Rørkjøp-katalog 2020

Page 176

UNIDRAIN Reframe Såpehylle hjørne Såpehyllen er laget av en forsterket stålplate for økt stabilitet. Tynne spor avleder vannet, samtidig som en tynn lasergravert antisklibeskyttelse holder sjampo og andre produkter på plass når hyllen er våt. Den smarte monteringsløsningen g jør at hyllen kan tilpasses hjørner som ikke er nøyaktig 90°.

Unidrains Reframe-kolleksjon er en eksklusiv og unik serie av tilbehør med røtter i skandinavisk design og kvalitet. De fem forskjellige fargene børstet stål, håndpolert stål, messing, kobber og svart gir deg muligheten til å matche alle metalldetaljer på baderommet. Velg mellom børstet eller polert rustfritt stål, samt børstet messing, kobber og svart. Alle produktene er i rustfritt stål. Produktene i messing, kobber og svart har blitt farget med en slitesterk og holdbar PVD-behandling.

UNIDRAIN Reframe Håndklekrok

UNIDRAIN Reframe Såpehylle og dusjnal

Elegante og stilrene kroker som holder håndklærne på plass. Krokenes utforming er grundig g jennomtenkt, og den perfekte loddrette formen sørger for at håndklærne ikke faller ned. Pakken inneholder to håndklekroker.

Unik såpehylle som bruker skjulte magneter til å gi dusjnalen et fast, funksjonelt og praktisk hjem. Såpehyllen er laget av en forsterket stålplate med spor som drenerer vannet fra platen. Rundt kanten er det lasergravert en tynn sklisikker barriere som sørger for at sjampo og andre baderomsprodukter ikke sklir av hyllen når den er våt. Dusjnalen består av kun to deler – kvalitetssilikon som sitter i en forsterket stålramme. Denne konstruksjonen fordeler trykket helt jevnt over hele flaten og gir en effektiv og ensartet reng jøring. Nalen har silikondempere i endene som beskytter fliser og andre overflater mot riper. Silikonet er meget slitesterk og har lang holdbarhet. 176 | RØRKJØP

Rørkjøp_katalog_2020.indd 176

24/02/2020 16:30