29-10-17-bsc-unisson-steelt-de-punten-bij-aramea

29-10-17 BSC Unisson steelt de punten bij Aramea Vanmiddag de wedstrijd tegen Aramea op het oude sportpark van Enschedese Boys. Aramea nog niet verloren en BSC Unisson de laatste drie wedstrijden gewonnen. Een mooi affiche vooraf. Aramea begon sterk en BSC Unisson had weinig grip op de individueel goede spelers van Aramea. Gelukkig voor ons wist Aramea alleen in de 20e minuut het net te vinden, 1-0. BSC Unisson was zoekende en kon sporadisch de spitsen vinden. Er werden nagenoeg weinig tot geen kansen gecreĂŤerd door de Boekeloers. De ruststand van 1-0 in het voordeel van Aramea was dan ook geheel terecht. De tweede helft werd BSC Unisson gaande weg steeds sterker, toch hield de verdediging van Aramea goed stand. 20 minuten voor tijd ging de ploeg van RenĂŠ Belt 1 op 1 spelen. De beste kansen waren er voor de mannen van Jan Megelink. Brian Pieper wist met een mega redding BSC Unisson in de wedstrijd te houden. De druk op het doel van Aramea werd groter, het was in de 89e minuut Pim Ratering die de bal op maat kreeg aangespeeld en de bal vakkundig achter de doelman wist te werken, de bevrijdende 1-1. BSC Unisson ging nog op jacht naar meer en kreeg in de 93e minuut een vrije trap (Arjan Wissink werd van achteren op de kuiten aangetikt) rond de 16 meter. Huub Hassink legt de bal klaar, de keeper zet de muur neer, Huub neemt een aanloop, schiet en ziet de bal strak langs de muur in het doel verdwijnen 1-2. De ontlading was groot en de overwinning was binnen. De punten gingen mee naar Boekelo. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Diepenheim, aanvang 14.00 uur