Tricorp

Page 1

11

NL

S AMEN WERK EN

DEALER

T RICO RP CATA LO G U S

www.t ricorp.com

— CATALOGUS —

11VOORWOORD TRICORP Wij zijn TRICORP, gevestigd in Rijen en wij ontwikkelen en

produceren

met onze merken ROM88 en TRICORP WORKWEAR werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet onze kleding aan de allerstrengste normeringen. Wij zijn voorraadhoudend en voor ROM88 en TRICORP WORKWEAR geldt ‘vóór 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!’ Daarnaast bieden wij een compacte maar zeer eigentijdse collectie dames- en herenpakken plus stijlvolle blouses en overhemden met ons merk TRICORP CORPORATE.

SAMEN WERKEN ‘Samen werken’ is ons credo en dit komt terug in alle geledingen van onze bedrijfsvoering. Samen werken met onze dealers, waarbij wij onderscheidend partnership en kwaliteit hóóg in het vaandel hebben staan. Samen werken binnen het eigen Team TRICORP, waar collega’s ook als interne klanten worden gezien. Samen werken met onze producenten en leveranciers en met andere betrokkenen op de markt. Maar ook Samen werken dáár waar onze kleding uiteindelijk gedragen wordt. Werkkleding voor werknemers in bouw en industrie, logistiek en groenvoorziening, beveiliging en dienstverlening, horeca en bancaire wereld, u vindt het allemaal in onze collecties. En hoe verschillend hun werkzaamheden ook zijn, wij stellen ze in staat om Samen te werken!

SPECIALS Daarnaast hebben wij TRICORP SPECIALS waar wij een exclusief kledingstuk of zelfs een complete kledinglijn voor een bedrijf of organisatie kunnen ontwikkelen en produceren. Met eigen stylisten en productspecialisten die de vertaalslag maken naar het imago van een bedrijf.

DEALERS Twee aspecten resten nog en dat zijn goede service en vakkundig advies. ROM88, TRICORP WORKWEAR en TRICORP CORPORATE zijn uitsluitend verkrijgbaar via enthousiaste dealers die zich onderscheiden door hun vakmanschap. Met professionals bij wie goede service en deskundig advies, net als bij ons, voorop staat.
06

HIGH VISIBILITY LINE

TRICORP GREYHOUND PAGINA

PAGINA

INTRODUCTIE

14

CASUAL LINE

UITLEG PICTOGRAMMEN

214 216 PAGINA

PAGINA

ARTIKELINDEX

PAGINA

PAGINA

76 112


TRICORP

INHOUD CATALOGUS 11 SAMEN WERKEN

16

TRICORP SPECIALS

184 208

KLEUREN / WASSYMBOLEN

MAAT TABELLEN

219 222 PAGINA

PAGINA

28

PAGINA

PAGINA

TRICORP CORPORATE

INDUSTRIAL LINE PAGINA

PAGINA

TRICORP CAMPUS


TRICORP WORKWEAR Vanaf het ontstaan van TRICORP hebben we altijd een pakket geweven kleding gevoerd. Maar de eerste jaren was dit pakket nog zeer bescheiden. Daar is vanaf omstreeks 2006 grote verandering in gekomen. Een nieuw concept werd ontwikkeld, uitgewerkt en geproduceerd en TRICORP WORKWEAR was

geboren.

Inmiddels

is

TRICORP

WORKWEAR niet meer weg te denken van de Nederlandse markt en bouwen wij ons marktaandeel solide uit.

8

TRICORP 11

ook

in

dit

segment

zeer


TRICORP 11

9


ROM88 ROM88, eind jaren ’80 van alweer de vorige eeuw… ontstaan uit onvrede over de beperkte kwaliteiten en de beperkte pasvormen die in die tijd beschikbaar waren. Aan de hoge eisen die werkkleding nu eenmaal stelt voldeden de toen heersende merken absoluut niet. De kleding was niet comfortabel, werd zeer snel vaal, verarmde en kromp enorm vanwege het intensieve dragen en wassen. Dat móest en dat kón anders….en zo ontstond ROM88. En wat toen het uitgangspunt was is dat het voor ons nog steeds.


KLEURVAST

VORMVAST

duurzaam


En dan…TRICORP CORPORATE. Met ons merk TRICORP CORPORATE bieden we een compacte maar uitgebalanceerde lijn pakken voor dames en heren, bestaande uit een colbert, gilet en pantalon voor de heren en een colbert, gilet, pantalon en rok voor de dames. In een mooie blend van 70% wol met 30% natural-stretch polyester, 280 grams. In 5 kleuren, te weten uni Navy, uni Grey en uni Black en, met een zeer fijn streepje, de Navy-stripe en de Black-stripe. Niet alleen de stof biedt stretch-comfort; ook de voering heeft deze stretch-functie. En nu we het toch over de voering hebben – deze is subtiel uitgevoerd in rood, wit en blauw, als knipoog naar ons eigen Nederlandse design. Wat verder een zeer groot voordeel biedt is de in de voering aangebrachte borduurrits. Hiermee kan zeer eenvoudig het borstlogo worden aangebracht op de colbert en het jasje, zónder dat de voering losgemaakt en weer vastgezet hoeft te worden door een coupeuse of naaiatelier. Dit scheelt enorm veel tijd én geld. En als we het over kostenbesparing hebben; wij kennen géén maattoeslagen!

Extra veel aandacht hebben we ook gegeven bij het ontwikkelen van deze pakken aan comfort, uitstraling en styling. En we kunnen zeggen dat we hier volledig in zijn geslaagd. Want in onze pakken komt een moderne fashionlook sámen met de functionele eisen en het gewenste draagcomfort die nu eenmaal horen bij representatieve werkkleding. Dat betekent dus onder andere dat onze pantalons en rokken geschikt zijn voor thuis-wassen.

Daarnaast completeren we onze collectie TRICORP CORPORATE met modieuze

overhemden

voor de heren

12

TRICORP 11


in Slim-fit en Basic-fit, in 2 verschillende mouwlengtes en met zowel Semi-spread als Wide-spread boord. Voor de dames hebben we in deze collectie charmante blouses in ook weer Slim-fit en in Fashion-fit. Voor zowel dames als heren in de kleuren wit en blue. In een Easy-to-iron kwaliteit in Pin-Point Oxford.

Maar een mooi pak kan als het gaat om zijn uitstraling totaal teniet worden gedaan door de verkeerde sokken onder het pak te dragen. Derhalve hebben wij onze collectie TRICORP CORPORATE uitgebreid met een elegante sokkenlijn in een mooie kwaliteit. Deze TSU8000 is een sok gemaakt van onder andere katoen en Bamboo garens, handgeketteld dus zonder naden, met een permanente anti-bacteriĂŤle werking en als 2-pack verpakt. In uni Navy en uni Black.

TRICORP 11

13


Multifunctionele showroom op wielen

KENMERKEN TRICORP GREYHOUND

• Zithoek met LCD-scherm • Presentatie volledige collectie • Paskamer voor passessie • Pantry met koelkasten en espressoapparaat • 3 luxe zonneschermen • Toilet aanwezig • Buitenspeakers

14

TRICORP 11


Productpresentatie ‘on the road’… en de TRICORP Mobiele showroom Vanzelfsprekend spreken onze collecties voor zích, maar toch… We willen onze dealers graag optimaal ondersteunen bij het overtuigen van klanten en het realiseren van mooie projecten door hen de TRICORP Mobiele showroom ter beschikking te stellen. Een fenomenale old-timer Greyhound bus met chauffeur en met werkelijk alles erop, eraan en erin. In alle bescheidenheid durven wij te stellen dat een productpresentatie een méér dan indrukwekkende éxtra impuls krijgt als onze TRICORP Mobiele showroom wordt ingezet door onze dealers bij hun klanten en/of prospects. Daarnaast is deze TRICORP GREYHOUND ook uitermate góed in te zetten bij beurzen of passessies.

TRICORP 11

15


TRICORP CAMPUS Kennis is macht. Naast de producttrainingen die onze Account managers geven hebben wij als TRICORP in samenwerking met de grootste opleider in Nederland op het gebied van Textieltrainingen, DETEX, een prachtige module ontwikkeld voor onze klanten; de TRICORP CAMPUS. Dit is een training die diĂŠper ingaat op warenkennis,

stoffenkennis

en

kennis

aangaande

confectie, verwerking en behandeling van textiel. En dan met name gericht op de praktijk in onze markt van Werk- en Bedrijfskleding. Deze TRICORP CAMPUS wordt dan ook gegeven door de ervaren trainers van de DETEX en de cursist krijgt na het volgen van deze CAMPUS een officieel erkend DETEX-Certificaat. DETEX is onderdeel van de European Fashion Business School.

16

TRICORP 11


VAN VANKATOEN KATOEN TOT TOTWERKBROEK WERKBROEK VAN VANPOLYESTER POLYESTER TOT TOTPOLO POLO

TRICORP 11

17


FAIR WEAR FOUNDATION De Fair Wear Foundation, FWF, zet zich als stichting in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. FWF is opgericht door verschillende belanghebbenden of stake-holders uit de kledingbranche. Vanwege deze verschillende stakeholders wordt FWF ook wel een Multi-Stakeholder Initiatief (MSI) genoemd. Door deze MSI aanpak onderscheidt FWF zich. FWF is niet alleen een samenwerking tussen allerlei partijen uit de kledingbranche, maar biedt door haar MSI status ook extra geloofwaardigheid aan bedrijven die zich aansluiten bij FWF. TRICORP is al jarenlang lid van de FAIR WEAR FOUNDATION en wij onderstrepen de doelstellingen volledig. Gezamenlijk kunnen en moeten wij de omstandigheden in de kledingindustrie verbeteren.

18

TRICORP 11


ÖKO-TEX Voor onze TRICORP Voorraadcollecties geldt dat een significant en steeds

groter wordend deel van deze collecties met

ÖKO-TEX gecertificeerde grondstoffen wordt geproduceerd. Daarnaast hebben we inmiddels ook enkele producten volledig ÖKO-TEX gecertificeerd en dit is voor ons een continuproces. Verder worden al onze kleding en accessoires zonder schadelijke kleurstoffen geproduceerd conform het “Warenwetbesluit AZO-kleurstoffen”.

TRICORP 11

19


CORDURA Bij diverse producten van TRICORP wordt gebruik gemaakt van Cordura. Cordura is een merknaam, vroeger van DuPont en nu van INVISTA. Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon. Het algemene kenmerk is dat Cordura tegen zware belastingen bestand is, zeer slijtvast en wrijvingsbestendig.

20 TRICORP 11


BAMBOO / BAMBOO CHARCOAL In ons continue streven naar verbeteringen voor

vrijkomen dan normaliter. Dit verhitten is nodig om

zowel mens en milieu als voor het verbeteren

de vezels soepeler en geschikter te maken voor

van onze producten gebruiken we meer en meer

het verwerken tot garens voor onder andere textiel.

bamboo en bamboo charcoal. Dit doen we bijvoor-

Bamboo heeft enkele grote voordelen als het gaat

beeld in onze Thermo-kleding maar ook in onze

om het tegengaan van het belasten van het milieu.

nieuwe Bamboo-lijn in

Bamboo

t-shirts en Poloshirts bij

groeit

namelijk

bijzonder

snel,

heeft

ROM88 én in onze nieuwe TRICORP CORPORATE

relatief weinig water nodig om te groeien en ook

sokkenlijn, de TSU8000! Daarnaast passen wij

relatief weinig voedingsstoffen.

Bamboo ook toe in onze werksokkencollectie

de gronden waarop bamboo groeit niet snel zullen

TSZ8000 en TSD8000. Bamboo charcoal is gemaakt

verarmen, het grondwater op peil zal kunnen worden

van bamboo-vezels welke in een oven worden verhit

gehouden, dat er nauwelijks bemest hoeft te

tot temperaturen boven de 1000 graden celsius

worden en dat er vaker geoogst kan worden.

waarbij er veel minder verontreinigende stoffen

Daarnaast heeft bamboo ook enkele belangrijke

Dit betekent dat

meerwaardes bij verwerking in textiel. Zo heeft bamboo een sterke anti-bacteriële werking waardoor

DUURZAAM & VERANTWOORD

BAMBOO/ BAMBOO CHARCOAL

het ontstaan van ‘geurtjes’ tot een minimum beperkt wordt. En door de bijzondere micro-structuur heeft kleding gemaakt van bamboo ook een sterk ventilerend, een sterk ademend, vermogen.

De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

TRICORP 11

21


A

B C

MEERLAGEN SYSTEEM Er bestaan veel misverstanden over hoe jij je nou het beste kunt kleden bij koude omstandigheden. Vaak is de gedachte ‘hoe lager de temperatuur, hoe dikker mijn kledingstuk moet zijn’. Echter is dat niet per definitie het geval. Het is namelijk voor jou veel beter en comfortabeler om je tegen de kou te weren door middel van een meerlagensysteem. Door met meerdere lagen te werken houd jij je lichaam op de juiste temperatuur en tegelijkertijd zorg je ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid overhoudt om jouw klus te klaren! Waar moet je op letten als je in koude omstandigheden moet werken? Hiernaast een ABC-tje.

22

TRICORP 11


MEERLAGEN SYSTEEM

A

B

THERMO ONDERKLEDING

C

ISOLERENDE TUSSENLAAG

BESCHERMING TEGEN WIND, SNEEUW EN REGEN

Thermo onderkleding. Hoe raar je

Isolerende tussenlaag. Je kunt

Bescherming tegen wind, sneeuw

het wellicht in eerste instantie vindt

uiteraard niet alleen met Thermo

en regen. Wind speelt een zeer

klinken; ook als je in zeer koude

onderkleding werken met daar-

belangrijke rol bij het afkoelen en

omstandigheden moet werken ga

over

een

het op temperatuur houden van

je bij hard werken transpireren. En

jas. Daar moet een isolerende

jouw lichaam. En ook nu weer

transpiratie zorgt ervoor dat jouw

tussenlaag

toegevoegd

geldt dat de wind een prima rol

huid vochtig wordt en dat daar-

worden in de vorm van een

speelt als het gaat om het afvoe-

mee jouw lichaam snel afkoelt. En

t-shirt, polo, sweater, of combinatie

ren van jouw transpiratievocht,

dat is prima als het warm weer is

hiervan. En ook hier geldt weer

maar de wind moet wel buiten

maar bij koude omstandigheden

dat meerdere lagen over elkaar

gehouden kunnen worden om-

wil je dat nou juist niét. Omdat

weer een betere werking hebben.

dat jouw lichaam anders te snel

een vochtige huid dus veel sneller

Maar naast isolatie moet deze

afkoelt. Kortom, je moet een bui-

afkoelt moet je ervoor zorgen dat

tussenlaag of deze tussenlagen

tenste laag hebben, vaak een jas,

bij kou dit transpiratievocht snel

er ook voor zorgen dat het trans-

die enerzijds winddicht is bij wind

wordt afgevoerd en jouw huid zo

piratievocht goed kan worden

van buiten naar binnen maar te-

droog mogelijk blijft. De Thermo

afgevoerd dus let hierop bij de

gelijkertijd

onderkleding van TRICORP zórgt

keuze van jouw kledingstukken.

vermogen heeft om het overtol-

hier dan ook voor! In onze collectie

Zorg er ook voor dat je de juiste

lige transpiratievocht van binnen

vind je dan ook de THT1000 en de

maat kiest om daarmee jouw

naar buiten af te voeren! Bij mild

THP1000. Thermo onderkleding

optimale

koude temperaturen en lichte re-

die een sterk ademende werking

bewaken!

heen

bijvoorbeeld

aan

bewegingsvrijheid

te

wel

het

ademende

gen- en sneeuwval is een van onze

heeft waardoor jouw transpiratie-

Soft Shell Jacks uitermate geschikt

vocht snel kan worden afgevoerd.

omdat

Waarin we voor het grootste deel

als ademend en waterafstotend

Bamboo in verwerken hetgeen

zijn. Bij nog lagere temperaturen

als extra voordeel voor jou heeft

en zwaarder weer adviseren we

dat er minder gauw nare geurtjes

bijvoorbeeld

ontstaan

Midi Parka’s, al dan niet voorzien

vanwege

de

anti-

bacteriële werking van Bamboo!

van

deze

een

Binnenjack

zowel

onze

winddicht

Parka’s

uitneembaar of

en

Thermo

uitneembare

Thermo Binnenvoering.

TRICORP 11

23


YKK/YCC Veel van onze producten zijn voorzien van fournituren van YKK, zoals knopen en ritssluitingen. YKK is de grootste producent ter wereld van deze producten en staat bekend om haar ongekende top-kwaliteit. Daarnaast maken wij eveneens gebruik van YCC. YCC bestaat sinds 1995 en is de snelst groeiende leverancier ter wereld op het gebied van ritsen en onderdelen hiervan. Ook zij staan garant voor een betrouwbare en uitstekende kwaliteit.

24

TRICORP 11


COOLMAX / COOLDRY Wij werken onder andere met originele CoolMax

verdampen. Het helpt de lichaamstemperatuur

garens van Invista, oorspronkelijk door DuPont

constant

ontwikkeld voor sporters die maximaal moeten

permanent. Verder werken wij in onze producten

presteren. CoolMax is hoogtechnologisch materiaal

waarbij bovenstaande eigenschappen van groot

uit speciaal ontworpen polyestervezel. Elke vezel

belang zijn met CoolDry, het alternatief voor

heeft vier kanalen die elk een groter oppervlak

CoolMax. Dit vindt u in onze HIGH VISIBILITY

hebben dan een gewone ronde vezel. Daardoor

producten TT-RWS en TP-RWS, en in onze UV-

heeft deze stof een groter 'ademend vermogen' in

BLOCK t-shirts en polo’s. Daarnaast gebruiken we

vergelijking met natuurlijke stoffen zoals bijvoorbeeld

Cooldry in combinatie met Bamboo in onze nieuwe

katoen. Hierdoor kan het transpiratievocht sneller

lijn T-shirts en Polo’s van ons merk ROM88.

te

houden,

is

hygiënisch

en

werkt

TRICORP 11

25


KATOEN Katoen is de zaadpluis van de katoenplant en is een

vast. Ook bevindt zich rondom elke katoenvezel een

veel gebruikte textielvezel. De katoenplant houdt

uiterst dun waslaagje, de cuticula, die de vezel nog

van een warm en vochtig klimaat. Als de vrucht rijp

stroever maakt. De vezel is waterafstotend door

is, barst hij open en wordt een ‘dot’ katoen zicht-

het waslaagje, zodat hij geen bleekmiddel of kleur-

baar, de zaadpluis. Katoenvezels kunnen van circa

stof kan opnemen. Vóór het bleken of verven zal de

2 tot 5 cm lang zijn. Ondanks de korte vezels is

cuticula dus moeten worden verwijderd. Dit gebeurt

katoen toch goed tot garen te spinnen. Spinnen is het

door de katoenen garens of stoffen te koken in een

in elkaar draaien van vezels, zodat een draad

oplossing van soda of natronloog: het kierkoken of

ontstaat. Katoenvezels zijn plat met een draai-

afkoken. Door de draaiingen heeft katoen weinig

ing om hun lengte-as. Door deze draaiingen zijn de

glans; een rechte, ronde vezel glimt meer dan een

vezels stroef en houden ze elkaar in een garen goed

platte, gedraaide vezel.

26

TRICORP 11


GEKAMD KATOEN Bij TRICORP gebruiken wij in al onze producten waar katoen in is verwerkt Gekamd Katoen. Dan worden voor het spinnen eerst de garens gekamd. Wat is het voordeel hiervan? Door dit proces worden de kortste garens verwijderd en dat komt ten goede aan de kwaliteit; hoe langer de katoengarens hoe beter de kwaliteit. Tevens worden de oneffenheden van de garens er als het ware afgeschraapt. De stof wordt door dit alles namelijk zachter en soepeler, kan beter de verfstoffen opnemen er ontstaan minder onzuiverheden en minder pluisjes na het wassen. En dit alles komt de kwaliteit van onze producten, de duurzaamheid en het comfort ten goede.

TRICORP 11

27


INDUSTRIAL LINE

TRICORP 11

28


1

1

INDUSTRIAL LINE

— INDUSTRIAL LINE —

INDUSTRIE & SERVICE Binnen ons merk TRICORP WORKWEAR hebben wij een robuuste collectie

ontwikkeld

voor

werknemers

in

Bouw,

Industrie

en

Transport & Logistiek; de INDUSTRIAL LINE. Een collectie die voldoet aan de vaak zware eisen die aan deze kleding wordt gesteld. Vandaar ook dat je hier werkkleding vindt die voorzien is van het slijtvaste Cordura. Tevens moet je je uitstekend kunnen bewegen in je werkkleding dus ergonomische styling en een perfecte pasvorm zijn van het grootste belang; uiteraard hebben wij hiervoor gezorgd. Maar ook de uitstraling van werkkleding wordt steeds belangrijker. Vandaar dat je in de INDUSTRIAL LINE de meeste Bi-colors kunt vinden. Bi-colors geven nét weer dat andere en onderscheidende kleurenbeeld dat belangrijk is als je je ook in uitstraling wilt onderscheiden. En dat kan dan van Bi-color Worker tot Parka en van Bi-color t-shirt tot Sweater en uiteraard alles op elkaar afgestemd. En sinds kort, maar nú al een dáverend succes: het Soft Shell Jacket de TJ2000 in Bi-color! Natuurlijk hebben we ook nu weer mooie nieuwe producten voor je toegevoegd in deze INDUSTRIAL LINE. Zo zijn we succesvol gestart met een Jeans Worker in 3 uitvoeringen, al dan niet voorzien van Cordura. En ook onze nieuwe lijn in heavy workers, onze Canvas Worker de TWC2000 , standaard met Cordura, is nu al een grote hit! Een Worker gemaakt van een stoere maar comfortabele doeksoort en qua uitstraling, modellering en pasvorm gericht op de drager van nú. En nu ook in lengtematen leverbaar!

Daarnaast dus als gezegd

hebben we een ijzersterke uitbreiding in onze Bi-color lijn met het Soft Shell Jacket, de TJ2000. Ook hebben we onze robuuste werkjas de TJO200 nu gehéél in Black voor je in de collectie!

TRICORP 11

29


INDUSTRIAL LINE

Jeans basic TJB2000

HAMERLUS

DUIMSTOK ZAK

ART.NR. TJB2000 // Jeans basic

denimblue

• Drievoudig gestikte naden • Duimstokzak • Hamerlus • Verkrijgbaar in 4 lengtematen • Dubbele achterzak waarvan 1 afsluitbaar

100% katoen 395 g/m2, (14 OZ) Denim TAILLE 44

TAILLE 42

TAILLE 40

30 TRICORP 11

TAILLE 38

30-32

31-32

32-32

33-32

34-32

36-32

38-32

42-32

44-32

LENGTE 34

29-34 30-34

31-34

32-34

33-34

34-34

36-34

38-34 40-34 42-34

44-34

32-36

33-36

34-36

36-36

38-36 40-36

TRL2000 // Pag 43

TAILLE 36

32-30

29-32

33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30

ACCESSOIRES

TSP2000 // PAG 73

TAILLE 34

TAILLE 32

TAILLE 33

TAILLE 31 31-30

LENGTE 32 LENGTE 36

TAILLE 30

TAILLE 29

LENGTE 30 29-30 30-30

TRK2000 // Pag 43

40-32


1 INDUSTRIAL LINE

Jeans worker TJW2000

DUIMSTOK

HAMERLUS

ZAK

CORDURA KNIESTUK

ART.NR. TJW2000 // Jeans WORKER

denimblue

• Drievoudig gestikte naden • Cordura kniestukken voor extra slijtweerstand • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • 2 duimstokzakken, zowel links als rechts • Hamerlus van Cordura • Verkrijgbaar in 4 lengtematen • Dubbele achterzak waarvan 1 afsluitbaar

100% katoen 395 g/m2, (14 OZ) Denim / CORDURA: 100% nylon (500 D)

TAILLE 44

TAILLE 42

TAILLE 40

TAILLE 38

TAILLE 36

TAILLE 34

TAILLE 32

TAILLE 33

TAILLE 31 31-30

32-30

LENGTE 32

29-32

30-32

31-32

32-32

33-32

34-32

36-32

38-32

42-32

44-32

LENGTE 34

29-34 30-34

31-34

32-34

33-34

34-34

36-34

38-34 40-34 42-34

44-34

32-36

33-36

34-36

36-36

38-36 40-36

LENGTE 36

TAILLE 30

TAILLE 29

LENGTE 30 29-30 30-30

33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30 40-32

ACCESSOIRES

TKK2000 // PAG 72

TSP2000 // PAG 73

TRL2000 // Pag 43

TRK2000 // Pag 43

TRICORP 11

31


1

INDUSTRIAL LINE

— INDUSTRIAL LINE —

STOER & STERK Zelden hebben we met de lancering van een nieuw product zó’n succes als met onze nieuwe lijn Jeans! Want deze relatieve nieuwkomers in onze collectie zijn nu al niet meer weg te denken van de markt van Werk- en Bedrijfskleding. We zijn begonnen met de TJB2000 als werkjeans zonder cordura en met de TJW2000. Deze TJW2000 is voorzien van een zware 500 denier originele Cordura en in combinatie met onze bijpassende en ergonomisch gevormde kniekussens biedt deze Jeans jou goede bescherming bij jouw geknielde werkzaamheden. Maar we gaan voor jou deze Jeanscollectie de komende jaren nog vérder uitbreiden en wel te beginnen met een nieuw model Jeans, de TJL2000. Dit is een Low-waist Jeans die ook weer in 4 verschillende lengtematen te verkrijgen is. En deze Jeans krijgt een nóg meer casual uitstraling dan onze reeds bestaande modellen; vandaar ook dat we deze Jeans niet hebben voorzien van een hamerlus of duimstokzak. Maar wat blíjft zijn de drievoudig gestikte naden, de stoere doekkwaliteit en de eigentijdse wassing van deze Jeans!!

32

TRICORP 11


1 INDUSTRIAL LINE

JEANS LOW WAIST TJL2000

• Drievoudig gestikte naden • Verkrijgbaar in 4 lengtematen • Dubbele achterzak waarvan 1 afsluitbaar

100% katoen 395 g/m2, (14 OZ) Denim TAILLE 44

TAILLE 42

TAILLE 40

TAILLE 38

TAILLE 36

TAILLE 34

TAILLE 32

TAILLE 33

TAILLE 31 31-30

32-30

LENGTE 32

29-32

30-32

31-32

32-32

33-32

34-32

36-32

38-32

42-32

44-32

LENGTE 34

29-34 30-34

31-34

32-34

33-34

34-34

36-34

38-34 40-34 42-34

44-34

32-36

33-36

34-36

36-36

38-36 40-36

LENGTE 36

TAILLE 30

TAILLE 29

LENGTE 30 29-30 30-30

33-30 34-30 36-30 38-30 40-30 42-30 44-30 40-32

TJL2000

denimblue

ART.NR. TJL2000 // Jeans LOW WAIST

TRICORP 11

33


INDUSTRIAL LINE

WORKER CANVAS MET CORDURA TWC2000

DUIMSTOK 2 dijbeenzakken,

ZAK

zowel links als rechts

CORDURA KNIESTUK

grey-black

ART.NR. TWC2000 // WORKER CANVAS MET CORDURA • Low-waist model • Drievoudig gestikte naden • Cordura kniestukken voor extra slijtweerstand • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • 2 Dijbeenzakken, zowel links als rechts • Hamerlus • D-Ring • Achterzak met klep afsluitbaar • Dubbele zoom voor ±6 cm extra lengte • Duimstokzak

65% polyester/35% katoen 300 g/m2, Canvas / CORDURA: 100% nylon (500 D) MATEN Lengtematen

42

44

46

48

50

52

54

47

49

51

53

55

• Dubbele zoom voor ±6 cm extra lengte

34

TRICORP 11

56

58

60

64


1 INDUSTRIAL LINE withe-darkgrey

khaki-black

Darkgrey-black

royalblue-navy

navy

black

ACCESSOIRES

TKK2000 // PAG 72

TSP2000 // PAG 73

TRL2000 // PAG 43

TRK2000 // PAG 43

TRICORP 11

35


INDUSTRIAL LINE

WORKER CANVAS TQC2000

Dijbeenzak, zowel links als rechts DUIMSTOK ZAK

DARKGREY

ART.NR. TQC2000 // WORKER CANVAS • Low-waist model • Drievoudig gestikte naden • Hamerlus • Dijbeenzak, afsluitbaar, met volop opbergmogelijkheden • Duimstokzak • Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

65% polyester / 35% katoen 300 g/m2, Canvas MATEN Lengtematen

42

44

46

48

50

52

54

47

49

51

53

55

• Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

36

TRICORP 11

56

58

60

64


1 INDUSTRIAL LINE NAVY

WHITE BLACK

ACCESSOIRES

TSP2000 // PAG 73

TRL2000 // PAG 43

TRK2000 // PAG 43

TRICORP 11

37


INDUSTRIAL LINE

WORKER CANVAS KORT MODEL TKC2000

2 dijbeenzakken, zowel links als rechts

DUIMSTOK ZAK

black

ART.NR. TKC2000 // WORKER CANVAS KORT MODEL • Low-waist model • Drievoudig gestikte naden • Hamerlus • Duimstokzak • 2 Dijbeenzakken, zowel links als rechts • 2 Steekzakken • Achterzak met klep afsluitbaar

65% polyester/35% katoen 300 g/m2, Canvas 42

38

44

46

TRICORP 11

48

50

52

54

56

58

60

62

64


1

INDUSTRIAL LINE

khaki

white

darkgrey

navy

39

TRICORP 11


INDUSTRIAL LINE

WORKER TUB2000

DARKGREY

44

46

48

50

52

54

40 TRICORP 11

56

58

60

62

64

BLACK

42

• Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

CONVOYGREY

65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 g/m2, Twill

BOTTLEGREEN

• Thuis wasbaar tot 60 °C • Industrieel wasbaar tot 85 °C • Inpandige kniezakken • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte • Elastische en verhoogde tailleband in de rug voor extra draagcomfort • Dijbeenzakken, zowel links als rechts met verdekte duimstokzak • Achterzak met klep afsluitbaar

NAVY

ART.NR. TUB2000 // WORKER


1 INDUSTRIAL LINE

AMERIKAANSE OVERALL TUA2000

NAVY

CONVOYGREY

BLACK

ART.NR. TUA2000 // AMERIKAANSE OVERALL • Thuis wasbaar tot 60 °C • Industrieel wasbaar tot 85 °C • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • Elastische schouderverstelling • Afsluitbare klepzak • Inpandige kniezakken

65% POLYESTER / 35% KATOEN 245 g/m2, Twill XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

7XL

TRICORP 11

41


INDUSTRIAL LINE

WORKER TWO2000

black khaki

navy

ART.NR. TWO2000 // WORKER • 2 Afsluitbare dijbeenzakken waarvan 1 met GSM-zak met klep • Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte • Klepachterzakken, met klittenband afsluitbaar

ACCESSOIRES

60% katoen / 40% polyester 310 g/m2, Twill 42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

• Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

TRL2000 // PAG 45

42

TRICORP 11

TRK2000 // Pag 45


1 INDUSTRIAL LINE

LEDEREN RIEM TRL2000

Black

ART.NR. TRL2000 // LEDEREN RIEM • Hoogwaardige kwaliteit leer • Verkrijgbaar in 3 lengtes 100% Leder 65-95

80-110

100-130

STRETCH RIEM TRK2000

Black

ART.NR. TRK2000 // STRETCH RIEM • Verstelbaar en elastisch • Standaardlengte 120 cm 100% stretch polyester ONE SIZE

TRICORP 11

43


INDUSTRIAL LINE

T-SHIRT BI-COLOR TT2000

borstzak

NAVY-lime

ART.NR. TT2000 // T-SHIRT BI-COLOR • Borstzak • 4-Laags ribboord • Neck tape

100% gekamd katoen 190 g/m2, Single Jersey XS

44

S

M

TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE

White-Darkgrey

Khaki-Black

darkgrey-black

black-grey

grey-black

BLACK-LIME

Black-Orange

Black-Red

Royalblue-Navy

Navy-Royalblue

navy-red

45

TRICORP 11


INDUSTRIAL LINE

POLOSHIRT BI-COLOR TP2000

borstzak

NAVY-LIME

ART.NR. TP2000 // POLOSHIRT BI-COLOR • Borstzak • Neck tape • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • 3 Knoopssluiting • Recht model met zij-splitjes

50% GEKAMD katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué XS

S

M

46 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE

White-Darkgrey

KHAKI-BLACK

BLACK-GREY

DARKgrey-Black

grey-Black

NAVY-ROYALBLUE

royalblue -navy

Black-Red

NAVY-RED

Black-Orange

BLACK-LIME

47

TRICORP 11


INDUSTRIAL LINE

POLOSWEATER BI-COLOR TS2000

borstzak

NAVY-LIME

ART.NR. TS2000 // POLOSWEATER BI-COLOR • Borstzak • Neck tape • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Hoog draagcomfort • Met elastische boord aan onderzijde • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • 3 Knoopssluiting

60% gekamd katoen / 40% polyester 280 g/m2, American fleece XS

48

S

M

TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE

White-Darkgrey

KHAKI-BLACK

BLACK-LIME

Black-GREY

GREY-Black

DARKGREY-BLACK

Black-Orange

Black-Red

Royalblue-Navy

Navy-Royalblue

navy-red

49

TRICORP 11


1

INDUSTRIAL LINE

— INDUSTRIAL LINE —

STIJLVOL & KLEURRIJK De TJ2000 is een Soft Shell Jack zoals deze bedóeld is. Gemaakt van een Stretch Soft Shell voor optimaal draagcomfort en in een eigenwijze Bi-color uitvoering. Natuurlijk is de TJ2000 winddicht en waterafstotend en door gebruik te maken van een PU tussenlaag heb je ook nog eens een ademend jack. De ritsen van de zakken zijn door een paspel afgeschermd tegen weer en wind. Mooi detail geeft de lange rits aan de voorzijde; het is een reversed zip met een contrastbies erin verwerkt! Hierdoor laat je het contrast van de zijpanelen en in de nekboord stijlvol terugkomen in jouw rits. En naast dit stoere en stijlvolle Soft Shell Jack hebben we ook nog eens een bijpassende collectie Bi-color t-shirts, Polo’s en Sweaters! Er zit sowieso muziek in dit Soft Shell Jack want we hebben in de binnenzak een speciale doorgang gemaakt voor je oortjes of koptelefoon!

50 TRICORP 11


1

TJ2000

INDUSTRIAL LINE

SOFT SHELL JACK bi-color AFGEDEKTE RITSEN

CONTRAST RITS

VOOR EXTRA DRAAGCOMFORT

EN WATERAFSTOTEND

TJ2000

NAVY-RED

ADEMEND, WINDDICHT STRETCH SOFT SHELL

TRICORP 11

51


WINDDICHT EN WATERAFSTOTEND INDUSTRIAL LINE

SOFT SHELL JACK BI-COLOR TJ2000

NAVY-ROYALBLUE

ART.NR. TJ2000 // SOFT SHELL JACK BI-COLOR • Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort • Winddicht en waterafstotend • Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag • 3 Voorzakken waarvan 1 op de rechterborst, met paspel afgeschermd • Ritssluiting met contrast • Binnenzak geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoer en ID-badge • Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers • Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband • Baardkapje • Ophanglusje aan achterzijde

96% polyester /4% spandex 340 g/m2, Platbinding / PU MEMBRAAN XS

52

S

M

TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE BLACK-RED

ROYALBLUE-NAVY

NAVY-RED

DARKGREY-BLACK

WHITE=GREY

BLACK-ORANGE

GREY-BLACK

BLACK-GREY

black-lime

53

TRICORP 11


STOER EN STIJLVOL INDUSTRIAL LINE

SOFT SHELL JACK TSJ2000

black

ART.NR. TSJ2000 // SOFT SHELL JACK • Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort • Winddicht en waterafstotend • Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag • Voorzien van gelamineerde ritsen • Extra zichtbaarheid door aangebrachte reflectie piping • Binnenzak geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoer en ID-badge • Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers • Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband • Baardkapje • 4 Zakken aan de voorzijde

96% polyester/4%spandex 340 g/m2, Platbinding / PU MEMBRAAN XS

54

S

M

TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE

darkgrey

navy

55

TRICORP 11


LICHTGEWICHT EN ADEMEND

INDUSTRIAL LINE

MIDI PARKA TMP2000

black

ART.NR. TMP2000 // MIDI PARKA • Lichtgewicht jack • De parka en capuchon zijn volledig gewatteerd • Wind- en waterdicht en ademend conform EN343 klasse 3:3 • Getapete naden • Afritsbare capuchon • Zichtbaarheid door aangebrachte reflectie piping • 4 Buitenzakken voorzien van waterafstotende ritsen • 2 Binnenzakken waarvan één geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoer en ID-badge • Tricot windvangers in de mouwen • Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband • Baardkapje • Gelamineerde blokrits

100% Dobby polyester 160 g/m2, Dobby / pu coating XS

56

S

M

TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

7XL


1

INDUSTRIAL LINE

darkgrey

navy

57

TRICORP 11
STOER EN STIJLVOL INDUSTRIAL LINE

PARKA CORDURA TJO2000

black

Uitneembaar thermo binnenjack

ART.NR. TJO2000 // PARKA CORDURA

100% polyester

• Cordura op mouw en jukstuk voor extra slijtweerstand • Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid • Verticale borstzak, met gelamineerde rits • Afsluitbare horizontale en verticale steekzakken • Afritsbare capuchon • Dubbele stormflap met waterkering en een verdekte drukknoopsluiting • Verlengd rugpand • Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden, conform EN343 klasse 3:3 • Binnenkraag met vaste microfleece • Verdekte horizontale borstzakken • Verdekte Napoleon zak • Binnenzak met rits en ID-badge en een snoerdoorvoer voor telefoon of MP3 speler • Baardkapje • Uitneembaar thermo binnenjack, niet als werkjas te gebruiken

100% polyester 200 g/m2, Oxford / PU COATING / CORDURA: 100% NYLON (500 D) XS

S

60 TRICORP 11

M

L

XL

XXL

3XL

4XL


1

INDUSTRIAL LINE navy

royalblue-navy

khaki-black

BLACK-grey

61

TRICORP 11


INDUSTRIAL LINE

PILOTJACK INDUSTRIE TPJ2000

black

ART.NR. TPJ2000 // PILOTJACK INDUSTRIE • Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid • Vuil- en waterafstotend, door aangebrachte coating • 2 Afsluitbare borstzakken waarvan 1 met telefoonzak • 2 Steekzakken en 2 afsluitbare klepzakken • Afritsbare mouwen • Uitneembare fake fur voering • Afsluitbare zak met 2 pennenzakken • Kraag met afritsbare fake fur voering • Deels elastische boord, voor extra draagcomfort

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL navy

62

TRICORP 11

bottlegreen

70% POLYESTER / 30% KATOEN 250 g/m2, Beaver


1

TBW2000

INDUSTRIAL LINE

BODYWARMER INDUSTRIE

black

ART.NR. TBW2000 // BODYWARMER INDUSTRIE • Reflectiepiping voor en achter voor extra zichtbaarheid • Vuil- en waterafstotend, door aangebrachte coating • Borstzak met klep en 2 pennenzakken • 2 Steekzakken en 2 afsluitbare klepzakken • Afsluitbare horizontale steekzak • Met rits afsluitbare binnenzak • Vaste fake fur voering * Bottlegreen zonder reflectie piping

bottlegreen*

70% POLYESTER / 30% KATOEN 250 g/m2, Beaver S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

navy

XS

TRICORP 11

63


INDUSTRIAL LINE

T-SHIRT UV-BLOCK TT-UV

NAVY

ART.NR. TT-UV // T-SHIRT UV-BLOCK • Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde • Het doek biedt een UV-block van UPF 50+ • Kleur- en krimpvast • Ademend • Vochtregulerend • Witte uitvoering ideaal voor sublematie

S

M

64 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

4XL

WHITE

XS

BOTTLEGREEN

50% COOLDRY / 50% polyester 170 g/m2, Piqué


1 INDUSTRIAL LINE

POLOSHIRT UV-BLOCK TP-UV

NAVY

ART.NR. TP-UV // POLOSHIRT UV-BLOCK • Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde • Het doek biedt een UV-block van UPF 50+ • Kleur- en krimpvast • Ademend • Vochtregulerend • Witte uitvoering ideaal voor sublematie • 3 Knoopssluiting

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

WHITE

XS

BOTTLEGREEN

50% Cooldry / 50% polyester 170 g/m2, Piqué

TRICORP 11

65


INDUSTRIAL LINE

thermo shirt THT1000

BLACK

ART.NR. THT1000 // THERMO SHIRT • Hoge thermische werking bij koude tot milde temperaturen • Vochtregulerend • Permanente antibacteriële werking • Flatlock naden dus geen weerstandspunten • Grote mate van Stretch • Perfecte pasvorm • Lange mouw

84% Bamboo charcoal / 11% spandex/ 5% polyester wicking 140 g/m2 , MESH S

M

L

66 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL


1

THP1000

INDUSTRIAL LINE

THERMO ONDERBROEK

DUURZAAM & VERANTWOORD

BAMBO0 CHARCOAL De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

BLACK

ART.NR. THP1000 // THERMO ONDERBROEK • Hoge thermische werking bij koude tot milde temperaturen • Vochtregulerend • Permanente antibacteriële werking • Flatlock naden dus geen weerstandspunten • Grote mate van Stretch • Perfecte pasvorm • Long John (lang model)

84% Bamboo charcoal / 11% spandex/ 5% polyester wicking 140 g/m2, MESH S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

TRICORP 11

67


INDUSTRIAL LINE

UNDERWEAR BOXERSHORT TOB1000

• Verpakt per 2 stuks per kleur • Extra stretch voor extra draagcomfort

95% gekamd katoen / 5% elastan 170 g/m2 single jersey S

M

L

68 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL

WHITE

Black

ART.NR. TOB1000 // UNDERWEAR BOXERSHORT


1 INDUSTRIAL LINE

underwear t-shirt TOT1000

WHITE

Black

ART.NR. TOT1000 // UNDERWEAR T-SHIRT • Verpakt per 2 stuks per kleur • Extra stretch voor extra draagcomfort • Body fit

95% gekamd katoen / 5% elastan 170 g/m2 single jersey S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

TRICORP 11

69


INDUSTRIAL LINE

WERKSOK LIGHT MODEL TSZ8000

DUURZAAM & VERANTWOORD BLACK-GREY

BAMBOO De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

ART.NR. TSZ8000 // WERKSOK LIGHT MODEL

35-38

39-42

70 TRICORP 11

43-46

47-50

NAVY-BLACK

40% bAMBOO / 40% katoen / 18% polyamide / 2% lycra 55 g/m2

GREY-BLACK

• Naadloze hiel en teen • Ventilatiezone • Vochtregulerend door Bamboo garens • Permanente antibacteriële werking


1 INDUSTRIAL LINE

WERKSOK REGULAR MODEL TSD8000

NAVY-BLACK

ART.NR. TSD8000 // WERKSOK REGULAR MODEL BLACK-GREY

GREY-BLACK

• Naadloze hiel en teen • Ventilatiezone • Vochtregulerend door Bamboo garens • Permanente antibacteriële werking

40% bAMBOO / 40% katoen / 18% polyamide / 2% lycra 70 g/m2 35-38

39-42

43-46

47-50

TRICORP 11

71


INDUSTRIAL LINE

KNIEKUSSENS TKK2000

BLACK

ART.NR. TKK2000 // KNIEKUSSENS • Kniebescherming voor werk in knielende positie • Ergonomisch gevormd • Lichtgewicht • Per set van 2 stuks verpakt • Afmeting 22 cm hoog x 17 cm breed 100% polyethyleen ONE SIZE

72

TRICORP 11


1 INDUSTRIAL LINE

SWING POCKETS TSP2000

BLACK

ART.NR. TSP2000 // SWING POCKETS • Volledig van Cordura • Diverse opberg- en aanhangmogelijkheden • Per set van 2 stuks verpakt • Met reflectie piping • Zeer eenvoudig te bevestigen aan broekriem • Afmeting 23,5 cm hoog x 17 cm breed 100% Cordura NAVY

ONE SIZE

TRICORP 11

73


INDUSTRIAL LINE

CAP REFLECTIE TCP2000

BLACK NAVY

ART.NR. TCP2000 // CAP REFLECTIE • Klittenbandsluiting • Reflectie voor extra zichtbaarheid

YELLOW

ORANGE

100% polyester ONE SIZE

MUTS REFLECTIE TMU2000

ORANGE NAVY

ART.NR. TMU2000 // MUTS REFLECTIE • Reflectie voor extra zichtbaarheid

74

TRICORP 11

BLACK

ONE SIZE

YELLOW

100% acryl


1 INDUSTRIAL LINE

CAP VERKEERSREGELAAR CAP-VR

YELLOW-ORANGE

ART.NR. CAP-VR // CAP VERKEERSREGELAAR • Klittenbandsluiting • Reflectie voor extra zichtbaarheid

100% polyester ONE SIZE

TRICORP 11

752

— HIGH VISIBILITY —

HIGH INDUSTRIE & SERVICE VISIBILITY Binnen ons merk TRICORP WORKWEAR neemt onze HIGH VISIBILITY LINE wel een zeer bijzondere plaats in. Veiligheid door zichtbaarheid, zowel overdag als ’s nachts, kwaliteit in materiaal en hoog draagcomfort. Dat zijn de belangrijke kenmerken van onze HIGH VISIBILITY LINE. De producten uit deze collectie voldoen aan alle Europese eisen en normeringen. De HIGH VISIBILITY LINE heeft een moderne styling en sluit aan op de eisen van deze tijd. En dit ijzersterke pakket bestaat uit een kerncollectie Bi-color signaalkleding conform EN471 met daarnaast uiteraard een zeer uitgebreide collectie conform de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Zonder te overdrijven kunnen wij stellen één van de toonaangevende spelers te zijn op de Nederlandse markt op het gebied van signaalkleding. Want bij deze collectie draait het allemaal om optimale zichtbaarheid en optimale kwaliteit…en daar staan wij garant voor! Derhalve gaan we nog uiterlijk dit najaar een mooi nieuw product aan onze collectie toevoegen: het Verkeersregelaar Soft Shell Jacket!


HIGH VISIBILITY

WORKER EN471 BI-COLOR TWE3001

FLUOR YELLOW-NAVY

ART.NR. TWE3001 // WORKER EN471 BI-COLOR • Telefoonzak • Inpandige kniezakken • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • Gestikte striping • Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 1:2

80% polyester/20% katoen 280 g/m2, Twill 46

48

50

52

54

56

58

• Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

78

TRICORP 11

60

62


2

HIGH VISIBILITY

FLUOR ORANGE-GREEN

FLUOR ORANGE-NAVY

79

TRICORP 11


2

HIGH VISIBILITY

— HIGH VISIBILITY —

WIND- & WATERDICHT Als je het hebt over een volledig gecertificeerde Parka die veilig, goed zichtbaar, wind- en waterdicht en ademend is én met alles erop en eraan, dan heb je het over onze TPE3001. Daar waar het gaat om jouw zichtbaarheid is deze Parka EN-471 gecertificeerd, klasse 2:2. En we zeiden het net al; de TPE3001 is wind- en waterdicht en ademend en ook dat hebben we voor jou laten certificeren in de hoogste klasse EN343 3:3. En voor als ons Hollands weertje weer eens tegen zit hebben we deze

parka

voorzien

van

een

lekker

warme

gewatteerde capuchon die verstelbaar is en ook nog eens is voorzien van reflectiestriping. Heb je geen capuchon nodig? Rol en berg de capuchon op in de kraag of anders rits je hem gewoon eraf!

80 TRICORP 11


2 HIGH VISIBILITY

PARKA EN471 BI-COLOR TPE3001

GELAMINEERDE WATERAFSTOTENDE RITSEN

ADEMEND, WINDEN WATERDICHT CONFORM EN343 KLASSE 3:3

DUBBEL GESTIKTE STRIPING

TPE3001

EN471 KLASSE 2:2

TRICORP 11

81


HIGH VISIBILITY

PARKA EN471 BI-COLOR TPE3001

FLUOR YELLOW-NAVY

Uitneembaar thermo binnenjack 100% polyester

ART.NR. TPE3001 // PARKA EN471 BI-COLOR • Dubbel gestikte striping • Steekzak waarvan één met rits afsluitbaar • Afritsbare capuchon • Dubbele stormflap met waterkering en een verdekte drukknoopsluiting • Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden, conform EN343 klasse 3:3 • Binnenzak met rits voorzien van ID-badge en een snoerdoorvoer voor telefoon of MP3 speler • Baardkapje • Gelamineerde waterafstotende ritsen • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Uitneembaar thermo binnenjack, niet als werkjas te gebruiken

FLUORDOEK 100% POLYESTER, CONTRASTDOEK 100% NYLON 200 g/m2, Oxford / PU COATING S

82

M

L

TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL


2

HIGH VISIBILITY FLUOR ORANGE-GREEN

FLUOR ORANGE-NAVY

83

TRICORP 11


HIGH VISIBILITY

SOFT SHELL JACK EN471 BI-COLOR TSE3001

FLUOR YELLOW-NAVY

ART.NR. TSE3001 // SOFT SHELL JACK EN471 BI-COLOR • Hoge kwaliteit Stretch Soft Shell • Afritsbare capuchon • Winddicht en waterafstotend • Baardkapje • Voorzien van gelamineerde waterafstotende ritsen • Mechanische stretch • Binnenzak geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoer en ID-badge • Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort • Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag • Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers • Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband • 4 Zakken aan de voorzijde • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2

100% polyester 300 g/m2, Platbinding / PU MEMBRAAN S

84

M

L

TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL


2

HIGH VISIBILITY FLUOR ORANGE-GREEN

FLUOR ORANGE-NAVY

85

TRICORP 11


HIGH VISIBILITY

PARKA VERKEERSREGELAAR PARKA-VR

FLUOR orange-FLUOR yellow

ART.NR. PARKA-VR // PARKA VERKEERSREGELAAR • Te verbergen ID-badgehouder • Wind-, waterdicht en ademend conform EN343 klasse 3:3 • Getapete naden • Afritsbare capuchon • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • 4 Buitenzakken • 2 Binnenzakken waarvan één geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoor en ID-badge • Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers • Tricot windvangers in de mouwen • Verstelbare manchetten d.m.v. klitteband • Epauletten • Gestikte striping plus extra reflectie piping • Schouderlus voor portofoon • Borstlus voor fluitje • Uitneembaar thermo binnenjack, niet als werkjas te gebruiken

100% polyester 200 g/m2, OXFORD / pu coating S

M

L

86 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL

Uitneembaar thermo binnenjack 100% polyester


2 HIGH VISIBILITY

TABARD VERKEERSREGELAAR TABARD-VR

FLUOR orange-FLUOR yellow

ART.NR. TABARD-VR // TABARD VERKEERSREGELAAR • Gestikte striping • Verstelbare klittenbandsluiting aan beide zijden • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2

CAP-VR BIJPASSENDE CAP VERKRIJGBAAR zie pagina75

100% polyester 130 g/m2, Warp knit M

XL

XXL

4XL

TRICORP 11

87


2

HIGH VISIBILITY

— HIGH VISIBILITY —

OPTIMAAL COMFORT De SoftShell-VR is hét Verkeersregelaarsjack van de nieúwste generatie zichtbaarheidskleding! Gemaakt van een Stretch Soft Shell zodat het draagcomfort optimaal is. Uiteraard volledig uitgevoerd en gecertificeerd conform de actuele eisen van de Nederlandse Overheid en conform EN471, omdat jouw zichtbaarheid van levensbelang kan zijn. En niet alleen van levensbelang voor jou als drager, maar vanuit jouw functie van Verkeersregelaar óók voor alle weggebruikers die afhankelijk zijn van jouw aanwijzingen! Natuurlijk is deze SoftShell-VR winddicht en waterafstotend en door gebruik te maken van een PU tussenlaag heb je ook nog eens een ademend jack. Vanzelfsprekend zitten er ook weer voldoende applicaties op dit jack die deze Soft Shell voor jou ook heel erg functioneel maken. Er zit sowieso muziek in dit jack want we hebben in de binnenzak een speciale doorgang gemaakt voor jouw oortjes of koptelefoon. En standaard ritsen houden normaal gesproken wind en regen niet goed tegen en daarom hebben we de ritsen voor jou gelamineerd. Beter winddicht en waterafstotend kunnen we een rits niet voor je maken!

88 TRICORP 11


2

SOFTSHELL-VR

HIGH VISIBILITY

SOFT SHELL JACK VERKEERSREGELAAR

EPAULETTEN

HOUDER

FLUOR ORANGE-FLUOR yellow

ADEMEND, WINDDICHT EN WATERAFSTOTEND

SOFTSHELL-VR

ID-BADGE

TRICORP 11

89


HIGH VISIBILITY

SOFT SHELL JACK VERKEERSREGELAAR SOFTSHELL-VR

FLUOR ORANGE-FLUOR yellow

ART.NR SOFTSHELL-VR // SOFT SHELL JACK VERKEERSREGELAAR • Te verbergen ID-badgehouder • Afritsbare capuchon • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • 2 Binnenzakken waarvan één geschikt voor telefoon of MP3 speler, met snoerdoorvoor en ID-badge • Verstelbare onderzijde middels een elastisch koord met stoppers • Verstelbare manchetten d.m.v. klittenband • Epauletten • Schouderlus voor portofoon • Borstlus voor fluitje

100% polyester 300 g/m2, Platbinding / PU MEMBRAAN S

M

L

90 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL


2 HIGH VISIBILITY

SOFT SHELL JACK RWS TJR3001

FLUOR yellow

ART.NR TJR3001 // SOFT SHELL JACK rws • Gestikte striping • Afritsbare capuchon • Winddicht en waterafstotend • Ademend door het gebruik van een PU tussenlaag • Stretch Soft Shell voor extra draagcomfort • Mechanische stretch • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • 4 Zakken aan de voorzijde • Voorzien van één napoleonzak

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR orange

100% polyester 300 g/m2, Platbinding / PU MEMBRAAN

TRICORP 11

91
HIGH VISIBILITY

t-shirt RWS TT-RWS

FLUOR ORANGE

ART.NR. tt-RWS // t-shirt rws • Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde • Het doek biedt een UV-block van UPF 50+ • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Ademend • Vochtregulerend • Kleur- en krimpvast

S

M

L

94 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR YELLOW

50% Cooldry/50% polyester 180 g/m2, Piqué


2 HIGH VISIBILITY

POLOSHIRT RWS TP-RWS

FLUOR ORANGE

ART.NR. TP-RWS // POLOSHIRT RWS • Cooldry met comfort finish aan de binnenzijde • Het doek biedt een UV-block van UPF 50+ • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Ademend • Vochtregulerend • Kleur- en krimpvast • 3 Knoopssluiting

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR YELLOW

50% Cooldry/50% polyester 180 g/m2, Piqué

TRICORP 11

95


HIGH VISIBILITY

SWEATER RWS TS-RWS

FLUOR yellow

ELASTISCHE BOORD

ART.NR. TS-RWS // SWEATER RWS • Gestikte striping • Eyelets onder de oksel voor extra ventilatie • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Elastische boord aan de onderzijde • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort

S

M

L

96 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR orange

80% polyester/20% katoen 260 g/m2, American fleece


2 HIGH VISIBILITY

WORKER RWS TWR3001

TELEFOONZAK

FLUOR yellow

ART.NR. TWR3001 // Worker RWS • Telefoonzak • Inpandige kniezakken • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar • Gestikte striping • Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 1:2 • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat

46

48

50

52

54

56

58

• Dubbele zoom voor ± 6 cm extra lengte

60

62

FLUOR orange

80% polyester/20% katoen 280 g/m2, Twill

TRICORP 11

97


HIGH VISIBILITY

BODYBROEK RWS THR3001

ART.NR. THR3001 // BODYBROEK rws

FLUOR ORANGE

• Verstelbare sluiting met klittenband • Gestikte striping • Telefoonzak • Verdekte drukknoopsluiting met rits • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • Inpandige kniezakken • Los verkrijgbare bijpassende kniekussens, op 2 hoogtes plaatsbaar

80% polyester/20% katoen 280 g/m2, Twill 46

98 TRICORP 11

48

50

52

54

56

58

60

62


2 HIGH VISIBILITY

REGENBROEK RWS TPA3001

FLUOR YELLOW

ART.NR. TPA3001 // REGENBROEK RWS • Ademend, wind- en waterdicht met getapete naden, conform EN343 klasse 3:3 • Dijbeenzakken • Broekspijpverwijding door afgeschermde rits • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 1:2

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR ORANGE

100% polyester 200 g/m2, Oxford / pu coating

TRICORP 11

99


HIGH VISIBILITY

PILOTJACK RWS TPR3001

FLUOR ORANGE

ART.NR TPR3001 // PILOtJACK rws • Telefoonzak • Ademend, winddicht en waterdicht met getapete naden • Verticale zak met waterafstotende rits • Capuchon zowel afritsbaar als opbergbaar in de kraag • Afritsbare mouwen • Dubbele stormflap met waterkering • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • Uitneembare thermovoering • 2-Way zipper

S

M

L

100 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR yellow

100% polyester 200 g/m2, Oxford / pu coating


2 HIGH VISIBILITY

PARKA RWS TPG3001

FLUOR ORANGE

ART.NR. TPG3001 // PARKA RWS • Telefoonzak • Ademend, winddicht en waterdicht met getapete naden, conform EN343 klasse 3;3 • Verticale zak met waterafstotende rits • Capuchon zowel afritsbaar als opbergbaar in de kraag • Dubbele stormflap met waterkering • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • Uitneembare thermovoering • Voorzien van binnenzak • 2-Way zipper

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

FLUOR yellow

100% polyester 200 g/m2, Oxford / pu coating

TRICORP 11 101


HIGH VISIBILITY

FLEECEJACK WINDSTOPPER RWS TSR3001

FLUOR ORANGE

ART.NR. TSR3001 // FLEECEJACK WINDSTOPPER RWS • 3-Laags microfleece met PU membraan • Ademend, winddicht en waterafstotend • Elastische stelkoorden • Gestikte striping • Afsluitbare borstzak • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 3:2 • Non-pilling fleece • 2 steekzakken met rits

100% polyester 380 g/m2, Microfleece / PU MEMBRAAN S

M

L

102 TRICORP 11

XL

XXL

3XL

4XL


2

V-RWS

HIGH VISIBILITY

VEILIGHEIDSVEST RWS

FLUOR ORANGE

ART.NR V-RWS // VEILIGHEIDSVEST rws • Verstelbare klittenbandsluiting • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2

M

XL

XXL

4XL

FLUOR YELLOW

100% polyester 130 g/m2 warp knit

TRICORP 11 103


HIGH VISIBILITY

VEILIGHEIDSVEST RWS BHV V-RWS-BHV

FLUOR ORANGE

ART.NR. V-RWS-BHV // VEILIGHEIDSVEST RWS BHV • Verstelbare klittenbandsluiting • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Tekst BHV klein op de borst en groot op de rug

XL

XXL

4XL

104 TRICORP 11

FLUOR YELLOW

100% polyester 130 g/m2 warp knit / pu coating


2

V-RWS-ZIP

HIGH VISIBILITY

Veiligheidsvest RWS MET RITS

FLUOR ORANGE

ART.NR V-RWS-ZIP // VEILIGHEIDSVEST rws MET RITS • Gestikte striping • Ritssluiting • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2

M

XL

XXL

4XL

FLUOR YELLOW

100% polyester 130 g/m2 warp knit

TRICORP 11 105


HIGH VISIBILITY

Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend MET RITS

V-RWS-FR-ZIP

FLUOR ORANGE

ART.NR. V-RWS-FR-ZIP // VEILIGHEIDSVEST RWS VLAMVERTRAGEND MET RITS • Ritssluiting • Gestikte striping • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Vlamvertragend conform normering ISO 14116 index 1

M

XL

XXL

106 TRICORP 11

4XL

FLUOR YELLOW

100% polyester met vlamvertragende finish 130 g/m2 warp knit


2

V-RWS-FRAST

HIGH VISIBILITY

Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend & anti statisch

FLUOR ORANGE

ART.NR V-RWS-FRAST // Veiligheidsvest RWS Vlamvertragend & anti statisch • Gestikte striping, vlamvertragend • Verstelbare klittenbandsluiting • Vlamvertragend conform ISO 14116 index 1 • Antistatisch conform EN1149 • Uitvoering conform richtlijnen Rijkswaterstaat • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2 • Doek voorzien van carbondraad

M

XL

XXL

4XL

FLUOR YELLOW

100% polyester 200 g/m2 OXFORD / PU COATING / CARBONDRAAD

TRICORP 11 107


HIGH VISIBILITY

Veiligheidsvest EN471 V-EN471

FLUOR ORANGE

ART.NR. V-EN471 // Veiligheidsvest EN471 • Verstelbare klittenbandsluiting • Gestikte striping • Hoge zichtbaarheid conform EN471 klasse 2:2

XL

XXL

108 TRICORP 11

FLUOR YELLOW

100% polyester 130 g/m2 warp knit


2

VK-EN1150

HIGH VISIBILITY

Kinder Veiligheidsvest

FLUOR ORANGE

ART.NR VK-EN1150 // Kinder Veiligheidsvest • Verstelbare klittenbandsluiting • Gestikte striping • Zichtbaarheidskleding (waarschuwingskleding) voor niet-professioneel gebruik conform EN1150

100% polyester 130 g/m2 warp knit 128

140

152

164

TRICORP 11 109


HIGH VISIBILITY

Vest zonder striping

V-BLANC

FLUOR ORANGE

ART.NR. V-BLANC // Vest zonder striping • Verstelbare klittenbandsluiting

XL

XXL

110 TRICORP 11

FLUOR YELLOW

100% polyester 130 g/m2 warp knit


2 HIGH VISIBILITY

Vest Reflectie V-REF

LIME

ART.NR V-REF // Vest Reflectie • Verstelbare klittenbandsluiting • Gestikte striping

100% polyester 130 g/m2 warp knit XL

XXL

4XL RED

ROYALBLUE

M

TRICORP 11

1113

— CASUAL LINE —

TRICORP CASUAL LINE Een uitgebreide collectie voor iedereen die tijdens het werk ook basics draagt vindt u in onze CASUAL LINE met ons merk ROM88. Onze CASUAL LINE bestaat uit t-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. Producten die ideaal zijn om als werkkleding te dragen met een eigentijdse ‘casual look’. De CASUAL LINE biedt producten van een extra hoge kwaliteit: ze zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er representatief uit. Er is keuze uit een ruim assortiment aan vaste kleuren. Zo kunt u kleding tussentijds vernieuwen en voor nieuwe en bestaande werknemers probleemloos dezelfde kleding bestellen. En in deze catalogus vindt u weer gewéldige uitbreidingen in deze Casual Line…zeer veel nieuwe kledinglijnen in ROM88! Zoals de nieuwe lijn PPF180; een lijn gebaseerd op één van onze succesvolste producten de polo PP180, maar dan in een meer aangesloten model. Een Fashion-fit derhalve. En over Fashion-fit gesproken; ook lanceren we 2 nieuwe Basic t-shirtlijnen in een aangesloten model. De TFR160 met een slank rond halsboordje en de TFV160 met een slanke V-neck. Daarnaast een nieuwe en stijlvolle lijn in Bi-color polo’s, de PBF210. Dus naast een Fashion-fit modellering ook nog eens in een zwaardere uitvoering van 210 G/M2. Maar vanaf nu hebben we óók Bamboo verwerkt in onze ROM88 collecties! Zo hebben we Bamboo verwerkt in een nieuw t-shirt, de TBA180 en in een nieuwe Polo, de PBA180. Beiden zeer stijlvol uitgevoerd en ook weer in een Fashion-fit model. En vanwege de mooie eigenschappen van Bamboo ben je van draagcomfort en uitstraling van deze producten verzekerd!


CASUAL LINE

T-SHIRT FITTED TFR160

RED

ART.NR. TFR160 // T-SHIRT FITTED • Eigentijdse pasvorm • Slank nekboordje • Neck tape

100% Gekamd katoen 160 G/M2, Single Jersey XS

S

M

114 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

MODIEUS & EIGENTIJDS

NIEUW: FITTED T-SHIRT De voordelen op een rijtje: • Gekamd, ringgesponnen katoen • Eigentijdse pasvorm • Slank nekboordje • Natural stretch • Neck tape

BLACK

WHITE

ROYALBLUE

NAVY

DARKGREY

TRICORP 11

115


CASUAL LINE

T-SHIRT V-HALS FITTED TFV160

RED

ART.NR. TFV160 // T-SHIRT V-HALS FITTED • Eigentijdse pasvorm • Slank V-halsje • Neck tape

100% Gekamd katoen 160 G/M2, Single Jersey XS

S

M

116 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

MODIEUS & EIGENTIJDS

NIEUW: FITTED T-SHIRT De voordelen op een rijtje: • Gekamd, ringgesponnen katoen • Eigentijdse pasvorm • Slank V-halsje • Natural stretch • Neck tape

BLACK

WHITE

ROYALBLUE

NAVY

DARKGREY

TRICORP 11

117


3

CASUAL LINE

— CASUAL LINE —

DUURZAAM & VERANTWOORD We zijn altijd voor jou bezig om je te voorzien van de beste producten uit de mooiste grondstoffen, zoals Bamboo. Maar we houden naast rekening met jouw wensen óók rekening met de toekomst van de aarde en onze kinderen! En ook dáárom hebben we voor jou een nieuwe kledinglijn ontwikkeld met gebruikmaking van Bamboo. Een t-shirt en een Polo gemaakt uit 50% Bamboogarens gecombineerd met 50% CoolDry. In een perfecte en eigentijdse Fitted pasvorm die mooi aansluit op jouw body én lang genoeg is, en die een zeer stijlvolle uitstraling heeft. Niet in het minst door de bijzonder mooi afgewerkte mouwboordjes! Want je weet het; Bamboo is één van de milieuvriendelijkste vezels die we kennen. Mét voor jou zeer comfortabele draageigenschappen zoals ademendheid die in deze 2 producten nog eens versterkt wordt door de CoolDry. Dús combineren we voor jou Bamboo en CoolDry met stijlvol…dús hebben we vanaf nu voor je de TBA180 en de PBA180 in onze collectie. Enjoy!

118 TRICORP 11


3

SLANK NEKBOORDJE

CASUAL LINE

T-SHIRT BAMBOO FITTED TBA180

STIJLVOLLE MOUWBOORD

PASVORM

ADEMEND

PBA180 Ook leverbaar in polo zie pagina 124

TBA180

EIGENTIJDSE

TRICORP 11

119


CASUAL LINE

T-SHIRT BAMBOO FITTED TBA180

ROYALBLUE

ART.NR. TBA180 // T-SHIRT BAMBOO • Eigentijdse pasvorm • Slank nekboordje • Neck tape

50% Bamboo / 50% Cooldry 180 G/M2, Piqué XS

S

M

120 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

DUURZAAM & VERANTWOORD

BAMBO0 De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

DARKGREY BLACK

NAVY

TRICORP 11

121


CASUAL LINE

DAMES T-SHIRT TVT190

LIME

ART.NR. TVT190 // DAMES T-SHIRT • Getailleerd model • Extra stretch voor extra draagcomfort • Slank V-halsje

95% katoen/ 5% spandex 190 gr, single jersey XS

S

M

122 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

MODIEUS & EIGENTIJDS

NIEUW: FITTED T-SHIRT De voordelen op een rijtje: • Gekamd, ringgesponnen katoen • Eigentijdse pasvorm • Slank V-halsje • Neck tape

FUCHSIA TURQUOISE

WHITE

RED

BLACK

NAVY

PURPLE

TRICORP 11 123


CASUAL LINE

T-SHIRT T145

TURQUOISE

ART.NR. T145 // T-SHIRT • 4-Laags ribboord • Rond gebreid (tube model) • Neck tape ** Ook verkrijgbaar in kindermaten

100% gekamd katoen 145 g/m2, Single Jersey XS

S

* GEMÊLEERDE KLEUREN: 85% katoen, 15% VISCOSE

M

L

XL

140

152

164

kindermaten 116

128

124 TRICORP 11

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

YELLOW

LIME

FUCHSIA

KHAKI

WINE

PURPLE

CHRYSTAL

BOTTLEGREEN

DARKGREY

Royalblue

GREY MELANGE*

OOK VERKRIJGBAAR IN KINDERMATEN

WHITE**

Navy**

RED**

ORANGE**

BLACK**

TRICORP 11 125


CASUAL LINE

T-SHIRT T190

RED

ART.NR. T190 // T-SHIRT • 4-Laags ribboord • Rond gebreid (tube model) • Neck tape

100% gekamd katoen 190 g/m2, Single Jersey XS

S

M

126 TRICORP 11

L

* GEMÊLEERDE KLEUREN: 85% katoen, 15% VISCOSE XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

ROYALBLUE

KHAKI

YELLOW

WHITE

WINE

BOTTLEGREEN

NAVY

GREY MELANGE*

ANTRACITE MELANGE*

BLACK

Darkgrey

TRICORP 11 127


CASUAL LINE

T-SHIRT LANGE MOUW TL190

ROYALBLUE WHITE

ART.NR. TL190 // T-SHIRT LANGE MOUW • 4-Laags ribboord • Rond gebreid (tube model) • Neck tape

100% gekamd katoen 190 g/m2, Single Jersey M

128 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

BLACK

S

NAVY

XS


3 CASUAL LINE

T-SHIRT V-HALS TV190

WHITE

ART.NR. TV190 // T-SHIRT V-HALS • 4-Laags ribboord • Rond gebreid (tube model) • Neck tape • V-hals

100% gekamd katoen 190 g/m2, Single Jersey S

M

L

XL

XXL

3XL

5XL NAVY

BLACK

XS

TRICORP 11 129


CASUAL LINE

POLO BAMBOO FITTED PBA180

STIJLVOLLE MOUWBOORD

DARKGREY

ART.NR. PBA180 // POLO BAMBOO FITTED • Stijlvolle mouwboorden • Eigentijdse pasvorm • Slank kraagje

50% Bamboo / 50% Cooldry 180 G/M2, Piqué XS

S

M

130 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

DUURZAAM & VERANTWOORD

BAMBO0 De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

ROYALBLUE BLACK

NAVY

TRICORP 11

131


3

CASUAL LINE

— CASUAL LINE —

MAG HET EEN GRAMMETJE MEER ZIJN? Wij werken in veruit de meeste polo’s in onze collectie met een doekgewicht van 180 gram. Dat is een prima doekgewicht waarmee je veel draagcomfort kunt ervaren. Maar bij de ontwikkeling van een nieuwe lijn Bi-color polo’s wilden we niet alleen aan de kleurstellingen en de vlakverdelingen van de contrastkleuren werken, we wilden ook een polo die een andere look and feel heeft dan onze fantastische standards van 180 gram. Dús komen we nu met de PBF210. De look is anders vanwege het zwaardere doekgewicht van 210 gram en de gekozen ándere vlakverdeling van contrastkleuren; de feel is door dit zwaardere grammage ook wat robuuster geworden. En de pasvorm? Die hebben we voor jou weer slank en eigentijds gestyled!

132 TRICORP 11


3 CASUAL LINE

SLANK KRAAGJE

POLO BI-COLOR FITTED PBF210

SLANKE KNOPENSTROOK

PASVORM

PBF210

EIGENTIJDSE

TRICORP 11 133


CASUAL LINE

POLO BI-COLOR FITTED PBF210

NAVY-ROYALBLUE

ART.NR. PBF210 // POLO BI-COLOR FITTED • Eigentijdse pasvorm • Slank kraagje

50% polyester/ 50% Gekamd katoen 210 gr/m2, Piqué XS

S

M

134 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

MODIEUS & EIGENTIJDS

NIEUW: FITTED POLO De voordelen op een rijtje: • Gekamd, ringgesponnen katoen • Eigentijdse pasvorm • Slank nekboordje • Neck tape

BLACK-ORANGE

BLACK-LIME

NAVY-RED

BLACK-GREY

TRICORP 11 135


CASUAL LINE

POLO FITTED PPF180

NAVY

ART.NR. PPF180 // POLO FITTED • Eigentijdse pasvorm • Slank kraagje

50% gekamd katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué XS

S

M

136 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3 CASUAL LINE

MODIEUS & EIGENTIJDS

NIEUW: FITTED POLO De voordelen op een rijtje: • Gekamd, ringgesponnen katoen • Eigentijdse pasvorm • Slanke knopenstrook • Slank kraagje • Neck tape

BLACK

WHITE

RED

ROYALBLUE

DARKGREY

TRICORP 11 137


CASUAL LINE

POLO SHIRT PP180

ORANGE

ART.NR. PP180 // POLOSHIRT • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • 3 Knoopssluiting • Neck tape • Recht model met zij-splitjes

50% gekamd katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué XS

S

M

138 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

KHAKI

WINE

YELLOW

WHITE

RED

BOTTLEGREEN

ROYALBLUE

NAVY

GREY MELANGE

ANTHRACITE MELANGE

BLACK

DARKGREY

TRICORP 11 139


CASUAL LINE

DAMES POLOSHIRT PPT180

RED

ART.NR. PPT180 // DAMES POLOSHIRT • Duurzaam • Vormvast • Getailleerd model, met zij-splitjes • Kleurvast • Neck tape • 3 Knoopssluiting

50% GEKAMD katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué XS

S

M

140 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE ANTHRACITE-MELANGE

DARKGREY

ROYALBLUE

WHITE

BLACK

NAVY

141

TRICORP 11


CASUAL LINE

POLOSHIRT lange mouw PPL180

DARKGREY

ART.NR. PPL180 // POLOSHIRT lange mouw • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • 3 Knoopssluiting • Manchette aan mouweinden • Neck tape • Recht model met zij-splitjes

50% GEKAMD katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué XS

S

M

142 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

red

NAVY

ROYALBLUE

BLACK

WHITE

TRICORP 11 143


CASUAL LINE

POLOSHIRT BORSTZAK PPZ180

borstzak

WHITE

ART.NR. PPZ180 // POLOSHIRT BORSTZAK • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • 3 knoopssluiting • Borstzak • Recht model met zij-splitjes

50% GEKAMD katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué M

144 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

BLACK

S

NAVY

XS


3 CASUAL LINE

POLOSHIRT LANGE MOUW 100% KATOEN PPKL180

NAVY

ART.NR. PPKL180 // POLOSHIRT LANGE MOUW 100% KATOEN • Duurzaam • Neck tape • 3 Knoopssluiting • Hoog draagcomfort • Manchette aan mouweinden • Beperkte krimp door voorgekrompen katoen • Recht model met zij-splitjes

100% GEKAMD katoen 180 g/m2, Piqué S

M

L

XL

XXL

3XL

5XL

BLACK

XS

TRICORP 11 145


CASUAL LINE

POLOSHIRT 100% katoen PPK180

GREY MELANGE*

ART.NR. PPK180 // POLOSHIRT 100% katoen • Duurzaam • Hoog draagcomfort • 3 Knoopssluiting • Beperkte krimp door voorgekrompen katoen • Recht model met zij-splitjes • Neck tape

100% gekamd katoen 180 g/m2, Piqué XS

S

M

146 TRICORP 11

L

* GEMÊLEERDE KLEUREN: 85% katoen, 15% VISCOSE XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

RED

ROYALBLUE

NAVY

WHITE

ANTHRACITE MELANGE*

BLACK

BOTTLEGREEN

TRICORP 11 147


CASUAL LINE

POLO SHIRT PP200

FUCHSIA

ART.NR. PP200 // POLOSHIRT • 2 Knoopssluiting • Neck tape • Hoog draagcomfort • Recht model met zij-splitjes * Ook verkrijgbaar in kindermaten

80% gekamd katoen / 20% polyester 200 g/m2, Piqué S

M

L

XL

XXL

3XL

128

140

152

164

kindermaten 104

116

148 TRICORP 11

176


3

CASUAL LINE

LIME

PURPLE

INSIGNIA

CHRYSTAL

Turquoise

QUARTZ

OOK VERKRIJGBAAR IN KINDERMATEN

SNOW*

BLACK*

NAVY*

ORANGE*

TRICORP 11 149


CASUAL LINE

DAMES POLOSHIRT PPT200

LIME

ART.NR. PPT200 // DAMES POLOSHIRT • Getailleerd model, met zij-splitjes • 2 Knoopssluiting • Neck tape • Hoog draagcomfort

80% gekamd katoen / 20% polyester 200 g/m2, Piqué S

M

L

150 TRICORP 11

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE

FUCHSIA

ORANGE

PURPLE

SNOW

QUARTZ

Turquoise

CHRYSTAL

INSIGNIA

NAVY

BLACK

151

TRICORP 11


CASUAL LINE

SWEATER S280

LIME

ART.NR. S280 // SWEATER • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • Met elastische boord aan de onderzijde

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE XS Z

S

M

152 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

RED

ORANGE

ANTHRACITE MELANGE

BLACK

WHITE

DARKGREY

GREY MELANGE

ROYALBLUE

BOTTLEGREEN

NAVY

WINE

TRICORP 11 153


CASUAL LINE

POLO SWEATER PS280

LIME

ART.NR. PS280 // POLOSWEATER • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • 3 Knoopssluiting • Recht model met zij-splitjes

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE XS

S

M

154 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

RED

ANTHRACITE MELANGE

BLACK

WHITE

DARKGREY

GREY MELANGE

ROYALBLUE

BOTTLEGREEN

NAVY

WINE

TRICORP 11 155


CASUAL LINE

POLOSWEATER BOORD PSB280

LIME

ART.NR. PSB280 // POLOSWEATER BOORD • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • 3 Knoopssluiting • Met elastische boord aan de onderzijde

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE XS

S

M

156 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

7XL


3

CASUAL LINE

RED

ANTHRACITE MELANGE

BLACK

WHITE

DARKGREY

GREY MELANGE

ROYALBLUE

BOTTLEGREEN

NAVY

WINE

TRICORP 11 157


3

CASUAL LINE

— CASUAL LINE —

LADIES NIGHT... AND DAY! Als TRICORP breiden we meer en meer uit in damesmodellen. Hoewel veel van onze collecties een uni-sex pasvorm hebben met een zeer groot maatbereik en derhalve zowel voor dames als heren geschikt zijn, merken we dat de vraag uit de markt naar juist een specifieke damespasvorm stíjgt. Daar spelen we uiteraard gráág op in en vandaar ook dat je in onze collecties de damespolo’s PPT180 en de PPT200 kunt vinden, de dames t-shirts TVT190, maar uiteraard ook een complete damescollectie in onze TRICORP CORPORATE lijn! De polosweater zonder boord voor dames, de PST280, is inmiddels al een zeer groot succes…en derhalve hebben we voor je nu ook de kleur Lime in onder andere de PST280 toegevoegd!

158 TRICORP 11


3

PST280

CASUAL LINE

DAMES POLOSWEATER 3 KNOOPS SLUITING

EIGENTIJDSE PASVORM

VOORZIEN VAN ZIJSPLITJES

PST280

HOOG DRAAGCOMFORT

TRICORP 11 159


CASUAL LINE

DAMES POLOSWEATER PST280

RED

ART.NR. PST280 // DAMES POLOSWEATER • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Getailleerd model, met zij-splitjes • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • 3 Knoopssluiting

60% gekamd katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE XS

S

M

160 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE

LIME

BLACK

ANTHRACITE MELANGE

ROYALBLUE

NAVY

DARKGREY

WHITE

161

TRICORP 11


CASUAL LINE

SWEATER RITSKRAAG ZS280

lime

ART.NR. ZS280 // SWEATER RITSKRAAG • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Recht model, met zij-splitjes • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • Ritskraag, met kunststof rits

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE XS

S

M

162 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

red

NAVY

ROYALBLUE

BLACK

ANTHRACITE MELANGE

TRICORP 11 163


CASUAL LINE

POLOSHIRT CONTRAST PPC180

NAVY-RED

ART.NR. PPC180 // POLOSHIRT CONTRAST • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Recht model met zij-splitjes • 3 Knoopssluiting

XS

S

M

164 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL

BLACK-GREY

50% GEKAMD katoen / 50% polyester 180 g/m2, Piqué


3 CASUAL LINE

POLOSWEATER CONTRAST PSC280

NAVY-RED

ART.NR. PSC280 // POLOSWEATER CONTRAST • Duurzaam • Vormvast • Kleurvast • Neck tape • Recht model met zij-splitjes • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort • 3 Knoopssluiting

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

5XL

BLACK-GREY

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 280 g/m2, AMERICAN FLEECE

TRICORP 11 165


CASUAL LINE

SWEATVEST SV300

NAVY

ART.NR. SV300 // SWEATVEST • Ritssluiting • 2 Steekzakken • Elastische boord aan de onderzijde • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort

80% gekamd katoen / 20% polyester 300 g/m2, AMERICAN FLEECE S

M

L

166 TRICORP 11

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE

BLACK

INSIGNIA

GREY MELANGE

TRICORP 11 167


CASUAL LINE

HOODED SWEATER HS300

NAVY

ART.NR. HS300 // HOODED SWEATER • Kangaroezak • Capuchon, met single jersey voering • Elastische boord aan de onderzijde • Binnenzijde opgeruwd voor extra draagcomfort

80% gekamd katoen / 20% polyester 300 g/m2, AMERICAN FLEECE S

M

L

168 TRICORP 11

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE

BLACK

INSIGNIA

GREY MELANGE

TRICORP 11 169
CASUAL LINE

FLEECEVEST FLV320

RED

ART.NR. FLV320 // FLEECEvEST • Ritssluiting tot aan onderzijde • 2 Steekzakken • Stelkoorden in de taille • Anti pilling fleece

100% polyester 320 g/m2, MICROFLEECE XS

S

M

172 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

NAVY

ROYALBLUE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

BLACK

TRICORP 11 173


CASUAL LINE

FLEECE SWEATER FL320

RED

ART.NR. FL320 // FLEECE SWEATER • Kraag met rits • 2 Steekzakken • Stelkoorden in de taille • Anti pilling fleece

100% polyester 320 g/m2, MICROFLEECE XS

S

M

174 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

NAVY

ROYALBLUE

ANTHRACITE MELANGE

BOTTLEGREEN

BLACK

TRICORP 11 175


CASUAL LINE

FLEECE MUTS FLM320

NAVY

ART.NR. FLM320 // FLEECE MUTS

ONE SIZE

176 TRICORP 11

BLACK

100% polyester 320 g/m2, MICROFLEECE

ANTHRACITE MELANGE

• One size fits all • Goed te borduren door omslag • Anti pilling fleece


3 CASUAL LINE

FLEECE SJAAL FLS320

ANTHRACITE MELANGE

ART.NR. FLS320 // FLEECE SJAAL • Blinde borduursluiting • Afmeting 30 x 150 • Anti pilling fleece

100% polyester 320 g/m2, MICROFLEECE BLACK

NAVY

ONE SIZE

TRICORP 11 177


CASUAL LINE

WERKHEMD LANGE MOUW OHL150

NAVY

ART.NR. OHL150 // WERKHEMD LANGE MOUW • 2 Borstzakken • Buttondown

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 150 g/m2, TWILL XS

S

M

178 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

BLACK

ROYALBLUE

RED

TRICORP 11 179


CASUAL LINE

WERKHEMD KORTE MOUW OHK150

black

ART.NR. OHK150 // WERKHEMD KORTE MOUW • 2 Borstzakken • Buttondown

60% GEKAMD katoen / 40% polyester 150 g/m2, TWILL XS

S

M

180 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL

5XL


3

CASUAL LINE

RED

navy

ROYALBLUE

181

TRICORP 11


CASUAL LINE

BODY WARMER BW160

NAVY

ART.NR. BW160 // BODYWARMER • Verbeterde pasvorm • Verlengd rugpand • 6 Zakken aan de voorzijde • 2 Binnenzakken, waarvan 1 geschikt voor telefoon • Printerrits • Armsgat voorzien van elastische windvanger

65% polyester/35% katoen 160 g/m2, PLATBINDING XS

S

M

182 TRICORP 11

L

XL

XXL

3XL


3

CASUAL LINE BLACK

WHITE

TRICORP 11 1834 —

CORPORATE LINE

CORPORATE LINE Met ons merk TRICORP CORPORATE bieden we een compacte maar uitgebalanceerde lijn pakken voor dames en heren, bestaande uit een colbert, gilet en pantalon voor de heren en een jasje, gilet, pantalon en rok voor de dames. In een mooie blend van 70% wol met 30% natural-stretch polyester, 280 grams. In 5 kleuren, te weten uni Navy, Grey en Black en, met een zeer fijn streepje, de Navy-stripe en de Black-stripe. Niet alleen de stof biedt stretch-comfort; ook de voering heeft deze stretch-functie. En nu we het toch over de voering hebben – deze is subtiel uitgevoerd in rood, wit en blauw, als knipoog naar ons eigen Nederlandse design. Wat verder een zeer groot voordeel biedt is de in de voering aangebrachte borduur-rits. Hiermee kan zeer eenvoudig het borstlogo worden aangebracht op de colbert en het jasje, zónder dat de voering losgemaakt en weer vastgezet hoeft te worden door een coupeuse of naaiatelier. Dit scheelt u enorm veel tijd én geld. En als we het over kostenbesparing hebben; wij kennen géén maattoeslagen!


CORPORATE

HEREN COLBERT CMC6000

BLACK-stripe

ART.NR. CMC6000 // HEREN COLBERT • Modieuze pasvorm • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • Borduurrits in de voering • Ton sur ton geput • 2 Knoops • Borstzak voor pochet • 2 Voorzakken met klep • 2 Splitten op de rug • 4 Binnenzakken voor o.a. pen en mobiele telefoon • Verkrijgbaar in standaard- / kwart- en lengtematen

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding STANDAARDMATEN Lengtematen KWART MATEN

186 TRICORP 11

44

46

48

50

52

54

47

49

51

53

55

24

25

26

27

56

58

60

28

29

30

62

64


4

CORPORATE

GREY

Black

Navy-stripe

NAVY

TRICORP 11 187


CORPORATE

HEREN PANTALON CMT6000

thuis wassen

ART.NR. CMT6000 // HEREN PANTALON • Modieuze pasvorm • Geschikt voor thuis wassen • Bovenbeen voering • Verkrijgbaar in standaard- / kwart- en lengtematen • Afgewerkt met stootband • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • Tailleband ± 3 cm uitlegbaar • Zitnaad ± 2 cm uitlegbaar NAVY-STRIPE

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding STANDAARDMATEN Lengtematen KWART MATEN

188 TRICORP 11

44

46

48

50

52

54

47

49

51

53

55

24

25

26

27

56

58

60

28

29

30

62

64


4

CORPORATE

GREY

Black-stripe

BLACK

NAVY

TRICORP 11 189


CORPORATE

HEREN gilet CMW6000

Black-stripe

ART.NR. CMW6000 // HEREN GILET • Modieuze pasvorm • Stoffen rugpand • Verkrijgbaar in standaard- / kwart- en lengtematen • 2 Voorzakken zonder klep • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • 5 Knoops

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding STANDAARDMATEN Lengtematen KWART MATEN

190 TRICORP 11

44

46

48

50

52

54

47

49

51

53

55

24

25

26

27

56

58

60

28

29

30

62

64


4

CORPORATE

Black

GREY

NAVY

Navy-stripe

191

TRICORP 11


— CORPORATE

CORPORATE LINE

MODIEUS EN STIJLVOL We

complementeren

onze

collectie

TRICORP

CORPORATE met modieuze overhemden voor de heren in Slim-fit en Basic-fit, in 2 verschillende mouwlengtes en met zowel Semi-spread als Wide-spread boord. Voor de dames hebben we in deze collectie charmante blouses in ook weer Slim-fit en in Fashion-fit en met zowel hoogsluitende knoopsluiting als met een openvallende sluiting. Voor zowel dames als heren in de kleuren wit en blue. In een Easy-to-iron kwaliteit, 60% katoen / 40% polyester, 110 grams, Pin Point Oxford.

192 TRICORP 11


4

semi WIDE-SPREAD BOORD

CORPORATE

heren overhemd OXFORD BASIC-FIT CMB6001

VERKRIJGBAAR IN TWEE

WHITE

basic-FIT PASVORM

ART.NR. CMB6001 // HEREN OVERHEMD OXFORD BASIC-FIT • Basic-fit pasvorm • Verkrijgbaar in twee mouwlengtes • Semi wide-spread boord • Anti-bacteriële finish • Anti-odor finish

60% katoen / 40% polyester 110 g/m2, Pin point Oxford STANDAARDMATEN 37/5 38/5 39/5 40/5 41/5 42/5 43/5 44/5 45/5 46/5 47/5 48/5 49/5 50/5 45 Lengtematen

37/7

38/7 39/7 40/7 41/7

42/7 43/7 44/7 45/7 46/7

BLUE

Standaard (5) mouwlengte is 65 cm, lengtemaat (7) is 67 cm.

CMB6001

MOUWLENGTES

TRICORP 11 193


CORPORATE

heren overhemd OXFORD SLIM-fit CMS6001

BLUE

ART.NR. CMS6001 // HEREN OVERHEMD OXFORD SLIM FIT • Slim-fit pasvorm, getailleerd • Verkrijgbaar in twee mouwlengtes • Wide-spread boord • Anti-bacteriële finish • Anti-odor finish

60% katoen / 40% polyester 110 g/m2, pin point oxford STANDAARDMATEN 37/5 38/5 39/5 40/5 41/5 42/5 43/5 44/5 45/5 46/5 37/7

38/7 39/7 40/7 41/7

42/7 43/7 44/7 45/7 46/7

194 TRICORP 11

WHITE

Lengtematen

Standaard (5) mouwlengte is 65 cm, lengtemaat (7) is 67 cm.


4 CORPORATE

CORPORATE SOKKEN BAMBOO TSU8000

DUURZAAM & VERANTWOORD

BAMBO0 BLACK

De voordelen op een rijtje: • Goede ventilatie • Comfortabel • Permanente antibacteriële werking • Milieuvriendelijke productie • Hoge thermische werking

ART.NR. TSU8000 // CORPORATE SOKKEN BAMBOO

NAVY

• Naadloze hiel en teen • Vochtregulerend door Bamboo garens • Permanente antibacteriële werking

40% BAMBOo / 40% katoen / 18% polyamide / 2% SPANDEX 70 g/m2 35-38

39-42

43-46

47-50

TRICORP 11 195
CORPORATE

DAMES COLBERT CLC6001

Navy-stripe

ART.NR. CLC6001 // DAMES COLBERT • Modieuze pasvorm • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • Borduurrits in de voering • Binnenzak met rits • 2 Knoops • 2 Voorzakken met klep • Ton sur ton geput

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding 32

34

36

198 TRICORP 11

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56


4

CORPORATE

GREY

Black-stripe

black

NAVY

TRICORP 11 199


CORPORATE

DAMES PANTALON CLT6001

thuis wassen

ART.NR. CLT6001 // DAMES PANTALON

Black-stripe

• Modieuze pasvorm • Geschikt voor thuis wassen • Bovenbeen voering • Extra lange uitvoering • Verdekte haaksluiting • Riemlussen • Bandzakje linksvoor • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • Tailleband ± 3 cm uitlegbaar • Zitnaad ± 2 cm uitlegbaar

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding 32

200 TRICORP 11

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56


4

CORPORATE

GREY

black

Navy-stripe

NAVY

TRICORP 11 201


CORPORATE

DAMES ROK CLS6001

navy-stripe

thuis wassen

ART.NR. CLS6001 // DAMES ROK • Modieuze pasvorm • Gevoerd • Ritssluiting aan de achterzijde • Dubbele split aan de achterkant • Riemlussen • Zowel doek als voering hebben stretch-functie • ± 3 cm Verlengbaar • ± 3 cm Uitlegbaar • Geschikt voor thuis wassen

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding 32

34

36

202 TRICORP 11

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56


4

CORPORATE

GREY

Black-stripe

black

NAVY

TRICORP 11 203


CORPORATE

DAMES GILET CLW6001

BLACK-stripe

ART.NR. CLW6001 // DAMES GILET • Modieuze pasvorm • Stoffen rugpand • 2 Binnenzakken • 3 Knoops • 2 Zijsplitten op de rug • Zowel doek als voering hebben stretch-functie

70% Wol / 30% Natural stretch polyester 280 g/m2, Platbinding 32

34

36

204 TRICORP 11

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56


4

CORPORATE

GREY

Black

Navy-stripe

NAVY

TRICORP 11 205


CORPORATE

DAMES BLOUSE OXFORD BASIC-FIT CLB6001

WHITE

ART.NR. CLB6001 // DAMES BLOUSE OXFORD BASIC-FIT • Basic-fit pasvorm • Hoogsluitende knoopsluiting • 3 Knoops manchet • Anti-bacteriële finish • Anti-odor finish

60% katoen / 40% polyester 110 g/m2, Pin point Oxford 34

36

206 TRICORP 11

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

BLUE

32


4 CORPORATE

DAMES BLOUSE OXFORD SLIM-FIT CLF6001

BLUE

ART.NR. CLS6000 // DAMES BLOUSE OXFORD SLIM-FIT • Slim-fit pasvorm • Openvallende knoopsluiting • 3 Knoops manchet • Anti-bacteriële finish • Anti-odor finish

60% katoen / 40% polyester 110 g/m2, PIN POINT OXFORD 34

36

38

40

42

44

WHITE

32

TRICORP 11 2075 — SPECIALS —

Profileer uw bedrijf, ondersteun uw imago, met bedrijfskleding op maat


TRICORP SPECIALS BASICS

210 TRICORP 11

INDUSTRIAL

CORPORATE


5

Wij kunnen nagenoeg elke aanvraag voor exclusief maatwerk met betrekking tot werk- en bedrijfskleding in behandeling nemen. Van het ontwikkelen van een geheel eigen kledingcollectie voor uw organisatie in uw eigen huisstijl en modellen,

TRICORP SPECIALS

Maatwerk, uw eigen kleding samenstellen

tot een kledingstuk op maat voorzien van uw eigen logo, kleur en styling. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos! Onze jarenlange ervaring staat garant voor producten die voldoen aan uw wensen en eisen. Producten die niet alleen scherp zijn geprijsd, maar ook op Maatschappelijk Verantwoorde Wijze zijn geproduceerd. Want ook onze Specials worden conform de regels en richtlijnen van de Fair Wear Foundation geproduceerd. WLB-TWW-44X67

detachable hood

44MM

67MM

Fold line

Inside hood

TRI CO RP

and collar finishing

Tricorp Zipper puller chest pocket WP YKK 5CN nylon/pvc ZIP 18 CM Top cover under chest part

VizLite™ 101 reflective striping width 50 MM

AY SPIRITFROMNORW

sleeve pocket WP YKK 5CN nylon/pvc ZIP 13 CM Top cover in selffabric

ID label sewn on the pocket lining PS-TWW-ID

1,7 cm 3,3 cm

100MM

MP3 label position next to wire trim

Wire trim on inside left chest pocket 65MM

upper front reflective tape in “V” shape slit pocket WP YKK 5CN nylon/pvc ZIP 20 CM Top cover in selffabric

Adjustable cuff width with Velcro closure

WLB-CARE-TSE3001 YKK YKK

92-100

WP YKK 5CN nylon/pvc ZIP

Elastic string at both sides with stopper fixed on the inside

170-176 80-88

WLB-TWW-40X40

S

RP-TWW-48X13 rubber patch

13MM

40MM

48MM

EN471:2003+A1:2008

3

40MM

2

Fold line

Stopper with handle

Care label printed white background / black text Position left side seam on the inside

Elastic string

i color shell fabric navy (tricorp workwear)

96% POLYESTER 4% SPANDEX PU LAMINATE

color lining, trimmings and zippers black Production month and year changes per order Order/batch number changes per order

Art. TSE-3001 Manufactured January 2011 B0....

color piping reflective

Eigen designafdeling voor uniek design TRICORP SPECIALS beschikt over een eigen designafdeling, zodat er voor u een uniek product gemaakt kan worden. Met de juiste vakmensen en de nieuwste software zijn wij in staat om ieder kledingstuk tot een origineel design te ontwikkelen. Naast draagcomfort en functionaliteit moeten creativiteit en helderheid van het design immers bijdragen aan de totstandkoming van uw kledingstuk of zelfs uw gehele kledinglijn. Maar als het gaat om werk- en bedrijfskleding zijn ook heel vaak soms zware specifieke eisen en normeringen van belang. Als specialist hebben wij ook op dit vlak alle know-how en ervaring om u zorgvuldig te adviseren en om deze te verwerken in uw kleding.

TRICORP 11

211
ARTIKELINDEX Categorie

Artikel

Artikelnaam

T-shirts

TT2000

T-shirt Bi-Color

T-shirts

TT-UV

T-shirt UV-Block

64

T-shirts

TT-RWS

T-shirt RWS

94

T-shirts

TFR160

T-shirt Fitted

T-shirts

TFV160

T-shirt V-hals Fitted

T-shirts

TBA180

T-shirt Bamboo

T-shirts

TVT190

Dames T-shirt

122-123

T-shirts

T145

T-shirt

124-125

T-shirts

T190

T-shirt

126-127

T-shirts

TL190

T-shirt lange mouw

128

T-shirts

TV190

T-shirt V-hals

129

Poloshirts

TP2000

Poloshirt Bi-Color

Poloshirts

TP-UV

Poloshirt UV-Block

Poloshirts

TP-RWS

Poloshirt RWS

Poloshirts

PBA180

Polo Bamboo Fitted

130-131

Poloshirts

PBF210

Polo Bi-Color Fitted

134-135

Poloshirts

PPF180

Polo Fitted

136-137

Poloshirts

PP180

Poloshirt

138-139

Poloshirts

PPT180

Dames poloshirt

140-141

Poloshirts

PPL180

Poloshirt lange mouw

142-143

Poloshirts

PPZ180

Poloshirt borstzak

Poloshirts

PPKL180

Poloshirt lange mouw 100% katoen

Poloshirts

PPK180

Poloshirt 100% katoen

146-147

Poloshirts

PP200

Poloshirt

148-149

Poloshirts

PPT200

Dames poloshirt

150-151

Poloshirts

PPC180

Poloshirt contrast

Sweaters

TS2000

Polosweater Bi-Color

Sweaters

TS-RWS

Sweater RWS

Sweaters

S280

Sweater

152-153

Sweaters

PS280

Polosweater

154-155

Sweaters

PSB280

Polosweater boord

156-157

Sweaters

PST280

Dames polosweater

160-161

Sweaters

ZS280

Sweater ritskraag

162-163

Sweaters

PSC280

Polosweater contrast

Sweaters

SV300

Sweatvest

166-167

Sweaters

HS300

Hooded sweater

168-169

Sweaters

FLV320

Fleecevest

172-173

Sweaters

FL320

Fleece sweater

174-175

Broeken

TJB2000

Jeans basic

Broeken

TJW2000

Jeans worker

Broeken

TJL2000

Jeans Lowwaist

Broeken

TWC2000

Worker canvas met Cordura

Broeken

TQC2000

Worker Canvas

36-37

Broeken

TKC2000

Worker canvas kort model

38-39

Broeken

TUB2000

Worker

Broeken

TWO2000

Worker

Broeken

TWE3001

Worker EN471 Bi-color

Broeken

TWR3001

Worker RWS

97

Broeken

TPA3001

Regenbroek RWS

99

Jassen

TJ2000

Soft Shell Jack Bi-Color

52-53

Jassen

TSJ2000

Soft Shell jack

54-55

Jassen

TMP2000

Midi parka

56-57

Jassen

TJO2000

Parka Cordura

60-61

214 TRICORP 11

Pagina 44-45

114-115 116-117 120-121

46-47 65 95

144 145

164 48-49 96

165

30 31 33 34-35

40 42 78-79


Categorie

Artikel

Artikelnaam

Jassen

TPJ2000

Pilotjack industrie

Pagina

Jassen

TSE3001

Soft Shell jack EN471 Bi-color

Jassen

TJR3001

Soft Shell jack RWS

Jassen

PARKA-VR

Parka verkeersregelaar

86

Jassen

SOFTSHELL-VR

Soft Shell Jack Verkeersregelaar

90

Jassen

TPE3001

Parka EN471 Bi-color

Jassen

TPR3001

Pilotjack RWS

Jassen

TPG3001

Parka RWS

101

Jassen

TSR3001

Fleecejack windstopper RWS

102

Bodywarmers

TBW2000

Bodywarmer industrie

Bodywarmers

BW160

Bodywarmer 150-151

Overalls

TUA2000

Amerikaanse overall

41

Overalls

THR3001

Bodybroek RWS

98

Overhemden

OHL150

Werkhemd lange mouw

178-179

Overhemden

OHK150

Werkhemd korte mouw

180-181

Onderkleding

THT1000

Thermo shirt

Onderkleding

THP1000

Thermo onderbroek

67

Onderkleding

TOB1000

Underwear boxershort

68

Onderkleding

TOT1000

Underwear T-shirt

69

Sokken

TSZ8000

Werksok light model

70

Sokken

TSD8000

Werksok regular model

Sokken

TSU8000

Coproate Sokken Bamboo

Veiligheidsvesten

TABARD-VR

Tabard verkeersregelaar

Veiligheidsvesten

V-RWS

Veiligheidsvest RWS

103

Veiligheidsvesten

V-RWS-BHV

Veiligheidsvest RWS BHV

104

Veiligheidsvesten

V-RWS-ZIP

Veiligheidsvest RWS met rits

105

Veiligheidsvesten

V-RWS-FR-ZIP

Veiligheidsvest RWS vlamvertragend met rits

106

Veiligheidsvesten

V-RWS-FRAST

Veiligheidsvest RWS vlamvertragend & antistatisch

107

Veiligheidsvesten

V-EN471

Veiligheidsvest EN471

108

Veiligheidsvesten

VK-EN1150

Kinder veiligheidsvest

109

Veiligheidsvesten

V-BLANC

Vest zonder striping

110

Veiligheidsvesten

V-REF

Vest reflectie

111

Accessoires

TRK2000

Stretch riem

43

Accessoires

TRL2000

Lederen riem

43

Accessoires

TKK2000

Kniekussens

72

Accessoires

TSP2000

Swing pockets

73

Accessoires

TMU2000

Muts reflectie

74

Accessoires

TCP2000

Cap reflectie

74

Accessoires

CAP-VR

Cap Verkeersregelaar

75

Accessoires

FLM320

Fleece muts

Accessoires

FLS320

Fleece sjaal

Colberts

CMC6000

Heren colbert

186-187

Pantalons

CMT6000

Heren pantalon

188-189

Gilets

CMW6000

Heren gilet

190-191

Overhemden

CMB6001

Heren overhemd Oxford Basis-Fit

Overhemden

CMS6001

Heren overhemd Oxford Slim-Fit

Colberts

CLC6001

Dames colbert

Pantalons

CLT6001

Dames pantalon

200-201

Rokken

CLS6001

Dames rok

202-203

Gilets

CLW6001

Dames gilet

204-205

Blouses

CLB6001

Dames blouse Oxford Basis-Fit

206

Blouses

CLF6001

Dames blouse Oxford Slim-Fit

207

62 84-85 91

82-83 100

63 182-183

66

71 195 87

176 177

193 194 198-199

TRICORP 11 215


UITLEG PICTOGRAMMEN

EN471

Deze norm legt vereisten vast voor kleding die tot doel heeft de aanwezigheid van de gebruiker visueel te benadrukken om hem meer te laten opvallen in gevaarlijke situaties, zowel bij dag als bij nacht (belichting door koplampen van wagens).

EN471

EN471 3:2

EN471 2:2

EN471 1:2

Hoge zichtbaarheidskleding

Het bovenste cijfer geeft de

Het bovenste cijfer geeft de

Het bovenste cijfer geeft de

voor professioneel gebruik

totale klasse weer, afhanke-

totale klasse weer, afhanke-

totale klasse weer, afhanke-

lijk van de afmeting van het

lijk van de afmeting van het

lijk van de afmeting van het

fluorescerend doek en de

fluorescerend doek en de

fluorescerend doek en de

afmeting

afmeting

afmeting

de

reflectie

van

de

reflectie

van

de

reflectie

strepen. Klasse 1-3 (3 is de

strepen. Klasse 1-3 (3 is de

hoogste). Het onderste cijfer

hoogste). Het onderste cijfer

hoogste). Het onderste cijfer

geeft de klasse van de reflectie

geeft de klasse van de reflectie

geeft de klasse van de reflectie

strepen die zijn aangebracht

strepen die zijn aangebracht

strepen die zijn aangebracht

weer.

weer.

weer.

De

klasse is 2.

216 TRICORP 11

van

strepen. Klasse 1-3 (3 is het

hoogst

haalbare

De

klasse is 2.

hoogst

haalbare

De

klasse is 2.

hoogst

haalbare


ADEMEND

Waterafstotend

UV protectie

Winddicht

Waterdicht

Cooldry / Coolmax

Industrieel wasbaar tot 85 graden celsius

THUIS WASSEN

BASIC FIT

SLIM FIT

ISO14116

EN1149

Beschermende kleding tegen

Beschermende kleding

hitte en vlammen. De kleding

tegen elektrostatische

en gebruikte materialen

oplading; explosie en brand.

en materiaalcombinaties hebben een beperkte vlamverspreiding.

TRICORP 11 217


EN343

De norm specificeert eisen en testmethoden van toepassing op materialen en naden van beschermende kleding bedoeld ter bescherming tegen de invloeden van neerslag. In het pictogram dient de kleding te gemarkeerd te worden met het nummer en betreffende versiejaar van de norm, dus EN 343+A1:2007 en verder.

EN343

EN343 3:3

Beschermende kleding – bescherming

Het bovenste cijfer geeft de waterdichtheid

tegen regen en wind in combinatie

klasse weer. Klasse 1-3 (3 is de hoogste). Het

met ademendheid.

onderste cijfer geeft de klasse in ademendheid weer. Klasse 1-3 (3 is de hoogste).

218 TRICORP 11


KLEUREN INDUSTRIAL LINE

WHITE

BLACK

GREY BLACK

DENIM BLUE

NAVY

DARKGREY BLACK

BLACK GREY

BOTTLE GREEN

BLACK RED

GREY

BLACK ORANGE

DARK GREY

BLACK LIME

CONVOY GREY

KHAKI

KHAKI BLACK

ROYALBLUE NAVY NAVY ROYALBLUE

NAVY RED

WHITE DARKGREY

NAVY LIME

HIGH VISIBILITY LINE

ORANGE

YELLOW

LIME

RED

ROYAL BLUE

ORANGE NAVY

ORANGE GREEN

YELLOW NAVY

RED

WINE

KHAKI

DARK GREY

BLACK

CASUAL LINE

WHITE

QUARTZ

PINK

FUCHSIA

TURQUOISE CHRYSTAL

ORANGE

PURPLE

lime

INSIGNIA

NAVY

ROYAL BLUE

NAVY RED

NAVY ROYALBLUE

BLACK ORANGE

BOTTLE GREEN

YELLOW

GREY ANTHRACITE MELANGE MELANGE

BLACK LIME

BLACK GREY

CORPORATE LINE

WHITE

BLUE

GREY

NAVY

BLACK

NAVY STRIPE

BLACK STRIPE

TRICORP 11 219


UITLEG WASSYMBOLEN VOLG DE WASVOORSCHRIFTEN ZORGVULDIG! Al onze werkkleding is grondig getest en voorzien van een wasinstructie label. Als de instructies op dit label worden gevolgd, zal de kleding er veel langer als nieuw uitzien. De was altijd op temperatuur en kleur sorteren. Als er een indicatie is dat kleding apart gewassen moet worden, is dat omdat een specifieke kleurstof in de kleding dominant is. Voorwassen is door moderne wasmiddelen vaak niet meer nodig. Om hardnekkige vlekken te verwijderen gebruikt u voor het wassen een vlekkenverwijderaar. wasmiddel Gebruik het juiste wasmiddel voor uw kleding en volg de doseringsinstructies op de verpakking. Gebruik geen wasmiddel met bleek (zoals perboraten, percarbonaat of natriumhypochloriet). Gebruik het juiste wasmiddel op de temperatuur zoals op het wasvoorschrift van de kleding is aangegeven. drogen De kleding niet drogen in een droger. Schud de kleding uit, trek de naden recht en hang de kleding te drogen. Als u de kleding toch in de droger wilt drogen, droog de kleding dan op lage temperatuur en met een korte cyclus in de droger omdat de kleding het meest krimpt en slijt tijdens de laatste fase van de droogcyclus.

wassen

1

Maximum temperatuur 95 °C, normaal centrifugeren

2

Maximum temperatuur 95 °C, beperkt centrifugeren

3

Maximum temperatuur 60 °C, normaal centrifugeren

4

Maximum temperatuur 60 °C, beperkt centrifugeren

5

Maximum temperatuur 40 °C, normaal centrifugeren

6

Maximum temperatuur 40 °C, beperkt centrifugeren

7

Maximum temperatuur 30 °C, normaal centrifugeren

8

Maximum temperatuur 30 °C, beperkt centrifugeren

9

Maximum temperatuur 30 °C, beperkte machinale actie

10 Handwas 11

220 TRICORP 11

Niet wassen


bleken

12

Elk bleekproduct toegestaan

13

Enkel oxgenium / chloorvrij bleken toegestaan

14

Niet bleken

15

Drogen in droogtrommel mogelijk

16

Drogen in droogtrommel mogelijk, op lage temperatuur

17

Niet drogen in droogtrommel

18

Strijken op maximaal 200 °C

19

Strijken op maximaal 150 °C

drogen

strijken

20 Strijken op maximaal 110 °C 21

Niet strijken

professioneel reinigen

22

Professionele reining in tetrachloroethene, normaal proces

23

Professionele reining in tetrachloroethene, zacht proces

24 Professionele reining in koolstofwater, normaal proces 25 Professionele reining in koolstofwater, zacht proces 26 Geen professionele droogreiniging 27

Professioneel nat- wassen, normaal proces

Professioneel nat- wassen, zacht proces

28 Professioneel nat- wassen, zeer zacht proces 29 Niet nat wassen

De wassymbolen zijn bedoeld om de eindgebruiker te voorzien van juiste informatie voor het behandelen van textielproducten. De processen vermeld op het etiket voorkomen onomkeerbare schade. De getallen in de tobbe geven de maximale temperatuur in °C aan, die niet mag worden overschreden. De balk er onder geeft een mildere behandeling aan door een verkort programma te gebruiken, méér water toe te voegen en de trommel minder vol te doen. TRICORP 11 221


MAATTABELLEN

Maat

Maat

42

80 - 84

68 - 72

158 - 164

74

xxs / xs

44

84 - 88

72 - 76

164 - 170

76

XS

46

88 - 92

76 - 80

170 - 176

78

S

48

92 - 96

80 - 84

170 - 176

80

M

50

96 - 100

84 - 88

176 - 182

82

M

52

100 - 104

88 - 92

176 - 182

83

L

54

104 - 108

92 - 96

182 - 188

84

L

56

108 - 112

96 - 100

182 - 188

85

XL

58

112 - 116

100 - 104

182 - 194

86

XXL

60

116 - 120

104 - 108

188 - 194

87

3XL

62

120 - 124

108 - 112

188 - 194

88

3XL

64

124 - 128

112 - 116

188 - 194

88

4XL

Maat Conversietabel boordmaten 37 / 38

39 / 40

41 / 42

43 / 44

45 / 46

47 / 48

49 / 50

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

Inch Conversietabel jeansmaten / taille 30"

32"

34"

36"

38"

40"

42"

44"

46"

48"

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

NB. Bovenstaande tabellen zijn indicatief en derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

222 TRICORP 1111

NL

S AMEN WERK EN

DEALER

T RICO RP CATA LO G U S

www.t ricorp.com

— CATALOGUS —

11