__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 56

OVERGANGSSKO/ STØVLETTER Når det begynder at blive lidt koldere, og man ikke længere kan holde varmen i et par sandaler, bør dit barn have et par overgangssko, som kan bruges indtil det er tid til vinterstøvler. Lædersko eller støvletter er rigtig gode, fordi de lader foden ånde, og er behagelige at have på hele dagen.

De er som regel ret slidstærke og kan klare løb og leg uden problemer. Men et par høje sneakers kan også være et fint alternativ, og mange sko/sneakers fås efterhånden med foer om efteråret, så de kan bruges selv på lidt koldere efterårsdage.

749,95

649,95

699,95

NATURINO ICE STØVLET COGNAC Klassisk støvlet fra Naturino i cognac læder med fint hulmønster. Med lynlås på indersiden, så den er nem at få af og på.

KAVAT NYMÖLLA ØKOLOGISK STØVLET Økologisk støvlet fra svenske Kavat i lækkert kaffebrun læder. Lukkes med lynlås indvendig og har elastik på ydersiden.

BISGAARD CHELSEA SORT Klassisk chelsea fra Bisgaard i lækkert læder. Støvlen har elastik i begge sider, så den er nem at få af og på.

599,95

799,95

699,95

SHOO POM BOUBA FRINGE STØVLET Superfin støvlet med indvendig lynlås fra Pom D’Api Shoo Pom i flot grå og sølv ruskind pyntet med fine frynser.

ANGULUS ELASTIK STØVLET I ROSA LAK Klassisk støvlet fra Angulus i rosa lak med fin hjertedetalje og hulmønster. Med elastik i begge sider, så den er nem at komme i.

POM POM CHELSEA STØVLE RASPERRY LAK Lækker chelsea støvle fra Pom Pom i flot lak. Støvlen har elastik i begge sider, så den er nem at få af og på. God robust rågummisål.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded