Page 1


“Goed werk begint bij de Makitadealer� Combiset 14,4V Li-ion .FFTUHFCSVJLUFNBDIJOF UZQFOJOHSBUJTTUFWJHFLPGGFS#%' 7CPPSTDISPFGNBDIJOF  #5%' 7TMBHTDISPFWFOESBBJFS Y-JJPOBDDV 7 "I #- YTOFMMBEFS%$3"

DK1420


lijkheden waar - geheel volgens Limburgse traditie - muziek en een goudgeel pilsje niet ontbreken. Een moment om stil te staan bij een stukje geschiedenis, maar zeker om met vertrouwen een blik te werpen op de toekomst. In dit magazine ter gelegenheid van ons honderdjarig bestaan, leert u Probin Verhaeg Venray en Provak Verhaeg Horst n贸g beter kennen!

Al ruim honderd jaar maakt Verhaeg zijn reputatie als technisch specialist waar. Dit jubileum is aanleiding voor een feestelijk moment! Met open dagen, demonstraties van leveranciers en andere feeste-

Namens het team van Probin Verhaeg Venray en Provak Verhaeg Horst,

Wij bedanken in de eerste plaats onze klanten, die hun vertrouwen stellen in ons bedrijf - elke dag weer - en de medewerkers die het mogelijk maken de klanten snel en goed te adviseren en te voorzien van de gevraagde artikelen. En niet in de laatste plaats gaat onze waardering uit naar onze leveranciers die de uitgave van deze jubileumbrochure mede mogelijk maken. Wij verwachten, samen met u, nog vele jubilea te vieren! Veel leesplezier!

Directeur Martin Verhaeg

Bedrijfsleider Jo Janssen

vakwerk is ons merk!

Probin Verhaeg is d茅 technische groothandel van Venray en ver daarbuiten. Met een zeer breed assortiment artikelen van hoge kwaliteit. U kunt bij Probin Verhaeg terecht voor, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en ankerwerk, (elektrisch) handgereedschap, meetapparatuur, ladders, trappen en steigers, lasapparatuur, compressoren, hout- en metaalbewerkingsmachines, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en werkschoenen, brandkasten en kluizen, hijs-, hef- en transportartikelen, hogedrukreinigers en meer. Kortom, een breed assortiment voor bedrijven en instellingen. Wat Probin Verhaeg Venray betekent voor levering aan bedrijven, betekent Provak Verhaeg Horst voor levering aan eindgebruikers. Een zeer hoogwaardig artikelenpakket, waaronder ook artikelen voor huis en tuin. Dit pakket is zeker ook voor professionele gebruikers geschikt.

Degelijk

Degelijk vakwerk is ons merk!


Een

modern familiebedrijf

Een modern familiebedrijf De ontwikkelingen in de afgelopen honderd jaar hebben Verhaeg gevormd tot het bedrijf dat het nu is: een veelzijdige technische groothandel die altijd klaarstaat voor haar klanten. Met nog steeds een Verhaeg aan het hoofd. En dankzij de aansluiting bij in- en verkooporganisatie Transferro, met tachtig aangesloten bedrijven, bent u verzekerd van een constante, goede kwaliteit van de producten en door de gebundelde inkoop, ook van een scherpe prijs.

Blikvanger Tien jaar geleden werd de eerste steen gelegd van de nieuwbouw van Verhaeg in Venray. Aan de rand van Venray op industrieterrein Keizersveld springt het markante rode gebouw direct in het oog. Er is bewust gekozen voor deze blikvanger op de zichtlocatie pal naast de A73; hier heeft het bedrijf namelijk nog volop ruimte om haar ambities waar te maken.

Samenwerking Van oorsprong is Verhaeg een dorpssmederij. In de loop van de tijd werden de werkzaamheden uitgebreid met een handel in ijzerwaren, kachels en gereedschappen. Met het verdwijnen van paard en wagen als vervoermiddel, namen de smederijwerkzaamheden af. IJzerwaren namen de belangrijkste plek in binnen het productaanbod, waaronder alle mogelijke bevestigingsmiddelen zoals schroeven, bouten, hang- en sluitwerk en huishoudelijke artikelen.

Splitsing De uitbreiding van de werkzaamheden zorgde voor steeds meer klanten en maakte een verhuizing in 1960 naar het huidige winkelpand in het centrum van Horst wenselijk. De zaak groeide en Verhaeg besloot de werkzaamheden te splitsen. Terwijl de technische groothandel voor de zakelijke markt zich vestigde in Venray, bleef de speciaalzaak in Horst bestaan voor particulieren en mkb-ers.

Zo’n zeven jaar geleden koos Verhaeg voor de Probinformule: een samenwerkingsverband van technische groothandels. De voordelen van een kennisnetwerk en de gunstige inkoopvoorwaarden maken Probin Verhaeg voor u een aantrekkelijke partner. Voor de winkel in Horst werd aansluiting gezocht bij Provak, een franchiseformule voor specialisten in ijzerwaren en gereedschappen. De beide formules maken deel uit van de Transferro-groep.


Kwaliteit is vanzelfsprekend Met een team van vijftien medewerkers in Venray en zes in de zaak in Horst, is Verhaeg uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Dankzij scholing en ervaring hebben alle personeelsleden technische kennis en denken met u mee. Zij helpen u graag problemen op te lossen of te voorkomen. Vraagt u gerust advies, of laat u bezoeken door een van onze vertegenwoordigers! Ruim 25.000 artikelen, verdeeld in een twintigtal artikelgroepen, vormen een breed assortiment. Op onze website www.verhaeg.nl en www.transferro.com vindt u het totaaloverzicht. De producten zijn vrijwel uitsluitend A-merken van betrouwbare en gerenommeerde fabrikanten. Kwaliteit is dus vanzelfsprekend.

Unieke cilinderservice In de eigen werkplaats voeren de monteurs van Probin Verhaeg keuringen uit van uw elektrische gereedschappen en klimmateriaal zoals ladders of steigers, volgens de norm NEN3140. Het grote voordeel is dat zij indien nodig uw materiaal ook meteen repareren. Zo bent u uw gereedschap niet langer kwijt dan noodzakelijk. Uniek is de cilinderservice: na een woninginbraak wordt een nieuwe cilinder samengesteld, op certificaat, die voldoet aan alle eisen op het gebied van veilig wonen. Zo hoeft u niet het hele huis te voorzien van nieuw hang- en sluitwerk. Een groot voordeel voor uw klanten!

Bouwbedrijf Jos Hoex BV, Oostrum De relatie tussen Bouwbedrijf Hoex, veelal werkzaam in de agrarische sector, en Probin Verhaeg Venray bestaat al vele jaren. Directeur Ronald Hoex: “Door ons te specialiseren is het mogelijk, om met toepassing van nieuwe technieken en systemen, een voorsprong te houden in deze zeer concurrerende markt. Van toeleveranciers wordt deze inspanning ook verwacht. Meedenken, oplossingsgericht, efficiënt en economisch zijn kwaliteiten die een leverancier moet hebben. Probin Verhaeg werkt mee om goede producten en diensten te leveren tegen een scherpe prijs. Met de vakkennis in huis om een goed advies te geven, met de voorraad op de plank om snel te werken en het bezorgen aan huis zonder extra kosten is Probin Verhaeg een betrouwbare, degelijke partner die het mogelijk maakt dat Bouwbedrijf Hoex zich bezig kan houden met bouwen. Want daar gaat het om. Wij feliciteren Probin Verhaeg met dit 100-jarig jubileum en verwachten tot in lengte van jaren zaken met elkaar te kunnen doen.”

is vanzelfsprekend

Maurice Kassenbouw is een belangrijke speler op het gebied van het bouwen van tuinbouwkassen. Commercieel directeur Walter Buth: “Wij doen al vele jaren zaken met Probin Verhaeg. Beide bedrijven gaan uit van de kwaliteit en service van de geleverde producten. Wij doen dit door de productie in eigen hand te houden, Probin Verhaeg doet dit door zich te concentreren op het leveren van A-merken. Maurice Kassen- bouw en Probin Verhaeg richten zich op de toekomst en spelen in op de snelle veranderingen in deze tijd. De relatie tussen beide bedrijven verandert de volgende 100 jaar misschien, maar blijft bestaan. Wij feliciteren Probin Verhaeg!”

Kwaliteit

Maurice Kassenbouw BV, Horst


heet u welkom!

Probin Verhaeg

Probin Verhaeg heet u welkom! De klanten van Probin Verhaeg zijn met name te vinden onder bouwbedrijven en industriële ondernemingen in Noord-limburg en Oost-Brabant. Maar ook klus-, transport- en ambachtsbedrijven, agrarische bedrijven, scholen, overheden en instellingen behoren tot de klantenkring. De grootte van deze bedrijven varieert. Van de kleine zelfstandige tot een groot aannemersbedrijf; iedereen is welkom bij Probin Verhaeg!

Persoonlijk Persoonlijk contact is één van de onderscheidende kenmerken van Probin Verhaeg. Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt uit de grote klantentrouw. Ze worden snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Het bedrijf is er trots op dat bijna alle klanten vaste klanten zijn. En dat het klantenbestand zich alleen maar uitbreidt!

Ambities De meeste artikelen worden ingekocht via de inkooporganisatie Transferro, waarbij Probin Verhaeg is aangesloten. Klantspecifieke producten of extra wensen van opdrachtgevers, koopt Verhaeg rechtstreeks in. En mocht er onverhoopt iets kapot gaan aan uw gereedschap of onderdeel, dan staat de onderhoudsen serviceafdeling voor u klaar.

Kennispotentieel Het grote voordeel van de Probin-formule is het enorme kennispotentieel en de snelle verkrijgbaarheid van producten. Heeft u een vraag die Verhaeg niet kan beantwoorden, dan kan het bedrijf rekenen op de collega-vestigingen. En omgekeerd natuurlijk! Daarnaast zorgt de eigen bezorgdienst dat uw levering binnen 24 uur in huis is, door heel Nederland. Bovendien heeft u de mogelijkheid goederen af te halen bij andere Probin-vestigingen in het land.

Voor de toekomst heeft Probin Verhaeg ambitieuze plannen. Probin Verhaeg Venray en Provak Verhaeg Horst willen steeds meer klanten kennis laten maken met dit unieke bedrijf. Waar kennis, advies, voorraad en assortiment worden gekoppeld aan correcte uitleveringen en administratieve afhandeling. Met onze bestaande klanten willen wij verder doorgroeien, nieuwe klanten zullen er een belangrijke bijdrage aan leveren. De markt biedt nog volop kansen. Wij rekenen op u!


Naamloos-3 1

12-09-2007 15:01:44

Deze uitgave werd verzorgd door: Publi Center b.v. Graafschap Hornelaan 182 6004 HT Weert Tel.: 0031 (0)495 - 58 34 66 Fax: 0031 (0)495 - 58 34 92 E-mail: info@publicenter.nl

Publi Center b.v.b.a. Herckenrodesingel 77 B - 3500 Hasselt Tel.: 0032 (0)11 - 85 92 00 Fax: 0032 (0)11 - 85 00 45 E-mail: publicenter@yucom.be


Probin Verhaeg Venray

Provak Verhaeg Horst

Keizersveld 61 • 5803 AP Venray

Kerkstraat 10 • 5961 GD Horst

T: 0478 - 55 33 55 • F: 0478 - 58 60 60

T: 077 - 398 1277 • F: 077 - 398 3705

E-mail: info@verhaeg.nl Website: www.verhaeg.nl

E-mail: info@verhaeg.nl Website: www.provakhorst.nl

Met dank aan de volgende adverteerders: Altrex Black & Decker Bosch bv Carat Nederland Festool bv Makita Benelux

Probin Verhaeg  
Probin Verhaeg  

Probin Verhaeg : Professionals voor bouw en industrie

Advertisement