Page 1

Vásárlástámogató rendszerek specialistája

ZNEPPP CSOPORT

„Nem tudtam, hogy lehetetlen ezért megcsináltam!” Albert Einstein

STABILITÁS, egy szó és mögötte megannyi tartalom… BOLDOGSÁG, egy érzés, melyre oly sokan vágyunk, SAJÁT ÉLET, egy cél, melyért aktívan dolgozunk! MAGUNKRÓL: A ZNEPPP CSOPORT 2006 májusa óta foglalkozik aktívan vásárlástámogató és üzleti rendszerek vizsgálatával, fejlesztésével. Részt vettünk számos törzsvásárlói rendszer elemzésében, kialakításában és fejlesztésében. Mindemellett csoportunk meghatározó tevékenysége a különböző elektronikus azonosító-, és fizetési rendszerek elméleti modelljének kidolgozása. A ZNEPPP CSOPORT eddig túlnyomórészt háttérfolyamatok menedzselésével foglalkozott, de 2010.december 1-től elindítja új, közvetítői üzletágát. A velünk kapcsolatban álló innovatív szolgáltató cégek hatékony megoldásait vagyunk hivatottak piacra helyezni. Az elmúlt években szervezett szakmai tapasztalatunk és országosan kialakított üzleti kapcsolatainknak köszönhetően jelentős részesedést szerezhetünk több, most megnyíló piacból. Ezen üzletágunk hatékony kiépítéséhez keresünk értékesítési partnereket, akikkel együttműködve közösen alakíthatunk ki egy stabilan fejlődő jövedelemforrást. A ZNEPPP 2011. első félévében három vásárlástámogató rendszert helyez ki a magyar piacra:

1.) Elektronikus cafeteria rendszer Jelenleg Magyarországon több nagyvállalat által üzemeltetett, papír alapú cafeteria rendszer működik. A papír alapú cafeteria utalványok (hideg-meleg ételutalvány, egészségpénztár, kultúra utalvány, iskolakezdési utalvány, ajándék utalvány, internet utalvány, helyi közlekedési bérlet) mind munkáltatói, mind elfogadóhelyi vonatkozatásban komoly adminisztrációs munkát követel és jelentős költségeket generál. Ez indokolta ezen közkedvelt szolgáltatási kör üzemeltetési technológiájának átgondolását. A fejlesztési versenyt 2010. október 16-án egyik kiemelt partnerünk, a Multi Pay zrt. nyerte. Így 2011. január 1-től az általa kifejlesztett Multi Pay Cafeteria kártyarendszer lesz tömegesen és általánosan használt cafeteria megoldás Magyarországon. A ZNEPPP CSOPORT jogosult a jelenleg kb. 150.000 meglévő cafeteria elfogadóhelyen bevezetni ezt az új technológiát. 2.) Innovatív kommunikációs technológiák A nagyvilágban, így Magyarországon is egyértelműen érezhető, hogy az emberek kommunikációs szokásai az elmúlt pár évben jelentősen átalakultak. Gombamód szaporodnak az általános közösségi portálok, az emberek többsége a vezetékes telefonról átállt a mobiltelefon használatára. Ebben a folyamatosan átalakuló kommunikációs közegben a ZNEPPP célja, kiszűrni partnerei számára a legnagyobb potenciált rejtő megoldásokat. A ZNEPPP CSOPORT az innovatív technológiák terjesztésén túl (Európában napjainkban megjelenő video alapú e-mailezés), nagy figyelmet fordít a már meglévő, tömegek által használt kommunikációs lehetőségek költséghatékony üzemeltetésére is. Mint köztudott hazánkban a mobilszolgáltatók legkedvezőbb előfizetési csomagjait közösségi portálokon keresztül értékesítik (lásd, T-Mobile – iwiw, Djuice – saját közösségi portál) A Vodafone ZNEPPP-et választotta.


Vásárlástámogató rendszerek specialistája

3.) ZNEPPP Media A ZNEPPP saját közösségi szolgáltatásait is igyekszik az általa képviselt, új szemléletmód alapján felépíteni és piacra helyezni. Az eddig bevált és hatékonyan működő tradicionális módszereket ötvözi a jelenkor internetalapú lehetőségeivel. Hatékony segítség üzleti és lakossági felhasználóinak egyaránt. A megszokott közösségi szolgáltatásokon túl, a ZNEPPP felszínre hozza a community site-ok eddig fel nem használt üzleti értékeit is. Interaktív kapcsolatot teremt az online és valós világgal egyaránt, pénzben mérhető előnyöket közvetítve partnerei számára. A ZNEPPP-pel való együttműködés során célunk a velünk dolgozó partnerek számára stabil, folyamatosan növekvő jövedelem kiépítése, egy jó hangulatú csapatban. Amit kínálunk folyamatos fejlődés képzésekkel összekötve, teljesítmény arányos jövedelem, tervezhető jövőkép. Jelentkezz most csapatunkba a meghívód e-mail címére küldött fényképes önéletrajzoddal legkésőbb 2010. november 23-ig! Bővebb információt skype-on történő konferencia beszélgetések keretén belül adunk esténként (hétköznap 20:00 óra). Kérlek, vedd fel az alábbi skype azonosítót: znepppkozpont

ZNEPPP CSOPORT  
ZNEPPP CSOPORT  

ZNEPPP CSOPORT Vásárlástámogató rendszerek specialistája