Page 1

Smile 4 India Veiling & Loterij informatie


Voorwoord Beste vrienden en familie! Op zaterdag 8 december vindt dan eindelijk het charity evenement plaats van onze groep voor India! We vinden het geweldig dat u erbij bent, en dat u bijdraagt aan het steunen van een geweldig goed doel. Sinds september zijn we al bezig met het plannen van dit evenement. Het was af en toe wel lastig, maar over het algemeen hebben we er een heel positief gevoel bij. De laatste weken waren wel een beetje stressen, aangezien we erg veel afmeldingen kregen! Al met al hebben we een mooie gastenlijst, en zijn we er zeker van dat het een top avond gaat worden! Eind oktober zijn we een week naar India toe geweest om de scholen die we gaan steunen te bezoeken. Dit was een erg inspirerende reis, en zeker ook motiverend om dit evenement een groot succes te maken. Het is prachtig hoe blij de kinderen daar zijn dat ze naar school kunnen, en hoe blij ze zijn dat wij dat voor ze mogelijk maken. Round Table India regelt alle logistieke dingen voor ons, zij staan in nauw contact met de scholen daar. Een belangrijke speler in dit hele proces zijn ze zonder twijfel, en zonder RTI zouden we dit niet kunnen realiseren. Ook namens Round Table India willen we jullie bedanken voor het aanwezig zijn bij ons evenement, en eventuele donaties die u heeft gemaakt. Zij stellen het erg veel op prijs. De opbrengst van deze avond zal door RTI verdubbeld worden! Dit boekje is bedoeld ter voorbereiding voor u, alle veiling en loterij items staan erin met een mooie uitleg. Wij wensen jullie alvast een fijne avond, en tot zaterdag! Maarten Prins Shannon Wattel Lieke Timmermans Bart Jan van Veen ZoĂŤ Reeve


Locatie & Programma Adres: Rode Hoed Keizersgracht 102 1015 CV Amsterdam Programma: 17:30 Ontvangst 18:30 Welkomstwoord door Shannon Wattel 19:00 Start buffet 19:45 Aanvang veiling 21:00 Nagerecht 22:00 Uitslag loterij + dankwoord


Hoe het werkt Veiling: Als u een item in de veiling koopt, dan word u naar voren geroepen om het geboden bedrag te pinnen. U krijgt van ons een bewijs van betaling mee. Het is ook mogelijk om cash te betalen, maar wij adviseren u om te pinnen.

Loterij: De kosten van de loterij bedragen: 1 lot €10,6 loten €50,U kunt loten kopen tot 21:00. Om 22:00 zal de uitslag van de loterij plaatsvinden! Op de volgende pagina’s zullen alle prijzen van de loterij te zien zijn.


1. 2 VIP tickets ABN Amro Finale

Van maandag 11 tot en met zondag 17 februari 2013 wordt in Ahoy Rotterdam het 40e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Tennis Plaza en Sports Plaza en bij het 5e World Wheelchair Tennis Tournament.. Met namen als ROGER FEDERER & WILFRIED TJONGA, beloofd dit een waanzinnig toernooi te worden op eigen bodem! Wij mogen 2 VIP tickets veilen!


2. Weekend in een chalet Wilt u een lang weekend lekker genieten van het prachtige Zeeland? Dan is dit een ideaal arrangement voor u! Een lang weekend in een prachtig chalet, in het voor en na seizoen van vrijdag tot dinsdag. Het chaletje heeft 3 slaapkamers, waar 4 personen kunnen verblijven. Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier(en) me te nemen!


4. Culinair Verwenarrangement Culinair verwenarrangement + overnachtingen bij Hotel Restaurant de Boekanier in Vrouwenpolder, Zeeland. Op loopafstand van het brede Noordzeestrand (ook naaktrecreatie!) en het Veerse Meer is "Hotel CafĂŠ Restaurant de Boekanier" ideaal als basis voor uitstapjes in de omgeving. In een straal van weinige kilometers bevinden zich het pittoreske stadje Veere, de Deltawerken met de Stormvloedkering en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes ook de bekende badplaats Domburg ligt in de directe omgeving. De keuken van de Boekanier zal u aangenaam verrassen! Onze chef weet op originele wijze de Zeeuwse streekproducten te combineren met een selectie aan eersteklas vlees, vis en (in het najaar) wild. U kunt het door u gewonnen arrangement het gehele jaar boeken uitgezonderd de NL/DU/BE feestdagen en vakanties, de bon is geldig tot uiterlijk 08-12-2013 en dient voordien ingeleverd te worden. Wat het precies inhoudt: * 4 overnachtingen op basis van logies met ontbijt * 2-persoonskamer met douche, toilet en kabel tv * Bij aankomst koffie met gebak/aperitief met een borrelhapje * 2 avonden een 3-gangen keuzemenu * 1 avond een 5-gangen verrassingsmenu


5. Wijn & hapjes proeverij

Een uitgebreide wijnproeverij, inclusief bijpassende hapjes voor 10 personen. Perfruor bied u een onvergetelijke avond aan! De wijnproeverij is flexibel, en kan aangepast worden aan all uw wensen. Bijvoorbeeld alleen witte wijnen, rode, een land of een regio. Het doel van Perfruor Wine Tasting is niet om wijn te verkopen, maar om te zorgen dat u een geweldige tijd heeft! En hopelijk ook om wat kennis met u te delen, en u te enthousiasmeren over wijn, in uw eigen huis! De datum en locatie zijn nader over een te komen. Voor meer info over het bedrijf; perfruor.nl Voorbeeld van een proeverij: Haute Cabriere Bella Rose

South Africa

Always begin with a bubble!

Buitenverwachting Rhine Riesling

South Africa

Trout mousse on rucola

Smits Kinder Riesling

Germany

Light spiced brilled shrimp

Oakridge Chardonnay

Australia

Asparagus frittata rosemary chicken

William Fevre Chardonnay (Chablis)

France

Baby marrow and

Luigi Bosca Cabernet Sauvignon

Argentina

Beef and onion pastry

Chateau La Tour Carnet Primarily Cabernet (Bordeaux)

France

Roast beef and horseradish crème

Backsberg Elbar Blend

South Africa

Grilled lamb cutlet

Selvapiana Blend

Italy

Chipolata sausage

Nuy White Muscadel

South Africa

Apple tartin


6. Weekend in strandbungalow

Een lang weekend (vr-ma) of midweek (ma-vr) in een van onze fantastische strandslaaphuisjes voor 4 personen in de maanden September en Oktober. Met het geluid van de branding in uw oren,de reuk van zilte zeelucht in Uw neus, de wind door uw haren,de nieuwe dag begroeten zonder asfalt, zonder autos, zonder stress, alleen strand en zee en het heerlijke aroma van vers gezette koffie uit uw slaapstrandhuisje. Een niet te vervullen droom? Wij denken van niet. Een klein (25 m) maar volledig ingericht slaapstrandhuisje, op het brede strand van Vrouwenpolder, helpt u deze droom te verwezelijken. Ook als de weergoden het een keer niet naar hun zin hebben of u heeft in het voor- of naseizoen een huisje gehuurd,dan kunt u gerust zijn want alle huisjes zijn van alle gemakken voorzien ook verwarming. Als u dan aan het begin van de avond op uw terras zit, de dagjesmensen weg, het strand voor u alleen, het geluid van de golven, de weerkaatsing van de maan op de zee ....... Dat is pure romantiek op het strand.


7. Golfclinic voor 10 personen Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een gezellig en competitief bedrijfsuitje!? Of wilt u graag met een groep vrienden een gezellige middag hebben? Dan hebben wij de ideale oplossing, namelijk een golf clinic bij De Goese Golf in Zeeland! Dit houdt in: ontvangst met kopje koffie, daarna 2 uur golfclinic door een van onze golfprofessionals en afsluitend nog een drankje. Datum en tijdstip is in overleg te bepalen, maar het geldt alleen in het jaar 2013.


8. Schilderij van Tjet de Wilde De Kunstenares Heeft haar opleiding gevolgd aan de A.K.I. te Enschede, de Kunstnijverheidsschool in Amsterdam en de Akademie f端r Angewandte Kunst in Wenen. Sinds 1988 maakt zij vrij werk en zij heeft exposites gehad bij verschillende galeries en op groepstentoonstellingen. Algemene omschrijving Met diepe en heldere kleuren probeert zij een harmonische combinatie van het figuratieve en abstracte te vinden. Hierbij vooral ge誰nspireerd door haar liefde voor de natuur en vele reizen.


9. Schilderij van Lucienne Blankenaauw Als u van moderne kunst houdt, zijn deze schilderijen vast iets voor U. Dit unieke paar schilderijen is geschilderd door Lucienne Blankenaauw. Ze heeft altijd al een passie gehad voor tekenen en schilderen.Sinds een paar jaar is ze actief bezig met professionele schilderijen te maken zoals dit paar.


10. Klaslokaal in India

Wilt u ĂŠcht persoonlijk deel maken van dit project? Koop dan een klaslokaal in een van de scholen die we gaan bouwen in de staat Gujarat, India! Wij zorgen er voor dat zodra het lokaal gebouwd is, uw naam weergegeven zal worden in het gebouw zelf, of op de buitenkant. Dit zal in nader overleg met Round Table India en het bestuur van de Nyenrode New Business School besloten gaan worden .


11. 1 dag Maserati Quattroporte s 2011 incl. chauffeur U heeft nu de kans om voor 1 dag, in chique Italiaanse elegantie en comfort rond te rijden, in binnen of buitenland met een persoonlijke chauffeur! Dit is een kans die u waarschijnlijk niet vaker gaat krijgen! Bart Jan is de chauffeur van deze mooie auto, hij heeft al jaren ervaring als chauffeur, dus bij hem bent u zeker in goede handen!


Loterij items - Twee tickets voor Boom Chicago Amsterdam - Oh Belli armbandjes - Van Der Valk overnachting all inclusive - Beautyarrangement twv 75 euro - Lunch + rondleiding IGC Amsterdam - Rabobank paardrijd merchandise - Aura lezing - Formule 1 lotus shirt - Reanimatie cursus

Smile 4 India veilingboekje  

Veilingboekje Smile 4 India 8 december 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you