Page 5

R av e l i j n k r a n t

Wilms 2e Paasdag geopend Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Kom dan op 2e Paasdag naar onze ruime showroom. Wij staan van 12:00 tot 17:00 uur voor u klaar. U vindt bij ons alles onder 1 dak wanneer het gaat om keukens, badkamers en installatiewerk en volop inspiratie voor uw droomwens. Kiest u voor een functionele basisopstelling of een uitgebreide maatwerkoplossing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

05

Wij ontzorgen u graag
‘In 5 stappen naar uw ideale keuken of badkamer’, aldus Edwin Wilms, ‘Inspireren, kiezen, ontwerpen, realiseren en genieten. Concreet gezegd: u heeft maar 1 bedrijf nodig om uw complete verbouwing te begeleiden. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Met uitsluitend vakspecialisten in dienst zorgen wij altijd voor een optimaal eindresultaat. Dat is het échte Wilms-comfort’. AEG keukenmachine cadeau
Edwin besluit: ‘wanneer u op 2e Paasdag een offerte laat maken voor uw keuken of badkamer én de opdracht gaat daadwerkelijk door, dan krijgt u van ons een professionele AEG keukenmachine cadeau. Mooi toch om uw nieuwe keuken of badkamer te vieren met een zelfgebakken taart?’

Bezoek onze website voor meer informatie: wilms.nl

Veel Paasakties Het voorjaar begint bij Thuisin Van bij De Bedden Brederode 2e paasdag zijn we open Op het Ravelijncenter hebben we alles op alles gezet om het voorjaar goed in te luiden. In onze prachtige showroom staat alles er weer piekfijn bij, de grote opstelling van buitenzonwering producten is weer helemaal aangepast met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van buitenleven.

Met de Paas is het altijd een goed moment om naar de meubelboulevards te gaan om bijvoorbeeld een nieuw bed te gaan aanschaffen. De showrooms zijn weer geheel opgefrist en er staan weer veel nieuwe modellen in de winkels. Maar het leukst voor het winkelend publiek is dat er veel voordeel met de vele paasakties te behalen valt.

Zo ook bij De Bedden , de slaapkamerspeciaalzaak op het Ravelijncenter waar kwaliteit en goed slapen hand in hand gaan. 
De Bedden werkt al jaren met betere merken waarvan men bij de bedden weet dat als de klant dat aanschaft de persoon zeer tevreden zal zijn met iets moois en kan genieten van de kwaliteit. Een Nederlands topmerk is wel Auping en al 43 jaar in de showroom van De Bedden. Auping heeft pas zijn gehele matrassencollectie vernieuwd en daarom worden de oude modellen die nog steeds erg goed liggen met 25% showroomkorting opgeruimd. Als u daar nieuwe bodems bij nodig hebt, kunt u een paaskorting van 15% op de Auping spiralen krijgen. Tempur, het echte NASA traagschuim heeft schitterende modellen als Zero G en het North bed.
Om het Tempur North bed meer aandacht te geven kunt u met de Paas 10% korting krijgen, een geweldige kans om met een mooie korting op het topmodel van Tempur te kunnen

gaan slapen.
Ook op de aanschaf van de Tempur matrassen zit een extra , in de vorm van een mooi Tempur kussen cadeau om het ligcomfort compleet te maken. Verder loopt bij Tempur ook nog steeds het bed twv € 1298,= cadeau bij aanschaf van twee tempur matrassen en Tempur bodems.

Ubica heeft door de uitvinding van de Geltex matrassen weer een zeer prominente plek in beddenland ingenomen. Het Geltex is een zeer sterk schuim met een super comfort en draagvermogen en heeft een hele hoge vochtregulatie. Allemaal ingrediënten wat een goed matras in zich moet hebben. Om de verkoop in Geltex te stimuleren heeft Ubica hele mooie setaanbiedingen gemaakt van de Ubica Excellence boxsprings met de Geltex matrassen. U heeft al een Ubica Excellence Geltex Gi4 boxspring op de 160x200 of 180x200 voor € 2399,=. Verder kunt u terecht bij De Bedden voor bedden van Swissflex, Styldecor, Polypreen 24boxsprings, waterbedden, linnenkasten en nachtkastjes van Nolte. Ook heeft De Bedden een uitgebreide bedlinnencollectie van Damai, Essenza, Cinderella, Auping en BellaDonna hoeslakens.

De Bedden kunt u vinden op Het Ravelijncenter Industrieweg 4b Den Helder. Kijk ook op de webshop www.debedden.nl 


www. ravelijncenter.nl

Al enige jaren is het de trend om meer buiten te genieten. Met de glazen terrasoverkapping van Weinor heb je al een prachtige basis die eventueel later is uit te breiden met glazen wanden, onder zonwering, terras heater of screens. We hebben hem compleet staan in onze showroom. Met het al bekende knikkarm scherm Smart choice is het nu ook mogelijk om maatwerk te leveren met wel nog steeds een beperkte keuze van doeken. Ook is de Luxaflex Smart choice nu leverbaar met handbediende slingerstang. Verder hebben we de knikarmschermen voorzien van windbeveiliging wat ook te demonstreren is in de winkel. Bijzonder is de opgestelde Plaza Home van Weinor, een prachtige textiel overkapping die aan elke constructie kan worden gemonteerd. Met een maximaal oppervlak van 24 m2 op slechts 2 palen creëert men een complete oase van genieten en schaduw wanneer u dat wenst. Wij als team zijn er in ieder geval klaar voor om deze zomer te kunnen genieten van de heerlijke zon is het van belang om al vroegtijdig uw buitenzonwering te bestellen. Met een korte levertijd en onze fantastische actie 300 euro retour voor uw oude knikarm scherm en andere acties heten wij u van harte welkom in onze Outdoor wereld die van Brederode heet.

M Like ons: facebook.com/ravelijncenter

Ravelijnkrant 2016 editie 3  
Ravelijnkrant 2016 editie 3  
Advertisement