Page 1

Oplage 500

Jaargang 1

Editie 6

15 maart 2007

Piet Overdevest is terug Na een tijdje uit de roulatie te zijn geweest vanwege een knieblessure, is Piet weer begonnen met training geven. We zijn heel blij dat Piet weer gezond en wel terug is en dat hij weer training kan geven aan de trimzwemmers. We willen Henk Lamers, Ludo Duisters en Yvonne Schoones hartelijk bedanken voor de tijdelijke vervanging van Piet.

Nieuwe trainer erbij Sinds kort hebben we er een nieuwe trainer bij voor de trimzwemmers: William van Lierop. William reageerde meteen op de advertentie ‘Trainer Gezocht’ die pas geleden in de Grenskoerier stond. Tijdens het “sollicitatiegesprek” werd duidelijk dat hij een goede aanwinst zou zijn voor Zwem- en Poloklub Budel en dus werd hij meteen aangenomen. Hij heeft al jaren ervaring als trainer / instructeur Zwem- en Poloclub De Rog in Weert. Goede aanwinst dus voor onze trainersploeg. William van harte welkom bij Zwem- en Poloklub Budel!

VIJF nieuwe officials bij ZPK Budel Op 10 maart vonden de examens plaats van de KNZB-cursus Tijdwaarnemer-4. Hieraan deden van Zwem- en Poloklub Budel mee: Marieke van Hout, Harrie Kissen, Mia Paradis, Ronald Schoones en Henri Stals. Allen zijn met verve geslaagd. Namens bestuur en alle leden van harte gefeliciteerd!!

Tijdzwemmen Op zaterdag 31 maart is het weer tijdzwemmen. De slag waar het dit keer allemaal om draait is schoolslag. Het begint weer gewoon om 9.00 met een aansluitende prijsuitreiking. Ouders/verzorgers zijn uiteraard van harte welkom om hun kind(eren) aan te komen moedigen. Kan je niet komen naar het tijdzwemmen? Laat dit dan even weten aan je trainer.

Afmelden wedstrijden Een oproep aan de wedstrijdzwemmers onder ons: Kun je niet meedoen aan een zwemwedstrijd, meld je dan op tijd af! Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat zwemmers zich gewoon niet afmelden. Dit is niet alleen veel werk voor de ploegleiding, maar ook jammer voor de rest van het team. Op je uitnodiging staat vermeld waar en voor wanneer je moet afmelden. Meld je niet af en kom je niet naar de wedstrijd, dan worden gewoon de wedstrijdkosten in rekening gebracht!!

Belactie Sponsor Loterij Zondag 4 maart jl. gingen zes leden van Zwem- en Poloklub Budel naar het PSV voetbalstadion in Eindhoven voor de belactie van de Sponsor Loterij. Samen met ongeveer acht andere clubs ging ze de wedstrijd aan om in slechts twee uur tijd de meeste loten telefonisch te verkopen.


ZPK Budel wist zo’n 35 loten te verkopen, dit was jammer genoeg niet genoeg voor de eerste plaats, maar levert ons toch weer een mooi bedrag op. Na het bellen stond onze bellers een leuke verassing te wachten: een rondleiding door het PSV voetbalstadion. Ze namen een kijkje in de kleedkamers, gingen naar de VIP-rooms enz. Voor de foto’s van deze geslaagde middag gaat U naar www.zwemclub-budel.tk. Wilt U meespelen met de Sponsor Loterij bel dan met Toon Hompes +31 495 493159

Carola Hompes gaat op voor Zwemtrainer A Op 17 maart vinden de examens plaats van de KNZB-cursus Trainer A Wedstrijdzwemmen. Hieraan doet van onze zwemclub alleen Carola Hompes mee. Zij zal daarvoor een training verzorgen met 8 van onze zwemmers en zwemsters. Wij wensen Carola alle succes met haar examen en we hopen dat natuurlijk dat ze slaagt..

Traktatie chips door jarige kinderen Jarige kinderen die chips trakteren worden vriendelijk verzocht deze voortaan in de hal van het zwembad, na de training uit te delen. Dit om te voorkomen dat de kleedhokjes vol met chipskruimels liggen en de trainers of de badmeesters- en juffrouwen dit steeds op kunnen ruimen.

Paaseierenactie Met Pasen hebben mensen graag van die mooie gekleurde eieren en wij gaan zorgen dat ze die ook krijgen, want de Paashaas kan best wat hulp gebruiken. Van maandag 19 maart t/m zaterdag 24 maart mag Zwemen Poloklub Budel de Paaseieren verkopen. We rekenen op ieders hulp. De hoofdverkoopdag zal zaterdag 24 maart zijn, maar gedurende de hele week zullen de eieren al deur aan deur verkocht worden. Je kunt je hier nog steeds voor opgeven! Trimzwemmers denk aan uw reservering, voor u het weet zijn alle eieren op! De helft van de opbrengst zal gebruikt worden voor het jeugdkamp, wat deze zomer nog georganiseerd wordt voor onze jeugdige leden. Dat is toch wel een goede reden om mee te helpen verkopen! Gedurende deze week zal er voor de trimzwemmers gelegenheid zijn om ook Paaseieren te kopen. Veel succes met deze aktie!

Wedstrijdkalender Datum

Wedstrijd

Organisatie

Plaats

Aanvang

11/03/2007 Solo deel 6

ZC Nuenen

Nuenen

15.30

18/03/07

Nautilus

Veghel

14.45

31/03/2007 Tijdzwemmen

ZPK Budel

Budel

09.00

1/04/2007

PSV

Eindhoven

13.00

ZPK Budel

Budel

14.00

Competitie deel 4

Speedo Deel 4

15/04/2007 Competitie Deel 5

Let op!! De contributie voor de eerste helft van 2007 gaat komende weken weer geheven worden. Mocht dit om redenen bij iemand op zeer grote problemen stuiten, wordt verzocht contact op te nemen met de penningmeester, Hans van Vught (0495-496567)

/NieuwsSplash%2006.%202006-2007  

http://www.zpkbudel.nl/Nieuwssplash/NieuwsSplash%2006.%202006-2007.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you