__MAIN_TEXT__

Page 1

NYHEDSBREV December 2018

Side 1


3F SÆTTER

POSITIV FOKUS PÅ BETONFAGET HOS PH MONTAGE ​Hos PH Montage satser vi på god, lokal arbejdskraft og ikke mindst et godt kollegaskab med en fælles målsætning om at gøre vores bedste. For hvis vi gør vores bedste, får vi alle gavn af det. 3F Skive-egnen har i denne udgave af deres medlemsblad været forbi en af byggepladserne, for at tale med de dygtige folk i marken.

Læs den spændende artikel og betonfaget og folkene fra branchen lige her.

Side 2


Side 3


Martins mål

“MORS 100 MILES 2019”

MARTINS UTROLIGE VILJESTYRKE Kun de færreste har en viljestyrke som 33-årige Martin Vangsgaard. Det lykkes ham for få år siden at komme ud af et mangeårigt stofmisbrug. Nu gælder det fremtiden, den betroede stilling hos PH Montage og målet om at gennemføre ’Mors 100 miles 2019’.

Side 4

Når tonstunge betonelementer skal løftes på plads med en kran, kræves både en dygtig kranfører og en ansvarsbevidst anhugger. Sidstnævnte er Martins job her hos PH Montage, og det har det været de sidste seks år. Som anhugger har man ansvar for at fastgøre løftetilbehøret og betonelementerne forsvarligt til hinanden.

er ifølge direktør hos PH Montage, Kasper Kristiansen. Han fortæller om sin medarbejder:

- Martin har lige fra starten været en dygtig og stabil fyr, så da han for et par år siden ærligt kom og fortalte, at han privat havde et alvorligt misbrugsproblem, kom det ærligt talt bag på mig. Det havde han gået helt utroligt stille med. Man kunne hverken se At arbejde med kraner og anhugning det eller mærke det på ham. Hvorom anses i industrien som farligt arbejde alting var, ønskede Martin at komme og kan forårsage alvorlige ud af sit dobbeltliv og i behandling for sit misbrug, og den slags ønsker arbejdsulykker. Derfor kræver arbejdet medarbejdere, der bl.a. har støtter PH Montage altid med største en god fysik og er særligt årvågne af selvfølgelighed. Efter min overbenatur, og det er præcis, hvad Martin visning skal man fungere både i og


udenfor sit arbejdsliv for at være et helt menneske, og det fortjener alle at være. Martins utrolige viljestyrke Misbruget, der var af den eksperimenterende slags, startede, da Martin var teenager, og fortsatte, til han blev omkring de tredive. Martin fortæller, at han sagtens kunne fungere i jobsammenhænge, men at misbruget efterhånden havde overtaget alt herimellem. Hans tanker, tiden og hans penge! Martins 31-års fødselsdag fejrede han således på Behandlingscenter Vendsyssel, hvor han med tilladelse

fra PH Montage havde tjekket ind til fire måneders døgnbehandling. ​ pholdet virkede, og Martin tog mange O af behandlerteamets råd til sig. Bl.a. at stå ved sig selv, være mere åben og at udfylde tomrummet efter stofferne. I forhold til sidstnævnte faldt Martins valg på løbetræning og deltagelse i løb med ekstreme målsætninger. Fx at løbe 160 km indenfor 26 timer. Valget forklarer Martin med, at det for ham ville være en måde at rense kroppen ud på efter alle årene i stofmisbruget.

ugentligt har Martin trænet sig op til at deltage to gange i Mors 100 Miles. Den ene gang måtte han dog udgå efter 102 km og den anden gang efter 124 km. Til næste år satser han på, det kan lade sig gøre at gennemføre den krævende distance. Fra januar intensiverer Martin nemlig sin træning med trænerstøttet program. Her skal han løbe alle ugens dage på nær mandage, og lykkes Martins mål i 2019, hejses flaget på PH Montage mandagen efter løbet, lover Kasper Kristiansen

På baggrund af stor selvdisciplin efter eget løbeprogram med løb tre gange

Mureren blev montør og fik

MERE TID TIL

MOTOCROSS ​ prindeligt er han mureruddannet, men arbejdstiden i den O branche gik ikke op med 29-årige Danny Sandholms altoverskyggende fritidsinteresse som semiprofessionel løbsdeltager i motocross. Derfor begyndte han i stedet hos PH Montage som montør i en turnus på fire dage ugentligt. Nu kan Danny igen konkurrere på fornuftige vilkår uden at stresse hverken sig selv, familien eller sin arbejdsgiver. Motocross er en både dyr og tidskrævende sport, der i Danmark er organiseret af Danmarks Motor Union. Sporten går ud på, at man på specialbyggede motorcykler dyster i fart og teknisk kunnen på kuperede baner, der lægger op til store hop. Derfor er sporten heller ikke helt ufarlig, og det har Danny for længst erfaret. I begyndelsen af november blev Danny opereret i den samme skulder for tredje gang. Indgrebet har heldigvis ikke haft uheldige konsekvenser. Kun to dages fravær på jobbet har det kostet, og Danny er langt fra afskrækket. Med sin kones velsignelse er han endda gået i gang med at træne deres kun 3-årige datter, så hun med tiden kan fatte samme interesse for motocross som sin far og forhåbentlig blive rigtig dygtig til det.

Side 5


Sikkerheds-

Et af vores vel nok vigtigste fokusområder blev i efteråret besat af Anja Hosbond. Hun holder skarpt fokus på sikkerhed og kvalitet ude på byggepladserne. Dels lovmæssigt, dels i forhold til individuelle forholdsregler og ønsker.

Sikkerhed har fortsat højeste prioritet.

IKKERHE

Anja ogHKvoalsitebtskooorndidnator

Det er ikke kun for at undgå bøder fra Arbejdstilsynet (300.000,- kr. i år), men først og fremmest for at få alle sikkert hjem hver dag. Der vil fremover blive stillet endnu større krav til vores sikkerhed både fra myndigheder men også fra vores kunder.

VI GENNEMFØRER OBLIGATORISKE GRUNDKURSUS I FALDSIKRING I JANUAR/FEBRUAR 2019 TIL ALLE ANSATTE. Meld dig til på en af disse datoer.

11. januar kl. 08:00-12:00 25. januar kl. 08:00-12:00 1. februar kl. 08:00-12:00 Dermed bliver alle formænd kaldt på et 2

dags kursus i højderedning på en byggeplads i marts 2019. Så alle bliver klædt godt på til disse situationer.

Side 6


Information Alle formænd mv. har modtaget et link til one drive, hvor alle vores interne dokumenter, sikkerhedsdatablade, vejledninger og informationer mv. er tilgængelige. Hvis man har problemer med installeringen kontakter I bare Anja. Dertil arbejdes der på at få lavet et medarbejderlogin via vores hjemmeside, så samtlige medarbejdere let kan finde de interne dokumenter og informationer.

AKTUELT Vi har - igen i år – haft rimelig travlt, og vi ender med en omsætning på 160 mio for år 2018 og en indtjening på 5% før skat.

OMSÆTNING PÅ

160 mio FOR ÅR 2018

5%

INDTJENING

Af nye sager kan nævnes: • • • • • • •

Casa A/S, boliger, Enghave Brygge ØB 5E Byg A/S, Boliger, Køge Kyst Kaj Ove Madsen Aarhus A/S, boliger, Brynet område 5 Ambercon A/S, Thise Mejeri tilbygning Casa A/S, Boliger, Kvickly grunden, Horsens Confac A/S, 3 Biltema butikker mere i Sverige og en i Roskilde Ambercon A/S, Spraytårn, Danmarks Protein, Nr. Vium

Side 7


MED ØNSKET OM EN RIGTIG

GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR SENDES DE BEDSTE HILSENER OG TAK FOR GODT SAMARBEJDE I ÅRET, DER SNART ER GÅET.

Kasper K.

Sæt kryds i din kalender

Side 8

JULEAFSLUTNING

SIKKERHEDSMØDE

Fredag den 21. december kl. 12:00

Fredag den 18. jan. 2019 kl. 09:00

Profile for -

PH Montage Nyhedsbrev dec. 2018  

PH Montage Nyhedsbrev dec. 2018