Ældre Sagen MEDLEMSBLADET februar 2019

Page 94

ANNONCE

HJÆLP TIL DIT HÅR

HAIR VOLUME HAR GJORT UNDERVÆRKER FOR MIT HÅR Jeany har altid været meget glad for sit hår. For et par år siden, bemærkede hun, at hun begyndte at miste en masse hår, og håret blev tyndere og tyndere. –Jeg var desperat. Siden jeg begyndte at tage Hair Volume, har jeg tabt mindre hår, og jeg er glad igen. Jeany er 55 år og har i over 32 år arbejdet på et apotek. –For mig er det vigtigt, at jeg altid ser præsentabel ud, og jeg lægger især stor vægt på, at mit hår er pænt. Jeg er jo virksomhedens ansigt ud ad til, og jeg taler med mange kunder hver dag. MASSER AF HÅR I AFLØBET –For et par år siden, oplevede jeg, at der kom flere og flere hår i afløbet, efter jeg havde været i bad. Jeg var både chokeret og ked af det. Jeg har prøvet mange produkter i årenes løb, men uden den store succes. Jeg havde faktisk opgivet håbet, og var ked af, at jeg var nødt til at acceptere, at mit hår så ud som det gjorde.

DIN HÅRTABLET MED INGREDIENSER FOR NORMAL HÅRVÆKST Hair Volume™ er en hårtablet og den eneste på markedet, der indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2. Tabletten forsyner også hårsækken med biotin og zink, der bidrager til opretholdelse af normalt hår.

IKKE MERE HÅR I BRUSEBADET –Hos min tandlæge læste jeg, om Hair Volume™. Jeg købte en pakke på mit apotek. Efter kun 15 dage, fandt jeg ikke flere hår i brusebadet, og hver dag bliver mit hår tykkere og blankere. Der er ingen tvivl om, at Hair Volume har hjulpet på mit selvværd, og det har gjort underværker for mit hår.

Hårstrå

Celler fra epidermis

Follikel og hårrod

RÅD & VEJLEDNING Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte New Nordic på :

TLF.: 46 33 76 00 FORHANDLES HER Hair Volume™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på :

Det gode råd gør forskellen www.matas.dk

www.newnordic.dk

Din lokale

helsekost Det gode råd gør forskellen

94

www.newnordic.dk

Online Store


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.