Page 1


1


ZUIVER HUID VOETEN GEZONDHEID Ontdek en voel je welkom

Ervaar de persoonlijke aandacht voor je uiterlijke en innerlijke verzorging in een moderne en geavanceerde schoonheids- en pedicuresalon. Het basisprincipe van Zuiver in huid, voeten en gezondheid is ontwikkeld om de huid te verzorgen, te beschermen, te herstellen en te verbeteren. Belangrijk binnen dit basisprincipe is de cellulaire therapie van Professor Ericson, een Zweedse professor die als bioloog en onderzoeker in de leer ging bij een Nobelprijswinnaar voor de Geneeskunde. Hij specialiseerde zich in chirurgie en het herstellen van verbrand huidweefsel. Het is een grote vooruitgang dat Professor Ericson een verbinding heeft gemaakt tussen de cosmetische chirurgie en beautytherapie door

de cellulaire therapie toe te gaan passen op huidverbetering. Ericson Laboratoire is thans ĂŠĂŠn van de meest revolutionaire cosmeticahuizen. Omdat zuivere schoonheid juist van binnenuit gevoed wordt, adviseert Zuiver in gezondheid voeding en voedingssupplementen ter bevordering van je gezondheid en schoonheid.

2


3


HUID VERZORGING EN VERBETERING Ontdek het basisprincipe van Zuiver in huid, voeten en gezondheid, ontwikkeld om de huid te verzorgen, te beschermen, te herstellen en te verbeteren Zuiver in huid biedt een zeer uitgebreid programma van behandelingen, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van de huid. Naast ontspannende en verzorgende behandelingen kun je ook therapeutische en huidverbeterende behandelingen ondergaan. Bij Zuiver in huid wordt evenals in toonaangevende Wellness Spa’s over de gehele wereld met de producten en methoden van Thalgo gewerkt. Deze producten zijn gebaseerd op waardevolle en vitale ingrediÍnten uit de zee. De therapeutische en doelgerichte behandelingen van Ericson Laboratoire maken het mogelijk om huidproblemen te verhelpen en

huidverbetering te realiseren. De gebruikte cellulaire therapie is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke innovaties. Met de juiste visagie wordt het mooiste van jezelf geaccentueerd en naar voren gebracht. Het levert daardoor een positieve bijdrage aan het totaalbeeld en vergroot het zelfvertrouwen. Zuiver in huid verzorgt professionele visagie voor bijzondere momenten.

4


5


HUID BIJZONDERE TECHNIEKEN Ervaar zichtbare verbetering van de huid met de meest effectieve technologieĂŤn

Zuiver in Microdermabrasie Microdermabrasie is een zeer verfijnde methode waarbij op een veilige wijze een dunne laag huidcellen van de opperhuid wordt verwijderd door middel van een stroom fijne kristallen. De onderliggende mooie jonge huidcellen komen hierdoor aan het oppervlak te liggen en geven de huid een gezonde glans, een zijdeachtig gevoel en een verjongde uitstraling. De huid zal beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen. Microdermabrasie kan worden toegepast op huidverbetering en is ook zeer geschikt voor veel verschillende huidproblemen waaronder (acne) littekens, pigmentvlekken, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels.

Zuiver insluizen Deze behandelmethode is gebaseerd op een medische technologie waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in de diepere huidlagen (lederhuid) binnen te loodsen. De mate waarin deze werkstoffen de diepere huidlagen bereiken is vele malen groter dan wanneer deze manueel worden aangebracht. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en na 48 uur optimaal. De gevoede huid voelt steviger en verfijnder aan.

6


VOETEN VOORKOMEN EN VERHELPEN Door Zuiver in voeten meer stappen vooruit

Een goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen, zowel voor mannen als vrouwen, ongeacht de leeftijd. Vakkundige voetverzorging voorkomt en verhelpt problemen, maar is ook een weldaad voor jou en je voeten. Het is aan te bevelen om de voeten vakkundig te laten verzorgen en te behandelen door een professionele pedicure zoals Zuiver in voeten. Zij doet al het mogelijke om de voetklachten te verhelpen en geeft daarom advies over de persoonlijke verzorging van de voeten. Voor beschadigde nagels of schimmelnagels kan Zuiver in voeten de Wilde-Pedique plus correctiemethode toepassen. Teennagels worden geheel of gedeeltelijk gereconstrueerd door gebruik van een specifieke kunststof

die zeer natuurlijk en prettig aanvoelt. De schimmelwerende werkzame stof in de kunststof behandelt tevens de schimmel in de nagel. Een behandeling kan worden afgesloten door de nagels af te lakken met een prachtige kleur lak van O.P.I. of door deze te behandelen met de bekende trendy ‘French’ look. De nagel wordt verfraaid met een zachte naturel tint en een wit randje.

8


GEZONDHEID AANDACHT VAN BINNENUIT Zuiver in gezondheid adviseert voeding en voedingssupplementen ter bevordering van de gezondheid, zuivere schoonheid komt van binnenuit De Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer zijn de basis van waaruit Zuiver in gezondheid werkt en is erop gericht de gezondheid en de schoonheid te bevorderen met voeding en voedingssupplementen. Voor het optimaal functioneren van het lichaam is het van essentieel belang de nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en de schadelijke stoffen zo veel mogelijk te vermijden. Klachten zoals huidaandoeningen, allergieĂŤn, gewrichtsklachten, overgangsklachten, darmproblemen en vermoeidheid vinden regelmatig hun oorsprong in een tekort aan o.a. vitaminen, mineralen, essentiĂŤle vetzuren en andere voedingsstoffen. Met de orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer worden deze tekorten en hun oorzaak onderzocht waarna een

passend advies wordt gegeven om de balans te kunnen herstellen. Zuiver in gezondheid werkt samen met Solgar Vitamins.

10


Om jou volledige aandacht te kunnen geven, werkt Zuiver in huid, voeten en gezondheid volgens afspraak.

Wil je iemand anders Zuiver in huid, voeten en gezondheid laten ervaren? Dan is er de met zorg en aandacht verpakte kadobon!

Dorpsstraat 53a | 6678 BG Oosterhout gld | 0481-481919 | info@zuiver-in.nl | www.zuiver-in.nl

Zuiver in huid, voeten en gezondheid  

De nieuwe brochure

Advertisement