Page 4

Ajattoman tyylikkäät jääkaapit ja pakastimet Me GRAMilla kehitämme kaikki kodinkoneemme tiiviissä yhteistyössä kuluttajien kanssa. On kuitenkin kyse sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Ne inspiroivat meitä kehittämään tuotteita, jotka kaikkina aikoina täyttävät kuluttajien vaatimukset toimivuuden ja laadun osalta. Selkeät ja tyylikkäät mallit sopivat useimpiin keittiöihin, halusit sitten valkoiset tai teräksiset pinnat. Jos haluat häivyttää kodinkoneet keittiösi yleisilmeestä, sinulle saattaa sopia parhaiten integroitu ratkaisu.

Fresh

Classic-sarjaan kuuluu jääkaappeja, kaappipakastimia ja jääkaappipakastimia. Kaikki mallit ovat tuttua GRAM-muotoilua ja niissä on täyskorkeat kädensijat. Classic-sarjan malleille on ominaista tyylipuhdas muotoilu, sileät pinnat ja sulavat linjat. Joissain malleissa on lisäksi ovessa tyylikäs kosketusnäyttö.

Integroitavien mallien avulla voit luoda omaan tyyliisi ja keittiöösi sopivia upeita kokonaisuuksia. Jos valitset esimerkiksi side-by-side-mallin, saat runsaasti huomaamatonta säilytystilaa. Valitsemalla GRAM-ratkaisun säästät myös energiaa ja ympäristöä.

Fresh-sarjaan kuuluu jääkaappeja, kaappipakastimia ja jääkaappipakastimia. Fresh-sarja on helppo tunnistaa selkeästä, perinteisestä muotoilusta, sekä kevyistä, kaarevista ovista.

Classic

Integroitavat

4

Profile for Gram A/S

FI catalogue  

FI catalogue  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded