Page 1

A TianDe szájüregápoló programja


A fog – ugyanolyan szervünk, mint a szív, a vese, a máj.

A fog – az emberi szervezet egyetlen része, amely önmaga nem képes regenerálódni.


32 rádiós összekötő, avagy „ajándék lónak ne nézd a fogát!”: «дареному коню

a fogak állapota alapján nem csak a ló életkorát és egészségi állapotát lehet megállapítani.


„Hollywoodi” Hófehérke-mosoly – az alacsony hemoglobinszintre utaló jel. Tejfehér fogszín – hasnyálmirigy-problémákra utaló jel. Sárga fogak – az epehólyag-funkció zavaraira utaló jel.


A fogak állapotától függ az egész szervezet egészségi állapota. Szuvasodás – A krónikus fertőzések gócpontja. A fogszuvasodás következményei: allergia, mandulagyulladás, reuma, szájpenész, érelmeszesedés, infarktus. Skót tudósok megállapították: azok az emberek, akik napjában kétszer fogat mosnak, ritkábban szenvednek szív-és érrendszeri megbetegedésekben.


Sokkal olcsóbb megőrizni fogaink egészségét, mint implantátumot vagy protézist betetetni. A fogorvosok a világ legjobban fizetett foglalkozásainak sorrendjében a második helyet foglalják el. A világ gyémánttermelésének 80%-át a fogászati fúrófejek készítésére használják fel, és csak húsz százalékát dolgozzák fel az ékszerészek.

A statisztikai adatok szerint a világon az emberek 90%-a szenved a fogszuvasodástól.


A fogkrém – a szájüreg higiéniájának legközismertebb eszköze. A közvélemény-kutatások szerint szájvizet az embereknek nagyjából 15%-a használ. Fogselymet még annál is kevesebben – az emberek mintegy 12%-a. A legtöbb ember tévedése – „íze” szerint választani fogkrémet.


A szakemberek alacsony dörzshatással (abrazivitással ) rendelkező fogkrémek használatát ajánlják. Az abrazivitás kifejezés a latin „abrasio” – lekaparás, levakarás – szóból ered. A mai fogkrémekben dörzsanyagként az alumínium-hidroxidot alkalmazzák. Az alumínium-hidroxid veszélyes az elégtelen veseműködéssel rendelkező emberekre. Az alumínium-hidroxid alkalmazását több országban betiltották.

A TianDe fogzseléi és fogkrémje szilícium-dioxidot (silica) tartalmaznak, amely nem csupán gyöngéden ható, hanem amellett ártalmatlan abrazív anyag.


A TianDe fogzseléi és fogkrémje: az erősen kímélő hozzáállás a fogakhoz. A TianDe fogpaszta egy ismert márka


A „Folyékony kalcium” fogápoló gél: gyöngéden eltávolítja a foglepedéket; megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. Kalcium – ásványi elem, amelynek mennyisége az emberi szervezetben a teljes testsúly 2%-ának felel meg, ami jelentős mértékben meghaladja az emberi test többi ásványi összetevőjének mennyiségét.

A kalcium 99%-a a csontokban és a fogakban található, a maradék 1 % a puha szövetekben és a vérben oszlik szét.


„Természetes bambuszsó” fogápoló gél: antibakteriális hatása van megelőzi a fogágyi betegségek kialakulását; gátolja a fogszuvasodás és a fogkő megjelenését. Bambuszkivonatot tartalmaz! Nem tartalmaz klórhexidint és triklozánt.


„Természetes tengeri gyöngy” fogkrém: kíméletesen fehéríti a fogakat; eltávolítja a pigmentfoltokat; erősíti a fogakat. A White Bond („a fehérség záloga”) fehérítő technológia kíméletesen megtisztítja a fog felületét. Természetes gyöngyport tartalmaz.


A szájüreg higiéniájának fenntartásában a fogkefe fontosabb a fogrémnél A nem megfelelő fogkefe kiválasztása nemcsak a már fennálló problémákat nem oldja meg, hanem újakat hoz létre: a fogíny felsértése; parodontózis; a fogzománc lecsiszolódása; fogszuvasodás.


A TianDe „Prodental” fogkeféje nem kegyelmez a fogszuvasodásnak és a fogkőnek! A szájüregben fellelhető baktériumok mintegy 90%-a nem a fogakon halmozódik fel! A szokványos fogkefék sérülés nélkül nem képesek megtisztítani a fogínyt. A „Prodental” fogkefe tökéletesen megtisztítja a szájüreget.


A szájüreg tökéletes megtisztítása a „Prodental” fogkefével: 1. A fogkefe nemcsak a fogakat tisztítja meg, hanem nyelvünkkel együtt a fogínyt is: a puha, könnyen alakítható műanyagból készült sörték gyöngéden masszírozzák és megtisztítják a fogínyt és a nyelvet a nélkül, hogy azokat felsértenék; 2. Az innovatív, könnyen alakítható polimerből készült sörték alaposan megtisztítják a fogakat a rátapadt lepedéktől, s azokat közben még polírozzák is; 3. Speciális, kúpos kialakításuknak köszönhetően a sörték könnyen behatolnak a nehezen hozzáférhető helyekre (a fogak közé és az ínytasakokba).


A „Prodental” fogkefe sörtéi korszerű anyagból – nylon-611 – készültek. A nylon-611 tökéletesen ártalmatlan anyag: használatos kozmetikai szerek összetevőjeként is. A nylon-611 előállítása az amerikai FDA tanúsítványával rendelkezik.


Mosolyogni ok nélkül is lehet, elegendő hozzá a TianDe szájüregápoló programja.

www.tiande.ru

Tiande fogkrémek, fogkefék  

Mosolyogni ok nélkül is lehet, elegendő hozzá a TianDe szájüregápoló programja.

Tiande fogkrémek, fogkefék  

Mosolyogni ok nélkül is lehet, elegendő hozzá a TianDe szájüregápoló programja.

Advertisement