Page 1

Kun jij wel

tegen een paar spetters ?

ZPK BUDEL

Nieuw bij ZPK Budel? Kom dan meteen een kijkje achter de schermen nemen bij de club, een handje helpen tijdens een wedstrijd, activiteit, in het bestuur of de TC, als official, trainer of misschien wel als sponsor van ZPK Budel. Dit is de beste manier om je thuis te voelen bij de nieuwe club van je kind.

wat kan ik nou doen?

- helpen tijdens wedstrijden

Kaartjes ophalen (3 personen) De taak: Startkaartjes afgeven en ophalen waarop de gezwommen tijden worden genoteerd. Koffie e.d. rondbrengen (2 personen) De taak: Voor en tijdens een wedstrijd voor de koffie en een versnapering zorgen. Foto´s maken (1 persoon) De taak: Tijdens de wedstrijd en prijsuitreiking foto´s maken en uploaden op de fotowebsite. Valse startlijn (1 persoon) De taak: Aan de badrand zitten en de lijn in het water laten vallen bij een valse start. Begeleider (2 personen) De taak: Voor een wedstrijd controleren of alle zwemmers aanwezig zijn en tijdens de wedstrijd de zwemmers op tijd naar de voorstart sturen. Tijden invoeren (1 persoon) De taak: Op de computer tijdens het tijdzwemmen de tijden invoeren die gezwommen zijn.

- helpen bij activiteiten

De taak: Af en toe helpen bij een activiteit o.a. bij een uitje, zomerkamp, BBQ enz.

- bestuur, TC, officials, trainers

De taak: O.a. meedenken en meepraten over clubgerelateerde onderwerpen. Organiseren van wedstrijden en uitnodigingen van andere clubs behandelen.

- Kent u iemand die wil sponsoren?

Mogelijkheden: adverteren op het sponsorbord, trainingspakken, website, clubblad of wedstrijd.

?

wat krijg ik er voor

Betrokkenheid bij de club, goed uitzicht op de zwemmers en tijdens het uitvoeren van de “werkzaamheden” krijg je een mooi vrijwilligersshirt.

Meer info of aanmelden?

mail dan naar: secretaris@zpkbudel.nl

/Oproep%20vrijwilligers  

http://www.zpkbudel.nl/Documenten/Oproep%20vrijwilligers.pdf

/Oproep%20vrijwilligers  

http://www.zpkbudel.nl/Documenten/Oproep%20vrijwilligers.pdf