Page 7

R av e l i j n k r a n t

Oktober woonmaand!

07

En dat gaan we goed beginnen met een gezellig evenement op zondag 1 oktober. Tijdens deze gezellige zondag is het uiteraard Koopzondag en zal er genoeg entertainment zijn voor de kinderen op ons Kinderplein. Maar ook aan de creatieve medemens is gedacht, tips en tricks voor bijvoorbeeld het pimpen van je keuken door middel van een kleine toepassing. Of hoe creëer je rust in slaapkamer voor betere nachtrust. De kinderen kunnen hun lol niet op op de springkussens, stormbaan, midgetgolfbanen, Oudhollandse spellen of mooi geschminkt worden. Alle facetten van wonen willen we deze dag laten terugkomen, dus shopt u uw nieuwe interieur of juist uw nieuwe accessoires bij elkaar. Alles kan.

Wij zien u graag op zondag 1 oktober bij Ravelijncenter in Den Helder. Wooninspiratie opdoen en nieuwste smarthome-snufjes testen

Thuisin van Brederode is Luxaflex® Gallery dealer Vanaf 13 september is Thuisin van Brederode Luxaflex® Gallery dealer. Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in deze nieuwe Gallery shop.

Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk en vakkundig advies, maar consumenten zijn uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.

Inspiratie opdoen voor thuis In de Luxaflex® Gallery shop staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. Op een oppervlakte van meer dan 50 vierkante meter kunnen consumenten de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Smarthome-toepassing PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast

aan zonsopgang en -ondergang. Deze unieke toepassing past in het toekomstbeeld van een smart home: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Duurzaam, comfortabel en nuttig tegen inbraak in de vakantieperiode.

Ravelijnkrant uitgave 08  
Ravelijnkrant uitgave 08  
Advertisement