BOVATINfo 2017-4

Page 37

januari 2018

BOVATIN secretariaat vanaf 2 januari in Veenendaal! Op 2 januari 2018 is het secretariaat (want zo noemen we het ‘bondsbureau’ voortaan) van BOVATIN verhuisd naar het pand van de Aannemersfederatie/NOA aan de Nieuweweg 226, 3905 LT te Veenendaal. Praktisch, want BOVATIN is aangesloten bij de Aannemersfederatie, en de samenwerking met de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) wordt ook steeds intensiever. Een aantal werkzaamheden worden nu voortaan verricht door medewerkers van de NOA. En hieronder maakt u meteen (voor een deel, opnieuw) kennis met degenen die u aan de lijn krijgt.

Truus Remkes en Martin van Veen hebben antwoord op uw vragen over Arbeidsvoorwaarden, CAO, en sociale zekerheid. Martin van Veen is uw ‘eerstelijns’ helpdesk, Truus Remkes begeleidt u bij specifieke vragen over Bouwrecht, fiscale zaken en het Bouwbesluit.

Wat verandert er voor u? 1. Nieuw telefoonnummer: 0318 – 547 366 2. Nieuw postadres: Postbus 310, 3900 AH Veenendaal (Dus ook voor: • keuringscommissie, • KOMO procescertificaat, • SGOT) 3. Nieuw bezoekadres:

Nieuweweg 226, Veenendaal 4. Nieuwe receptionistes Wat verandert er niet? 1. Het oude nummer blijft vooralsnog gehandhaafd, maar u wordt wel doorverwezen. 2. De e-mailadressen en de website blijven hetzelfde. bovatin@bovatin.nl 3. Voor juridische en technische vragen kunt u ook nog steeds rechtstreeks de nummers van de adviseurs achterin dit blad bellen. 4. Voor alle andere adviesvragen kunt u via het nieuwe telefoonnummer bellen, en ook rechtstreeks het contactnummer dat standaard in de E-Nieuwsbrief is opgenomen. 5. Laat u uw jaaropgaven, jaarverslag en dergelijke verzorgen door Administratiekantoor A.A.B.O. te Rijssen(dat tot 2 januari ook de bondswerkzaamheden verricht)? Die werkzaamheden staan los van de bondswerkzaamheden, dus daaraan hoeft u niets te veranderen. Bekende en nieuwe gezichten! Een compleet team van specialisten staat, zoals u gewend bent, voor u klaar. Wie kunt u zoal tegenkomen? De telefoon wordt opgenomen door (van links naar rechts) Gerda van Asselt, Dicky van Ommeren en Ester Litjes. En veel vragen zullen al door hen beantwoord kunnen worden.

Van Gert van de Bovenkamp en Joke Oussoren krijgt u uw jaarlijkse factuur voor de ledenbijdragen, en zij zijn ook degenen die het BOVATIN adressenbestand bijhouden. Plus - ze zorgen voor het financieel jaarverslag van BOVATIN, dat ieder jaar tijdens de Jaarvergadering besproken wordt. Ton Borrenbergs is uw BOVATIN technisch adviseur. Maar u kent hem ook als NITA-docent, en in iedere BOVATINfo staan altijd wel weer wat tegelkwesties en -wetenswaardigheden waar hij in zijn praktijk tegenop gelopen is. Mr. Teus Zanen is uw juridisch adviseur, tevens contactpersoon voor de SGOT en de KOMO-certificeringsregeling. En verder… In de BOVATINfo en in het Jaarboekje (hoofdredacteur: Remus Aussen) leest u regelmatig artikelen van de BOVATIN verzekeringsdienst (contactpersoon: Harry Hentenaar). Iedereen is te bereiken via het centrale telefoonnummer van het BOVATIN secretariaat, ook de bestuursleden. Maar als u rechtstreeks wilt bellen of mailen, dan vindt u achterin de BOVATINfo of in het Jaarboekje alle gegevens. Hoe dan ook: altijd handig om 0318 – 547 366 en bovatin@bovatin.nl in uw contacten op de telefoon te hebben staan! ■

37