Rørkjøp-katalog 2020

Page 4

Vi har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av mer enn 400 rørleggerbedrifter. Vi er representert i alle landets fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, g jør vi det enkelt for deg å finne rørlegger og bestille produkter på samme sted. Som forbruker gir vi deg trygghet ved at det alltid er hjelp å få, enten på telefon eller ved at en rørlegger kommer hjem til deg. God kundeservice Kundeservice har åpent mandag til fredag, kl. 8 – 16. Du kan ringe oss, sende en e-post eller kommunisere direkte via chat på rorkjop.no/facebook eller rorkjop.no.

Serviceoppdrag og befaring Ta kontakt med din lokale rørlegger for å avtale en tid for befaring eller servicejobb. Din lokale rørlegger finner du på rorkjop.no under ”Finn rørlegger”. Bransjens mest kjente merkevarer Denne katalogen, og rorkjop.no, viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! Rørkjøp er også totalleverandør av varme og energi. Mer informasjon om et utvalg av det våre rørleggere leverer innen varme og energi, kan du lese mer om ved å snu katalogen.

Kundeservice: 66 77 53 54 I e-post: kundeservice@rorkjop.no Finn din lokale rørlegger her: Rorkjop.no/rorlegger. Ingen oppdrag er for små – ingen oppdrag er for store.

For inspirasjon følg oss på

Rørkjøp_katalog_2020.indd 4

24/02/2020 16:23