{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 6

6

Gå med mavefornemmelsen Sara Lygum guider sikkert boligsøgende rundt i et hektisk boligmarked i TV2-programmerne Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Selv gik hun efter mavefornemmelsen, da hun fandt sin bolig. Nyt år har betydet ny tilværelse for den smilende og populære TV-vært, Sara Lygum. Hun stoppede som områdechef hos Danbolig pr. 1. januar for at få mere tid til det, der er vigtigt lige nu. ”Jeg har i den grad fået tid til det jeg ville – og det var at have mere tid sammen med mine børn. Mere tid til nærvær. Med en presset hverdag er det hele jo skemalagt. Den større frihed har været helt fantastisk”.

Sara Lygum har boet i Dalum de sidste 13 år. Og beliggenheden var altafgørende, da hun efter en skilsmisse skulle finde sin nuværende bolig. ”Jeg er flyttet et gadehjørne rundt i forhold til der, hvor jeg boede før. Beliggenheden var altafgørende, og så var det vigtigt at det var et hus, hvor jeg kunne få skabt nogle rammer”.

... vær realistisk; det behøver ikke være dag 1, at boligen ser ud som i et boligkatalog”. Gå med mavefornemmelsen

I Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed taler Sara Lygum om, hvordan boligkøberne nogle gange må gå på kompromis med deres ønsker. Det gjorde Sara også selv, da hun faldt for huset: ”Jeg kunne sagtens have tænkt mig noget mere plads, f.eks. til at være kreativ, tegne og male. Men det var ikke det vigtigste; jeg kunne mærke min mavefornemmelse”. Sara Lygum guider boligsøgende i at finde drømmeboligen i TV2 programmerne 3xBeliggenhed. Har du brug for at blive guidet til ny drømmebolig kan du skrive til: bolig@ mastifftv.dk

Et andet kompromis var haven, der ikke var nær så stor som den Sara Lygum havde før. ”Et af mine kompromiser var haven. Men jeg er gået

Udestuer ∙ Pavilloner ∙ Orangerier

hen og blevet glad for den. Huset kunne jeg godt se mig ud af, men haven var en af mine største bekymringer”. Men selv lidt plads kan give stor glæde, hvis der tænkes lidt kreativt. ”Jeg prøvede at tænke anderledes og tænke ind i nogle rum for at gøre det hyggeligere. Der lå f.eks. en gammel rådden garage der, hvor jeg nu har lavet en rigtig fed overdækket terrasse. Halvdelen er overdækket, og halvdelen er med nogle tremmer, så der kan vokse noget flot og grønt op ad. Så havde jeg pludselig 30 kvm. fantastisk oase!”.

Vær realistisk

Om det er et godt tidspunkt at købe bolig på lige nu, siger Sara Lygum ærligt, at det er der nok ingen der kan svare på. ”Jeg tænker man skal gå på boligmarkedet på det tidspunkt, der er rigtigt for én selv. Nogle gange går vi og prøver at regne den ud, og det kan blokere for vores drømme. Og så vær realistisk; det behøver ikke være dag 1, at boligen ser ud som i et boligkatalog”.

Toiletkummer fri for kalk – nemt og enkelt Kalk i toiletkummen kan være umuligt og irriterende at komme af med. Irritationen satte gang i en dansk opfindelse, der i al sin enkelhed handler om at sætte toilettet i blød. En håndpumpe, en slange og en kraftig gummiballon. Det lyder umiddelbart som rekvisitter til en Olsen Banden film, men faktisk er de tre elementer grundstenene i en dansk rengøringsopfindelse – en toiletballon. Den specialudviklede toiletballon gør det enkelt at blive fri for kalkplamager og okker- rander i toilettet.

ere på Læs m stuer.dk de skjernu

Bag opfindelsen står Trygve Thykjær, der ikke kunne slippe af med kalkplamager i en toiletkumme.

Uderum der opfylder dine drømme Besøg vores udstilling i Christiansfeld og Middelfart

– Ligegyldigt hvor mange rengøringsprodukter og gamle husråd jeg brugte, var der intet, der virkede. Pludseligt fik jeg ideen om at lægge hele toilettet i blød. Hvis man har en gryde, der er brændt på, stilles den jo også i blød med opvaskemiddel i. Det samme måtte kunne gøres med toilettet, fortæller Trygve Thykjær, der står bag Toiee Toilet Plug.

Tiden klarer arbejdet

Industrivej 9 · 6070 Christiansfeld · info@skjernudestuer.dk · 70 20 58 59 · skjernudestuer.dk

Toiee Toilet Plug fungerer ved, at man nedsænker den specialudviklede ballon i vandlåsen, hvorefter ballonen pumpes op, så den lukker

Toiee Toilet Plug koster fra 199 kroner, mens Toiee Special WC Rens fås fra 79,95 kroner. Produkterne kan købes i byggemarkeder over hele landet samt online, herunder i byggemarkedernes webshops.

vandlåsen til. Herefter fyldes toiletkummen med vand, og det specialudviklede toiletrensemiddel tilsættes. Toilettet står på den måde i blød – en times tid eller eventuelt natten over. Efterfølgende fjernes toiletballonen, og resultatet er en ren kumme fri for kalkrester og rødbrune render. Yderligere information findes på www.toiee.dk.

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020