Page 1

creativiteit met oog voor detail Drukkerij Michiels houdt van een persoonlijk aanpak. Voor elke reden tot feesten (geboorte, huwelijk, communie, jubileum, verjaardag,...) hebben wij de juiste uitnodiging. Wij beschikken over standaardcollecties kaartjes van de gevestigde waarden op de markt, maar ook over een aantal originele kleinere collecties. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of bent u van plan uw eigen creativiteit aan te spreken, vraag ons vooraf even raad in verband met de opmaak. Wij helpen u graag op weg.

U kan ook altijd bij ons inspiratie komen opdoen. Misschien vindt u wel uw keuze in onze eigen “Michiels-collectie”? Of kunnen wij speciaal voor u iets op maat creëren? Kom zeker een kijkje nemen, want wij hebben voortdurend nieuwigheden in ons gamma. Tijdens de kantooruren kan u steeds bij ons terecht van 9u tot 12u en van 13u tot 18u. Of bel voor een afspraak naar Els of Ellen op het nummer 015 22 21 71.

Wij zijn eveneens een betrouwbare partner voor uw b2b-drukwerk. Zowel voor uw offset als digitaal drukwerk bieden wij flexibiliteit, service en kwaliteit. Voor meer informatie zie www.drukkerijmichiels.be

eindeke 1a 2221 Booischot www.drukkerijmichiels.be T 015 22 21 71 F 015 22 31 00

advertentie creativiteit met oog voor detail  
advertentie creativiteit met oog voor detail  

advertentie voor drukkerij

Advertisement