Vendro

Page 1

Vendro Rotorhøvendere


Vendro Rotorhøvendere

Kompakt v-formet hovedramme med trepunktsmonteringsbuk for minimal aflastning af traktorens foraksel

Bageste udligningsstøttefod i kombination med bred støttefod foran for fritbærende og sikker stand

LED-belysning for højeste sikkerhed ved kørsel på vejen

Tastehjul, der er placeret tæt på rivefingrene, for præcis føring og optimal foderkvalitet

2

Ny KRONE OptiTurn rivefingre for optimal opsamling og aflægning af høstmaterialet samt breddefordeling

Mekaniske eller hydrauliske dæmperstivere giver præcise og gode efterløbsegenskaber og optimalt strøningsresultat

| Vendro


Monterings- og parkeringskonceptet 4 Kunststofskærm med effektiv selvrensning i moderne udseende

Nyt i moderne design

6

KRONE OctoLink fingerkobling

8

Gearkasserne 9 Defineret foragerstilling for optimalt tørringsforløb og ingen dobbeltbearbejdning

KRONE OptiTurn rotorkonceptet

10

Hjulmonteringen på rotorerne

12

Indstiling af spredningsvinklen

13

Kantspredesystemet 14

Automatisk indklapning af støttebøjler for maksimal manøvredygtighed i arbejdsposition

Hvilken rotorhøvender passer til hvilken skårlæggerbredde?

16

Rotorhøvendere med 4 eller 6 rotorer

22

Rotorhøvendere med 8 eller 10 rotorer

24

Tekniske data

26

Hovedgear med friløb modvirker opbremsning i stød

Vendro |

3


Monterings- og parkeringskonceptet Kompakt bæreramme til trepunktsmontering tæt på traktoren Maskinen flyttes automatisk ind i midterstilling, når den løftes, hvilket giver en komfortabel transportstilling Dæmperstivere giver gode og stabile efterløbsegenskaber Minimal aflastning af forhjulene og lavt hævekraftbehov med den kompakte konstruktion Støttefødder for og bag for sikker afstilling af maskinen

KRONE Vendro rotorhøvenderne overbeviser med sine stabile efterløbsegenskaber og er lette at indstille i arbejds- eller transportstilling fra kabinen. Med indklappede rotorer er rotorhøvenderne monteret kompakt på traktoren og kan med det gunstige tyngdepunkt nemt flyttes samt opbevares på lidt plads.

Yderst kompakt Høvenderens V-formede og kompakte bæreramme sørger for, at tyngdepunktet er placeret tæt på traktoren. Dette resulterer i et lavt hævekraftbehov, og det gør det muligt også at anvende mindre traktorer. Ligeledes aflastes traktorens foraksel kun minimalt, og styringsegenskaberne bliver ikke påvirket.

Følger marken Topstangen kan fikseres i forskellige positioner for at indstille den præcise arbejdshøjde. Når der anvendes tastehjul, bliver topstangen monteret i et langhul. Det gør det muligt at føre høvenderen optimalt hen over markens konturer og sikre, at foderet opsamles rent fra marken og fordeles jævnt.

Bedste styring Høvenderne er alt afhængig af model som standard udstyret med mekaniske eller hydrauliske dæmperstivere. Som ekstraudstyr er der mulighed for en hydraulisk variant til alle maskiner. Ved hjælp af dæmperstiverne centreres høvenderen automatisk, når den hæves, og det skær meget skånsomt. De opfanger svingningerne direkte, så maskinen også i kurver følger efter traktoren uden at slingre. Således opsamles alle græsstrå sikker og bliver behandlet til det bedste foder.

4

| Vendro


Sikker parkering I parkeringspositionen bæres høvenderen af to brede støttefødder, så den ikke hviler på de midterste rotorhjul. Med det nye parkeringskoncept kan høvenderen meget nemt og hurtigt til- og frakobles.

En ekstra støttefod De bageste støttefødder udjævner dæmperstivernes vej allerede ved sænkningen. Ved parkering er rotortastehjulene fuldstændigt aflastede og lider ingen skader ved længere tids opbevaring.

Vendro |

5


Nyt i moderne design Allerede Vendro rotorhøvenderens nye design henviser til en ny og innovativ maskine fra huset KRONE. En række tekniske fornyelser og forbedringer til mindste detalje er resultatet af den nye KRONE rotorhøvender, der udmærker sig gennem maksimal betjeningskomfort og excellent foderkvalitet.

Beskyttelse i nyt design Afdækningsskærmen, der er anbragt midt på hovedrammen, mindsker aflejringer af afgrøde og snavs på maskinen. Det moderne design virker sammen med den nye farvekombination allerede ud fra optikken tiltalende. Beskyttelsesrammen

med sine stabile holdere og optimalt formede afviserbøjler giver ikke bare bedste tilgængelighed og sikkerhed under arbejdet, men også en længste holdbarhed.

Kompakt indklapning Takket være indklappelige beskyttelsesbøjler forbliver høvenderen på trods af sin kompakte konstruktion meget manøvredygtig og gør det således muligt at køre i snævre kurver langs markskel og på forageren.

6

| Vendro


7


KRONE OctoLink kobling KRONE OctoLInk fingerkobling – kraftig forbindelse med otte fingre Altid sikkert rotordrev i alle positioner Ingen skader på drivlinjen ved fejlbetjening Vedligeholdesesfri drivlinje for minimal servicetid og maksimal arbejdstid

De nye Vendro rotorhøvendere er som standard udstyret med den gennemprøvede KRONE OctoLink fingerkobling. Den er ikke bare ekstremt robust, men kører også helt uden smøring. En maskine, som man ønsker sig den: tilforladelig og uden større servicekrav.

Med otte fingre kommer alt med Til drevet af de enkelte rotorer satser KRONE på sin gennemprøvede OctoLink fingerkobling. I drivlinjen skaber otte korte fingre i alle positioner en kraftig og tilforladelig forbindelse fra den ene til den næste rotor. Koblingssystemet klarer sig uden smøring og er absolut robust. Den tid, der ellers skal bruges på vedligeholdelse, kan du nu udnytte mere effektivt til det egentlige arbejde.

Absolut bevægelig Otte-finger-koblingen giver en enorm bevægelsesfrihed. Således kan de ydre rotorer klappes op til 180°indad, uden at der er risiko for brud i drivlinjen. På denne måde behøver du kun lidt plads, når maskinen fx. skal parkeres, og med den lave maskinehøjde kører du sikkert på vejen.

8

| Vendro


Gearkasserne Hovedgearkasse med friløb som standard for højeste sikkerhed nå maskinen standses Rotorgearkasse: • Vedligeholdelsesfri med permanent flydefedtsmøring • Lang levetid med permanent smøring og fritbærende konstruktion Natskårsgearkasse (som ekstraudstyr) til aflægning af små skår for en hurtigere høproduktion

Rotorhøvenderne fra KRONE er konstrueret således, at de fungerer perfekt. Hertil yder hovedgearkassen et væsentligt bidrag, med sit friløb som standard, samt de permanent smurte, vedligeholdelsesfrie rotorgearkasser.

Friløb som standard Alle høvendere råder som standard over en hovedgearkasse med friløb. Denne sørger for, at rotorhøvenderen kan løbe ud, når traktorens kraftudtag slås fra. Dermed undgås en stødagtig nedbremsning af høvenderen, så der i sådanne tilfælde ikke opstår skader fra efterløbende aggregater.

Minimal vedligeholdelse og lang levetid Den beskyttede, fritbærende rotorgearkasse, der befinder sig under de robuste rammer, belastes hverken når der vendes eller spredes, eller når rotorerne klappes ind. Da det drejer sig om lukkede, permanent flydefedt-smurte gearkasser,er disse vedligeholdelsesfrie og har en lang levetid.

Natskårsgearkasse Natskårsgearkassen, der er nem at montere, gør det muligt at reducere rotoromdrejningstallet. Dette ekstraudstyr giver især god mening ved høproduktion. Så lægger hvert rotorpar afgrøden sammen til et mindre skår, som optager mindre fugt om natten. Dette kan så næste dag igen strøs jævnt ud. Således mindskes risikoen for forskellige tørringsforløb på marken.

Vendro |

9


KRONE OptiTurn rotorkonceptet Tastehjul, der er placeret ektremt tæt på rotoren, giver en optimal jordkontakt Tredimensionalt bøjede rivefingre for optimal opsamling og præcis aflægning af afgrøden Forbedret rotoroverlapning for et rent og ensartet strøbillede Optimeret bredspredning for ensartet tørring og bedste foderkvalitet

Med KRONE OptiTurn rotorkonceptet er firmaet fra Emsland lykkedes med en stor forbedring. Bredt overlappende rotorer optager afgrøden helt rent med de tæt på tastehjulet arbejdende KRONE OptiTurn rivefingre, og sørger for en kort tørretid gennem optimal bredspredning og dermed bedste foderkvalitet. Det øger effektiviteten, ikke kun på marken med også i stalden.

Hjul tæt på rivefingrene Tastehjulene med deres store dæk er monteret så tæt som muligt på rivearmenes arbejdsområde og sørger for optimal jordfølgning. Således undgås unødvendig forurening af afgrøden, hvilket er en fordel for foderkvaliteten.

Ensartet spredning Rivefingrene på rotorerne overlapper langt ind over hinanden, og spreder afgrødematerialet helt ensartet under alle arbejdsbetingelser. Med den ensartede bredspredning øges visningsprocessen, så du også ved korte høstperioder kan fremstille foder af høj kvalitet.

Rivefingerholder med fast placering De robuste rivefingerholdere er skuet fast på rotoren. En ekstra ring under rivefingrene sørger for ekstra stabilitet, så også store afgrødemængder kan tørres sikkert og ensartet.

10

| Vendro


KRONE OptiTurn rivefingre De nye tredimensionalt bøjede rivefingre sørger for en optimal arbejdskvalitet. For den dobbelt-krummede rivefingerform forbedrer optagelsen og aflægningen af afgrøden – hvilket skaber bases for rent foder i høj kvalitet.

Variabelt indstillelig Fingrene er fæstnet på fingerholderen med et excenterstykke. Alt efter behov kan du således indstille rivefingrene i tre positioner til mere eller mindre kraftig riveeffekt. Uanset afgrødens og markens beskaffenhed – med den rigtige rivefingerindstilling er du altid på den sikre side.

Asymmetrisk længde for perfekt arbejde Rivefingrenes to ben har forskellige længder. Således står rivefingrenes ender altid parallet til marken og samler afgrøden rent op. Den såkaldte kæmmeeffekt giver desuden en god tørring af afgrøden ved en god gennemblanding af de forskellige foderlag.

Vendro |

11


Hjulmonteringen på rotorerne Store hjul skåner græsmarken effektivt Optimal styring af rotoren en over markens konturer uden at der foderet forurenes Præcis sporfølgning også når der køres i kurver Viklingsbeskyttelse så hjulene holdes frie i lange afgrøder

Når der skal produceres kvalitetsfoder spiller den rigtige hjulmontering en vigtig rolle. Derfor udstyrer KRONE sine høvendere med store dæk, der giver en præcis rotorstyring og dermed holder foderet forureningsfrit og skåner marken gennem et minimalt marktryk.

Glider hen over jorden Hjul med store dæk fører rotoren jævnt hen over marken og sørger for, at foderet ikke bliver forurenet ved tilførsel af snavs. Også når der køres i kurver følger høvenderen traktorens spor og lader dermed ikke noget græsstrå ligge.

Viklingsbeskyttelse Viklingsbeskyttelsen er standardudstyr og holder hjul og hjulophæng frie af svøb, når der køres i lange afgrøder. Det betyder, at du ikke skal til at fjerne ophobet materiale. Som ekstraudstyr kan viklingsbeskyttelsen udvides med viklingsbeskyttelsesplader.

12

| Vendro


Indstiling af spredningsvinklen Tilpasning af spredningsvinklen til kravene til foderet behandlingsintensitet Stejl vinkel ved spredning – flad vinkel ved vending Enkel og hurtig indstilling fra 13 til 19° uden brug af værktøj

Spredning eller vending? Med Vendro rotorhøvenderen kan du helt spontant træffe beslutning om den ene eller anden arbejdsmetode. Du skal bare indstille spredningsvinklen således, at du behandler foderet med den passende intensitet.

Indstilling i fire trin Alle høvendere kan som standard indstilles med en spredningsvinkel på 13 til 19°. Således kan du let og hurtigt tilpasse behandlingsintensiteten i fire trin ved spredning og vending via en fjederbelastet bolt. Det fungerer ikke kun uden brug af værktøj, men også uden split eller stik.

Fra flad til stejl Spredningsvinklen øver indflydelse på foderbehandlingens intensitet: En stejl spredningsvinkel giver en intensiv behandling og bruges ved spredning. Derimod vendes afgrøde skånsomt ved en flad vinkel. Således kan du indstille venderen målrettet til den enkelte fodertypes krav.

Vendro |

13


Kantspredesystemet Kantspredesystem som standard for foderproduktion uden tab langs markskel Manuel indstilling som standard ved modellerne Vendro 470 til 790 Komfortabel indstilling via hydraulik fra traktorkabinen (standard ved Vendro 820 til 1120, ekstraudstyr ved Vendro 470 til 790)

Du må ikke spare det forkerte sted – efter dette motto er alle Vendro rotorhøvendere udstyret med et kantspredesystem, der strøer afgrøden fra markskellet og ind mod midten, for at undgå foderspild. Det sker helt enkelt via en manuel indstilling på høvenderen, og endnu mere komfortabelt hydraulisk fra traktorkabinen.

Vær fra skellet og ind på marken Alle Vendro rotorhøvendere kan ved hjælp af kantspredningssystemet strø foderet indad fra markskellet. Således går intet til spilde. Hjulene er forbundet via kantspredesystemets ledforbindelser, hvilket giver sikre efterløbsegenskaber. Det betyder at der kan spredes op af skråninger, og selv på ekstremt skrånende marker sikres en homogen bredspredning.

Den manuel indstilling Modellerne Vendro 470 til 790 råder som standard over et kantspredesystem der betjenes via rebtræk fra traktorkabinen.

14

Den hydrauliske indstilling Det på modellerne Vendro 820 til 1120 som standard (ekstraudstyr på alle andre modeller) monterede hydrauliske kantspredesystem betjenes fra traktorsædet. Via en central hydraulikcylinder på kantspredesystemets ledforbindelser bliver hjulene drejet trinløst.

| Vendro


15


Skårlæggere og rotorhøvendere Hvilke arbejdsbredder passer sammen? Skæreborde (2,00 m til 6,20 m) De bedste resultater opnås, når én skårstreng behandles samtidigt af to rotorer, og når traktoren ikke kører i skårstrengene.

4 6

7

6 6

5

8 7

5

10 6

5

6 Vendro 1120

Vendro 1020

Vendro 900

Vendro 820

Vendro 790

Vendro 680

Vendro 620

Vendro 470

Vendro 560

Antal rotorer Arme pr. rotor Type

Arbejdsbredde i m Skæreborde

16

ActiveMow R 200

2,0

ActiveMow R 240

2,4

ActiveMow R 280 EasyCut F 280 M EasyCut F 280 EasyCut 28 CV EasyCut R 280 EasyCut R 280 CV EasyCut R 280 CR EasyCut 2800 CRi EasyCut 2801 CV

2,8

ActiveMow R 320 EasyCut F 320 M EasyCut F 320 EasyCut F 320 CV EasyCut F 320 CR EasyCut R 320 CV EasyCut R 320 CR EasyCut TS 320 EasyCut TS 320 CV EasyCut TS 320 CR EasyCyt TC 320 CV EasyCut TC 320 CR EasyCut 3200 EasyCut 3201 CV EasyCut 3200 CRi EasyCut 3210 CV EasyCut 3210 CRi

3,2

| Vendro


Antal rotorer Arme pr. rotor

4 6

7

5

8

6

7

5

10 6

5

6 Vendro 1120

Vendro 1020

Vendro 900

Vendro 820

Vendro 790

Vendro 680

Vendro 620

Vendro 560

Vendro 470

Type

6

Arbejdsbredde i m

Skæreborde EasyCut F 360 M EasyCut F 360 CV EasyCut F 360 CR EasyCut TS 360 CV EasyCut TS 360 CR

3,6

EasyCut R 360

3,6

EasyCut R 400

4,0

EasyCut F 400 CV Fold

4,0

EasyCut 6210 CV

6,2

Vendro |

17


Skårlæggere og rotorhøvendere Hvilke arbejdsbredder passer sammen? Skårlæggerkombinationer (5,00 m til 10,10 m)

4

Antal rotorer Arme pr. rotor

6

7

5

8

6

7

5

10 6

5

6 Vendro 1120

Vendro 1020

Vendro 900

Vendro 820

Vendro 790

Vendro 680

Vendro 620

Vendro 560

Vendro 470

Type

6

Bredde i m

Skårlæggerkombinationer front- eller bagmonteret

18

2,8 / 2,8

5,0

2,8 / 3,2

5,6

3,2 / 3,2

6,0

3,2 / 3,6

6,5

3,6 / 3,6

7,0

| Vendro


Antal rotorer Arme pr. rotor

4 6

7

5

8

6

7

5

10 6

5

6 Vendro 1120

Vendro 1020

Vendro 900

Vendro 820

Vendro 790

Vendro 680

Vendro 620

Vendro 560

Vendro 470

Type

6

Bredde i m Triple-skårlæggerkombinationer

EasyCut B 750 2,8/2,8/2,8

7,5

EasyCut B 870 EasyCut B 870 CV EasyCut B 890 3,2 / 3,2 / 3,2

8,7

EasyCut B 950 Collect EasyCut B 970 EasyCut B 1000 CV 3,6 / 3,2 / 3,6

9,6

EasyCut B 970 EasyCut B 1000 EasyCut B 1000 CV 3,6 / 3,6 / 3,6

10,1

Vendro |

19


KRONE rotorhøvender

20


21


Vendro 470 · 560 · 620 · 680 · 790 Rotorhøvendere med 4 eller 6 rotorer Stort udvalg i arbejdsbredder på 4,70 til 7,90 m Mekanisk dæmper for høj førerkomfort og sikker transport Som standard med mekanisk kantspredesystem for mindskning af spild langs markskel Som ekstraudstyr fås foragerstilling til alle modeller Efter ønske med tastehjul foran for perfekt jordfølgning også i meget kuperet terræn

Søger du en høvender, der med kompromisløs teknik hurtigt og skånende tørrer grøntfoder fra mark og eng, så er du det helt rigtige sted. For allerede Vendro høvenderne med fire eller seks rotorer behandler såvel hø som også tungere foder helt enkelt og stabilt.

Små eller store rotorer Afhængig af model er venderne udstyret med rotorer af forskellig størrelse og antal rivefingre. Således har du mulighed for at vælge den optimale maskine til din bedrift og foderets art.

Følger jorden helt præcist Efter ønske kan høvenderne udstyres med et ekstra tastehjul foran. Det gør det muligt for rotorerne at opnå en endnu bedre jordfølgning især i ekstremt kuperet terræn, og forbedrer således foderkvaliteten ved at forurening undgås.

22

| Vendro


Mekanisk affjedring Mekanisk affjedring sørger for, at den trepunktmonterede maskine følger i traktorens spor uden at slingre, selv på ekstreme skråninger eller ved kørsel i kurver. Endvidere bliver høvenderen automatisk centreret og stabiliseret i transportstilling. Efter ønske kan den mekaniske affjedring erstattes med hydraulisk affjedring.

Vendro |

23


Vendro 820 · 900 · 1020 · 1120 Rotorhøvendere med 8 eller 10 rotorer Arbejdsbredder fra 8,20 m til 11,20 m passende til din bedrift Standardmonteret hydraulisk kantspredesystem Defineret foragerposition er standard på alle modeller med 10 rotorer Store dæk for mere komfort og lavere marktryk Hydrauliske dæmperstivere giver gode efterløbsegenskaber og en transport uden stød

Rotorhøvenderne fra KRONE med 8 og 10 rotorer er udstyret med talrige features, så du kan producere kvalitetsfoder næsten uden spild og meget skånsomt. At vigtige funktioner kan betjenes via hydrauliske styreenheder, forbedrer den høje betjeningskomfort yderligere.

Kantspredesystemet Alle høvendere med 8 og 10 rotorer råder som standard over en et hydraulisk kantspredesystem, der kan betjenes bekvemt fra traktoren. Med maskinens skrånende forløb bliver også den afgrøde, der ligger langs markskellet, på marken uden spild.

Hydraulisk affjedring Ved hjælp af hydrauliske dæmperstivere forbliver maskinen stabil og rolig bag traktoren i transportstilling. Når der vendes og spredes virker dæmperstiverne positivt på sporfølgningen og sørger for en ensartet behandling med en optimal spredning.

24

| Vendro


Hjælpsom på forageren Med den fastlagte hævningsposition giver man nemt og bekvemt det yderste rotorpar den nødvendige frihøjde på forageren, for ikke at vende afgrøden to gange. På Vendro 1020 og 1120 er denne funktion standard, på alle andre modeller er det ekstraudstyr.

Fuldstændig tilpasning Med KRONE rotorkonceptet er rotortastehjulene placeret meget tæt på rivefingrenes arbejdsområde. I samspil med det bevægelige rammesegment med den dobbelte bjælke kan hver rotor præcist og sikkert tilpasse sig jorden. Det betyder minimalt spild og maksimal sammenrivning.

Vendro |

25


Tekniske data Trepunktsmonterede rotorhøvendere

Vendro 470

Vendro 560

Vendro 620

ca. m

4,70

5,60

6,20

ca. ha/t

4,60

5,60

6,20

Transportbredde

mm

2,75

2,99

2,75

Afstillingshøjde

mm

2,45

2,88

3,22

Afstillingslængde

mm

2,17

2,48

2,18

25/34

37/50

37/50

750

785

925

Antal rotorer

4

4

6

Rivearme pr. rotor

6

7

5

1,50

1,82

1,37

16x6.50-8 –

16x6.50-8 –

16x6.50-8 –

ja

ja

ja

Arbejdsbredde Areal

Kraftbehov Vægt

Rotordiameter

fra kW/hk ca. kg

mm

Rotor dækstørrelse Trepunktsmontering og efterløbssystem Kantspredesystem

Standard Ekstraudstyr

mekanisk hydraulisk

mekanisk hydraulisk

mekanisk hydraulisk

Foragerposition

Standard Ekstraudstyr

x

x

x

Hydrauliske dæmperstivere

Ekstraudstyr Standard

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr

Liftkategori

Kat. II

Kat. II

Kat. II

Nødvendige hydraulikudtag

1 EV

1 EV

1 EV

13° - 19°

13° - 19°

13° - 19°

Indstiling af spredningsvinklen

Alle illustrationer, mål og vægte svarer ikke nødvendigvis til standardudstyret og er uden forbindende. Der tages forbehold for tekniske ændringer.

26

| Vendro


Vendro 680

Vendro 790

Vendro 820

Vendro 900

Vendro 1020

Vendro 1120

6,80

7,90

8,20

9,00

10,20

11,20

6,70

7,90

8,20

9,00

10,20

11,20

2,90

2,90

2,90

2,90

2,90

2,99

3,47

3,35

3,20

3,46

3,45

3,75

2,32

2,38

3,2

2,36

2,38

2,53

44/60

48/65

48/65

55/75

60/80

66/90

950

1115

1240

1340

1560

1650

6

6

8

8

10

10

6

7

5

6

5

6

1,50

1,70

1,37

1,50

1,37

1,50

16x6.50-8 –

16x6.50-8 –

16x6.50-8 –

16x6.50-8 16x9.50-8 ( i midten)

16x6.50-8 16x9.50-8 ( i midten)

16x6.50-8 16x9.50-8 ( i midten)

ja

ja

ja

ja

ja

ja

mekanisk hydraulisk

mekanisk hydraulisk

hydraulisk

hydraulisk

hydraulisk

hydraulisk

x

x

x

x

x

x

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr Standard

Standard

Standard

Kat. II

Kat. II

Kat. II

Kat. II

Kat. II

Kat. II

1 EV

1 EV

2x DV

2 x DV

2 x DV / 1 x EV

2 x DV / 1 x EV

13° - 19°

13° - 19°

13° - 19°

13° - 19°

13° - 19°

13° - 19°

Vendro |

27


Maschinenfabrik Bernard KRONE Perfekt til sidste detalje

Innovativ, kompetent og tæt på kunden – disse kriterier kendetegner filosofien bag familievirksomheden KRONE. Som specialist i høstmaskiner til foderafgrøder fremstiller KRONE skårlæggere, høvendere, rotorriver, læsse- og doseringsvogne, rundballe- og storballepressere samt de selvkørende BiG M højkapacitets-skiveskårlæggere og finsnitteren BiG X. Kvalitet, made i Spelle i Tyskland, siden 1906.

Din KRONE forhandler

DK · Vendro · 10/21

Maschinenfabrik Bernard KRONE GmbH & Co. KG Heinrich-Krone-Straße 10 D-48480 Spelle Telefon: +49 (0) 5977 935-0 Fax: +49 (0) 5977 935-339 info.ldm@krone.de | www.krone.de