__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

vanaf 13/03 Elke woensdag om 22.10

In het nieuwe lifestyleprogramma Shoot! duikt VIJF dit voorjaar onder in de wereld van jonge trendwatchers, wier leven draait om fashion, interieur, beauty, handwerk en reizen. Shoot. inspireert alle vrouwen, of ze nu houden van een gezellige woonkamer, trendy make-up of mooie schoenen. Door jonge lifestylekenners als Yvonne Eijkenduijn, Sabine Peeters, Sofie Valkiers, Anna-Belle Buyse en Sharon Duverger te volgen in hun dagelijkse leven leren de VIJF-kijkers wat ze moeten dragen, waar ze gezien moeten worden en wat ze in huis moeten halen.

SOFIE VALKIERS Sofie ademt mode en volgt alle fashion trends op de voet. Haar bijzonder persoonlijke modeblog Fashionata, aangevuld met een vleugje beauty en lifestyle is ĂŠĂŠn van de meest gelezen blogs van het land.

Sabine Peeters Sabine is haar naam, makeup & hair zijn haar passie. Sabine is one of the lucky few die van haar passie haar job wist te maken. De getalenteerde visagiste blogt over haar passie en job op lifeislikeaboxofmakeup. wordpress.com.


Sharon Duverger Mamasha is de DIY (Do It Yourself) blog van de 33-jarige Sharon. Zij toont hoe je met naald en draad zelf de coolste kinderbroekjes maakt en leert je hoe je met weinig middelen origineel gekleed door het leven kan.

Yvonne Eijkenduijn Creatieve duizendpoten? Ze bestaan! Yvonne decoreert, fotografeert, schildert, bakt, haakt, kookt en schrijft. Ze woont samen met Boris, één poes en drie kippen en legt haar leven in stijl vast op yvestown.com

Anne-Belle Buyse Anna-Belle (23) is wereldreiziger, dromer, blogger. Onder het motto ‘Dreamers can never be tamed’ en laat dat ook net de naam van haar blog zijn - gaat ze op zoek naar een carrière “in gelukkig zijn”, en dat over heel de wereld.

Profile for Zonen 09

2013 Shoot  

2013 Shoot  

Profile for zonen_09
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded