Woonkrant De Groene Venen 2016

Page 3

DE GROENE VENEN

WOONBIJLAGE

3

De maand oktober staat voor de deur. We hebben afscheid genomen van de zomer en bereiden ons voor op de herfst en de naderende winter. Niet voor niets is oktober dé woonmaand; een maand waarin u veel inspiratie op kunt doen voor het verbouwen en inrichten van uw woning. Of misschien is net uw droomwoning te koop gezet, of wilt u verhuizen omdat uw gezin groeit of omdat er gezinsleden uitvliegen. In deze woonbijlage geven we u de nodige tips en adviezen. Zo kunt u zich alvast oriënteren en ideeën opdoen. Zo zijn er deze maand maar liefst vier beurzen op het gebied van wonen (zie kadertje). Voor een persoonlijk advies bent u welkom bij de bedrijven in deze bijlage. De redactie van De Groene Venen wenst u een fijne woonmaand!

Starter op de woningmarkt? Vrijdag 30 september speciale startersavond!

Tips voor Oktober Woonmaand: • VT Wonen & Design beurs, RAI Amsterdam (27 sept. t/m 2 okt.) • Excellent Woonbeurs, Ahoy Rotterdam ( 6 t/m 9 oktober) • Beurs Eigen Huis, Jaarbeurs Utrecht (7 t/m 9 oktober) • Dutch Design Week, Eindhoven (22 t/m 30 oktober) Kijk voor alle activiteiten op de websites van de beurzen. Daar vindt u ook informatie over openingstijden en toegangskaarten.

ALBERT VAN DIJK Op vrijdagavond 30 september houdt Ruijgrok Makelaars in samenwerking met De Hypotheekshop Mijdrecht opnieuw een startersavond, speciaal voor de nieuwelingen op de woningmarkt. De huizenmarkt begint langzaam maar zeker weer in beweging te komen. Dankzij de historisch lage rente en de aantrekkende woningmarkt dus een ideale periode om als starter een eerste huis te kopen! Tijdens deze speciale avond wordt dieper ingegaan op de verschillende aspecten die op je af komen bij het kopen van je eerste huis. Daarnaast bespreekt Linda Ruijgrok het kooptraject van begin tot eind en wat een makelaar hierin voor je kan betekenen. Zowel over het bouwkundige aspect als de

juridische afhandeling zal het een en ander uitgelegd worden. Tot slot behandelt Frans Claessens van De Hypotheekshop het financieringstraject en de verschillende subsidiemogelijkheden die je helpen om je eerste huis te kunnen financieren, zoals de Starterslening. Al met al een leerzame avond waardoor je goed voorbereid op pad gaat tijdens de NVM Open Huizen Dag! Ben je geïnteresseerd en wil je de speciale startersavond bijwonen? Kom dan op 30 september naar Ruijgrok Makelaars, Hofland 19 in Mijdrecht. De presentaties starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Meld je van te voren wel even aan met je naam, telefoonnummer en e-mailadres via info@ruijgrok.nl. Graag tot 30 september!

Ik wil mijn eerste huis kopen, hoe pak ik dat aan? Wij vertellen je er alles over!

Kom naar onze startersavond op ons kantoor op vrijdag 30 september om 19:30 uur. Aanmelden kan via: mijdrecht940@hypotheekshop.nl

an

a in t s li ia c e p s e D

Ontvang tevens een waardebon t.w.v. één uur hypotheekadvies cadeau! Graag tot ziens op 30 september!

Duidelijk verhaal

Hofland 19 | 3641GA Mijdrecht | T. (0297) 24 17 70 | mijdrecht940@hypotheekshop.nl

s

er d n lo v n e g n ii e leg van bescho

Vraag naar de mogelijkheden of ga naar

WWW-ALBERT-VAN-DIJK-NL