Page 1

Fotópályázat Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karának szakkollégiuma idén szeptemberben egy nagyszabású programsorozatot hirdet. A Közlekedés Ünnepe egy kétnapos rendezvény, melyre nem csak szakmabelieket, hanem minden kedves érdeklődőt, családokat is szeretettel várunk. Idén nemcsak az egyetemistákat, hanem a középiskolásokat is szeretnénk bevonni a programokba, ezért kérem, juttassa el diákjaihoz az alábbi pályázati kiírást. A Közlekedésmérnöki Szakkollégium fotópályázatot hirdet a középiskolás diákoknak. A nevezés díjtalan!

T é m a : így közlekedünk mi Elkészítési m ó d : fotó, melyen szerepel valamilyen közlekedési eszköz vagy helyzet (lehet a kép vicces, szomorú, elgondolkodtató, stb.). A fotó mérete 10x15 c m . Valamint a kép mellé várunk egy maximum fél oldalas írást, mely a fotó készülésének történetéről, vagy a képen látható helyzetről szól. Díjazás:

I. hely II. hely III. hely

30.000 Ft.- értékű ajándékcsomag 20.000 Ft.- értékű ajándékcsomag 10.000 Ft.- értékű ajándékcsomag

A pályaművek beérkezési határideje: 2010. augusztus 3 1 . Kérjük, hogy a könnyebb és gyorsabb elbírálás érdekében minden beküldött pályaművön (a fotó hátoldalán, és az irományon egyaránt) szerepeljenek az alábbi adatok: Tanuló neve, osztálya Iskola neve A tanuló elérhetősége (e-mail dm) Az alkotásokat a következő címre várjuk: Közlekedésmérnöki Szakkollégium 1114 Budapest Bartók Béla út 17. Jelige: Fotópályázat


A beérkezett pályázatokból szeptember 25-én, szombaton, kiállítást szervezünk a Műegyetem területén, majd délután sort kerítünk az eredményhirdetésre és a díjak átadására. Ezen a napon családi programokra kerül sor az egyetem környékén, melyre minden kedves nevezőt és családját sok szeretettel várunk.

Köszönöm, hogy elolvasta a levelemet, és bízom benne, hogy az Önök iskolájából is számos diák méretteti meg magát. Jelen levelet kérem, juttassa el osztályfőnök kollégáinak, akik osztályfőnöki órán felolvashatják azt diákjaiknak, valamint a szaktanároknak. További információkért látogassa meg folyamatosan frissülő honlapunkat a http://frt.bme.hu/szakkoli címen, vagy forduljon hozzánk bizalommal a szakkollegium@kozlekkar.hu címen.

Üdvözlettel:

Bán Veronika alelnök Közlekedésmérnöki Szakkollégium

Budapest, 2010.05.17.

BME fotópályázat  

BME fotópályázat 10-11-eseknek