SuperLottoClub: Lilla boken om megalotterier och gruppspel

Page 1

LILLA BOKEN OM

Megalotterier

OCH GRUPPSPEL

Svensk Spellicens


Ta del av världens mest populära lotterier


Hej! Nu kan du delta i världens största och bästa lotterier, oavsett var du befinner dig! Hos SuperLottoClub har vi inte bara berömda EuroMillions, vi erbjuder också de mest kända lotterierna i USA; giganterna Mega Millions och Powerball. Och du kan även spela Australiens rekordlotterier Oz Lotto och Powerball, hela Spaniens favorit El Gordo de la Primitiva och Italiens stora SuperEnaLotto. Vad väntar du på? Du kan förstås spela på egen hand eller varför inte tillsammans? Genom så kallat gruppspel kan du satsa på en stor mängd lottorader tillsammans med andra, så du delar kostnaden och förbättrar dina vinstodds. Då det är så pass många som deltar köper gruppspelen in 50 till 100 kombinationer, vilket ger 50 till 100 gånger större vinstchans – i varje dragning. Gruppspel vinner alltså mer eftersom de har fler rader! Vi kombinerar vadslagning på resultatet av lotterier och vadslagning i syndikat. SuperLottoClub-medlemmar satsar på resultatet i officiella lotterier istället för att vara med i officiella lottodragningar. Alla vinster i resultatvadslagningen matchar det officiella lotteriet om inte annat uppges, så den enda skillnaden för spelaren är att det blir enklare att spela. För att kunna erbjuda detta är vi fullt licensierade av både den svenska och den brittiska spelinspektionen. Så hos oss kan du ha roligt och samtidigt ha chans till vinster som kan förändra livet. Oavsett om du deltar i gruppspel eller spelar på egen hand erbjuder vi dig en säker, pålitlig och enkel service för att kunna ta del av världens mest populära lotterier.

Här är din guide från SuperLottoClub. Häng med! SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


EuroMillions

Bakgrund:

Hur du spelar:

EuroMillions är ett av världens största och mest populära lotterier. Lotteriet lanserades i februari 2004 av Française des Jeux i Frankrike, Loterías y Apuestas del Estado i Spanien och Camelot i Storbritannien. Numera finns även Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal och Schweiz med bland de deltagande länderna.

För att spela behöver du bara gissa 5 nummer från 1 till 50, plus 2 extra Lucky Stars mellan 1 och 11.

Om du vill ha chans att vinna i ett av Europas bästa lotterier, då är EuroMillions ditt bästa vad! EuroMillions har en garanterad jackpot på minst 17 miljoner euro som kan stiga till imponerande 190 miljoner euro. Om en dragning inte har en jackpotvinnare läggs vinsten till nästa dragning. Störst jackpot: Rekordjackpot i EuroMillions någonsin är på 190 miljoner euro och har vunnits vid tre tillfällen sedan spelet startade år 2004.

Dragning: Dragningarna för EuroMillions äger rum varje tisdag och fredag i Paris, Frankrike

EuroMillions Spel Gruppspel 50 Rader för 150kr*

*Pris per andel Enkelrader - 25kr st Webbsida: superlottoclub.com/ play/euromillions

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


VARFÖR SPELA I GRUPPSPEL? Fler chanser att vinna eftersom du spelar fler rader Spara pengar när du delar kostnaden med gruppen Du bestämmer själv hur mycket av en jackpot du vill vinna Spara tid och krångel med att organisera ditt eget gruppspel


Vad väntar du på? Chans till vinster som kan förändra livet


SuperEnalotto

Bakgrund:

Hur du spelar:

Det italienska lotteriet SuperEnalotto lanserades i december 1997 och ersatte Enalotto som hade funnits sedan 1950-talet. Det är Italiens mest populära lotteri och spelas av miljoner varje vecka.

Spelare väljer 6 nummer från 1 till 90. Vinst ges för matchning av allt från två nummer och uppåt. Det går också att lägga till SuperStar som boostar värdet på standardvinster.

Med tre dragningar per vecka erbjuder SuperEnalotto massor av möjligheter att vinna stort! SuperEnaLotto är känt för sina enorma jackpots, som garanteras från 2 miljoner euro och kan växa till över 100 miljoner euro. SuperEnalottos jackpots är bland de största i världen. Störst jackpot: Rekordet för jackpotvinst i SuperEnalotto står sig från oktober 2010. En lottokupong från Milan med ett nationellt gruppspel på 70 spelare hade turen att dela på 177,7 miljoner euro. Den största vinsten för en individ är 163,5 miljoner euro, till en spelare from Vibo Valentia i oktober 2016. Vinnaren matchade också SuperStar, vilket ökade vinsten med 2 miljoner euro.

Dragning: Dragning sker i Rom på tisdagar, torsdagar och söndagar.

SuperEnalotto Spel Enkelrader – 25kr st Webbsida: superlottoclub.com/ play/superenalotto

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


Powerball

Bakgrund:

Hur du spelar:

Powerball är ett av världens största lotterier. Det amerikanska lotteriet samordnas av Multi-State Lottery Association (MUSL), en ideell organisation som bildades 1987 genom en överenskommelse med amerikanska lotterier. Lottospelet startades först 1992 och i juli 1996 sändes dragningarna från OS i Atlanta. Detta lotteri har haft några av de allra största jackpotvinsterna.

Spelare väljer 5 nummer från 1 till 69 för de vita bollarna, och väljer sedan ett nummer från 1 till 26 för den röda Powerball.

Köp en Powerball-kupong och se hur ditt liv kan förändras på en sekund! Powerballs lägsta jackpot är 40 miljoner dollar, som kan betalas ut genom 30 utbetalningar över tid eller så kan vinnaren välja en enstaka utbetalning istället. Störst jackpot: Historiens största jackpot betalades ut i januari 2016. Ett gruppspel vann 1,586 miljarder dollar.

Dragning: Dragning för Powerball i USA sker varje onsdag och lördag.

Powerball Spel Gruppspel 30 Rader för 75kr*

*Pris per andel Enkelrader – 35kr st Webbsida: superlottoclub.com/ play/powerball

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


‘Oceans 16’ fick miljoner! ‘Ocean’s 16’ är framgångsrikt gruppspel med 16 st anställda på Ocean County Department of Vehicle Services i New Jersey. De vann en del av amerikanska Powerballs jackpot på 448 miljoner dollar. Dragningen hade tre vinnande kuponger och ‘Ocean’s 16’ fick otroliga 149 miljoner dollar att dela på. Efter skatt fick varje medlem 3,8 miljoner! En av de lyckliga vinnarna är Darlene Riccio, som förlorade huset som hon hyrde åt sig och sina döttrar i stormen Hurricane Sandy för några år sedan. “Det har varit ett tufft år och vi förlorade allt. Det första jag ska göra nu är att köpa ett hus.” Gruppen ‘Ocean’s 16’ var tight även innan miljonvinsten, enligt Riccio. “När jag förlorade allt i stormen hjälpte hela gruppen till och stöttade mig,” säger hon och fortsätter, ”de har varit som en familj. Vi har ett starkt band och vi kommer att stå varandra nära även i framtiden.” Källa: ABC


Tre vänner fick storvinst! Tre vänner vann en rekordjackpot i det amerikanska lotteriet Mega Millions för några år sedan. En av historiens då största jackpots på hela 656 miljoner dollar hade tre olika vinstkuponger, med totalt 218,6 miljoner dollar till vännerna att dela på. De kallade sig ’Three Amigos’ och valde att vara anonyma efter storvinsten. Trion består av två kvinnor, omkring 50 år och 20 år, och en 40-årig man. Den yngre kvinnan köpte kuponger för 60 dollar, och vännerna betalade alltså 20 dollar var. Att delta i Mega Millions gruppspel lönade sig minst sagt! Alla tre arbetar i utbildningssektorn i Maryland och säger att de inte kommer att lämna sina jobb i klassrummet. De planerar att investera sin vinst, köpa nya hus och hjälpa andra, och dessutom hägrar resor. En av vännerna planerar en resa genom Europa, en annan vill betala för sin dotters universitetsutbildning och den tredje vill upptäcka Italiens vingårdar. Källa: ABC


Mega Millions

Bakgrund:

Hur du spelar:

Redo att vinna miljoner? Spela Mega Millions och du kan ta hem ännu mer! USA:s största jackpotspel är ett av de högst utbetalande lotterierna i världen. The Big Game lanserades 1996 och döptes sedan om till Mega Millions.

Spelare väljer 6 nummer från 2 separata grupper av nummer – fem olika nummer från 1 till 70 och ett nummer från 1 till 25. De kan också välja Easy Pick/Quick Pick. Du vinner jackpotten genom att matcha alla 6 vinnande nummer i en dragning.

Den allra första dragningen under nytt namn genomfördes den 17 maj 2002 och fick genast en jackpotvinnare; 28 miljoner dollar betalades ut till en vinnande kupong i Illinois. Mega Millions har totalt haft 17 jackpots på mer än 300 miljoner dollar. I dag finns spelet i 42 amerikanska stater samt Virgin Islands och Washington D.C.

Dragning:

Störst jackpot: Mega Millions slog rekord i oktober 2018 med en jackpot på 1,537 miljarder dollar. Detta var andra gången som en lotterivinst överstiger en miljard dollar. Endast en lottokupong vann, såld i South Carolina i USA, och det är därför världens högsta lottovinst på en kupong.

Dragning för Mega Millions sker på tisdagar och fredagar.

Mega Millions Spel Gruppspel 50 Rader för 95kr* eller 100 Rader för 120kr* *Pris per andel Enkelrader - 35kr st

Webbsida: superlottoclub.com/ play/megamillions

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


El Gordo de la Primitiva

Bakgrund:

Hur du spelar:

El Gordo de la Primitiva, också känt som “Söndagslotteriet” är ett av Spaniens mest spännande spel med en rekordjackpot på 33 miljoner euro. Lotteriet är mycket attraktivt tack vare en garanterad jackpot på 5 miljoner euro, men jackpots överstiger ofta detta belopp. Det är också känt för ‘Reintegro’ som ökar på de lägre vinsterna och är nödvändig för att vinna El Gordos jackpot.

Kuponger består av två delar, den ena med nummer från 1 till 54 och den andra från 0 till 9. Spelare väljer 5 nummer I första delen och ett i den andra (Reintegro-nummer). Tilläggsnumret gör att spelare kan vinna extra vinster och krävs för att vinna jackpot. Första pris ges för en perfekt matchning (5+1), andra pris för 5+0, tredje för 4+1 och så vidare till 2+0.

Störst jackpot: Störst jackpot i El Gordo de la Primitiva betalades ut 2001 på drygt 33 miljoner euro. Tidigare jackpots i rekordstorlek är drygt 27 miljoner euro år 2008 och drygt 26 miljoner euro år 2007.

Dragning: Dragning för El Gordo de la Primitiva sker varje vecka, på söndagar i Madrid, Spanien.

El Gordo Spel Enkelrader – 25kr st Webbsida: superlottoclub.com/ play/el-gordo-primitiva

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


Chans till vinster som kan fÜrändra livet


Oz Lotto

Bakgrund:

Hur du spelar:

Oz Lotto introducerades i februari 1994 som Australiens första nationella lotteri. Det är otroligt populärt tack vare sina stora jackpots. Lotteriet ägs av Tatts Group och hanteras genom The Lott i alla australiensiska stater förutom Western Australia där det sköts av Lotterywest.

För att spela Oz Lotto behöver du välja 7 nummer från 1 till 45. Totalt 9 bollar dras slumpvis. De första 7 bollarna är de vinnande numren och de sista 2 bollarna är tilläggsnummer. Det finns 7 priskategorier. För att vinna Nivå 1 måste du matcha 7 nummer i en rad. Oz Lotto garanterar en lägsta vinst för Nivå 1 på 2 miljoner dollar och har faktiskt betalat ut jackpots på hela 100 miljoner.

Störst jackpot: Oz Lotto har rekordet i högsta jackpotvinst i Australien. I dragningen den 6 november 2012 fick fyra vinnare dela på en Nivå 1-vinst på mer än 111 miljoner dollar.

Dragning: Dragning för Oz Lotto sker på tisdagar.

Oz Lotto Spel Enkelrader – 20kr st Webbsida: superlottoclub.com/ play/oz-lotto-au

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


Aus Powerball

Bakgrund:

Hur du spelar:

Aus Powerball är ett australiensiskt lotteri som spelas veckovis. Lotteriet introducerades 1996 som en version av det mycket framgångsrika amerikanska Powerball. Det blev snabbt känt med sin slogan “En boll kan ändra allt!”

I Powerball finns två tunnor med nummer. Den första innehåller 35 bollar numrerade från 1 till 35. Den andra innehåller 20 bollar numrerade från 1 till 20. Från den första tunnan dras 7 vinnande nummer och från den andra dras ett nummer, som kallas Powerball. För att vinna jackpotten måste du ha alla 7 vinnande nummer plus Powerball i ett spel.

Aus Powerball erbjuder en minsta jackpot på 3 miljoner dollar i varje dragning samt vinster för matchning av minst två nummer plus Powerball. En skillnad mellan Powerball i Australien och USA är att amerikanska lotteriet tillåter spelare att vinna genom att matcha endast ett nummer, om det är Powerball. Störst jackpot: Powerballs största jackpot i Australien är på 107 miljoner dollar, som gick till en ensam vinnare i januari 2019. Detta är en av de största lotterivinsterna i landets historia. Förra året fick två vinnare totalt 100 miljoner dollar.

Dragning: Dragning för Powerball sker på torsdagar.

Aus Powerball Spel Enkelrader – 4st för 80kr Webbsida: superlottoclub.com/ play/powerball-au

SuperLottoClub.com drivs av More Tech Group Ltd. More Tech Group Ltd är licensierade av Spelinspektionen, [Diarienummer: 18Li7441]


Spela pรฅ egen hand eller varfรถr inte tillsammans?

LYCKA TILL! Svensk Spellicens

superlottoclub.com