Page 1

zwaardvis magazine | x


zwaardvis magazine | x

zwaardvis magazine | x


• Hoe breng ik mijn carrière een stap verder? • Hoe bereik ik het juiste publiek? • Wat zijn de financieringsmogelijkheden voor mijn muziekproject?

Voor iedereen in Brabant die professioneel wer werk maakt van kunst en cultuur Het bkkc ondersteunt de muzieksector via talentontwikkeling (o.a. PopSport), coachingstrajecten (Brandstof) en workshops, cursussen en masterclasses. Je kunt bij het bkkc ook terecht voor informatie over de beroepspraktijk en advies op maat over je loopbaan.

Het bkkc is hét kenniscentrum en aanspreekpunt voor en over de professionele kunsten in Noord-Brabant. Culturele instellingen en makers kunnen bij het bkkc terecht voor zakelijk en artistiek inhoudelijk advies. Het bkkc treedt op als makelaar tussen het culturele veld en afnemers en verdeelt in opdracht van de provincie Noord-Brabant de incidentele subsidies voor de professionele kunsten. Spoorlaan 21 i-k, 5038 CB Tilburg, 013 7508400, info@bkkc.nl, www.bkkc.nl

Schrijf je in voor ee n van onze cursussen www.bkk op c.nl/servi cepunt


“We hadden volgens mij nog geen 5 minuten nodig om te beslissen dat we met System One wilden werken. En daar zijn we nog steeds erg blij mee.” Tjerk Maas – Zwaardvis Music.

Zwaardvis Music over System One: “Zeer prettig.” – “Alles overzichtelijk” System One levert een online applicatie speciaal ontwikkeld voor artiesten boekingskantoren. De naam System One zegt eigenlijk alles: het combineert het gebruik van diverse software in één handig systeem. Meer dan 100 boekingskantoren wereldwijd, waaronder Zwaardvis Music, gebruiken dagelijks System One waarin ze onder andere hun relatiebestand, agenda, offertes en facturen managen. Een interview met Tjerk Maas van Zwaardvis Music over hun ervaring met System One: Hoe registreerde Zwaardvis Music 4 jaar geleden een boeking? Voor de overstap naar System One? Vóór System One hadden we nog geen database en moesten we bij elke nieuwe boeking de contactgegevens uit de bijbehorende e-mails filteren. Bovendien moesten alle contracten en facturen handmatig worden opgesteld in Word en Excel, wat bij elke boeking onnodig veel tijd in beslag nam. Kan je beschrijven hoe het is om dagelijks te werken met System One? “System One zorgt ervoor dat onze gehele administratie overzichtelijk is en vragen m.b.t. een boeking snel op te zoeken zijn. Alle historie van een boeking wordt opgeslagen, waardoor je bij het boeken van een nieuwe tour heel gemakkelijk de gegevens er weer bij kunt pakken. Doordat het programma een boeking koppelt aan allerlei andere gegevens, laat het weinig ruimte voor fouten. System One brengt daardoor vooral veel rust; het programma neemt werk weg en na een korte uitleg kunnen ook onze assistenten en stagiaires ermee overweg. Daardoor kunnen wij ons bezig houden met waar we goed in zijn; artiesten boeken.” Hoe ervaar je de geleverde service? “Als we vragen hebben kunnen we altijd terecht en hebben we snel Benieuwd naar wat System One voor een passend antwoord. Bovendien is de sfeer waarin we die vragen jou kan betekenen? kunnen stellen, veelal gelijk aan de stijl die wij binnen Zwaardvis Music Vraag dan nu vrijblijvend een gratis hanteren; informeel en vooral niet te moeilijk.” online demo aan via +31(0)20 463 38 60 of kijk op www.boekingskantoorsoftware.nl.

advertorial


Het Klokgebouw

Ooit een fabriek van Philips. Inmiddels getransformeerd tot de plek om te genieten van muziek, evenementen en exposities. Een locatie op Strijp-S waar alle vormen van creativiteit en industrie bij elkaar komen en een inpirerende, uitdagende omgeving vormen.

www.klokgebouw.nl | www.facebook.com/klokgebouw | www.twitter.com/KlokgebouwTrudo


‘Samenwerking en communicatie zijn het allerbelangrijkst’

zwaardvis magazine | 18


Is Lifestyle & Entertainment je leven? Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg biedt de volgende opleidingen: CommerciĂŤle Economie - International Event Music & Entertainment Studies (CE IEMES) is een hbo-opleiding gericht op management en marketing in de event- en entertainment business. Communicatie - International Event Music & Entertainment Studies (CO IEMES) is een hbo-opleiding met het accent op creatieve conceptontwikkeling van nieuwe entertainmentproducten. CommerciĂŤle Economie - Digital Publishing Studies (CE DPS) is een CE-opleiding speciaal bedoeld voor jongeren die zich aangetrokken voelen tot de digitale wereld van het internet en die iets hebben met social media, games, muziek, films en tv. Selling the Digital World! International Lifestyle Studies is een unieke creatieve opleiding gericht op het analyseren van trends met als doel lifestyle-concepten te ontwikkelen voor een combinatie van diverse sectoren zoals gezondheid, vrije tijd, mode/uiterlijk, wonen/leefomgeving, voeding en sport. Voor meer informatie of een brochure: www.fontysaci.nl; Tel.: 08850 77655; E-mail: aci@fontys.nl

zwaardvis magazine | x

zwaardvis magazine | x


zwaardvis magazine | x

Profile for Zwaardvis Music

Zwaardvis Music Magazine  

Magazine over en door Zwaardvis Music

Zwaardvis Music Magazine  

Magazine over en door Zwaardvis Music

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded