Page 1

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α

ΕΛ ΛΗΝΙΚΗ ΛΑ ΪΚΗ Δ ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Α ΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α)

Ο τίτλος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α έχει κατοχυρωθεί στον Άρειο Πάγο και έχουμε δικαίωμα χρήσης.

Ας μην επικυρώσουμε με την ψήφο μας την καταδίκη μας. Τα πρόβατα που σφαγιάζονται δεν μπορούν να αντισταθούν, εμείς όμως μπορούμε. Ας το πράξουμε. Η τύχη μας κρίνεται από τις προσεχείς εκλογές. Ή ψηφίζουμε όχι στα μνημόνια και ακυρώνουμε αναδρομικά τις δανειακές συμβάσεις ή ψηφίζουμε Ναι και επικυρώνουμε οριστικά τις δανειακές συμβάσεις με τις οποίες οι υπεύθυνοι της εθνικής μας τραγωδίας αποφάσισαν ξεκάθαρα το ξεπούλημα κάθε κρατικής περιουσίας και του φυσικού μας πλούτου και την παντοτινή μας υποδούλωση στους κερδοσκόπους. Ιδού επιγραμματικά οι αποδείξεις.

Δημοκρατία - Ελευθερία

9) Ανάπτυξη παραγωγής, κάλυψη αναγκών με Ελληνικά Οι εξοντωτικοί Αποικιοκρατικοί, προϊόντα. Εξάλειψη ανεργίας. 10) Απαλλαγή από τις φουποδουλωτικοί όροι των δανειακών συμβάσεων.

α) Διάθεση των δανείων μόνο για την πληρωμή των τοκοχρεωλυσίων. β) Υποχρεωτική άμεση εκποίηση δημόσιας περιουσίας - φυσικού πλούτου αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους. γ) Απαγόρευση δανειοδότησης της χώρας μας από άλλους χρηματοδότες με χαμηλότερους τόκους (Γιατί;). δ) Το ποσοστό (το ύψος) των τόκων να καθορίζεται από τους δανειστές μας. ε) Μισθοί και συντάξεις πείνας που θα αποκλείσουν την έξοδο από την ύφεση. στ) Υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο. Άμεση κατάσχεση - πώληση κάθε περιουσιακού μας στοιχείου από τους δανειστές μας άνευ δικαιώματος προβολής ένδικων (δικαστικών) μέσων υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας. ζ) Παραίτηση από κάθε κρατική ασυλία. Κάθε νοήμων Άνθρωπος καταλαβαίνει ότι η στάση πληρωμών των τοκοχρεωλυσίων από τα αστρονομικά δάνεια που έχουν λάβει οι κυβερνώντες είναι αναπόφευκτη αφού τα έσοδα μας δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις κρατικές ανάγκες μας. Οπότε όσο γρηγορότερα γίνει η στάση πληρωμών (μόνο για τα τοκοχρεωλύσια), τόσο το καλύτερο θα είναι γιατί θα περισώσουμε τον φυσικό μας πλούτο που μας είναι τελείως απαραίτητος για την ανάκαμψη της οικονομίας μας.

Πως να ελευθερωθούμε από την Τρόικα.

1) Προσωρινή αναστολή πληρωμής των τοκοχρεολυσίων. Λογιστική εκκαθάριση δανείων. 2) Διακοπή επαιτείας νέων καταστροφικών δανείων. 3) Τα έσοδά μας να καθορίζουν τα έξοδά μας. 4) Επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων. Τιμωρία ενόχων. 5) Επιβράβευση των ευεργετών της πατρίδας 6) Πληρωμή στην Ελλάδα των Γερμανικών χρεών από α) χορηγηθέν δάνειο β) αφαίρεση αρχαιοτήτων γ) πολεμικές αποζημιώσεις. 7) Αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου από εμάς τους Έλληνες για να ελευθερωθούμε. 8) Διακοπή του καταναλωτισμού περιττο-βλαβερών.

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

(ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΛΑΪΚΗ

βίες και τον πανικό της φτώχειας-πείνας που οδηγούν στα χρέη-μνημόνια δεδομένου ότι η Ελλάδα μας παράγει τρόφιμα για να θρέψει δεκαπλάσιους πληθυσμούς.

Αιτίες που μας οδήγησαν στην δουλεία.

Α) Ο μη έλεγχος ( η απολυταρχία ) των κυβερνώντων (εάν τους ελέγχαμε δεν θα φτάναμε ποτέ στην σημερινή κατάσταση). Β) Η ιδιοτέλειά τους (έθεταν πάνω από το κοινωνικό όφελος το προσωπικό όφελος και μας χρεοκόπησαν ηθικά-υλικά), Γ) ο καταναλωτισμός περιττο-βλαβερών. Η ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α συμμετέχει στις εκλογές και ζητά την προσωπική σας υποστήριξη για να προβεί σε επαναστατικές αλλαγές του ισχύοντος απολυταρχικού κλεπτοκρατικού πολιτικού συστήματος οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στη δουλεία με τις αιτίες που θα μας οδηγήσουν στην ελευθερία που είναι: Α) Ο έλεγχος των κυβερνώντων. Δημοκρατία στην πράξη: Έτσι όλοι οι υποψήφιοι ως διοικητικά όργανα στην σύμπραξη καθώς και όλοι οι υποψήφιοι για αιρετές δημόσιες θέσεις (βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι κ.α.) θα επιλέγονται ως εξής: Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας θα υποβάλλει α) βιογραφικό σημείωμα (σε μία σελίδα Α4) στο οποίο θα αναφέρει τα προσόντα (γνώσεις - εμπειρία - προϋπηρεσία) β) σε μια ξεχωριστή σελίδα Α4 θα αναγράφει την κοινωνική του προσφορά και γ) σε μία τρίτη σελίδα Α4 θα απαντά στο ερώτημα τι θα προσφέρει αν αναλάβει αυτή τη θέση. Όλα αυτά τα στοιχεία θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της σύμπραξης. Από εκεί θα λαμβάνουν γνώση όλα τα μέλη της σύμπραξης τα οποία θα επιλέγουν τους ικανότερους βαθμολογώντας από 1 έως 20 βαθμούς κάθε σελίδα. Όσοι συγκεντρώνουν τους μεγαλύτερους βαθμούς θα καταλαμβάνουν τις ανάλογες θέσεις. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνεται κλήρωση.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ)

ΠΑΤΗΣΙΩΝ 32 & ΚΑΠΟΔΙΣΤΙΡΟΥ 28, ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΗΛ.:22950.90000 email: info@el-la-d-a.gr www.el-la-d-a.gr

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΛ.: 6972.873974, 6988.089702, 6972.854477, 6977265769


Ας μην διαπράξουμε με την ψήφο μας το έγκλημα της εσχάτης (ανεπανόρθωτης) προδοσίας κατά της πατρίδας μας Άλλα Δημοκρατικά Απελευθερωτικά Μέτρα 1) Διαχωρισμός Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής εξουσίας, αλληλοέλεγχος των εξουσιών αυτών και εκλογή τους απ’ ευθείας από τον λαό. Σήμερα, με το ισχύον απολυταρχικό πολιτικό σύστημα ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος επιλέγει ρουσφετολογικά: α) τους βουλευτές (Νομοθετική εξουσία), β) τους υπουργούς (Εκτελεστική εξουσία), γ) τους προέδρους των ανώτατων δικαστηρίων (Δικαστική εξουσία). Όλες οι εξουσίες βρίσκονται σε ένα πρόσωπο. Η εξουσία δεν ελέγχεται. Τα αποτελέσματα τα ζούμε. 2) Κατάργηση ασυλιών και κάθε παραγραφής οικονομικής κατάχρησης και του ισχύοντος νόμου περί ευθύνης υπουργών. 3) Δεσμευτικά δημοψηφίσματα. 4) Ίδρυση συνταγματικού δικαστηρίου. 5) Δίκαιοι εκλογικοί νόμοι, απλή αναλογική, ισηγορία, ισονομία, ίση δωρεάν προβολή όλων των πολιτικών κομμάτων-προσώπων, πολιτική ανανέωση. Σήμερα τα κόμματα εξουσίας, με τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, την απαγόρευση προβολής στα Μ.Μ.Ε. των νέων κομμάτων και γενικά με τις εκλογές απάτη, αποκλείουν την αναγέννηση της πολιτικής ζωής. Β) Πολιτική ανιδιοτέλεια: Όλοι οι υποψήφιοι ως διοικητικά όργανα της σύμπραξης και για αιρετές δημόσιες θέσεις, θα υποβάλλουν μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας και υπεύθυνη δήλωση στο όνομα της τιμής τους και της φιλοπατρίας τους, στην οποία θα δηλώνουν, ότι αν επιλεγούν για το αξίωμα που θέτουν υποψηφιότητα, το σύντομο χρονικό διάστημα που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους (6 μήνες ως διοικητικά όργανα του κινήματος και 1 χρόνο για τις αιρετές δημόσιες θέσεις) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς, άνευ αμοιβής. Οι εξακριβωμένα άποροι θα αμείβονται με έναν βασικό υπαλληλικό μισθό για την κάλυψη των βιοποριστικών τους αναγκών. Γ) Οικολογική ζωή: Διακοπή του καταναλωτισμού περιττοβλαβερών. Σήμερα το 90% των χρημάτων μας τα διαθέτουμε για περιττοβλαβερές ανάγκες στους γιατρούς τα φάρμακα και τα νοσοκομεία. Η ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α μέσω της οικολογικής παιδείας θα μας απαλλάξει από τις καταστροφικές αυτές σπατάλες από την υπερχρέωση και την παντοτινή δουλεία στους κερδοσκόπους. (Γνωρίστε τον σωτήριο αυτό τρόπο ζωής. Προσφέρεται δωρεάν: www.el-la-da.gr).

Φιλοπατρία

Ανιδιοτέλεια

Η παρούσα πρόσκληση εστάλη προς όλα τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές. Όσοι αγαπούν την πατρίδα είναι μαζί μας. Τα άλλα κόμματα περιμένουν με τις ψήφους που θα πάρουν να εισπράξουν την κρατική κομματική χρηματοδότηση, να μοιραστούν τα ιμάτια της προδομένης και σταυρωμένης πατρίδας. Ας μην συμπράξουμε με την ψήφο μας στο έγκλημα της εσχάτης (ανεπανόρθωτης) προδοσίας κατά της πατρίδας μας. «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης». Και η μεγαλύτερη - καλύτερη άμυνα σήμερα είναι να πάρουμε την ευθύνη της ζωής μας στα χέρια μας. Μέσα μας βρίσκεται η αιτία και η λύση κάθε προβλήματος, η Ελευθερία ή η δουλεία μας, βρισκόμαστε σε ανελέητο ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο και απαιτείται η επιστράτευση όλων μας. Θέστε τον εαυτό σας στη διάθεση της πατρίδας. Βάλτε υποψηφιότητα ως βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Τα πάντα εξαρτώνται από την πολιτική μας δύναμη. Ψηφίζουμε ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α, ψηφίζουμε Απελευθέρωση. Επικοινωνήστε επειγόντως μαζί μας για άμεση δράση. Η ελευθερία δεν δωρίζεται, η δράση ελευθερώνει. Η Δημοκρατία, η Ανιδιοτέλεια και η Οικολογία που εφαρΚαι τώρα υπέρ πάντων η διάσωση της πατρίδας μας. Στο μόζει στην πράξη η ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α αποτελούν: α) το μοναδικό προσκλητήριο των καιρών ας δηλώσουμε όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ! δρόμο για να ελευθερωθούμε και β) χειροπιαστές αποδείξεις εντιμότητας και φιλοπατρίας που δεν τα προσφέρει κα- Η ισχύς μόνο εν τη ενώσει μας και εν τη δράσει μας. νένα από όλα τα άλλα κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας. ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α Το αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα απαγορεύει την προβολή μας στα Μ.Μ.Ε. οπότε η προβολή μας επαφίεται στην φιλοπατρία μας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε με email παντού το παρών εθνεγερτήριο κάλεσμα. Ας δημιουργήσουμε όλοι στον τόπο κατοικίας μας μια τοπική οργάνωση του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. Εντιμότητα - Φιλοπατρία από όλους μας στην πράξη.

Η αποχή από την πολιτική και από τις εκλογές από τις οποίες κρίνεται η ελευθερία μας ή η παντοτινή μας υποδούλωση στους κερδοσκόπους καθώς και η ψήφιση των κομμάτων που ευθύνονται για την εθνική μας τραγωδία αποτελούν εγκλήματα εσχάτης (ανεπανόρθωτης) προδοσίας κατά της πατρίδας. Ας μην τα διαπράξουμε ενισχύοντας με όλες μας τις δυνάμεις και ψηφίζοντας ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. - Ελευθερία.

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ) ΠΑΤΗΣΙΩΝ 32 & ΚΑΠΟΔΙΣΤΙΡΟΥ 28, ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΗΛ.:22950.90000 email: info@el-la-d-a.gr www.el-la-d-a.gr

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΛ.: 6972.873974, 6988.089702, 6972.854477, 6977265769

Πανελλήνιο Ενωτικό Προσκλητήριο  

Πανελλήνιο Ενωτικό Προσκλητήριο