{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 11

Få succes med orkideer Synes du også orkideer er skønne, men har lidt svært ved at passe dem rigtigt – så få tips til orkidéen som stueplante. De orkidéer vi køber til stueplanter vokser naturligt i trækroner. Her finder de fodfæste i grenkløfter og ”vandes” med regnvand, der løber ned fra træerne. De er altså fra naturens side meget nøjsomme planter, men her er tips til hvordan du giver dem de bedste betingelser hjemme i stuen.

Kampagnetilbud på Bosch gasfyr med varmtvandsbeholder Pris fra kr.

25.995

Prisen gælder for: Bosch gaskedel Condens 5000 W 14-6 Bosch varmtvandsbeholder Klimaanlæg med udeføler HMN standardmontering Nedtagning af eksisterende anlæg Kr. 30.495 inkl. moms

inkl. mom s og håndvæ rkerfradrag*

*Mulighed for håndværkerfradrag Kr. 4.500

• Brug en særlig orkidéjord med masser af bark, der giver luft til planten. • Placer orkidéer lyst, men ikke i direkte sol. • Orkidéer skal ikke vandes for ofte, og deres rødder må aldrig stå i vand. • Vand højst en gang om ugen. • Sænk hele potten ned i vand og lad vandet være løbet fra, før blomsten sættes tilbage i skjuleren. • Brug en særlig orkidégødning eller fortynd en almindelig potteplantegødning til halv styrke. Det er som udgangspunkt bedre at gøde for lidt end for meget, da overgødning forkorter blomstens levetid.

& KLOAK Ring og hør mere Tlf. 45 85 03 88

Kampagnesalg

Spar optil 20%

Godkendt af e-handelsfonden

STORT UDVALG I RATTAN MØBLER FRA SIKA DESIGN - VI SIDDER PÅ DE GODE PRISER

Roskildevej 394 · 2610 Rødovre · Tlf. 36 70 01 50 - Se vores store udvalg og shop online på www.manillahuset.dk

Profile for Hus & Have avisen

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020

Hus & Have Avisen - Februar 2020  

Tilbud, tips og gode råd til huset og have. Februar 2020