Page 1

TE HUUR CA. 1.025 M2 KANTOORRUIMTE

SINGEL 250 1016 AB, AMSTERDAM CENTRUM


Adres

: Singel 250,1016 AB te Amsterdam Centrum

Omschrijving gebouw

: Het object bestaat uit 2 aan elkaar gesloten gebouwen. De hoofdingang is gelegen aan de Singel 250 zijde, tevens is er een aparte ingang aan de Raadhuisstraat 15.

Locatie

: Het gebouw is uitstekend gelegen op de hoek van Singel en Raadhuisstraat. De aansluiting met de Nieuwezijds Voorburgwal en het Centrum, maakt het object zeer goed bereikbaar, zowel vanuit het centrum als vanaf de ring A10.

Kaart

:


Bereikbaarheid

: Per auto Het object is met de auto goed bereikbaar, vanaf de ring A10, afslag S110 via de Amsteldijk en de Stadhouderskade. Per OV Per openbaar vervoer is het object eveneens uitstekend te bereiken. Op de Raadhuisstraat bevindt zich de tramhalte voor de lijnen 13, 14 en 17 en de bushalte voor de Connexion lijnen 142, 170 en 172. Tevens hebben deze lijnen directe verbindingen naar o.a. het Centraal Station en de Dam.

Voorzieningen in gebied

:

restaurants winkelstraten (Leidsestraat, Kalverstraat, Nieuwendijk) hotels musea

Te huur

: Oppervlakte Thans is voor verhuur beschikbaar een totaal vloeroppervlak van ca. 1.025,1 m2 kantoorruimte gelegen op de 2de verdieping. De bovenstaande metrages zijn vastgesteld op basis van een NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbaar vloeroppervlak. Parkeren Een totaal van 20 parkeerplaatsen is beschikbaar gelegen onder het gebouw. 200 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs

:

BTW

: Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Indexering

: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten

:

Betaling

: Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

15 per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.


Huurperiode

: 5 jaar.

Aanvaarding

: Per direct.

Opleveringsniveau

: De kantoorruimte wordt in gerenoveerde staat opgeleverd, inclusief: - 2 separate entrees; - systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen; - kabelgoten ten behoeve van data, elektra en communicatie; - moderne sanitaire voorzieningen; - 2 liften; - te openen ramen.

Zekerheidsstelling

: Afhankelijk van de financiĂŤle gegoedheid van de huurder dient door een erkende Nederlandse bankinstelling een bankgarantie van tenminste 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW afgegeven te worden.

Huurovereenkomst

: Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.

Contactpersonen voor meer informatie

: NL real estate B.V. Gustav Mahlerplein 64a 1082 MA Amsterdam Dhr. S.G.J. Vos MRE Dhr. J.K. Klumpes

T +31 (0)20 707 30 00 F +31 (0)20 707 30 30 www.NLrealestate.nl s.vos@NLrealestate.nl j.klumpes@NLrealestate.nl

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend.


Plattegrond 2de verdieping Singel 250


Foto’s Singel 250 te Amsterdam

http://nlrealestate.nl/v2/files/Singel%20250,%20Amsterdam%20(NED)  

http://nlrealestate.nl/v2/files/Singel%20250,%20Amsterdam%20(NED).pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you