15-04-18-bsc-unisson-komt-tekort-tegen-koploper-wvv

BSC Unisson komt tekort tegen koploper WVV Een mooie affiche en prima omstandigheden voor een mooie pot voetbal op de Zweede. Koploper WVV kwam op bezoek. De ploeg uit Hengevelde staat bovenaan en aan het eind werd dan ook duidelijk waarom. De eerste helft was het een wedstrijd waarin het alle kanten op kon. BSC Unisson speelde beter voetbal, de ploeg uit Hengevelde counterde gevaarlijk. Beide ploegen kregen een aantal mogelijkheden om de score te openen. WVV was dichtbij de openingstreffer door de bal snoeihard op de paal te schieten. Voor De boekeloers kreeg Pim de beste kans, helaas kopte hij voorlangs en raakte de bal niet vol. 0-0 ruststand en voor de toeschouwers een mooie pot om te zien. De tweede helft was in het begin voor WVV. In de 56e minuut werd een cornerbal simpel ingekopt door vrijstaande spits. Het eerste foutje aan de kant van Boekelo werd genadeloos afgestraft . BSC Unisson was even de weg kwijt en WVV profiteerde hiervan, via een prima combinatie scoorde WVV de 0-2 en deelde hiermee de genadeslag uit. Het werd nog 0-3 door de gretig ingevallen Jhaafi. Pim scoorde nog wel de aansluitingstreffer maar meer kon de ploeg van RenĂŠ Belt niet. Gezien de eerste helft hadden wij misschien wel meer verdiend maar in de tweede helft was WVV de bovenliggende ploeg. Wij hebben er alles aan gedaan maar helaas zat er niet meer in. Het bleef nog lang onrustig op de Zweede waar een gezellige Hollandse middag ontaarde in een groot feest. Zondag as spelen wij wederom thuis tegen Bentelo aanvang 14:00 uur