Cédrus Liget lakópark - 2022

Page 1

É

AK

ELK

SZ

ÁSAINK!

KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK PRÉMIUM FELSZERELTSÉGGEL A BELVÁROS KAPUJÁBAN

Ü LT E K L


MODERN ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM, A KERTVÁROSI ÉLET MINDEN ELŐNYÉVEL

A világhírű tervezőcsapat Szegedre hozta a modern építészet és technológia legjavát. Az egy ütemben megvalósuló projekt befejeztével minden kényelmét kielégítő, kulcsrakész otthonát veheti át, melybe akár már aznap beköltözhet. Válasszon az általunk tervezett megannyi belső kialakításból vagy váltsa valóra velünk álmait! A Huszár utcában megvalósuló beruházás 593 lakást, irodát, üzlethelyiséget foglal magába. 6 hektárnyi területen, a volt Kábelgyár majd élelmiszer-nagykereskedelmi telephely ipari jellegét felváltva, a város központjában biztosít csodás zöld környezetet leendő lakóinak. A Cédrus Liget teljesen új értelmet ad a társasház és az otthon fogalmának, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelmes otthon és a belváros közelsége, a saját kert és a parkolóhelyek tekintetében. Szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt az itt élők számára. A teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A padlófűtés és az alapfelszereltségébe tartozó lakásonként szabályozható klímarendszer páratlan emissziós mutatókat és több, mint 30%-os rezsicsökkenést garantál. Minden lakás önálló almérővel rendelkezik, így a központi üzemeltetés és karbantartás minden előnye mellett kizárólag a saját fogyasztás után kell fizetni. *A fényképek a kész bemutató lakásunkban készültek.

2

www.cedrusligetszeged.hu


9 ÉRV A CÉDRUS LIGET MELLETT

1

2 3

Kulcsrakész lakások A lakások felosztásánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő méretűt, fekvésűt és kialakításút. Minden lakás kulcsrakész állapotban kerül átadásra, így a beruházás befejeztével nem fog az 593 lakáshoz egyenként külön vállalkozó még hosszas ideig munkát végezni. Zöldövezet A kialakított parkok és zöld övezetek tovább növelik a levegő tisztaságát és Szeged városképének javulását. Fontos megjegyezni, hogy nem kerítéssel zárt egységekről beszélünk, hanem szabadon átjárható mindenki számára. Rendezett környezet Az épületek homlokzata (virágládák, tetőkertek, stb.) és parkjai állandó gondozás alatt állnak és védettek lesznek az egyéni módosításoktól, így garantálva, hogy az összkép minden esetben esztétikus és a környezetbe illő legyen.

4

5 6

Mélygarázs A parkolásról egy 1100 férőhelyes mélygarázs gondoskodik a legkorszerűbb beléptető rendszerekkel, mely kialakításának, a forgalmi rend szabályozásának és a kiszélesített zöldsávnak köszönhetően nem fog forgalmi fennakadást okozni a közlekedésben. Környezettudatosság A létesítmény hőszolgáltatásáról geotermikus rendszer fog gondoskodni, gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni, így kiemelkedő emissziós értékekkel bír. Plusz szolgáltatások A komplexumban számos, a publikum számára is megnyitott szolgáltatás érhető el, többek között étterem, kávézó, konditerem, szépségszalon és élelmiszerüzlet.

7

8 9

Garancia A beruházó egyedülálló módon 5 évig teljes garanciát vállal a kivitelezésre, illetve a komplexum üzemeltetésére, ezzel garantálva a növényzet és tavak gondozását, valamint a karbantartási munkálatok elvégzését, a Szegeden megszokott átlagos közös költségek mellett. Értékálló befektetés Az utóbbi években óriási ütemű fejlődés, értéknövekedés történt a területen, amely tetőfokát még nem érte el. Számos beruházó fektetett bizalmat a terület megújításába, amely meghozta eredményét. Pénzügyi megoldások Kollégáink teljes körű ügyintézést tudnak biztosítani leendő ügyfeleink számára a hitelkonstrukciók, állami támogatások (Zöld Otthon Lakáshitel, CSOK, Lakásszámla) és minden egyéb pénzügyi megoldás tekintetében.

AJÁNLATAINK ÖNNEK OTTHONTEREMTÉSRE, BEFEKTETÉSRE TERASZOS LAKÁSOK

KERTI LAKÁSOK

Élvezze a kilátást a gyönyörű belső kertre vagy Szeged panorámájára! A nagy méretű teraszokat eltolható panoráma üvegek választják el a nappalitól, tökéletes funkcionalitást garantálva így egész évben.

A Liget belső udvara és vízfelületei az utca szintje alá süllyesztve teljes nyugalmat garantálnak a körülötte elhelyezkedő lakások számára, melyet kizárólag leendő lakói tudnak megközelíteni

PENTHOUSE

IRODÁK, ÜZLETHELYISÉGEK

A Cédrus Liget koronái. Az épületek legfelső szintjein elhelyezkedő, gyönyörű városi panorámával és akár 100 m2 feletti tetőterasszal rendelkező otthonok. Teljes mértékben igény szerinti kialakítással és méretekkel. Kertvárosi varázs Szeged felett.

A Cédrus Liget korlátozott számban, minden igényt kielégítő irodáknak és a Bakay Nándor utcára néző üzlethelyiségeknek ad otthont. A kereskedelmi egységek teljesen egyedi konfigurációval érhetők el, ezért igény esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az értékesítési irodánkkal!

JÁRJA KÖRBE OTTHONRÓL ELKÉSZÜLT BEMUTATÓ LAKÁSUNKAT!

Olvassa be telefonja kamerájával!

www.cedrusligetszeged.hu/virtualisseta

www.cedrusligetszeged.hu

3


TÖKÉLETES LOKÁCIÓ ÉS INFRASTRUKTÚRA

A Cédrus Ligetben számos, a publikum számára is megnyitott szolgáltatás érhető el, többek között étterem, kávézó, konditerem, szépségszalon és élelmiszerüzlet. A lakópark szolgáltatásaival és infrastruktúrájával teljesen egyedülálló környezetet teremt a benne élők számára. Ezt a magasszintű életteret, amely a Széchenyi tértől, illetve a város sétáló utcáitól 10 perc sétára, az egyetemi karoktól 6-12 perc sétára, a város legnagyobb bevásárlóközpontjától 2 percnyi gyaloglásra, illetve a központi buszpályaudvartól 3 percnyire helyezkedik el és kiváló tömegközlekedéssel bír, abszolút versenyképes piaci áron garantáljuk.

JÁRJA KÖRBE OTTHONRÓL ELKÉSZÜLT BEMUTATÓ LAKÁSUNKAT!

Olvassa be telefonja kamerájával!

KULCSRAKÉSZ LAKÁSOK, PRÉMIUM ANYAGOKKAL Minden lakás kulcsrakészen, akár már az átadás napján beköltözhető állapotban kerül az új tulajdonosokhoz, így megelőzve azt a kellemetlenséget, hogy a beköltözés és a lakások belső kialakítása hosszasan elhúzódjon. Az energiafelhasználás (fűtés, hűtés, elektromos áram) lakásonként, önálló mérőóra alapján kerül elszámolásra. Magas fokú hőszigetelés, illetve akusztikailag méretezett hangszigetelt elválasztófalak kerülnek kialakítása. Kiemelkedő figyelmet kapott minden lakás belső elrendezése és a benne található burkolatok és berendezések minősége. A világ vezető gyártói zászlóshajójuknak tekintik a Cédrus Ligetet, velük együttműködve került kialakításra az a választék, mely a lakások alapfelszereltségét képzik.

Az alapfelszereltség része: • Légkondicionáló rendszer • Padlófűtés • Kiépített riasztórendszer • Festett falak • Elektromos és gyengeáramú hálózat • Melegburkolatok – Par-ky • Hidegburkolatok – Florim • Fürdőszoba szaniterek és csaptelepek –Duravit, Hansgrohe és Jacuzzi® • Beépített konyhabútor – Arredo3 Cucine • Beépített sütő, főzőlap és elszívó berendezés –Samsung

Gyártó partnereink opcionálisan biztosítják a legexkluzívabb termékeiket a kiskereskedelmi forgalomban elérhető áraknál lényegesen kedvezőbben, kizárólag a Cédrus Liget vásárlóinak, legyen szó akár a legmodernebb hűtőszekrényről, mosogatógépről vagy különleges burkolatokról, szaniterekről és egyéb kiegészítőkről, melyeket az átadás pillanatában már az otthonában találhat.

INGATLANJAINK FELKELTETTÉK ÉRDEKLŐDÉSÉT? Szeretne saját szemével megbizonyosodni a lakások prémium anyaghasználatáról, kivitelezéséről? Foglaljon időpontot és tekintse meg kulcsrakész bemutató lakásunkat!

Olvassa be telefonja kamerájával!

4

info@cedrusligetszeged.hu +36/70-370-6420 +36/30-290-7598 www.cedrusligetszeged.hu/idopontfoglalas

www.cedrusligetszeged.hu


LAKÁS AZONOSÍTÓ: G2-03 Alapterület: 61,4 négyzetméter

Hálószobák száma: 1 db

Fürdőszobák száma: 1 db

Tájolás: Dél

Kilátás: kert

Parkolás: mélygarázs

Terasz: 10,7 négyzetméter

WC

Durastyle mélyöblítésű wc, rejtett rögzítéssel

Konyhai csaptelep

Logis konyhai csaptelep

WC ülőke

Durastyle WC ülőke, lecsapódásgátló mechanizmussal

Kézmosócsaptelep

Logis csaptelep kézmosóhoz

Mosdó

Durastyle mosdó, 80 cm, aláépíthető bútorral

Mosdócsaptelep

Talis E mosdócsaptelep

Alsószekrény

Durastyle alsószekrény, 2-es árcsoport

Zuhanycsaptelep

Talis E zuhanycsaptelep

Kézmosó

Durastyle kézmosó, 45 cm kerek

Zuhanyszett

Croma Select E Vario zuhanyszett

WC papírtartó

WC papírtartó Colorella

Asfora kapcsolók

egypólusú, kétpólusú, csillár, váltó, keresztváltó, fehér/bézs

WC kefe

WC kefe álló Colorella

Meleg burkolat

Pro 06 Manhattan Oak Pure, 120.4 x 19 x 0.72 cm

Szappanadagoló

Szappanadagoló Colorella

Hideg burkolat

Maps of Cerim White, 60 x 60 cm

Fogmosó pohár

Fogmosó pohár Colorella

Belső ajtók

Dekor, Porta Syncro 3D fóliával, matt ezüst

Akasztó

Akasztó Colorella

Kilincs

CUBA, matt ezüst, normál és wc zár

Nyomólap

M71 nyomólap

Konyha felszerelések

Elektromos kerámia főzőlap, 4 zóna

A LAKÁS VÉTELÁRA: *52 552 633 FT.

ENERGIAPIACI INGADOZ ÁSOKTÓL MENTES

ÉS KÜLFÖLDI GÁZIMPORT FÜGGETLEN FŰTÉSI MEGOLDÁS.

LAKÁS AZONOSÍTÓ: A0-07

FŰTÉSI MEGOLDÁSAINK

Alapterület: 107,5 négyzetméter

Hálószobák száma: 2 db

Fürdőszobák száma: 2 db

Tájolás: Dél

Kilátás: kert + víz

Parkolás: mélygarázs

Terasz: 17,5 négyzetméter

Kert: van

WC

Durastyle mélyöblítésű wc, rejtett rögzítéssel

Szappanadagoló

Szappanadagoló Lea

WC ülőke

Durastyle WC ülőke, lecsapódásgátló mechanizmussal

Konyhai csaptelep

Talis S konyhai csaptelep

Mosdó

Durastyle mosdó, 80 és 120 cm, aláépíthető bútorral

Mosdócsaptelep

Metropol mosdócsaptelep

Alsószekrény

Durastyle alsószekrény, 2-es árcsoport

Zuhanycsaptelep

Metropol zuhanycsaptelep

Kézmosó

Durastyle kézmosó, 45 cm kerek

Zuhanyszett

Raindance Select 120 / Unica’ S Puro zuhanyszett

Tükrösszekrény

Brioso tükrösszekrény 17 W világítással, dugaljjal, 82 cm

Riasztó

PARADOX SP5500 riasztóközpont + PARADOX TM50 kezelő

WC kefe

WC kefe álló Colorella

Meleg burkolat

Deluxe +06 - Antique Oak, 180 x 16.6 x 1.2 cm

WC papírtartó

WC papírtartó Lea

Hideg burkolat

Timeless Amani Grey, 60 x 60 cm

Fogmosó pohár

Fogmosó pohár Colorella

Belső ajtók

Vektor U, fényes ezüst, normál és wc zár

Akasztó

Akasztó Colorella

Kilincs

PARADOX, MODERN, fényes ezüst, normál és wc zár

Nyomólap

M71 nyomólap

Konyha felszerelések

Elektromos kerámia főzőlap, 4 zóna

GEOTERMIA

A LAKÁS VÉTELÁRA: *85 843 958 FT.

GÁZ

FAN COIL

*Áraink a 2022.04.01-én érvényes árlista alapján kerültek feltüntetésre, az árváltozás jogát fenntartjuk

www.cedrusligetszeged.hu

5


LAKÁS AZONOSÍTÓ: A3-06

A LAKÁS VÉTELÁRA: *80 703 369 FT.

Alapterület: 95,5 négyzetméter

Hálószobák száma: 3 db

Fürdőszobák száma: 2 db

Tájolás: Dél

Kilátás: kert + víz

Parkolás: mélygarázs

Terasz: 39,2 négyzetméter

ENERGIAPIACI INGADOZ Á SOK TÓL MENTES

ÉS KÜLFÖLDI GÁZIMPORT FÜGGETLEN FŰTÉSI MEGOLDÁS.

WC

Durastyle mélyöblítésű wc, rejtett rögzítéssel

Szappanadagoló

Szappanadagoló Lea

WC ülőke

Durastyle WC ülőke, lecsapódásgátló mechanizmussal

Kézmosócsaptelep

Logis csaptelep kézmosóhoz, króm

Mosdó

Durastyle mosdó, 120 cm, aláépíthető bútorral

Mosdócsaptelep

Metropol mosdócsaptelep

Alsószekrény

Durastyle alsószekrény és mosdószegély, pult alá építhető

Zuhanycsaptelep

Metropol zuhanycsaptelep

Kézmosó

Durastyle kézmosó, 45 cm kerek

Zuhanyszett

Raindance Select 120 / Unica’ S Puro zuhanyszett

Tükrösszekrény

Brioso tükrösszekrény 17 W világítással, dugaljjal, 82 cm

Riasztó

PARADOX SP5500 riasztóközpont + PARADOX TM50 kezelő

WC kefe

WC kefe fali Lea

Meleg burkolat

Deluxe +06 - Antique Oak, 180 x 16.6 x 1.2 cm

WC papírtartó

WC papírtartó Lea

Hideg burkolat

Timeless Amani Grey, 60 x 60 cm

Fogmosó pohár

Fogmosópohár Lea

Belső ajtók

Vektor U, fényes ezüst, normál és wc zár

Akasztó

Akasztó Lea

Kilincs

MODERN, fényes ezüst, normál és wc zár

Nyomólap

M371 nyomólap

Konyha felszerelések

Elektromos kerámia főzőlap, sűtő és páraelszívó

*A fényképek a kész bemutató lakásunkban készültek.

FOGLALJON IDŐPONTOT ÉS TEKINTSE MEG KULCSRAKÉSZ BEMUTATÓ LAKÁSUNKAT

Olvassa be telefonja kamerájával!

info@cedrusligetszeged.hu www.cedrusligetszeged.hu/idopontfoglalas

+36/70-370-6420

+36/30-290-7598

Az elmúlt években jelentősen nőtt a szegedi lakások ára, mutatva ezzel, hogy a legidőtállóbb befektetési kategóriába tartoznak. A jelenlegi pénzpiaci helyzetre tekintettel kiemelkedő időszak ez a befektetők, az első lakásvásárlók és a régi otthonukat lecserélni vágyók számára egyaránt. A Cédrus Liget lakásai BB energetikai besorolásúak ezért kedvező a fenntartásuk és hitelfelvétel szempontjából is kedvező választást jelentenek. Az 5%-os ÁFA kulcs, a hosszú távú, alacsony, fix kamatozású hitelek és az állami támogatások (CSOK, lakástakarékpénztárak) soha nem látott lehetőséget adnak a jelenleg albérletben élők számára, hogy többletköltség nélkül, saját otthonuk legyen. A Cédrus Liget Bakay Nándor utca 24 szám alatti irodájában kollégáink teljes körű ügyintézést tudnak biztosítani leendő ügyfeleink számára a hitelkonstrukciók, állami támogatások és minden egyéb pénzügyi megoldás tekintetében. *Áraink a 2022.04.01-én érvényes árlista alapján kerültek feltüntetésre, az árváltozás jogát fenntartjuk

6

www.cedrusligetszeged.hu


MEGÚJULT WEBOLDALUNK!

LÁTOGASSON EL A

CEDRUSLIGETSZEGED.HU

OLDALRA ÉS TEKINTSE MEG SZAKÉRTŐINK VIDEÓJÁT. Hallgassa meg a geotermikus rendszer előnyeit, ismerje meg kulcsrakész lakásaink gépészeti és elektronikai felszereltségeit.

*A fényképek a kész bemutató lakásunkban készültek.

www.cedrusligetszeged.hu

7


PRÍMA CÉDRUS Mitől lesz luxus életérzése ingatlantulajdonosainknak? A Cédrus Liget egy különleges városrész, ahol a lakások kialakítása mellett a prémium bevásárló áruházra és vendéglátóegysére is hangsúlyt fektettünk. A Cédrus Ligetet úgy álmodtuk meg, hogy a lakók számára kényelmes és magas színvonalú életvitelt biztosítsunk. A Príma Cédrusban egy 850 m2-es Príma áruház mellett egy étterem és egy cukrászda is otthont kapott. Élvezze a mennyei fogásokat a nap minden szakában, kényeztesse magát a saját cukrász üzemünkben készült legfinomabb süteményekkel, lakása közvetlen közelében. Príma áruházunkban mindig friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, helyi termelői húsokkal, széles borválasztékkal és pékségünk ropogós termékeivel várjuk!

CÉDRUS PRÉMIUM FITNESS Lakóinknak egy hosszú nap után nem kell messzire mennie egy frissítő edzésért és wellness élményért. A Cédrus Prémium Fitness szolgáltatásai között megtalálható a személyi edzés is, magasan képzett edző és gyógytornász kollégáinknál. Edzés után pedig finn- és infraszaunáinkban adhatja át magát a forró levegő kellemes, nyugtató erejének. Mindeközben gyermeke játszóházunk biztonságos környezetében szórakozhat. Szegeden egyedülálló csoportos óráink között megtalálható lesz a spinning, TRX, alakformáló - zsírégető, step aerobik és még sok minden más. Változatos edzések, rengeteg időpont, ütős zene - ahol a csoportos edzés életérzéssé válik. Szeretnénk mindenkinek megmutatni, hogy a prémium minőség a hét minden napján és a nap minden órájában elérhető.

8

www.cedrusligetszeged.hu


ZÉRÓ EMISSZIÓS MEGÚJULÓ ZÖLDENERGIA, KÖZVETLENÜL A CÉDRUS LIGET ALATT ENERGIAPIACI INGADOZ ÁSOKTÓL MENTES

ÉS KÜLFÖLDI GÁZIMPORT FÜGGETLEN FŰTÉSI MEGOLDÁS. A geotermia görög szavakból származó szóösszetétel, amely azt jelenti, hogy a föld hőjének energetikai hasznosítása valamilyen célra. Magyarország abban különleges helyzetű, hogy itt a földi hőáram az európai átlagnak körülbelül a másfélszerese, ennek köszönhetően ezekben a régiókban - különösen a Dél-Alföldön - nem kell olyan mélyre fúrni, hogy a megfelelő fűtésre is alkalmas hőmérsékleteket elérjük. Szeged térségében 1800-2200 méter mélységben már olyan hévíztartó rétegek találhatóak, amelyekből olyan hőmérsékletű energia is kinyerésre kerülhet, amely akár a távfűtésben, akár egyéb ingatlanok fűtésében segítség lehet. A Cédrus Ligetet az a geotermikus rendszer fűti, amely a városi közintézmények melegítéséért is felel. Effektíve a városi közintézmény rendszert ellátó geotermikus rendszer hulladék, maradék hőjét hasznosítja, ezzel környezetvédelmi szempontokat is támogatva. dr. Kóbor Balázs (geológus - Szetáv Kft. ügyvezető igazgató)

Miért egyedülálló a geotermia? A Cédrus Liget forradalmi fűtési rendszere megoldást kínál a XXI. század egyik legnagyobb kihívására, a földgázfelhasználásra és annak környezeti terhelésére. A geotermikus hőenergiával működő padlófűtés több, mint 5 ezer tonna éves szén-dioxid kibocsájtástól mentesíti a Cédrus Ligetet és környezetét. Az energiaszolgáltatásra alkalmas vízrétegek közvetlenül a Cédrus Liget alatt, közel 2,000 méter mélyen helyezkednek el. A geotermia egyik legnagyobb hátránya – az immobilitása – egyben a legnagyobb előnye is a Cédrus Ligetben lakók számára. A földgázzal, vagy más fosszilis tüzelőanyagokkal ellentétben a „melegvizet” nem lehet hatékonyan, energiavesztés nélkül több száz kilóméterre szállítani, így nem függ a nemzetközi energiapiacok áringadozásától és nincs kitéve esetleges ellátáshiányoknak sem. A kiépített infrastruktúra alacsony karbantartás és üzemeltetési költségek mellett hosszan tartó, stabil és tervezhető hőszolgáltatásra alkalmas. A Cédrus Liget rendelkezik központi gázkazánokkal és lakásonkénti fan-coil rendszerekkel is, kizárólag annak érdekében, hogy a geotermikus rendszer esetleges szünetelése vagy karbantartása esetén is zavartalanul biztosítsa a fűtést és melegvizet az ott lakók számára.

ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK Fülöp Attila (InGoStop Kft. ügyvezető) A Cédrus Liget lakópark nem csak megjelenésében modern, hanem technológiai és informatikai felszereltségében is, hiszen minden lakáshoz riasztórendszer, teljeskörűen beépített telekommunikációs hálózat tartozik. A lakásokba a Paradox gyártmányú riasztó rendszert telepítettünk mozgásérzékelőkkel és lakásonként egyegy darab optikai füstérzékelővel, amely jellemzően a konyha területét védi. Mindenki audio kaputelefont kapott, ám opcionálisan a beltéri egység videósra is váltható. A mélygarázs 1100 jármű befogadására képes. Ennyi jármű már igen jelentős mennyiségű szén-monoxidot képes kibocsájtani, amit érzékelnünk kell. Ezért egy automatikus szénmonoxid érzékelő rendszer alakítottunk ki, amely egy szellőző rendszert vezérel. 24 órás műszaki diszpécserszolgálatot hozunk létre, amelynek feladata a rendszerek zavartalan működésének biztosítása. A lakónak csupán a szerződést kell megkötnie a szolgáltatóval és azonnal rendelkezésre áll a TV, telefon vagy az internet. Az általunk kiépített gyengeáramú és biztonsági rendszereket a korábban említett 24 órás biztonsági diszpécserszolgálat segítségével hosszú távon is karbantartatni és üzemeltetni tudjuk, biztosítva a hibák mihamarabbi elhárítását, hiszen a szakemberek a házban fognak tartózkodni.

KÍVÁNCSI SZAKÉRTŐINK INTERJÚIRA? LÁTOGASSON EL A WEBOLDALUNKRA ÉS NÉZZE MEG VIDEÓINKAT! Olvassa be telefonja kamerájával!

info@cedrusligetszeged.hu

www.cedrusligetszeged.hu/videok www.cedrusligetszeged.hu

+36/70-370-6420

+36/30-290-7598

9


MODERN VILÁGÍTÁS

Sebestyén Márk (Elektrolit Kft. ügyvezető) Az épületegyüttest 7 db transzformer állomással rendelkező, nagy kiterjedésű elektromos rendszer szövi át, így mondhatni, hogy város a városban. Az épületeken belül minden lámpatest LED-es fényforrással rendelkezik, ezzel biztosítva a legkisebb fogyasztást, a legjobb hatékonyság mellett. A parkolókat kandeláberek világítják meg, míg a sétányok melletti hangulatvilágításról kb. 1 méter magas lámpaoszlopok gondoskodnak. A tavakat úszó világítótestek, míg a tetőket különböző színű LED-es díszvilágítások teszik még impozánsabbá. A Cédrus Liget villamosenergia-rendszerét úgy terveztük, hogy a lehető legkevesebb elektromos energia felhasználásával tudjon működni, ezt a célt szolgálják a mozgásérzékelővel kapcsolt világítások is. A teraszokon a szokásos lámpatesteken kívül elhelyezésre kerül egy infrasugárzó is, amely megfelelő hőmérsékletet tud biztosítani ahhoz, hogy a családok zordabb időjárási körülmények között is ki tudjanak ülni a teraszokra. Minden épületben egy központi felügyeleti rendszer került kiépítésre, amelynek része egy vizualizációs rendszer, mely által minden közösségi területen elhelyezett gépről, berendezésről információkat, hibajelzéseket kapunk. Ez nagyban megkönnyíti az üzemeltető személyzet számára a karbantartást és az esetleges javításokat, ezáltal minimálisra csökkentve azt az időt, amíg nem működik egy berendezés.

HŰTÉS, FŰTÉS, TŰZVÉDELEM Aradi Vilmos (Ferroép-szer Kft. ügyvezető) A Cédrus Liget a 21. századnak megfelelő, innovatív épületgépészeti-rendszerrel felszerelt. Fűtés tekintetében egy alacsony hőmérsékletű, energiatakarékos padlófűtési rendszer lett kialakítva a lakásokban. Ezt a rendszert geotermikus energiával működtetjük, ám amennyiben szükséges, úgy központi gázkazán is rendelkezésre áll. Ha a geotermikus rendszer karbantartás vagy egyéb okok miatt szünetel, úgy a központi gázkazán akár az egész lakóparkot el tudja látni fűtéssel. Minden lakás fürdőszobája, WC-je, konyhája és kamrája korszerű szellőztetési rendszerrel van felszerelve. A légcserélés nem villanykapcsolóról, hanem automatikusan működik, így ha valaki használja a helyiséget, akkor magától elindul. Az elszívó központi rendszer a nap 24 órájában rendelkezésre áll. A lakópark megfelel a szigorú tűzbiztonsági szempontoknak is, automata oltó berendezéssel felszerelt, továbbá szén-monoxid szellőzés, valamint hő- és füstelvezetés is biztosított. A lakásoknak külön fűtési és hűtési hőmennyiségmérője, valamint külön hideg- és melegvíz mérője van. Ezek leolvasása központilag történik, így a leolvasónak nem kell kimennie a lakásokba ahhoz, hogy ezen értékek kiértékelése megtörténjen.

TEKINTSE MEG ELKÉSZÜLT, KULCSRAKÉSZ BEMUTATÓ LAKÁSUNKAT SZEMÉLYESEN! FOGLALJON IDŐPONTOT MÉG MA!

10

www.cedrusligetszeged.hu/idopontfoglalas

Olvassa be telefonja kamerájával!www.cedrusligetszeged.hu info@cedrusligetszeged.hu

+36/70-370-6420

+36/30-290-7598


Ö LT

ÖZ TEK

! www.cedrusligetszeged.hu

LA

EK

LS AZ E Ő

KÓK MÁR

B

11


FOGLALJON IDŐPONTOT A CÉDRUS LIGETBE!

TEKINTSE MEG KULCSRAKÉSZ BEMUTATÓ LAKÁSUNKAT!

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ LAKÁST!

KÖLTÖZZÖN MÉG AZNAP!

OLVASSA BE TELEFONJA KAMERÁJÁVAL! WWW.CEDRUSLIGETSZEGED.HU

info@cedrusligetszeged.hu +36/70-370-6420 +36/30-290-7598


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.