AC Horsens P16/21

Page 1

Pris kr. 10,-

AC HORSENS KAMPPROGRAM

AC Horsens - Lyngby LØRDAG DEN 23. OKTOBER 2021 - 12:45


Kristian Nielsen Hæsblæsende program for AC Horsens Seks dage efter hjemmekampen mod Vendsyssel FF ruller bolden igen på CASA Arena Horsens, når Lyngby Boldklub gæster den gule hjemmebane, og AC Horsens vil gøre alt for at komme tilbage på sejrssporet efter to uafgjorte kampe mod Hvidovre IF og Vendsyssel FF. AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen var på plads for seks dage siden, og han indtager igen i dag placeringen på Sydtribunen. - Vi er rigtig glade for, at vi endnu engang kan byde velkommen til en spændende kamp på CASA Arena Horsens, og vi håber, at tilskuere, fans, sæsonkortholdere og samarbejdspartnere får en rigtig god oplevelse. For en lille uge siden kunne vi ikke klage over dramaet mod Vendsyssel FF, der blandt andet inkluderede et rødt kort, to mål, et annulleret mål og store chancer til os i slutningen af

kampen, men i dag tipper kampen forhåbentlig til vores fordel, siger Kristian Nielsen. En hjemmekamp er meget mere end to gange 45 minutter, og der er rigtig mange, der knokler i dagene op til og på en kampdag for at gøre det muligt at spille en fodboldkamp. - Vi har heldigvis mange frivillige ildsjæle, der altid er klar til at bakke op om os, og vi ville ikke være i stand til at afholde en fodboldkamp uden deres store indsats som servicepersonale, bodpersonale og meget

Se udgivelsen ONLINE

Scan her

2

KAMPPROGRAM


andet. Vi har også en administration, der knokler for at gøre klar til at modtage gæster ikke bare på stadion, men også på The Long Field Road og til vores VIP-arrangement, og det er forberedelser, der foregår i flere dage inden kampen. Der er mange, der yder en stor indsats, fortæller Kristian Nielsen.

- Vi glæder os til at byde Thomas Villadsen velkommen tilbage på CASA Arena Horsens, for det er altid hyggeligt at hilse på tidligere spillere, trænere og ledere. Der skal lyde en varm velkomst til de øvrige spillere, trænere og ledere fra Lyngby Boldklub, dommere, sponsorer, sæsonkortholdere, fans og øvrige tilskuere samt TV, slutter Kristian Nielsen.

Torsdag den 14. oktober afholdt AC Horsens sammen med Rema 1000 den traditionsrige skolefodboldturnering med deltagelse af 17 klasser, og det er det højeste deltagerantal, siden AC Horsens overtog turneringen fra Horsens Folkeblad. - Vi er rigtig glade for, at vi kan føre denne tradition videre, og det er fantastisk at se så mange deltagere fra 6. klasserne i Horsens og omegn. Vores gode samarbejdspartner Rema 1000 har endnu engang været en værdifuld medspiller for os, og det er vi taknemmelige for. Vi håber, at lærere, elever og klassekammeraterne havde en fantastisk dag på CASA Arena Horsens, siger Kristian Nielsen. I dag skal der tre point på kontoen mod et Lyngby-mandskab, der kommer til Horsens med den tidligere AC-keeper Thomas Villadsen i trænerstaben.

KAMPPROGRAM

3


Microsoft 365

- og vi er godt på vej!

Vil du med på holdet? 4

KAMPPROGRAM

Møderum

Så tjek og send os din ansøgning


KAMPPROGRAM

5


Kastanjer og den slags For dem af os, der både har brugt efterårsferien på at lave kastanjemænd men også har set den hårrejsende serie ”Kastanjemanden” for nylig, har førstnævnte aktivitet fået helt nye undertoner og associationer frem. På en efterårsløbetur i parken, er det jo næsten umuligt at undgå at jokke på et par nedfalde kastanjer, og selv der midt i en dejlig rolig tur begynder de små hår at rejse sig. Det er der også mulighed for de gør i dag. For det er en nøglekamp for begge hold. Begge hold har sat point til i den seneste periode og har brug for både at tage pointene, men ligeså meget at tage dem fra hinanden! Derfor kan det meget vel blive en kamp fyldt af nerve, intensitet og en del drama – og hvem ved – måske en hårrejsende gysende afslutning. Det fik vi i hvert fald for en lille uges tid siden mod Vendsyssel FF. Og det var som at få skåret en hånd eller en fod af, af kastanjemanden selv, at vi ikke lykkedes med at få scoret et mål mere (som dommeren ikke fejlagtigt underkendte for offside). Hvis I savner lidt spænding og nerver her til slut i efterårsferien, så er der en god chance for at få det igen i dag. Vi satser på, at historien ender lykkeligt med 3 point til de gule. Rigtig god kamp!

Jens Berthel Askou Cheftræner

6

KAMPPROGRAM


KAMPPROGRAM

7


Støt vore annoncører... ...de støtter os

HOSHUGO.DK

8

KAMPPROGRAM


Vil du spille med? Bliv en del af holdet i Østbirk og Brædstrup. Se mere på velux.dk/jobs

KAMPPROGRAM

9


AYGO X-PRESSION KUN 105.990 KR. UDSTYR FOR 20.000 KR. BL.A.: Fuldautomatisk klimaanlæg x-touch® multimediesystem med 7” touchskærm Apple CarPlay Bakkamera Multifunktionsrat i læder Sædevarme Lyssensor LED-kørelys Fjernbetjent centrallås Elruder, for og meget mere Brændstofforbrug v/bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip 111 g/km. Se mere på toyota.dk

Toyota har for 17. år i træk de mest tilfredse kunder både hos forhandlerne og på værkstederne (Kilde: FDM og Loyalty Groups AutoIndex 2019)

UTO

I N DEX

Toyota Horsens

ATbiler A/S Høegh Guldbergsgade 31 · tlf. 75 62 00 11 www.atbiler.dk

Book dit næste ophold, selskab, møde eller konference på jorgensens-hotel.dk Søndergade 17 · 8700 Horsens +45 3840 1744 · info@jorgensens-hotel.dk

10

KAMPPROGRAM

2019


Torstedallé 1 • 8700 Horsens Tlf. 75 60 27 18 - Mobil 40 37 55 54 www.e-j-k.dk

Anlægsløsninger af højeste kvalitet Vi udfordrer rutiner og traditioner for at levere helt unikke, bæredygtige løsninger af den højeste kvalitet

Kalsmosevej 9 • Gantrup 8752 Østbirk Tlf. 75 60 25 82 • info@winther-trolle.dk www.winther-trolle.dk

Østerbyvej 16 5500 Middelfart Tlf. 40 79 19 69 · horsenslift.dk

KAMPPROGRAM

11


ACHibalds Corner Når vi spiller hjemmekamp, er ACHibald altid i topform og klar til at byde alle sine venner velkommen til ACHibalds Corner omkring HfS-Caféen på hjørnet af Nordtribunen og VP STÅL Tribunen. Her kan du hygge dig inden og under kampen ved at udfordre vennerne i FIFA, tage en dyst på pannabanen eller bare hygge sammen med andre børn og unge. Når du er med i ACHibalds Venner, kan du løbe frit imellem ACHibalds Corner og CASA Arena Horsens. Måske er du endda så heldig, at spillerne kigger forbi, og de giver gerne autografer og stiller op til en selfie. ACHibalds Venner er byens sejeste klub for børn i alderen 0-15 år, og et medlemskab omfatter også et sæsonkort til alle AC Horsens' hjemmekampe samt en masse andre fede fordele.

ACHibalds Venner ACHibalds Venner er en børneklub for alle dem, der har lyst til hygge, leg og fodbold. Du får: • Sæsonkort til familieafsnittet (Nordtribunen) til alle vores hjemmekampe • Mulighed for indløb med ACHibald • Fri popcorn • Mulighed for at møde førsteholdsspillerne & meget mere for kun 250 kroner for hele sæsonen. Tjek ind på hjemmesiden og bliv medlem af ACHibalds Venner og opnå alle fordele. Har du spørgsmål til ACHibalds Venner? Så kontakt man@achorsens.dk

12

KAMPPROGRAM


KAMPPROGRAM

13


Thor Lange:

"En seks-points kamp" CASA Arena Horsens danner rammen om den anden hjemmekamp i træk, når AC Horsens tager imod Lyngby Boldklub lørdag den 23. oktober klokken 12.45.

Det er knap en uge siden, at AC Horsens måtte nøjes med ét point mod Vendsyssel FF efter en kamp, hvor Jens Berthel Askous tropper havde gæsterne i knæ, men lige manglede de sidste marginaler for at putte den afgørende vinderkasse i netmaskerne.

11 mod 10, så skabte vi chancer, og det gjorde noget mentalt, at vi var en mand i overtal. Vi fik selvfølgelig mere plads på banen, fik selvtillid på bolden og skabte chancer, men der er ikke nogen af os, der synes, at vi spillede en fremragende kamp, siger Thor Lange og fortsætter:

Thor Lange sidder mandag formiddag på behandlerbriksen og giver sit syn på kampen mod Vendsyssel FF.

- Vi skal arbejde på at blive bedre til at holde på bolden, spille den rundt og øge kvaliteten, når vi har bolden længere fremme på banen. Vi var ikke gode nok til at gøre hinanden gode og gøre chancerne store, så vi skal ud på træningsbanen igen, lyder det fra Lange.

- Vi spillede en kamp, hvor vi manglede kvalitet og ikke var gode nok på bolden. Da de blev ramt af udvisningen og vi spillede

14

KAMPPROGRAM


Nu kan han og holdkammeraterne se frem til to hjemmekampe på tre dage, for efter dagens opgør mod Lyngby venter pokalbraget mod lokalrivalerne fra Vejle Boldklub på tirsdag. - Det bliver to rigtig fede kampe. Først Lyngby hjemme og det er et hold, som vi håber at kæmpe med om oprykning, og derefter en pokalkamp mod et superligahold, hvilket altid er sjovt. Forhåbentlig kommer der mange mennesker og god stemning, for det er trods alt et hold fra toppen af NordicBet ligaen og et superligahold, der kommer på besøg, fortæller Thor Lange. AC Horsens har tre point op til dagens modstander fra Lyngby, der godt nok har en udsat kamp i baghånden, og forhåbentlig lykkes det at lukke hullet.

- Det er en seks-points kamp mellem to hold, der ikke vil tabe og også har hårdt brug for at vinde, for det er tæt i toppen af rækken, og begge hold vil gerne indhente FC Helsingør. Vi har brug for en sejr efter to uafgjorte kampe i træk, og vi skal give alt, hvad vi har og score på de chancer, vi producerer, lyder det fra Thor Lange. Forhåbentlig bliver der godt gang i tribunerne, som der har været i de seneste kampe. - Vi får virkelig brug for opbakningen. Vi kan sagtens mærke, at der er en ung gruppe i fanafsnittet, der bakker os stærkt op, og det giver os noget ekstra. Vi håber på mange tilskuere mod både Lyngby og Vejle, for det kan i princippet bliver to sæsonafgørende kampe, som vi glæder os helt vildt til at spille, slutter Thor Lange.

KAMPPROGRAM

15


Oensvej 48 – 8700 Horsens Telefon 70 15 99 09 www.hatting-ks.dk

Strandkærvej 34 • 8700 Horsens Tlf. 75 64 77 33 • www.henninglund.dk

16

KAMPPROGRAM


NYHED! August 2019

B00K ALLEREDE NU Danmarks mest naturinspirerede konferencesal Den nye Vingsal bliver fleksibelt indrettet med mulighed for opdeling i to eller tre mindre sale eller et stort rum med plads til ca. 800 personer afhængig af opstilling. Den nye konferencesal er klar til brug i august 2019 og indrettes med det nyeste indenfor AV-udstyr og en flytbar teleskoptribune med 253 pladser, der kan ændre størrelse efter behov.

Desuden indrettes der i forbindelse med salen attraktive pauseområder, og de tilhørende grupperum opgraderes, så behovet for udenomsplads opfyldes. De store glaspartier giver en flot udsigt til den smukke natur, og gode muligheder for at nyde en pause i frisk luft. Læs mere på vingsted.dk

KAMPPROGRAM

17


ADRESSE

Vårsøvej 4 TLF. NR.

75 62 68 00 HJEMMESIDE

danbohorsens.dk

18

KAMPPROGRAM


Rundt om NordicBet Ligaen 13. runde 22.10.2021 kl. 18:30: Hvidovre IF – HB Køge 22.10.2021 kl. 19:00: Hobro – Jammerbugt FC 23.10.2021 kl. 12:45: AC Horsens – Lyngby 23.10.2021 kl. 14:00: Esbjerg fB – FC Fredericia 24.10.2021 kl. 14:00: Vendsyssel FF – FC Helsingør 24.10.2021 kl. 15:00: Nykøbing FC – Fremad Amager

14. runde 29.10.2021 kl. 19:00: Hobro – Esbjerg fB 29.10.2021 kl. 19:00: Lyngby – FC Helsingør 30.10.2021 kl. 14:00: Jammerbugt FC – Nykøbing FC 31.10.2021 kl. 14:00: Fremad Amager – Hvidovre IF 31.10.2021 kl. 14:00: FC Fredericia – Vendsyssel FF 01.11.2021 kl. 18:30: HB Køge – AC Horsens

AC Horsens’ kampe i NordicBet Ligaen: 23.07.21 31.07.21 06.08.21 13.08.21 19.08.21 22.08.21 29.08.21 12.09.21 18.09.21 26-09.21 02.10.21 17.10.21

AC Horsens - HB Køge Fremad Amager - AC Horsens AC Horsens - FC Helsingør Esbjerg fB - AC Horsens Vendsyssel FF - AC Horsens AC Horsens - Jammerbugt FC Lyngby BK - AC Horsens AC Horsens - FC Fredericia Hobro IK - AC Horsens AC Horsens - Nykøbing FC Hvidovre - AC Horsens AC Horsens - Vendsyssel FF

0- 2 1-4 0-1 0-0 1-2 2-1 1-2 1-3 0-3 2-1 0-0 1-1

23.10.21 01.11.21 07.11.21 20.11.21 28.11.21 03.12.21 27.02.22 06.03.22 13.03.22 19.03.22

AC Horsens - Lyngby BK HB Køge - AC Horsens AC Horsens - Fremad Amager Jammerbugt FC - AC Horsens AC Horsens - Hobro IK FC Fredericia - AC Horsens AC Horsens - Hvidovre FC Helsingør - AC Horsens AC Horsens - Esbjerg fB Nykøbing FC - AC Horsens

KAMPPROGRAM

19


Reprovej 5 • 8722 Hedensted Tlf. 7589 2366 • www.polyprint.dk

20

KAMPPROGRAM


TW Entreprenørforretning

21 25 90 20 Elbækvej 71 Søvind, 8700 Horsens Tlf. 21 25 90 20

Stor specialbutik i Hedensted Masser af gaveideer Vi forhandler Summerbird, Ankers Chokolade, Bülow Lakrids, Lakridskonfekt fra Ærø, og masser af andre lækre specialiteter og søde sager. Vine fra små vingårde i Europa, som du kun finder hos os. Vi pakker gavekurv, gaveæsker helt efter dit ønske

Gratis parkering lige ved døren Vi har champagne til nytårsaften, fra huset Besserat de Bellefon som serveres hos mere end 220 Michelin restauranter i hele verden.

Æblevænget 11 . 8722 Hedensted . Tlf. +45 7589 1161 . CVR . 29896615 . Bank: 7607 0001049605 . www.dragsholmvin.dk

Nørrebrogade 13 • 8722 Hedensted Tlf. 75 89 11 61 www.dragsholmvine.dk KAMPPROGRAM

21


Rundt om modstanderne i NordicBet Ligaen

I nedenstående oversigt kan du se, hvordan ”de gule” (HFS/AC Horsens) gennem tiderne har klaret sig mod de 11 klubber, som AC Horsens møder i sæsonen 2021/22 (opdateret 11.10.21). ”DE GULE” MOD

Kampe

Vundne

Uafgjorte

Tabte

Målscore

Esbjerg

63

24

20

19

85 - 87

FC Fredericia 1)

26

10

10

6

41 – 37

Fremad A.

46

17

13

16

88 – 83

HB Køge 2)

13

6

1

6

18 -14

FC Helsingør 3)

3

2

0

1

4–1

Hobro

12

4

6

2

17 – 15

Hvidovre

46

19

12

15

74 – 55

Jammerbugt

1

1

0

0

2–1

Lyngby

37

19

7

11

57 – 44

Nykøbing FC 4)

1

1

0

0

2–1

Vendsyssel FF 5)

16

8

3

5

22 – 13

264

111

72

81

410 – 351

I alt

1) FC Fredericia er en fusion mellem Fredericia KFUM og Fredericia fF (1991) og statistikken omfatter alene kampe mod FC Fredericia. Statistikken mod Fredericia KFUM er 7 kampe, 3 vundne, 1 uafgjort og 3 tabte, målscore 17 – 9.

2) HB Køge er en fusion mellem Køge Boldklub og Herfølge Boldklub (2009), og statistikken omfatter alene kampe mod HB Køge. Statistikken mod Køge Boldklub er 25 kampe, 10 vundne, 5 uafgjorte og 10 tabte, målscore 33 – 36 i perioden 1956 – 2005. Mod Herfølge Boldklub er statistikken 20 kampe, 7 vundne, 3 uafgjorte og 10 tabte, målscore 28 – 41 i perioden 1976 - 2003.

22

KAMPPROGRAM


Periode 1967 – 2021 1992 – 2021 1928 – 2021 2011 – 2021

3) FC Helsingør er en overbygning på Helsingør IF (2005) og 9 andre klubber i Helsingør Kommune og statistikken omfatter alene kampe mod FC Helsingør. Mod moderklubben Helsingør IF er statistikken 27 kampe, 10 vundne, 9 uafgjorte og 8 tabte, målscore 40 – 36 i perioden 1958 - 1993.

2017 – 2021 2013 – 2021 1949 - 2021 2021 - 2021 1961 – 2021 2021 - 2021 2013 – 2019 1926 – 2021

4) Nykøbing FC er en fusion mellem B.1901 og B. 1921 (2013). AC Horsens har endnu ikke mødt klubben under navnet Nykøbing FC. Statistikken mod moderklubberne følgende: B. 1901: 23 kampe, 9 vundne, 7 uafgjorte og 7 tabte, målscore 58 – 47 i perioden 1926 – 1970. Mod B. 1921 er statikken 4 kampe og 4 vundne, målscore 11 – 2 i perioden 1960 – 1982. I perioden 1994 – 2006 var B. 1901 og B. 1921 fusioneret under navnet Nykøbing Falster Alliancen (NFA) og her er statistikken 4 kampe. 3 vundne og 1 tabt, målscore 9 – 2 i perioden 2003 – 2005.

5) Vendsyssel FF er en overbygning på Hjørring IF (2013) og statistikken omfatter alene kampe mod Vendsyssel FF. Mod moderklubben Hjørring IF er statistikken 14 kampe, 10 vundne, 2 uafgjorte og 2 tabte, målscore 30 – 14 i perioden 1960 – 1990.

(Kilde: Hans Kleberg).

KAMPPROGRAM

23


- Byens bedste burgerbar

Firkløvervej 2 • Vestergade 51 • 60 13 49 84 • Guldhammers.dk

VI TRYKKER PÅ ALT LOKAL PRODUKTION OG DESIGN AF DIN MARKEDSFØRING Brochurer, flyers, plakater, flag, skiltning, bilfolie, roll-up, reklameartikler mv.

24

KAMPPROGRAM

Grafisk Forum Fuglevangsvej 47B 8700 Horsens 75 61 33 44 grafiskforum.dk


• Permanent make-up UD KLIP ANNONCE • Permanent hårfjerning OG 10% RABAT • Bryn ogFÅ vipper • Ansigtsbehandlinger PÅ DIN NÆSTE • Hænder · Fødder · Negle

BEHANDLING

Klip annoncen ud og få -10% på din næste behandling Visage make-up • Permanent Visage Drop IN Permanent hårfjerning • Bryn og vipper Hestedamsgade 11 • Hænder Andreas Steenbergs Plads 1 (Banegården) Ansigtsbehandlinger • F�dder • Negle Tlf. 75 61 15 44

Visage Hestedamsgade 11 Tlf. 75 61 15 44

Tlf. 32 50 15 44

Visage Drop IN Andreas Steenbergs Plads 1 (Banegården) Tlf. 32 50 15 44

www.visage-klinik.dk

KAMPPROGRAM

25


Hos OASEN holder du festen ude - men føler dig hjemme Ring eller kig forbi og få en snak og vejledning til næste gang du skal have en fest.

&

Mad

oplevelser

C V R . 2 9 4 8 7 7 8 2 - T. 7 5 6 4 6 4 4 2 - M . 4 0 9 2 9 4 1 3

www.sejr-land.dk

26

KAMPPROGRAM


Klubberne 1. Matej Delač 2. Thor Lange 3. Magnus Riisgaard Jensen 4. Malte Kiilerich 7. Lirim Qamili 8. Janus Drachmann 9. Anders K. Jacobsen 10. Casper Tengstedt 11. Aron Sigurdarson 14. Jonas Gemmer 16. Ágúst Hlynsson 17. Mikkel Lassen 18. Thomas Santos 19. Jonas Thorsen 21. James Gomez 22. Tobias Stagaard 23. David Kruse 24. Lubambo Musonda 30. Marcus Bobjerg 31. Anders Hoff 33. Alexander Ludwig 79. Jannik Pohl 89. Tonny Brochmann

1. Frederik Schram 3. Brian Hamalainen 4. Svenn Crone 5. Kristian Riis 6. Andreas Bjelland 7. Emil Nielsen 8. Petur Knudsen 9. Lasse Fosgaard 10. Rasmus Thellufsen 11. Magnus Kaastrup 13. Casper Winther 14. Lauge Sandgrav 16. Christian Jakobsen 17. Adam Sørensen 19. Sanders Ngabo 20. Kasper Jørgensen 21. Sævar Atli Magnusson 22. Magnus Westergaard 23. Pascal Gregor 24. Filip Panjeskovic 26. Frederik Gytkjær 28. Thor Høholt 30. Marcel Rømer 31. Frederik Ibsen 41. Mads Kikkenborg 43. Abdul Hudu 97. Rezan Corlu

Cheftræner: Jens Berthel Askou Cheftræner: Freyr Alexandersson

Dommer: Simon Duerlund Rasmussen • Linjedommere: Troels Christensen og Søren Stagaard 4. dommer: Chris Johansen KAMPPROGRAM

27


28

KAMPPROGRAM


– på telttur i minus 32 grader At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland er noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader. Lars Brygmann og to fotografer var med for at dokumentere turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen vare-

de, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv. Oplev Lars fortælle om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne. Foredraget udbydes i samarbejde mellem FOF Sydøstjylland og AC Horsens og foregår onsdag den 10. november klokken 19.00-21.00 i INSERO Atrium. Læs mere på fof.dk.

KAMPPROGRAM

29


SPILLERTRUPPEN 21/22 ^

MATEJ DELAC

1

LIRIM QAMILI

7

ARON SIGURDARSON

11

30

KAMPPROGRAM

THOR LANGE

2

JANUS DRACHMANN

8

JONAS GEMMER

14

MAGNUS JENSEN

MALTE KIILERICH

3

4

ANDERS K. JACOBSEN

9

ÁGÚST HLYNSSON

16

CASPER TENGSTEDT

10

MIKKEL LASSEN

17


THOMAS SANTOS

18

DAVID KRUSE

23

ALEXANDER LUDWIG

33

JONAS THORSEN

19

LUBAMBO MUSONDA

24

JANNIK POHL

79

JAMES GOMEZ

TOBIAS STAGAARD

21

22

MARCUS BOBJERG

ANDERS HOFF

30

31

ACHIBALD

TONNY BROCHMANN

89

KAMPENS SPILLER

Hent vores app for at stemme på Kampens Spiller og vind fede præmier!

KAMPPROGRAM

31


Hatting Bilcenter

Smedebakken 2 8700 Horsens Tlf. 75 65 30 36

Høegh Guldbergsgade 10 • 8700 HORSENS Tlf. 89 30 33 33

-når det handler om dine drømme og tryghed

Dancamper A/S Vegavej 8, 8700 Horsens

32

KAMPPROGRAM

tlf 2075 5797 www.dancamper.dk


TRÆNER OG SUNDHEDSSEKTOR SÆSON 21/22 JENS BERTHEL ASKOU

MADS LYNG

LARS WINDE

SEBASTIAN DAM

CHEFTRÆNER

ASSISTENTTRÆNER

MÅLMANDSTRÆNER

FYSISK TRÆNER

MADS DAMGAARD

BJØRN CHRISTENSEN

MARTIN LUNDORFF

KIROPRAKTORERNE

FYSIOTERAPEUT

LÆGE

LÆGE

HORSENS SUNDHEDSHUS

BJERNE NIELSEN

GLENN NIELSEN

NIELS ERIK SØNDERGÅRD

HOLDLEDER

HOLDLEDER

SPORTS- OG TALENTCHEF

KAMPPROGRAM

33


Csk Leasing A/S Bottrupvej 45, Bottrup • 8723 Løsning

Tlf. 70 27 30 05

Regnskabshuset i Horsens APS Havne Allé 65 • DK-8700 Horsens Tlf. 45 26 14 90 05 • kim@kpjregnskab.dk www.kpjregnskab.dk

Dit lokale teknikhus

#1 leverandør af professionelt køkkenudstyr www.pmshop.dk - Satellitvej 7, 8700 Horsens

Søndergårdsallè 9 8700 Horsens Tlf. 7625 4242 www.bravida.dk

Restaurant V/ Thomas Hammergaard Frostvej 1A • 7100 Vejle Tlf: 2519 2416 info@thomasbilsyn.dk www.thomasbilsyn.dk

34

KAMPPROGRAM

Laden

Nordre Torstedvej 30 A 8700 Horsens • Tlf. 75 61 25 25


HOVEDSPONSOR

STADIONPARTNER

TALENTSPONSOR

SPILPARTNER

Hjertesponsor

PARTNER EKSKLUSIV

KAMPPROGRAM

35


PARTNER PLUS

PARTNER

36

KAMPPROGRAM


VIP SPONSOR

STØT VORES SPONSORER SÅ STØTTER DU OS

KAMPPROGRAM

37


ERHVERVSSPONSOR PLUS

STØT VORES SPONSORER SÅ STØTTER DU OS

38

KAMPPROGRAM


ERHVERV / KLUB / EKSPONERING ERHVERVSSPONSOR Aserve Scandinavia A/S Backcare Bahn Tagpape Beringsslagteren Aps Biledgaard Profil Brædstrup VVS Teknik ApS Bygholm Maskinsnedkeri A/S Bygma Jelling Bytorv Horsens Centerforening Café Melson Café Noisette Carbi Skilte A/S Chr. Sørensen VVS City Skilte CJ A/S, Fredericia Developer365/SOAK DKI Logistics A/S Diovino Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj EP-Spedition Flonidan DC A/S G4S Hans Laursen Optik A/S Hatting - KS Heatnow.dk Honestus & Partners ApS Horsens Cykler Horsens Legeland Horsens Ny Teater A/S HSHansen a/s Hundsbæk & Henriksen A/S. Rådgivende Ingeniører Idéskilte Horsens ApS JD Byg Enterprise ApS JKS A/S Jysk Energi Jysk Lad & Hydraulic ApS Koncenton A/S Lars Reese Photography Laursens Tømrer & Snedkerforretning Lillebælt’s Akvarie Shop Malerens Lagersalg MD Sport & Fysioterapi Megascope A/S Meldrup Pugholm Min Bolighandel Horsens MR Peter Markussen, Horsens MultiLine Murermesterfirmaet Jensen og Friis Pedersen Horsens A/S

Møgelhøj Blik Aps, Tørring

Nielsen-Reklame ApS Paradis SEBO Aps Sidewalk Sparekassen Kronjylland Stanley & Co Tømrerfirmaet Weimann & Riisager ApS Vin-Druen ApS Visage Klinik Aps KLUBSPONSOR Algreen & Skov AP Møbelpolstring AquaProcess DK Autocentralen (VW Horsens) Bang & Olufsen Horsens BechGranit.dk CIA-byg.dk CJ Group A/S Constructa Horsens A/S Danbo Møbler & Senge A/S DK Car Leasing A/S Drømmeland A/S Eventbyro, Barrit Factum2 FOA Horsens FOF Sydøstjylland Foto Ravn Gert D. Nielsen Gorm’s Horsens Guldhammers Hansted Tømrer- og Snedkerforretning A/S Haugaards Rengøring HenrietteNors.dk HK Olie A/S Horsens Rengøring A/S Hugo Jacobsens Bakery Ltd A/S John Jensen VVS & Blik ApS KompetenceMatch Kildevang I/S Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus I/S K. Westergaard Automobiler A/S Louise Roy Løvbjerg A/S Maria Mærsk Coaching Mentalcoach Morzybitten Nord Advertising A/S Poul Halse Probitas

Quick Info Rema 1000, Bygholm Søpark Saconco Sandmanden.com shasaf Slikhytten SMASH Padelcenter Aps TSV innovation, Elmegaarden ApS TVD Udlejning ApS Uggerhøj Horsens Uhlsport Scandinavia AB WF Consulting Winthers Vinduespolering Ydeplus Eksponeringssponsor Allcamp.dk Campingvognsudlejning Almbjerg A/S Rådgivende Ingeniørfirma ATRIO ARKITEKTER ApS B & T Horsens EAB LAGERINDRETNING A/S - (Wica System) Elvirasminde A/S - Samba Flødeboller Event Park Danmark Finn Madsens ApS Fotograf Charlotte Adsbøl Franck Geoteknik Holding FÆNGSLET GRUS Holte Vinlager Horsens Murer Service ApS Kaiser Sport & Ortopædi Horsens KonditorBager Horsens Købstædernes Forsikringsagentur i Horsens Kruse Vask LC Gulve A/S LM Entreprenør ApS Lotte Marianne Pihl (Tegnetøsen) Maya Broch - Coaching Meditation Nørrebro’s Kiosk OK Snacks A/S Orle Studio PBH Ejendomme Pestibus Skadedyrssikring RI Maskinservice ApS SpisgO Spot3 Stensballegaard Golfklub Taxavognmand Palle Overgaard Teigar Rideudstyr Trim Boliger ApS

KAMPPROGRAM

39


D

TALENTSPONSOR

GULD

SØLV

BRONZE BILEDGAARD INVEST

AB Broderi ApS Aeropak A/S Alrøvej Auto & Elektro BC Smede & Maskinfabrikken A/S Bonefeld & Bystrup A/S Bubble Bygning ID ApS Carl Edelholdt Automobiler A/S Centrum Computer

40

KAMPPROGRAM

FREMTIDSSPONSOR

DOMACO HUSE Gallery Hjorth Guldsmed Lind HM Ejendomme ApS Holst Sko Innovater Byg ApS Klaus Therkildsen Advokatfirma Kruse Vask McDonald’s Horsens

Michael Jessen

NT Horsens ApS Perform A/S Pro-Clean Restaurant Oksen ApS Sexnetto.dk TeenShop.dk Vestbirk Vognmandsforretning I/S


DAGENS KAMPSPONSOR

Værksted: Islandsvej 21C, Horsens Kontor: Møllebæk 33, Horsens Telefon: 7564 1189 Mobil: 2819 8486 Mail: smj@hymollervvs.dk

KAMPPROGRAM

41


Støt vore annoncører... ...de støtter os

42

KAMPPROGRAM


KAMPPROGRAM

43


SHARE THE GAME