14-04-18-bsc-unisson-jo17-1-verliest-in-de-laatste-minuut-van-bwo-jo17-1

Page 1

BSC Unisson JO17-1 verliest in de laatste minuut van BWO JO17-1 Afgelopen zaterdag moesten de jongens van de JO17-1 het opnemen tegen BWO JO17-1. De ploeg uit Hengelo had voor deze wedstrijd 3 punten verzameld en de thuisploeg had er al 7, dus zouden er mogelijkheden moeten zijn. Stijn Lassche was vandaag bij de selectie gehaald, omdat Marten Schartman nog steeds geblesseerd is. In de voorbereiding moesten er nog twee wijzigingen worden doorgevoerd, omdat Pelle Wermer en Bram Klein Poelhuis zich hadden verslapen om 12 uur 's middags!! Opstelling BSC Unisson: 1.Wesley van Mil, 2. Slavik Rodionova, 3. Thijs Bentvelsen, 4. Joep Timmers, 5. Merijn Snippert, 12. Jesse Hinnen, 6. Jordy Wijnsma, 8. Florian Busscher, 14. Mitchell Eilander, 11. Stijn Lassche en 10. Mats Klein Poelhuis Wissels: 7. Bram Klein Poelhuis en 9. Pelle Wermer De afgelopen twee wedstrijden werden verloren en dit maakte de wedstrijd van vandaag alleen maar belangrijker. De afgelopen twee wedstrijden ontbrak het aan vertrouwen en dat wilden we vandaag weer terugwinnen. We begonnen goed aan de wedstrijd en waren vanaf de eerste minuut de ploeg die de lakens uitdeelde. Na een kwartier spelen leverde dit een voorsprong. Een vrije trap vanaf de zijkant wordt niet goed verwerkt door de verdediging van BWO en hierdoor komt Jordy Wijnsma in scoringspositie. Met buitenkant rechts schiet hij de bal in het net (1-0). BSC Unisson blijft druk zetten en behoudt het overwicht. Na een klein half uur moet BSC Unisson al wisselen als Mitchell Eilander duizelig is na een tik op zijn hoofd. Bram Klein Poelhuis komt hem vervangen. Na dik een half uur spelen komt BSC Unisson op een riante 2-0 voorsprong als Mats Klein Poelhuis aan de linkerkant de diepte in wordt gestuurd. Hij kapt zijn directe tegenstander uit en schiet de bal met een mooie curve in de lange hoek. Deze voorsprong wordt tot aan de rust vastgehouden. In de rust moet Florian ook noodgedwongen het veld verlaten. Hij heeft donderdag op de training een tik op de voet gehad en hier kreeg hij weer last van. Pelle Wermer kwam voor hem in de ploeg. In de tweede helft moet BSC Unisson veelvuldig achteruit lopen, doordat BWO erg gebrand is en veel feller dan onze jongens. Na vijf minuten voetballen komen de gasten terug tot 2-1 door een puntertje van de linksbuiten. Halverwege de tweede helft komen de gasten op gelijke hoogte uit een cornerbal. Na deze treffer kan het beiden kanten op, maar blijft BWO wel de bovenliggende partij. In de allerlaatste minuut krijgen de gasten een makkelijk gegeven vrije bal aan de zijkant van het veld. De bal wordt voorgegeven en een speler van BWO staat helemaal vrij bij de eerste paal en kan de bal eenvoudig binnentikken (2-3). Over de hele wedstrijd gezien was een gelijkspel terecht geweest, maar BWO was vandaag de gelukkigste. Volgende week zaterdag moeten we op bezoek bij het hoog geklasseerde Vogido JO17-1. In Enschede wordt om 15:00 uur afgetrapt. Arjan Wissink