19-11-17-bsc-unisson-1-laat-de-punten-in-markelo-achter

BSC Unisson 1 laat de punten in Markelo achter Markelo uit altijd lastig. Het blijkt maar weer. BSC Unisson wist vorig seizoen niet van de ploeg uit Markelo te winnen en ook vanmiddag was het Markelo die met de winst aan de haal ging. Het begon allemaal voortvarend, het was Arjan Wissink die in de 4e minuut de bal van Lennart Schoonheden ontving en vrij voor de keeper kwam en de 0-1 kon binnen schieten. Nog geen twee minuten erna was het opnieuw Arjan die oog in oog met de keeper kwam, werd nog aangetikt door de laatste man van Markelo maar ging door en zag zijn schot door de keeper gepareerd. De eerstvolgende aanval van Markelo werd niet goed verdedigd en de 1-1 stond op het scorebord. In de 23e minuut was het opnieuw Markelo die uit een scoorde. In de 25e minuut kreeg BSC Unisson nog een tegen slag te verwerken, Arjan Wissink moet met een zware knieblessure het veld verlaten en zal een aantal weken/maanden niet inzetbaar zijn. In de tweede helft begonnen de mannen uit Boekelo goed, de kansen werden helaas niet omgezet in doelpunten. Na 10 minuten spelen in de 2e helft moest Michael de Vries vertrekken, hij ontving zijn tweede gele kaart. Met 10 man was BSC Unisson ook de bovenliggende partij en kreeg de ploeg van RenĂŠ Belt nog een aantal mogelijkheden om de gelijkmaker te maken. Na 90 minuten precies floot de scheidsrechter af, hij vond het genoeg en besloot om geen tijd bij te tellen ondanks twee blessures van minimaal twee minuten en zes wissels. De ploeg uit Boekelo heeft dure punten verspeeld en moet even afstand nemen van de bovenste drie ploegen. Volgende week speelt BSC Unisson thuis tegen koploper EMOS, aanvang 14.00 uur