Page 1

MISIJONSKI OBVESTILNIK TRNOVO - 13. MAJ 2011

MISIJON SE ZAČENJA Župnik o misijonu Župnik Tone Kompare: Radi bi nagovorili vse ljudi. Poskušali smo ambiciozno, obiskali smo osnovno šolo, vrtce, četrtno skupnost, gasilce, lokale, obiskali bomo ulico, na srečanje vabimo poslovneže, mamice, ženske, moške, mlade, upokojence, kulturnike, družine. Začeli smo vključevati civilno sfero in družbo v našem okolju… Želel pa sem, da misijon temelji na oznanjevanju od hiše do hiše, klasika misijona naj tudi ostane, z uličnimi, družinskimi in kategorialnimi dogodki pa dopolnimo podobo misijona. (Družina, 15. maja)

Prihajajo mladi iz Rima V župnijo Trnovo prihaja 20 mladih iz 13 držav sveta iz mednarodne šole za evangelizacijo v Rimu. Zakaj želijo biti misijonarji? Ker želijo doživeti v življenju nekaj več. Iščejo način, kako bi lahko bolj služili Bogu. Družine iz Trnovega jih bodo v petek gostoljubno sprejele na svoje domove.


MISIJONSKI OBVESTILNIK - TRNOVO

MAJ 2011

PRED NAMI Otvoritveni večer misijonskega tedna Sobota, 14. maja, ob 20.15 v župnijski cerkvi Spoznajte misijonarje tega tedna in začutite utrip misijona.

Družinsko srečanje Nedelja, 15. maja, ob 12.00 na župnijskem vrtu Otroci se bodo zabavali ob pestri ponudbi iger, starši pa si bodo izmenjali svoje izkušnje, kako živeti lepe medsebojne odnose. Za palačinke bo poskrbljeno!

VKLJUČI SE Misijon od vrat do vrat V soboto, 14. maja zbor misijonarjev ob 8.00, 15.00 in 17.00 v župnišču v Trnovem. Po kratki molitvi se bomo skupaj podali na misijon od vrat do vrat. Pridi tudi ti in pričuj, da je Bog ljubezen.

2

Misijonski obvestilnik  

Kratek opis o dogajanju v naslednjih dneh

Advertisement