{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 5

5

Generet af dårligt indeklima og lugt i din bolig? Et specielt sammensat mineral kan helt naturligt opsuge og fjerne dårlig lugt.

BASES overdækninger elegante og vedligeholdelsesfrie

Mange føler sig generet af dårlig lugt i hjemmet fra f.eks. husdyr eller rygning. Nu kan du fjerne lugten helt med et 100% naturprodukt.

Fjerner lugten helt

Ofte bruges diverse friskluft sprays til at få oplevelsen af frisk luft i boligen. Lider man af allergi, kan disse produkter være til stor gene. BioShop AirCleaner er et 100% naturprodukt. Et specielt sammensat mineral opsuger naturligt gasser og lugt ved ionbytning. Derved fjernes lugten helt, i stedet for blot at blive ”overdøvet” af en anden lugt.

Godt dansk design udført i vedligeholdelsesfrie materialer af høj kvalitet

Kan bruges overalt

BioShop AirCleaner kan anvendes alle steder, hvor der er lugtproblemer. AirCleaner leveres i en pose, der let placeres der, hvor lugten skal fjernes. Du kan altså let undgå lugten af hund, kattebakke, røg, køleskab, skraldespand, septitank m.m. Til alle ordrer modtaget i februar medfølger GRATIS fugt og lugtfjerner til sko.

Du finder lugtfjerner til enhver lugtgene på www.bioshop.dk Yderligere information fås på tlf.: 22 23 62 73.

BASES overdækninger er designet til at løse individuelle behov og kan tilpasses efter Deres ønske.

Når haven er vinterbar, kan du bedre forestille dig hvor din nye hyggekrog eller det nye bed skal placeres.

Ny drømmehave Drømmehaven er lige uden for havedøren. Selv om årets første måneder kan virke mørke, våde og triste, er det en god tid at planlægge drømmehaven. Dine havedrømme kan få frit spil lige nu. Alt er bart i haven på denne årstid, selv om der er begyndt at komme små forårsbebudere op af jorden allerede. Når haven er bar kan du lade idéerne blomstre og måske finde plads til dit rhododendronbed, krydderurtebed eller tænke over indretningen af havens nye hyggehjørne. Tag en runde i den bare have og lad fantasien få frit spil.

RÅDGIVNING, TILBUD OG MONTAGE I HELE LANDET

Indret i etaper

Skal du have ny anlagt have eller idéer til haveindretning, kan du med fordel kontakte en havearkitekt. Du kan vælge at lægges en plan der strækker sig over et par sæsoner, hvis det er store ændringer. Det kan nemlig hurtigt blive en bekostelig affære, men med en haveplan kan du tage det i etaper for at nå det ønskede mål. Du kan også få gode råd i forhold til planter og farvesammensætning hos dit plantecenter.

BASES A/S · Lollandsvej 11C · 5500 Middelfart Tlf. +45 6340 1020 · info@bases.dk • www.bases.dk

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020