Page 1

WTC

RAI

S 109 RAI

MET DE AUTO

OPENBAAR VERVOER

Vanaf A10 ringweg zuid afslag S 109 (RAI)

NL real estate is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ons kantoor bevindt zich op twee minuten loopafstand van station Amsterdam Zuid WTC, waar treinen, (snel)trams en bussen stoppen.

Vanuit richting Utrecht/Amersfoort: einde van de afslag linksaf (volg de borden WTC). Eerste weg meteen weer rechtsaf bij de stoplichten. Vanuit de richting Den Haag/Haarlem: einde van de afslag rechtdoor (volg WTC).

Stap uit bij halte Zuid/WTC Neem in het station uitgang Zuid. De ingang van ons kantoor bevindt zich rechts op het plein.

Eerste weg meteen weer linksaf bij de stoplichten. U rijdt nu over de De Boelelaan. Na ca. 700 meter, bij het eerste kruispunt rechtsaf de Beethovenstraat in. Bij het eerste stoplicht (bij het ABN AMRO gebouw) meteen weer linksaf de Gustav Mahlerlaan in.

Trein: voor een overzicht van de treinen die bij station Amsterdam Zuid WTC stoppen,verwijzen wij u naar www.ns.nl Bus: voor een overzicht van de bussen die bij halte Amsterdam Zuid WTC stoppen, verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Volg de borden Mahler parkeergarage.

(Snel)tram: Halte Amsterdam Zuid WTC

Rechts passeert u eerst het ABN AMRO hoofdkantoor, dan het Mahlerplein en dan de ITO toren, waar NL real estate gevestigd is.

Vanaf station Sloterdijk, Duivendrecht of Bijlmer: Sneltram 50.

Meteen voorbij de ITO toren aan het einde van het verharde gedeelte van de Gustav Mahlerlaan de eerste weg rechtsaf (Aaron Coplandstraat).

Vanaf Centraal station Amsterdam of station Amstel: Sneltram 51. Vanaf Centraal station Amsterdam: Tram 5.

Na ongeveer 25 meter is links de ingang van de parkeergarage Mahler. Bezoekers kunnen parkeren op niveau -2. Daar is ook de toegang tot de ITO toren. Neem na het inrijden van de garage direct de eerste bocht naar rechts. Volg de rode bordjes ‘Kantoor SOM - ITO’. Voorbij het rode bordje SOM, volgt u de rode pijlen rechtdoor totdat u een van de rode bordjes ITO ziet. Hier links parkeren. Volg de voor voetgangers bedoelde groene bordjes ‘Kantoor ITO’ naar de ingang van de ITO toren. NL real estate is gevestigd op de 8ste verdieping noord.

NL real estate B.V. Ito Toren 8ste verdieping Gustav Mahlerplein 64a 1082 MA Amsterdam +31 (0) 20 707 30 00

/routebeschrijving_nl  
/routebeschrijving_nl  

http://www.nlrealestate.nl/files/routebeschrijving_nl.pdf

Advertisement