Page 1

honda1 125 kubikker spesial

Honda er stolte av 책 presentere deres helt nye 125 kubikker. Honda cbr 125.


På kjøretur med CBR 125

Jeg skulle prøvekjøre Hondas nye 125 kubikker, CBR 125,

så jeg kledde meg opp i kjøretøyet mitt å gjorde meg klar for en dags kjøring. Når jeg så selve sykkelen for første gang, vare det nesten som å se en rød og svart engel på hjul. Det er få 125 kubikkere jeg kan komme på som er tøffere enn denne. Men nå ja. Jeg satte meg på sykkelen, startet den å ga den litt rus. Jeg reagerte med en gang på lyden, og var ikke veldig imponert. Den hørtes litt ut som en kryssning av en motosykkel og en moped, eller en symaskin med nitro drevet motor. Jeg la ikke særlig merke til den etter hvert, og etter jeg hadde kjørt en tre minutters tid, var lyden helt ok. Det var lang kø og masse trafikk når jeg kom ut av parkering-

splassen, men det var lett å komme seg frem med denne lille, smidige sykklen. Jeg tok meg en liten pause etter en times kjøring. Jeg satt meg inn på en kafè og mens jeg fikk meg en matbit, måtte jeg tenke litt på hva jeg egentlig syntes om denne sykkelen. Den er smidig, ser veldig tøff ut, den bruker lite bensin og den er ikke altfor dyr hvis du vil ha den ny. 41.990,Uansett. Jeg satte meg på sykkelen igjen og etter å ha kjør i ca 2 timer til svingte jeg automatisk inn på en bensinstasjon. Jeg hadde ikke begynt med en helt full tank, så det var nok tid for å fylle. Nei. Det var det faktisk nesten ikke vits i. Den hadde jo nesten ikke brukt bensin. Det var forbløffende, men jeg fylte og kjørte videre. Det slo meg at jeg ikke hadde testet ut hva denne sykkelen

egentlig var god for, så når jeg kom på en lang slette på motorveien, ga jeg full gass. Den kom seg lett opp i 120, med at jeg måtte bøye meg over styret. Så etter dette villspranget satte jeg veien hjem igjen. Jeg var storførnøyd og var glad jeg hadde fått kjørt denne fantastiske 125 kubikkeren. Den perfekte motorsykkel for de som nettopp har begynt eller skal begynne å kjøre motorsykkel. Den er en stor anbefaling til nye syklister.


Oppreist sittestilling.

10 liters tank.

Effektiv og tøff vindkåpe.

Passasjersete med rom under.

Standard høres ut som en kjøkkenstøvsuger. Bytt ut om mulig for bedre lyd.

Veldig tynne dekk, men gir god kjøreevne.

Litt tamme dempere, men får jobben gjort.

Vannkjølt.

Hydrauliske skivebremser foran og bak. Skuddsikker motor. Å si at sykklen ikke startet er ingen unskyldning for å ikke komme seg på skolen.

Trommelbremse bak. Hydraulisk skivebremse foran. Samme ramme som cbr. Luftkjølt. Ingen motorkåpe. Tøffere potte, med bedre lyd. 12HK. Veldig lavt bensinforbruk.

For deg som ser etter noe litt annerledes og litt billigere, har vi cbf 125, modellen før cbr.

Dette er også en veldig god sykkel. den har litt mindre hestekrefter enn cbr har. Cbr har 15hk mens cbf har 12hk. Honda cbr er i tillegg bedre egnet for bykjøring, fordi den har en vannkjølt motor, mens cbf har en luftkjølt motor. På lange kjøreturer derimot vil nok cbf være bedre egnet, med sitt utrolig lite bensinforbruk. Med en tank på 13 liter og med sine utrolige 0,2 liter per mil, kommer du et godt stykke på full tank. For 35 tusenlapper får du denne sykkelen helt ny. Verdt pengene.


Honda3 Feel the power3

Honda Brosjyre  
Honda Brosjyre  

Brosjyre om Honda cbr 125.

Advertisement