Page 1

Kreg Verbindingssysteem www.zmags-be.com

TM


Zo werkt het Boren

Pocket boring

Schroeven

Klaar!

Tapschroeven

Dat was het - de verbinding is klaar

Kreg Jig®, het praktische werktuig waarmee ongelooflijk snel en veilig stabiele houtverbindingen gemaakt worden. Om de verbinding te maken wordt in het eerste werkstuk een schuin gat geboord en door middel van een tapschroef verbonden met het tweede werkstuk. Zelfs al klinkt het eenvoudig, deze techniek is revolutionair, want na het verbinden van de werkstukken moeten deze niet urenlang met klemhaken opgespannen blijven. Lijm is optioneel en - aangezien u slechts één werkstuk bewerkt - zijn er geen frustrerende problemen met de uitrichting. Kreg-verbindingen zijn zo eenvoudig dat ze in slechts enkele eenvoudige stappen te realiseren zijn.

Boren Om te beginnen boort u met een speciaal hiervoor gemaakte tapboor een pocket boorgat in het werkstuk. De trap van de boor maakt hierbij een pocket met vlakke bodem om de schroef op te nemen, terwijl de punt van de boor een klein boorgat maakt om de schroef in te leiden bij het vastschroeven van het werkstuk. Het vlak van de pocket zorgt ervoor dat de schroefkop in het boorgat blijft vastzitten en levert een ongelooflijk sterke en stabiele verbinding op.

Speciale boor met getrapte punt

Op de geharde kernen van de boorgeleiders die bij elke Kreg Jig® worden meegeleverd en die uw boor in de juiste hoek in het werkstuk leiden, geven wij een levenslange garantie. De hoek van het pocket boorgat is zo geoptimaliseerd dat hij voor een sterke grip en hoge flexibiliteit zorgt bij de meeste uiteenlopende materiaaldiktes. Bovendien garandeert hij dat bevestigingsplaats van de schroef steeds in het midden van het werkstuk ligt. Om de pocket boring te maken, plaatst u het werkstuk in de Kreg Jig , spant u het vast met de geïntegreerde spaninrichting, stelt u de boordiepte in en boort u het pocket boorgat. Bij verbindingen van grotere panelen positioneert u de boringen op een afstand van ca. 150 tot 200mm. Bij smalle werkstukken brengt u twee boringen gelijkmatig op de breedte van het werkstuk aan. De Kreg Jig® beschikt over drie boorkernen die u helpen om de juiste boorafstanden voor uw werkstuk te vinden. ®

Geïntegreerde spaninrichting

Instelling van de boordiepte

Geoptimaliseerde hoek


www.zmags-be.com

Schroeven Nadat u het pocket boorgat hebt geboord, bestaat de volgende stap erin om de beide werkstukken te verbinden met speciale tapschroeven van Kreg. Door de werkstukken vast te spannen, kunnen ze niet verschuiven bij het schroeven. Nogmaals, het tweede werkstuk hoeft niet te worden voorgeboord. Span gewoon de twee werkstukken samen met de Kregsnelspanhaak of de Kreg 90° klemhaak en draai de schroeven in om de verbinding te maken. Geen ingewikkeld positioneren, geen wachttijd tot de lijm gedroogd is! Dankzij de uitstekende kenmerken van onze Kreg-schroeven zijn ze uniek voor gebruik met Kreg-verbindingen.  ehard staal: Vervaardigd uit gehard industriestaal, G deze schroef breekt nooit, zelfs niet in de hardste houtsoorten. Door de grote flens zit de schroef vast in het gat en garandeert een maximale steun.  chacht met halve schroefdraad: Door de halve S schroefdraad werkt de schroef bij het indraaien enkel in het tweede werkstuk en voorkomt zodoende dat het eerste werkstuk wordt afgestoten en verschuift.  elfsnijdende punt: Dit maakt het voorboren van Z het tweede werkstuk overbodig. Tijdens het indraaien boort de zelfsnijdende punt door het hout en voorkomt zo dat het werkstuk splijt, zelfs in extreem harde houtsoorten zoals eik of ipe.

Kreg-schroeven zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en met fijne en grove schroefdraad voor de meest uiteenlopende materialen.

Klaar Klaar - dat was het! In slechts één minuut hebt u een enorm sterke verbinding gemaakt die slechts minimaal moet worden geschuurd (indien dat überhaupt nodig is). Bovendien moeten uw werkstukken tijdens het drogen van de lijm niet langer opgespannen blijven. Meteen nadat u de laatste schroef in uw werkstuk hebt geschroefd, kunt u al met de volgende verbinding beginnen of uw werkstuk direct afwerken. Vraag vandaag nog een demonstratie aan en kijk hoe snel, sterk en eenvoudig deze techniek is.


Bedrijfsgeschiedenis Toen Craig Sommerfeld in 1986 een keukenmeubel voor zijn huis maakte, kwam hij op het idee van de Kreg Jig®. Hij zocht naar een techniek die zowel snel als efficiënt was, echter zonder de vereiste stevigheid van de meubelen te beïnvloeden. De eerste Kreg Jig® werd op een kleine lokale houtbeurs voorgesteld en is inmiddels uitgegroeid tot de snelst opkomende houtverbindingstechniek ter wereld.

Craig Sommerfeld, Uitvinder van de Kreg Jig®

Vandaag maken honderdduizenden houtbewerkers, professionele schrijnwerkers, timmermannen en doe-het-zelvers gebruik van de voordelen van de Kreg Jig® om hun werk sneller en eenvoudiger op te knappen dan ze ooit mogelijk achtten. Wanneer men in een speciaalzaak in de VS naar de doeltreffendste houtverbindingstechniek vraagt, krijgt men meteen te horen: „Neem de Kreg Jig®!“ De heer Craig Sommerfeld is bijzonder trots dat zijn Kreg Jig® nu ook in Europa verkrijgbaar is. Wij zijn ervan overtuigd dat u na enkele minuten al helemaal weg bent van de Kreg Jig®. Vraag vandaag nog een demonstratie aan en probeer de Kreg Jig® zelf eens. De 'Original' Kreg Jig®

Ervaringsverslagen In mijn beroep moet alles wat ik bouw aan de strengste eisen voldoen. Het moet duurzaam en visueel aantrekkelijk zijn. Sinds ik zowat 10 jaar geleden de Kreg Jig® heb ontdekt, is mijn werkmethode compleet veranderd. Met de Kreg Jig® kan ik de gewenste kwaliteit maken, maar werk ik dubbel zo snel als met deuvels of verbindingsplaatjes. Wanneer een verbinding klaar is, kan ik direct met de volgende stap beginnen, zonder dat ik moet wachten tot de lijm droog is. Elke schrijnwerker, timmerman of professionele houtbewerker zou minstens één Kreg Jig moeten hebben. – Gary Striegler, gediplomeerd timmerman in binnenafwerking

De Kreg Jig® heeft mijn werkmethode compleet veranderd. Vroeger was ik vooral op verbindingen met deuvels en pennen aangewezen. Dat was zeer tijdrovend door de lange spantijden en drogingstijd voor de lijm. Mijn eerste verbinding met de Kreg Jig® was in nog geen minuut klaar. Ze was stabiel en heel gemakkelijk aan te leren. De Kreg Jig® maakt alle afstands- en boorberekeningen overbodig. Het is een echte must voor elke schrijnwerker of doe-het-zelver. Deze techniek loste heel wat van mijn problemen op bij het werk, in huis en bij de meubelen die ik maak. Ik zou mij geen leven meer zonder kunnen voorstellen. – Jeff Devlin, tv-meubelmaker, www.jeffdevlin.net


www.zmags-be.com

Waarom Kreg-verbindingen? Kreg-verbindingen zijn ongelooflijk stabiel, snel en eenvoudig te maken. Honderdduizenden professionele houtbewerkers, schrijnwerkers en timmerlui wereldwijd vertrouwen op deze techniek. Want Kreg biedt de beste combinatie van snelheid, stabiliteit en eenvoud. Ontdek vandaag nog het verschil!

Ongelooflijk snel.

Eenvoudig rekenwerk.

U zult versteld staan als u ziet hoe snel uw projecten klaar zijn, wanneer u zich niet langer hoeft bezig te houden met complexe maatberekeningen voor boringen, spantijden en wachttijden voor het drogen van de lijm. Met Kreg-verbindingen kunt u dat allemaal achterwege laten en gewoon uw werk voltooien. Test vandaag nog de Kreg Jig® en ervaar wat het betekent om projecten in uren in plaats van dagen te kunnen afronden.

Leg de zakrekenmachine maar weg en begin aan het werk! Kreg-verbindingen komen hun beloftes na en in tegenstelling tot andere technieken hoeft u hier geen tijd te verspillen met berekeningen van afstanden of boormaten. Eenvoudig rekenwerk. Snelle en nauwkeurige resultaten. Kreg Verbindingssysteem™.

Lijm is optioneel.

Kracht die overtuigt.

Het is tijdrovend en vuil, maar het beste eraan is dat het louter optioneel is! In tegenstelling tot penverbindingen, deuvelof lamellenverbindingen garanderen de schroeven in elke Kreg-verbinding een solide steun zonder extra hulp. Dit betekent dat: als u geen lijm wilt gebruiken, hoeft dat ook niet.

Het is snel en het is eenvoudig, maar het is ook enorm sterk! In tegenstelling tot andere technieken benut Kreg Joinery™ het mechanische voordeel van stalen schroeven om de stevigheid van de verbinding op lange termijn te maximaliseren. Op deze stevigheid zitten professionele houtbewerkers al jaren te wachten en nu is ze eindelijk voor iedereen bereikbaar!

Duizenden toepassingsmogelijkheden.

Te investeren tijd gehalveerd

Kreg-verbindingen kunnen bij talloze toepassingen worden gebruikt; of u nu een stoel of een kast maakt, knarsende vloerplanken repareert, houten materialen of prachtig hardhout bewerkt, Kregverbindingen zijn altijd een prima keuze. Wat er ook moet worden gerepareerd, de Kregverbinding helpt!

Betaalbaar. Geen massa's klemmen of dure zagen en schuurmachines vereist. Kreg-verbindingen zijn ongelooflijk spaarzaam en behoeven slechts de eenvoudigste werktuigen. Alles wat u nodig hebt, is een Kreg Jig®, een boormachine, een klemhaak en een zaag. Veel plezier met het verbinden!

Kreg Verbindingssysteem™ spaart tijd en geld in elke stap van het werkproces. U hoeft zich niet meer bezig te houden met het omslachtige uitrichten van deuvelgaten of urenlang aan een penverbinding te werken: gewoon pocket boorgaten boren, schroeven indraaien en op naar het volgende project. Boren, Schroeven. Klaar!


Talloze toepassingen Kreg-verbindingen zijn ideaal voor een brede waaier van toepassingen. Van plaat- en raamverbindingen, van kantlijmen tot complexe bogen, de Kreg Jig速 doet het allemaal. Wat ook uw volgende project is, de Kreg Jig速 helpt u om het sneller, eenvoudiger en steviger af te werken.

 reg-verbindingen zijn ideaal voor K de montage van hardhout, zacht hout of houten materialen.

 nzichtbare sterkte: de O geharde stalen schroeven maken een permanent solide verbinding mogelijk.

 et de Kreg Jig速 gewoon wat M nieuwe bergruimte maken. Of u nu een wandkast, een rek of een eettafel wilt maken, de mogelijkheden zijn oneindig.

Stutten

Omlijstingen

Hoekverbindingen

Trappen

Afgeschuinde hoeken van 90属

Kantenverlijmingen aan vloeren en tafelbladen (onderaanzicht)


www.zmags-be.com

 elfs bij de eenvoudigste toepassingen kan de Z Kreg-verbinding veelzijdig worden benut. Op een eenvoudige tafel kunnen Kreg-verbindingen voor de voeten, de kozijnen, de breedteverlijming van de tafelplaat en zelfs voor het aanbrengen van decoratieve randen worden gebruikt.

 ocket boringen kunnen bijna altijd verborgen P worden aangebracht, onder meubelplanken of aan de achterkant van het werkstuk. Als dat niet mogelijk is, kunt u de boorgaten met houten of kunststof Kregdeuvels afdekken.

Raamverbindingen (aanzicht van achteren)

Bogen

Meubelplanken (aanzicht van achteren)

Kasten

Sokkels (aanzicht van onderen)


Kreg Jig® varianten Kreg Jig® Master System

ITEM# K4MS-EUR

Het Kreg Jig® Master System is de ultieme complete Kreg Jig® set. Hij bevat een breed assortiment aan accessoires die u helpen om meer uit uw werktuig te halen en de klus nog sneller te klaren.

Technische GEGEVENS Materiaal huis

Aant. boorkernen

Afstanden van de boorkernen

Spanmethode

Instellingen voor werkstukdiktes

Glasvezelversterkt nylon

3

14,3mm, 22,2mm, 36,5mm

Kniehefboomspanner aan de behuizing; Snelspanhaak voor compacte boorgeleider

12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 32mm, 35mm, 38mm

ITEM# K4-EUR

Kreg Jig®

De Kreg Jig® is de perfecte keuze voor wie begint met de techniek van de pocket boringen. Of u nu in de montage, in een atelier of bij u thuis werkt, deze Kreg Jig® heeft alles wat u nodig hebt om de klus te doen.

Technische GEGEVENS Materiaal huis Glasvezelversterkt nylon

Aant. boorkernen

3

Afstanden van de boorkernen

Spanmethode

Instellingen voor werkstukdiktes

14,3mm, 22,2mm, 36,5mm

Kniehefboomspanner aan de behuizing; Compacte boorgeleider bruikbaar met de meeste klemhaken.

12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 32mm, 35mm, 38mm

Kreg Jig® Jr.

ITEM# R3-EUR

De Kreg Jig® Jr. is een fantastische uitbreiding van uw assortiment Kregwerktuigen. Met zijn twee boorgeleiders is dit werktuig speciaal ontwikkeld voor gebruik op moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals bij reparaties.

Technische GEGEVENS

Kreg Jig Vergelijking Kreg Jig® Master System Kreg Jig® Kreg Jig® Jr.

Stevig met met glasvezel versterkt nylonhuis

Instelbaar voor diverse materiaaldiktes

Materiaal huis

Aant. boorkernen

Afstanden van de boorkernen

Spanmethode

Instellingen voor werkstukdiktes

Glasvezelversterkt nylon

2

19mm

Bruikbaar met de meeste klemhaken. Drukplaatadapter voor alle Kreg-snelspanhaken.

12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 32mm, 35mm, 38mm

Te gebruiken als compact reparatie werktuig

Te gebruiken als werkbank werktuig

Diverse uitbreidingen mogelijk

Met Snelspanopspanning schroef van het werktuig

Aansluiting voor stofafzuiging

Werkstuk steun met aanslag


www.zmags-be.com

Kreg Jig® Master System

ITEM# K4MS-EUR

Ultieme technologie. Ultieme extra's. De ultieme Kreg Jig®. Het Kreg Jig® Master System is de ultieme Kreg Jig® en een fantastische keuze voor elke enthousiaste vakman of doehet-zelver. Net zoals de standaard Kreg Jig® beschikt de inrichting over een glasvezelversterkte nylonbehuizing, een solide spaninrichting en verschillende mogelijkheden voor bevestiging op de werkbank. Het Master System bevat veel accessoires, zodat u sneller en preciezer kunt werken. Als u van houtbewerking houdt en enkel de beste werktuigen wilt gebruiken, dan is het Kreg Jig® Master System de perfecte keuze.

Omvat:

Kreg Jig®, snelspanhaak, werkbankinrichting, afstandhouders voor boorgeleider, werkstuksteun, afzuigadapter, snel verwisselbare getrapte boor met diepteaanslag, snel verwisselbare schroevendraaierbitset, schroevenset, deuvelset en beknopte handleiding. Alles samen in een stevige transportbox.

DRILL GUIDE LIFETIME

WARRANTY

Voor werken op de bouwwerf of bij het parallel bewerken van twee projecten kan de boorgeleider snel van de werkbankinrichting worden genomen en in een montage-inrichting worden gebruikt.

Voordelen A 3 gebruiksvarianten

Dankzij zijn innovatieve boorgeleider kan het Kreg Jig® Master System in drie verschillende varianten worden gebruikt. Als solide werkbankinrichting om uiterst snel pocket boringen te maken, bouwwerktuig met montageadapter of reparatiewerktuig met behulp van de afstandhouder op de bodem van de boorgeleider.

C

D

B Werkstuksteun met aanslag

Om langere werkstukken te bewerken, kan de werkstuksteun op eender welke afstand van de Kreg Jig® worden aangebracht. Door de geïntegreerde aanslag kunnen met dit component eveneens snel pocket boringen in serie worden gedaan.

A

B

C Afzuigadapter

De afzuigadapter wordt met een eenvoudige clipverbinding moeiteloos aangebracht op de voorkant van de Kreg Jig® en past op elke standaard 32mm zuigslang. Daardoor blijft uw werkplaats proper. Deze toebehoren beperkt ook de wrijving tot een minimum en zorgt zodoende voor een duidelijk langere levensduur van de boor.

D Inclusief snelspanhaak

Terwijl de schroeven worden ingedraaid, zorgt deze handige klemhaak met zijn extra grote drukplaat voor een perfect aansluitende steun. De klemhaak kan eveneens direct op de montagehouder worden aangebracht en verhoogt daardoor de snelheid bij het boren van panelen of bij montagetoepassingen.


Kreg Jig®

ITEM# K4-EUR

Eenvoudig. Snel. Zeker. Het instapmodel Kreg Jig®.

Deze Kreg Jig® is het ideale instapmodel in de wereld van de pocket boringen. Of u nu nieuwe rekken of eenvoudige herstelklussen wilt uitvoeren. De Kreg Jig® helpt u om het werk sneller en met opvallend minder inspanning uit te voeren dan u zich ooit had kunnen voorstellen. De eenvoudige toepassing geeft u het vertrouwen om een project uit te voeren en dankzij de verbindingen volgens het motto "Boren. Schroeven. Klaar!" kunt u direct aan uw volgende project beginnen.

Bevat:

Alles wat u nodig hebt als starter in de wereld van de pocket boringen. Inclusief Kreg Jig®, afstandhouders voor boorgeleider, getrapte boor met diepteaanslag, schroevendraaierbitset, schroevenset, deuvelset en beknopte handleiding. Alles samen in een stevige transportbox.

Kenmerken Eenvoudiger kan niet.

De Kreg Jig® maakt uw verbinding sneller en sterker, maar vooral eenvoudiger. Twee eenvoudige stappen, gecombineerd met een simpele instelling van de materiaaldikte, geïntegreerde boordieptemallen, spaninrichting en onze gepatenteerde boorgeleider met drie boorkernen maken van dit werktuig onze gebruiksvriendelijkste Kreg Jig®.

Boorgeleider met 3 boorkernen

Met onze gepatenteerde boorgeleider kunt u uw pocket boorgaten perfect boren, met een ruime selectie van werkstukbreedtes en -diktes, zonder dat u het werkstuk opnieuw hoeft te positioneren.

Kreg Jig® Jr.

DRILL GUIDE LIFETIME

WARRANTY

Grote uitsparing voor klemhaak

Of u nu een van onze multifunctionele klemhaken of een gewone klemhaak gebruikt, dankzij de grote uitsparing is het een koud kunstje om de Kreg Jig® op uw werkbank te bevestigen.

Afneembare boorgeleider

Zowel voor moeilijk toegankelijke herstellingen als voor montagetoepassingen biedt de afneembare boorgeleider van de Kreg Jig® u altijd het juiste werktuig voor de juiste toepassing.

ITEM# R3-EUR

Lage prijs.

Ideaal voor herstellingen. De Kreg Jig® Jr. is een fantastisch herstelwerktuig en een buitengewoon handige aanvulling voor elke gereedschapskist. Of u nu onder een tafel een korte herstelling wilt uitvoeren of in de montage pocket boringen wilt gebruiken, dankzij het handige design van de Kreg Jig® Jr. kunt u bijna overal werken.

Bevat:

Kreg Jig® Jr., drukplaatadapter, getrapte boor, schroevendraaierbit, diepteaanslag, inbussleutel, schroevenset, handleiding, alles in een compacte en stevige transportbox.

Kenmerken  et perfecte werktuig voor H herstellingen.

U hebt een wankele stoel of tafel? U kunt alle onderdelen demonteren, lijmen, monteren, spannen en hopen dat het houdt. Of u kunt de tafel of stoel in slechts enkele minuten met de Kreg Jig® Jr. versterken. Hij is zo klein dat hij zelfs in de kleinste hoeken past. Met de Kreg Jig® Jr. kunt u herstellingen uitvoeren aan schuifladen, tafelpoten en vele andere componenten.

Drukplaatadapter

Met de drukplaatadapter kan de Kreg Jig® Jr. met elk van onze snelspanhaken worden verbonden en is daardoor een snellere boring mogelijk. De adapter wordt aan de achterkant van de Kreg Jig® Jr. vastgeklikt en maakt een vaste verbinding met elke Kregsnelspanhaak mogelijk (klemhaak niet meegeleverd).

Easy-press positieschuiver

Om de materiaaldikte in te stellen, drukt u gewoon de schuiver omlaag en verschuift u hem tot de pijl aan de boormal (rode markering) overeenstemt met de materiaaldikte.

Overzichtelijke transportbox

We hebben de Kreg Jig® Jr. in een overzichtelijke transportbox verpakt. Daardoor hebt u altijd het werktuig, de boor en de schroeven bij de hand om uw volgende project af te werken. Als kleine bonus hebben we nog een justeerhulp voor de diepteaanslag in de box geïntegreerd.

Instelling van de materiaaldikte

Van dunne schuifladen en handwerk tot dik constructiehout, de Kreg Jig® Jr. verbindt het allemaal. De onafhankelijke Easy Press positieschuivers beschikken over 9 afzonderlijke diepteinstellingen en maken het mogelijk om materiaaldiktes van 12mm tot 38mm en stappen van 3mm in te stellen.

DRILL GUIDE LIFETIME

WARRANTY


www.zmags-be.com

Toebehoren Snelspanhaak De perfecte klemhaak voor Kreg-verbindingen. Door de extra grote drukplaat, die op de zichtbare kant van de steun wordt geplaatst, garandeert de klemhaak perfect aansluitende verbindingen terwijl de schroef wordt ingedraaid. Dankzij hun comfortabele en gegomde grepen, die 75mm spandiepte bieden en de mogelijkheid om werkstukken met een dikte tot 70mm te spannen, hebt u met deze klemhaak ook grotere werkstukken altijd onder controle.

ITEM# KHC-PREMIUM-EUR

Klemhaak van 90° De ultieme oplossing om werkstukken in een hoek van 90° te verbinden. De stalen pin op de eerste arm van de klemhaak zit stevig in een pocket boorgat, de drukplaat van de tweede arm drukt de werkstukken stevig samen, terwijl de schroeven worden ingedraaid.

ITEM# KHC-RAC-EUR

Snelwissel kit Deze eenvoudige kit bevat alles wat u nodig hebt om in luttele seconden over te gaan van het boren van de pocket boorgaten tot het indraaien van de schroeven. Bevat een innovatieve, snelwisselkop, 150mm schroevendraaierbit en de getrapte boor inclusief inbussleutel en diepteaanslag.

ITEM# QUIK-KIT-EUR

Getrapte boor Vervaardigd volgens de speciale eisen voor Kreg-verbindingen en bruikbaar met elke Kreg Jig®. Zeskantige schacht voor gebruik met de snel verwisselbare Kreg-kop. Boort een 9,5 mm pocket boorgat en kan met al onze manuele boorgeleiders gebruikt worden.

ITEM# QUIK-BIT-EUR

Schroevendraaierset Bevat twee Robertson-bits met een lengte van 75 en 150 mm. Beide bits, van solide staal met magnetische punt, kunnen met de snel verwisselbare Kreg-kop worden gebruikt. De 150 mm bit biedt de grootste flexibiliteit voor de meest gebruikelijke toepassingen. De 75 mm bit is zeer handig om te werken als er weinig plaats is.

Houten en kunststof deuvels Deze speciale deuvels sluiten eventueel zichtbare pocket boringen af of accentueren ze op een decoratieve manier. Gewoon de lijm aanbrengen, in het boorgat schuiven en afslijpen. Voor materiaaldiktes van 25 mm tot 75 mm.

Kreg-schroeven Bijzondere kenmerken van Kreg-schroeven zijn de zelfsnijdende punt, die bij het indraaien van de schroef zijn eigen gat boort. De kop met grote flens voor zekere steun in de pocket boring en het hoogwaardige, breekvaste industriestaal waaruit ze zijn vervaardigd.

ITEM# DDS-EUR


TM

Zmags-BE

Oude Weg 264a 9870 Zulte Belgium Tel +32(0) 56627954

www.zmags-be.com

Kreg Verbindingssysteem  

Kreg Jig®, het praktische werktuig waarmee ongelooflijk snel en veilig stabiele houtverbindingen gemaaktworden. Om de verbinding te maken wo...

Advertisement