08-04-18-bsc-unisson-pakt-gelukkige-zege

Page 1

BSC Unisson pakt gelukkige zege Vanmiddag uit naar Enter. Enter met nog maar 7 punten moet strijden voor klassebehoud. Vanaf de aftrap werd de bal goed rond gespeeld en het eerste bacontact van Enter werd een cornerbal voor. De corner werd voorgezet, de bal werd weggewerkt door Enter en kwam voor de voeten van Martijn Brinkman, die niet nadacht en de bal vol nam, 0-1 een mooie opsteker. Vanaf de aftrap probeerde Enter direct iets terug te doen, tot drie keer over moest er worden ingegrepen om de snelle gelijkmaker te voorkomen. Na 20 minuten moest Daan wegens ziekte worden vervangen. Julian Weber was zijn vervanger. De wedstrijd ging op en neer maar echt goed gevoetbald werd er niet. Enter speelde alles via de lange bal. BSC Unisson speelde niet goed maar gaf ook niks weg. In de tweede heft begon Enter redelijk, het liet zien zich niet gewonnen te geven en kreeg een aantal mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken, Brian hield met een aantal goede reddingen zijn doel schoon. Na 75 minuten moest de ploeg uit Enter verder met 10 man, Alink vond het nodig om zijn directe tegenstander een tikje in het gezicht te geven, de scheidsrechter zag het voorval en kon niet anders dan rood geven. De wedstrijd bloedde dood en de 0-1 werd uiteindelijk vrij gemakkelijk over de eindstreep getrokken. Zondag komt koploper WVV op bezoek in Boekelo, aanvang 14.00 uur