__MAIN_TEXT__

Page 1


Velkommen til OB

…og den vilde jagt på top-6

Når drømmen er at ende i top-6, så er et opgør mellem nummer 9 og 8 et sandt nøgleopgør. Det er tilfældet med aftenens opgør mellem Randers FC og OB, hvor en eventuel vinder for alvor vil melde sig ind i kampen om at snige sig med i det forjættede land. Så læn jer tilbage – spænd sikkerhedsbæltet og enjoy… At OB indtager 8. pladsen, er basalt set en skuffelse for Fyns fodboldmæssige stolthed. De blåstribede startede ellers Superligaen på fornemste vis tilbage i midten af september – med en flot 3-2-sejr hjemme over FC København. En kamp, hvor OB førte 3-0 ved pausen, og hvor sejren var noget mere overbevisende, end cifrene til slut kunne antyde.

Efter den sejr har OB kun formået at vinde over de to bundpropper: AC Horsens (1-0 hjemme) og Lyngby (3-0 ude), mens det er blevet til nederlag til Brøndby (1-3 ude), AGF (2-4 ude), FC Midtjylland (1-3 ude) og Vejle (0-1 hjemme) samt to gange uafgjort: 1-1 hjemme mod henholdsvis FC Nordsjælland og senest SønderjyskE. Resultater, der måske ikke helt lever op til ambitionerne i Ådalen – ikke mindst, når man ser på den trup, som de råder over i den fynske hovedstad. En i forvejen stærk trup, der denne sommer blev forstærket med profiler som Emmanuel Sabbi fra Hobro IK, Aron Gudjohnsen (Spezia, lejeaftale) og Ayo Simon Okosun (FC Midtjylland). Rigtig god kamp!


Undersøgelserne er foretaget af to af de førende analysebureauer, Great Place to Work og EPSI.

Europas bedste arbejdsplads Danmarks mest tilfredse kunder Tilfredse medarbejdere er en forudsætning for tilfredse kunder. I Sparekassen Kronjylland har vi begge dele. Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder? Så ring eller skriv.

tlf. 89 12 24 00 | sparkron.dk/blivkunde

3


10 skar glÌde i omklÌdningsrummet. Ellers prøver Egho ogsü ihÌrdigt pü at vÌre det‌ Men det er ikke altid, at det lykkes‌

HVIS DU IKKE VAR BLEVET PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER, HVAD HAVDE DU SĂ… LAVET I DAG? Jeg havde nok søgt ind hos politiet, da jeg synes, der er noget meget spĂŚndende i den verden. Her tĂŚnker jeg specielt ogsĂĽ pĂĽ mulighederne for at videreuddanne sig som efterforsker eller lignende. HVEM ER DEN STĂ˜RSTE BISSE TIL TRÆNING? Simon Graves kan godt vĂŚre ude med riven. HVEM ER DEN SJOVESTE I OMKLÆDNINGSRUMMET? Kasper Høgh skaber altid en god stemning og

DIT FORELĂ˜BIGT STĂ˜RSTE Ă˜JEBLIK SOM FODBOLDSPILLER? At vinde det danske mesterskab med FC Midtjylland var selvfølgelig stort. Det var noget, man udrettede som hold over et helt ĂĽr, og var selvfølgelig en stor forløsning til sidst. Det største enkeltstĂĽende øjeblik var nok, da vi (FC Midtjylland) kom i gruppespillet til Europa League ved at slĂĽ engelske Southampton ud. Jeg kan tydeligt huske, hvordan jeg fik kuldegysninger i de sidste minutter, da jeg kunne fornemme og mĂŚrke, at vi var ved at udrette en stor overraskelse. HVEM ER DIN FAVORITKLUB – UDOVER RANDERS FC – OG HVORFOR? Jeg er ikke meget for at sige det, men siden barnsben har jeg altid holdt med Manchester United, hvilket har vĂŚret lidt op ad bakke de sidste par ĂĽr.

Mariagervej 9LUNHYDQJHQ$VVHQWRIWĂƒ5DQGHUV6‘ĂƒZZZJUDĂ€VNLGGN

4


pe til Jesper Lauridsen HVAD LAVER DU I DIN FRITID? Læser biografier og ser gode TV- og streaming-serier. Ellers er der ikke så meget tid tilovers bare til mig selv, efter at vi har fået børn, så jeg bruger det meste af min tid på at lave forskellige ting med børnene. HVAD VIL DU HELST SE PÅ TV – ALTSÅ UDOVER FODBOLD – OG HVORFOR? Generelt følger jeg meget med i sport og counterstrike, og ellers kan jeg godt lide at se serier eller dokumentarer. FAVORITFERIEDESTINATION? Sydpå – når jeg skal på ferie, skal det være et sted, hvor der er varmt. HVILKEN PERSON VIL DU ALLERHELST MØDE – OG HVORFOR? Hhhmmm, det ved jeg simpelthen ikke.

HVILKEN SLAGS MUSIK LYTTER DU TIL – OG HVORFOR? Jeg hører generelt ikke så meget musik udover i radioen eller på løbeture. Plejer at finde en liste på Spotify, hvor jeg hører en bred vifte af forskellige genrer.

ice

Landsdækkende serv

Kristrupvej 134 • 8960 Randers SØ post@mamo.dk • www.mamo.dk Tlf: +45 86 91 02 10 Alsvej 21 • 8940 Randers SV • +45 7070 7140 • www.pd-automation.dk EN VIRKSOMHED, DER EMMER AF KREATIVITET OG KVALITET I PRÆCISIONSARBEJDE

5


Statistisk set!

Randers FC og OB har mødt hinanden hele 46 gange i Superligaen, hvor det har været ganske jævnbyrdigt. Dog med et mindre overtag til fynboerne. De blåstribede har således vundet 18 gange. Randers FC har vundet 14 gange, mens det 14 gange er endt uafgjort. Her på Cepheus Park Randers siger statistikken otte sejre til Randers FC, ni uafgjorte og blot fire sejre til OB.

Randers FC er ubesejret i de seneste ti hjemmekampe mod OB, og vi skal således tilbage til den 17. august 2014 for at finde sidste gang, OB kunne tage bussen retur til Fyn med de tre point i bagagen.

FANTASTISKE FACADER I BETON Kvalitetsprodukter siden 1988 Tlf.: 87110090 www.multitek.dk

Branddøre Sikkerhedsdøre Ståldøre Brandporte Brandvinduer

WWW.CONFAC.DK

6


Triumf i Parken

Der var dømt mandfolkepræstation og i perioder rigtig flot fodbold, da Randers FC mandag aften hentede en fornem og aldeles fortjent 2-1-sejr over FC København i Parken. Randers FCs mål scoret af Marvin Egho og Alhaji Kamara.

Det var Randers FCs første sejr over FC København i Parken i syv år…! Fantastisk godt gået, gutter – og følg gerne op med en tilsvarende præstation i aften!

SERVICE

ApS

Dansk håndværk - dansk kvalitet

Mobilnr: 26310666 ss@jensenbygservice.dk Bogensevej 2 www.bech-glas.dk

8940 Randers SV Tlf. 86300900

7


8


SIKKERT POKALAVANCEMENT OG REKORDSCORING Efter en sikker 3-1-sejr over 2. divisionsmandskabet Aarhus Fremad i 3. runde af Sydbank Pokalen er Randers FC klar til 4. runde (ottendedelsfinale), hvor Thomasbergs tropper skal op imod vinderen af opgøret mellem Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub. I opgøret med Aarhus Fremad blev Randers FCs tre mål scoret af to gange Bassala Sambou (et af dem på straffe), samt af indskiftede Filip Bundgaard Kristensen, der med sine 16 år og 130 dage blev den yngste målscorer nogensinde for Randers FC og i pokalturneringen i det hele taget. Filip er allerede indehaver af rekorden som den

yngste debutant nogensinde for Randers FC, da han fik debut mod Hobro i foråret med sine 16 år og to dage, hvilket også gør ham til den næstyngste i 3F Superligaens historie. Filip Bundgaard Kristensen er sponsoreret af E-Plaza. 9


To Kamara-kasser i vildt comeback Randers FC-spidsen Alhaji Kamara var i målform for landsholdet, da han stod for to afgørende scoringer i et vildt comeback mod stormagten Nigeria.

Alhaji Kamara var i sidste uge i aktion for Sierra Leone i kvalifikationen til African Cup of Nations. Her krydsede hans hjemland klinger med stormagten Nigeria, der før kampen havde gjort rent bord pointmæssigt i kvalifikationspuljen.

skulle vise sig at være en god idé. Med små tyve minutter tilbage reducerede Kamara til 4-2, mens han slog det vilde comeback fast med endnu en scoring til 4-4 blot fire minutter før slutfløjtet.

Efter de første 30 minutter havde Nigeria bragt sig foran 4-0 – blandt andet på to mål af Evertons Alex Ivobi – og kampen syntes derfor nærmest forbi. Før pausen nåede Sierra Leone dog at reducere en enkelt gang, hvorfor pauseskærmen viste 4-1 til det nigerianske hjemmehold.

Dermed fik Randers FC-angriberen en meget afgørende rolle i at skaffe en flot remis til sit hjemland. Dette sender Sierra Leone op på tredjepladsen i puljen og efterlader dem blot ét point efter den vigtige kvalifikationsgivende andenplads.

Efter pausen skulle der satses offensivt, og derfor blev Alhaji Kamara sendt på banen, hvilket

Alhaji Kamaras personlige sponsor er Planner4You. visit annonce.pdf

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

righton.dk 10

1

26-06-2009

13:14:30


Først til Lyngby

så hjemme mod Vejle Efter aftenens opgør mod OB er næste opgave for Randers FC en udekamp søndag den 6. december, hvor turen går til Lyngby. Der er kickoff klokken 18.00. Næste hjemmekamp her på Cepheus Park Randers er endnu en fredagskamp, nemlig fredag den 11. december, hvor vi byder Vejle Boldklub velkommen med kickoff klokken 19.00.

Hjaltesvej 8 • 8960 Randers SØ Tlf.: 86 42 88 55 11


nyt

Talent V/ Claus Stenum Jensen Leder – Topcenter Randers Freja FC

Hattrick af sejre mod FC Midtjylland Lørdag den 21. november var FC Midtjylland på besøg med U15-, U17- og U19-holdene. Det, der så svært ud på papiret, endte med tre hjemmesejre.

ring, rykker holdet op på 11. pladsen foran AC Horsens, SønderjyskE og Silkeborg IF. U19 har kun tabt tre kampe, men har spillet hele seks kampe uafgjort.

U19 lagde ud med at vinde den første sejr, der blev på 1-0. Det var efter en flot gennemført kamp, især i den defensive del af spillet. Efter seks kampe uden sejr, men med en del uafgjorte kampe, var det et sejrstørstende hjemmehold, der gik på banen. Desværre var det uden et par af de faste spillere, der var skadede. Alligevel var holdet i stand til at hjemføre sejren efter et mål i første halvleg, scoret af Frederik Pedersen, og en rigtig god defensiv indsats efter pausen. Efter sejren, som var den anden i årets turne-

U15 har haft en del skadesproblemer i hele efteråret, og holdet var uden sejr i de otte spillede kampe. Derfor var det ekstra glædeligt, at sejren endelig kom i hus, og at det var et af topholdene, der blev besejret. Sejren blev grundlagt efter en flot holdpræstation igennem hele kampen. Denne sejr lød også på 1-0. Målet scoret af Wilhelm Simonsen cirka 10 minutter før tid. Efter sejren rykkede U15 op foran Vejle Boldklub og Silkeborg IF.

BilButikken Kristrupvej 168 8960 Randers SØ www.bilbutikken.nu 12


U17 var før kampen blandt de øverst placerede hold med 15 point for ni kampe, men med FC Midtjylland placeret et par pladser over. En flot gennemført første halvleg endte med en 2-0-føring på to mål af Philip Bundgaard Kristensen. Efter pausen fik Midtjylland reduceret til 2-1, men på mål af Christian Østergaard og Omer

Kaqui blev stillingen ændret til 4-1. Slutteligt gjorde Omer Kaqui det til 5-1 med sit andet mål. Det var en toppræstation af hele holdet, der præsterede på et meget højt niveau. Holdet rykker dermed op på 4. pladsen efter FC Midtjylland, Brøndby IF og FC København.

13


Langsigtet investering i en kortsigtet verden Sparinvest tilbyder langsigtet opsparing gennem investering i aktier og obligationer. LĂŚs mere pĂĽ sparinvest.dk

14


15


Statistik

Målscorere Randers FC Alhaji Kamara Emil Riis André Rømer Marvin Egho Mathias Greve Simon Piesinger Vito Hammershøy-Mistrati Tobias Klysner

Topscorer Superligaen 3 mål 2 mål 2 mål 1 mål 1 mål 1 mål 1 mål 1 mål

Patrick Mortensen (AGF) Haji Wright (SønderjyskE) Jesper Lindstrøm (Brøndby IF) Jonas Wind (FC København) Kamil Wilczek (FC København) Pione Sisto (FC Midtjylland) Anders K. Jacobsen (SønderjyskE) Allan Sousa (Vejle Boldklub) Iver Fossum (AaB) Mikael Uhre (Brøndby IF) Anders Dreyer (FC Midtjylland) Issam Jebali (OB)

6 mål 6 mål 5 mål 5 mål 5 mål 5 mål 5 mål 5 mål 4 mål 4 mål 4 mål 4 mål

Denne rundes kampe

Næste rundes kampe

FREDAG DEN 27. NOVEMBER KL. 19.00 RANDERS FC – OB

FREDAG DEN 4. DECEMBER KL. 19.00 OB – AaB

LØRDAG DEN 28. NOVEMBER KL. 16.00 FC Midtjylland – AaB

LØRDAG DEN 5. DECEMBER KL. 16.00 Vejle Boldklub – FC Midtjylland

SØNDAG DEN 29. NOVEMBER KL. 14.00 AC Horsens – Vejle Boldklub KL. 16.00 SønderjyskE – FC København KL. 18.00 FC Nordsjælland – AGF

SØNDAG DEN 6. DECEMBER KL. 14.00 SønderjyskE – FC Nordsjælland KL. 16.00 FC København – AC Horsens KL. 18.00 LYNGBY – RANDERS FC

MANDAG DEN 30. NOVEMBER KL. 19.00 Brøndby IF – Lyngby

MANDAG DEN 7. DECEMBER KL. 19.00 AGF – Brøndby IF

CNConnect ApS Bavnevej 61 8930 Randers NØ

Tlf. 60 13 38 02 Daniavej 35 • 9550 Mariager Tlf. 98 58 30 33 • www.skanda.dk 16

www.cnconnect.dk


Stillingen

SUPERLIGAEN

K V U T Score P

1 FC Midtjylland

9 6 1 2 17 – 12 19

2 SønderjyskE

9 5 3 1 17 – 10 18

3 Brøndby IF

9 6 0 3 17 – 13 18

4 AGF

9 4 3 2 17 – 11 15

5 AaB

9 4 3 2 11 – 11 15

6 Vejle Boldklub

9 4 2 3 16 – 16 14

7 FC Nordsjælland

9 3 4 2 17 – 12 13

8 OB

9 3 2 4 13 – 15 11

9 Randers FC

9 3 1 5 12 – 10 10

10 FC København

9 3 1 5 15 – 19 10

11 Lyngby

9 0 3 6 9 – 20 3

12 AC Horsens

9 0 3 6 5 – 17 3

PE-Multiservice  - din altmuligmand Tømrer- og murerarbejde

Anlægsarbejde

Å Om- og tilbygning

Å Å Å Å Å Å Å

Å Taglægning Å Nedbrydning Å Monteringsarbejde Å Renovering, reparation og vedligeholdelse Å Trægulve, gipslofter og skillevægge

Græsklipning Hækklipning Træfældning / beskæring Belægningsopgaver Opsyn med sommerhuse Oprydningsarbejde Bortkørsel af affald

- og meget mere

   - og meget mere

Diverse Å Å Å Å Å

Samling af møbler / inventar Ophængning af hylder / lamper Rensning af tagrender / afløb Rengøring: Privat / erhverv Ejendomsservice/viceværtsrolle   Ingen opgave er for lille gaver ørre op Vedr. st for pris. ring e et r gern Jeg lave nde tilbud te ig uforpl

v/ Per Engelbrechtsen

Tlf. 21 20 01 74 pemultiservice@gmail.com

w w w. p e - m u lti s e r v ice .d k

17


Randers FC 2020/2021

1. Patrik Carlgren

25. Jonas Dakir

2. Simon Graves Jensen

5. Mathias Nielsen

6. André Rømer

7. Mikkel Kallesøe

8. Simon Piesinger

10. Tosin Kehinde

11. Erik Marxen

14. Frederik Lauenborg

15. Bjørn Kopplin

17. Jesper Lauridsen

18. Tobias Klysner

19. Oliver Bundgaard

18


20. Vito Hammershøy-Mistrati

21. Bassala Sambou

22. Mathias Greve

23. Nikola Mileusnic

24. Issah Salou

35. Mads Enggård

37. Christoffer Petersen

38. Karl Leth

99. Alhaji Kamara

Udlejet

til Valur

40. Filip Bundgaard

42. Kasper Høgh

45. Marvin Egho

Thomas Thomasberg

Rasmus Bertelsen

Ralf Pedersen

Cheftræner

Assistenttræner

Assistenttræner

Erik Boye

Målmandstræner

19


20


J. Ødums eftf. VOGNMANDSFORRETNING - KRANSERVICE

Messingvej 17 • 8900 Randers Telefon +45 86 44 81 44 • Fax +45 86 44 77 98 www.j-odum.dk • mail: info@j-odum.dk

Få en havekonsulent på besøg, fra 799,-kr.

Tlf. 86 44 31 31 www.roeds-planteskole.dk

21


Hos Anne Marie Messingvej 74 8940 Randers SV Tlf. 86 44 76 30 www.hosannemarie.dk

Fårup Rute- og Turistbusser v/ Klaus Busch

Kastanievænget 4 B 8990 FårupTelefon: 86 45 21 23 Email: mail@faarupturistbusser.dk www.faarupturistbusser.dk

TØMRER & SNEDKER

Knud Sørensen

KS Tømrer & Snedker Kærvejen 30 • 8983 Gjerlev Tlf. 21 26 47 34 • www.kstømrer.dk

ENTREPRENØR OG VOGNMANDSFORRETNING

Skovboulevarden 6B • 8870 Langå Tlf. 21 29 77 98 • info@ak-belaegning.dk www.ak-belaegning.dk

22


FRILUFTSCENTER SPRÆKKEBJERG Friluftscenter Sprækkebjerg kan året rundt levere dig spændende grænsesøgende aktiviteter indenfor:

• Teambuilding • Klatring • Rappelling • Forhindringsbane • Paintball • Fodboldgolf • Skydning

...og meget andet! Friluftscenter Sprækkebjerg • Farrevej 20, Voldby • 8450 Hammel Tlf: 4034 9334 • Mail: friluftscenter@mail.dk

23


SPONSOR Hovedsponsorer

Stadionsponsor

Diamantsponsorer

24

Tøjsponsor


OVERSIGT

RANDERS FCS KAMPPROGRAM I ALKA SUPERLIGAEN FORÅR 2016

Guldsponsorer

Avery 800 Premium Cast: 881 CMYK KODE: C : 63,54 M: 53,37 Y: 56,8 K: 31,59 RGB: R: 85 G: 86 B: 85

Alsvej 21 • 8940 Randers v/ Bjarne & Rasmus tlf. 8648 0506

www.madxpressen.dk

RandeRs Fragtkørsel | Expreskørsel | Distribution til hele DK

www.bachogpedersen.dk

Annonce 122x87 mm (A5 halvside)

Sølvsponsorer

randers danish healthcare design

TORVEGADE RANDERS

25 »


SPONSOR Bronzesponsorer

Logo / Navnetræk / Payoff Skrift/ Font Style: Myriad Pro Italic Farve logo (CMYK) baggrund :

C M Y K

0 50 100 0

Farve (CMYK) rød punkt / dot:

C M Y K

0 100 100 0

bilerne.com Automobilhuset Randers A/S Telefon 8642 2800 Kontakt: Frank Strand Version A1 - januar 2020

Program: Adope Illustrator CS6

bilerne com et ord er et ord

bilerne com et ord er et ord

bilerne com et ord er et ord

eneRGI & IndeKLIMa

86 43 32 44 • www.tj-anlaeg.dk

26

Campo Grafisk


OVERSIGT

RANDERS FCS KAMPPROGRAM I ALKA SUPERLIGAEN FORÅR 2016

Erhvervssponsorer 2R Grafisk A/S

FOCUS Moduler

NSI Electronic ApS

4Labels A/S

Freja’s Fodboldvenner

OK a.m.b.a

Abyg & Montage ApS

Frema

OK Snacks A/S

AltiCare ApS

Fresh Habits

Padel Lounge

A-Sport A/S

Friluftscenter Sprækkebjerg

Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater

Auto-G Randers A/S

Grundfos DK A/S

Phoenix Design Aid A/S

BDO

Hadbjerg Blikkenslager Forretning ApS

Plask Pool-Service

Berry Superfos

Haugaards Murerforretning IVS

Privatsikring A/S

BKG-FINANS ApS

Helsted Bageren

Randers Arkitekten ApS

Blume Food I/S

Helsted Slagteren

Randers Havn

Boldsen A/S

Helsted VVS

Randers Køleteknik

Bone’s Randers

Hinshøj

Randers Materiel Service

BoxDepotet

HJÆLP VOLDSOFRE

Rema 1000, Tjærbyvej

Brdr. Andersen

Hos Annemarie

Renomme Tag

BYGMA

HusCompagniet Midt- og Nordjylland

SAN Bygge- og Boligadministration

Combi-Industri A/S

Hvidsten Kro

Savføreren ApS

Compfitt A/S

Hörmann Danmark AS

Sekura Cabins

Consept A/S

Jakob Lerche Fotografi

Shell Raasted

Customize ID

Jeba Ejendomsadministration ApS

SideWalk

Dan Decor A/S

Jensen Byg Randers ApS

SK Tømrer & Snedker

DeliLet

JKS A/S

Tivoli Friheden A/S

Den Pink Tulipan

John Drejer

TK Lyd & Event

Det Grønne Hjørne

Justesen Gulve

Torben Baunbæk ApS

Develtron A/S

Jysk Blik & VVS

Tress A/S

Din Forsikringsmægler ApS

Kammi Tag

Universal Flytteforretning A/S

DKTV Sikring

Klatreparken Randers

Vennelyst Bageri

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Kvik Køkken, Randers

Vestjysk Bank

Ejendomsselskabet Triton ApS

Lamipro

Vimatic Automation

Elfirmaet Jens Schou-Andersen A/S

Lundemose Byg

Vink

Employ ApS

Maretti Trægulve ApS

Vinther og Lassen A/S

Epic Booking

Menu Bøsbrovej

Vognmand J Daugaard Sørensen

Erhvervsakademi Dania Randers

MK Energistyring

Vorup FB Damefodbold

Esquives Photography

Murermester Jens Ole Pedersen A/S

Værket

Feldskov & Juul o/a

Murermester Leif Klitte

Wagner Randers Storcenter

F.L. Automatic

Nordea

WO Interior A/S

FlexVideo

Nordic Entertainment Group

Østjysk Juletræsservice

FK Holding A/S

Nordisk Film - Randers

Østjysk Tække- & Tømrerfirma

Foodservice Danmark

Norevent ApS

27


Vi hylder glade fans Bliv månedens fan og vind en fed VIP-oplevelse på Randers FC’s facebookside. God kamp og god arbejdslyst.

28

Krifa.dk


CIFFERTIPS Jesper Bruun Fangel

Anne Marie Jensby

2-1

2-1

Klaus Busch

Åse

2-2

2-0

Lars Hansen

2-2

Alfred Nobelsvej 2 • 8920 Randers nv Tlf. 86447575 • www.dgfs-butik.dk 29


30


Jernbanegade 26, 8900 Randers C | Tlf.: 8642 3622 | www.cepheus.dk

Vestergade 53, 8900 Randers C | Tlf.: 8641 4333 | www.hotelkronjylland.dk 31


HOS CIRCLE K VIL VI GØRE DIN REJSE NEMMERE ... Hos Circle K vil vi give dig en bedre oplevelse, når du er på farten. Vi arbejder derfor løbende på tiltag, der skal gøre din rejse nemmere. • Nemmere navigation: Vi arbejder på at forbedre skiltningen på vores

stationer, så det bliver nemmere at finde rundt og se, hvor man f.eks kan parkere. Det sparer dig tid og unødigt besvær.

• Hurtigt ind og ud: Flere steder tester vi også ”Fast Tracks”, som du sikkert kender fra bl.a. lufthavne. Her er konceptet: Tank og hurtigt videre.

• Nem betaling med mobilen: Vi har introduceret mobilbetaling, så du altid

har betaling lige ved hånden. Du betaler vi vores app. Hvis du registrerer dig i EXTRA, får du automatisk 10 øre rabat pr. liter brændstof du tanker, når du betaler via app’en.

• Altid brændstof af høj kvalitet: Hos Circle K er benzin

ikke bare benzin - og diesel ikke bare diesel, det er miles! Det er forbedret benzin og diesel med et additiv, der renser og beskytter din motor bedre. milesPLUS er vores premium brændstof, som bl.a. renser din motor endnu mere effektivt. Med en renere motor reduceres din bils brændstofforbrug.

32


Scor et verdensmål

I Verdo rammer vi særligt verdensmålene: # 6 Rent vand og sanitet # 7 Bæredygtig energi # 13 Klimaindsats

verdo.com 33


JUEL & LAURSEN TØMRERFORRETNING ApS

Ottosminde 11 • 8960 Randers SØ Tlf. 5230 0072 - 8161 9192

BRDR.

Entreprenørfirma

Brdr. Andersen

Bedemand i Randers og omegn ved dødsfald ordner vi alt på bedste og pæneste måde

Begravelsesforretningen Per Wraa

Rådmands Boulevard 5 • 8900 Randers Tlf. 50 45 25 15 • www.Frappeeze.dk

34

Valdemarsvej 3A • Kristrup Torv • 8960 Randers SØ Tlf: 86 40 77 00 • www.per-wraa.dk


HARRIDSLEV ENTREPRENØRFORRETNING • Alt inden for traditionelt entreprenørarbejde • Belægningsarbejde • Kloakarbejde, - aut. kloakmester • Oprensning af søer og vandhuller • Dræningsarbejde • Byggemodning af grunde • Opgravning for jordvarme • Snerydning og saltning Specialopgaver imødekommes også. HARRIDSLEV ENTREPRENØRFØRRETNING Aut. Kloakmestre

Egevej 11, Harridslev · 8930 Randers NØ Jørgen tlf. 8644 1778 - Mogens tlf. 4095 7778 - Peter tlf. 4087 2778

www.jn-entreprenor.dk

Vestergade 9 • 8900 Randers C 855@edc.dk Tlf. 86 42 70 55


Holdopstillinger

RANDERS FC

OB

1. Patrik Carlgren (GK) 2. Simon Graves Jensen 5. Mathias Nielsen 6. André Rømer 7. Mikkel Kallesøe 8. Simon Piesinger 10. Tosin Kehinde 11. Erik Marxen 14. Frederik Lauenborg 15. Björn Kopplin 17. Jesper Lauridsen 18. Tobias Klysner 19. Oliver Bundgaard 20. Vito Hammershøy-Mistrati 21. Bassala Sambou 22. Mathias Greve 23. Nikola Mileusnic 24. Issah Salou 25. Jonas Dakir (GK) 35. Mads Enggård 37. Christoffer Petersen 38. Karl Leth 40. Filip Bundgaard 42. Kasper Høgh (udlejet til Valur) 45. Marvin Egho 99. Alhaji Kamara

2. Oliver Lund 3. Alexander Juel Andersen 4. Ryan Johnson Laursen 5. Kasper Larsen 6. Jeppe Tverskov 7. Issam Jebali 8. Janus Drachmann 9. Mart Lieder 10. Sander Svendsen 11. Emmanuel Sabbi 13. Hans Christian Bernat 14. Jens Jakob Thomasen 15. Max Fenger 16. Jørgen Skjelvik 17. Sveinn Aron Gudjohnsen 18. Rasmus Nissen 19. Aron Elis Thrándarson 20. Ayo Simon Okosun 21. Tarik Ibrahimagic 22. Daniel Obbekjær 23. Troels Kløve 24. Marco Lund 25. Moses Opondo 26. Mikkel Hyllegaard 27. Oliver Christensen 28. Christian Vestergaard 29. Mads Frøkjær-Jensen 30. Sayouba Mandé Cheftræner: Jakob Michelsen Assistenttrænere: Henrik Hansen og Janus Blond

Cheftræner: Thomas Thomasberg Assistenttræner: Rasmus Bertelsen Assistenttræner: Ralf Pedersen

Profile for e-sider

Randers FC P13/20  

Randers FC P13/20  

Profile for e-sider