Page 1

2011 PRODUKTINFORMASJON PRODUKTINFORMATION

JEG KJØRER CHARIOT. www.chariot.eu www.chariotcarriers.eu

JEG KØRER CHARIOT.


EN KLASSE FOR SEG OVER HELE VERDEN

EN KLASSE FOR SIG I HELE VERDEN

Aktive foreldre over hele verden er begeistret over den innovative multifunksjonale transportvognen for barn fra den kanadiske produsenten Chariot Carriers Inc. Chariot gjør hverdagen og aktiviteter med barna til en avslappende fornøyelse. Uansett om du er ute å handler, driver sport eller er på ferie: Med det passende tilbehøret og med få håndgrep kan du omvandle Chariot til en barnevogn, jogger, tilhenger for sykkel, fjelltrekksett eller en slede – og dette går helt enkelt, uten verktøy.

Aktive forældre i hele verden er begejstrede for de innovative multifunktionelle børnetransportsystemer fra den candiske producent Chariot Carriers Inc. Med en Chariot bliver hverdagen og aktiviteter med børn til en afslappet fornøjelse. Uanset om man er på indkøb, dyrker sport eller er på ferierejse: Med de passende sæt og få håndgreb forvandler du din Chariot til klapvogn, løbevogn, cykelanhænger, hiking sulky eller vandreslæde – helt enkelt og uden værktøj.

Som markedsfører i Europa og Nord Amerika betyr Chariot siden mere enn 15 år høyeste krav til kvalitet, sikkerhet, funksjonalitet og innovasjon. Oppdag mangfoldigheten med Chariot og nyt den nye friheten sammen med barna dine.

Som førende udbyder på markedet i Europa og Nordamerika har Chariot i mere end 15 år stået for de højeste krav til kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og innovation. Opdag mangfoldigheden fra Chariot, og nyd godt af nye friheder med dine børn.


CHARIOT INNOVASJONER

Sportslig design

CHARIOT INNOVATIONER

Sportsligt design

Energlo®

Click n‘ StoreTM Luksus bladfjæring

Click and go

Luksus-bladfjedersystem

Patentert system for hurtig sammenlegging

VersaWingTM

CTS (Chariot Child Transport System)

Panteret lynfoldesystem

VersaWingTM På den multifunksjonale sidevingen blir alt CTS tilbehøret festet med et klikk.

Patentert System for hurtig sammenlegging Slik blir Chariot veldig fort veldig liten

Luksus bladfjæring Den høyverdige patenterte bladfjæringen som kan innstilles (CAS*) tar sikkert imot støt.

Reflekterende og lysende Takket være reflekterende material og Energlo® blir du alltid godt lagt merke til.

Click n´ StoreTM Her fester du CTS tilbehøret når det ikke er i bruk, med en elegant og plassparende klikklås på basisrammen.

Reflekterende og fosforescerende Takket være reflekterende materiale og Energlo® er du altid let at se.

Click n´ StoreTM Når det ikke skal bruges, fastgør du dit CTS-sæt her, elegant og pladsbesparende på basen med en kliklås.

* Chariot Adjustable Suspension

VersaWing På den multifunktionelle sidevinge fastgøres alle CTSsæt med et klik. TM

Patenteret lynfoldesystem Sådan bliver din Chariot rigtig hurtigt helt lille.

Luksus-bladfjedersystem Det førsteklasses patenterede og indstillelige bladfjedersystem (CAS*) absorberer stød sikkert. * Chariot Adjustable Suspension


BESTE KVALITET OG MAKSIMAL SIKKERHET FOR DINE BARN I internasjonale sammenligningstest beviser Chariot transportvognene for barn regelmessig sine fremragende resultater når det gjelder kvalitet og funksjon. Chariot blir nemlig stadig videre utviklet og må gjennomgå omfangsrike kontroller. På den måten tilsvarer alle modellene de høye kravene fra den amerikanske organisasjonen for forbrukervern ASTM (American Society for Testing and Materials, ASTM international standard F1975-09). I tillegg blir kun materialer brukt som er høyt funksjonelle og som er testet for skadestoffer. På den måten blir også de strenge kravene fra den international anerkjente Oeko-Tex® Standard 100 for babyklær overholdt eller tydelig underskredet.

DEN BEDSTE KVALITET OG MAKSIMALE SIKKERHED FOR DINE BØRN I internationale sammenligningstests beviser Chariot-børnetransportsystemerne regelmæssigt deres kvalitet og funktionalitet med fremragende resultater, for Chariots udvikles hele tiden videre og underkastes omfangsrige tests. Således opfylder alle modeller de høje krav fra den amerikanske forbrugerorganisation ASTM (American Society for Testing and Materials, ASTM international standard F1975-09). Desuden anvendes der hos Chariot kun højfunktionelle materialer, der er testet for skadelige stoffer. De opfylder også de strenge bestemmelser i den internationalt anerkendte Øko-Tex® Standard 100 for babytøj eller ligger tydeligt under dem.


SERIEMESSIG BASISUTSTYR • Sikkerhetsvogn med stabil rørramme av eloksert aluminium • Rammefeste 5-punkts sikkerhetsseler som er sydd og polstret • 2-i-1-værpresenning (kombinert regn- og insektpresenning med UV vern) • Klimakontroll ved et spesielt ventilasjonssystem • Godt gjennomluftet hodeområde med plass for sikkerhetshjelm • Tonete sidevinduer med UV vern • Solskjerm • Parkeringsbrems gastzelle mit stabilem Rohrrahmen aus anodisiertem Aluminium

STANDARD-BASISUDSTYR • Sikkerhedskabine med stabilt rørstel af anodiseret aluminium • Polstrede 5-punkt-sikkerhedsseler syet fast til stellet • 2-i-1-oversejl (kombineret regn- og insektoversejl med UV-beskyttelse) • Klimakontrol ved hjælp af et raffineret ventilationssystem • Godt ventileret hovedområde med plads til en hjelm • Tonede sidevinduer med UV-beskyttelse • Solskærm • Parkeringsbremse gastzelle mit stabilem Rohrrahmen aus anodisiertem Aluminium


DETTE ER DET ER

CTS

Av 1 blir det 5

1 bliver til 5

Uansett om du er ute og spaserer, jogger, kjører sykkel, er på vandring eller går på ski – med det enestående Chariot Child transport systemet CTS finnes det for alle det passende tilbehøret. Med et klikk blir alt CTS tilbehør sikkert festet fast på den multifunksjonale sidevingen, kalt „VersaWing“. Enkelt og helt uten verktøy.

Uanset om du går tur, jogger, cykler, vandrer eller står på ski – med det enestående Chariot Child Transport System CTS findes der det passende udstyr til alt. Med et klik fastgøres alle CTS-udstyr sikkert på den multifunktionelle sidevinge „VersaWing“. Enkelt og helt uden værktøj.

www.chariot.eu


CTS UTSTYR CTS-UDSTYR

Barnevognsett Med de små barnevognhjulene er selv de største modellene utrolig lettstyrte.

Joggesett Forskjellige tests viser: Med Joggesettet kan Chariot holde følge med enhver Babyjogger.

Klapvognssæt Med de små klapvognshjul er selv de største modeller forbavsende manøvredygtige.

Joggingsæt Tests viser: Med joggingsættet skyr Chariot ingen sammenligning med en babyjogger.

Sykkelsett Hurtig montert på sykkelen og sikker under kjøringen. For en tur ut i det blå, for handletur eller i barnehagen. Cykelsæt Hurtigt monteret på cyklen og sikker på farten. Til turen ud i det grønne, på indkøb eller til børnehaven.

Fjelltrekksett Ergonomisk og ideelt egnet for fotturer i bratt terreng.

Skisett På Rossignol ski er Chariot perfekt egnet for langrenn eller som slede på fotturer.

Hikingsæt Ergonomisk og egnet ideelt til vandringer i stejlt terræn.

Skisæt På Rossignol-ski er Chariot perfekt til langrend eller som vandreslæde.


X-COUNTRY- Serie

For sport og fritid

X-COUNTRY

X-COUNTRY-serie

Skreddersydd for behovene for aktive foreldre, kombinerer X-Country modellene en maksimal kompetanse med ytterste fleksibilitet. Standard kjennetegn for X-Country • Sikkerhetsvogn • Godt gjennomluftet hodeområde med plass for sikkerhetshjelm • 2-in-1 presenning mot dårlig vær • 20 tommers hjul med eiker • Lett aluminium ramme

til sport og fritid Målrettet tilpasset aktive forældres behov kombinerer X-Country-modellerne maksimal performance med størst mulig fleksibilitet. Standardegenskaber for X-Country • Sikkerhedskabine • Godt ventileret hovedområde Med plads til en hjelm • 2-i-1-oversejl • 20 tommers hjul med eger • Let aluminiumstel

CHEETAH

COUGAR

CX

www.chariot.eu


Alle modeller fås med et eller to sæder.

CHEETAH 1 & 2 Beste kompetanse med lavest vekt. Den bedste performance med den laveste vægt. CTS: alle / alle

Grønn/svart/sølv Grøn/sort/sølv

Den mest populære Chariot med et utmerket pris/ ytelsesforhold. Den mest populære Chariot med et fremragende forhold mellem pris og ydelse.

Rød/sølv/grå Rød/sølv/grå

Cheetah

“Energlo®” / „Energlo®”

Cougar

CX

Solskjerm / Solskærm

•*

5-punkt sikkerhetsbeltesystem / 5-punkt-selesystem

•*

Nettlomme / Netlomme

Polstrete seter / Polstrede sæder

Luksus setepute / Luksus-sædeindlæg

Innstillbare skyvehåndtak / Justerbare håndtag

Multi posisjons håndtak / Multipositionshåndtag

COUGAR 1 & 2

Avocado/grå/ sølv Avocado/grå/ sølv

X-Country kjennetegn X-Country egenskaper

CTS: alle / alle

Parkeringsbrems / Parkeringsbremse

Trommelbremse / Tromlebremse

• •

Click n´ StoreTM / Click n´ StoreTM

Bagasjebag som kan klaffes inn / Sammenklappelig rejsetaske •

Ventilasjonsklaffer på siden / Ventilationsåbninger i siderne Tonete sidevinduer / Tonede sidevinduer

CX 1 & 2 Premium modellen for aller høyeste krav når det gjelder materiale, teknikk og komfort. Premiummodellen til de højeste krav til materiale, teknik og komfort.

CAS™ - Bladfjæring / CAS™ - bladfjedersystem

2-i-1 Presenning mot dårlig vær / 2-i-1-oversejl

X-COUNTRY

Alle modellene kan fåes med ett eller to seter

Sidevindu som kan tas av / Aftagelige sidevinduer

Skyvehåndtak med styreveske / Håndtagstaske

Fotmatte som kan tas ut / Udtagelig gulvafdækning

CTS: alle / alle Burgunder rød/grå/sølv Vinrød/grå/sølv

Kobber/grå/sølv Kobber/grå/sølv *Deluxe


CLASSIC

Classic Serie

De luksuriøse og romslige XL modellene Corsaire og Captain og ”begynnermodellen” Cabriolet er ideell for den harde hverdagsinnsatsen og den lange sykkelturen. For ett eller to barn.

Classic-serie

CABRIOLET

For hver dag og enhver anledning

Til hver dag og enhver lejlighed De luksuriøse og rummelige XL-modeller Corsaire og Captain og begyndermodellen Cabriolet er ideelle til den hårde anvendelse i hverdagen og til den lange cykeltur. Til et eller to børn.

CORSAIRE XL

CAPTAIN XL

www.chariot.eu


Den stadig forbedrede begynnermodellen er en ekte klassiker. Begyndermodellen, som er forbedret igen og igen, er en ægte klassiker.

Navy/sølv/orange Navy/sølv/orange

CTS: alle unntatt Ski Set Alle undtagen skisæt

Standard kjennetegn for Classic

Standardegenskaber for Classic

• Sikkerhetsvogn • Godt gjennomluftet hodeområde med plass for sikkerhetshjelm • 2-i-1 presenning mot dårlig vær • Stort koffertrom • Lett aluminium ramme

• Sikkerhedskabine • Godt ventileret hovedområde Med plads til en hjelm • 2-i-1-oversejl • Stort bagagerum • Let aluminiumstel

CorsaireXL Ideell hverdags- og reisemodell med stort plasstilbud. Ideel hverdags- og rejseledsager med rigelig plads.

Navy/sølv/rød Navy/sølv/rød

CTS: alla / alle

CaptainXL Stabil last(e)vogn med mye plass og en fastskrudd robust bunnplate. Stabil lastvogn med meget plads og et fastskruet robust gulv i bunden.

Navy/sølv/rød Navy/sølv/rød

CTS: alle unntatt Ski Set Alle undtagen skisæt

Classic kjennetegn Classic egenskaber Cabriolet

CorsaireXL

Captain XL

Ventilasjonsklaffer på siden / Ventilationsåbninger i siderne

Polstrete seter / Polstrede sæder

3M™ reflektivt material / 3M™ reflekterende materiale

CAS™ - Bladfjæring / CAS™ - bladfjedersystem

Nettlomme / Netlomme

Tonete sidevinduer / Tonede sidevinduer

Solskjerm / Solskærm

Parkeringsbrems / Parkeringsbremse

CLASSIC

Cabriolet


TILBEHØR / TILBEHØR

Godt plassert

Opbevaret godt

Baby bærebag Babylift

Babysete Babysæde

Sittestøtte Siddestøtte

Baby bærebag (0-4 måneder) Myk bærebag for en lett transport. Må brukes kun med barnevognsett.

Babysete (0 – 12 måneder) Baby ligger behagelig i Chariot som i en hengekoye. Små støt blir godt avfjæret.

(Liggeflate: Lengde 60cm, Bredde 25cm.)

(Liggeflate: Lengde 73cm, Bredde 20-24cm)

Babylift (0-4 måneder) Blød lift for en let transport. Må kun anvendes med klapvognssæt.

Babysæde (0 – 12 måneder) Som i en hængekøje ligger babyen behageligt i Chariot. Små stød affjedres godt.

(liggeflade: længde 60 cm, bredde 25 cm)

(liggeflade: længde 73 cm, bredde 20-24 cm)

Kombi fotsekk Kombifodpose

Sittestøtte (fra ca. 9 måneder) Denne sittestøtten gir tilstrekkelig hold for barn som allerede kan sitte, men som fremdeles trenger litt støtte.

Kombi fotsekk Meget stor fotsekk som er foret med myk fleece for mere varme på kalde dager

Siddestøtte (fra ca. 9 måneder) Siddestøtten giver tilstrækkelig stabilitet til børn, som allerede kan sidde op, men stadig har brug for lidt støtte.

Kombifodpose Fodpose i overstørrelse og foret med blød fleece for mere varme på kolde dage.


MER PLASS & BESKYTTELSE FOR DIN CHARIOT

MERE PLADS & BESKYTTELSE TIL DIN CHARIOT Sekk ved skyvehåndtak Praktisk sekk som kan festes fast til skyvehåndtak med et par håndtak. Kan også brukes som barneryggsekk. Håndtagstaske Praktisk taske, som kan fastgøres på håndtaget med et snuptag. Kan også anvendes om børnerygsæk.

Bagasjebærer Praktisk bagasjebærer for X-Country modellene. Kan lett settes på eller tas av. Kan fåes for en eller to seter. Bagagebærer Praktisk bagebærer til X-Country-modellerne. Er let at anbringe eller tage af. Fås til et- og tosædes modeller.

Regnpresenning

Transportveske

Lagringstrekk

Den vanntette beskyttelsen mot regn kan fåes i forskjellige størrelser for alle modeller.

Praktisk for underveis eller for oppbevaring når du ikke bruker Chariot.

Praktisk vern når Chariot ikke er i bruk. For alle modeller.

Regnslag

Transporttaske

Praktisk beskyttelse, når der ikke er brug for din Chariot. Til alle modeller.

Den vandtætte beskyttelse mod Praktisk til undervejs eller til regn fås i forskellige størrelser opbevaring, når du ind imellem til alle modeller. ikke bruger din Chariot.

Foldegarage


TILBEHØR / PRAKTISK:

TILBEHØR / PRAKISKE TING:

Koppholder Praktisk holder for beger når man er ute og går for oppbevaring av beger med ”Coffee-to-go”. Kan festes til skyvebøylen.. Kopholder Praktisk bægerholder til coffee to go på gåturen. Fastgørelse på håndtaget.

Joggebrems 2.0 Håndbremse for alle X-Country modeller med VersaWing 2.0. Kan enkelt klaffes ned når den ikke brukes.

Skjermer Skjermer for bakhjulene. Enkel innstilling og stabilt feste uten verktøy ved VersaWing.

Joggerbremse 2.0 Håndbremse til alle X-Country-modeller med VersaWing 2.0. Kan ganske enkelt vippes ned, når den ikke bruges.

Skærme Stænkbeskyttelse til baghjulene. Enkel indstilling og stabil fastgørelse uden værktøj på VersaWing.

Fotsekk for vinteren Fotsekken for vinteren holder den små varm på kalde dager. Ved sprekker for sikkerhetssele er barnet tross alt sikkert fastspent.

Fotmatte Fotmatte som kan vaskes for alle Chariot modeller.

(forskjellige modeller)

Vinterfodposer Vinterfodposen holder de små dejlig varme på de kolde dage. Ved hjælp af seleslidser er babyen alligevel spændt sikkert fast. (forskellige modeller)

Fodmåtte Vaskbar fodmåtte til alle Chariot-modeller.


TILBEHØR OVERSIKT XL tain Cap re XL sai Cor riolet C ab X 2 C CX1 2 gar C o u ar 1 g Cou h2 et a Che tah1 e Che

TILBEHØR OVERSIGT

CTS-Set / CTS-sæt Barnevognsett / Klapvognssæt

Joggesett / Joggingsæt

Sykkelsett / Cykelsæt

Fjelltrekksett / Hikingsæt

Skisett / Skisæt

Baby bærebag / Babylift

Babysete / Babysæde

Sittestøtte / Siddestøtte

Fotsekk / Alle fodposer

Tilbehør / Tilbehør

Chariot akselkopling Todelt løsning: en aluminium koplingsbeholder blir montert på bakakslingen til sykkelen. Denne kan også fåes separat for bruk på flere sykler. På slutten av vognstangen danner en elastomer kule motstykket. Den blir skjøvet inn i leddbeholderen og sikret med en metallsplint. Chariot-akselkobling Todelt løsning: En koblingsskål af aluminium monteres på cyklens bagaksel. Den kan også fås enkeltvis til ekstra cykler. For enden af trækstangen udgør en elastomer-kugle modstykket. Den skubbes ind i ledskålen og sikres med en metalsplit.

Fotmatte / Fodmåtte

Sekk for skyvebøylen / Håndtagstaske

Lagringstrekk / Foldegarage

Regnpresenning / Regnslag

Bagasjebærer / Bagagebærer

1

2

1

2

1

2

Skjermer / Skærme

Transportveske / Transporttaske

1

2

1

2

1

2

2

XL XL

Joggebrems 2.0 / Joggerbremse 2.0

1

2

1

2

■ i leveringsomfanget / Med i leveringen • kompatibel / kompatible 1,2,XL nødvendig størrelse / nødvendig størrelse


SPESIFIKASJONER SPECIFIKATIONER X-Country Cheetah2

Cougar1

Cougar2

CX1

CX2

Cabriolet

Corsaire XL

Captain XL

2

1

2

1

2

2

2

2

59 cm

40 cm

59 cm

40 cm

59 cm

64 cm

66 cm

72 cm

48 cm

48 cm

48 cm

48 cm

48 cm

55 cm

55 cm

52 cm

68 cm

69 cm

69 cm

69 cm

69 cm

62 cm

70 cm

70 cm

113 x 83 x 93 cm

115 x 69 x 93 cm

115 x 83 x 93 121 x 70 x 110 121 x 83 x 110 cm cm cm

107 x 80 x 27 cm

107 x 62 x 26 cm

107 x 81 x 26 cm

107 x 62 x 28 cm

107 x 81 x 28 cm

104,5 / 93 cm

104,5 / 93 cm

104,5 / 93 cm

104,5 / 93 cm

108 / 96 cm

108 / 96 cm

106 / 93 cm

106 / 93 cm

107,5 / 95 cm

9 kg

9,7 kg

10,2 kg

11,9 kg

12,7 kg

14,8 kg

11,1 kg

13,4 kg

15,1 kg

34 kg

45 kg

34 kg

45 kg

34 kg

45 kg

45 kg

45 kg

45 kg

Cheetah1 Sitteplasser 1 Siddepladser Max. skulderbredde 40 cm Maks. skulderbredde Beinlengde / Bøyemål 48 cm Benlængde / knækmål Hodehøyde 68 cm Hovedhøjde L x B x H ((basis med håndtak) 112 x 69 x 93 L x B x H (basis med håndtag) cm L x B x H foldet * 107 x 61 x 27 cm L x B x H foldet * Håndtakshøyde** Håndtagshøjde** Vekt (basis med håndtak) Vægt (basis med håndtag) Last lasteevne

Classic

* uten håndtak, uten hjul / Uden håndtag, uden hjul ** i høy og lav posisjon, hhv. barnevogn funksjonen / I høj og lav position, begge målt i klapvognsfunktion

114 x 81 x 96 118 x 85 x 106 118 x 85 x 106 cm cm cm 98 x 78 x 27 105 x 85 x 37 107 x 85 x 42 cm cm cm

Alle mål og vekt angivelser er ca. angivelser uten garanti. Feil og endringer forbeholdes. Alle mål og vægtangivelser er ca.-angivelser uden garanti. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Deler A/S

ABC KIDS

Postboks 1004 • 1442 Drøbak Tel. 64989950 • www.deler.no

Rådhusvej 3 • 2920 Charlottenlund Tel. 39616219 • www.abckids.dk

www.chariot.eu

Chariot Minibrochure NO/DK 2011  
Chariot Minibrochure NO/DK 2011  

Chariot PRODUKTINFORMASJON/ PRODUKTINFORMATION 2011

Advertisement