Page 11

ParkerStore sosiaalisessa mediassa Pidämme sinut ajan tasalla alan viimeisimmistä uutisista, ParkerStore –tapahtumista, tuotteiden parhaimmistosta ja käyttöohjeista.

Erittäin taipuisat Parker E-Z letkut E-Z Form-letkut tarjoavat äärimmäistä taipuisuutta helppoihin ja nopeisiin jäähdytin-, vesi- ja öljyletkujen asennuksiin mobile- ja teollisuuslaitteissa. Erittäin keveyt letkut on saatavilla useassa eri koossa. E-Z Form letkut vähentävät asennusaikaa ja niillä voidaan korvata jopa esitaivutetut letkut. Jäähdytinjärjestelmät ja öljyn imu/paluuletkut mobile- ja teollisuuslaitteissa vaativat letkulta paljon. E-Z Form -letkut on tehty kestämään vaativimmatkin olosuhteet ja äärimmäisen taipuisuuden avulla niiden asentaminen onnistuu nopeasti ahtaisiinkiin paikkoihin.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa, löydä YouTubesta videoita, jotka kertovat uutuustuotteistamme ja opastavat niiden käyttöön ja seuraa myös alasi viimeisimpiä uutisia Facebookissa. Klikkaa digilehteä lukiessasi alta löytyviä ikoneita!

Tykkää meistä Facebookissa ja seuraa uutisiamme Suomesta ja maailmalta: www.facebook.com/parkerstores Tule mukaan Twitter -keskusteluun ja saat nopeita päivityksiä ja pysyt ajan hermoilla: www.twitter.com/parkerstore Tilaa suomenkieliset Parker-blogi ja tiedät mitä eri teollisuusalueilla tapahtuu. Linkki: blog.parker.com/fi

Voit myös ladata veloituksetta mm. seuraavat sovellukset Apple®App Storesta

ChillMaster P-T Chart

Par Fit

RemoteMgr

PCS

SensoNODE

PTS

Fitting Finder

IQAN run free

Muista myös käännösohjelmamme, jotka säästävät aikaasi, kun olet valitsemassa tuotetta sovellukseesi. Käännösohjelmat löydät www.parker.com –sivustolta.

ParkerStore - Lähimyyjien Uutislehti 1/2016

11

Profile for Ammattilehti.fi

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti 1/2016  

ParkerStore Lähimyyjien Uutislehti nro 1/2016.