENT IKKE PÅ TILFÆLDIGE REVNER Husqvarna Soff-Cut® er perfekt til skæring af svindfuger på et meget tidligt tidspunkt efter støbning af et betondæk. På den måde minimerer man risikoen for tilfældige revner, som er et af de mest kostbare og alvorlige problemer for entreprenører, der arbejder med beton. De væsentligste fordele er den høje produktivitet kombineret med muligheden for at støbe og skære samme dag – og selvfølgelig det pæne resultat, der opnås ved kun at skære overfladiske furer.

Produktoversigt Husqvarna Soff-Cut-serien omfatter fire modeller med skæredybder fra 30 mm til 76 mm, som drives af motorer med en effekt fra 3,3 kW til 17,2 kW og en vægt fra 39 kg til 221 kg. Du opnår den optimale produktionshastighed ved at vælge den Soff-Cut-model, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

30 mm

38 mm

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

70 mm

76 mm

GENNEMSNITLIGT STØBT AREAL [m²]

20

EFFEKT [kW]

17 kW

15 kW

10

6,5 kW 3,3 kW

0 2 –3 m /min

PRODUKTIVITET* [m /min]

5 4,6 –7,6 m /min 6 – 9 m /min

6 – 9 m /min

10 * PRODUKTIVITET Bemærk, at produktiviteten angives som grove gennemsnit, da den f.eks. afhænger af: skæredybden, den valgte klinge eller om der skæres, inden betonen er hærdet.

42


SKÆRING I NYSTØBT BETON

Problemet Når betonen hærdes og begynder at sætte sig, udvikles der spændinger i betonlaget. Formålet med at kontrollere denne proces er at udløse disse spændinger, inden de viser sig som tilfældige revner.

Løsningen Med systemet Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™ til tørskæring kan der skæres fuger, mens betonen stadig er nystøbt – allerede i løbet af den første time eller to, efter at støbningen er afsluttet. Husqvarnas Soff-Cut-teknologi bygger på en kombination af Soff-Cut-klingen og trykskoen. Da klingen skærer i en opadgående retning, og trykskoen trykker nedad på den nystøbte beton, undgås revner og skår i betonen som følge af skæringen. Soff-Cut tillader, at man skærer i betonen, når den er helt frisk. Derved kontrolleres eventuelle revnedannelser, som opstår, når betonen hærder.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Tilfældige revner er et af de mest kostbare og alvorlige problemer for entreprenører, der arbejder med beton.

Soff-Cut omfatter det unikke tørskæringssystem Ultra Early Entry™. Snittet lægges tidligt, hvilket minimerer risikoen for, at der opstår tilfældige revner. 43


ULTRA EARLY ENTRY™ SKÆREMASKINE*

SOFF-CUT 4200

SOFF-CUT 4000

SOFF-CUT 2000

SOFF-CUT 150

SPECIFIKATIONER Motorproducent Maks. motoreffekt, kW ** Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Vægt, kg CE certificeret

Kohler 17,2 350 76 257 —

Kohler 14,9 350 70 191 Ja

Kohler 6,5 250 38 144 Ja

Kohler 4,0 150 30 40 Ja

966 84 56-05

966 84 55-06

966 84 53-04

966 84 48-16

PRODUKTINFORMATION

* Med VAC port. ** Ifølge motorproducentens specifikationer.

Husqvarna Soff-Cut 4200

Husqvarna Soff-Cut 150

TILBEHØR Non-VAC ombygningssæt

595 95 33-01

RESERVEDELE Luftfilter, 2 stk. Batteri, 12 V jævnstrøm Oliefilter, 2 stk. Sidelygter Tændrør, 2 stk.

505 48 74-02 505 48 76-01 505 48 77-01 505 48 69-02 505 48 28-03

TILBEHØR Vac attachment cover

589 94 90-01

RESERVEDELE Luftfilter Drivremme til klinge, 2 stk. Gaffelnøgle til klinge Tændrør, 2 stk.

505 48 23-01 505 48 22-01 505 48 31-02 505 48 28-01

Husqvarna Soff-Cut 4000 TILBEHØR Forlygtesæt Non-VAC ombygningssæt

594 91 56-01 595 95 05-01

RESERVEDELE Luftfilter, 2 stk. Drivrem til klinge Gaffelnøgle til klinge Drivrem til pumpe Tændrør, 2 stk.

505 48 23-06 505 48 39-02 505 48 31-03 505 48 48-01 505 48 28-03

Husqvarna Soff-Cut 2000

44

TILBEHØR Forlygtesæt Non-VAC ombygningssæt

594 91 56-01 595 90 93-01

RESERVEDELE Luftfilter Drivrem til klinge Gaffelnøgle til klinge Drivrem til pumpe Tændrør

505 48 23-02 505 48 22-02 505 48 31-03 505 48 40-02 505 48 28-01

Forlygtesæt


SKÆRING I NYSTØBT BETON

GULD Se side 16 for mere information.

XL14 PRODUKT MATERIALE Beton med meget hårdt til hårdt tilslagsmateriale Beton med hårdt til mellemhårdt tilslagsmateriale Beton med blødt til meget blødt tilslagsmateriale

XL10

XL6

2000

3000

5000

2000

3000

5000

2000

3000

5000

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

ANBEFALET UDSTYR SC 4200, SC 4000 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

SC 2000e

SC 150

– = Anbefales ikke

Husqvarna XL14 / XL10 / XL6 PRODUKT­ NUMMER

NAVN

DIAMETER, MM

SEGMENTFORM

SEGMENT­ LÆNGDE, MM

SEGMENTTYKKELSE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

ANTAL SEGMENTER

CENTERHUL

XL14 542 75 61-13 542 75 61-14 542 75 61-16

XL14-2000 XL14-3000 XL14-5000

350 350 350

Flad Flad Flad

40 40 40

3,2 3,2 3,2

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

24 24 24

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

XL10 542 75 61-01 542 75 61-02 542 75 61-04

XL10-2000 XL10-3000 XL10-5000

250 250 250

Flad Flad Flad

40 40 40

2,6 2,6 2,6

9 + 2,5 9 + 2,5 9 + 2,5

17 17 17

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

XL6 542 77 70-06 542 77 70-07 542 77 70-09

XL6-2000 XL6-3000 XL6-5000

150 150 150

Flad Flad Flad

32 32 32

2,6 2,6 2,6

8 + 1,5 8 + 1,5 8 + 1,5

12 12 12

Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet Soff-Cut, trekantet

Ekstra klinger kan bestilles.

Alle XL-klinger leveres med en Soff-Cut-tryksko, der sikrer, at underlaget ikke flås op. Derfor kan der skæres allerede samme dag uden risiko for skår eller afskalning.

Brug Soff-Cut-beskyttere ved skæringspunkterne mellem fugerne for at undgå skår i hjørnerne

FUGEBESKYTTERE Blå, 150 stk. – klinger på 300 og 350 mm Rød, 150 stk. – klinger på 150, 200 og 250 mm

505 48 32-03 505 48 32-02

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 45


UOVERTRUFFEN GULVSLIBNING MED EFFEKTIVE SYSTEMER Det er krævende og ikke så ligetil at klargøre og derefter slibe og polere et betongulv eller at reparere og polere terrazzo eller gulve af andre natursten. Det er vores opgave at sætte dig i stand til at arbejde optimalt, og derfor leverer vi et system, der omfatter den patenterede Dual Drive Technology™, maskinerne PG 820 RC og PG 680 RC med trådløs fjernbetjening samt det effektive sortiment til støvhåndtering. Vores produkter omfatter også en række mindre og meget praktiske PG-modeller, der er nemme at transportere. Ligesom de øvrige Husqvarna PG-maskiner er de alle som standard udstyret med vores Redi Lock®-system til hurtig montering af diamantværktøj.

Produktoversigt Husqvarnas sortiment af maskiner til gulvslibning omfatter syv modeller med en slibebredde fra 280 mm til 820 mm, en effekt fra 2,2 kW til 13 kW og en vægt fra 70 til 533 kg. Du kan altid finde den helt rigtige Husqvarna PG-model til opgaven. Roterende slibehoved med Dual Drive

SLIBEHOVED

PG 820 RC 3-faset

PG 820 3-faset

PG 680 RC 3-faset

PG 680 3-faset

PG 530 3-faset

PG 530 1-faset

820 mm

820 mm

680 mm

680 mm

530 mm

530 mm

SLIBEBREDDE [mm]

13 kW

12,5 kW

13 kW

12,5 kW

12

8

EFFEKT

4,75 kW

[kW]

3,75 kW

4

0

15 –30 m²/h

40

20 – 40 m²/h 30 – 50 m²/h

PRODUKTIVITET*

25 – 60 m²/h

[m²/t]

80

30 – 80 m²/h

30 –75 m²/h

35 – 95 m²/h 120

46

8 –25 m²/h

60 –100 m²/h 80 –120 m²/h

95 –145 m²/h

70 –115 m²/h


OVERFLADEBEHANDLING

REDI LOCK-VÆRKTØJSSYSTEM

Til enkel udskiftning af diamant­ værktøj. Det kræver intet værktøj at ændre indstillinger eller foretage justeringer. Standard på alle Husqvarna PG-modeller.

FJERNBETJENING PG 820 RC og PG 680 RC er selvkørende og styres

fra en trådløs fjernbetjening. Du kan arbejde meget mere effektivt med et endnu bedre resultat, og du nyder endda godt af mere ergonomisk betjening og transport.

Roterende slibehoved

Enkelt slibehoved

HUSQVARNA HIPERFLOOR® En metode til mekanisk slibning, behandling og polering af betongulve. Resultatet er et gulv med en spejlblank, men også hårdere og mere holdbar overflade.

Fræsere

PG 450 1-faset

PG 400 3-faset

PG 280 1-faset

CG 200 Benzin

CG 200 1-faset

450 mm

400 mm

280 mm

200 mm

200 mm

12

8

4,0 kW 2,2 kW

3,6 kW 2,2 kW

4 2,2 kW

DUAL DRIVE TECHNOLOGY™ Med denne patenterede teknologi øges produktiviteten, brugeren får mere kontrol over processen, og maskinerne kan anvendes til flere formål.

0

*PRODUKTIVITET Afslibning af beton – udjævning af regnskadet beton Afslibning af belægning – afslibning af klædemiddel til tykt tæppe Produktiviteten kan variere betydeligt, da følgende faktorer kan spille en rolle: – Hårdheden af det medie, der slibes – Diamantværktøjets kvalitet – Diamantværktøjets slibemiddelstørrelse – Diamantværktøjstypen (dvs. metal over for Piranha™) – Antal diamantsegmenter under maskinen – Brugerens erfaring og faglige dygtighed – Anvendelsesformålet (f.eks. afslibning af belægning sammenlignet med polering)

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

47


GULVSLIBERE SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Nominel strøm, A Strømforsyning Slibebredde, mm Slibeskive, mm Slibetryk i alt, kg Slibeskivehastighed, omdr. /min. Rotationsretning Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg FJERNBETJENTE FUNKTIONER Selvkørende Batteristrøm til transport Parameterindstillinger / -aflæsning

PG 820 RC

PG 820

PG 680 RC

13,0 400 32 3-faset 820 3 × 270 290 250 –1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1370 × 820 × 1230 533

12,5 400 32 3-faset 820 3 × 270 335 250 –1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1370 × 820 × 1230 455

13,0 400 32 3-faset 680 3 × 230 269 250 –1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1150 × 680 × 1220 500

l

l

l

— — —

DC 6000. T 10000. T 7500

DC 6000. T 10000. T 7500

DC 6000. T 10000. T 7500

967 30 29-01

965 19 56-07

967 62 27-01

189 900,–

129 900,–

169 900,–

l

l l

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

PRIS

48


OVERFLADEBEHANDLING

PG 680

PG 530

PG 450

PG 400

PG 280

12,5 400 32 3-faset 680 3 × 230 300 250 –1100 Uafhængig retningskontrol fremad /  bagud (FWD / REV) på både slibeskiver og roterende hoved 1150 × 680 × 1220 400

4,75 / 3,75 400 /230 16 3-faset /1-faset 530 3 × 230 134 200 –1000 /200 –710 Fremad / bagud (FWD / REV) med rotation i samme retning på slibeskiver og roterende hoved (ikke modrotation) 1100 × 530 × 1150 210

2,2 230 13 1-faset 450 3 × 180 69 705 —

4,0 400 16 3-faset 400 400 73 1445 —

2,2 230 16 1-faset 280 280 41 1400 —

1310 × 482 × 1144 109

1400 × 435 × 1050 115

1200 × 305 × 1000 70

— — —

— — —

— — —

— — —

— — —

DC 6000. T 10000. T 7500

T 7500 (3-faset) / S 36 (1-faset)

S 26

S 36

S 26

965 19 57-07

965 19 58-12. 3-faset 965 19 58-11. 1-faset

967 64 86-01

967 64 85-01. 5 pin

967 64 87-01

109 900,–

59 900,–

29 900,–

26 900,–

21 900,–

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 49


1 Redi Lock-diamantholderskive til PG 820

2 Redi Lock-diamantholderskive til PG 680 og PG 530

3 Redi Lock-diamantholderskive til PG 450

4 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet på PG 820

5 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet på PG 680

6 Bakelitholderskive

7 Reservegummipude til bakelitholderskive

8 Reservevelcropude til bakelitholderskive

9 Redi Lock-overgang til poleringsskive med bakelitbindemiddel til PG 400 og PG 280

10 Vandslangesæt til PG 820 og PG 680

11 HR 820-hoved til tung afslibning og behandling

12 HR 680-hoved til tung afslibning og behandling

13 Bøjeligt reserveslibehoved til PG 530

14 Silikonering til hoved til tung afslibning og behandling

15 Silikonering

16 Bolt

17 Hovedlås

18 Skrue til hovedlås

19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker

20 Taljebælte, fjernbetjening

24 Transportvogn

Værktøjskasse 25 21 Transporthjul til PG 820 RC og PG 680 RC

22 Børsteliste til PG 450 og PG 400

23 Børstelistesæt, til bag, foran og siderne på PG 280

Husqvarna PG 820 RC og PG 820 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Redi Lock-diamantholderskive 4 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 10 Vandslangesæt 11 HR 820-hoved til tung afslibning og behandling 14 Silikonering (til hoved til tung afslibning og behandling) 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 20 Taljebælte, fjernbetjening (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 820 RC) 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservedelssæt til eftermontering (PG 820 RC)

50

26 Hjulvægte

Husqvarna PG 680 RC og PG 680 502 53 22-01 502 53 42-01 587 15 49-02 502 53 19-01 587 15 47-01 505 45 32-01 502 53 38-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 53 46-01 501 79 31-01 586 73 46-01 501 68 51-02 501 68 51-01 588 46 63-01

TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Redi Lock-diamantholderskive 5 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 10 Vandslangesæt 12 HR 680-hoved til tung afslibning og behandling 14 Silikonering (til hoved til tung afslibning og behandling) 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 20 Taljebælte, fjernbetjening (PG 820 RC) 21 Transporthjul (PG 680 RC) 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservedelssæt til eftermontering (PG 680 RC)

502 54 58-01 502 54 82-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 505 45 32-01 502 54 78-01 502 53 43-01 502 53 39-01 522 65 98-03 502 53 44-01 725 53 70-51 502 54 86-01 501 79 31-01 588 76 79-01 501 68 51-02 501 68 51-01 501 44 14-01


OVERFLADEBEHANDLING

Husqvarna PG 530 TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Redi Lock-diamantholderskive 6 Bakelitholderskive 7 Reservegummipude til bakelitholderskive 8 Reservevelcropude til bakelitholderskive 13 Bøjeligt reservefjederstål til slibehovedet 15 Silikonering 16 Bolt 17 Hovedlås 18 Skrue til hovedlås 19 Kantbånd af gummi, sætter ikke mærker 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse

Husqvarna PG 400 og PG 280 502 54 58-01 587 15 95-02 502 54 55-01 587 15 94-01 502 55 82-01 502 53 39-01 522 65 98-03 725 53 70-55 725 53 70-51 502 55 89-01 501 68 51-02 501 68 51-01

Husqvarna PG 450 TILBEHØR OG RESERVEDELE 3 Redi Lock-diamantholderskive 6 Bakelitholderskive 22 Børsteliste 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse Reservegummipude til bakelitholderskive Reservevelcropude til bakelitholderskive

TILBEHØR OG RESERVEDELE Redi Lock-overgang til poleringsskive med 9 bakelitbindemiddel, ∅ 75 mm 22 Børsteliste (PG 400) 23 Børstelistesæt, til bag, foran og siderne på PG 280 24 Transportvogn 25 Værktøjskasse 26 Hjulvægt, 3 kg 4 × skrue til hjulvægt, 3 kg 4 × pakning til hjulvægt, 3 kg 26 Hjulvægt, 4 kg 4 × skrue til hjulvægt, 4 kg 4 × pakning til hjulvægt, 4 kg 2 × bøsning til hjulvægt, 4 kg Reservevelcropude til bakelitholderskive

587 65 27-01 585 13 84-04 501 82 88-01 501 68 51-02 501 68 51-01 589 83 72-01 725 54 53-01 734 11 63-01 589 83 71-01 725 54 60-01 734 11 63-01 590 20 34-01 587 65 17-01

584 85 02-01 587 41 02-02 585 13 84-05 501 68 51-02 501 68 51-01 585 59 19-01 587 41 01-01

51


FRÆSERE

CG 200

CG 200

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Nominel strøm, A Strømforsyning Slibebredde, mm Skæredybde, maks., mm Anbefalet skæredybde, mm Støvsugertilslutning, ∅ mm Rem Tromlens rotationshastighed (maks. tomgangsbelastning), omdr./min. Dimensioner (L×B×H), mm Vægt (uden værktøjstromle), kg

3,6 I/T I/T Benzin 200 13 0-4 50 Enkelt, poly-V 1350 780×470×730 54

2,2 220-240 13 1-faset 200 13 0-4 50 Enkelt, poly-V 1350 780×475×730 58

S 36

S 36

967 66 23-01, Benzin, Honda 3,6 kW

967 66 24-01, 230 V, 50 Hz, 2,2 kW, 1-faset

19 500,–

19 500,–

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION PRIS

HUSQVARNA CG 200 RESERVEDELE Reserveaksel Børste alene, stål Rem (benzindrevet og elektrisk model) Leje, komplet, højre Leje, komplet, venstre Aksel, komplet Forhjul Gaffelnøgle

543 04 02-11 543 04 60-23 543 04 49-80 543 04 18-71 543 04 50-51 543 04 18-30 543 04 59-36 543 04 58-93

Husqvarna CG 200 er en særdeles effektiv fræser, som fjerner beton hurtigere og mere aggressivt end slibemaskiner. Den kan fjerne belægninger (selv tung gulvflisemastiks og gummiagtige elastomereller epoxymaterialer), bruges til let eller intensiv fræsning, skære riller i gangarealer for at gøre dem skridsikre, fjerne ujævnheder på fortove, som man ellers nemt kan snuble over, og udjævne dårligt flugtende betonsamlinger og ujævne overflader. Maskinen er let og behagelig at arbejde med, da den har vibrationsdæmpede håndtag, præcis millimeter­indstilling af skæredybden og central udstødning til støvopsamling, som sikrer et renere arbejdsmiljø.

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 52


OVERFLADEBEHANDLING


DIAMANTVÆRKTØJ TIL OVERFLADEBEHANDLING OG PRODUKTER TIL BEHANDLING AF GULVE Når det gælder overfladebehandling og værktøj til polering og slibning af betonflader eller afslibning af en tidligere behandling, handler det ofte om arbejde, der er både besværligt og anstrengende og samtidig ­tidskrævende. Ved at lytte til vores kunder har vi kunnet udvikle et fuldt sortiment af værktøj, der passer til alle de forskellige processer, der indgår i overfladebehandling. Uanset hvilken overfladefinish man ønsker at opnå, har Husqvarna forskelligt værktøj, der egner sig godt til de fleste materialer. Alle krav til hastighed og overfladefinish opfyldes, uanset om der er tale om det hårdeste betongulv eller en mere porøs belægning.

Diamantværktøj med metalbindemiddel – Redi Lock Robust diamantværktøj med metalbindemiddel, velegnet til alle formål. Redi Lock-systemet er hurtigt og problemfrit at bruge, og diamanterne kan skiftes med det samme, uden at det kræver værktøj. Den stærke bundplade er integreret, så låsefunktionen er særdeles robust og sikker. Der kræves ikke flere forskellige diamantholderskiver til forskellige typer diamantværktøj. Systemet kan benyttes til produkter fra flere maskin­leverandører. G 1400-serien omfatter seks forskellige produkter med fremragende afslibningshastighed og maksimal holdbarhed uanset opgaven. G 600-sortimentet er et enkelt og godt alternativ. Perfekt til mindre opgaver.

GULD SØLV Der er flere oplysninger på side 16. OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

PRODUKT AFSLIBNING – MATERIALE Porøs keramisk lim Plasticlignende keramisk lim Vinyllim* Maling og tynd epoxy (<2 mm) Tyk epoxy (15 – 40 mm) SLIBNING – MATERIALE Regnskadet beton Beton, blød Beton, mellemhård Beton, hård Halvpoleret beton

ELITE-GRIND G 1400

G 1410

G 1420

— —

VARI-GRIND G 600

G 1440

G 1470

G 1480

G 620

l l l

l l

l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

l

l l l

— — —

— —

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l l

l

— —

— — —

l l

= God 

l

= Acceptabel 

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l l

l

l

l l

l l l

l

— —

l

l

l l l

l

l l l

l l

l l l

l l

l

l l

— —

l

l l l

l l

l l l

l

— — —

l

l l l

l

l l l

l

l

— —

– = Anbefales ikke

*Det anbefalede værktøj til dette formål afhænger af betontypen under det materiale, der afslibes. Husqvarna anbefaler, at der startes med et hårdere bindemiddel (G 1170 eller G 1150), og at man derefter går over til et blødere bindemiddel, hvis produktiviteten ikke er tilfredsstillende.

54

— — — — —

G 670

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 = Optimal 

SHARX™

G 640

ANBEFALET UDSTYR

l l l

PIRANHA™

— — — l l l l l l


OVERFLADEBEHANDLING

A

B

C

D

E

G 14 44 D A ANVENDELSE G til slibning

B YDELSESNIVEAU G 1400

G 600

D 2 3 4 5 6

SLIBEMIDDELSTR. REF.

C BINDEMIDDELTYPE G 1410

TILHØRENDE ANVENDELSESFORMÅL Meget blødt værktøj til slibning af de hårdeste gulve

G 1420

Blødt værktøj til slibning af hårde overflader

G 1440

Mellemhårdt værktøj til mellemhård beton

G 1470

Hårdt værktøj til blød og slibende beton

G 1480

Meget hårdt værktøj til meget slibende beton

G 620

Blødt værktøj til slibning af hårde overflader

G 640

Mellemhårdt værktøj til mellemhård beton

G 670

Hårdt værktøj til blød og slibende beton

TILHØRENDE BETONVÆVSTR. 16 20 30 50 100

E S D T

REF.

SEGMENT Enkelt Dobbelt Trippel

55


Husqvarna Elite-Grind G 1400 Diamantværktøj i guld serie med metalbindemiddel til Redi Lock-systemet. Du kan forvente maksimal produktivitet og et fremragende resultat. Oplagt valg til HIPERFLOOR-opgaver. Der findes et bredt udvalg af forskellige bindemiddelhårdheder og slibemiddelstørrelser, som nemt kan identificeres vha. farve og segmentform.

Slibemiddelstørrelse

20

30

50

100 Bindemidlets hårdhed X-BLØDT

56

BLØDT

MEDIUM

HÅRDT

X-HÅRDT

PRODUKTNUMMER

NAVN

FARVE

ENKELT /  DOBBELT

SEGMENTHØJDE, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV)

FORM

BINDEMIDLETS HÅRDHED

G 1410 (3 stk.) 501 89 79-01 501 89 79-02 501 89 89-01 501 89 89-02 501 89 92-01 501 89 92-02 501 89 97-01 501 89 97-02

G1413S G1413D G1414S G1414D G1415S G1415D G1416S G1416D

Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange Orange

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt X-blødt

G 1420 (3 stk.) 501 89 99-01 501 89 99-02 501 90 07-01 501 90 07-02 501 90 08-01 501 90 08-02 501 90 15-01 501 90 15-02

G 1423S G 1423D G 1424S G 1424D G 1425S G 1425D G 1426S G 1426D

Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul Gul

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød

G 1440 (3 stk.) 501 90 25-01 501 90 25-02 501 90 49-01 501 90 49-02 501 90 65-01 501 90 65-02 501 90 74-01 501 90 74-02

G 1443S G 1443D G 1444S G 1444D G 1445S G 1445D G 1446S G 1446D

Lyserød Lyserød Lyserød Lyserød Lyserød Lyserød Lyserød Lyserød

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50 100 100

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund Rund Rund

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 1470 (3 stk.) 501 90 77-01 501 90 77-02 501 90 79-01 501 90 79-02 501 90 81-01 501 90 81-02

G 1473S G 1473D G 1474S G 1474D G 1475S G 1475D

Rød Rød Rød Rød Rød Rød

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

13 13 13 13 13 13

20 20 30 30 50 50

To indhak To indhak Et indhak Et indhak Rund Rund

Hård Hård Hård Hård Hård Hård

G 1480 (3 stk.) 501 90 82-01 501 90 82-02 501 90 83-01 501 90 83-02

G 1483D G 1483T G 1484D G 1484T

Blå Blå Blå Blå

Dobbelt Tredobbelt Dobbelt Tredobbelt

13 13 13 13

20 20 30 30

To indhak To indhak Et indhak Et indhak

X-hårdt X-hårdt X-hårdt X-hårdt


OVERFLADEBEHANDLING

Husqvarna Vari-Grind G 600 Diamantværktøj i sølv serie med metalbindemiddel til Redi Lock-systemet. Leverer et glimrende resultat til generel overfladebehandling. Oplagt til udlejningsformål og opgaver i hjemmet. Fås i forskellige bindemiddelhårdheder og slibemiddelstørrelser, som nemt kan identificeres vha. farve og segmentform. Slibemiddelstørrelse

16

20

30

50

100 Bindemidlets hårdhed BLØDT

MEDIUM

HÅRDT

PRODUKTNUMMER

NAVN

FARVE

ENKELT /  DOBBELT

SEGMENTHØJDE, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV)

FORM

BINDEMIDLETS HÅRDHED

G 620 (3 stk.) 503 84 79-01 503 84 79-02 503 84 79-03 503 84 79-04 503 84 79-05 503 84 79-06 503 84 79-07 503 84 79-08 503 84 79-09

G 622D G 623S G 623D G 624S G 624D G 625S G 625D G 627S G 627D

Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn Grøn

Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10 10 10 10 10 10

16 20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Rund Rund Rund Rund

Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød Blød

G 640 (3 stk.) 503 88 34-01 503 88 34-02 503 88 34-03 503 88 34-04 503 88 34-05 503 88 34-06 503 88 34-07 503 88 34-08

G 643S G 643D G 644S G 644D G 645S G 645D G 647S G 647D

Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå Grå

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10 10 10 10 10

20 20 30 30 50 50 100 100

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Rund Rund Rund Rund

Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium Medium

G 670 (3 stk.) 503 88 55-01 503 88 55-02 503 88 55-03 503 88 55-04

G 673S G 673D G 674S G 674D

Guld Guld Guld Guld

Enkelt Dobbelt Enkelt Dobbelt

10 10 10 10

20 20 30 30

Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt Heksagonalt

Hård Hård Hård Hård

Husqvarna Piranha™ Til afslibning af belægninger, klæbemidler og puds, der ikke umiddelbart lader sig fjerne Husqvarnas Piranha™diamantskraberindsatser sørger for maksimal holdbarhed og produktivitet. Kombineres med Redi Lock-systemet. PRODUKT­NUMMER

NAVN

BESKRIVELSE

ROTATION

ANBEFALES TIL

543 32 73-01 543 32 73-02 543 32 73-03

G 11X1 S G 11X1 D G11Y1D

Enkelt Piranha™-skive Dobbelt Piranha™-skive Double Piranha™ plate

I retning mod uret I retning mod uret I retning med uret

PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280 PG 820, PG 820 RC, PG 680, PG 680 RC, PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

Husqvarna Sharx™ Til hurtig og nem fjernelse af tætte overflader på hårdtpudsede betongulve. Sharx™-metalbindemidlet øger produktiviteten markant og sikrer, at puderne forbliver åbne og skarpe, selv på hårdeste toplag. PRODUKTNUMMER

NAVN

FARVE

ENKELT/DOBBELT

BINDEMIDLETS HÅRDHED

574 43 04-02 574 43 04-03

Sharx™ – enkelt 3-pak Sharx™ – dobbelt 3-pak

Sølv Sølv

Enkelt Dobbelt

Sharx™ Sharx™

57


POLERINGSVÆRKTØJ TIL TØR- OG VÅDPOLERING Poleringsskiver, som giver et forrygende blankt og rent udseende, når de bruges til tør- og vådpolering af beton, terrazzo og visse natursten. Det anbefales, at poleringsskiverne anvendes sammen med Hiperhard™-komprimeringsvæske/hærder som en del af HIPERFLOOR™-systemet til betonpolering.

Oversigt over poleringsprodukter TØRPOLERING

VÅDPOLERING

Ø 75 MM CP 1240 30–400 Ø 75, 125 MM P 1240

50–3000

P 1280

50–3000

Ø 180, 230, 270 MM FT 80

50–200

FP 40

200–3000

FP 80 200–3000

Husqvarna P 1200 Værktøj udviklet med det formål at opnå maksimal glans i færre trin. Det sparer tid, der bruges mindre værktøj, og slutresultatet bliver bedre. PRODUKTNUMMER

NAVN

FARVE

DIAMETER, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV)

DIAMANTHØJDE, MM

TIL PG-MASKINER, TØRPOLERING 574 42 82-01 P 1242 574 42 83-01 P 1243 574 42 84-01 P 1244 574 42 85-01 P 1245 574 42 86-01 P 1246 574 42 87-01 P 1247 574 42 88-01 P 1248

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

TIL HÅNDHOLDTE MASKINER, TØRPOLERING 574 42 89-01 P 1242 574 42 90-01 P 1243 574 42 91-01 P 1244 574 42 92-01 P 1245 574 42 93-01 P 1246 574 42 96-01 P 1247 575 42 97-01 P 1248

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

TIL PG-MASKINER, VÅDPOLERING 582 32 59-05 P 1282 582 32 59-04 P 1283 582 32 59-01 P 1284 582 32 59-03 P 1285 582 32 59-06 P 1286 582 32 79-07 P 1287 582 32 59-08 P 1288

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

76 76 76 76 76 76 76

50 100 200 400 800 1500 3000

6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

TIL HÅNDHOLDTE MASKINER, VÅDPOLERING 589 77 19-01 P 1282 589 77 19-02 P 1283 589 77 19-03 P 1284 589 77 19-04 P 1285 589 77 19-05 P 1286 589 77 19-06 P 1287 589 77 19-07 P 1288

Mørkegrøn Sort Rød Gul Hvid Blå Grå

125 125 125 125 125 125 125

50 100 200 400 800 1500 3000

2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8 2,8

Overgange til værktøj med bakelitbindemiddel

58

PRODUKTNUMMER

NAVN

580 28 96-01 505 49 05-01

Redi Lock-overgang til poleringsværktøj med bakelitbindemiddel, ∅ 75 mm Overgang til poleringsværktøj til håndholdte maskiner, ∅ 125 mm


OVERFLADEBEHANDLING

Husqvarna HiperFlex Poleringsværktøj med bakelitbindemiddel på en fleksibel bagpude. Bruges tør til belægninger og polerede betonflader af høj kvalitet. Til alle vores gulvslibere. PRODUKTNUMMER

NAVN

DIMENSION, MM

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV)

MASKINVALG

HIPERFLEX FP 40 TØR 587 54 67-01 587 54 67-02 587 54 67-03 587 54 67-04 587 54 67-05 542 77 93-16 542 77 93-17 542 77 93-18 542 77 93-19 542 77 93-20 542 87 00-56 542 86 84-07 542 86 84-08 542 86 84-09 542 86 84-10

FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48 FP44 FP45 FP46 FP47 FP48

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 680 / PG 530 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FP 80 VÅD 589 63 37-01 589 63 37-02 589 63 37-03 589 63 37-04 589 63 37-05 589 63 39-01 589 63 39-02 589 63 39-03 589 63 39-04 589 63 39-05 589 63 41-01 589 63 41-02 589 63 41-03 589 63 41-04 589 63 41-05

FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88 FP84 FP85 FP86 FP87 FP88

180 180 180 180 180 230 230 230 230 230 270 270 270 270 270

200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000 200 400 800 1500 3000

PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820

HIPERFLEX FP 80 VÅD 589 63 36-01 589 63 36-02 589 63 36-03 589 63 38-01 589 63 38-02 589 63 38-03 589 63 40-01 589 63 40-02 589 63 40-03

FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84 FT82 FT83 FT84

180 180 180 230 230 230 270 270 270

50 100 200 50 100 200 50 100 200

PG 450 PG 450 PG 450 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 530 / PG 680 PG 820 PG 820 PG 820

59


KERAMISK VÆRKTØJ TIL TØRSLIBNING OG -POLERING Keramisk værktøj til tørslibning og -polering af beton. Aggressivt værktøj til slibning og finslibning af beton, som efterlader et fremragende ridsemønster. Lang holdbarhed giver god valuta for pengene.

Husqvarna CP 1200 Premium-værktøj til betongulve med industriel finish. PRODUKT­NUMMER

NAVN

FARVE

DIAMETER, MM

577 31 70-04 577 31 70-01 577 31 70-02 577 31 70-05 577 31 70-03

CP 1241 CP 1242 CP 1243 CP 1244 CP 1245

Violet Mørkegrøn Sort Rød Gul

75 75 75 75 75

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 30 50 100 200 400

DIAMANTHØJDE, MM 6,5 6,5 6,5 6,5 6,5

VEDLIGEHOLDELSESPUDER Diamantpuder til rensning af polerede betongulve. Til slibemaskinerne Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 og PG 820.

Husqvarna HiperClean Dry Pads Ideelle til rengøring af polerede betongulve. Til slibemaskinerne Husqvarna PG 450, PG 530, PG 680 og PG 820 samt til håndværktøj og poleringsudstyr.

60

PRODUKTNUMMER

DIMENSION, MM

501 76 40-07 501 76 40-01 501 76 40-02 501 76 40-03 501 76 40-08 501 76 40-04 501 76 40-05 501 76 40-06 501 76 40-09 501 76 40-10 501 76 40-11 501 76 40-12

180 180 180 180 230 230 230 230 270 270 270 270

SLIBEMIDDELSTØRRELSE (BETONVÆV) 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000 400 800 1500 3000

MASKINVALG PG 450 PG 450 PG 450 PG 450 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 530, PG 680 PG 820 PG 820 PG 820 PG 820


OVERFLADEBEHANDLING

SLIBEKOPPER TIL OVERFLADEBEHANDLING Slibeværktøj i guld serie til håndholdt slibning specielt til gulvspecialister og byggebranchen. Produkterne i denne serie byder på den bedste ydelse til alle opgaver inden for gulvbehandling. Tallerkenerne har 22,2 centerhul og en M14-overgang, der giver flere muligheder. Den vibrationsdæmpende overgang gør arbejdet mindre trættende. Effekten kan ophæves ved brug af M14-overgangen.

Husqvarna G 10X1 Til afslibning af epoxy, vinyl og lim. PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-65

G 10X1

22,2 / M 14

125

PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-66

G 1042

22,2 / M 14

125

Husqvarna G 1042 Til afslibning af epoxy og lim.

Husqvarna G 1073 / G 1043 / G 1013 Til betonreparation, gulvudjævning og blotlægning af tilslagsmateriale. PRODUKT­NUMMER

NAVN

ANVENDELSE

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-68 543 09 34-69 543 09 34-70

G 1013 G 1043 G 1073

Hård til meget hård beton Normalhård beton Slibende materialer

22,2 / M 14 22,2 / M 14 22,2 / M 14

125 125 125

OVERGANG

DIAMETER, MM

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 20 /30 20 /30 20 /30

Husqvarna G 1045 / G 1015 Til klargøring før epoxylakering og forsegling. PRODUKT­NUMMER

NAVN

ANVENDELSE

543 09 34-72 543 09 34-74

G 1015 G 1045

Normal til hård og meget hård beton 22,2 / M 14 Normal til blød og slibende beton 22,2 / M 14

125 125

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 40 / 50 40 / 50

Husqvarna G 1017 Til afslibning af ridser og klargøring til polering. PRODUKT­NUMMER

NAVN

OVERGANG

DIAMETER, MM

543 09 34-75

G 1017

22,2 / M 14

125

SLIBEMIDDELSTØR­RELSE (BETONVÆV) 100 /120

61


INDUSTRIEL FINISH

KOMMERCIEL FINISH

PREMIUM FINISH

PRODUKTER TIL BEHANDLING AF GULVE Beton er en af de mest holdbare og slidstærke overflader, der kan fås. Men vi kan gøre overfladen endnu bedre ved at slibe, polere og derefter behandle den kemisk, så den kommer til at fremstå med en skønhed, funktion og styrke på et helt andet niveau. Med forskellige processer kan en gulvløsning tilpasses helt specifikke krav, om det er æstetik, plant underlag, højglans eller pris. Først når der er brugt udstyr, diamantværktøj og betonkemikalier fra Husqvarna, kan man tale om, at et poleret betongulv er et rigtigt HIPERFLOOR. Husqvarna kan levere en række forskellige produkter til behandling af gulve, så HIPERFLOORprocessen giver et førsteklasses resultat af meget høj teknisk og æstetisk kvalitet.

Husqvarna GM 3000™ Specialt beregnet til fugning / udfyldning af porer og huller i betonoverflader. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 71-61

GM 3000™, 20 l

Husqvarna Hiperhard™ Betonoverfladen behandles med et silikat, der hærder gulvet ganske betydeligt og forbedrer dets evne til at modstå slitage. Samtidig påvirker det i væsentlig grad gulvets færdige udseende. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 71-65 543 08 71-77

Hiperhard™, 20 l Gummiskraber, 600 mm

Husqvarna Hiperguard™ Premium Enhance Overfladeimprægnering af Premium-kvalitet, der begrænser gulvets evne til at opsuge vand, olie, fedtstoffer og snavs. Fordi pletter holdes i overfladen, er gulvet lettere at vedligeholde og rengøre, og det holder længere. Samtidig fremhæves farven på det materiale, der forsegles. PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 74-47 543 08 74-48

Hiperguard™ PE, 5 l Hiperguard™ PE, 10 l

Husqvarnas poleringspuder Anbefales til brug sammen med Hiperguard™ Premium Enhance.

62

PRODUKT­NUMMER

NAVN

543 08 73-44 543 08 73-49 574 51 36-01 574 51 36-02

Poleringspude til PG 530 og PG 680, ∅ 240 mm Poleringspude til PG 820, ∅ 270 mm Velcrolukning til poleringspuder, 240 mm Velcrolukning til poleringspuder, 270 mm


SURFACE PREPARATION

FRÆSEVÆRKTØJ Fræsetromler i guldkvalitet med forskellige stål- og karbidhjul, der kan bruges til formål fra fjernelse af belægning til rilleskæring.

Husqvarna-tandfræseskive Til afretning af beton og asfalt, nivellering af overflader og rilleskæring, så overfladen bliver skrid­sikker (gangarealer, adgangsramper, stalde m.m.) og fjernelse af ståldæk. Ved at skifte pakning og afstandsstykke på de fire aksler til tromlen kan man opnå den ønskede overfladetilstand – meget ru, medium eller meget fin.

A

Husqvarna TCT-fræseskive (tungstenkarbidbestykket) Særdeles effektivt værktøj til bearbejdning af overfladestrukturen på asfalt og beton. Meget mod­­standsdygtig mod slitage (10 gange længere holdbarhed). Ved at skifte pakning og afstands­stykke på de fire aksler til tromlen kan man opnå den ønskede overfladetilstand – meget ru, medium eller meget fin.

B

Husqvarna-stjernefræseskive Til rensning af beton og fjernelse af epoxymaling, olie, fedt, lim samt termoplastiske vej­ markeringer. Ved at skifte pakning og afstandsstykke på de fire aksler til tromlen kan man opnå den ønskede overfladetilstand – meget ru, medium eller meget fin. Fås i sæt, der er klar til brug, eller som reservedele.

C

Fræseskiver PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKINVALG

543 04 02-14 543 04 02-09 543 04 02-16 543 04 02-17

Stjernefræseskive (behandlet stål) 60×2 mm Tandfræseskive (behandlet stål) 62×5 mm Karbidfræseskive 56×6,5 mm Afstandsstykke (3 mm tykkelse)

60 62 56

2 5 6,5 3

CG 200 CG 200 CG 200 CG 200

PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKINVALG

543 04 02-10 543 04 02-11

Tromle, størrelse 200 mm (kun) Reserveaksel

Tromle med akse A

CG 200 CG 200

Komplette monteringssæt B C

PRODUKTNUMMER

BESKRIVELSE

DIAMETER, MM

TYKKELSE, MM

MASKINVALG

543 04 02-21 543 04 02-24

160 stjernefræseskiver og 164 afstandsstykker 84 karbidfræseskiver og 84 afstandsstykker

60 58

2 7

CG 200 CG 200

63


KOMPLETTE SYSTEMER TIL KLASSENS BEDSTE STØV- OG SLAMHÅNDTERING Da støv og slam indeholder farlige stoffer, er det vigtigt at fjerne det sikkert og effektivt, så du og dine kolleger ikke udsættes for sundhedsskadelige partikler. Husqvarna tilbyder vejledning, viden og et fuldt integreret sortiment af særdeles effektivt udstyr til håndtering af støv og slam, så du kan overholde alle gældende arbejdsmiljø­ bestemmelser, regler og forordninger, uden at det går ud over produktiviteten.   Ved at kombinere vores specifikke ekspertise inden for skæring, boring og slibning i beton med den nyeste teknologi til støv- og slamhåndtering kan vi hos Husqvarna tilbyde dig brugervenlige, driftssikre og effektive løsninger. Du kan arbejde hurtigere og mere produktivt, når støv og slam håndteres mere effektivt.

Produktoversigt Husqvarnas udstyr til håndtering af støv og slam dækker ethvert behov og kan benyttes til alle formål i byggebranchen. Sortimentet omfatter alt fra kompakte 1-fasede støvsugere og effektive slamsugere til store kraftige 3-fasede støvsugere til tungt arbejde. Det sidste, der mangler for at gøre arbejdspladsen så sikker som overhovedet muligt, er en af vores luftrensere. De har HEPA H13-filtre og er nemme at transportere rundt,

T 10000

T 7500

T 4000

S 36

S 26

S 13

W 70 P

W 70

W 250 P

A 2000

A 1000

Kerneboremaskiner Kapsave Vægsave Vinkelslibere Stenskæremaskiner Gulvslibere DXR 900

900 m³/h

900 600 m³/h

600

LUFTSTRØM

600 m³/h 400 m³/h

[m³/t]

2100

600

1400 1000 m³/h

[m³/t]

200 m³/h 200 m³/h 200 m³/h

160 m³/h

300

0

0

10

10

VAKUUM

700

700

0

0

50

40 m²

ARBEJDSOMRÅDE*

[kPa]

[m²]

20 22 kPa 30

30 kPa

28 kPa

26 kPa

22 kPa

2100

1400

LUFTSTRØM

400 m³/h

300

2000 m³/h

22 kPa

22 kPa

22 kPa

20

100

30

150

80 m²

100

22 kPa 130 m²

* NOTER VEDR. ARBEJDSOMRÅDE Bemærk, at beregningen af arbejdsområde er baseret på en loftshøjde på 2,5 m. Ved 6 luftudskiftninger/time Ved 10 luftudskiftninger/time

64

50

65 m²

150


HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

SIKRERE OG MERE EFFEKTIV STØVKONTROL – ANBEFALEDE ARBEJDSMETODER Vand er en af de bedste måder at kontrollere støv på. Ved vådskæring eller vådboring bør der om muligt bruges vand nok til at binde støvet direkte ved kilden. En slamopsamler kan tilsluttes en slamsuger, så arbejdsstedet holdes rent.   Hvis det ikke er muligt at bruge vand på stedet, bør skære-/bore-/ slibeudstyret bruges med en integreret enhed til støvopsamling eller en støvskærm, der opfanger støvet direkte ved kilden. Denne enhed skal tilsluttes en støvsuger, der ud over at være udstyret med HEPA H13filtre, også har en luftstrøm og kapacitet, der er passende til formålet.   Gulvet i arbejdsområdet skal rengøres med en skraber i stedet for

en kost. Brug altid en støvsuger, der har HEPA H13-filtre, når der støvsuges. BEMÆRK: Almindelige støvsugere kan ikke opfange respirable støv­ partikler og bør derfor ikke bruges til dette formål.   Mængden af respirabelt støv i luften kan reduceres yderligere, hvis der anvendes en eller flere luftrensere, der er udstyret med effektive HEPA H13-filtre. Det beskytter alle, der arbejder i området, endnu bedre. Hvis den, der betjener udstyret, udsættes for meget store støvmængder eller skal arbejde i længere tid i støvede omgivelser, bør der anvendes et luftfiltrerende åndedrætsværn.

Ved vådskæring/-boring binder vandet støvet direkte ved kilden. En slamopsamler tilsluttet en slamsuger holder arbejdsstedet rent.

Ved tørskæring/-boring med en integreret enhed til støvopsamling opfanges støvet direkte ved kilden. En støvsuger med HEPA-filtre og en luftstrøm og kapacitet, der passer til formålet, holder støvet under kontrol. Den omgivende luft filtreres gennem en transportabel luftrenser 6 – 10 gange i timen.

65


SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Maks. nominel strøm, A Ekstra udgang, W Strømforsyning Luftstrøm, m³/time Maks. vakuum, kPa Sugeåbningsdiameter, mm Primærfilters overfladeområde, m² HEPA H13-filters overfladeområde, m² Antal HEPA H13-filtre Klasse Dimensioner (L×B×H), mm Vægt, kg

T 10000

T 7500

DC 6000

11 380 – 415 32 I/T 3-faset 900 30 76 3,9 7,5 3 — 1400×736×1727 336

5,5 380 – 415 16 I/T 3-faset 600 28 76 2,9 5 2 H 1245×686×1753 206

5,75 380 – 480 16 Ja 3-faset 700 – 76 3 7,8 1 — 1252×766×1899 305

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680 RC, PG 680, PG 530

PG 820 RC, PG 820, PG 680, PG 680 RC, PG 530

967 66 37-04 Leveres med: Slange 76 mm (10 m), 1 stk. Camlock-adapter 76-50 mm Slange 50 mm (7,5 m), 1 stk. Støvsugerrør 50 mm Gulvmundstykke 50 mm, bredde 450 mm Longopac®-pose, 1 stk.

967 66 41-04 Leveres med: Slange 76 mm (10 m), 1 stk. Camlock-adapter 76-50 mm Slange 50 mm (7,5 m), 1 stk. Støvsugerrør 50 mm Gulvmundstykke 50 mm, bredde 450 mm Longopac®-pose, 1 stk.

967 62 50-01 Leveres med: Slange 75 mm (10 m), 1 stk. Slange 50 mm (10 m), 1 stk. Støvsugerrør Gulvmundstykke Longopac®-poser, 2 stk.

99 950,–

87 450,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS

BEMÆRK: Hvert enkelt HEPA-filter testes og certificeres med en filtreringseffekt på 99,99 % ved 0,3 mikrometer.

NYHED

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Maks. nominel strøm, A Strømforsyning Luftstrøm, m³/time Maks. vakuum, kPa Sugeåbningsdiameter, mm Pumpeeffekt, kW Pumpeudledning, liter/min. Beholderkapacitet, liter Dimensioner (L×B×H), mm Vægt, kg

NYHED

W 70 P

W 70

W 250 P

1,2 220 – 230 8 1-faset 200 22 38 0,65 260 70 600×570×1250 44

1,2 220 – 230 5 1-faset 200 22 38 — — 70 600×570×1250 34

1,2 220 – 230 7 1-faset 160 22 38 0,35 150 29 530×520×910 27

Væg- og vejsave, gulvsave, kerneboremaskiner, kapsave, sten- og fliseskæremaskiner

Kerneboremaskiner, kapsave, stenog fliseskæremaskiner

Kerneboremaskiner, kapsave, stenog fliseskæremaskiner

967 66 47-04 Leveres med 1 slange, 38 mm (3 M), 1 rør, 38 mm, 1 gulvmundstykke, 38 mm, 370 mm bred og 1 engangsvådpose

967 70 20-02 Leveres med 1 slange, 38 mm (3 M), 1 rør, 38 mm, 1 gulvmundstykke, 38 mm, 370 mm bred

967 70 21-02 Leveres med 1 slange, 38 mm (3 M), 1 rør, 38 mm, 1 gulvmundstykke, 38 mm, 370 mm bred og 1 engangsvådpose

23 950,–

18 950,–

15 950,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS

66


HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

NYHED

T 4000

S 36

S 26

S 13

4 380 – 415 16 I/T 3-faset 400 26 63 4,5 2,4 2 — 830×620×1500 106

3,6 220 – 230 14 — 1-faset 600 22 63 4,5 3,6 3 H 830×620×1500 65

2,4 220 – 230 9 — 1-faset 400 22 63 3 2,4 2 H 756×546×1275 47

1,2 220 – 230 5 Ja (maks. 1200 W) 1-faset 200 22 38 1,5 1,2 1 H 680×400×1100 29

PG 400, PG 450, PG 530

PG 530, PG 450, PG 400, PG 280

PG 280, PG 450, kerneboremaskiner, kapsave, håndholdte maskiner

Kerneboremaskiner, kapsave, håndholdte maskiner

967 70 22-01 Leveres med: Slange 63 mm (10 m), 1 stk. Slange 50 mm (7,5 m), 1 stk. Samleled lige til 76 mm Camlock-adapter 76 mm Støvsugerrør 50 mm Gulvmundstykke 50 mm, bredde 450 mm Longopac®-pose, 1 stk.

967 66 38-07 Leveres med: Slange 63 mm (10 m), 1 stk. Slange 50 mm (7,5 m), 1 stk. Støvsugerrør 50 mm Gulvmundstykke 50 mm, bredde 450 mm Longopac®-pose, 1 stk.

967 66 39-05 Leveres med: Slange 50 mm (7,5 m), 1 stk. Støvsugerrør 50 mm Gulvmundstykke 50 mm, bredde 450 mm Longopac®-pose, 1 stk.

967 66 40-04 Leveres med: Slange 38 mm (4 m), 1 stk. Støvsugerrør 38 mm Gulvmundstykke 38 mm, bredde 370 mm Longopac®-pose, 1 stk.

31 950,–

23 400,–

13 900,–

SPECIFIKATIONER Sugeåbningsdiameter, mm Volumen, liter Vægt, kg

C 5500

C 3000

76 100 67

63 37 22

T 10000, T 7500

T 4000, S 36, S 26

967 66 46-01

967 66 45-01

20 950,–

13 950,–

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

PRIS

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Spænding, V Maks. nominel strøm, A Maks. belastning, ekstra udgang, W Strømforsyning Luftstrøm, m³/time Primærfilters overfladeområde, m² HEPA H13-filters overfladeområde, m² Dimensioner (L×B×H), mm Vægt, kg

A 2000

A 1000

0,75 220 – 230 3,3 1200 1-faset 2000 0,64

0,285 220 – 230 1,2 1600 1-faset 1000 0,16

10,5

3,5

460×700×820 38

400×440×440 18

967 67 22-02 Leveres med: Forfilter, 1 stk. HEPA H13-filter, 1 stk. Forfilterdæksel, 1 stk.

967 67 23-02 Leveres med: Forfilter, 1 stk. HEPA H13-filter, 1 stk. Forfilterdæksel, 1 stk.

20 650,–

9 950,–

PRODUKTINFORMATION

PRIS

BEMÆRK: Hvert enkelt HEPA-filter testes og certificeres med en filtreringseffekt på 99,99 % ved 0,3 mikrometer.

67


SYSTEMOVERSIGT

TØR ANVENDELSE

T 10000

T 7500

T 4000

DC 6000

C 5500

GULVSLIBNING, -FRÆSNING OG -POLERING PG 820/PG 820 RC 

PG 680/PG 680 RC

PG 530

PG 450

C 3000

S 36

PG 280

CG 200

PG 400

TØR KERNEBORING Mundstykke til boring 

DM 340 DM 280 DM 230 DM 220 TØRSKÆRING MED HÅNDHOLDTE KAPSAVE K 3000 / K 4000 K 770 VAC ANDEN ANVENDELSE 115 - 230 mm vinkelsliber 150 - 230 mm vinkelsliber 100 - 125 mm håndsliber 150 - 180 mm håndsliber Bor Mejselhammere

Støvmuffe 

 Tilsluttet maskinen  + Del af løsning

Støvmuffe

Dust bug

Støvskærm til 150 – 230 mm vinkelsliber

Mundstykke til boring til DM 230 og DM 220

68


HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

S 26

S 13

A 2000

VÅD ANVENDELSE

W 70 P

+

VÆGSKÆRING WS 482 HF

 Slamopsamler

+

WS 440 HF

 Slamopsamler

+

WS 220

 Slamopsamler

+

WIRESKÆRING CS 2512

+

+

CS 10

+

GULVSKÆRING FS 7000 D/DL

+

 Vandpumpesæt

FS 5000 D

+

 Vandpumpesæt

FS 4800 D

+

 Vandpumpesæt

FS 3500 G

+

 Vandpumpesæt

FS 500-serien

+

 Vandtanksæt

FS 400-serien

+

 Vandtanksæt

FS 300-serien

+

 Vandtanksæt

A 1000

+

 +

Mundstykke til boring  Mundstykke til boring  Mundstykke til boring 

Støvsugersæt 

W 70

W 250 P

WATER SUPPLY

VÅD KERNEBORING

DM 650 Støvskærm 

DM 340

Støvskærm 

DM 280

Støvskærm  Støvskærm 

DM 230

Støvmuffe  Støvmuffe 

DM 220

 Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling

 Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling

 Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­ opsamling  Slam- og vand­  WT 15 / PWT opsamling  Slam- og vand­  WT 15 / PWT opsamling

VÅDSKÆRING MED HÅNDHOLDTE KAPSAVE

Støvskærm til 150 – 230 mm vinkelsliber

Støvskærm til 115 – 125 mm vinkelsliber

 WT 15 / PWT / KV 7  WT 15 / PWT/ KV 9 /12  WT 15 / PWT/ KV 9 /12

K 770

+

+

+

K 970

+

+

+

K 1270

+

+

+

K 3000 / K 4000

+

+

+

 WT 15 / PWT

K 6500

+

+

+

 WT 15 / PWT

VÅDSKÆRING I FLISER OG STEN TS 400 F +

+

+

TS 350 E

+

+

+

TS 300 E

+

+

+

TS 100 R

+

+

+

TS 73 R

+

+

+

TS 66 R

+

+

+

TS 60

+

+

+

Slamopsamler til vægskæring

Støvskærm til 115 – 125 mm vinkelsliber

Slam- og vandopsamling Slam- og vandopsamling

Se vores udvalg af Slam- og vandopsamling, og få oplysninger om den rette kombination af maskine/ring på side 115.

69


Husqvarna T 10000 3 HEPA-filter H13 T-Line

2 Forfilter 1 Longopac®

4 Støvsugerslange med kobling

5 Komplet slange til rensesæt

6 Camlock-adapter, hun

7 Camlock-adapter, han

8 Rør

9 Gulvmundstykke

10 Reservegummibåndssæt

11 Forudskillervogn

12 Forudskillervogn

13 Forfilter

15 Adapter 14 HEPA-filter H13

16 Camlock, hun

17 HEPA 13-filter 18 Slange med kobling

20 Reservebånd

19 Støvsugerrør med gulvmundstykke

21 Plastadapter 22 Reservebørstesæt

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 2 Forfilter, lagerenhed T 10000 3 HEPA-filter H13 T-Line 4 Komplet slange 76 mm 10 m 5 Slange 50 mm/7,5 m, komplet slange til rensesæt Camlock-adapter, hun, 76 mm-50 mm 6 (f.eks. til T-Line-rensesæt) Camlock-adapter, han, 76 mm-50 mm 7 (f.eks. til T-Line-rensesæt) 8 Støvsugerrør 50 mm 9 Gulvmundstykke 450 mm, gummi 50 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 450 mm 11 Forudskillervogn T 10000, C 5500 Forlænger til Camlock-adapter, han, 76 mm - han 76 mm

PRIS 590 42 92-01 765,– 590 43 86-01 12 730,– 590 42 97-01 2 071,– 590 43 70-01 4 568,– 590 42 81-01 2 195,– 590 43 65-01 506,– 591 96 21-01

343,–

590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 33-01 591 96 17-01

654,– 887,– 79,– 5 490,– 1 919,–

590 42 92-01 590 43 88-01 590 42 97-01 590 43 70-01 590 42 81-01 590 43 65-01

PRIS 765,– 5 571,– 2 071,– 4 568,– 2 195,– 506,–

591 96 21-01

343,–

590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 33-02 591 96 17-01

654,– 887,– 79,– 5 532,– 1 919,–

590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-02 590 42 98-01 590 42 94-01 590 42 87-01 590 43 65-01 590 43 74-01

PRIS 765,– 719,– 654,– 887,– 79,– 2 570,– 578,– 128,– 298,– 506,– 2 875,–

584 65 02-01 525 58 46-01 521 91 21-01 579 75 88-01 585 87 10-01 585 87 09-01 584 61 87-01 585 64 76-01 510 27 85-01 502 53 40-05

PRIS — — — — — — — — — —

Husqvarna T 7500 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 2 Forfilter, lagerenhed T 7500 3 HEPA-filter H13 T-Line 4 Komplet slange 76 mm 10 m 5 Slange 50 mm/7,5 m, komplet slange til rensesæt Camlock-adapter, hun, 76 mm-50 mm (f.eks. til T-Line6 rensesæt) Camlock-adapter, han, 76 mm-50 mm (f.eks. til T-Line7 rensesæt) 8 Støvsugerrør 50 mm 9 Gulvmundstykke 450 mm, gummi 50 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 450 mm 12 Forudskillervogn T 7500, C 5500 Forlænger til Camlock-adapter, han, 76 mm - han 76 mm

Husqvarna T 4000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm/7,5 m komplet slange 8 Støvsugerrør 50 mm 9 Gulvmundstykke 450 mm, gummi 50 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 450 mm 13 Forfilter, T 4000 14 HEPA-filter H13 S-Line 15 Adapter, 63 mm slange til 76 mm lige 16 Camlock, hun til 76 mm 16 Adapter 76 mm Camlock til 50 mm lige Komplet slange 63 mm 10 m (S 36, T 4000)

Husqvarna DC 6000

23 Sort 75 mm-ring

24 Støvskærm 26 Støvhætte

27 Mundstykke til boring

28 Mund­ stykke til boring

31 Støvskærm

70

25 Støvhætte

30 Støvsugersæt som tilbehør 29 Støvmuffe

32 Støvskærm

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, DC 6000 4 75 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 10 Reservegummibåndssæt 17 HEPA 13-filter 18 50 mm støvsugerslange med kobling (10 m) 19 Støvsugerrør med gulvmundstykke 20 Reservebånd 21 Plastadapter 22 Reservebørstesæt 23 Sort 75 mm-ring


HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

Husqvarna S 36 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm/7,5 m komplet slange 8 Støvsugerrør 50 mm 9 Gulvmundstykke 450 mm, gummi 50 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 450 mm 13 Forfilter, S 36 14 HEPA-filter H13 S-Line 15 Adapter, 63 mm slange til 76 mm lige 16 Camlock, hun til 76 mm 16 Adapter 76 mm Camlock til 50 mm lige 24 Støvdække 180 mm 25 Støvskærm 102-125 mm 26 Støvskærm 180-230 mm 27 Mundstykke til boring 90 mm 28 Mundstykke til boring 180 mm 29 Støvmuffe 30 VAC-enhed til eks. K 4000 Komplet slange 63 mm 10 m (S 36, T 4000) Multiadapter 50 mm slange

Husqvarna S 13 590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-02 590 42 98-01 590 42 94-01 590 42 87-01 590 43 65-01 593 01 04-03 593 80 07-01 593 80 07-02 593 05 54-01 593 05 54-02 593 80 30-01 523 09 50-01 590 43 74-01 594 95 68-01

PRIS 765,– 719,– 654,– 887,– 79,– 2 570,– 578,– 128,– 298,– 506,– 2 122,– 1 721,– 2 524,– 1 721,– 2 854,– 2 524,– 2 076,– 2 875,– 239,–

590 42 92-01 590 43 73-01 590 82 94-01 590 42 83-02 590 42 85-02 590 43 02-01 590 42 98-01 593 01 04-01 593 01 04-02 593 01 04-03 593 80 07-01 593 80 07-02 593 05 54-01 593 05 54-02 593 80 30-01 523 09 50-01 594 95 68-01

PRIS 765,– 719,– 654,– 887,– 79,– 570,– 578,– 2 081,– — 2 122,– 1 721,– 2 524,– 1 721,– 2 854,– 2 524,– 2 076,– 239,–

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 38 mm/4 m komplet slange 8 Støvsugerrør 38 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 370 mm 13 Forfilter, S 13 14 HEPA-filter H13 S-Line 25 Støvskærm 102-125 mm 27 Mundstykke til boring 90 mm 30 VAC-enhed til eks. K 4000 31 Støvdække 125 mm M14 32 Støvdække 125 mm 5/8-11 Gulvmundstykke 370 mm, gummi 38 mm Multiadapter 38 mm slange

590 42 92-01 590 43 72-01 590 42 86-01 590 42 85-01 590 39 74-01 590 42 98-01 593 80 07-01 593 05 54-01 523 09 50-01 593 01 04-01 593 01 04-02 591 99 27-01 594 95 69-01

PRIS 765,– 748,– 622,– 106,– 482,– 578,– 1 721– 1 721,– 2 076,– 2 081,– — 668,– 200,–

Husqvarna S 26 TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Longopac®-pose, 4 stk. 5 Slange 50 mm/7,5 m komplet slange 8 Støvsugerrør 50 mm 9 Gulvmundstykke 450 mm, gummi 50 mm 10 Gummiklingesæt til værktøj 450 mm 13 Forfilter, S 26 14 HEPA-filter H13 S-Line 24 Støvdække 125 mm M14 24 Støvdække 125 mm 5/8-11 24 Støvdække 180 mm 25 Støvskærm 102-125 mm 26 Støvskærm 180-230 mm 27 Mundstykke til boring 90 mm 28 Mundstykke til boring 180 mm 29 Støvmuffe 30 VAC-enhed til eks. K 4000 Multiadapter 50 mm slange

Hvad er en støvsuger i støvklasse H? Ifølge den internationale standard til test af våd- og tørstøvsugere (IEC-60335-2-69, EN-60335-2-69) inddeles støvsugere i tre klasser – L for lav, M for medium og H for høj – hvor H-klassen er den strengeste – ikke at forveksle med ”H” i HEPA H13. Husqvarna S 26, S 36 og T 7500 er i H-klassen.

Hvad er et HEPA H13-filter? HEPA er et akronym for High Efficiency Particulate Air. HEPA-standarden (EN 1822-1) er opdelt i forskellige klasser (E10 til H14) afhængigt af filterets effektivitet. Husqvarna anvender klasse H13, hvor produkterne skal kunne udskille op til 99,95 % af partiklerne med en størrelse på mellem 0,15 og 0,30 μm. Denne partikelstørrelse er den sværeste at udskille – det er lettere at opfange både større og mindre partikler i et filter. Derudover tester Husqvarna hvert eneste filter før levering for at sikre, at det virkelig lever op til kravene i HEPA H13-standarden. Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

71


1 Pose

2 Polyesterfilter

7 Reservegummibåndssæt

8 Slamring

3 Polyesterfilterenhed med flyder

9 Slamopsamler

4 Komplet slange til rensesæt

5 Rør

6 Gulvmundstykke

10 Longopac®

11 Komplet slange

12 Forudskillervogn

16 Transportdækken 18 Slange

13 Forudskillervogn

14 Forfilter/kulfilter

15 Hepa-filter

17 Tilgangsslangeadapter

Husqvarna W 70 P TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Vådpose W 250 P, multilag, TH 55 W/5, bestil pr. stk. i flere 5 1 Tørpose W 250 P, multilag, TH 55, bestil pr. stk. i flere 5 2 Polyesterfilter W 70, W 70 P 3 Polyesterfilterenhed med flyder W 70, W 70 P 4 Komplet slange 38 mm 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Støvsugerrør 38 mm 6 Gulvmundstykke 370 mm, gummi 38 mm 7 Gummiklingesæt til værktøj 370 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 100 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 150 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 200 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 250 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 300 mm 8 Slam- og vandopsamling WSR 350 mm 9 Slamopsamler V-formet 350 mm 9 Slamopsamler V-formet 700 mm

Husqvarna W 250 P 594 93 27-01 595 00 18-01 590 43 89-01 590 46 93-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 531 07 46-22 531 28 00-07

PRIS 70,– — 582,– 3 069,– 758,– 622,– 668,– 106,– — — — — — — 1 323,– 2 946,–

Husqvarna W 70 TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Polyesterfilter W 70, W 70 P 3 Polyesterfilterenhed med flyder W 70, W 70 P 4 Komplet slange 38 mm 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Støvsugerrør 38 mm 6 Gulvmundstykke 370 mm, gummi 38 mm 7 Gummiklingesæt til værktøj 370 mm 8 Slamringe WSR 100 mm 8 Slamringe WSR 150 mm 8 Slamringe WSR 200 mm 8 Slamringe WSR 250 mm 8 Slamringe WSR 300 mm 8 Slamringe WSR 350 mm 9 Slamopsamler V-formet 350 mm 9 Slamopsamler V-formet 700 mm

72

590 43 89-01 590 46 93-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 531 07 46-22 531 28 00-07

PRIS 582,– 3 069,– 758,– 622,– 668,– 106,– — — — — — — 1 323,– 2 946,–

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Vådpose W 250 P, multilag, TH 29 W, bestil pr. stk. i flere 5 1 Tørpose W 250 P, multilag, TH 29, bestil pr. stk. i flere 5 4 Komplet slange 38 mm 3 m (W 250 P, W 70, W 70 P) 5 Støvsugerrør 38 mm 6 Gulvmundstykke 370 mm, gummi 38 mm 7 Gummiklingesæt til værktøj 370 mm 8 Slamringe WSR 100 mm 8 Slamringe WSR 150 mm 8 Slamringe WSR 200 mm 8 Slamringe WSR 250 mm 8 Slamringe WSR 300 mm 8 Slamringe WSR 350 mm Genanvendelsessæt W 250 P

594 93 32-01 594 93 36-01 590 42 79-01 590 42 86-01 591 99 27-01 590 42 85-01 593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 592 72 17-01

PRIS — — 758,– 622,– 668,– 106,– — — — — — — 982,–

590 42 92-01 590 43 70-01 590 43 33-02 590 43 33-01 590 43 74-01

PRIS 765,– 4 568,– 5 532,– 5 490,– 2 875,–

590 42 92-01 590 43 33-04 590 43 33-03 591 97 09-01 590 43 74-01

PRIS 765,– 4 605,– 4 975,– — 2 875,–

Husqvarna C 5500 TILBEHØR OG RESERVEDELE 10 Longopac®-pose, 4 stk. 11 Komplet slange, 76 mm 10 m 12 Forudskillervogn T 7500, C 5500 13 Forudskillervogn T 10000, C 5500 Komplet slange, 63 mm 10 m

Husqvarna C 3000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 10 Longopac®-pose, 4 stk. 12 Forudskillervogn S 26, C 3000 12 Forudskillervogn S 36/T 4000, C 3000 Komplet slange, 63 mm 2,5 m Komplet slange, 63 mm 10 m


HÅNDTERING AF STØV OG SLAM

Husqvarna A 2000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 14 Forfilter A 2000 (20 stk.) 14 Kulfilter A 2000 15 Hepa-filter A 2000 16 Transportdækken S 2000 17 Tilgangsslangeadapter A 2000 18 Slange, A 2000 (254 mm×6 m)

590 43 00-02 591 99 40-01 590 42 77-01 590 42 95-02 590 43 78-01 591 50 82-01

PRIS 1 840,– 1 952,– 2 714,– 454,– 586,– 3 240,–

590 43 00-01 591 99 41-01 590 46 08-01 591 96 91-01 590 43 79-01 591 50 44-01

PRIS 702,– 918,– 1 727,– 221,– 388,– 2 381,–

Husqvarna A 1000 TILBEHØR OG RESERVEDELE 14 Forfilter A 1000 (20 stk.) 14 Kulfilter A 1000 15 Hepa-filter A 1000 16 Transportdækken S 1000 17 Tilgangsslangeadapter A 1000 18 Slange, A 1000 (160 mm×6 m)

73


UHYRE ALSIDIGE SYSTEMER TIL VÆGSKÆRING, SOM KAN ØGE DIN DAGLIGE PRODUKTIVITET En vægsav fra Husqvarna er ideel til skæring af alle typer åbninger i de fleste bygningsmaterialer som tegl og armeret beton. Ud over den velkendte effekt og holdbarhed byder alle Husqvarnas vægskæringssystemer på en markant fordel: De er alle konstrueret i moduler, hvor motor og sav er adskilt. Det gør arbejdet lettere, så du kan arbejde hurtigere. Maskinernes motorer er utroligt lette med et fremragende effekt-/vægtforhold. Vores elektriske vægsave med højfrekvensteknologi betjenes med en trådløs, ergonomisk fjernbetjening, som ud over at være let at have med at gøre også giver dig fuldkommen kontrol over processen. Blandt de øvrige smarte løsninger er de specialudviklede transportvogne, som nemt og enkelt transporterer alt det nødvendige rundt på arbejdsstedet.

Produktoversigt Husqvarna tilbyder ét hydraulisk og tre elektriske, højfrekvensbaserede vægskæringssystemer med skæredybder fra 395 mm til 730 mm, spindeleffekter fra 6 kW til 20 kW og savhoveder, der vejer fra 19 kg til 28 kg. Du opnår den bedste produktivitet ved at vælge det eller de systemer, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

730 mm

WS 463 40

WS 482 HF

37 kW

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

WS 440 HF

30

22 kW 19 kW

19 kW

20

530 mm

21 kW WS 220

EFFEKT

13 kW

[kW]

395 mm

10

6 kW

Electric

Electric

Electric

Hydraulic

8 kW

0

VÆGT [kg]

15 19 kg 22 kg 30 Indgangseffekt Udgangseffekt

74

25 kg 28 kg

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk


VÆGSKÆRING

HUSQVARNA PRIME™-PRODUKTSERIEN – LET ­UDSTYR TIL VANSKELIGE OPGAVER Vores udstyr med PRIME™-højfrekvensteknologi byder på et frem­ ragende effekt-/vægtforhold og meget stor anvendelig­ hed. Husqvarna WS 220 er kompakt og kan klare langt de fleste vægskæringsopgaver. Du kan desuden bruge samme aggregat til boring og håndholdt kapsavning. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

TRÅDLØS Alle Husqvarnas vægsave styres med en trådløs fjernbetjening, som er enkel og nem at bruge.

FLEKSIBEL EFFEKT Når du vælger Husqvarna PP 490 som strømkilde til dit vægsavningssystem, kan du også

benytte den til at drive wiresav Husqvarna CS 10 eller kædetilbehør til vægsav Husqvarna WSC 40. Der er endvidere mulighed for at tilslutte Husqvarna PRIME™ håndholdte kapsave samt boremotorer.

PRÆCISION Husqvarna WSC 40 kædesavs-

modul gør det muligt at skære i og rundt om hjørner uden overskæring. Kan nå ind, hvor der er virkelig trangt og smalt.

75


VÆGSKÆRINGSSYSTEMER

WS 482 HF

WS 440 HF

WS 220

WS 463

SPECIFIKATIONER Min. klingediameter, mm Maks. startklinge, mm Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Motor til klinge Energiforbrug, kW Maks. spindeleffekt, kW Udgangshastighed, omdr. /min. Tilføringssystem / kontrol Vægt, savhoved, kg Lang skinne, m / kg Kort skinne, m / kg

600 1000 1600 730 Elektrisk 22 19 0-950 /0-1200 Elektrisk /automatisk 28 2,0 /18,5 1,2 /12,0

600 1000 1200 530 Elektrisk 21 13 0 –1200 Elektrisk /automatisk 25 2,0 /18,5 1,2 /12,0

500 600 900 395 Elektrisk 8 6 0 –1150 Elektrisk /automatisk 19 2,16 /11,0 1,1 / 5,5

600 1000 1600 730 Hydraulisk 37 19 630 /1000 /1400 Hydraulisk /automatisk 22 2,0 /18,5 1,2 /12,0

PP 490. W 70 P

PP 440 HF, PP 490. W 70 P

PP 220. W 70 P

PP 455 E, W 70 P

967 64 67-02, 380 – 400 V, 5 ben, ∅ 800 mm* 967 64 67-03, 380 – 400 V, 5 ben, ∅ 1000 mm* 588 65 61-08, UpCare**

967 64 66-02, 400 – 480 V, 5 ben, ∅ 800 mm* 967 64 66-03, 400 – 480 V, 5 ben, ∅ 1000 mm* 588 65 61-09, UpCare**

967 20 87-01, WS  220 ***

965 15 60-01, ∅ 800 mm**** 965 15 60-02, ∅ 1000 mm****

588 65 61-02, UpCare**

242 500,–

212 500,–

193 350,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS * Leveres med: 4 beslag til vægmontering Forlænger Olie Beskyttelsesskærm Skinne 1,2 m (kan sættes sammen) Skinne 2,0 m (kan sættes sammen) 2×skærevogn Værktøjssæt Skinneholder Styr til beskyttelsesskærm Fjernbetjening Strømkabel Vandslanger Transportkasse med oplader CANbus-kabel

** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 12.

*** Leveres med: 2 beslag til vægmontering Beskyttelsesskærm på 600 mm 2 × 1,1 m skinnesektioner, der kan sættes sammen Skinneforbindelsesled Transportvogn Tilbehørskasse Fjernbetjening Strømkabel Vandslanger Transportkasse med oplader CANbus-kabel

— **** Leveres med: 4 beslag til vægmontering Forlænger Olie Beskyttelsesskærm Skinne 1,2 m (kan sættes sammen) Skinne 2,0 m (kan sættes sammen) 2×skærevogn Værktøjssæt Skinneholder Styr til beskyttelsesskærm

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

Dør- og vinduesåbninger. Underskæringen udføres med glatskæring.

76

Smigskæring. Vores universalbeslag gør det muligt at skære i en trinløst justerbar vinkel.

Vinduesåbninger.


VÆGSKÆRING

1 Forstærket styr. Obligatorisk tilbehør til WSC 40.

KÆDETILBEHØR TIL VÆGSAV SPECIFIKATIONER Maks. skæredybde*, mm Maks. lige skæredybde, mm Vægt, standardskæring med sværd, kæde og beskyttelsesskærm, kg

WSC 40 400 300 19

ANBEFALET UDSTYR WS 482 HF, WS 440 HF

Husqvarna WSC 40 er unikt tilbehør til Husqvarna WS 482 HF og WS 440 HF, så de kan skære med en kæde i stedet for en klinge. Gør det muligt at skære hjørner og små åbninger effektivt og nøjagtigt uden overskæring. Monteres nemt på spindelen og passer ind i fugen, uden at skinnens placering skal ændres.

PRODUKTINFORMATION 967 25 23-01** PRIS

96 900,–

* Angiver maks. skæredybde på 393 – 397 mm. ** Leveres med: 2 standardbeskyttelsesskærme, 2 beskyttelsesskærme til glatskæring, værktøjssæt og transportkasse.

TILBEHØR 1 Forstærket styrsæt (WS 482) 1 Forstærket styrsæt (WS 440)

Med WSC 40 kan der skæres hjørner effektivt og nøjagtigt uden overskæring.

WSC 40 kan bruges til glatskæring, hvor pladsen er trang som tæt på gulvet, loftet eller væggen.

592 89 64-01 592 89 63-01

PRIS 2 504,– 2 504,–

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 77


1 Beskyttelsesskærm til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

78

2 Beskyttelsesskærm til WS 220

3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, til WS 220

5 Styr til beskyttelsesskærm

6 Skærevogn

7 Klingeflangenav

8 Sele ændres til Bøjle til fjernbetjening, bæres over skulderen

9 Monteringsbeslag, standard, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

10 Sæt med 2 monteringsbeslag, universal og 1 skabelonbeslag, universal

11 Monteringsbeslag, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

12 Skabelonbeslag, universal

13 Skinne i 3 forskellige længder til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

14 Skinneholder til lettere skinnemontering, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

15 Forbindelsesled til samling af skinner, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

16 Målepind til monteringsbeslag, universal, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

17 Ekstra skinner til WS 220

18 Monteringsbeslag, universal, til WS 220

19 Monteringsbeslag, standard, til WS 220

20 Forankring


VÆGSKÆRING

Husqvarna WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

Husqvarna WS 220

TILBEHØR 1 Beskyttelsesskærm, 800 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1000 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1200 mm 1 Beskyttelsesskærm, 1600 mm (WS 482 HF, WS 463) 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 800 mm 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1000 mm 3 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1200 mm Beskyttelsesskærm til glatskæring, 1600 mm 3 (WS 482 HF, WS 463) 5 Styr til beskyttelsesskærm 6 Skærevogn 7 Klingeflangenav, centerhul 130 mm 7 Klingeflangenav, centerhul 60 mm 8 Sele ændres til bøjle (WS 482 HF och WS 440 HF) 9 Monteringsbeslag, standard 11 Monteringsbeslag, universal 12 Skabelonbeslag, universal 13 Skinne, 1,2 m 13 Skinne, 2,0 m 13 Skinne, 2,2 m 14 Skinneholder 15 Forbindelsesled 16 Målepind til universalbeslag 20 Forankring, 50 stk (M10) 21 Vandslange og flange fra savhoved til klinge 23 Værktøjssæt 24 Børste 25 Gardena-Tema-vandadapter 28 Transportvogn Kasse til fjernbetjening (WS 482 HF, WS 440 HF) Britisk konverteringssæt (WS 482 HF, WS 440 HF)

580 67 77-01 6 470,– 584 64 21-01 7 200,– 574 82 95-06 7 130,– 574 82 95-05 7 278,– 510 28 00-01 2 660,– 531 11 32-46 2 737,– 531 11 32-00 4 260,– 505 23 12-01 1 719,– 531 11 30-45 8 000,– 531 11 30-46 14 675,– 531 11 30-47 15 375,– 531 11 32-48 2 660,– 531 11 32-47 2 000,– 531 11 32-65 831,– 502 43 54-01 586,– 505 21 84-01 548,– 501 37 52-01 2 027,– 531 11 32-68 240,– 585 56 41-01 734,– 590 87 63-01 12 000,– 587 18 97-01 1 369,– 594 91 74-01 —

UDSTYR TIL WIRESKÆRING 30 CS 10

PRIS 966 56 57-01 79 995,–

21 Vandslange og flange fra savhoved til klinge, til WS 482 HF, WS 440 HF og WS 463

577 65 97-01 577 66 01-01 577 66 04-01 577 66 10-01 577 74 23-01 577 74 24-01 577 74 25-01 577 74 26-01

PRIS 12 675,– 16 675,– 19 375,– 25 675,– 10 675,– 13 375,– 16 000,– 21 375,–

TILBEHØR 2 Beskyttelsesskærm, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, 900 mm 4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 600 mm 4 Beskyttelsesskærm til glatskæring, 900 mm 5 Styr til beskyttelsesskærm 8 Harness Sæt med 2 monteringsbeslag, universal og 10 1 skabelonbeslag, universal 12 Skabelonbeslag, universal 15 Tilslutningsled 17 Skinne, 1,1 m 17 Skinne med fast stop, 1,1 m 18 Monteringsbeslag, universal 19 Monteringsbeslag, standard 20 Forankring, 50 stk (M10) 22 Vandslange og flange fra savhoved til klinge 24 Børste 25 Gardena-Tema-vandadapter 27 Excenterbolt 29 Transportvogn Beskyttelsesskærm til glatskæring, 600 mm* Kasse til fjernbetjening Værktøjskasse

579 10 45-01 579 10 46-01 579 10 47-01 579 10 48-01 579 10 41-01 510 28 00-01 501 94 69-01

PRIS 10 000,– 14 000,– 8 000,– 12 000,– 5 000,– 2 660,– 16 848,–

501 59 81-01 1 136,– 583 96 55-01 675,– 587 92 58-03 5 675,– 588 98 42-01 7 000,– 587 01 35-01 4 260,– 583 96 57-01 2 000,– 584 40 94-02 — 585 60 69-01 927,– 531 11 32-68 240,– 585 56 41-01 734,– 575 32 04-01 164,– 579 10 49-03 10 000,– 577 87 74-01 20 147,– 587 18 97-01 1 369,– 586 45 31-01 650,–

* Maks. samlet afstand mellem klingerne er 50 mm (afstanden er ikke inkluderet)

28 Transportvogn til WS 400-serien

22 Vandslange og flange fra savhoved fra klinge, til WS 220

29 Transportvogn til WS 220

23 Værktøjssæt, komplet sæt med topnøgle, gaffelnøgler, unbrakonøgler og toppe

24 Børste

25 Gardena-Tema-vandadapter

30 Sammen med CS 10 bliver vægsaven en perfekt wiresav

26 Forbindelsesled til WS 220

27 Excenterbolt til WS 220

79


AGGREGATER

PP 490

PP 440  HF

PP 220

PP 455 E

SPECIFIKATIONER Energiforbrug, kW Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt, kg

22 20,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

21 15,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 18

8 6,5 16 /16 (3-faset /1-faset) 180 – 400 — — 10

37 25,0 63 /32 reduceret 400 230 65 139 (inkl. olie)

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 WS 440 HF, CS 10 (med WS 482 HF eller WS 440 HF) (med WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 220, K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

WS 463, CS 2512

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben

967 64 97-03, PP 440 HF, 380 – 480 V, 5 ben 967 64 97-02, PP 440 HF, 380 – 480 V, 4 ben

966 56 38-01, inkl. adapterkabel til 1-faset 588 65 61-18, UpCare*

965 15 66-02, 400 V, 4 ben, med radio** 965 15 66-04, 400 V, 5 ben, med radio** 965 15 66-06, 200 V, 4 ben, med radio** 965 15 66-07, 230 /400 V, med radio**

130 500,–

114 500,–

30 000,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS * UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 12.

** Leveres med: Fjernbetjening inkl. CANbus-kabel (6 m) Ladeadapter (12 V / 230 V) Taske til fjernbetjening og tilbehør Slangepakke (8 m)

VÆGSKÆRING WS 482 HF

WIRESKÆRING WS 440 HF

WS 220

CS 10

HÅNDHOLDT KAPSAVNING – PRIME™-PRODUKTSERIEN K 6500 K 6500 RING

PP 490

l

l

Med WS 482 HF eller WS 440 HF

l

l

l

l

PP 440  HF

l

Med WS 440 HF

PP 220

l

l

l

l

l

Modulkonstruktion, lav vægt og specialkonstruerede vogne betyder, at én person nemt kan transportere, montere og klargøre Husqvarnas vægskæringssystemer.

80

K 6500 CHAIN

BORING – PRIME™-PRODUKT DM 650


VÆGSKÆRING

1 Fjernbetjening

2 Bøjle til fjernbetjening, bæres over skulderen

3 CANbus-kabel

4 Vandventil til styring af vandflowet til klingen, til PP 490 og PP 440 HF

5 Vandslange til PP 490 og PP 440 HF

6 Strømkabel til savtilslutning, til PP 490 og PP 440 HF

7 Tilslutningsstik til PP 490 og PP 440 HF

8 Strømkabel til PP 220

9 Strømadapter, til PP 220

10 Vandventil til styring af vandflowet til klingen, til PP 220

11 Gardena-Tema-vandadapter

12 Ekstern cooler, når yderligere køling er nødvendigt

13 Ekstra cooler, som bruges, når temperaturen i vandindføringen er højere end 25°C, eller når vandflowet, der føres væk fra maskinen, er mindre end 5 l /min.

14 CANbus-kabel til PP 455 E

15 Slangesæt med koblinger til PP 455 E

16 Hydraulisk oliefilter

17 Vandslangetilslutning till PP 455 E

Husqvarna PP 490 og PP 440 HF RESERVEDELE 1 Fjernbetjening inkl. ekstra batteri 2 Bøjle 3 CANbus-kabel 4 Vandventil 5 Vandslange, 8 m 6 Power cable, 8 m 6 Power cable, 15 m 7 Tilslutningsstik 32 A Fjernbetjening inkl. ekstra batteri, oplader, strømkabel og CANbus-kabel

Husqvarna PP 455 E PRIS 578 28 48-02 11 223,– 501 79 30-01 2 660,– 577 05 99-02 5 995,– 505 42 42-01 317,– 505 11 53-01 527,– 591 47 98-02 8 533,– 577 41 87-02 10 281,– 531 11 71-31 318,– 587 11 35-01 20 552,–

TILBEHØR OG RESERVEDELE 12 Ekstern cooler 13 Ekstra cooler 14 CANbus-kabel, 6 m 15 Slangesæt med koblinger, 8 m 16 Hydraulisk oliefilter 17 Vandslangetilslutning

PRIS 574 23 73-01 19 744,– 504 81 20-01 823,– 531 11 50-12 3 289,– 531 11 51-90 16 986,– 531 11 81-42 585,– 510 20 30-01 309,–

Husqvarna PP 220 RESERVEDELE 3 CANbus-kabel 8 Strømkabel 9 Strømadapter 10 Vandventil 11 Gardena-Tema-vandadapter Fjernbetjening inkl. ekstra batteri Fjernbetjening inkl. ekstra batteri, oplader, strømkabel og CANbus-kabel

PRIS 577 05 99-02 5 995,– 578 37 23-01 9 078,– 579 00 23-01 663,– 585 02 21-01 200,– 901 03 16-01 550,– 587 11 35-01 20 552,– 587 11 35-01 20 552,–

81


DIAMANTKLINGER OG -KÆDE TIL VÆGSKÆRING Bladende til Husqvarnas vægsave er i et avanceret design, der altid sikrer maksimal ydelse, hvad angår såvel holdbarhed som skæreegenskaber. W 1500-serien fås med den revolutionerende Diagrip™-teknologi, hvor diamanterne er specialbehandlede, så de fordeles optimalt og forbliver i segmenterne i længere tid. Fås også i en udgave med lavt støjniveau med et stamblad bestående af tre lag som en sandwich, hvilket reducerer støjniveauet med 50 % sammenlignet med et almindeligt stamblad. W 1100-serien består af blade med høj skærehastighed og god balance mellem pris og effekt. Husqvarna PRO 20 og PRO 45 til WSC 40 er diamantkæder, der er optimeret netop til WSC 40. Du får effektiv skæring og lang holdbarhed med minimal kædestrækning.

Revolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen skærekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri skæring, specielt i stærkt armeret beton.

Diamanterne specialbehandles, så hver eneste diamant kan udnyttes maksimalt, fordi de holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Diagrip™ sikrer, at diamanterne eksponeres og slides med ensartet hastighed. Det giver en jævn og stærk kant, også når der bores i hårde materialer som armeret beton.

GULD SØLV Der er flere oplysninger på side 16.

W 1500 DIAGRIP™ MASKINEFFEKT PRODUKT

W 1100

5–10 KW

10–15 KW

15–20 KW

<10 KW

10 –15 KW

>15 KW

W 1505 – NYHED!

W 1510

W 1525

W 1105

W 1110

W 1120

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l

SEGMENTFORM MATERIALE Armeret beton, hård Armeret beton, mellemhård Armeret beton, blød Tegl

l l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l

l l

WS 220

WS 440

WS 482

WS 220

WS 440 HF

WS 482 HF

ANBEFALET UDSTYR

l l l

82

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke


VÆGSKÆRING

DIAMANTKÆDER MASKINEFFEKT PRODUKT

PRO 20 WSC 40

MATERIALE Armeret beton, hård Armeret beton, mellemhård Armeret beton, blød Tegl

PRO 45 WSC 40

l l l

l l

l l

l l l

l

l l l

l

l l

WSC 40

WSC 40

ANBEFALET UDSTYR

l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

83


Husqvarna W 1505 Klinger på guldniveau til hård beton, 5–19 kW save. DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 593 94 36-05 593 94 36-06 593 94 40-02 593 94 40-03 593 94 42-04 593 94 42-05 593 94 45-03 593 94 45-04 593 94 46-01 593 94 46-02 593 94 47-01 593 94 47-02 593 94 48-01 593 94 48-02 593 94 49-01 593 94 49-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

4 000,– 4 600,– 6 000,– 7 200,– 8 500,– 10 500,– 23 500,– 26 000,–

PRE-CUT-KLINGE 593 94 36-09 593 94 42-06 593 94 46-03 593 94 47-03

593 94 36-07 593 94 42-07 593 94 46-04 593 94 47-04

600 800 1000 1200

40 40 40 40

5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60

4 000,– 6 000,– 8 500,– 10 500,–

PRODUKTNUMMER –  GLATSKÆRINGSTEGNING PL70061 TIL WS 220

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

VÆGSAVSKLINGE TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 593 94 36-01 593 94 36-02 593 94 45-01 593 94 45-02

600 900

40 40

3,8 3,8

11+3 11+3

60 60

4 000,– 7 200,–

PRE-CUT-KLINGE 593 94 36-03

600

40

4,2

11+3

60

4 000,–

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, SEGMENTBREDDE, MM MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 592 74 91-01 592 74 91-02 592 74 94-01 592 74 94-02 591 35 65-01 591 35 65-02 592 74 96-01 592 74 96-02 592 749 7-01 592 74 97-02 592 74 98-01 592 74 98-02 592 74 99-01 592 74 99-02 593 33 45-01 593 33 45-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

4 000,– 4 600,– 6 000,– 7 200,– 8 500,– 10 500,– 23 500,– 26 000,–

PRE-CUT-KLINGE 592 74 91-18 591 35 65-10 591 35 65-07 592 74 97-05 592 74 98-05

600 800 800 1000 1200

40 40 40 40 40

5,0 5,0 6,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60

4 000,– 6 000,– 6 500,– 8 500,– 10 500,–

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

5,0 5,0 5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60

4 000,– 4 600,– 6 000,– 7 200,– 8 500,– 10 500,–

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 590 77 89-01 590 77 89-04 590 77 90-01 590 77 90-03 590 77 91-01 590 77 91-03 590 77 92-01 590 77 92-03 590 77 93-03 590 77 93-04 590 77 94-03 590 77 94-04 592 75 06-01 592 75 06-02 593 06 93-01 593 06 93-02

600 700 800 900 1000 1200 1500 1600

40 40 40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5 4,5 4,5

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60 60 60 60 60

4 000,– 4 600,– 6 000,– 7 200,– 8 500,– 10 500,– 23 500,– 26 000,–

PRE-CUT-KLINGE 590 67 81-02 589 72 73-01 590 77 93-01 590 77 94-01

600 800 1000 1200

40 40 40 40

5,0 5,0 4,7 4,7

11+3 11+3 11+3 11+3

60 60 60 60

4 000,– 6 000,– 8 500,– 10 500,–

PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

593 94 36-04

PRIS

PRIS

Husqvarna W 1510 Klinger på guldniveau til mellemhård beton, 10–15 kW save. PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

592 74 91-13 591 35 65-11 591 35 65-08 592 74 97-06 592 74 98-06

STØJSVAGE KLINGER TIL VÆGSKÆRING 592 74 91-03 592 74 91-04 592 74 94-03 592 74 94-04 591 35 65-03 591 35 65-04 592 74 96-03 592 74 96-04 592 74 97-03 592 74 97-04 592 74 98-03 592 74 98-04

PRIS

Husqvarna W 1525 Klinger på guldniveau til medium til blød beton, 15–20 kW save. PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

84

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

590 67 81-03 590 77 91-08 590 77 93-07 590 77 94-07

PRIS


VÆGSKÆRING


Husqvarna W 1105 Klinger på sølvniveau til hård beton og save på <10 kW. PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 596 49 91-08 596 49 91-09 596 50 04-06 596 50 04-05 596 49 93-05 596 49 93-06 596 56 99-02 596 56 99-03 596 81 99-01 596 81 99-02 596 82 00-01 596 82 00-02 PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

PRODUKTNUMMER –  GLATSKÆRINGSTEGNING PL70061 DIAMETER, TIL WS 220 MM

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

PRIS

3 600,– 4 000,– 5 000,– 6 000,– 7 000,– 8 500,– PRIS

VÆGSAVSKLINGE TIL WS 220, SAVE MED LAV EFFEKT 596 49 91-02 596 49 91-01 596 56 99-04 596 56 99-01

600 900

40 40

3,8 3,8

11+3 11+3

60 60

3 600,– 6 000,–

PRE-CUT-KLINGE 596 49 91-10

600

40

4,5

11+3

60

3 600,–

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

DIAMETER, MM

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, SEGMENTHØJDE, MM MM

CENTERHUL, MM

600 700 800 900 1000 1200

40 40 40 40 40 40

4,7 4,7 4,7 4,7 4,5 4,5

60 60 60 60 60 60

596 49 91-11

Husqvarna W 1110 Klinger på sølvniveau til hård til mellemhård beton og save på 10 – 15 kW. PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 596 79 55-02 596 79 55-03 596 82 01-01 596 82 01-02 596 79 70-01 596 79 70-02 596 79 57-02 596 79 57-03 596 79 27-02 596 79 27-01 596 79 58-01 596 79 58-02

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

PRIS

3 600,– 4 000,– 5 000,– 6 000,– 7 000,– 8 500,–

Husqvarna W 1120 Klinger på sølvniveau til blød beton og save på >15 kW. PRODUKTNUMMER – CENTERHUL PÅ 60 MM

PRODUKTNUMMER – MULTIGLATSKÆRINGSTEGNING PL3012 TIL WS 440 HF, WS 463, WS 482 HF

STANDARDKLINGER TIL VÆGSKÆRING 596 82 02-01 596 82 02-02 596 80 09-02 596 80 09-03 597 02 63-01 597 02 63-02 596 82 04-01 596 82 04-02 596 82 05-01 596 82 05-02 596 82 06-01 596 82 06-02

86

11+3 11+3 11+3 11+3 11+3 11+3

PRIS

3 600,– 4 000,– 5 000,– 6 000,– 7 000,– 8 500,–


VÆGSKÆRING

Husqvarna PRO-diamantkæder til WSC 40 Diamantkæder i guld serie optimeret til WSC 40 og udviklet til skæring i armeret beton og andre byggematerialer med forskellige hårdheder. PRODUKTNUMMER

KÆDEDELING, TOMMER

KÆDE-/SVÆRDLÆNGE MM / TOMMER

ANTAL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 20 WSC 40 589 55 46-01

0.444"

400/16

37

5,7

PRO 45 WSC 40 588 15 04-03

0.444"

400/16

37

5,7

SVÆRD 400 mm /16" (0.444")

589 00 00-01

KÆDETILBEHØR Kæde led og segment reprationskit (0.444") Kædeled reprationskit (0.444")

588 10 68-11 588 10 68-12

87


UBEGRÆNSET SKÆREDYBDE – OG FORRETNINGSPOTENTIALE Vores wireskæringssystemer i Premium-kvalitet er beregnet specifikt til høj produktivitet. De er fleksible og brugervenlige, og de har stor kapacitet, så arbejdet kan udføres hurtigt, rentabelt og med et fremragende resultat. Wireskæringen foregår effektivt og uden besvær, fordi det smarte design øger friktionen mellem wiren og drivhjulet- Styrehjulsystemet er inddelt i moduler og kan nemt tilpasses mange forskellige formål. Derfor er der stort set ingen grænser for skæredybden eller profilen. Og med vores unikke diamantwirer kan du skære særdeles komplicerede strukturer både i stål og i stærkt armeret beton.

Produktoversigt Husqvarna tilbyder to wireskæringssystemer med forskellige opsætninger: Husqvarna CS 2512 drives af en integreret hydraulisk motor på 20 kW, vejer 150 kg og har et magasin til 12 m wire. Husqvarna CS 10 drives af det højfrekvente, elektriske savhoved på vægskæringssystemerne WS 482 HF eller WS 440 HF. Den vejer 110 kg uden savhoved og har et magasin til 10 m wire.

KAPACITET Husqvarna CS 2512 har stor magasinkapacitet og kan skære større snit, uden at wiren skal forlænges.

MODULINDDELT CS 2512 er

konstrueret i moduler og er derfor let at installere og håndtere. Den kan placeres både lodret og vandret. Ved transport er det en fordel, at motoren kan afmonteres.

JUSTERBAR CS 2512 er udstyret med svingstyrehjul. Den er uhyre fleksibel,

fordi den kan skære både lodret og vandret.

88


WIRESKÆRING

TO I EN Hvis du kombinerer dit Husqvarna WS 482- eller WS 440-system med en CS 10, får du faktisk to maskiner

i én. Det er en investering i et effektivt system, der er fleksibelt og nemt at bruge og også velegnet til mindre opgaver.

FLEKSIBELT Hvis du kombinerer CS 10 1med vægskæringssystemerne WS 482 HF og WS 440, får du et komplet og fleksibelt system til wire- og vægskæring. Aggregaterne PP 490 passer godt til disse systemer.

HOLDBARHED Alle Husqvarnas diamantwirer har et specialudviklet gummibindemiddel. Det øger holdbarheden, fordi det klæber bedre til kerne og perler og er mere modstandsdygtigt over for UV-stråling. Samtidig er wiren lettere at se, når der skæres under vand.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

89


Husqvarna PP 455 E

Husqvarna CS 2512 WIRESAV

CS 2512

SPECIFIKATIONER Effekt, kW Motor til wiredrev Maks. drejningsmoment ved drivhjul, Nm Drejningsmoment ved start, Nm Fremføringssystem / kontrol Wirehastighed, m /s Magasinkapacitet, m Wirelængde, m Flow, l /min. Tryk, bar Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

20 Flere hydrauliske gear 200 190 Hydraulisk /automatisk 20 eller 25 12 m 15 m 65 230 1100 ×750 × 900 150

ANBEFALET UDSTYR PP 455 E*, W 70 P PRODUKTINFORMATION 965 15 62-01 965 15 62-02, (inkl. 15 m C 1000-wire)

*Der er flere oplysninger om PP 455 HF på side 80–81.

Du kan skære både lodret og vandret med CS 10. Sav­hovedet kan monteres på begge sider af skinnen, og du kan vælge wirens rotationsretning. Det er alt sammen med til at gøre det yderst fleksibelt og effektivt at skære med en wire.

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

Wireskæring til større opgaver som fundamenter og broer.

90

Skæring i tykke vægge og åbninger med nøjagtige hjørner.

Dyb wireskæring under trange forhold.


WIRESKÆRING

Husqvarna CS 10 WIRESAV

CS 10

SPECIFIKATIONER Effekt med WS 482 HF og PP 490 Hastighed Wirehastighed på 1200 omdr. /min. Magasinkapacitet Wirelængde, maks. /min. Søjlehøjde Vægt, WS 482 HF

19 kW 0 –1200 omdr. /min. 24 m /s 10 m 11,7 /1,7 m 1200 mm 138 kg

ANBEFALET UDSTYR WS 482 HF og PP 490* W 70 P PRODUKTINFORMATION 966 56 57-01, 2 svingstyrehjul 966 56 57-10, inkl. WS 482 HF, PP 490 og svingstyrehjul 966 56 57-08, inkl. WS 440 HF, PP 440 og svingstyrehjul 588 65 61-10, UpCare**

*Der er flere oplysninger om WS 482 HF og WS 440 HF på side 76. Den kan også bruges til WS 440 HF og PP 440.  ** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 12.

CS 10 kan kombineres med vægsaven WS 482 HF og udgør dermed et komplet system til wire- og vægskæring.

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68

CS 10 er i et fleksibelt design og kan let monteres på f.eks. rør.

CS 10 kan installeres, så der skæres mod højre eller mod venstre. Det giver større fleksibilitet under installationen, og når der skal vælges skæreretning.

Lodret skæring med CS 10 og eksterne styrehjul.

Skæring efter skubprincippet med CS 10 og eksterne styrehjul.

Skæring efter skubprincippet med CS 10 og tilbehør til denne form for skæring.

Vandret skæring med CS 10 og eksterne styrehjul.

91


Husqvarna CS 2512 og CS 10 TILBEHØR 1 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning 2 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning / leje 3 Forskydningsstyrehjul, enkelt 4 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør 5 Sæt til skubprincip 6 Sæt med støttebeslag 7 Svingstyrehjulleje til runde rør 8 Svingstyrehjulslæde til runde rør 9 Forskydningsstyrehjul, rundt rør 10 Drejeligt styrehjul med leje 11 Drejeligt styrehjul med åbning 12 Styrehjul med tilbehør 13 Forskydningsstyrehjul 14 Fod 15 Fodplade 16 Muffeforbindelse med kryds 17 Muffeforbindelse 18 Beslag til grundplade 19 Grundplade med tilbehør 20 Beslag, parallelle, med tilbehør 21 Vinkelbeslag, enkelt styrehjul 22 Vinkelbeslag, dobbelt styrehjul 23 Runde rør, 3 m 23 Runde rør, 2 m 23 Runde rør, 1 m 23 Runde rør, 0,25 m 24 Normal klemme 90 25 Firkantede rør, 1,15 m 25 Firkantede rør, 2 m 26 Forankringsplade 27 Stabiliseringsbeslag 28 Stabiliseringsbeslag (CS 10) 29 Dobbeltklemme 30 Normal klemme 90° 31 Hjulfælg 32 Støttebeslag ∅ 300 mm 33 Muffeforbindelse med kryds 34 Holder med tilbehør 35 Vandspyd 36 Gaffelnøgle 18 mm 37 Gaffelnøgle 22–24 mm

588 73 04-01 588 73 05-01 587 44 30-01 588 53 99-01 587 46 85-01 587 46 83-01 531 11 44-67 531 11 44-69 586 53 87-01 586 53 58-01 586 53 84-01 581 31 59-01 586 53 67-01 501 35 76-01 585 64 19-01 585 64 05-01 585 64 30-01 586 53 72-01 586 54 17-01 586 53 92-01 586 54 21-01 587 44 33-01 531 11 95-80 531 12 06-42 531 12 06-41 531 11 44-72 531 11 95-71 576 29 35-01 587 46 69-01 586 87 00-01 584 25 38-01 584 25 93-01 531 11 44-60 531 11 95-71 586 53 99-01 586 54 08-01 585 64 05-01 586 54 11-01 531 12 15-25 531 11 90-65 531 11 95-73

RESERVEDELE 38 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør 39 Trykkontrolblok (PP 455 E) 40 Gummiring til drivhjul Slidgummi til drivhjul, ∅ 400 mm (CS 10)

588 53 99-01 531 11 44-26 587 70 15-01 531 12 00-50

5 Sæt til skubprincip: – Grundplade med tilbehør – Beslag, parallel, med tilbehør – Drejeligt styrehjul med leje – Drejeligt styrehjul med åbning – Hjulfælg – Støttebeslag ∅ 300 mm – Støttebeslag ∅ 250 mm – Grundplade med tilbehør

92

1 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning

2 Forskydningsstyrehjul, dobbelte med åbning / leje

3 Forskydningsstyrehjul, enkelt

4 Forskydningsstyrehjul, sæt med rundt rør

6 Sæt med støttebeslag: – Forankringsplade – Stabiliseringsbeslag – Stabiliseringsbeslag til CS 10 – Svingklemme


WIRESKÆRING

7 Svingstyrehjulleje til runde rør

8 Svingstyrehjulslæde til runde rør

9 Forskydningsstyrehjul til rundt rør

10 Drejeligt styrehjul med leje

11 Drejeligt styrehjul med åbning

12 Styrehjul med tilbehør

13 Forskydningsstyrehjul

14 Fod

15 Fodplade

16 Muffeforbindelse med kryds

17 Muffeforbindelse

18 Beslag til grundplade

19 Grundplade med tilbehør

20 Beslag, parallelle, med tilbehør

21 Vinkelbeslag, enkelt styrehjul

22 Vinkelbeslag, dobbelt styrehjul

27 Stabiliseringsbeslag til CS 2512

28 Stabiliseringsbeslag til CS 10

34 Holder med tilbehør

35 Vandspyd

23 Runde rør

29 Dobbeltklemme

36 Gaffelnøgle 18 mm

24 Rundt søjlerør

30 Normal klemme 90°

37 Gaffelnøgle 22 – 24 mm

31 Svingklemme

38 Hjulfælg

25 Firkantede rør

26 Forankringsplade

32 Støttebeslag ∅ 300 mm

39 Trykkontrolblok

33 Støttebeslag ∅ 250 mm

40 Gummiring til drivhjul

93


DIAMANTVÆRKTØJ TIL WIRESKÆRING Husqvarna kan tilbyde et komplet sæt diamantwire, der kan bruges til mange forskellige materialer og formål. Til Husqvarnas diamantwire bruges der indsprøjtet syntetisk gummi og fjedre til monteringen. En wire af syntetisk gummi er meget bøjelig, hvilket gør den nem at arbejde med. Samtidig er der mindre risiko for ujævn slitage. Husqvarnas Wire har minimum 40 perler pr. meter. Flere perler pr. meter øger kontakten mellem de skærende diamanter og wiren, hvilket resulterer i højere skærehastighed og længere holdbarhed. Desuden er der mindre afstand mellem to perler, hvilket giver et mere jævnt snit. Fås også som lukkede løkkewire, så man undgår det svageste led – samlingen.

GULD Der er flere oplysninger på side 16.

VAKUUMLODDEDE MASKINEFFEKT

> 20 KW

PRODUKT

C 1200

MATERIALE Beton Armeret beton Stærkt armeret beton Metal ANBEFALET UDSTYR

94

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

15 KW C 1000

C 950

ALLROUND C 900

C 777

C 770

C 740

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l l l

l l

l l

l

l

l

l l l

l l l

l l

l l

CS 2512 l l l

SINTREDE

– = Anbefales ikke

CS 10, CS 2512

CS 10, CS 2512


WIRESKÆRING

Husqvarnas vakuumloddede Wire Uhyre effektive vakuumloddede wirer i guld serie til skæring i stål, legeringer og stærkt armeret beton. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 1200 543 07 77-08

53

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 1000 588 90 96-01

44

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 950 577 67 81-01

40

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

C 900 521 95 36-01

40

9,8

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler

Tør /våd

Husqvarnas lukkede løkkewire Wire i guld serie uden samling. Velegnet til skæring i stål, sandwichstrukturer og hule strukturer. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 1200 SPL 521 98 30-01

53

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 1000 SPL 521 98 29-01

44

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 950 SPL 577 67 82-01

40

10,3

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

C 900 SPL 577 05 91-01

40

9,8

Fjedre + gummi, vakuumloddede perler, lukket løkke

Tør /våd

Husqvarna-samleled Til vakuumloddede wirer. PRODUKT­NUMMER 577 32 55-01

UDVENDIG DIAMETER, MM 8,4 (diamantperle 9,5)

INDVENDIG DIAMETER, MM 5,1

LÆNGDE, MM 24

KABEL­DIAMETER, TYPE MM 5 SCR

PRESSE, TON

HÅNDPRESSE­TANG BRUG PÅ WIRE

4,5

PC(HT45)H5F-70

C 900

Sintret wire Særdeles effektiv sintret wire til armeret beton. PRODUKT­NUMMER

ANTAL PERLER / M

PERLEDIAMETER, MM

MONTERING

SKÆRESYSTEM

C 770 543 06 44-04

40

11

Fjedre + gummi, sintrede perler

Våd

C 777 586 60 69-01

40

11

Fjedre + gummi, sintrede perler

Våd

C 740 591 39 63-01

40

11

Fjedre + gummi, sintered perler

Våd

Tilbehør til diamantwire Husqvarna har et komplet udbud af samleled specielt til disse wire. Desuden findes der tilhørende hydrauliske håndpressere og tilsvarende værktøj til krympning af samleled. PRODUKT­NUMMER

UDVENDIG DIAMETER, MM

INDVENDIG DIAMETER, MM

LÆNGDE, MM

KABELDIAMETER, MM

TYPE

PRESSE, TON

HÅNDPRESSETANG

SAMLELED, CYLINDER 16 543 08 07-19 9

5,1

16

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

SAMLELED, CYLINDER 20 543 02 16-70 9

5,1

20

5

CYL9

4,5

PC(HT45)H5F-66*

SAMLELED MED GEVIND 543 02 15-15 9,5

5

24

5

SCR

4,5

PC(HT45)H5F-70*

KARDANLED 543 02 15-84

5

27

5

CRD

4,5

PC(HT45)H5F-70*

9,5

*Kodeforklaring: H5F-66 / H5F-70 betyder, at pressens længde er 5 mm, og at afstanden mellem heksagonens parallelle sider er 7,0 mm.

Sinterpresse 66 Sinterpresse 70 Presseværktøj 4,5 ton Reservepin til kardan Afkøling af wire ved tørskæring i stål

543 00 28-89 543 00 28-78 543 00 06-70 543 02 15-90 576 37 83-01

95


INNOVATIV KONSTRUKTION ­IMØDEKOMMER HØJE FORVENTNINGER OM PRODUKTIVITET En nøje gennemtænkt og passende kombination af effekt, ergonomi, drejningsmoment, manøvredygtighed og driftssikkerhed er en forudsætning for optimal gulv- og vejskæring. Alle faktorer skal spille effektivt sammen, før arbejdsdagen bliver maksimalt produktiv. Det afgørende er, om du, maskinen og diamantklingen kommer til at udgøre en helhed. Netop derfor er Husqvarnas gulv-og vejskæringssystemer det helt rigtige valg, når kravet er maksimal produktivitet. NEM VEDLIGEHOLDELSE

HØJ EFFEKTIVITET

De fleste gulvsave fra Husqvarna er udstyret med det klingeakselsystemet IntelliSeal, som gør det overflødigt at smøre lejer hver dag.

Transmissionssystemet med retvinklet gearkasse­ udformning muliggør overførsel til klingeakslen med optimalt drejnings­ moment og minimalt effekttab.

Produktoversigt Husqvarnas komplette sortiment af gulv- og vejsave består af 13 modeller med skæredybder fra 122 mm til 625 mm, som drives af motorer med en effekt fra 4,2 kW benzin til 55,4 kW diesel og en vægt fra 54 kg til 1038 kg. Alle vores gulvog vejsave leverer en effekt og et drejningsmoment ved klingeakslen, der er førende i deres klasse. Det er ensbetydende med større produktivitet, når der skæres dybt. Her kan du nemt finde den gulv- eller vejsav, som giver dig den højeste produktionshastighed. Selvkørende gulv- og vejsave

MAKS. KLINGEDIAMETER [mm]

FS 7000 D/DL

FS 6800 D*

FS 5000 D

FS 4800 D*

FS 3500 G

1000 /1500 mm

1000 mm

900 mm

900 mm

750 mm

415 mm

374 mm

381 mm

311 mm

35,5 kW

35,0 kW

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

411 /625 mm

75 55,4 kW

EFFEKT [kW]

27,5 kW 25

0

96

55,4 kW

50

*Fås i Australien, Latinamerika, Afrika og dele af Asien.


GULV- OG VEJSKÆRING

ERGONOMISK Håndtagene kan justeres, så brugeren

kan finde den mest behagelige arbejdsstilling. Samtidig er betjenings­grebene placeret, så alt foregår intuitivt. Alle save er konstrueret, så de kan manøvreres rundt med lave vibrationer – det er mindre trættende for brugeren.

LIGE SNIT På FS 5000 D og FS 7000 D er der en digital skærm på det brugervenlige betjeningspanel, som her er vist med indstillingen Electronic Tracking Assistance til lige snit. Der kan således arbejdes med høj effektivitet, uden at det belaster den, der betjener maskinen.

Selvkørende vejsave

Produktivitet, du kan regne med – uden emissioner Husqvarna FS 7000 D og 5000 D er hurtigere og renere. De stærke, moderne dieselmotorer har et lavt emissionsniveau, der opfylder kravene i Tier 4 / Stage IIIB. De skærer hurtigt og effektivt. Det intuitive, digitale betjeningspanel og andre gennemtænkte og praktiske funktioner gør arbejdet endnu mere effektivt.

Skæring efter skubprincippet

FS 500 serien

FS 400 serien

FS 400 LV

FS 300 serien

MAKS. KLINGEDIAMETER

600 mm

500 mm

450/500 mm

350 mm

MAKS. SKÆREDYBDE

241 mm

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

[mm]

[mm]

15

EFFEKT

10

[kW]

162/189 mm

189 mm

FS 524

FS 513

FS 413 FS 410 D

5

122 mm

FS 309 FS 305

0

97


FLOOR SAWS SPECIFIKATIONER* Maks. skæredybde, mm Kontrol af klingetilførsel Maks. klingediameter, mm Spindelstørrelse, mm Transmissionshastigheder, m /min. Motorproducent Brændstoffer Maks. motoreffekt, kW** Effekt ved klingeakslen, kW Antal ribber på remme Dimensioner, mm (L × B × H) Vægt, kg Weight, kg

FS 7000 DL

FS 7000 D

FS 6800 D***

FS 5000 D

625 (500 uden forlængersæt) Elektrohydraulisk 1500 (1200 uden forlængersæt) 25,4 76 Deutz Diesel 55,4 50,0 16 2710 × 974 × 1499 (2370 × 974 × 1499 uden forlængersæt) 1338 (1150 uden forlængersæt) 1338 (1150 without extension kit)

411 Elektrohydraulisk 1000 25,4 76 Deutz Diesel 55,4 50,0 16 1961 × 974 ×1499

415 Elektrohydraulisk 1000 25,4 91 Yanmar Diesel 50,7 44,7 16 1701 × 965 ×1448

374 Elektrohydraulisk 900 25,4 40 Yanmar Diesel 35,5 31,0 12 1753 × 844 ×1313

1032

857

771

1032

857

771

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 05 60-08, 1500 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling, elektrisk sporing og et femte hjul 967 05 60-09, 1200 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 589 58 99-01, UpCare****

96 720 79-54, 1000 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 967 20 79-53, 900 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 588 65 61-14, UpCare****

965 15 23-54, 1000 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing

967 20 73-40, 900 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 967 20 73-38, 750 mm beskyttelsesskærm, pendulophæng foran med gearkasse med tre trin, kobling og elektrisk sporing 588 65 61-04, UpCare ****

438 500,–

423 750,–

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

PRIS

965 15 23-53, 900 mm beskyttelsesskærm, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing

399 900,–

346 500,–

I tabellen er vist et udvalg af varianter. Kontakt en sælger for at få oplyst samtlige varianter.  *Samtlige specifikationer findes på vores hjemmeside.  ** Ifølge motorproducentens specifikationer.  *** Fås i Australien, Latinamerika, Afrika og dele af Asien.  **** UpCare-serviceaftale med en varighed på 48 måneder eller maks. 800 timers driftstid. Læs mere på side 12.

Husqvarna FS 7000 DL og FS 7000 D TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 500 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 1000 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr 5 Vægte, 30 kg 5 Vægte, 15 kg 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt uden vægtbeslagsæt (FS 7000 D) 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt med vægtbeslagsæt (FS 7000 D) 6 5. hjulsæt til eftermontering (FS 7000 D) Enhedskonverteringssæt 900-1000 mm til gearkasse med tre trin Enhedskonverteringssæt 1500 mm til gearkasse med tre trin Drivrem til klingeaksel, 1 geartrin, 900 mm Drivrem til klingeaksel, 3 geartrin, 900 mm Boltsystem til beskyttelsesskærm, 1200 mm til gearkasse med tre trin Boltsystem til beskyttelsesskærm, 1500 mm til gearkasse med tre trin Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 178 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 –750 mm Drevtap, 900 –1000 mm

98

Husqvarna FS 6800 D 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01 586 34 35-01 586 34 36-01 585 92 46-01 586 01 23-01 581 67 89-02 581 67 89-01 582 55 72-01 501 74 47-01 582 30 79-01 589 55 36-01 589 55 38-01 524 19 97-64 541 20 08-47 582 55 35-01 582 55 36-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 586 00 95-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 450 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 1000 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 178 mm Drivremme til klingeaksel, 1000 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 450, 600 og 900 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 800 mm × 4 Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 400 – 1000 mm Sæt med femte hjul (fabriksmonteret) Sæt med femte hjul (monteres på arbejdsstedet)

541 20 83-67 542 19 81-63 542 19 81-64 542 19 81-65 542 19 81-66 504 01 94-01 542 16 31-72 542 16 63-07 542 16 32-72 542 19 93-78 542 19 97-64 542 16 66-29 542 16 63-62 539 30 01-33 505 53 19-01 576 01 85-02 576 01 85-01

Husqvarna FS 5000 D TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 500 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm

586 34 31-01 586 34 32-01 586 34 33-01 586 34 34-01


GULV- OG VEJSKÆRING

1 Beskyttelsesskærm, slip-on, til FS 4800 D og FS 6800 D

FS 4800 D***

FS 3500 G

381 Elektrohydraulisk 900 25,4 49 Yanmar Diesel Væske / luft 35,0 31,3 12

311 Elektrohydraulisk 750 25,4 45 Kohler Benzin Luft 27,5 21,5 25

1422 × 845 × 1295

1410 × 800 × 1135

680 – 695

419

W 70 P

W 70 P

2 Beskyttelsesskærm, slip-on, til FS 7000 DL /D og FS 5000 D

4 Vandpumpeudstyr

3 Sæt med to lygter

5 Vægte til FS 7000 DL / FS 7000 D

6 5. hjulsæt til FS 7000 DL / FS 7000 D og FS 5000 D

967 60 80-60, 900 mm beskyttelsesskærm, 967 67 37-07, 750 mm pendulophæng foran med gearkasse med tre beskyttelsesskærm trin, kobling og elektrisk sporing TILBEHØR OG RESERVEDELE Drivremme til klingeaksel, 3 geartrin, 355, 450, 650 og 750 mm × 4 Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 – 750 mm Drevtap, 900 – 1000 mm

967 60 80-62, 900 mm beskyttelsesskærm, 967 67 37-06, 650 mm pendulophæng foran med kobling og beskyttelsesskærm elektrisk sporing 967 60 80-49, 750 mm klingeskærm, pendulophæng for, gearkasse med tre trin og elektrisk sporing 198 900,–

Husqvarna FS 3500 G

192 500,–

TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr 6 Fabriksmonteret 5. hjulsæt (FS 5000 D) 6 5. hjulsæt til eftermontering (FS 5000 D) Drivrem til klingeaksel, 3 geartrin, 750 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 114 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 127 mm Klingekrave (ydre klingeflange med drevtap), 152 mm Gaffelnøgle til klingeaksel Drevtap, 350 – 750 mm Drevtap, 900 – 1000 mm

542 20 64-47 542 16 31-72 542 16 63-07 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

586 34 35-01 585 92 46-01 586 01 23-01 501 74 46-01 582 30 78-01 585 51 50-01 586 00 92-01 586 00 93-01 586 00 94-01 504 62 64-03 505 53 19-01 539 30 00-10

TILBEHØR OG RESERVEDELE 4 Vandpumpeudstyr (fabriksmonteret) 4 Vandpumpeudstyr (monteres på arbejdsstedet) 12V-udtag (fabriksmonteret) 12V-udtag (fabriksmonteret) Transporthjul (fabriksmonteret) Transporthjul (monteres på arbejdsstedet) Vandsikkerhedsafbryder (fabriksmonteret) Vandsikkerhedsafbryder (monteres på arbejdsstedet) Lyssæt (fabriksmonteret) Lyssæt (monteres på arbejdsstedet) Parkeringsbremse (fabriksmonteret) Parkeringsbremse (monteres på arbejdsstedet) Nem smøring (fabriksmonteret) Nem smøring (monteres på arbejdsstedet) Weight, 1 piece, max 2

590 86 96-01 592 91 67-01 591 11 75-01 592 91 73-01 590 87 98-01 592 91 69-01 590 87 13-01 592 91 68-01 591 13 96-01 592 91 75-01 590 89 45-01 592 91 72-01 590 88 80-01 592 91 71-01 501 74 66-01

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

Husqvarna FS 4800 D TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 900 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 750 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 600 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 450 mm 1 Beskyttelsesskærm, slip-on, 350 mm 3 Sæt med to lygter 4 Vandpumpeudstyr Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 355 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 450 mm × 4 Drivremme til klingeaksel, 1 geartrin, 650 og 750 mm × 4

542 19 81-66 542 19 81-65 542 19 81-64 542 19 81-63 541 20 83-67 542 18 11-17 542 20 66-72 542 18 60-48 542 19 04-16 542 16 31-72

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 99


GULV- OG VEJSAVE

FS 524

FS 513***

FS 413

SPECIFIKATIONER* Maks. skæredybde, mm Kontrol af klingetilførsel Maks. klingediameter, mm Spindelstørrelse, mm Motorproducent Motorkøling Maks. motoreffekt, kW** Brændstoffer Dimensioner, mm (L × B × H) Vægt, kg

241 Håndhjul 600 25,4 Honda Luft 15,5 Benzin 1750 × 660 × 1200 231

179 Håndhjul 500 25,4 Honda Luft 8,7 Benzin 1700 × 660 × 1200 197

189 Håndhjul 500 25,4 Honda Luft 8,7 Benzin 1550 × 655 × 1200 163

W 70 P

W 70 P

W 70 P

967 04 61-02, incl. water tank

967 04 59-01

965 15 01-02, vandtank

69 250,–

24 500,–

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

PRIS

*Samtlige specifikationer findes på vores hjemmeside.  **Ifølge motorproducentens specifikationer.  *** Fås i Australien, Latinamerika, Afrika og dele af Asien.

100


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna FS 500-serien

Husqvarna FS 300-serien

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Vandtanksæt 2 Løftebom Ydre klingeflange med drevtap Klingemøtrik Drivrem til klingeaksel (FS 513) Drivrem til klingeaksel (FS 524) Nedre drivrem Øvre drivrem Gaffelnøgle 27 mm

TILBEHØR OG RESERVEDELE Ydre klingeflange Klingeskrue Drivrem til klingeaksel (FS 305) Drivrem til klingeaksel (FS 309) Gaffelnøgle 16 /18 mm Gaffelnøgle 13 mm

541 20 82-86 522 47 87-02 542 16 79-62 542 16 78-46 542 20 21-50 504 06 83-01 505 24 62-01 510 23 72-01 542 20 22-92

504 06 40-01 725 25 34-71 543 85 03-68 502 08 31-01 543 04 59-04 543 04 58-91

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

Husqvarna FS 400-serien TILBEHØR OG RESERVEDELE 2 Løftebom (FS 410 D, FS 413) Ydre klingeflange med drevtap Drivrem til klingeaksel (FS 410 D) Drivrem til klingeaksel (FS 413) Vandtanksæt Gaffelnøgle 27 mm

522 47 87-02 542 16 79-62 543 04 49-63 542 20 21-50 541 20 82-86 542 20 22-92

Husqvarna FS 400 LV 1 Vandtank til FS 400-serien

TILBEHØR OG RESERVEDELE Klingeflangesæt (indre og ydre flange) Drivrem til klingeaksel Gaffelnøgle 16 /18 mm

2 Løftebom, FS 400 D

595 28 08-01 543 04 49-64 543 04 59-04

FS 410 D

FS 400 LV

FS 309

FS 305

189 Håndhjul 500 25,4 Yanmar Luft 6,6 Diesel 1550 × 655 × 1200 163

162 Håndhjul 450/500 25,4 Honda Luft 8,7 Benzin 1150 × 590 × 940 99

122 Håndhjul 350 25,4 Honda Luft 6,6 Benzin 915 × 381 × 990 64

125 Håndhjul 350 25,4 Honda Luft 3,6 Benzin 915 × 381 × 990 54

W 70 P

W 70 P

W 70 P

W 70 P

965 15 01-01, vandtank

965 14 82-01, 450 mm 967 79 65-01, 500 mm

967 67 83-03, vandtank

965 15 00-26, vandtank

21 950,–

15 500,–

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 101


Klinger til gulv- og vejskæring med save med høj og mellem effekt

MASKINEFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM MATERIALE Hærdet beton, hård Hærdet beton, mellemhård Hærdet beton, blød Nystøbt beton, hård Nystøbt beton, blød Asfalt, hård Asfalt, blød ANBEFALET UDSTYRKlinger til gulv- og vejskæring med save med mindre effekt

DIAMANTKLINGER TIL GULV- OG VEJSKÆRING

MASKINEFFEKT PRODUKT SEGMENTFORM MATERIALE Natursten Armeret beton Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt

Husqvarnas diamantklinger til gulv- og vejskæring dækker de fleste former for skæring i alt fra asfalt til stærkt armeret beton med udstyr, der omfatter alt fra små elektriske enheder til store dieseldrevne maskiner. Husqvarna tilbyder desuden klinger, der er udviklet specielt til sporskæring til elektriske og elektroniske kabler ved installation af trafiklyskabler. De samme sporskæringsklinger kan også bruges til andre opgaver, hvor en fuge skal gøres bredere.

ANBEFALET UDSTYRRevolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen skærekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri skæring, specielt i stærkt armeret beton.   Diamanterne er specialbehandlede på en måde, så de kan holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Dermed bliver hver enkelt diamant maksimalt effektiv. Med Diagrip™ eksponeres og bruges diamanterne med en ensartet hastighed, hvilket giver en jævn og stærk kant, også når der skæres i hårde materialer som armeret beton.

102


GULV- OG VEJSKÆRING

F 1500 DIAGRIP™

F 1570 ➞ 35 KW

35 KW F 1510

F 1520

F 1530

F 600

➞ 35 KW

F 1570

F 1170

F 635

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

l l l

l l

FS 7000 D

FS 5000 D

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

— — — — —

l l

l l

l l l

— — — —

— — — —

— — — —

FS 7000 D, FS 8400 D

L 600

25 – 50 KW

F 1540

l l l

FS 4800, FS 5000 D

F 1100

35 ➞ KW F 675

L 630

L 680

F 525

l l l

l l

l l l

l

l l

— — — —

— — — —

— — — — —

l l l

l l l

— — —

l l

l l

S 45

l l

— — — —

l l l l l

— —

FS 5000 D, FS 4800 D

= Optimal 

l l

S 85

S 45

— — — — —

l l l l l l

= God 

l

= Acceptabel 

Electric og FS 3500 G

– = Anbefales ikke

TACTI-CUT

3,5 –25 KW S 65

l l

FS 5000 D, FS 4800 D

VARI-CUT

3,5 –25 KW S 35

25 – 35 KW

F 640

l l l

ELITE-CUT

F 500 DIAGRIP™

3,5 –25 KW

S 65 PLUS

S 85

S 50 PLUS

S 65

S 85

l l l

l l

l l l

l l

— —

l l l

— —

l l

l l

l l l

— —

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

l l

l l l

l

— —

l

l l

l

l l

l

l

l

l l l

l

l l l

— —

l l

— —

l

l l l

FS 524 / 513, FS 413 / 410 D, FS 400 LV, FS 309 / 305 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

SPEED BRIDGE Elite-Cut S 35-klingen har en specialkonstrueret

Speed Bridge (hastighedsbro) mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skærestøv mere effektivt.

103


Husqvarna F 1510 / F 1520 / F 1530 / F 1540 Diagrip™ Klinger i guld serie til gulvsave med høj effekt. Bredt klingesortiment, der leverer et optimalt resultat uanset formålet. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 1510 592 75 23-02 592 75 23-03 592 75 23-04 592 75 23-05 592 75 23-06 592 75 23-07 592 75 23-09 592 75 23-11 592 75 23-12 592 75 23-14 593 75 23-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1520 591 09 86-02 591 09 86-03 592 09 86-04 591 09 86-05 591 09 86-06 591 09 86-07 591 09 86-09 591 09 86-11 591 09 86-12 591 09 86-19 591 09 86-20

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1530 591 09 87-02 591 09 87-03 591 09 87-04 591 09 87-05 591 09 87-06 591 09 87-07 591 09 87-09 591 09 87-11 591 09 87-12 591 09 87-16 591 09 87-17

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 1540 591 12 40-02 591 12 40-03 591 12 40-04 591 12 40-05 591 12 40-06 591 12 40-07 591 12 40-09 591 12 40-11 591 12 40-12 591 12 40-14 591 12 40-15

500 600 600 650 700 750 800 900 1000 1200 1500

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,8 4,2 4,7 4,2 4,2 4,2 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Klingerne på 1200 og 1500 mm i F1500-serien til skæring i beton leveres som standard med PL70135-hulmønster.

Husqvarna F 1570 Diagrip™ Asfaltklinger i guld serie med indfældede eller sænkede segmenter som beskyttelse mod underskæring. PRODUKTNUMMER 592 74 62-01 592 74 62-02 592 74 62-03 592 74 62-04 592 74 62-05 592 74 62-06

104

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

500 600 650 700 750 800

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle

40 40 40 40 40 40

4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna F 1170 Asfaltklinger i sølv serie med indfældede eller sænkede segmenter som beskyttelse mod underskæring. PRODUKTNUMMER 589 55 42-01 583 81 17-02 589 55 43-01 582 88 09-02 589 55 44-01 583 81 20-05 589 35 44-02 589 55 45-01 589 35 66-02

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede Indfældede

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

500 600 650 700 750 800 900 1000 1200

Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 635 / F 640 Klinger i guld serie til hærdet beton. Klingerne har en række brede eller smalle vandspor. PRODUKT­NUMMER

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 635 531 15 90-23 531 15 90-24 531 15 90-25 531 15 90-26 531 15 90-27 531 15 90-29 531 15 90-30 531 15 90-31 531 15 90-32 531 15 90-33

— — — — — — — — — —

350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA F 640 531 15 90-34 531 15 90-35 531 15 90-36 531 15 90-37 531 15 90-38 531 15 90-39 531 15 90-41 531 15 90-42 531 15 90-43 531 15 90-44 531 15 90-45

— — — — — — — — — — —

300 350 400 450 500 600 700 800 900 1000 1200

Smalle Smalle Smalle Smalle Smalle Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40

2,8 3,2 3,2 3,2 3,6 4,2 4,2 4,5 4,5 4,5 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

300 350 300 350

Smalle Smalle Smalle Smalle

40 40 40 40

2,4 2,8 2,8 2,8

25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna  F 675 Klinger i guld serie til nystøbt beton. Klingerne har smalle vandspor. PRODUKT­NUMMER 531 15 91-60 531 15 91-62 531 15 91-57 531 15 91-58

BESKYTTELSE MOD UNDERSKÆRING — — Sænkede Sænkede

Andre dimensioner kan bestilles.

105


Husqvarna L 630 / L 680 Klinger i guld serie til sporskæring i forbindelse med installation af trafiklys. Klingernes sandwichkonstruktion sikrer, at de lettere holder faconen. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

HUSQVARNA L 630 531 16 15-65 531 16 15-66 531 16 15-59 531 15 92-13 531 16 15-25 531 16 15-24

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

HUSQVARNA L 680 531 16 15-03 531 10 18-79 531 16 15-02 531 16 05-02 531 16 05-03 531 16 05-04

350 350 350 450 450 450

Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40

6 8 10 6 8 10

8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0 8,0 + 3,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna F 525 Diagrip™ Klinger i guld serie til skæring i hærdet beton. Den bedste ydelse opnås med lav aktiv skæreflade med jævnt fordelte skærekanter og diamantkrystaller. Til elektriske gulvsave på op til 18 kW. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VOGSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

CENTERHUL, MM

HUSQVARNA F 525 DIAGRIP™ 592 75 72-01 592 75 73-01 592 75 74-01 592 75 75-01 592 75 75-02 592 75 76-01 592 75 77-01 592 75 78-01 592 75 78-02

500 520 550 600 600 650 700 800 800

Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede Brede

40 40 40 40 40 40 40 40 40

3,7 3,7 3,7 3,7 4,5 4,5 3,7 3,7 4,5

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Andre dimensioner kan bestilles.

Husqvarna Elite-Cut-klinger til gulv- og vejsave Klinger i guld serie, som skærer godt selv i stærkt armeret beton. Innovativ segmentkonstruktion til effektiv skæring, afkøling og slamfjernelse, som øger skærehastigheden og forlænger brugstiden. S 35, S 45, S 65 og S 85 har Diagrip™-teknologi.

106

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 579 81 15-10 579 81 15-20 579 81 15-30 579 82 06-50

300 350 400 450

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4

S 45 579 81 16-10 579 81 16-20 579 81 16-30 579 82 07-50 579 82 07-60 579 82 07-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-20 579 81 19-30 579 82 08-50 579 82 08-60 579 82 08-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4

S 85 579 81 20-10 579 81 20-20 579 81 20-30 579 80 95-50 579 80 95-60 579 80 95-70

300 350 400 450 500 600

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad +

12 12 12 12 12 12

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4 25,4


GULV- OG VEJSKÆRING

Husqvarna Vari-Cut-klinger til gulv- og vejsave Slidstærke og effektive klinger i sølv serie til høj skærehastighed med god modstandsdygtighed mod slitage. Godt forhold mellem investeringsomkostninger og omkostninger pr. skåret kvadratmeter. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30 579 82 09-50 579 82 09-60

300 350 400 450 500

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01 587 90 54-01 579 82 10-60

300 350 400 450 500

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad +

10 10 10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20 25,4 25,4

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30 579 80 96-50 579 80 96-60

300 350 400 450 500

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad + Flad + Flad + Flad +

10 10 10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20 25,4 25,4

Husqvarna Tacti-Cut-klinger til gulv- og vejsave Klinger i bronze serie optimeret til knap så intensiv professionel skæring i de fleste materialer med et fornuftigt forhold mellem ydelse og pris. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-20 579 81 56-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad

13 13 13

25,4/20 25,4/20 25,4/20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20 579 81 65-30

300 350 400

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad + Turbo/Flad +

10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20 579 81 66-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad + Flad +

10 10 10

25,4/20 25,4/20 25,4/20

107


HER ER, HVAD DU SKAL BRUGE FOR AT KUNNE BORE EFFEKTIVT I vores bestræbelser på at udvikle og forbedre vores boremaskiner, borestativer og diamantbor går vi hele boresystemet efter i krogene. Vi vurderer systemet som en helhed, men vender og drejer også selv den mindste komponent, fordi det altid er vores ambition, at dygtige borespecialister skal kunne arbejde endnu mere effektivt uden besvær. Flere borede huller pr. arbejdstime. Større produktivitet pr. medarbejder. Det er, hvad Husqvarnas kerneboresystem er beregnet til.

Produktoversigt Husqvarnas boresystemer omfatter stærke boremaskiner og solide stativer. Flere forskellige effektvarianter fra den elektriske, håndholdte DM 220 på 1,9 kW til den hydrauliske DM 406 H på 9,3 kW. Anbefalede maksimale borediametre spænder fra 150 mm til 650 mm. Du opnår den højeste produktivitet ved at vælge det eller de systemer, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med.

DM 406 H + stativ DS 900

DM 650 + stativ DS 900

DM 340 + stativ DS 450

DM 280 + stativ DS 450

DM 230

DM 220

80 mm

80 mm HÅNDHOLDT

ANB. MAKS. BOREDIAMETER

650 mm

600 mm

400 mm

350 mm

[mm]

MED STATIV

150 mm

150 mm

9,3 kW

10

108

2,3 kW

1,9 kW

Elektrisk

Elektrisk

Elektrisk

3,3 kW Elektrisk

0

Hydraulisk

[kW]

5

Elektrisk

6 kW

EFFEKT

1,9 kW


BORING

HUSQVARNA PRIME™-SERIEN – LET UDSTYR TIL TUNGT ARBEJDE

Vores nye, højfrekvente PRIME™-serie byder på et effekt- / vægtforhold i særklasse og kan bruges til mange forskellige formål. Vægskæring, boring og håndholdt kapsavning kan udføres med ét enkelt aggregat. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

FLEKSIBEL EFFEKT Du kan bruge Husqvarna

DM 650 / PP 65 med både 3-faset og 1-faset strøm. Med 1-faset strøm leverer systemet 3 kW på spindelen, hvilket gør DM 650 til en af de stærkeste 1-fasede boremaskiner på markedet.

HUSQVARNA DM 650 er en utroligt stærk

og alsidig, elektrisk boremaskine, der er udstyret med højfrekvensteknologien PRIME™. Høj effekt, lav vægt og en velgennemtænkt konstruktion gør det nemt at komme i gang, og Husqvarna DM 650 er velegnet til de fleste former for boring. Borehastigheden kan optimeres i ni trin, mens der arbejdes.

DS 50 GYRO STAND gør det

muligt at bore flere huller i forskellige retninger og vinkler uden at flytte rundt på stativet. Velegnet til effektiv boring af overlappende huller. Monteres hurtigt uden forankringsbolte.

HUSQVARNA AD 10, vores automatiske boresystem, kommunikerer med bore­ maskinen, så fremføringshastigheden optimeres. Resultatet er hurtigere boring og mindre slitage på diamantværktøjet. Frem for alt kan du arbejde mere effektivt, når du ikke selv skal sørge for frem­ føringen med håndkraft.

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

109


BOREMASKINER

DM 650

DM 340

DM 280

3300 1-faset, elektrisk 230 3 310 / 690 /1190

Anb. borediameter, maks.

6000 /3000 3-faset /1-faset, elektrisk 400 /230, tilsluttet PP 65, PP 220 18 (2 mekaniske, 9 elektriske) 126 – 242* (1 geartrin) /  273 – 502* (2 geartrin) 113 – 218* (1 geartrin) /  246 – 452* (2 geartrin) 112– 600

Anbefalet borediameter håndholdt, mm Krave til montering, mm Spindelgevind, udvendigt Spindelgevind, indvendigt UNC-vandtilslutning Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Vægt, kg Flow, maks. l /min. Tryk, maks. (bar)

— — 5/4" 7 UNC — G 1 /4" 98 113 14,0 — —

— — 5/4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 14,0 — —

2700 1-faset, elektrisk 230 /110 3 450 /1000 /1730** 310 / 690 /1190*** 360 /800 /1380** 250 / 550 /950*** Høj hastighed 25–250 Lav hastighed 50 –350 — — 5/4" 7 UNC — G 1 /4" 88 97 13,0 — —

ANBEFALET UDSTYR Aggregat Borestativ Støvsugere

PP 490, PP 65, PP 220 DS 900 W 70 P

DS 450, DS 50 Gyro W 70 P, S 36

DS 450. DS 50 Gyro W 70 P

966 56 36-01, DM 650

965 98 72-07

966 55 41-06, 230 V, høj hastighed

966 56 37-01, PP 65 967 22 79-01, DM 650 / PP 65 588 65 61-07, UpCare****

588 65 61-20, UpCare****

966 55 41-01, 230 V, lav hastighed 588 65 61-21, UpCare****

32 350,–

12 894,–

12 800,–

SPECIFIKATIONER Effekt, W Motor Spænding, V Geartrin Spindelhastighed uden belastning, omdr. /min. Spindelhastighed med belastning, omdr./min.

240 / 530 /915 50 – 400

PRODUKTINFORMATION

PRIS

* 9 elektroniske gear  ** Højhastighedsudgave.  *** Udgave med lav hastighed.  **** UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 12.

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

110

Lodret boring, opad og nedad.

Vandret boring.

Boring til kanaler, rør og kabler.

Boring til afspærringer.

Lodret boring.

Automatisk boring til alle formål.


BORING

DM 230

DM 220

DM 406 H

1850 1-faset, elektrisk 230 /110 3 730 /1700 /3600

1850 1-faset, elektrisk 230 /110 3 730 /1700 /3600

9,3 kW at 40 l /min Hydraulisk — 6 120 /230 /340 / 580 / 980 /1400

580 /1400 /2900

580 /1400 /2900

Not applicable

150

150

0 – 650

80 60 5/4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,0 — —

80 — 5/4" 7 UNC G 1 /2" or 5 / 8" 11 UNC G 1 /4" 90 94 7,5 — —

— — 5/4" 7 UNC / PIXIE — R 1 /2" — — 16,0 40 140

DS 150. DS 250 W 70 P, S 26. S 13 Dry

DS 250 W 70 P, S 13 Dry

PP 325 E, DS 900 W 70 P

968 41 10-01, 1 /2" indvendigt gevind, 230 V 588 65 61-22, UpCare****

966 56 35-01, 5/4" udvendigt gevind 1 /2" indvendigt gevind, 230 V 588 65 61-23, UpCare****

965 15 85-08, PIXIE spindle

9 300,–

9 300,–

965 15 82-07, 5/4" 7 UNC spindle

Boring til vandafløb.

Boring af overlappende huller.

Vinkelboring.

Håndholdt tørboring.

Store diametre og dybe huller.

Boring under vanskelige forhold. 111


1 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer

2 Forankringssystemer til forankring i slibende materialer

3 Stort udvalg af overgangsbor til forskellige gevind

4 Pakning med lynkobling, der frigør boremaskinens gevind fra borekronen

6 Borudtrækkeren gør det let at banke boret ud af hullet

5 Forlængere til dyb boring med almindelige bor

7 Afstandsstykke til hurtig montering

8 Ringadapter

9 WT 15 – batteridrevet vandtank

10 Trykvandtank rummer 13,3 liter og leveres med 3 meter slange

11 Overgang til støvudsugning

12 Teleskopisk startenhed til DM 230 gør det nemt og sikkert at starte boremaskinen

13 Teleskopisk startenhed til DM 220 gør det nemt og sikkert at starte boremaskinen

14 Reservehåndtag (forreste) til DM 230 i et design, der giver en god arbejdsstilling

15 Reservehåndtag (forreste) til DM 220 i et design, der giver en god arbejdsstilling

16 Boremaskinenøgler

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 112


BORING

Husqvarna DM 650 TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 3 Adapterbor, 5/4" F – 1 /2" G F 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerbor, 300 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 500 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 1000 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 6 Borudtrækker, 5/4" 6 Borudtrækker, PIXIE 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Spacer, 200 mm RESERVEDELE 16 Boremaskinenøgler, 32 mm

Husqvarna DM 220 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

PRIS 770,– 1 125,– 1 284,– 465,– 465,– 770,– 384,– 465,– 845,– 2 300,– 2 300,– 2 378,– 4 207,– 930,– 586,– 3 850,–

531 14 09-52

PRIS 41,–

Husqvarna DM 340 og DM 280 TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterbor, 5/4" F – 1 /2" G F 3 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerbor, 300 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 500 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 1000 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 6 Borudtrækker, PIXIE 6 Borudtrækker, 5/4" 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange AD 10 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 3 Adapterbor, 1 /2" G M – 1 /2" G M 3 Adapterbor, 1 /2" G M – PIXIE M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerbor, 100 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 5 Forlængerbor, 500 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 6 Borudtrækker, 5/4" 6 Borudtrækker, PIXIE 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 13 Teleskopisk startenhed Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 586 17 17-01 531 07 20-00 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 966 70 83-01 506 32 63-02 522 93 50-01 502 43 54-01

PRIS 770,– 1 125,– 1 284,– 465,– 465,– 770,– 384,– 465,– 845,– 2 300,– 2 300,– 4 207,– 930,– 903,– 586,–

RESERVEDELE 15 Forreste håndtag Transportkasse

504 04 47-01 502 29 45-01

PRIS — —

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 543 04 64-26 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 46-74 531 07 20-03 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 502 43 54-01 586 87 99-01

PRIS 770,– 1 125,– 1 284,– 465,– 465,– 770,– 384,– 465,– 845,– 2 300,– 2 300,– 2 378,– 4 207,– 930,– 586,– —

Husqvarna DM 406 H 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 543 04 64-26 531 07 20-02 543 05 28-78 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 531 07 20-03 531 07 46-74 579 50 10-01 966 70 83-01 506 32 63-02 966 66 66-01 502 43 54-01

PRIS 770,– 1 125,– 1 284,– 465,– 465,– 770,– 384,– 465,– 845,– 2 300,– 2 300,– 2 300,– 4 207,– 930,– 9 995,– 586,–

TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 3 Adapterbor, 1 /2" G M – PIXIE M 3 Adapterbor, 1 /2" G M – 1 /2" G M 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerbor, 100 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 5 Forlængerbor, 500 mm, 1 /2" G M –1 /2" G F 6 Borudtrækker, 5/4" 6 Borudtrækker, PIXIE 8 Ringadapter 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange 11 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 5/4" M 12 Teleskopisk startenhed Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 531 07 20-02 531 07 20-00 586 17 17-01 543 05 28-78 543 04 62-99 543 04 65-00 531 07 46-74 531 07 20-03 581 25 71-01 966 70 83-01 506 32 63-02 543 07 70-61 522 93 50-01 502 43 54-01

PRIS 770,– 1 125,– 1 284,– 465,– 465,– 375,– 770,– 350,– 465,– 2 300,– 2 300,– 1 037,– 4 207,– 930,– 1 250,– 903,– 586,–

RESERVEDELE 14 Forreste håndtag 16 Boremaskinenøgler, 32 mm 16 Boremaskinenøgler, 24 mm Transportkasse

504 04 47-01 531 14 09-52 531 14 09-51 502 29 45-01

PRIS — 41,– 26,– —

TILBEHØR 1 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 2 Forankringssystem, 1 m 2 Forankringssystem, 1,5 m 3 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 3 Adapterbor, 5/4" F –1 /2" G F 4 Pakning med lynkobling 5 Forlængerbor, 300 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 500 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 5 Forlængerbor, 1000 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 6 Borudtrækker, 5/4" 6 Borudtrækker, PIXIE 7 Afstandsstykke til hurtig montering 9 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Tryktank med slange Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Afstandsstykke, 200 mm

Husqvarna DM 230

113


BORESTATIVER

DS 900

DS 450

DS 50 GYRO

SPECIFIKATIONER Anbefalet maks. borediameter, mm Borelængde, maks. mm Længde, teleskopsøjle, m Drejning Vipning Vægt inkl. føringshus (kg)

900 950 — — 0 – 60° 24,0

450 648 — — 0 – 60° 24,0

350 670 3,1 Trinløst justerbar + / – 90° 56,0

ANBEFALET UDSTYR Boremaskiner

DM 650, DM 406

DM 340, DM 280

DM 340, DM 280

967 30 16-02

966 82 98-07

965 15 78-20, inkl. fodplade 50 AT

588 65 61-24, UpCare*

588 65 61-25, UpCare*

965 15 78-21, ekskl. fodplade 50 AT

PRODUKTINFORMATION

965 15 78-22, forlænget, ekskl. fodplade 50 AT 588 65 61-28, UpCare* PRIS

28 000,–

* UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder. Læs mere på side 12.

AUTOMATISK BORING

AD 10

SPECIFIKATIONER Hastighed, m /min. Vægt, kg

0 –3,2 i begge retninger 3,6

ANBEFALET UDSTYR Boremaskiner Borestativer

DM 340, DM 280 DS 450, DS 50 Gyro

PRODUKTINFORMATION 966 66 66-01 PRIS

114

9 995,–

10 995,–

42 650,–


BORING

DS 40 GYRO

DS 250

DS 250 SINGLE SPEED

DS 150

150 600 3,1 Trinløst justerbar + / – 90° 30,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

250 685 — — 0 – 60° 16,0

150 495 — — 0 – 60° 15,5

DM 230

DM 280, DM 230 H, DM 220

DM 280, DM 230 H, DM 220

DM 230

965 15 76-05, inkl. DM-monteringssæt, håndholdt 965 15 76-07, inkl. komplet DM-monteringssæt

966 82 73-01, EU-RoW

966 82 73-03

966 82 72-01

588 65 61-26, UpCare*

966 82 73-05, DS 250 Single speed kort inkl. ringadapter 588 65 61-26, UpCare*

588 65 61-27, UpCare*

29 350,–

6 900,–

6 150,–

Slam- og vandopsamling VARIANTBESKRIVELSE, MM

VAREBESKRIVELSE

PRODUKTNUMMER

WSR 100 WSR 150 WSR 200 WSR 250 WSR 300 WSR 350 DS 100 DS 150 DS 200 DS 250 DS 300 DS 350

Slam- og vandopsamler Slam- og vandopsamler Slam- og vandopsamler Slam- og vandopsamler Slam- og vandopsamler Slam- og vandopsamler Tætningsskive til kalk til WSR 100 Tætningsskive til kalk til WSR 150 Tætningsskive til kalk til WSR 200 Tætningsskive til kalk til WSR 250 Tætningsskive til kalk til WSR 300 Tætningsskive til kalk til WSR 350

593 56 30-01 593 56 30-02 593 56 30-03 593 56 30-04 593 56 30-05 593 56 30-06 593 56 34-01 593 56 34-02 593 56 34-03 593 56 34-04 593 56 34-05 593 56 34-06

AD 10 borer hurtigt og let, så arbejdet kan klares med mindre besvær på kortere tid. Dette frem­ragende, automatiske bore­system optimerer hastigheden på den boremaskine, der anvendes, så boringen udføres med stor nøj­agtighed og effektivitet. Hastighed, retning og effekt styres nemt med et enkelt betjeningsgreb.

115


1 Stativsæt uden søjle til DS 900

2 2 meter søjle til DS 900

3 2 meter søjle til DS 450

4 Vakuumpumpe med kraftig elmotor og rørformet tank

7 Vakuumpakning

5 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer 6 Vakuumfodplade

11 Ringadapter

9 Afstandsstykke til hurtig montering

8 Forankringssystemer til forankring i slibende materialer

Det er mere effektivt og mindre 10 anstrengende at bore med det automatiske boresystem AD 10

Husqvarna DS 900 og DM 450

116

12 Hjulbørstesæt

13 Lang bagstøtte

Husqvarna DM 250 og DM 150

TILBEHØR 1 Stativsæt uden søjle til DS 900 2 2 meter søjle til DS 900 3 2 meter søjle til DS 450 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 6 Vacuum plate 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Afstandsstykke til hurtig montering 10 AD 10-overgang til DS 900 / DM 340 11 Ringadapter 12 Hjulsæt til DS 900 12 Hjulsæt til DS 450 13 Lang bagstøtte (DS 900) 14 AD 10 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

PRIS 586 90 51-01 — 531 11 30-46 14 675,– 525 85 76-02 5 750,– 544 92 90-01 6 743,– 502 43 48-01 770,– 541 40 50-93 1 350,– 502 43 49-01 1 125,– 502 43 50-01 1 284,– 579 50 10-01 2 378,– 586 74 84-01 1 496,– 581 25 71-01 1 037,– 587 08 81-01 5 314,– 541 40 50-83 1 250,– 582 87 29-01 8 382,– 966 66 66-01 9 995,– 502 43 54-01 586,–

RESERVEDELE 18 Håndtag med 3 eger

541 40 50-39

PRIS —

TILBEHØR 4 Vakuumpumpe, VP 200 5 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 11 Ringadapter til DS 250 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Kobling, han Fod med hjul

544 92 90-01 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 581 25 71-01 502 43 54-01 541 40 40-71 541 40 50-89

PRIS 6 743,– 770,– 1 125,– 1 284,– 1 037,– 586,– — 592,–

RESERVEDELE 7 Vakuumpakning Vakuumhætte

578 93 21-01 541 40 49-04

PRIS 204,– —


BORING

14 Automatisk boresystem AD 10

15 Vinklet forankringsstøtte

16 Forlængerstykke øger borestativets kapacitet

Husqvarna DS 50 Gyro TILBEHØR AD 10 Afstandsstykke til hurtig montering Bagstøtte Forankringsstøtte Forlængerstykke, indvendigt Forlængerstykke, udvendigt Forskydningsstang Ringadapter Stopfod af gummi Stopring Topstøtte

PRIS 966 66 66-01 9 995,– 579 50 10-01 2 378,– 506 40 76-10 544 96 60-01 4 021,– 506 40 05-03 1 549,– 506 40 85-05 1 602,– 544 96 96-01 14 153,– 581 25 71-01 1 037,– 544 96 69-01 1 104,– 544 14 02-01 711,– 506 40 84-01

RESERVEDELE Håndtag med 3 eger Værktøjssæt, inkl. i standardpakke

541 40 50-39 506 40 86-01

PRIS — 1 104,–

17 Forskydningsstang til boring under trange forhold

18 Som hjælp ved vinkelboring og måling af boredybde: stopfod af gummi og stopring

19 Håndtag med 3 eger

20 Værktøjssæt

117


BOREMASKINER MED STATIV

DMS 240

DMS 160 AT

DMS 160 A

SPECIFIKATIONER Effekt, W Motor Spænding, V Spindelhastighed uden belastning, omdr./min. Spindelhastighed med belastning, omdr./min. Bortilkobling Borediameter, maks. mm Borelængde, maks. mm Søjlehøjde, mm Vægt i alt, kg Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Lydeffektniveau, dB(A) Vægt, kg

2400 1-faset, elektrisk 230 /110 390 / 890 280 / 640 5/4" 7 UNC 250 685 1000 20,4 99 106 98 113 14,0

1550 1-faset, elektrisk 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 890 12,0 89 102 88 97 14,0

1550 1-faset, elektrisk 230 /110 1100 700 R 1 /2" 120 700 840 10,5 89 102 88 97 13,0

965 17 36-03. 230 V

965 15 75-04. 230 V

965 15 75-02. 230 V

15 395,–

9 995,–

9 995,–

PRODUKTINFORMATION PRIS

AGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

SPECIFIKATIONER Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt inkl. olie, kg

20,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

7,0 /4,0 16 /16 (3-faset /1-faset) 200 – 240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Benzindrevet 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olie og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben Der er flere oplysninger om tilbehør på side 81

966 56 37-01

965 15 64-02, 400 V, 5 ben SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5 ben Y-D-start 965 15 64-04, 400 V, 4 ben SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m

130 500,–

31 350,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS

588 65 61-16, UpCare*

* UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 12.

118


BORING

Husqvarna DMS 240 TILBEHØR 1 Adapterbor, 5/4" F – PIXIE M 1 Adapterbor, 5/4" F –1 /2" G F 2 Forlængerbor, 300 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 2 Forlængerbor, 500 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 2 Forlængerbor, 1000 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 3 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 5/4" M 4 Pakning med lynkobling 5 Borudtrækker, PIXIE 5 Borudtrækker, 5/4" 6 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 7 Forankringssystem, 1 m 7 Forankringssystem, 1,5 m 10 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Vandpumpe, WT 15, 110 V 11 Tryktank med slange 12 Vakuumpumpe, VP 200 Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk.

531 07 20-02 543 04 64-26 543 04 65-02 543 04 65-04 543 04 65-05 543 07 70-61 585 36 69-01 531 07 20-03 531 07 46-74 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 966 70 83-01 965 97 10-02 506 32 63-02 544 92 90-01 502 43 54-01

PRIS 465,– 465,– 384,– 465,– 845,– 1 350,– 770,– 2 300,– 2 300,– 770,– 1 125,– 1 284,– 4 207,– 6 024,– 930,– 6 743,– 586,–

TILBEHØR 1 Adapterbor, 1 /2" G M – 5/4" M 1 Adapterbor, 1 /2" G M – PIXIE M 2 Forlængerbor, 100 mm, 1 /2" G M – 1 /2" G F 2 Forlængerbor, 500 mm, 5/4" F – 5/4" M, stål 3 Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 5/4" M 5 Borudtrækker, 5/4" 5 Borudtrækker, PIXIE 6 Forankringssæt, inkl. 5 ekspansionsbolte 8 Forankringssystem, 1 m 8 Forankringssystem, 1,5 m 9 Vakuumfodplade i lille diameter til DMS 160 AT og DMS 160 A 10 Vandpumpe, WT 15, 230 V 10 Vandpumpe, WT 15, 110 V 11 Tryktank med slange 12 Vakuumpumpe, VP 200 13 Boremaskinenøgler, 27 mm Ekspansionsbolte til forankring, 50 stk. Vakuumfodplade i lille diameter Støv- og slamkontrolenhed, 132 mm

543 04 64-98 531 07 20-00 543 04 62-99 543 04 65-04 543 07 70-61 531 07 46-74 531 07 20-03 502 43 48-01 502 43 49-01 502 43 50-01 544 45 84-01 966 70 83-01 965 97 10-02 506 32 63-02 544 92 90-01 531 11 95-18 502 43 54-01 544 45 84-01 531 28 02-95

PRIS 465,– 465,– 465,– 845,– 1 350,– 2 300,– 2 300,– 770,– 1 125,– 1 284,– — 4 207,– 6 024,– 930,– 6 743,– 177,– 586,– — 1 195,–

RESERVEDELE 14 Værktøjssæt, inkl. i standardpakke

506 40 86-01

PRIS 1 104,–

585 56 41-01 578 37 23-01 579 00 23-01

PRIS 734,– 9 078,– 663,–

1 Stort udvalg af overgange til forskellige gevind

2 Forlængere til dyb boring med almindelige bor

3 Overgang til støvudsugning

4 Pakning med lynkobling

5 Borudtrækker

6 Forankringsudstyr med stor møtrik, skrue, markør og fem forankringer

Husqvarna DMS 160 AT og DMS 160 A

7 Forankringssystemer til DMS 240

8 Forankringssystemer til DMS 160 AT og DMS 160 A

9 Vakuumfodplade i lille diameter til DMS 160 AT and DMS 160 A

10 WT 15 – batteridrevet vandtank

11 Trykvandtank rummer 13,3 liter og leveres med 3 meter slange

12 Vakuumpumpe med kraftig elmotor og rørformet tank

Husqvarna PP 65 RESERVEDELE 15 Gardena-Tema-vandadapter 16 Hovedstrømkabel 17 Strømadapter

14 Værktøjssæt til DMS 160 AT og DMS 160 A

13 Boremaskinenøgler

Husqvarna PP 325 E RESERVEDELE 18 Hydraulisk oliefilter 19 Vandslangetilslutning

531 11 82-49 510 20 30-01

PRIS 569,– 309,–

Husqvarna PP 518 RESERVEDELE 20 Hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m 20 Hydraulisk slangesæt, 5 / 8" ×7,6 m 20 Hydraulisk slange, 5 / 8" ×15,2 m Reservebatteri, 12 V

PRIS 510 20 23-06 6 631,– 510 20 23-08 7 851,– 510 20 23-10 10 323,– 522 95 02-01 935,–

15 Gardena-Tema-vandadapter

16 Strømkabel

17 Strømadapter

18 Hydraulisk oliefilter

19 Vandslangetilslutning

20 Hydraulisk slangesæt

Slam- og vandopsamling Se vores udvalg af Slam- og vandopsamling, og få oplysninger om den rette kombination af maskine/ring på side 115.

119


DIAMANTVÆRKTØJ TIL BORING Husqvarna har over 70 års erfaring, og vi udvikler fortsat de mest avancerede diamantbor til både fagfolk og fritidsbrugere. Vores sortiment af bor består af fire serier. D 1400-serien fås med den revolutionerende Diagrip™-teknologi, hvor diamanterne er specialbehandlede, så de fordeles optimalt og forbliver i segmenterne i længere tid.   Vari-Drill-serien er lasersvejset, højtydende værktøj, der sikrer holdbarhed og giver mulighed for friboring, mens D 600-serien er udviklet til boring i fliser. Tacti-Drill-serien omfatter driftssikre, lasersvejsede bor, som er et godt køb til pengene og beregnet til knap så hyppige, tungere opgaver.

Revolutionerede teknologi, som giver diamantværktøj overlegen borekapacitet og holdbarhed En af de største fordele ved Diagrip™-teknologien er, at diamantværktøjet går så hurtigt og jævnt gennem alle byggematerialer. Diagrip™-værktøj betyder problemfri boring, specielt i stærkt armeret beton.

Diamanterne specialbehandles, så hver eneste diamant kan udnyttes maksimalt, fordi de holdes på plads i segmenterne i længere tid og fordeles optimalt. Diagrip™ sikrer, at diamanterne eksponeres og slides med ensartet hastighed. Det giver en jævn og stærk kant, også når der bores i hårde materialer som armeret beton.

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

ELITE-DRILL PRODUKT

D 1405

D 1410

D 1420

D 1425

SEGMENTFORM MATERIALE Fliser Natursten, granit Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Beton, slibende Asfalt Tegl Cementblokke ANBEFALET UDSTYR Boremaskine

l l l

120

= Optimal 

l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l

— — —

l l

l l

l l l

l l l

— — — — —

— — — — —

l l

l l l

— — — —

l l

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240

= God 

l

= Acceptabel 

— = Anbefales ikke

— — —


BORING

VARI-DRILL

TACTI-DRILL

D 20

D 65

D 20

— l l

l l l

— — —

l l

l l

l l

l

l l

— — — —

l l l

D 1210

D 810

D 35

D 05

D 25

l l l

l l

l l l

l

l l l

l

l l l

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l l l

l

l l l

l l

l l l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l

l l

l l

l

l l

l l

l

l

l

l

l

l l

l

l l

l l

l l

l

l l l

l l

l

l l

l l

l l l

l

l l l

DM 280, DM 230, DM 220, DMS 240, DMS 160 AT / A

DM 230, DM 220, DMS 160 AT / A

DM 650, DM 406 H, DM 340, DM 280, DMS 240

121


Husqvarna Elite-Drill D 1405 Bor i guld serie med Diagrip™-teknologi, så det er nemt at bore i hård beton. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. 500 mm borelængde som standard. DIAMETER, MM 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L×B×H) 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

ANTAL SEGMENTER 5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

PRODUKTNUMMER 5/4"-OVERGANG 582 06 29-03 582 06 30-03 582 06 31-03 582 18 62-03 582 49 89-03 582 18 93-03 582 18 94-03 582 18 95-03 582 18 96-03 582 18 97-03 582 06 32-03 582 18 98-03 582 19 51-03 582 19 52-03 582 19 53-03 582 19 54-03 582 19 55-03 582 19 56-03 582 19 57-03 582 19 58-03 582 19 59-03

PRODUKTNUMMER PIXIE-OVERGANG 582 06 29-02 582 06 30-02 582 06 31-02 582 18 62-02 582 49 89-01 582 18 93-02 582 18 94-02 582 18 95-02 582 18 96-02 582 18 97-02 582 06 32-02 582 18 98-02 582 19 51-02 582 19 52-02 582 19 53-02 582 19 54-02 582 19 55-02 582 19 56-02 582 19 57-02 582 19 58-02 582 19 59-02

PRODUKTNUMMER 5/4"-OVERGANG 585 20 98-02 585 21 01-02 585 21 02-02 585 21 04-02 585 21 05-02 585 21 06-02 585 21 08-02 585 21 10-02 585 21 12-02 585 21 13-02 585 21 14-02 585 21 16-02 585 21 18-02 585 21 20-02 585 21 21-02 585 21 24-02 585 21 28-02 585 27 88-02 585 21 32-02 585 21 34-02

PRODUKTNUMMER PIXIE-OVERGANG 585 20 98-03 585 21 01-03 585 21 02-03 585 21 04-03 585 21 05-03 585 21 06-03 585 21 08-03 585 21 10-03 585 21 12-03 585 21 13-03 585 21 14-03 585 21 16-03 585 21 18-03 585 21 20-03 585 21 21-03 585 21 24-03 585 21 28-03 585 27 88-03 585 21 32-03 585 21 34-03

PRIS 788,– 930,– 943,– 1 085,– 1 233,– 1 260,– 1 427,– 1 427,– 1 453,– 1 647,– 1 499,– 1 642,– 1 789,– 1 919,– 2 113,– 2 176,– 2 358,– 2 842,– 3 242,– 3 901,– 4 600,–

Andre diametre kan bestilles.

Husqvarna Elite-Drill D 1410 Bor i guld serie med Diagrip™-teknologi, så det er nemt at bore med høj hastighed. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. 500 mm borelængde som standard. DIAMETER, MM 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 192 200 225 250 275 300 350 Andre diametre kan bestilles.

122

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L×B×H) 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,0×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4 24,0×4,5×9,0+4

ANTAL SEGMENTER 8 9 9 10 10 11 12 12 12 13 13 14 14 15 15 16 17 19 19 22

PRIS 1 085,– 1 233,– 1 260,– 1 427,– 1 427,– 1 453,– 1 647,– 1 499,– 1 642,– 1 789,– 1 919,– 2 113,– 2 176,– 2 216,– 2 358,– 2 842,– 3 242,– 3 559,– 3 901,– 4 600,–


BORING

Husqvarna Elite-Drill D 1420 Bor i guld serie med Diagrip™-teknologi, der sikrer stor holdbarhed under skrappe forhold. Til motorer fra 2,4 kW og opefter. 500 mm borelængde som standard. DIAMETER, MM 16 18 20 22 24 25 26 28 29 32 35 38 40 45 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 275 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L×B×H) 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 3,2×7,5+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2 24,0×4,5×9,0+2

ANTAL SEGMENTER Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 18 21

PRODUKTNUMMER 5/4"-OVERGANG 586 42 46-04 586 42 52-15 586 42 53-14 586 42 57-11 586 42 59-11 586 42 60-08 586 42 62-06 586 42 63-11 586 42 66-04 586 42 69-05 586 42 75-11 586 42 77-04 587 86 48-05 586 42 84-05 586 08 35-02 586 08 37-02 586 08 41-02 586 08 45-02 586 08 48-02 586 08 50-02 586 08 51-02 586 08 52-02 586 08 55-02 586 08 57-02 586 08 59-02 586 08 61-02 586 08 63-02 586 08 64-02 586 08 67-02 586 08 70-02 586 08 75-02 586 08 81-02 586 08 84-02 586 08 88-02 586 08 90-02 586 08 95-02

PRODUKTNUMMER PIXIE-OVERGANG 586 42 46-02 586 42 52-02 586 42 53-02 586 42 57-02 586 42 59-02 586 42 60-02 586 42 62-02 586 42 63-02 586 42 66-02 586 42 69-02 586 42 75-02 586 42 77-02 587 86 48-03 586 42 84-02 586 08 35-03 586 08 37-03 586 08 41-03 586 08 45-03 586 08 48-03 586 08 50-03 586 08 51-03 586 08 52-03 586 08 55-03 586 08 57-03 586 08 59-03 586 08 61-03 586 08 63-03 586 08 64-03 586 08 67-03 586 08 70-03 586 08 75-03 586 08 81-03 586 08 84-03 586 08 88-03 586 08 90-03 586 08 95-03

PRIS — — — — — — — — — — — — — — 788,– 930,– 943,– 1 085,– 1 233,– 1 260,– 1 427,– 1 427,– 1 453,– 1 647,– 1 499,– 1 642,– 1 789,– 1 919,– 2 113,– 2 176,– 2 358,– 2 842,– 3 242,– 3 559,– 3 901,– 4 600,–

Andre diametre kan bestilles.

Husqvarna Elite-Drill D 1425 Diagrip™-bor med høj holdbarhed i stærkt armeret beton. 500 mm borelængde som standard. DIAMETER, MM 52 62 72 82 92 102 107 112 122 127 132 142 152 162 172 182 200 225 250 300 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L×B×H) 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×3,5×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2 24,0×4,0×9,0+2

ANTAL SEGMENTER 5 6 6 7 7 8 9 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 15 16 18 21

PRODUKTNUMMER 5/4"-OVERGANG 591 14 07-02 591 14 09-02 591 14 11-02 591 14 13-02 592 88 11-01 591 14 15-02 591 14 16-02 591 14 17-02 591 14 18-02 591 14 19-02 591 14 20-02 591 1421-02 591 14 22-02 591 14 23-02 591 14 24-02 591 14 25-02 591 14 26-02 591 14 28-02 591 14 29-02 591 14 30-02 591 14 31-02

PRODUKTNUMMER PIXIE-OVERGANG 591 14 07-01 591 14 09-01 591 14 11-01 591 14 13-01 592 88 11-02 591 14 15-01 591 14 16-01 591 14 17-01 591 14 18-01 591 14 19-01 591 14 20-01 591 14 21-01 591 14 22-01 591 14 23-01 591 14 24-01 591 14 25-01 591 14 26-01 591 14 28-01 591 14 29-01 591 14 30-01 591 14 31-01

PRIS 788,– 930,– 943,– 1 085,– 1 233,– 1 260,– 1 427,– 1 427,– 1 453,– 1 647,– 1 499,– 1 642,– 1 789,– 1 919,– 2 113,– 2 176,– 2 358,– 2 842,– 3 242,– 3 901,– 4 600,–

Andre diametre kan bestilles.

123


Husqvarna Vari-Drill D 20 Bor i sølv serie til krævende opgaver, hvor der arbejdes med mellemhård til hård beton. Til motorer på 1,5 – 4 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

18 20 22 24 25 26 28 29 30 32 35 38 39 40 42 45 52 62 72 82 87 102 107 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 18,0 × 3,2 × 7,5+ 2 20,0 × 3,2 × 7,5+ 2 22,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,2 × 7,5+ 2 25,0 × 3,2 × 7,5+ 2 26,0 × 3,2 × 7,5+ 2 28,0 × 3,2 × 7,5+ 2 29,0 × 3,2 × 7,5+ 2 30,0 × 3,2 × 7,5+ 2 32,0 × 3,2 × 7,5+ 2 35,0 × 3,2 × 7,5+ 2 38,0 × 3,2 × 7,5+ 2 39,0 × 3,2 × 7,5+ 2 40,0 × 3,2 × 7,5+ 2 42,0 × 3,2 × 7,5+ 2 45,0 × 3,2 × 7,5+ 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 7 8 9 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

582 00 29-01 582 00 30-01 582 00 36-01 582 00 37-01 582 00 39-01 582 00 40-01 582 00 42-01 582 00 43-01 582 1971-01 582 00 44-01 582 00 45-01 582 00 46-01 582 00 47-01 582 19 72-01 582 00 48-01 582 00 50-01 582 00 51-01 582 00 53-01 582 00 54-01 582 00 55-01 582 00 56-01 582 00 57-01 582 00 58-01 582 00 59-01 582 00 60-01 582 00 61-01 582 00 62-01 582 00 63-01 582 00 64-01 582 00 65-01 582 00 66-01 582 00 67-01 582 00 68-01 582 00 69-01

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

5 5 6 6 7 7 8 9 10 11 12 12 13 13 14 16 17 21

581 99 63-01 581 99 64-01 581 99 65-01 581 99 66-01 581 99 67-01 581 99 68-01 581 99 74-01 581 99 76-01 581 99 78-01 581 99 79-01 581 99 80-01 581 99 88-01 581 99 89-01 581 99 90-01 581 99 91-01 581 99 92-01 581 99 93-01 581 99 94-01

PRIS 461,– 461,– 461,– 461,– 483,– 483,– 483,– 505,– 505,– 505,– 516,– 516,– 527,– 527,– 540,– 540,– 555,– 637,– 735,– 834,– 867,– 957,– 1 080,– 1 160,– 1 210,– 1 325,– 1 470,– 1 570,– 1 650,– 1 715,– 1 960,– 2 360,– 2 600,– 3 200,–

Husqvarna Vari-Drill D 65 Bor i sølv serie med fremragende ydelse og holdbarhed til krævende opgaver. Til motorer på 1,5 – 4 kW.

124

DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

52 57 62 72 82 87 102 112 122 132 152 162 172 182 200 225 250 300

5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4"

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,5 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 3,7 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,0 × 9,0 + 2 24,0 × 4,3 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2 24,0 × 4,5 × 9,0 + 2

PRIS 555,– 637,– 735,– 834,– 867,– 957,– 1 080,– 1 160,– 1 210,– 1 325,– 1 470,– 1 570,– 1 650,– 1 715,– 1 960,– 2 360,– 2 600,– 3 200,–


BORING

Husqvarna Tacti-Drill D 20 Bor i bronze serie til høj hastighed og med håndholdt boring. Til motorer på 1,5 – 4 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

ANTAL SEGMENTER

PRODUKTNUMMER

450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450 450

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,5 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 3,7 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,0 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2 24,0 × 4,3 × 7,0 + 2

52 62 72 82 102 112 122 132 152 162 182 200 225 250 300

5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4"

5 5 6 7 8 9 10 11 12 12 13 13 16 17 21

582 07 69-01 582 07 71-01 582 07 73-01 582 07 74-01 582 07 76-01 582 07 80-01 582 07 81-01 582 07 82-01 582 07 83-01 582 07 84-01 582 07 85-01 582 07 86-01 582 07 87-01 582 07 88-01 582 07 89-01

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 8,0 × 2,3 × 7,0 + 2 10,0 × 2,3 × 7,0 + 2 12,0 × 2,3 × 7,0 + 2 14,0 × 2,3 × 7,0 + 2 16,0 × 2,3 × 7,0 + 2 18,0 × 2,3 × 7,0 + 2 20,0 × 2,3 × 7,0 + 2 22,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,3 × 7,0 + 2 25,0 × 2,3 × 7,0 + 2 26,0 × 2,3 × 7,0 + 2 28,0 × 2,3 × 7,0 + 2 30,0 × 2,3 × 7,0 + 2 32,0 × 2,3 × 7,0 + 2 35,0 × 2,3 × 7,0 + 2 40,0 × 2,3 × 7,0 + 2 45,0 × 2,3 × 7,0 + 2 50,0 × 2,3 × 7,0 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5 + 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2 24,0 × 2,5 × 7,5+ 2

PRODUKTNUMMER

Husqvarna tyndvægede D 1210 Bor D 1210 i guld serie kan køre ved meget høj hastighed. Til motorer på 1,5 – 2,5 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

LÆNGDE, MM

TYPE

8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 28 30 32 35 40 45 50 55 61 66 71 76 81 91 101 111 120 125 131 141 151

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

200 200 200 200 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 7 7 7 8 9 10 11 11 11 12 12

522 68 05-01 522 68 06-01 522 68 07-01 522 68 08-01 522 68 09-01 522 68 10-01 522 68 11-01 522 68 12-01 522 68 13-01 522 68 14-01 522 68 15-01 522 68 16-01 522 68 17-01 522 68 18-01 522 68 19-01 522 68 20-01 522 68 22-01 522 68 23-01 522 68 25-01 522 68 26-01 522 68 28-01 522 68 29-01 522 68 21-01 522 68 31-01 522 68 34-01 522 68 35-01 522 68 38-01 522 68 40-01 573 94 83-01 522 68 43-01 573 94 84-01 573 94 86-01

Andre diametre kan bestilles.

125


Husqvarna tyngvægede D 810 Bor i sølv serie med stor alsidighed til håndholdt vådboring. Til motorer på 1,5 – 2,5 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

10 12 14 16 18 20 22 25 28 30 32 35 40 42 45 50 56 61 66 71 81 91 101 111 121 131

1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G 1 /2" G

150 150 250 250 250 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 10,0 × 2,3 ×7,5 + 2 12,0 × 2,3 ×7,5 + 2 14,0 × 2,3 ×7,5 + 2 16,0 × 2,3 ×7,5 + 2 18,0 × 2,3 ×7,5 + 2 20,0 × 2,3 ×7,5 + 2 22,0 × 2,3 ×7,5 + 2 25,0 × 2,3 ×7,5 + 2 28,0 × 2,3 ×7,5 + 2 30,0 × 2,3 ×7,5 + 2 32,0 × 2,3 ×7,5 + 2 35,0 × 2,3 ×7,5 + 2 40,0 × 2,3 ×7,5 + 2 42,0 × 2,3 ×7,5 + 2 45,0 × 2,3 ×7,5 + 2 50,0 × 2,3 ×7,5 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2 24,0 × 2,7 ×7,0 + 2

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone Krone 5 6 6 6 7 8 8 9 10 11

522 88 30-01 522 88 31-01 522 88 32-01 522 88 33-01 522 88 34-01 522 88 35-01 522 88 36-01 522 88 37-01 522 88 38-01 522 88 39-01 522 88 40-01 522 88 41-01 522 88 42-01 574 52 67-01 522 88 43-01 522 88 44-01 522 78 79-01 522 78 80-01 522 78 81-01 522 78 82-01 522 78 83-01 522 78 84-01 522 78 85-01 522 78 86-01 522 78 87-01 522 78 88-01

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

4 4 4 5 6 8 9 12 12 14

522 79 04-01 522 79 05-01 522 79 06-01 522 79 07-01 522 79 08-01 522 79 09-01 522 79 10-01 522 79 11-01 522 79 12-01 522 79 13-01

Husqvarna Vari-Drill D 35 Bor i sølv serie til tør- og vådboring. Til motorer på 1,8 – 3 kW. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

37 47 57 72 87 112 127 152 162 200

5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4" 5/4"

350 350 350 350 350 350 350 350 350 350

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 16,3 × 3,0 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 3,5 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5 24,0 × 4,0 × 6,5

Tilbehør til Vari-Drill D 35

126

TYPE

PRODUKT­NUMMER

Centreringsenhed, ∅ 37 mm Centreringsenhed, ∅ 47 mm Centreringsenhed, ∅ 57 mm Centreringsenhed, ∅ 72 mm Centreringsenhed, ∅ 87 mm Centreringsenhed, ∅ 112 mm Centreringsenhed, ∅ 127 mm Centreringsenhed, ∅ 152 mm Centreringsenhed, ∅ 162 mm Centreringsenhed, ∅ 200 mm Overgang til støvudsugning, 1 /2" G M – 5/4" M Vakuumforlængere, 5/4" F – 5/4" M

543 09 54-31 543 08 80-12 543 08 80-14 543 08 34-74 543 08 34-76 543 08 96-13 543 08 34-78 543 08 34-79 543 08 34-80 543 09 54-32 543 07 70-61 543 08 08-32


BORING

Husqvarna Vari-Drill D 25 Bor i sølv serie til tørboring ved høj hastighed med håndholdte boremaskiner. Fra 1 kW. DIAMETER, MM

RØRLÆNGDE, MM

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H)

ANTAL SEGMENTER

PRODUKT­NUMMER

VARI-DRILL D 25 MED M 16-OVERGANG OG RØRLÆNGDE 150 MM 37 150 52 150 57 150 68 150 85 150 107 150 117 150 127 150 152 150 162 150 200 150

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 4 4 5 5 6 7 8 9

586 09 96-01 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 10 02-01 586 10 03-01 586 10 04-01 586 10 05-01 586 10 06-01

VARI-DRILL D 25 MED 1 /2" GF-OVERGANG OG RØRLÆNGDE 150 MM 37 150 52 150 65 150 107 150 117 150 127 150 152 150

16,0 × 3,0 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0 24,0 × 4,0 × 9,0

4 4 4 5 5 6 7

586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 10-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 10 14-01

VARI-DRILL D 25 MED M 16-OVERGANG OG RØRLÆNGDE 62 MM 68 62 82 62

24,0 × 3,5 × 9,0 24,0 × 3,5 × 9,0

4 4

586 10 16-01 586 10 17-01

Tilbehør til Vari-Drill D 25 TYPE

PRODUKT­NUMMER

Adapterbor, konisk 10 mm*, HEX – 1 /2" G M Adapterbor, konisk 10 mm*, SDS + 1 /2" G M Adapterbor, konisk 10 mm*, 1 /2" G M – 1 /2" G M Adapterbor, konisk 10 mm*, M 16 F – 1 /2" G M Adapterbor, konisk 8 mm*, HEX – M 16 M Adapterbor, konisk 8 mm*, SDS + – M 16 M Adapterbor, konisk 8 mm*, 1 /2" G M – M 16 M Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 8 mm*, til M 16, længde 150 mm Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 10 mm*, til 1 /2" G M, længde 150 mm Centreringsenhed + centreringsfjerner, konisk 8 mm*, til M 16, længde 62 mm Forlængerbor, længde 250 mm, M 16 F – M 16 M Forlængerbor, længde 250 mm, 1 /2" GF – 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 22-01 586 17 23-01 586 17 24-01 586 17 25-01 586 17 26-01

*Centreringstype

Airconditionsæt Vari-Drill D 25 M 16 Komplet løsning. Vægt 6 kg. PRODUKT­NUMMER 586 09 97-01 586 09 98-01 586 09 99-01 586 10 00-01 586 10 01-01 586 17 22-01 586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01 586 17 25-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 25-bor, ∅ 52 mm, 150 mm, overgang M 16 Vari-Drill D 25-bor, ∅ 57 mm, 150 mm, overgang M 16 Vari-Drill D 25-bor, ∅ 68 mm, 150 mm, overgang M 16 Vari-Drill D 25-bor, ∅ 85 mm, 150 mm, overgang M 16 Vari-Drill D 25-bor, ∅ 107 mm, 150 mm, overgang M 16 Centreringsenhed Adapterbor, HEX – M 16 M Adapterbor, SDS + – M 16 M Adapterbor,1 /2" GM – M 16 M Forlængerbor, 250 mm, M 16 F – M 16 M

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 586 10 07-01

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 586 10 15-01

Airconditionsæt Vari-Drill D 25 1 /2" GF Komplet løsning. Vægt 6 kg PRODUKT­NUMMER 586 10 08-01 586 10 09-01 586 10 11-01 586 10 12-01 586 10 13-01 586 17 23-01 586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 26-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 25-bor, ∅ 37 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Vari-Drill D 25-bor, ∅ 52 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Vari-Drill D 25-bor, ∅ 107 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Vari-Drill D 25-bor, ∅ 117 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Vari-Drill D 25-bor, ∅ 127 mm, 150 mm, overgang 1 /2" G F Centreringsenhed Adapterbor, HEX 1 /2" G M Adapterbor, SDS + – 1 /2" G M Adapterbor, 1 /2" G M – 1 /2" G M Forlængerbor, 250 mm, 1 /2" G F –1 /2" G M

127


Husqvarna Vari-Drill D 05 Letanvendelig Professional-bor til keramiske fliser og stenfliser. Til motorer fra 640 W og vinkelslibere. DIAMETER, MM

OVERGANG

RØRLÆNGDE, MM

6 8 10 12 20 27 35 45 50 55 60 65

HEX HEX HEX HEX M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14 M 14

25 25 25 25 35 35 35 35 35 35 35 35

SEGMENTDIMENSIONER, MM (L × B × H) 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 1,5 ×1,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5 2,0 × 2,5

PRODUKT­NUMMER 522 97 05-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 15-01 522 97 16-01 522 97 17-01 522 97 18-01

Tilbehør til Vari-Drill D 05 TYPE

PRODUKT­NUMMER

Adapterbor M14 – HEX Centreringsenhed til diameter 5 – 12 mm Centreringsenhed til diameter 20 – 65 mm

575 31 73-01 522 97 51-01 522 97 52-01

Flisesæt med mindre diametre Komplet løsning. Til motorer op til 1 kW. PRODUKT­NUMMER 522 97 04-01 522 97 05-01 522 97 06-01 522 97 07-01 522 97 08-01 522 97 09-01 522 97 51-01 575 31 73-01

BESKRIVELSE Vari-Drill D 05-bor, ∅ 5 mm, 25 mm, overgang HEX Vari-Drill D 05-bor, ∅ 6 mm, 25 mm, overgang HEX Vari-Drill D 05-bor, ∅ 7 mm, 25 mm, overgang HEX Vari-Drill D 05-bor, ∅ 8 mm, 25 mm, overgang HEX Vari-Drill D 05-bor, ∅ 10 mm, 25 mm, overgang HEX Vari-Drill D 05-bor, ∅ 12 mm, 25 mm, overgang HEX Centreringsenhed til diameter 5 – 12 mm Adapterbor, HEX – M 16 M

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 522 97 61-01

STK. 1 1 1 1 1 1 1 1

PRODUKT­NUMMER, SÆT 522 97 62-01

Flisesæt med store diametre Komplet løsning. Til motorer op til 1 kW. PRODUKT­NUMMER 522 97 11-01 522 97 12-01 522 97 13-01 522 97 14-01 522 97 16-01 522 97 18-01 522 97 52-01 575 31 73-01

128

BESKRIVELSE Vari-Drill D 05-bor, ∅ 20 mm, 35 mm, overgang M 14 Vari-Drill D 05-bor, ∅ 27 mm, 35 mm, overgang M 14 Vari-Drill D 05-bor, ∅ 35 mm, 35 mm, overgang M 14 Vari-Drill D 05-bor, ∅ 45 mm, 35 mm, overgang M 14 Vari-Drill D 05-bor, ∅ 55 mm, 35 mm, overgang M 14 Vari-Drill D 05-bor, ∅ 65 mm, 35 mm, overgang M 14 Centreringsenhed til diameter 20 – 65 mm Adapterbor, HEX – M 16 M


BORING

Generelle overgange Stort udvalg af overgange, som passer til forskellige gevind, der anvendes til både tør- og vådskæringskernebor. De fleste almindeligt brugte gevind i boreindustrien kan fås. BESKRIVELSE

PRODUKT­NUMMER

FOR M 16 F-BOR HEX Rapido – M 16 M SDS + – M 16 M 1 /2" G M – M 16 M

586 17 19-01 586 17 20-01 586 17 21-01

FOR 1 /2" G M-BOR 5/4" F – 1 /2" G F 1 /2" G F – 1 /2" G F Hilti L – 5/4" M /1 /2" G F Hilti U – 5/4" M /1 /2" G F PIXIE F – 1 /2" G F SDS + – 1 /2" G F

543 04 64-26 543 05 80-35 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 20-01 531 07 71-08

FOR 1 /2" G F-BOR HEX – 1 /2" G M SDS + – 1 /2" G M 1 /2" GM – 1 /2" G M M 16 F– 1 /2" GM

586 17 15-01 586 17 16-01 586 17 17-01 586 17 18-01

FOR 5/4" F-BOR 1 /2" G M – 5/4" M Hilti L – 5/4" M /1 /2" G F Hilti U – 5/4" M /1 /2" G F PIXIE F – 5/4" M

543 04 64-98 543 08 16-29 543 05 85-57 531 07 40-04

FOR PIXIE-BOR 5/4" F – PIXIE M 1 /2" G M – PIXIE M

531 07 20-02 531 07 20-00

TIL STØVUDSUGNING 1 /2" G M – 5/4" M

543 07 70-61

PRIS

465,–

465,– 465,–

Forlængerstykker Forlængerstykkerne bruges, når der skal bores dybere huller med almindelige bor. Fås både i stål og i aluminium, hvis der ønskes et lettere alternativ. PRODUKT­NUMMER

BESKRIVELSE

LÆNGDE, MM

MATERIALE

TIL 1 /2" G M-BOR 543 04 62-99 543 05 73-68 543 03 71-25 543 05 73-83 543 04 65-00

1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F 1 /2" G M –1 /2" G F

100 200 300 400 500

Stål Stål Stål Stål Stål

TIL 1 /2" G F-BOR 586 17 26-01

1 /2" G M –1 /2" G M

250

Stål

TIL 5/4" F-BOR 543 05 97-78 543 04 65-01 543 04 65-02 543 04 65-03 543 04 65-04 543 04 65-05

5/4" F – 5/4" M 5/4" F – 5/4" M 5/4" F – 5/4" M 5/4" F – 5/4" M 5/4" F – 5/4" M 5/4" F – 5/4" M

100 200 300 400 500 1000

Stål Stål Stål Stål Stål Stål

TIL PIXIE-BOR 531 07 20-04 531 07 20-05

PIXIE F – PIXIE M PIXIE F – PIXIE M

250 500

Stål Stål

TIL STØVUDSUGNING 543 08 08-32

5/4" F – 5/4" M

300

Stål

PRIS

225,–

384,– 465,– 845,–

129


FORESTIL DIG DIN FORETRUKNE KAPSAV – OG SÅ FORESTIL DIG, AT DEN ALTID BLIVER BEDRE Uanset hvor fremragende vores kapsave og diamantværktøj end måtte være, så holder vi aldrig op med forsøge at udvikle endnu bedre produkter. Det skyldes drivkraften bag alt, hvad vi foretager os – og det er dig. Ved altid at udvikle vores produkter med brugeren i centrum formår vi at give dig perfekt afbalancerede, brugervenlige og lette maskiner. Og når dertil kommer uovertruffen driftssikkerhed og effekt, kan du koncentrere dig fuldt og helt om den opgave, der skal løses. Med et fremragende resultat hver gang. Eller for at sige det, som det er – du kan altid forvente mere af en Husqvarna.

Produktoversigt Husqvarna har det mest omfattende udvalg af håndholdte kapsave på markedet med intet mindre end 20 forskellige modeller med skæredybder på op til 450 mm. Uanset hvilken motortype du foretrækker – benzindrevet, elektrisk, hydraulisk eller trykluftsdrevet – kan du finde den rigtige kapsav til opgaven her.

 K 770 / K 760 Benzindrevne kapsave

K 970 Benzindrevne kapsave

K 1270 Benzindrevne kapsave

K 4000 Eldrevne kapsave

K 6500 K 2500 / K 3600 MK II Eldrevne kapsave Hydrauliske kapsave

K 40 Trykluftsdrevet kapsav

0

100

K 770 Rescue K 770

K 970 Rescue

MAKS. SKÆREDYBDE

K 4000

K 1270, K 1270 Rail

K 970

K 6500

K 40

K 2500

200 K 3600 MK II

K 970 Ring

[mm]

300 K 6500 Ring K 4000 Cut-n-Break

K 760 Cut-n-Break

400

K 970 Chain

K 6500 Chain

6 K 2500 K 3600 MK II

VÆGT [kg]

10

20

130

K 6500 Chain

K 970 Chain K 970, K 970 Rescue

K 970 Ring

K 1270

K 1270 Rail

K 6500 K 6500 Ring

Luft

Elektrisk

Benzin

Benzin

Benzin

0

Hydraulisk

3

[kW]

Elektrisk

EFFEKT


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

HUSQVARNA K 6500 RING

Vores første og kraftigste elektriske ringkapsav nogensinde. Med en skæredybde på 270 mm er denne maskine et fremragende supplement til vores vægsave. K 6500 Ring kan bruges med PP 65, PP 220 eller PP 490 som aggregat.

HUSQVARNA PRIME™-SERIEN – LET UDSTYR TIL TUNGT ARBEJDE

Vores nye, højfrekvente PRIME™-serie byder på et effekt- / vægtforhold i særklasse og kan bruges til mange forskellige formål. Vægskæring, boring og håndholdt kapsavning kan udføres med ét enkelt aggregat. Du kan med andre ord udføre flere opgaver med udstyr, der fylder mindre og er lettere at transportere.

HUSQVARNA K 6500

Vores kraftigste elektriske, håndholdte ringkapsav nogensinde. Afgivet effekt, velbalanceret krop og lavt vibrations­ niveau gør maskinen utroligt effektiv og nem at arbejde med. K 6500 kan bruges med PP 65, PP 220 eller PP 490 som aggregat.

SMARTTENSION™ Husqvarna K 770 og

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Vores

K 970 er udstyret med det halvautomatiske, fjederbelastede SmartTension™-system, der sikrer optimal remstramning og maksimal remholdbarhed.

første elektriske, kædedrevne kapsav. Let og praktisk. Den kan skære åbninger i en bredde på 110 × 110 mm og i en dybde på maks. 450 mm. PP 65, PP 220 eller PP 490 kan bruges som aggregat.

DEN GENNEMFØRT GLOBALE KAPSAV Husqvarna K 770 er den 10. generation af vores

benzindrevne kapsave, siden det hele begyndte i 1960. Den bærer tydeligt præg af Husqvarnas erfaringer gennem næsten 60 år og leverer uhindret produktivitet uanset arbejdsforholdene overalt i verden. K 770 er utvivlsomt den maskine, der mest af alle er inkarnationen af den tradition, arv, identitet og globale ekspertise, der kendetegner varemærket Husqvarna. EGENSKABER EFTER SKÆRETEKNIK Standardskæring

RELATIV SKÆREHASTIGHED

MAKS. SKÆREDYBDE [mm]

Dybde skæring

300 MM KLINGE

350 MM KLINGE

400 MM KLINGE

RING

CUT-N-BREAK

CHAIN

Høj

Høj

Høj

Medium

Normal

Normal

100 mm

125 mm

155 mm 325 mm 400 mm

450 mm

131


RØRSKÆRING MED KRAFT OG EFFEKTIVITET Har du brug for at skære rør præcist og hurtigt? Så har Husqvarna udstyret til dig. Med Husqvarnas håndholdte udstyr til dyb skæring kan du skære hele vejen gennem røret – fra den ene side. Det gør opgaven betydeligt mindre kompleks og sparer tid, kræfter og penge. Med Husqvarnas klemme til rørskæring får du endnu større præcision, sikkerhed og ergonomi på bundlinjen. Og alt det nødvendige udstyr kan fås nemt og bekvemt fra én enkelt leverandør.

HUSQVARNAS RINGKAPSAV MED KLEMME TIL RØRSKÆRING

HUSQVARNAS KÆDEKAPSAV MED KLEMME TIL RØRSKÆRING

 Skæredybde op til 325 mm

 Skæredybde op til 450 mm

 Kan skære rørsektioner op til udvendig ∅ 300 mm i en enkelt skæring.

 Kan skære rørsektioner op til udvendig ∅ 330 mm i en enkelt skæring.

 Højere skærehastighed

 Nem at håndtere og efterse

 Lavere værktøjsomkostninger pr. opgave

 Robust og fleksibel

 Unik Husqvarna-løsning

 Vertikalskæring uden overskæring

NYHED

HUSQVARNA K 6500 RING Stærk og velafbalanceret 5,5 kW elektrisk kapsav med højfrekvent PRIME™-teknologi, så der kan skæres med høj hastighed. Ringklingen på 425 mm kan skære i en dybde af 325 mm.

132

HUSQVARNA K 970 RING Hurtigt skærende 4,8 kW benzindrevet kapsav med en ringklinge på 370 mm, der kan skære i en dybde af 270 mm. Robust og driftssikker sav med god skærekapacitet og et højt effekt-/vægtforhold.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN Stærk og velafbalanceret 5,5 kW elektrisk kapsav med højfrekvent PRIME™-teknologi, så der kan skæres i en dybde af maksimalt 450 mm. Det samme sværd passer desuden til K 970 Chain.


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

Sæt den fast på røret. Tilslut en Husqvarna-ring- eller kædekapsav. Skær igennem rør med en ydre diameter på op til 14,2”/360 mm lige og nøjagtigt, uden at du behøver flytte dig

Husqvarnas klemme til rørskæring sættes nemt fast på røret

Fleksibel konstruktion med flere fastgøringspunkter til kapsaven. Fås til både ring- og kædekapsave fra Husqvarna

Når røret kan skæres helt igennem fra oven, er det sjæld­­nere nødvendigt at grave ud rundt om røret, hvilket sparer tid og besvær

HUSQVARNA K 970 CHAIN Stærk og driftssikker 4,8 kW benzindrevet kapsav, så der kan skæres i en dybde af maksimalt 450 mm. Blandt de nye funktioner er det robuste sværd­fæste med to bolte og en almindelig skrue til kædestramning ligesom på K 6500 Chain.

KLEMME TIL RØRSKÆRING Gør det muligt at skære rør hurtigere med mindre besvær. Det er nemt at skære betonrør med en diameter på op til 360 mm/14" igennem lige og nøjagtigt fra den ene side med en Husqvarna-ring- eller kædekapsav.

SÅDAN SER DU VIDEOER ONLINE Se vejledningsvideoer om rørskæring og meget mere i vores kapmaskinevejledning, helt gratis under UpServices på vores hjemmeside.

133


NYHED

BENZINDREVNE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Luftkølet totaktsmotor Cylindervolumen, cc Effekt, kW Effekt- /vægtforhold Vægt uden brændstof og skæreudstyr, kg Klinge / sværd, mm Maks. skæredybde, mm Active Air Filtration™ X-Torq® SmartCarb™ DuraStarter™ EasyStart-dekompressionsventil Air Purge Poly-V-drivrem Indkapslet transmission Vendbar skærearm Brændstofindikator i tanken Beskyttelsesskærm, som nemt justeres Vådskæresæt Udskiftelig reducerring SmartTension™ Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A)

K 770

K 770 WITH OILGUARD

K 770 VAC

K 970

K 1270

l

l

l

l

l

74 3,7 0,37 10 300/350 100/125

74 3,7 0,37  10,1 300/350 100/125

74 3,7 0,30  11,3 300 125

94 4,8 0,44 /0,41 11,0 /11,6 350 /400 125 /155

119 5,8 0,43 / 0,42 13,3 /13,7 350 /400 118 /145

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

115 101

115 101

— 115 101

115 104

— 117 104

KV 7, WT 15

KV 7, WT 15

S 26

KV 9 / 12, WT 15

KV 9 / 12, WT 15

12'', 967 80 85-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20 mm*

12'' med Oilguard, 967 80 88-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20 mm* 14" med Oilguard, 967 69 11-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4  mm*

967 86 07-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20 mm

967 34 80-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4 mm*

967 04 62-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4  mm*

967 34 81-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 20 /25,4 mm*

967 05 42-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 20 /25,4  mm*

9 995,–

9 395,–

11 500,–

ANBEFALET UDSTYR PRODUKTINFORMATION

14", 967 68 21-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 20 /25,4  mm*

PRIS *Leveres med vådskæresæt som standard.

134

8 625,–


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

NYHED

K 760 CUT-N-BREAK

K 970 RING

K 970 CHAIN

K 970 RESCUE

K 770 RESCUE

K 1270 RAIL

l

l

l

l

l

l

74 3,7 0,33 11,1 (inkl. skæreudstyr) 230 400

94 4,8 0,49 9,6 300/350/400 450 —

94 4,8 0,44 11,0 350 125

74 3,7 0,39 9,6 300 100

119 5,8 0,28 / 0,27 20,5 /21,2 350 /400 118 /145

l

94 4,8 0,35 13,8 370 270 —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

— — l

l

l

l

l

l

l

— — 115 101

— — 115 104

— — 115 104

l

l

l

— 115 104

— 115 101

— 117 104

WT 15

Rørklemme

Rørklemme

967 19 57-01, blade EL 35*

967 27 23-01*

967 66 05-01*

RA 10, RA 10 S 967 63 56-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm

967 80 91-01, beskyttelsesskærm 300 mm, centerhul 20,0 /25,4  mm *

967 04 63-01, inkl. RA 10, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm 967 07 11-01, inkl. RA 10 S, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm 967 07 12-01, inkl. RA 10, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm 967 07 13-01, inkl. RA 10 S, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm

15 375,–

25 395,–

12 375,–

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 135


NYHED

ELEKTRISKE KAPSAVE SPECIFIKATIONER El-motor, V Effekt, watt Nominel strøm, A Vægt uden kabel og skæreudstyr, kg Klinge, mm Skæredybde, mm Elgard™, overbelastningssikring "Trækkende" rotation Nem udskiftning af klinge Udskiftelig reducerring Vådskæresæt Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 6500

K 6500 RING

K 6500 CHAIN

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 9,8 400 155

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 13,1 /12,4 370 / 425 270 / 325

230 /400 5,5 kW (3-faset) /  3,0 kW (1-faset) 16 /10 9,1 400 450

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

104 93 < 2,5 < 2,5

111 99 < 2,5 < 2,5

— — — 122 99 2,7 2,1

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15, W 70 P

PP 490*, PP 65, PP 220*, WA 20, rørklemme

PP 490*, PP 65, PP 220*, WT 15, rørklemme

967 08 29-01

967 10 85-01

588 65 61-06, UpCare**

17", 967 65 99-01 14", 967 10 86-01 588 65 61-17, UpCare**

588 65 61-19, UpCare**

32 350,–

41 995,–

31 650,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS

* Læs mere om PP 220 på side 80–81.  **UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 12.

NYHED

HYDRAULISKE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Hydraulisk tandhjulsmotor Maks. tryk / flow, bar / l /min. Effekt, kW Vægt uden skæreudstyr, kg Klinge, mm Skæredybde, mm Excenterdrev Justerbart forreste håndtag Automatisk igangsætning af vandtilførslen Klingebremse Servo til styring af omdrejningshastighed Vendbar skærearm Vådskæresæt Udskiftelig reducerring Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 3600 MK II

K 2500

BATTERIDREVET KAPSAV

K 535i

l

l

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Li-ion

150 /40 4,3 8,3 370 270

150 /40 5,2 8,3 400 145 — — —

l l l

— — — Integreret — 111 99 4,3 6,0

l

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

PP 518, PP 325 E, FC 40, WA 20

968 42 41-01

968 36 54-01, beskyttelsesskærm 400 mm, centerhul 25,4 mm*

l l l l

107 85 7,5 5,2

Spænding, V Motortype Vægt (ekskl. batteri og klippeudstyr), kg Klinge, mm Skæredybde, mm Vådskæresæt savE™ Elektrisk retarder Rebøje Lydtryksniveau ved brugerens øre, dB (A) Støjniveau, garanteret (LWA) dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/ bageste håndtag, m /s²*

l l

98,5 109,5 2,1/2,5

WT 15, VAC-tilbehør, støvsuger S 13, S 26 PRODUKTINFORMATION 967 79 59-01

* med BLi300

PRODUKTINFORMATION

136

l

ANBEFALET UDSTYR

ANBEFALET UDSTYR

*Leveres med vådskæresæt som standard.

36 BLDC (børsteløs) 3,5 230 76 Integreret


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

K 4000

K 4000 CUT-N-BREAK

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

230 /120 /110 2700 /1800 /2200

12 /15 /20 8,5 350 125

12 /15 /20 8,9 230 400

l

l

l

l

l

l

l

l

l

105 95 3,5 3,5

109 95 3,2 3,4

K 3000 / K 4000 vakuumenhed, WT 15, S 13. W 70 P

WT 15

967 07 98-01. 230 V, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm

967 07 97 -01, 230 V, klinge EL 10 CNB

9395,–

15 375,–

TRYKLUFTSDREVNE KAPSAVE SPECIFIKATIONER Luftmotor Luftforbrug, m³ /min. Maks. lufttryk, kp/cm², bar Effekt, kW Vægt uden slange, tågesmører og skæreudstyr, kg Skive, mm Skæredybde, mm Automatisk tågesmøring Vendbar skærearm Vådskæresæt Udskiftelig reducerring Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Vibrationer forreste håndtag, m / s² Vibrationer bageste håndtag, m / s²

K 40

l

2,8 – 3,5 7 3,2 9,9 350 125 l l l l

107 92 9,5 5,2

PRODUKTINFORMATION 968 37 24-01, beskyttelsesskærm 350 mm, centerhul 25,4 mm*

*Leveres med vådskæresæt som standard.

AGGREGATER

PP 490

PP 65

PP 325 E

PP 518

SPECIFIKATIONER Afgivet effekt, kW Nominel strøm, A Spænding, V Tryk, bar Flow, l /min. Vægt inkl. olie, kg

20,0 32 /25 /16 reduceret 400 — — 25

7,0 /4,0 16 /16 (3-faset /1-faset) 200 – 240 — — 9,5

9,3 16 400 140 40 95,0

10,4 — Benzindrevet 140 20, 30, 40 145,0 inkl. olie og slanger

WS 482 HF, WS 440 HF, CS 10 DM 650, K 6500, K 6500 Ring (med WS 482 HF eller WS 440 HF) K 6500, K 6500 Ring, K 6500 Chain, DM 650

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

DM 406 H, K 3600 MK II, K 2500

967 64 98-01, PP 490, 380 – 400 V, 5 ben 967 64 98-02, PP 490, 380 – 400 V, 4 ben Der er flere oplysninger om tilbehør på side 81

966 56 37-01

965 15 64-02, 400 V, 5 ben SoftStart™ 965 15 64-07, 230 /400 V, 5 ben Y-D-start 965 15 64-04, 400 V, 4 ben SoftStart™

967 15 36-02, inkl. hydraulisk slangesæt, 1 /2" ×7,6 m

130 500,–

31 350,–

ANBEFALET UDSTYR

PRODUKTINFORMATION

PRIS

588 65 61-16, UpCare*

* UpCare-serviceaftale med en varighed på 36 måneder eller maks. 400 timers driftstid. Læs mere på side 12.

137


TILBEHØR TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE

A

B

D

G

H C

A

E

Husqvarna KV 9 /12 og KV 7

E

Husqvarnas kapvogne med lynkobling og nem justering af skæredybden. KV 9 / 12, vandtank 13,3 liter KV 7, vandtank, 13,3 liter

F

587 76 84-02 587 76 84-01

PRIS 6 885,– 6 721,–

Husqvarna WT 15

Kompakt og brugervenlig vandtank med elektrisk pumpe. Batteridrevet, 18,5 V Gardena Li-Ion-akkumulatorsystem. 15 liter WT 15, 220 V WT 15, 110 V C

966 70 83-01 966 70 83-02

PRIS 4 207,–

Tryktank

Tanken rummer 13,3 liter og leveres komplet med 3 meter slange. Tryktank med slange Vandslange D

506 32 63-02 506 32 89-34

PRIS 930,– 318,–

Støvsugersæt

Overlegen støvsugning gør det muligt at skære uden vandtilførsel. Lynkobling. K 3000-vakuumenhed

523 09 50-01

Husqvarna FC 40

Flowkontrol til valgfri hydraulikkilde.

PRIS 2 076,–

PRIS 506 19 75-01 14 811,–

FC 40 F

B

H

Vægfixtur

Leveres komplet med vogn, beslag og to skinner på 1 meter. Kapsaven sættes nemt fast på vognen med en svirveløjebolt. Velegnet til brug med K 6500 Ring, K 3600 MK II og K 2500. WA 20, to skinner på 1 meter og vogn Ekstra skinne Adapter K 2500 Adapter K 3600 Ring Adapter K 6500 Ring G

506 31 93-02 506 33 87-03 506 32 35-01 506 32 33-01 590 70 88-01

Rørklemme

Bruges sammen med Husqvarna K 970 Ring og Chain samt K 6500 Ring og Chain. Praktisk tilbehør til lige og nøjagtig skæring i betonrør. Rørklemme Adapter til K 6500-kæde Adapter til K 6500-ring Adapter til K 970-kæde Adapter til K 970-ring

593 35 10-01 593 36 87-02 590 70 88-02 593 36 87-01 590 70 88-03

OVERSIGT OVER ANVENDELSESOMRÅDER

138

PRIS — — — — —

Gulv- og vægskæring.

Skæring i byggeblokke, kantsten og havefliser.

Mindre justeringer af vinduesog døråbninger.

Skæring i støbt beton.

Rørskæring.

Dyb skæring i rørudgravninger.

PRIS — — — — —


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

I

K

M

N

J

H

L

Hjulsæt

L

Beregnet til Husqvarna K 760, K 770, K 970 og K 1270. Skåner brugeren og beskytter maskinens underside, når der skæres i vægge og gulve. Hjulbørstesæt

PRIS 755,–

589 33 43-01

Benzindunk med overløbssikring M

I

Skinnefixtur

J

PRIS 5 322,– 4 668,–

Cut-n-Break-værktøj

Cut-n-Break-værktøj K

506 22 66-11 506 22 66-12

PRIS 522,–

Transportkasser

Fremstillet af krydsfiner med metalforstærkning i kanter og hjørner. K 970, K 6500 K 1270 K 970 Ring, K 3600 MK II, K 6500 Ring K 970 Chain K 1270 Rail

506 31 08-02 575 46 53-01 575 42 28-01 575 46 51-01 575 46 53-01

PRIS —

Totaktsolie

QC 80 F, 80 W, 12 V QC 330, 330 W QC 500, 500 W N

544 17 80-03

505 69 80-01

Husqvarnas totaktsolier er fremstillet af de bedste komponenter og opfylder selv de højeste kvalitetskrav.

Med nåle- og kuglelejer uden slør. Monteres hurtigt på skinnen, op til 135 mm, og giver vinkelrette snit i alle niveauer. RA 10 RA 10 S

Benzindunk med overløbssikring

Af kraftig plast. Godkendt i henhold til FN-regulativer. 6 liter.

PRIS 2 282,– 1 962,– — 1 613,– 1 962,–

967 96 48-01 967 96 49-01 967 96 50-01

PRIS — — —

Motorsæt

Komplet krumtaphus med monteret krumtapaksel, stempel og cylinder. K 1260 Kort motorblok til K 970 Cylinder til K 970 Cylinder til K 970* K 760 Cut-n-Break

576 22 39-07 588 48 71-02 586 35 10-02 588 48 71-01 585 06 14-04

PRIS — — — — —

*Produceres fra 2014

Sporsavning til ekspansionssamlinger og reparation af revner.

Nedlægning af signalkabler.

Asfaltskæring ved vejarbejde.

Skinneskæring.

Redningsskæring.

Uregelmæssig, dyb skæring. 139


DIAMANTVÆRKTØJ TIL HÅNDHOLDTE KAPSAVE Husqvarna kan tilbyde diamantværktøj til skæring i alle byggematerialer med alle former for håndholdt udstyr. Sortimentet dækker alt fra værktøj til specialistopgaver, der kræver en ring- eller kædekapsav, til mere almindelige diamantklinger, som er et godt valg, når man ikke bruger kapsaven så ofte. En diamant­ klinges egenskaber fastlægges ud fra anvendelsesområdet, det materiale, der skal skæres i, og de maskiner, den skal bruges sammen med. Derfor er vores sortiment af diamantklinger inddelt i forskellige kategorier, der hver især er tydeligt mærket, så du nemt og hurtigt kan vælge den helt rigtige klinge til det arbejde, der skal udføres.

Revolutionerede teknologi, som giver diamant­værktøj overlegen skære­kapacitet og holdbarhed Med Diagrip™-teknologien behandles hver enkelt diamant efter et specielt princip, så den placeres optimalt i segment og dermed også fungerer optimalt. Når der skæres, eksponeres og bruges diamanterne i et ensartet tempo, hvilket giver en meget jævn og stærk kant, især når der skæres i hårde materialer som armeret beton. Derfor kan der skæres hurtigere og mere jævnt i alle slags byggematerialer.

SPEED BRIDGE Elite-Cut-klingerne har en specialkonstrueret

Speed Bridge (hastighedsbro) mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skære­støv mere effektivt. Farven på broen angiver, hvilket materiale klingen er optimeret til.

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

ELITE-CUT PRODUKT

S 25

S 35*

S 45

S 50

S 65

S 85

— —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Natursten Hærdet beton Armeret beton Tegl Tagsten Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt Jern Duktilt jern

l

l

l

l

l l l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

ANBEFALET UDSTYR K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40 l l l

140

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke 

* Er også velegnet til K 770 VAC.


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

SIKKERHED OG BEKVEMMELIGHED MED HUSQVARNAS SMARTER-BLADE Husqvarnas

smarter-blade har en række intuitive og umiddelbart genkendelige indikatorer, der giver øget sikkerhed og ydeevne. Klingerne er ud­styret med funktioner som anvendelses­ markører, der sikrer, at du altid bruger det rigtige blad til det rigtige job, slidindikatorer, der minimerer risikoen for klemning eller kastulykker, og en retningspil, der sikrer, at bladet altid monteres korrekt. For udlejnings­ virksomheder holder målehullerne styr på det samlede slid mellem brug, hvilket gør det nemt at vurdere behovet for nye blade samt de samlede omkostninger.

Rotationsretning

Kode for anvendelsesformål

Slitageindikator for sidefrigang Indikator for skæresegmentslitage

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35 TURBO*

S 45

S 50

S 65 PLUS

S 85

S 35

S 50

S 50 PLUS*

S 65

S 85

l

— —

— —

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — — — —

— —

l

— — —

l

l l l

— — —

— — — — — — —

— — — — —

l

l

l l l

l l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

l l l

l

l

— — —

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l l

l l l

— — — — —

l

l

l l l

l

— — — —

— — — —

l l

l l

l

l l l

— —

— —

l

K 770, K 970, K 1270, K 6500, K 4000, K 40

141


GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

Klinger TIL K 6500 OG HYDRAULISKE SAVE PRODUKT

S 1410

S 1420

l l l

SEGMENTFORM MATERIALE Sten Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Byggeblokke Slibende byggeblokke

l l l

l

l l

l l l

l

l l l

— —

l l l

ANBEFALET UDSTYR K 6500, K 2500 l l l

142

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

KLINGER TIL K 535i, BATTERIDREVET KAPMASKINE

PRODUKT

ELITE-CUT S 35 S BAT

VARI-CUT FR3

BAKELITBUNDNE SKÆREKLINGER

TACTI-CUT S 35 S BAT

SEGMENTFORM MATERIALE Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Natursten Hærdet beton Armeret beton Tegl Tagsten Metal Duktilt jern

l

l

l

l l

l

l l

l l l

l

l l l

l l l

l

l l l

l l

l

l l

l l

l

l l

l l

l

l l

— — — — — — —

l

l l

l

l l l

l l

l l l

ANBEFALET UDSTYR K 535i l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

Husqvarna Elite-Cut-klinger til kapsave Klinger i guld serie, som skærer godt selv i stærkt armeret beton. Innovativ segmentkonstruktion til effektiv skæring, afkøling og slamfjernelse, som øger skærehastigheden og forlænger brugstiden. S25 med turboformede segmenter til formål, der kræver høj skærekvalitet. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 25 579 81 14-10 579 81 14-20 579 81 14-30

300 350 400

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter – støjsvag kerne

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 35 579 81 15-10 579 81 15-11 579 81 15-20 579 81 15-21 579 81 15-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro

15 15 15 15 15

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 45 579 81 16-10 579 81 16-11 579 81 16-20 579 81 16-21 579 81 16-30 579 81 16-40

300 300 350 350 400 415

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20 25,4

S 50 579 81 18-10 579 81 18-20 579 81 18-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro

15 15 15

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 P 582 29 80-01

415

Segmenteret

Bro

12

25,4

S 65 579 81 19-10 579 81 19-11 579 81 19-20 579 81 19-21 579 81 19-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv Dobbelt kærv

12 12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 85 579 81 20-10 579 81 20-11 579 81 20-20 579 81 20-30

300 300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad

12 12 12 12

25,4 /20 20,0 25,4 /20 25,4 /20

143


Husqvarna Vari-Cut-klinger til kapsave Slidstærke og effektive klinger i sølv serie til høj skærehastighed med god modstandsdygtighed mod slitage. Godt forhold mellem investeringsomkostninger og omkostninger pr. skåret kvadratmeter. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 TURBO 587 90 57-01 587 90 58-01 587 90 59-01

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 45 579 81 74-10 579 81 74-20 579 81 74-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 50 586 59 55-01 586 59 55-11 586 59 55-02 586 59 55-21 586 59 55-03

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10

25,4 /20 20,0 25,4 /20 20,0 25,4 /20

S 65 PLUS 587 90 44-01 587 90 45-01 587 90 53-01

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad + Turbo/Flad/Flad +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

S 85 579 81 77-10 579 81 77-20 579 81 77-30

300 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad/Flad + Flad/Flad + Flad/Flad +

10 10 10

25,4 /20 25,4 /20 25,4 /20

Husqvarna Tacti-Cut-klinger til kapsave Klinger i bronze serie optimeret til knap så intensiv professionel skæring i de fleste materialer med et fornuftigt forhold mellem ydelse og pris.

144

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 35 579 81 57-10 579 81 57-20

300 350

Helbane Helbane

Turbo Turbo

10 10

25,4/20 25,4/20

S 50 PLUS 579 81 56-10 579 81 56-11 579 81 56-20 579 81 56-22 579 81 56-30

300 300 350 350 400

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad Flad

13 13 13 13 13

25,4/20 20,0 25,4/20 20,0 25,4/20

S 50 579 81 64-10 579 81 64-11 579 81 64-20

300 300 350

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad

10 10 10

25,4/20 20,0 25,4/20

S 65 579 81 65-10 579 81 65-20

300 350

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad +

10 10

25,4/20 25,4/20

S 85 579 81 66-10 579 81 66-20

300 350

Segmenteret Segmenteret

Flad + Flad +

10 10

25,4/20 25,4/20


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

Husqvarnas diamantklinger til K 6500 og hydrauliske kapsave Klinger i guld serie, der leverer optimal skærehastighed i hård og stærkt armeret beton. Fås også i Pre-Cut-udgaver. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VANDSPOR

SEGMENTLÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S 1410 DIAGRIP™ 583 80 06-01

415

Smalle

40

3,0

10 +2

25,4

S 1420 DIAGRIP™ 589 29 75-01

415

Smalle

40

3,0

10 +2

25,4

S 1410 PRE-CUT DIAGRIP™ 583 80 06-02 415 583 80 06-03 415

Smalle Smalle

40 40

4,2 6,0

10 +2 10 +2

25,4 25,4

S 1420 PRE-CUT DIAGRIP™ 589 29 75-02 415

Smalle

40

4,2

10 +2

25,4

Husqvarna Elite-Cut batteridrevne kapmaskineklinge Klinge på guldniveau med høj skærehastighed, lave vibrations- og støjniveauer, optimal til intensiv professionel brug PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

S 35 S BAT 230 12 22.2 596 82 66-01 230

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

FUNKTION

Tætsiddende segmenter

Turbo

22,2

Stilhed

CENTERHUL, MM

FUNKTION

22,2

Alsidig

Husqvarna Vari-Cut FR3 klinger til batteridrevne kapmaskiner Redningsklinge med vakuumloddet diamantkant, specielt udviklet til skæring gennem alle bygningsmaterialer og køretøjer med høj hastighed. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

VARI-CUT FR3 574 85 38-01

230

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØJDE, MM

Husqvarna Tacti-Cut batteridrevne kapmaskineklinge Klinge på bronzeniveau giver optimal balance mellem skærehastighed, slidstyrke og pris for den lejlighedsvise bruger. Lav vibration og lavt støjniveau. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

S 35 S BAT 230 10 22.2 596 52 03-01 230

BLADGEOMETRI

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

FUNKTION

Helbane

Turbo

22,2

Stilhed

Husqvarnas bakelitbundne skæreklinger Skæreklinger af meget høj kvalitet, der er specielt udviklet til skæring med håndholdte kapsave. Kan skære i praktisk taget alle materialer. Et godt valg til skæring i stål og andre metaller. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

CENTERHUL, MM

MATERIALE

504 00 01-01 504 00 01-02 504 00 02-01 504 00 02-02 504 00 02-03 504 00 03-03 504 00 04-01 504 00 04-02 504 00 05-01 504 00 05-02 504 00 05-03 504 00 07-01 504 00 07-03 504 00 08-03 504 00 10-03 596 82 67-01

300 300 350 350 350 400 300 300 350 350 350 400 400 350 400 230

20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 25,4 20,0 22,2 20,0 22,2 25,4 20,0 25,4 25,4 25,4 22,23

Sten Sten Sten Sten Sten Sten Stål Stål Stål Stål Stål Stål Stål Skinner Skinner Stål

145


DIAMANTVÆRKTØJ TIL SPECIELLE FORMÅL Husqvarna har lang tradition for at udvikle diamantværktøj til specielle skæreformål, der kræver, at brugeren har kendskab til specielle teknikker. Blandt vores innovationer inden for håndholdt skæring kan nævnes vores ringkapsave, kædekapsav og Cut-n-Break-værktøjet. Kapsavene kan klare skæredybder på op til 400 mm. Ringkapklingerne i R 1400-serien med Diagrip™-teknologi kan skære et jævnt snit selv med meget høj hastighed og er meget holdbare.

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

ELITE-RING PRODUKT

VARI-RING

R 10

R 20

R 45

R 20

l l l

l l

l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l

l

l

— — —

— — —

— — —

KLINGER TIL RINGSAVE

KLINGER TIL CUT-N-BREAK

R 45

R 70

PRE-CUT

FR3

EL 10 CNB

EL 35 CNB

EL 70 CNB

l l

l

l

l l

l l

l

l l l

— — —

l l

l l l

l l l

l

l l l

l l

l

l

l l l

— — —

l l l

l l l

l

l l

l

— — — — —

l

l

l l l

l l

l

l l l

l

l

l l l

— — —

— — —

l l l

l l

l

— —

— —

l l l

l

l l l

— —

— —

SEGMENTFORM MATERIALE Sten Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Byggeblokke Slibende byggeblokke Jern Duktilt jern

l l l

ANBEFALET UDSTYR K 970 Ring, K 6500 Ring, K 3600 MK II

146

K 4000 Cut-n-Break


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

DIAMANTKÆDER PRODUKT

PRO 45

PXC 45

ELC 45

ELC 70

SLC 45

— —

l l

SEGMENTFORM MATERIALE Sten Beton, hård Beton, mellemhård Beton, blød Byggeblokke Slibende byggeblokke

l l

l l

l l

l l l

l l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l

l l

l

l l l

l

l

l l l

l

ANBEFALET UDSTYR K 6500 Chain, K 970 Chain l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

147


Husqvarnas diamantklinger til ringkapsave En serie diamantklinger i guld og sølv med selvskærpende segmenter, der kan bruges til friskæring uanset klingens rotationsretning. PRODUCT NUMBER

DIAMETER, MM

SEGMENT LENGTH, MM

SEGMENT WIDTH, MM

SEGMENT HEIGHT, MM

ELITE-RING R 10 583 80 23-01 593 72 77-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

ELITE-RING R 20 587 02 42-01 593 72 79-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

ELITE-RING R 45 587 02 43-01

370

33

4,2

9

VARI-RING R 20 574 83 63-01 596 80 79-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

VARI-RING R 45 574 83 63-02

370

33

4,2

9

VARI-RING R 70 574 83 63-03

370

33

4,2

9

PRE-CUT RING KLINGE 583 80 23-02 593 72 77-02

370 430

33 33

6,0 6,0

9 13

VARI RING FR 3 574 47 87-02 593 72 76-01

370 430

33 33

4,2 4,2

9 13

Husqvarnas diamantklinger til Cut-n-Break-kapsave Diamantklinger i guld serie, der skærer i stadier igennem vægge, der er op til 400 mm tykke, med en beskeden investering i diamantværktøj. PRODUKT­NUMMER

SEGMENT­L ÆNGDE, MM

SEGMENTBREDDE, MM

SEGMENTHØJDE, MM

ANTAL KLINGER

EL 10 CNB 574 83 62-01

40

2,4

8,5

2

EL 35 CNB 574 83 62-02

40

2,4

8,5

2

EL 70 CNB 574 83 62-03

40

2,4

8,5

2

Husqvarnas diamantkæder og sværd til kædedrevne kapsave En serie diamantkæder af Professional-, Premium- og Quality-kvalitet til skæring i armeret beton og andre byggematerialer med forskellige hårdheder.

148

PRODUKTNUMMER

KÆDEDELING, TOMMER

KÆDE-/SVÆRDLÆNGE MM / TOMMER

ANTAL SEGMENTER

SEGMENTBREDDE, MM

PRO 45 588 15 04-01 588 15 04-02

0.444 0.444

300/12 400/16

25 29

5,7 5,7

PXC 45 590 32 98-01

3/8

350/14

32

5,7

ELC 45 590 32 99-01

3/8

350/14

32

5,7

ELC 70 590 33 00-01

3/8

350/14

32

5,7

SLC 45 590 33 01-01

3/8

350/14

32

5,7

SVÆRD 300 mm /12" (0.444") 350 mm /14" (3 /8") 400 mm /16" (0.444")

587 78 14-01 506 34 62-14 587 78 14-02

KÆDETILBEHØR Reparationssæt til kædesegmenter (0.444") Reparationssæt til kædeled (0.444") Reparationssæt til kædesegmenter (3/8") Reparationssæt til kædeled (3/8")

588 10 68-11 588 10 68-12 531 10 11-94 531 10 11-95


HÅNDHOLDTE KAPSAVE

VAKUUMLODDET REDNINGSKLINGE Klinge udviklet specielt til redningsformål med vakuumloddet diamantkant. Den skærer hurtigt gennem alle bygnings­ materialer og køretøjer.

REDNINGSKLINGER PRODUKT

VARI-CUT FR3

SEGMENTFORM MATERIALE Hærdet beton Armeret beton Tegl Tagsten Slibende materialer Nystøbt beton Asfalt Jern Duktilt jern

l l l l l l l l l l l l l

ANBEFALET UDSTYR K 970 Rescue, K 760 Rescue

Husqvarna Rescue-diamantklinger Klingen har et lag bestående af vakuumloddede diamanter, hvilket giver et fremragende resultat. Det gør klingen velegnet til skæring i de fleste materialer, som forekommer i en redningssituation. PRODUKT­NUMMER

DIAMETER, MM

CENTERHUL, MM

KLINGEGEOMETRI

VARI-CUT FR3 574 85 39-01 574 85 40-01 574 85 41-01

300 350 400

25,4/20,0 25,4/20,0 25,4/20,0

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

149


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE Vores sortiment af diamantværktøj til vinkelslibere er udviklet med udgangspunkt i mange års erfaringer og karakteriseres ved løbende innovation og forbedringer. Elite-Cut-klingerne leverer maksimal skære­ hastighed og holdbarhed, mens Vari-Cut-klingerne er udviklet specielt til fagmanden, der både vil have god værdi for pengene og et godt resultat. Tacti-Cut-klingerne er et godt supplement til klingerne på Professional-niveau med høj skærehastighed og en god balance mellem pris og ydelse. Husqvarna Rescue-klingerne er beregnet til skæring i mange forskellige materialer, uden at det er nødvendigt at skifte mellem forskellige klinger. Må kun anvendes af uddannet personale. Husqvarnas slibetallerkener leveres i alle slibemiddelstørrelser til mange forskellige formål.

SPEED BRIDGE Elite-Cut-klingerne har en specialkonstrueret Speed Bridge (hastigheds-

bro) mellem segmenterne. Denne konstruktion øger skærehastigheden med jævnere skæring som resultat, fordi denne teknik mindsker den laterale friktion, køler bedre og fjerner skære­støv mere effektivt. Farven på broen angiver, hvilket materiale klingen er optimeret til.

GULD SØLV BRONZE Der er flere oplysninger på side 16.

ELITE-CUT PRODUKT

S 6

S 25

S 35

S 45

S 50

S 65

S 4

S 6

S 25

l l l

l

— —

l

l l l

l

l l l

l l l

— — —

l l l

l l

— — —

l l l

l

— —

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

— — — —

l

l

l l

l

l l l

— — —

— — —

— — —

— — —

— — — —

— — — —

— — —

SEGMENTFORM MATERIALE Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Natursten Beton Tegl Slibende materialer Gasbeton Jern Duktilt jern l l l

150

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

– = Anbefales ikke

l

l

l


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

VARI-GRIND PRODUKT

G 35

MATERIALE Natursten Beton, blød Beton, mellemhård Beton, hård Tegl l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

G 45

TACTI-GRIND G 50

G 65

G 45

G 50

G 65

l

l

l l

l

l

l l

l

l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l l

l l

l l

l l l

l l

l l

l

l

l l

l l

l

l l

l l

— = Anbefales ikke

VARI-CUT

TACTI-CUT

S 35

S 45

S 50

S 65

S 90

FR3

S 4

— —

— —

l l l

— — —

l

— — —

— — —

l l

l l

l

l l l

l l l

l l l

l l

l

l

l l

l l l

l l

l l

l l l

l l l

l l l

l

l

l l

l l

l l l

l

l l

l

l l l

— — — — — —

l

l l

l l l

— — —

— — —

l l l

l

— —

l l l

— — — —

l

— — —

— — —

— — —

— — —

l l l

S 35 TURBO

S 50

S 65

l l

l l l

l l

— —

— — —

151


Husqvarna Elite-Cut-klinger til vinkelslibere Klinger i guld serie giver maksimal skærehastighed og holdbarhed. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S6 579 81 88-30 579 81 88-40

115 125

Helbane Helbane

Flad Flad

10 10

22,2 22,2

S 25 579 80 44-30 579 80 44-40 579 80 44-80

115 125 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo Turbo Turbo

12 12 12

22,2 22,2 22,2

S35 579 80 45-80

230

Segmenteret

Bro

15

22,2

S 45 579 80 50-80

230

Segmenteret

Bro

15

22,2

S 50 579 80 47-30 579 80 47-40 579 80 47-50 579 80 47-60 579 80 47-80

115 125 150 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Bro Bro Bro Bro Bro

12 12 12 12 15

22,2 22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 80 51-80

230

Segmenteret

Bro

15

22,2

Husqvarna Vari-Cut-klinger til vinkelslibere Klinger i sølv serie til stor skærehastighed og med stor slidstyrke til skæring i alle materialer.

152

PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S4 579 81 89-30 579 81 89-40

115 125

Helbane Helbane

Flad Flad

10 10

22,2 22,2

S6 582 21 11-30 582 21 11-40 582 21 11-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 25 579 80 72-30 579 80 72-80

115 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo Turbo

10 10

22,2 22,2

S 35 579 80 73-30 579 80 73-40 579 80 73-80

115 125 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 45 579 80 75-80

230

Segmenteret

Turbo/Flad

10

22,2

S 50 579 80 79-30 579 80 79-40 579 80 79-50 579 80 79-60 579 80 79-80

115 125 150 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad Turbo/Flad

10 10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 80 80-80

230

Segmenteret

Turbo/Flad/Flad +

10

22,2

S 90 579 80 81-40

125

Segmenteret

Flad

10

22,2

FR3 RESCUE 577 10 36-01 574 85 37-01 574 85 38-01

115 125 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret

22,2 22,2 22,2


DIAMANTVÆRKTØJ TIL VINKELSLIBERE

Husqvarna Tacti-Cut-klinger til vinkelslibere Klinger i bronze serie til mindre intensiv kommerciel skæring i de fleste materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

S4 579 81 96-30 579 81 96-40 579 81 96-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Flad Flad Flad

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 35 579 82 04-30 579 82 04-40 579 82 04-80

115 125 230

Helbane Helbane Helbane

Turbo Turbo Turbo

10 10 10

22,2 22,2 22,2

S 50 579 81 92-30 579 81 92-40 579 81 92-60 579 81 92-80

115 125 180 230

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad

10 10 10 10

22,2 22,2 22,2 22,2

S 65 579 82 05-30 579 82 05-40 579 82 05-80

115 125 230

Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter Tætsiddende segmenter

Turbo/Flad + Turbo/Flad + Turbo/Flad +

9 9 9

22,2 22,2 22,2

Husqvarnas Vari-Grind-slibekopper Slibekopper i sølv serie til kommercielle opgaver og effektiv slibning af alle materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØJDE, MM

OVERGANG

SLIBETALLERKENGEOMETRI

G 35 579 82 11-01 579 82 11-30 579 82 11-40 579 82 11-50 579 82 11-60

100 115 125 150 180

5 5 5 5 5

22,2 / M14 22,2 / M14 22,2 / M14 19,0 22,2

Vifte Vifte Vifte Vifte Vifte

G 45 579 82 13-30 579 82 13-40 579 82 13-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M14 22,2 / M14 22,2

Enkelt række Enkelt række Enkelt række

G 50 579 82 14-30 579 82 14-40 579 82 14-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M14 22,2 / M14 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 579 82 15-30 579 82 15-40 579 82 15-60

115 125 180

5 5 5

22,2 / M14 22,2 / M14 22,2

Dobbelt række Dobbelt række Dobbelt række

Husqvarnas Tacti-Grind-slibekopper Slibekopper i bronze serie til mindre intensiv brug med et godt forhold mellem pris og ydelse. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

SEGMENTHØJDE, MM

OVERGANG

SLIBETALLERKENGEOMETRI

G 45 582 23 89-30 582 23 89-40 582 23 89-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Enkelt række Enkelt række Enkelt række

G 50 582 24 22-30 582 24 22-40 582 24 22-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Turbo Turbo Turbo

G 65 582 24 23-30 582 24 23-40 582 24 23-60

115 125 180

5 5 5

22,2 22,2 22,2

Dobbelt række Dobbelt række Dobbelt række

153


SKABT TIL AT PRÆSTERE – KLAR TIL AT LEVERE Husqvarnas serie af batteridrevne produkter er altid tilpasset til opgaven. Motoren og batteriet er blevet optimeret til hver maskine for at kunne levere den bedste kombination af komfort, balance og ydeevne. Og da hver opladning koster en brøkdel af påfyldningen af en benzintank, tilbage­ betaler du din investering i Husqvarnas batteriudstyr hurtigere, end du tror.   Batterier og motorer er alle udviklet og testet af Husqvarna og leverer holdbarhed og ydeevne i al slags vejr og under alle betingelser. Alle vitale dele er indkapslet, hvilket gør maskinerne regnog støvtætte og holder dig kørende, indtil arbejdet er udført.

EN NY VEJ TIL PERFEKT SKÆRING Husqvarnas batteridrevne kapsav er meget praktisk og leverer effekt til nem og hurtig skæring, hvor det er nødvendigt – uden brug af ledninger eller afhængighed af adgang til strømnettet. Det perfekte valg for alle typer brugere, og den batteri­ drevne kapsav er en fremragende tilføjelse til dit arbejde.

REBØJE Et sammenfoldeligt rebøje integreret i jordstøtten giver maksimal komfort.

BATTERIKLINGER Til hurtig skæring, minimeret forstyrrelse og slid er indikatorerne blevet tilpasset til K 535i. Kapsaven kan også udstyres med slibeklinger op til 3 mm.

154

SMART PLACERING AF BATTERI Batteriet, der isættes fra siden, maksimerer køling og minimerer indeslutning af slam og støv.


BATTERIPRODUKTER

PERFEKT BALANCE

ELEKTRISK KLINGEBREMSE

Den centrerede placering af klingen giver øget stabilitet og kontrol sammenlignet med konventionelle vinkelslibere.

For øget sikkerhed og brugervenlighed stopper klingen sin rotation – fra fuld gas til nul på 3,1 sekunder.

ERGONOMISKE HÅNDTAG Håndtagene er specielt udviklet til at være behagelige og forøger kontrollen for ekstra sikkerhed under skæring.

INTUITIVT TASTATUR

VÅD- OG TØRSKÆRING

For perfekt kontrol er det intuitive tastatur designet til hurtige kommandoer og har en savE™-funktion.

K 535i kan bruges til både vådog tørskæring. Tilføjelse af tilbehør til vådskæring såsom WT 15 er let og hurtigt.

FORBEREDT TIL TILSLUTNING Ved at tilføje et Bluetooth-batteri kan kapsaven tilsluttes og overføre statusdata til f.eks. Husqvarna Fleet Services™.

BATTERI*

SKÆREMÆNGDE BETONHAVEFLISER, 40 mm

TAGSTEN

GRANIT, 70 MM

GULVFLISER, 7 MM

20 stk. 40 stk.

85 stk. 165 stk.

6 stk. 10 stk.

140 stk. 240 stk.

LET MANØVREDYGTIGHED Det slanke design og den lave vægt på kun 3,5 kg gør K 535i nem at løfte, styre og manøvrere under drift.

BLi200 BLi300

*Givne retningslinjer er kun vejledende og kan ikke altid gentages fra den ene indstilling til den anden.

155


NYHED

BATTERIDREVET KAPSAV

K 535i

BATTERIDREVNE KÆDESAVE

T 535i XP®

535i XP®

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Li-ion

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Lithium-ion

Lithium-ion

Spænding, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vægt (ekskl. batteri og klippeudstyr), kg Kædehastighed maks. effekt, m/s Savkædedeling, tommer Anbefalet sværdlængde, min.-maks., cm  Lydtryksniveau ved brugerens øre, dB (A) Støjniveau, garanteret (LWA) dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/ bageste håndtag, m /s²*

2,4 20 3/8" 25 -35 93 106 2,0/2,4

2,6 20 1/4", 3/8" 25 -35 93 106 2,5/2,8

967 89 38-12

967 89 39-14

Spænding, V Motortype Vægt (ekskl. batteri og klippeudstyr), kg Klinge, mm Skæredybde, mm Vådskæresæt savE™ Elektrisk retarder Rebøje Lydtryksniveau ved brugerens øre, dB (A) Støjniveau, garanteret (LWA) dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/ bageste håndtag, m /s²*

36 BLDC (børsteløs) 3,5 230 76 Integreret l l l

98,5 109,5 2,1/2,5

PRODUKTINFORMATION

ANBEFALET UDSTYR WT 15, VAC-tilbehør, støvsuger S 13, S 26

* med BLi300

PRODUKTINFORMATION 967 79 59-01

* med BLi300

BATTERIDREVNE LØVBLÆSERE

550iBTX

530iBX

525iB

320iB Mark II

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

Li-ion

Li-ion

Spænding, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vægt (ekskl. batteri), kg Lufthastighedsboost, m /s Luftstrøm i rør, m³/min Lydeffektniveau, Lwa, dB(A) Lydtryksniveau dB(A) Svarende til vibrationsniveau (ahv, eq) håndtag, m /s²*

6,3 67 12,7 Ikke relevant 76,6 Ikke relevant

2,9 56,2 12,4 91 77,6 0,4

2,4 56 11,6 98 82 0,5

2,4 54 10,8 96 81 0,7

967 68 11-02

967 94 14-02

967 91 55-02

967 91 54-02

PRODUKTINFORMATION

* med BLi300

De her viste produkter er kun et udvalg. Se det fulde sortiment ved at besøge www.husqvarnacp.com

156


BATTERIPRODUKTER

120i

BATTERIDREVET SKOVRYDNINGSSAV /  STANGSAVE

Lithium-ion 36 BLDC (med børste) 2,9 11,5 3/8" 30 97 101 3,5

967 09 82-01

530iPX

530iPT5

530iP4

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Lithium-ion

Lithium-ion

Lithium-ion

Spænding, V Motortype

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

36 BLDC (børsteløs)

Vægt (ekskl. skæreudstyr), kg Kædehastighed maks. effekt m/s Savkædedeling, tommer Anbefalet sværdlængde, min.-maks., cm Længde, trukket ud, med skæreudstyr, cm Lydtryksniveau ved brugerens øre, dB (A) Støjniveau, garanteret (LWA) dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/ bageste håndtag, m /s²*

3,1 20 3  / 8 25-30 180 96 101 1,2 /2,6

5,0 20 3  / 8 ⁄ 1/4 25-30 400 83 98 1,0/1,2

3,4 20 3  / 8 ⁄ 1/4 25-30  250 88 98 1,0/0,9

967 88 51-10

967 88 48-10

967 88 47-10

PRODUKTINFORMATION

* med BLi300

BATTERIDREVNE HÆKKEKLIPPERE

520iHE3

520iHD60

BATTERIDREVET BUSKRYDDER/TRIMMER

520iRX

520iLX

Lithium-ion

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Li-ion

Li-ion

36 36 36 BLDC (børsteløs) PMDC (4 børster) PMDC (4 børster)

Spænding, V Motortype

36 36 BLDC (børsteløs) BLDC (børsteløs)

4,15 55 226 32 4000 84 3,5 /2,5

3,9 70 127 32 4000 94 2,3 /3,5

3,8 60 117 32 4000 94 1,6 /2,5

Vægt (ekskl. batteri), kg Rørdiameter, mm Skærediameter, cm Lydtryksniveau ved brugerens øre, dB (A) Støjniveau, garanteret (LWA) dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), venstre/højre håndtag, m /s²* Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/bageste håndtag, m /s²*

3,8 24 40 76,1 96 1,2/0,7

3,0 24 40 76,1 96 —

1,2/0,7

967 91 58-11

967 91 57-02

967 91 56-02

PRODUKTINFORMATION 967 91 62-02

967 91 61-11

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype

Li-ion

Spænding, V Motortype Vægt (ekskl. batteri), kg Længde klippeskjold, cm Længde, trukket ud, med skæreudstyr, cm Tandafstand, mm Skærehastighed klip/min. Støjniveau, garanteret (LWA), dB(A) Ækvivalent vibrationsniveau, (ahv, eq), forreste/bageste håndtag, m /s²*

520iHD70 Lithium-ion

PRODUKTINFORMATION

* med BLi300 * med BLi300

157


HURTIG OPLADNING – LANGVARIG YDEEVNE Husqvarnas BLi-batterisystem er det mest fleksible på markedet, med uovertruffen ydeevne. Lad det op, sæt stikket i, og tænd for topydeevne uden tab af effekt: De er altid klar til brug.   Naturligvis er Husqvarna-opladere konstrueret til at holde dig og dit batteridrevne udstyr i gang. Vores udvalg af opladere og vores smarte opladningsalgoritme oplader hurtigt batteriet op til 80 % på bare en halv time, før den fortsætter med de sidste 20 %.

BATTERIER

BLi950X

BLi550X

BLi300

BLi200

BLi100

BLi20

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Batteritype Batterispænding, V Kapacitet, Ah Energi, Wh Vægt, integreret, kg Vægt, backpack, ekskl. sele, kg Vægt, backpack, inkl. sele, kg Visning af ladetilstand Ladecyklusser (op til)

Li-ion 36 31,1 1120 — 7 8,5 4-LED 1500

Li-ion 36 15,6 562 — 5,5 7,1 4-LED 1500

Li-ion 36 9,4 338 1,9 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 5,2 187 1,3 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 2,6 94 0,9 — — 4-LED 1500

Li-ion 36 4,0 144 1,2 — — 3-LED 600

967 96 46-01

967 96 45-01

967 96 43-01

967 96 41-01

967 96 39-01

967 96 38-01

PRODUKTINFORMATION

OPLADERE

QC500

TEKNISKE SPECIFIKATIONER Vægt, kg 1,4 Opladningsstyrke, W 500 Netspænding, V 100 -240

QC330

QC80F

VI600F, SPÆNDINGSINVERTER

1,4 330 100 -240

0,6 80 12

— — —

967 96 49-01

967 96 48-01

967 96 51-01

PRODUKTINFORMATION 967 96 50-01

Husqvarna-batteri. TILBEHØR 1 Batteripose 2 Systainer, lille 2 Systainer, stor 3 BLiCARRIER

585 37 18-01 585 42 87-01 585 42 88-01 590 77 72-01 2 Systainer 1 Batteripose 3 BLiCARRIER

158


BATTERIPRODUKTER

HVOR LÆNGE HOLDER BATTERIET? Arbejdstiden med et fuldt opladet batteri afhænger af tre variabler: batteriets kapacitet, hvilken maskine batteriet bruges med, og om du udfører let eller kraftig klipning/trimning. Skemaet viser et estimat over den driftstid, du kan forvente af dit Husqvarna-batteriudstyr i forskellige arbejdssituationer.   Opladningstiden for et fuldt opladet batteri afhænger af kapaciteten på batteriet og den oplader, du bruger. I mange tilfælde bliver opladningstiden kortere end driftstiden. Det betyder, at du med to batterier kan arbejde konstant – ét batteri i drift og det andet batteri til opladning.

OPLADNINGSTID FOR FORSKELLIGE BATTERIER OG OPLADERE BATTERI

OPLADNINGSCYKLUSSER

QC500 OPLADNINGSNIVEAU

QC330 OPLADNINGSNIVEAU

QC80F OPLADNINGSNIVEAU

BLi950X

1500

1 t 40 min

2 t 55 min

3 timer

4 t 5 min

BLi550X

1500

1 time

1 t 25 min

1 t 40 min

2 t 5 min

BLi300

1500

35 min

1 time

55 min

1 t 20 min

4 timer

4 t 20 min

BLi200

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

2 t 25 min

2 t 40 min

BLi100

1500

30 min

50 min

30 min

50 min

1 t 5 min

1 t 25 min

BLi20

600

25 min

40 min

25 min

40 min

1 t 50 min

2 t 10 min

DRIFTSTID VED ÉN OPLADNING BATTERI

535i XP®

T 535i XP®

120i

TØMRER- BESKÆ­ STAMME­ BESKÆ­ ARBEJDE RING SKÆRING RING

530iPX 530iPT5 / 530iP4

520iRX / 520iLX

520iHE3/520iHD70/ 520iHD60

550iBTX

530iBX*/ 525iB / 320iB MARK II

RYDNING

BESKÆ­ RING

LET

KRÆ­ VENDE

LET

KRÆ­ VENDE

LET

KRÆ­ VENDE

LET

KRÆ­ VENDE

BLi950X

18 t 40 min

7t 30 min

3t 20 min

13 timer

3 timer

8t 15 min

11 t 30 min

8t 15 min

4t 15 min

12 t 30 min

6 timer

1t 45 min

1 time

3t 30 min

1t 45 min

BLi550X

9t 20 min

3t 45 min

1t 45 min

6t 30 min

1t 30 min

4t 15 min

5t 45 min

4t 15 min

2 timer

6t 15 min

3 timer

50 min

30 min

1t 45 min

45 min

BLi300

5t 30 min

2t 15 min

1 time

4 timer

2t 30 min

3t 30 min

2t 30 min

1t 15 min

3t 45 min

1t 45 min

1 time

35 min

BLi200

3 timer

1t 15 min

35 min

2t 15 min

45 min

1t 20 min

2 timer

1t 20 min

40 min

2 timer

1 time

35 min

15 min

BLi100

1t 30 min

40 min

15 min

1 time

40 min

50 min

40 min

20 min

1 time

30 min

20 min

10 min

BLi20

2t 30 min

1 time

25 min

1t 45 min

35 min

1 time

1t 30 min

1 time

30 min

1t 30 min

50 min

30 min

15 min

Driftstiderne er maksimumtider og svarer til driftstiden med savE™: egentligt arbejde, grundlæggende vedligeholdelse og bevægelse/klatring ved generiske opgaver. *Kræver BLi backpack-batterier.

Bedste valg

159


ROBUSTE OG DRIFTSSIKRE SKÆRE­ MASKINER TIL STEN OG FLISER, DER KAN KLARE DE DAGLIGE UDFORDRINGER Husqvarnas sten- og fliseskæremaskiner er nemme at transportere rundt, og de er effektive og lette at arbejde med, uanset om du skal skære store teglsten eller små fliser. For os er det lige så vigtigt, at der er perfekt harmoni mellem materialet, maskinen og diamantværktøjet. Derfor kan du altid skære med stor nøjagtighed.

DRIFTSSIKKER Den stærke og pålidelige motor sørger for fremragende produktivitet og lang levetid.

ROBUST Den robuste ramme i ét stykke

med integrerede skæreskinner giver god afstivning og længere levetid.

Produktoversigt Husqvarna kan tilbyde otte sten- og fliseskæremaskiner optimeret til forskellige formål.

STENSKÆREMASKINER Husqvarnas

stenskæremaskiner er beregnet til effektiv og nøjagtig skæring af alle former for sten og byggeblokke. En stiv og robust konstruktion gør dem stabile nok til, at der kan skæres i store, tunge blokke. Transport, opsætning og håndtering klares nemt af én person.

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

1000

TS 100 R

1000

900

MAKS. SKÆRELÆNGDE

800

[mm]

700

700

700

695

600 0

MAKS. SKÆREDYBDE

100

100

[mm]

200 230

160

80

105


STEN- OG FLISESKÆRING

DIVERSE SKÆRING TS 60 klarer vertikalskæring, geringskæring og vinkelskæring.

HUSQVARNA TS 60 er udstyret med det innovative og

patenterede Jet Stream Water Containment System, som sikrer, at vand og slam bliver i vognen og genbruges, når der skæres. En vandstrøm, som passerer gennem vognens dræningsrende, minimerer slammet, så området rundt om skæremaskinen holdes rent uden vandstænk.

FLISESKÆREMASKINER Husqvarnas fliseskæremaskiner

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

er beregnet til effektiv og nøjagtig skæring af alle former for fliser i alle størrelser. De har brugervenlige styreanordninger, så der kan skæres vinkler med stor præcision. Transport, opsætning og håndtering klares nemt af én person.

TS 60

1000

900

800 730

726

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

700

660 600 0 46

50

40 78

100 200

161


STENSKÆREMASKINER

TS 400 F

TS 350 E

TS 300 E

TS 100 R

SPECIFIKATIONER Effekt, W Spænding, V Svingninger, Hz Klingeaksel, omdr. /min. Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Maks. skærelængde, mm Spindelstørrelse, mm Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 400 125 /230 700 25,4 1120 × 600 × 600 96,0

1500 /2200 115 /230 /400 50 2800 350 100 700 25,4 1120 × 600 × 600 92,0

2200 230 /400 50 2800 300 (350) 80 (100) 695 25,4 1120 × 600 × 600 82,0

2200 230 /400 50 2800 350 105 1000 25,4 1400 × 840 ×1400 106,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

4

2

l

l

l

l

— — —

— — — — — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — — —

965 14 81-01, 230 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 S +  400 mm 965 14 81-07, 110 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 S +  400 mm

965 14 80-01, 230 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm 965 14 80-03, 110 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm

965 15 46-01, 230 V, 1-faset

7 925,–

6 395,–

5 495,–

FUNKTIONER Nulspændingsudløserkontakt Hoved til vinkelskæring Gaffelnøgle til klingeaksel Styr til lige skæring Vandpumpe Elektrisk pumpe med lynkobling Transporthjul Vinkelskæringsstyr Lynkoblingsflange Bakke til opsamling af slam Sideforlænger til bænk Sammenklappelige ben Halvautomatiske sammenklappelige ben Klingetilpasning 300 –350 mm Klingetilpasning 300, 350 og 400 mm

l

— — — — l

PRODUKTINFORMATION

PRIS

162

965 15 40-02, 230 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 S +  350 mm

965 15 46-04, 230 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 300 mm 965 15 46-03, 230 V, 1-faset, klinge af høj kvalitet GS 50 350 mm 12 175,–


STEN- OG FLISESKÆRING

FLISESKÆREMASKINER

TS 230 F

TS 73 R

TS 66 R

TS 60

SPECIFIKATIONER Effekt, W Spænding, V Svingninger, Hz Maks. klingediameter, mm Maks. skæredybde, mm Maks. skærelængde, mm Spindelstørrelse, mm Dimensioner (L × B × H), mm Vægt, kg

750 115 /230 50 230 46 /37* — 25,4 630 × 520 × 330 16,5

1000 115 /230 50 230 50 /100 730 25,4 1060 × 575 × 600 47,0

800 230 50 200 40 660 25,4 950 × 480 × 490 41,0

1800 230 50 254 78 /45* 726 16 932 ×700 × 468 36,0

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

— — —

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

965 15 36-01, 230 V 965 15 36-02, 115 V

965 15 38-02, 230 V 965 15 38-01, 115 V

965 15 37-01, 230 V

966 61 07-02, 230 V

3 500,–

5 995,–

2 950,–

9 395,–

FUNKTIONER Gaffelnøgle til klingeaksel Vinkelskæringsstyr Justerbart skærestyr Vandpumpe Hoved til vinkelskæring Sideforlænger til bænk Inkl. klinge med helbane PRODUKTINFORMATION

PRIS *Ved 45 graders snit.

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 163


164


STEN- OG FLISESKÆRING

4 Komplet skærestyr og vinkelskæringsstyr

1 Lynkobling til enkel montering af skiven

2 Vinkelskæringsstyr til TS 300 E

3 Vinkelskæringsstyr til TS 73 R

9 Sammenklappelig buk er en hjælp under arbejdet

5 Skærpningsblok, 2 sider

6 Differentialkabel

7 Sidestøtte

Husqvarna TS 400 F TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Lynkobling til klinge 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 10 Lasermarkørsæt Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Vandpumpe, 110 V

543 04 33-57 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 540 06 62-01 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-01 587 49 22-04 543 04 59-00

PRIS 16,– 185,– 77,– 1 443,– 23,– 1 260,– 866,– 31,–

543 85 01-75 543 04 61-46 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 04 34-50

PRIS 16,– 185,– 77,– 1 443,– 23,– 1 051,– 67,–

Husqvarna TS 100 R TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Gaffelnøgle til klingemøtrik

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 4 Komplet skærestyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 9 Buk

501 17 99-01 543 04 62-73 543 04 62-74 543 05 91-20 543 04 14-10 543 07 20-29

PRIS 9,– 31,– 322,– 77,– 1 443,– 1 055,–

543 07 20-02 543 06 98-41 543 05 91-20 543 04 14-10 544 94 53-01 543 04 60-51 587 49 22-02 587 49 22-05 543 04 58-95

PRIS 9,– 224,– 77,– 1 443,– 58,– 23,– 720,– 685,– 17,–

543 85 03-28 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 05-03

PRIS 4,– 77,– 1 443,– 163,–

543 05 91-20 577 94 71-01 577 52 01-05 525 82 56-03

PRIS 77,– 1 104,– 601,– 454,–

Husqvarna TS 73 R TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 3 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA 7 Sidestøtte Dæksel til vandbakke Vandpumpe, 230 V Vandpumpe, 115 V Gaffelnøgle til klingemøtrik

Husqvarna TS 66 R

Husqvarna TS 300 E TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Gaffelnøgle til klingemøtrik

10 Lasermarkørsæt (TS 400 F)

Husqvarna TS 230 F PRIS 272,– 185,– 77,– 1 443,– 1 210,– 23,– 1 260,– 866,–

Husqvarna TS 350 E TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 2 Vinkelskæringsstyr 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Prop til tank Vandpumpe, 230 /400 V Vandpumpe, 110 V Gaffelnøgle til klingemøtrik

8 Hjul til bord

543 85 01-75 543 05 91-20 543 04 14-10 543 04 60-51 587 49 22-03 543 06 64-23

PRIS 16,– 77,– 1 443,– 23,– 1 051,– 47,–

TILBEHØR OG RESERVEDELE 1 Klingemøtrik 5 Skærpningsblok, 2 sider 6 Differentialkabel, PRCD, 1-faset, 16 A – 30 mA Vandpumpe

Husqvarna TS 60 TILBEHØR OG RESERVEDELE 5 Skærpningsblok, 2 sider 8 Hjul til bord Vandpumpe, 230 V Vandpumpe, 120 V

På vores hjemmeside findes en IPL (Illustrated Part List) med en oversigt over samtlige reservedele.

165


DIAMANTVÆRKTØJ TIL STEN- OG FLISESKÆRING Dette professionelle sortiment er udviklet til intensiv brug. Det er optimeret til specielt krævende arbejdsmiljøer og materialer lige fra hårde keramiske fliser til stærkt slibende mursten med lav tæthed og teglsten. Detaljerne tager udgangspunkt i vores globale erfaring med krævende opgaver. Klingesortimentet omfatter adskillige støjsvage klinger med et specielt stamblad af stål, der reducerer støj med 50 % i forhold til traditionelle klinger. Såvel brugerne og andre i de omgivelser, der arbejdes i, anbefaler varmt disse klinger.

GULD Der er flere oplysninger på side 16.

ELITE-CUT PRODUKT

GS 2

GS 50

— l l l

— —

l l l

l

l l

l

SEGMENTFORM MATERIALE Glasfliser Hårde fliser, porcellanato Keramiske fliser Granit, hård Marmor Granit, blød Beton Tegl Slibende materialer

l l

l

l l

l l

— — —

l l l l l l l l

ANBEFALET UDSTYR TS 350 E, TS 300 E, TS 100 R, TS 230 F, TS 73 R, TS 66 R, TS 60 l l l

= Optimal 

l l

= God 

l

= Acceptabel 

TS 400 F, TS 350 E, TS 300 E

– = Anbefales ikke

Husqvarna Elite-Cut-klinger til sten- og fliseskæremaskiner Klinger i guld serie til sten- og fliseskæremaskiner. Mange forskellige anvendelsesmuligheder, da der kan skæres i de fleste materialer. PRODUKTNUMMER

DIAMETER, MM

KLINGEGEOMETRI

SEGMENTFORM

SEGMENTHØJDE, MM

CENTERHUL, MM

ANDET

GS 2 579 80 34-60 579 80 34-70 579 80 34-80 579 80 34-90 579 79 81-10 579 79 81-20

180 200 230 250 300 350

Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane Helbane

Flad Flad Flad Flad Flad Flad

10,0 10,0 10,0 10,0 10,0 10,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 25,4

Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne

GS 50 579 80 41-10 579 80 41-20 579 80 41-30 579 80 41-60 579 80 41-70 579 80 41-80 579 80 41-90

300 350 400 500 600 900 1000

Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret Segmenteret

Flad Flad Flad Flad Flad Flad Flad

12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0 12,0

25,4 25,4 25,4 25,4 25,4 60,0 60,0

Støjsvag kerne Støjsvag kerne Støjsvag kerne — — — —

*Klingediametrene er nominelle.

166


STEN- OG FLISESKÃ&#x2020;RING

167


UHYRE EFFEKTIVE OG KOMPAKTE ROBOTTER TIL SIKKER NEDBRYDNING Vores fjernstyrede robotter til nedbrydningsarbejde har høj effekt, lav vægt og et funktionelt design, og de er udstyret med det allernyeste på dette område. De er det indlysende valg, når der kræves maskiner, der er lette at manøvrere rundt med, og som samtidig er stærke og stabile med lang rækkevidde. Vores DXR-maskiner har markedets mest moderne og enkle fjernbetjening med hidtil uset brugervenlighed og et velgennemtænkt design. Når dette kombineres med vores erfaring, knowhow og globale tilstedeværelse, kan du samtidig være sikker på at have let adgang til kompetent service og support.

DXR-BRUGSVEJLEDNING Se Husqvarnas DXR-modeller i aktion, og få mere at vide om, hvordan de bruges på www.dxruserguide.com

Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.dk

Produktoversigt Husqvarnas nedbrydningsrobotter omfatter fire basismodeller fra DXR 140 med en effekt på 15 kW og en arm, der kan drejes 360°+ til DXR 310 på 22 kW med teleskoparm. Robotterne vejer mellem 985 og 2020 kg. Når man regner funktionspakkerne med, fås DXRmodellerne i 14 forskellige varianter. Du opnår den bedste produktivitet ved at vælge den sammensætning, der passer bedst til det, du beskæftiger dig med. [m]

DXR 300

DXR 140 4

m;

m m 5,5 ad d 5,5 m ,8 pa d4 ;o

DXR 310  +  DXR 300 SB 20 2  + S B 3 Frem DXR 02 a 270 Fre d 5,   + S ma 2 m B2 d5 ; DXR 02 ,1 m op Fre 140 ma  + S d4 B1 52 ,5 Fr

5

ad

a op

em

DXR 270

; op

ad

22 kW

4,4

22 kW

m 3,7

3 DXR 310

m

19 kW

20

2 15 kW

EFFEKT

1

10

[kW]

[m]

0 0

VÆGT [kg]

2

3

RÆKKEVIDDE, FREMAD OG OPAD 1000

2000

168

1

985 kg

1750 kg 2020 kg

1960 kg

[m]

4

5


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

KOMPAKT Maskinen fylder ikke mere i bredden, end at den kan passere igennem almindelige døråbninger. Den lave højde giver et godt udsyn hen over maskinen, når du arbejder. Ud over at give maskinen et lavt tyngdepunkt gør det også arbejdet mere effektivt og sikkert. Støttebenene har ekstra stor spændvidde, så maskinen står stabilt og kan arbejde effektivt.

ALSIDIG Husqvarnas DXR-maskiner kan udstyres med

et bredt sortiment af værktøj og tilbehør, som løbende udvides. Maskinerne løser nemt og effektivt alle tunge og risikofyldte opgaver i forbindelse med nybyggeri eller ombygninger: De kan bryde ned, mejsle, knuse, skære op, grave, skovle op, gribe... og meget mere!

TRÅDLØS Fjernbetjeningen til Husqvarna DXR er en af markedets mest moderne og letanvendelige med et helt specielt brugervenligt og velgennem­ tænkt design. Alt maskinens funktioner styres enkelt og nemt. Fjernbetjeningen har et 3,5" farvedisplay, der er let at aflæse. Desuden benyttes Bluetoothteknologi.

PRODUKTIVE Disse maskiner har et højt

effekt- /vægtforhold. De er lette at betjene takket være det gennemtænkte, funktionelle design, den innovative konstruktion og teknologien bag. De er hurtigt på plads og er derefter klar til at gå i gang uden tidskrævende forberedelse. 169


FABRIKSINSTALLEREDE FUNKTIONSPAKKER ØGER PRODUKTIVITETEN Nu kan du vælge, at din Husqvarna DXR skal leveres med ekstra funktioner, som forbedrer nøjagtigheden, ydeevnen og beskyttelsen. Det sparer tid og penge at installere og montere disse pakker i et rent fabriksmiljø, og det maksimerer de installerede funktioners kvalitet. Tre funktionspakker kan i øjeblikket leveres fabriksmonteret: P1, P2 og P3. (De medfølgende komponenter kan også installeres og monteres efter købet). Du kan finde flere oplysninger på husqvarnacp.com.

HYDRAULIKFUNKTION (P1) FORBEDRET KØLING (P2) VARMEBESKYTTELSE (P3)

FORBEDRET KØLING (P2)

DXR får mulighed for at arbejde kontinuerligt med fuld effekt i højere omgivende temperaturer og med større produktivitet, f.eks. når der arbejdes i cementovne og stålfabrikker. Fås til DXR 310, DXR 300 og DXR 270.

HYDRAULIKFUNKTION (P1)

Brugeren kan med stor nøjagtighed kontrollere en ekstra hydraulisk funktion såsom tangens eller saksens aksiale rotation. Omfatter desuden beskyttelsesskjolde til de udvendige hydrauliske cylindere. Fås til alle DXR-modeller.

170


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

H

yd

li rau

ksæ

tt

ks il e C

tra

yl

fu

ti nk

er ind

= Fabriksinstallation

bes

on

er

kyt

se tel

ssæ

l Kø

2 t (C

k epa

ke

 + C

som

3) tilb S

eh

ø rs

lan

s

æt

e geb

sky

ls tt e

e

B

ra n

æ dh

mm

e

e nd

hy

S

dra

bå tål

ko uli

lie

  2 / 20 B S l t) m t ti ra ha sæ sepa til s t e s s æ tel ille ers kyt (best ng s æ e eb 303 orl rm lef Kø Va SB r me

nd S

fø tål

dd

er

= Eftermontering

Slangebeskyttelse og brandhæmmende hydraulikolie VARMEBESKYTTELSE (P3) DXR kan bruges til at fjerne slagger i varme smelteanlæg og lignende. Beskytter vitale dele mod skader forårsaget af varmestråling eller varmeledning. Fås til DXR 270, DXR 300 og DXR 310.

Stålbånd

Stålfødder

Køleforlængersæt til hammer

Varmebeskyttelsessæt til SB 202 / SB 302 (bestilles separat)

171


NEDBRYDNINGSROBOTTER SPECIFIKATIONER Effekt, kW Vægt, kg Rækkevidde opad / fremad, m* Dozerblad / støtteben Teleskopisk / ikke teleskopisk Flow 50 / 60 Hz, l /min. Systemtryk, nominel maks., bar Systemtryk, øget maks., bar Flowregulering til værktøj og system, l /min. Pumpetype Bredde, maskinkrop, mm Længde, maskinkrop, mm Højde, maskinkrop, mm Fjernbetjening Kommunikation Område, radio

DXR 310

DXR 300

22 2020 5,5 / 5,2 Støtteben Teleskopisk 75 200 250 0 – 75 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

22 1960 5,5 / 5,1 Støtteben Ikke teleskopisk 75 200 250 0 – 75 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

965 99 53-02 965 99 53-06, inkl. hydraulikpakke (P1) 965 99 53-07, inkl. kølepakke (P2) 965 99 53-08, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

967 19 56-01 967 19 56-02, inkl. hydraulikpakke (P1) 967 19 56-03, inkl. kølepakke (P2) 967 19 56-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

785 800,–

740 800,–

PRODUKTINFORMATION

PRIS

*Maskinens rækkevidde er målt med hammer SB 302 (DXR 300), SB 202 (DXR 310, DXR 270), SB 152 (DXR 140) fra midten af rotationen til hammerens yderste punkt og med maskinarmen maksimalt udstrakt i vandret stilling.

172


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

DXR 270

DXR 140

19 1750 4,8 /4,5 Støtteben Ikke teleskopisk 65 200 250 0 – 65 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 780 2057 (inkl. støtteben) 1035 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

15 985 4,4 /3,7 Støtteben Ikke teleskopisk 52 200 250 0 – 52 Regulering af aksial stempelpumpe med belastningsregistrering 771 1614 (inkl. støtteben) 854 Transportabel Bluetooth eller kabel Op til 100 m

967 19 55-01 967 19 55-02, inkl. hydraulikpakke (P1) 967 19 55-03, inkl. kølepakke (P2) 967 19 55-04, inkl. varmebeskyttelsespakke (P3)

966 52 93-02 966 52 93-06, inkl. hydraulikpakke (P1)

698 800,–

582 800,–

ENKEL, EFFEKTIV OG INTELLIGENT STØVOG SLAMHÅNDTERING SE SYSTEMOVERSIGTEN PÅ SIDE 68 173


KNUSERE

DCR 300

DCR 100

KOMMENTAR

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Knusestyrke, kN / t

274 430 440 /45

Dybde, mm

200

192 425* /325** 335 /34 317 /32 193**

Armeringsstørrelse, mm

30

28

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

966 78 64-01, inkl. slanger og adapterplade

966 78 63-01, inkl. slanger og adapterplade

196 490,–

126 490,–

Maks. effekt ved spidserne (i maksimalt åben position, knusestart) Stor dybde, hvilket giver stor driftseffektivitet

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

PRIS *Split i yderstilling.  **Split samlet.

Knusekæbe til DCR 300

STÅLSAKS

DSS 200

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Maks. knusestyrke, kN / t Dybde, mm

185 200 841 /85,7 135

KLIPPEDIMENSIONER MAKS. Bjælker /profiler, mm / tommer Firkantjern, mm / tommer Rør, mm / tommer Firkantrør, mm / tommer U-bjælke, mm / tommer

IPE 120 (120 × 64 / 4,7 × 2,5) 30 × 30 /1,18 × 1,18 75 × 5,0 /2,95 × 0,20 60 × 60 × 5,0 /2,4 × 2,4 × 0,2 UPE 100 (55 × 100 /2,2 × 3,9)

ANBEFALES TIL DXR 310 /300 /270  /140 PRODUKTINFORMATION

Knusekæbe til DCR 100

Støvreduktionssæt, knuser

TILBEHØR DCR 300 Knusekæbe Støvreduktionssæt, knuser

579 02 65-01 596 52 82-01

RESERVEDELE DCR 300 Knusespids Klippekant til armeringsjern

579 01 85-01 579 00 93-01

TILBEHØR DCR 100 Knusekæbe Støvreduktionssæt, knuser

579 02 66-01 596 52 82-01

RESERVEDELE DCR 100 Klippekant til armeringsjern

579 02 42-01

RESERVEDELE DSS 200 Kniv, lige Kniv, buet

587 01 94-01 587 01 95-01

967 27 80-01, inkl. slanger og adapterplade PRIS

161 490,–

DXR 310 /300 /270

SKOVL

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Bredde, mm Volumen, L

DXR 140

BRED

STANDARD

SMAL

BRED

STANDARD

SMAL

90 770 105

70 520 85

50 300 40

60 770 60

58 520 55

50 300 40

587 97 57-01

587 31 07-01

587 31 08-01

587 31 09-01

587 31 10-01

587 31 08-02

13 500,–

13 000,–

9 000,–

11 600,–

11 000,–

9 000,–

PRODUKTINFORMATION

PRIS

174


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

MULTIKLO

MG 200

MG 100

SPECIFIKATIONER Vægt, kg Maks. kæbeåbning, mm Knusestyrke, kN / t Bredde, mm

175 750 15 /1,5 450

90 600 5,9 /0,6 300

DXR 310 /300 /270 

DXR 140

586 74 30-01, inkl. slanger og adapterplade

586 74 29-01, inkl. slanger og adapterplade

HAMMERE

SB 302

SB 202

SB 152

SPECIFIKATIONER Vægt, kg

300

200

140

DXR 300

DXR 310 /300 /270 /250

DXR 140

586 50 13-01, inkl. slanger og adapterplade 587 05 02-01, varmebeskyttelse, inkl. slanger og adapterplade

522 48 24-01, inkl. slanger og adapterplade 587 05 02-01, varmebeskyttelse, inkl. slanger og adapterplade

576 18 91-01, inkl. slanger og adapterplade

122 500,–

89 500,–

73 500,–

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

ANBEFALES TIL PRODUKTINFORMATION

PRIS

Chisel cross

Chisel wide

Chisel moil point

Bøsningspakning

ACCESSORIES SB 302 Varmebeskyttelsessæt til hammer Mejsel, lodre, 76 cm Mejsel, bred 77 cm Mejsel, spids, 76 cm Mejsel, spids, lang, 100 cm Bøsningspakning Støvreduktionssæt, hammer

586 70 28-02 595 08 25-01 586 50 12-01 595 08 23-01 586 50 10-02 590 15 25-03 583 80 72-02

ACCESSORIES SB 202 Varmebeskyttelsessæt til hammer Mejsel, lodret, 63 cm Mejsel, bred, 65 cm Mejsel, spids, 63 cm Mejsel X-profile, lang, 90 cm Bøsningspakning Støvreduktionssæt, hammer

586 70 26-02 595 08 24-01 522 86 95-03 595 08 22-01 595 08 22-02 590 15 25-02 583 80 72-02

DRUM CUTTER

DC 200

SPECIFIKATIONER Vægt under arbejde, kg Skærehovedets samlede bredde, mm Tromlens diameter, mm Antal mejsler, stk. Maksimal skærekraft@350 bar, kN Maksimalt drejningsmoment@350 bar, kNm Maksimal betonstyrke, MPa

200 500 240 56 12,6 1,4 25

ANBEFALES TIL DXR 310 /300 /270 /140 PRODUKTINFORMATION 583 80 70-01, inkl. slanger og adapterplade PRIS

ACCESSORIES SB 152 Mejsel, lodret, 51 cm Mejsel, bred 48 cm Mejsel, spids, 54 cm Bøsningspakning Støvreduktionssæt, hammer

576 63 35-02 576 63 35-03 595 08 21-01 590 15 25-01 583 80 72-01

TILBEHØR DC 200 Støvreduktionssæt, tromlefræser

140 900,–

596 52 83-01

175


Husqvarna DXR 310 / DXR 300 / DXR 270 TILBEHØR SB 310 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller 11 Slangesæt til eksternt værktøj Sele

582 71 50-01 586 70 13-01 586 70 25-01 582 71 54-01 579 21 73-01 583 80 71-04 583 80 73-04 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 300 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller 11 Slangesæt til eksternt værktøj Sele

582 71 51-01 586 70 21-01 586 70 25-01 582 71 55-01 579 21 73-01 583 80 71-03 583 80 73-03 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

TILBEHØR DXR 270 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 3 Kølepakke som tilbehørssæt 4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt** 5 Stålskinne, 1 stk. 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller 11 Slangesæt til eksternt værktøj Sele

582 71 52-01 586 70 21-01 586 70 27-01 582 71 57-01 579 21 73-01 583 80 71-02 583 80 73-02 501 79 31-01 587 73 82-01 589 57 79-01 501 79 30-01

RESERVEDELE Batteri Batterioplader Hammersmørefedt Kabel, fjernbetjening Multi Advanced-fedt Oliefilter Lynkoblingssmørefedt, hun Lynkoblingssmørefedt, han Lynkoblingsværktøj, hun Lynkoblingsværktøj, han Gummifod Gummibælter Stik 63 A (hun) Stik 63 A (han) Stålfod

587 31 16-02 510 28 50-03 521 91 77-01 589 86 04-01 588 81 48-01 510 14 45-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 587 18 63-03 505 26 87-01 531 11 71-32 510 27 77-01 587 18 63-01

PRIS 1 645,– — — — — — — — — — — — — — —

RESERVEDELE Batteri Batterioplader Hammersmørefedt Kabel, fjernbetjening Multi Advanced-fedt Oliefilter Lynkoblingssmørefedt, hun Lynkoblingssmørefedt, han Lynkoblingsværktøj, hun Lynkoblingsværktøj, han Gummifod Gummibælter Stik 32 A (hun) Stik 32 A (han) Stålfod

587 31 16-02 510 28 50-03 521 91 77-01 589 86 04-01 588 81 48-01 574 71 39-01 510 26 78-01 510 26 79-01 510 26 81-01 510 26 80-01 587 18 63-03 579 32 84-01 531 11 71-31 510 27 77-02 587 18 63-01

* De ekstra funktioner i hydrauliksættet kræves ved anvendelse af MG 200, MG 100 og DSS 200. ** Leveres uden olie.

1 Hydrauliksæt til ekstra funktion

2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3)

Husqvarna DXR 140 TILBEHØR 1 Hydrauliksæt til ekstra funktioner* 2 Cylinderbeskyttelsessæt (C2 + C3) 6 Støvreduktionssæt, maskine 7 Værktøjsdræningssæt 8 Taljebælte, fjernbetjening 9 Service controller 10 Hjulvægt 11 Slangesæt til eksternt værktøj Adapterplade DSS 200 Adapterplade DC 200 Sele

582 71 53-01 586 70 20-01 583 80 71-01 583 80 73-01 501 79 31-01 587 73 82-01 579 39 44-01 589 57 79-01 586 41 67-01 588 61 14-01 501 79 30-01

3 Kølepakke som tilbehørssæt

4 Varmebeskyttelsespakke som tilbehørssæt

176


FJERNSTYRET NEDBRYDNING

5 Stålbånd

9 Service controller

7 Dræningssæt

11 Slangesæt til eksternt værktøj

6 Støvreduktion, maskine

8 Taljebælte til fjernbetjening

10 Hjulvægt

177


KONTAKTOPLYSNINGER

Husqvarna Construction Products er førende på verdensmarkedet inden for udstyr og diamantværktøj til bygge- og anlægsbranchen samt stenindustrien. Vi leverer effektivt og pålideligt udstyr til brugere over hele verden. Dermed sikrer vi, at vores professionelle brugere kan være stolte over veludført arbejde. Og stolte fagfolk er vores bedste belønning. husqvarnacp.dk

Telefon: 70 26 47 75 Mail: hcp@husqvarna.dk Husqvarna Construction Products Danmark Salg, service og værksted Anelystparken 45A 8381 Tilst

SERVICE, SUPPORT OG LØSNINGER MED DIG OG DIN VIRKSOMHED I CENTRUM Hos Husqvarnas servicecentre kan du altid forvente at møde servicemindede og vidende medarbejdere, som med udgangspunkt i dine specifikke behov og forventninger leverer service, support og forretningsløsninger i verdensklasse. På den måde kan vi sikre os, at du får det maksimale udbytte af dine maskiner med færrest mulige problemer.   Det betyder samtidig, at du kan koncentrere dig om din forretning, dine kunder og dine medarbejdere. Når du arbejder sammen med Husqvarna, behøver du kun være i kontakt med én leverandør, fordi vi kan levere et omfattende udstyrssortiment og langsigtet service. Eller for at sige det på en anden måde – du kan få det hele ét sted.   Vi vil gerne kunne tilbyde hurtig og korrekt service og reparation hos vores servicecentre, og derfor har vi udviklet en avanceret proces, der også omfatter den nyeste teknologi. Dette er en væsentlig del af vores målsætning om at give dig branchens bedste serviceoplevelse.


Copyright Š 2019 Husqvarna AB (publ). All rights reserved. Husqvarna and other product and feature marks are trademarks of the Husqvarna Group. We reserve the right to make changes in technology and specifications without prior notice.

Stendahls. 115 03 84-06 DK.

PRODUKTKATALOG 2019

husqvarnacp.dk

Profile for Husqvarna Construction Products

(DK) 2019 Produktkatalog - Husqvarna Construction Products  

(DK) 2019 Produktkatalog - Husqvarna Construction Products